Találatok a következő kifejezésre: Miért nem elmenni szex közbe, (27 db)

Miért nem tudok szex közben elmenni, csak ha pl barátnõm kézzel rásegít?

Az van, hogy szinte már elképzelhetetlennek tartom, hogy szex közben menjek el a barátnõmmel, régebben pedig már sikerült, akkor meg is könnyebbültem, de az már nem mostanában volt. Elõfordul, hogy már nagyon közel járok, de aztán valahogy mégsem jön össze, barátnõmnek szinte mindig van orgazmusa, nekem szinte soha pedig rengetegszer kimerülésig csináljuk. Barátnõm mellett naponta maszturbálok, erre még régebben szoktam rá mikor még õ sem volt meg nekem, de egyszerûen nem tudok vele leállni, lehet, hogy emiatt van, hogy nem tudok elmenni?

Legjobb válasz: Szex közben miért akarsz egyáltalán elmenni? Ennyire szar a partnered az ágyban? uff, akkor meg ne lássa ezt a kérdést4

Szex közben miért akarsz egyáltalán elmenni? Ennyire szar a partnered az ágyban? uff, akkor meg ne lássa ezt a kérdést4
Fú, remélem nem ez lesz velem is... egyszer dugtam még csak de én sem tdutam elmenni a lány meg már ott élvezkdett alattam rendsen... :/
vagy a sok ricsi-recsi, vagy kezdesz impotens lenni.
A kérdező hozzászólása: Velem veszítette el, már azóta nagyon sokat fejlõdött, élvezem igazából, de valahogy soha nem érzem azt, hogy vissza kéne tartanom, nem jön el az az izgalmi állapot, vagy ha el is jön elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Ha például kézzel vagy szájjal csinálja nem kell 5 perc se ha nem tartom vissza, ezért nem tudom mi lehet a probléma, potens vagyok arról semmi kétségem.
Márpedig a maszti lesz az oka. Hozzászoktál, hogy mindig ugyanaz az inger éri, és csak erre sikerül... Valahogy próbálj meg legalább pár napra leállni vele, mielõtt együtt vagytok. Vagy ne mindig csak kiverd. Hanem hagyj neki más ingereket. Lassíts a tempón, ne mindig ugyanazokkal a mozdulatokkal csináld.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ha a cigirõl sikerült, szerintem errõl is sikerülni fog leszokni, vagy leredukálni a számát.
A maszturbálást felejtsd el egy idõre és csak szex legyen!

Miért nem tudok szex közben elmenni?

Az a problémám, hogy hiába szeretkezünk a barátnőmmel sokszor képtelen vagyok elélvezni. Van amikor sikerül, de van amikor még a közelében sem járok, mi lehet a gond? F19

Legjobb válasz: Lehet h nem kívánod. Nekem lehet hogy annyi is elég lenne hogy hozzám ér egy csaj... nem hogy még dugom is :DD

Lehet h nem kívánod. Nekem lehet hogy annyi is elég lenne hogy hozzám ér egy csaj... nem hogy még dugom is :DD
hozzászoktál a markod intenzitásához, és a puncija esetleg kevéssé szorítja....

Miért nem tudok szex közben elmenni?

Mostanában ha a barátommal szexelek, nem tudok elmenni, csak simán élvezem, mert ett?l függetlenül nagyon jó.Ez kb két hete megy, el?tte mindig elmentem. Viszont, ha masztizok, akkor még spriccelek is, és a csiklómat nem is nagyon izgatom ilyenkor. Miért nem tudok akkor szex közben is elmenni?

Legjobb válasz: 21:26 én is ezt akartam írniii :D. Egyébként talán azért, mert nem jó helyen izgat? Próbáljátok meg máshol, hátha.

21:26 én is ezt akartam írniii :D. Egyébként talán azért, mert nem jó helyen izgat? Próbáljátok meg máshol, hátha.
Ha eddig a sráccal elementél.. most meg nem.. az lehet attól is hogy nem kívánod õt annyira. Mert gondlom masztizás közben ugye nem õ róla fantáziálsz hanem vagy film... vagy valaki más... most így hirtelen más nem jut eszembe
Szerintem is valamit nem jól csináltok. Lehet, hogy rövid az elõjáték ahhoz, hogy ráhangolódj a dologra. Az ilyen dolgokat mindenképp beszéld meg a pároddal, mert késõbb pszichés problémáid lehetnek belõle.
ne masztizz:)

Miért nem tudok elmenni szex közben?

