Találatok a következő kifejezésre: Miért nem elmenni szex (29 db)

Miért nem tudok szex közben elmenni, csak ha pl barátnõm kézzel rásegít?

Az van, hogy szinte már elképzelhetetlennek tartom, hogy szex közben menjek el a barátnõmmel, régebben pedig már sikerült, akkor meg is könnyebbültem, de az már nem mostanában volt. Elõfordul, hogy már nagyon közel járok, de aztán valahogy mégsem jön össze, barátnõmnek szinte mindig van orgazmusa, nekem szinte soha pedig rengetegszer kimerülésig csináljuk. Barátnõm mellett naponta maszturbálok, erre még régebben szoktam rá mikor még õ sem volt meg nekem, de egyszerûen nem tudok vele leállni, lehet, hogy emiatt van, hogy nem tudok elmenni?

Legjobb válasz: Szex közben miért akarsz egyáltalán elmenni? Ennyire szar a partnered az ágyban? uff, akkor meg ne lássa ezt a kérdést4

Szex közben miért akarsz egyáltalán elmenni? Ennyire szar a partnered az ágyban? uff, akkor meg ne lássa ezt a kérdést4
Fú, remélem nem ez lesz velem is... egyszer dugtam még csak de én sem tdutam elmenni a lány meg már ott élvezkdett alattam rendsen... :/
vagy a sok ricsi-recsi, vagy kezdesz impotens lenni.
A kérdező hozzászólása: Velem veszítette el, már azóta nagyon sokat fejlõdött, élvezem igazából, de valahogy soha nem érzem azt, hogy vissza kéne tartanom, nem jön el az az izgalmi állapot, vagy ha el is jön elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Ha például kézzel vagy szájjal csinálja nem kell 5 perc se ha nem tartom vissza, ezért nem tudom mi lehet a probléma, potens vagyok arról semmi kétségem.
Márpedig a maszti lesz az oka. Hozzászoktál, hogy mindig ugyanaz az inger éri, és csak erre sikerül... Valahogy próbálj meg legalább pár napra leállni vele, mielõtt együtt vagytok. Vagy ne mindig csak kiverd. Hanem hagyj neki más ingereket. Lassíts a tempón, ne mindig ugyanazokkal a mozdulatokkal csináld.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ha a cigirõl sikerült, szerintem errõl is sikerülni fog leszokni, vagy leredukálni a számát.
A maszturbálást felejtsd el egy idõre és csak szex legyen!

Miért nem tudok szex közben elmenni?

Az a problémám, hogy hiába szeretkezünk a barátnőmmel sokszor képtelen vagyok elélvezni. Van amikor sikerül, de van amikor még a közelében sem járok, mi lehet a gond? F19

Legjobb válasz: Lehet h nem kívánod. Nekem lehet hogy annyi is elég lenne hogy hozzám ér egy csaj... nem hogy még dugom is :DD

Lehet h nem kívánod. Nekem lehet hogy annyi is elég lenne hogy hozzám ér egy csaj... nem hogy még dugom is :DD
hozzászoktál a markod intenzitásához, és a puncija esetleg kevéssé szorítja....

Miért nem tudok szex közben elmenni?

Mostanában ha a barátommal szexelek, nem tudok elmenni, csak simán élvezem, mert ett?l függetlenül nagyon jó.Ez kb két hete megy, el?tte mindig elmentem. Viszont, ha masztizok, akkor még spriccelek is, és a csiklómat nem is nagyon izgatom ilyenkor. Miért nem tudok akkor szex közben is elmenni?

Legjobb válasz: 21:26 én is ezt akartam írniii :D. Egyébként talán azért, mert nem jó helyen izgat? Próbáljátok meg máshol, hátha.

21:26 én is ezt akartam írniii :D. Egyébként talán azért, mert nem jó helyen izgat? Próbáljátok meg máshol, hátha.
Ha eddig a sráccal elementél.. most meg nem.. az lehet attól is hogy nem kívánod õt annyira. Mert gondlom masztizás közben ugye nem õ róla fantáziálsz hanem vagy film... vagy valaki más... most így hirtelen más nem jut eszembe
Szerintem is valamit nem jól csináltok. Lehet, hogy rövid az elõjáték ahhoz, hogy ráhangolódj a dologra. Az ilyen dolgokat mindenképp beszéld meg a pároddal, mert késõbb pszichés problémáid lehetnek belõle.
ne masztizz:)

Miért nem tudok elmenni? Lány vagyok, élvezem a szexet, de nem tudok ellazulni annyira, hogy ne érdekeljen mi van körülöttem és nem tudok elmenni! Mit tegyek?

Legjobb válasz: NYugodt helyen csináljátok, ahol senki sem zavarhat meg. Lehet segít, ha sötétben csináljátok, Behunyhatod a szemed is. Általában ha a csiklót is ingerlik szex közben, összejön az orgazmus is.

NYugodt helyen csináljátok, ahol senki sem zavarhat meg. Lehet segít, ha sötétben csináljátok, Behunyhatod a szemed is. Általában ha a csiklót is ingerlik szex közben, összejön az orgazmus is.
A kérdező hozzászólása: volt jó párszor nyugodt helyen is, de ....fogalmam sincs miért, de úgy sem sikerült! bár olyan nagyon nem zavar, így is jó, meg nagyon szeretem a srácot, csak gondoltam megkérdezem, hátha tud vki segíteni
Nem vagy egyedül! Vannak nõk akik képtelenek a hüvelyi orgazmusra... Ez engem is feszélyez kissé, mert nekem se sikerül.... De nem tudok mit csinálni. REmélem "kinõjük ezt a pechet"
A nyugodt helyen legyen halk zene is! Ez elfedi majd a kisebb zajokat, és jó a hangulatodnak is. Ezen kívül rendesen figyelj oda a fiúra is, és te is mozogj, csinálj valamit (akkor arra is kell figyelned). A nõk simán tudnak 2-3 felé is figyelni: ez MIND irányuljon az együttlétre.

Miért nem tudok elmenni? Pedig szeretem a szexet/szeretkezést