Egyszer?en nem tudok elmenni szex közben. :(

Legjobb válasz: Jézusom magunkra ismertem párommal:D Nekünk is pont ugyan ez volt õ nagyon nehezen tudott elmenni én meg gyorstüzelõ voltam 4 éve járunk nekem beletelt egy kis idõbe de sok kérdezgetéssel és a párom is mondta hogy mi jó mi nem és kialakult és most már együtt megyünk el :P Remélem tudtam segíteni! Üdv: PUBY

Jézusom magunkra ismertem párommal:D Nekünk is pont ugyan ez volt õ nagyon nehezen tudott elmenni én meg gyorstüzelõ voltam 4 éve járunk nekem beletelt egy kis idõbe de sok kérdezgetéssel és a párom is mondta hogy mi jó mi nem és kialakult és most már együtt megyünk el :P Remélem tudtam segíteni! Üdv: PUBY
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek. 2:25 Ezt megpróbálom. Igaz csak arra gondolok, hogy milyen jó vele együtt lenni megint :) Köszike. 4:43 Próbáltam már az anált, de nem tetszett egyikünknek sem :S Azóta mellõzzük a dolgot. Azért köszönöm, hogy írtál :) 4:51 Azt próbáltuk :( de nem ment. Csak úgy tudok elmenni ha nyal és közbe ujjaz. Pl ha külön-külön csinálja nem tudok. Ha együtt a kettõt akkor (ritkán) akár 2 perc alatt is eltudok menni, de van h csak negyed óra, de volt, hgy fél óra is. :S Köszi neked is :)
Nagyon sok nõ van ezzel így sajnos, nekem se ment sokáig az h szex közben elmenjek és most is csak úgy megy ha közben magamat izgatom. Ajánlom neked is h próbáld meg h miközben csináljátok te izgatod a csiklódat a kezeddel, én így mindig el tudok menni, máshogy sajnos nem. Sosem volt még hüvelyi orgazmusom pedig már 4 éve élek szexuális életet.
Hüvely élvezõs vagy!---bár Análba próbáltátok már?..lehet hogy ott a megoldás a " korpásban" is el lehet élveztetni egy csajt:)
szerintem nem engeded el magad, hanem azon agyalsz görcsösen, hogy mit érzel meg mit nem. fantáziálj, gondolj arra ami nagyon beindít:) 20/L
A kérdező hozzászólása: 22:58 Nem szeretnék partnert váltani :) Nagyon szeretem. tiszta szívbõl (L) 23:00 8 hónapja. Úgy éreztem itt az ideje. Meg amúgy is 18 éves vagyok. 6 hónaposak voltunk mikr volt nekem az elsõ.
Ez is én voltam:D Üdv:PUBY
Egy fontos választ várok mennyi ideje jártok?
A szex nem minden. Ha a kapcsolatotok rendben van, akkor ne válts partnert. Ha jól megvagytok, akkor próbálkozzatok más pózokkal is. Lehet az egyik bejön. Fedezd fel a tested. Az önkielégítés nem bûn. Elõbb-utóbb megtalálod azt ami neked kell. Sikosítóval próbálkoztatok?
Olvastam egy cikket arról hogy akit elõbb elkezdenek izgatni csiklónál az nem nagyon tud elmenni a hüvelyben ha érted mire gondolok! Próbáltátok már a forró pettinget úgy értem nagyon szenvedélyesen és semmi nyili nyali hanem egybõl lukra már bocsi hogy így fejezem ki magam:P Üdv:PUBY
A kérdező hozzászólása: Megbeszélünk mindent. Nagyon jó kapcsolatunk van. Csak ugye kb semmi se izgat. Nedvesnek nedves vagyok, de nem érzek szinte semmit. A csiklómnál meg ha erõsen csinálja akkor kellemetlen. :S Viszont akkor milyen helyeken izgasson? Máshol nem tud :)
Az elõzõ válaszadó is én voltam :P Üdv:PUBY
Röviden megoldás kulcsa: Ne féljetek kérdezni egymástól és ne féljetek mondani egymásnak hogy mi jó mi nem ennyi;-)
A kérdező hozzászólása: *próbáltuk Bocsánat, elírtam :$

Miért nem tudok elmenni szex közben? A barátom olyan hamar elélvez de én valahogy nemtudok.

van el?játék meg minden de én legalább fél-háromngyed órán át tudnám csinálni

Legjobb válasz: Vagy nem tudsz csak a szexre koncentrálni,vagy a barátod kevésbé ügyes ilyen téren.

Vagy nem tudsz csak a szexre koncentrálni, vagy a barátod kevésbé ügyes ilyen téren.
a barátod a béna
Teszteld le , hogy masztival meddig tart, és hogyan éred el. ez alapján adj tanácsot a barátodnak.

Barátnőm miért nem tud elmenni szex közben?

Nem arról van szó hogy 5 percet bírok mert 2 órát simán kibírok szex közben de neki az sem elég hogy elmenjen és nem is 10 centi a farkam. Hogy tudnám elérni hogy ő is elmenjen szex közben?

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok? A lány masztival el tud menni? Ismeri egyáltalán a testét? tudja mi jó neki? Használtok valami segédeszközt, krémet, bármit? Csiklóját ingerled/ingerli közben? 2 óra reszelés nem feltétlenül jó. A nõk többségének túl sok. Hosszú pettinggel, játékkal együtt oké, de 2 órát ki-be-ki-be az durva.

Hány évesek vagytok? A lány masztival el tud menni? Ismeri egyáltalán a testét? tudja mi jó neki? Használtok valami segédeszközt, krémet, bármit? Csiklóját ingerled/ingerli közben? 2 óra reszelés nem feltétlenül jó. A nõk többségének túl sok. Hosszú pettinggel, játékkal együtt oké, de 2 órát ki-be-ki-be az durva.
Különbözõ pózok alkalmazása. Ingereld közben a csiklóját is. És vedd rá, hogy beszéljen mit az ami jó neki és mi nem! Ez a legfontosabb a kommunikáció! :D
én kitudnám elégíteni
A kérdező hozzászólása: szoktunk pózt váltani és beszélünk is közbe hogy mi jó neki de még ez sem segített lehetséges hogy nem tud elmenni?
Mert kevés vagy!

Miért nem tudok elmenni szex közben? (segítség :/)

A barátommal már elég régóta szexelünk, de én nem tudok elélvezni. Õ nagyon hamar elmegy, mivel nagyon be van izgulva.. Kérlek, ne azzal jöjjetek, hogy béna a barátom, mert nem az, hiszen a szexet nagyon élvezem csak nem tudok elélvezni. Ujjazás közben sem tudok elmenni, csak nyalás közben

Legjobb válasz: A barátod nyugodtan élvezzen el - utána pedig nem sokkal csináljatok egy 2. kört (akkor majd már tovább bírja), és simogasd magad közben.

A barátod nyugodtan élvezzen el - utána pedig nem sokkal csináljatok egy 2. kört (akkor majd már tovább bírja), és simogasd magad közben.
Ez sajnos van igy. Mert csiklora elvezelbte :)
Ugyanígy vagyok. Ha magadnak csinálod, akkor sikerül?
A kérdező hozzászólása: Ha magamat ujjazom, akkor sem tudok elmenni, egyszerûen nem érzem.. :S Ha a csiklómat izgatja, akkor van hogy elég pár perc is..
A legtöbb nõ ilyen, ne aggódj. :) Keveseknek van hüvelyi orgazmusuk - ellenben a jó hír, hogy tanulható.
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon jó hír.. :D De hogy tanulható? :O
ugyanígy vagyok, mint te :) és engem is érdekelne, hogyan tanulható. :D
Vannak rá módszerek és praktikák. Nekem is nem egyszer volt olyan párom és a mostani is, akiknél kicsit többet vagy másképp kellett csinálni.

Miért nem tudok elmenni szex közben (lány)? Barátom 22 én 16

v mitcsináljak h eltudjak menni? a kis párnás dolgot már kiprobáltuk.

Legjobb válasz: csiklóorgazmusod van? Izgassátok a csiklódat is közben

csiklóorgazmusod van? Izgassátok a csiklódat is közben
A kérdező hozzászólása: naaa utolsó válaszolóó áá én nem ..az te voltál te azelött elmentél én életemben soha.. te beleuntáál de én szeretem. útolsó elõtti válaszoló köszönöm a válaszod
szia...En is igy voltam az elozo pasimmal....1 ev es 8 honapot jartunk...en is 16 voltam es o meg 22...1 ev utan mar en se nem mentem el mikor szeretkeztunk...nem szerettem amiket csinalt...egyszeruen meguntam, es ezert is szakitottam velle, mert mindig a sex csak neki volt jo..nekem nem....pfff...az utolso szeretkezesunk olyan sz*r volt, ugy untam...nem tudott kielegitenni...olyan szanalmas volt...De most mar van egy tok jo pasim, aki minden vagyamat teljesiti es nagyon jol erzem magam vele, nem csak az agyba...Szerintem valtsal pasit, nem csak belole all a vilag..:)
Ha Te tudsz magadnak orgazmust okozni, irányítsd szex közben a barátod, hogy mit szeretnél, hogyan jó és hogyan nem jó Neked.Nem szégyen beszélni közben!:)
A kérdező hozzászólása: értjük.
Az orgazmust tanulni kell. Vagy a srác ügyetlen vagy neked vannak önismereti gondjaid. Vagy mindkettõ. 30F
A kérdező hozzászólása: ok.
nem kell a viccet féreérteni, azért raktam a smileit. Am 22 évesen én is azt hittem, hogy tudok sexelni... De egyelõre maradjunk annyiban, hogy egyelõre ti nem tudtok dugni egy igazit. Bocsánat szeretkezni. :D
A kérdező hozzászólása: nem kell megmutatni kedves 7.válaszoló. de köszönjük szépen a tipped. és szerintem a barátom nem "maszatol"... hanem szeretkezünk..;)
nem ismered a tested, mert még fiatal vagy, a barátod is fiatal, nem tud még dugni, csak maszatolni. Legyél felül te, úgy tudod magad ingerelni legjobban. De a pornós lóvagló póz, hogy a csaj fel-le pattog, az nem jó. Beleülsz tövig és elõre-hátra mozgás legyen, ne fel-le. A csikló dörzsölõdjön, a pasid nyomja ki a hasát. Mondanám, hogy megmutatom, de minimum 2-en haragudnának érte :D
hát próbáld ki. lehet, hogy az kell , hogy jobban érezd.
A kérdező hozzászólása: nemsok.:) nagyon jól kijövünk és megértjük egymást igen szoktam ritkán masztizni.:)
szoktál maszturbálni? ismered a tested? tudod, hogy hol jó neked? rajtad is múlik, hogyan helyezkedsz, mire gondolsz. Kérd , hogy szorosan bújjon közben hozzád. a lányok mások, mint a fiúk :) a barátnõmet szex közben az izgatja legjobban, ha szorosan melléfekszem, és hallja és érzi a lihegésem, az átélésem, a forróságom. Egyszerûen ha nagyon érez. nem is kell jól csinálnom, elszáll az agya és rövid aktus után robban :P amúgy nem sok ez a 6 év?
A kérdező hozzászólása: mitcsináljunk ? tipp?
A kérdező hozzászólása: van, és élvezem is . de ott sem tudok elmenni de ha magamnak csinálom akkor igen csiklón.
talán 16 évesen nem dugni kéne, hanem tanulni!

Miért nem tudok elmenni szex közben? Egy kétségbeesett lány.

Legjobb válasz: Masztizás közben sikerül?

Masztizás közben sikerül?
Ennek rettentõ sok oka lehet. Nem tudsz ellazulni, nincs elõjáték, nem elég hosszú a szex, nem elég ügyes és türelmes a barátod stb. Maszturbáció alatt van orgazmusod?
A kérdező hozzászólása: igen. csikló izgatással megy.
Akkor a következõ kérdés: ha a barátod a csiklódat izgatja akkor sikerül?
A kérdező hozzászólása: igen sikerül
Figyelj, mi 2 ÉVE élünk szexuális életet, rengeteg pózt és helyet kipróbáltunk már, mégsem tudok én sem elmenni szex közben. A csiklómat olyankor hiába izgatja, mert alig érzem, viszont még sosem sikerült úgy és annyi ideig csinálni, hogy hüvelyi orgazmusom legyen. Elvileg MINDEN nõ képes a hüvelyi orgazmusra, így csak szorgalmasan kell gyakorolni. Ez nem a Te hibád, és nem is a barátodé, egyszerûen Neked nehezebb eljutni úgy a csúcsra. Azt tudom tanácsolni, amit mi is teszünk már 2 éve: próbálkozzatok tovább, sokféle pózban, sokféle módon, és reméljétek, hogy egyszer összejön. Olvastam itt már olyat is, hogy valakinek 8 év után sikerült elõször... Néha én is kétségbe esek, de aztán lenyugszom és elhatározom, hogy nem görcsölök ezen, hanem inkább csak élvezem az együttléteket, és bízom benne, hogy a remélhetõleg következõ együtt töltött 50 év alatt valamikor csak sikerül... :) 20/L
ez borzalmas.nálam detto ugyanez a helyzet, a masztinál megy, de szexnél nem :( kár, hogy itt csak reménykedni lehet...
Nálam az elsõ nehezen jön , de teszek érte mert egyfolytában ingerlem közbe a csiklóm. (a párom is szereti nézni :) ) utána már könnyebb.Van , hogy elmegyek egy aktus alatt 5-6-szor. Izgasd magad közbe és ezzel a párodat is. Az is jól bevált trükk , hogy egy picit lógasd le a fejed az ágyról :)
Utolsó! Neked az hogy hatásos, ha a csiklódat ingerled közben? Mert nálam az van, hogy ha bedugja a barátom, akkor csak azt érzem és élvezem, és a csiklóm izgatása egyáltalán nem élvezetes, inkább kellemetlen :( Sõt, még ha közben abbahagyja, hogy kicsit nyaljon, akkor az sem olyan élvezetes. :(

Nem tudok elmenni szex közben, miért, vagy hogyan tudnék segíteni ezen?

17 éves vagyok a barátn?m 16 neki volt el?ttem szexuális kapcsolata, én vele vesztettem el a szüzességem és eléggé görcsössé tett az , hogy vajon elég jó leszek-e neki. Az els? szex nem volt az igazi, nem tudtam ellazulni és nem is volt teljesen erekcióm. Aztán a második szex már jóval jobb volt legalább 20-25 percig csináltuk , mikor a barátn?mnek orgazmusa lett aztán utána abbahagytuk, mert azt mondta , hogy már nem bírja. Én értelemszer?en nem élveztem el és azóta is , már legalább 5-6 alkalomnál tartunk, de mindig az van hogy el?bb fáradunk el, minthogy elmennék. Engem nem is igazán zavarna a dolog , reményeim szerint javulni fog a helyzet id?vel, csak a barátn?met zavarja , mert úgy érzi hogy ? nem elég jó, pedig nem így van szerintem, mert úgy érzem hogy a makkom is sokkal kevésbe érzékeny szex közben mintha magamnak csinálnám, ez gondolom a gátlásosság meg a teljesítési vágy miatt van. Nincs valami ötletetek, hogy mivel tudnék segíteni a dolgon, nagyon szeretem a lányt és nem akarom hogy emiatt érezze rosszul magát. Ha esetleg nektek is volt hasonló helyzetetek, akkor azt is leírhatnátok, hogy hogyan oldódott meg. Köszönöm

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen bajom,azaz néha van is,hogyha az elején visszafogom és nem megyek el késöbb nehezen megy,ilyenkor az segit ha egyenletes ritmussal csinálod és teljesen ki-be rakod mert akkor érzed igazán a dolgot,probálj meg teljesen magadra koncentrálni és érezni a dolgot :) nekem bejött ;)

Nekem is volt ilyen bajom, azaz néha van is, hogyha az elején visszafogom és nem megyek el késöbb nehezen megy, ilyenkor az segit ha egyenletes ritmussal csinálod és teljesen ki-be rakod mert akkor érzed igazán a dolgot, probálj meg teljesen magadra koncentrálni és érezni a dolgot :) nekem bejött ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!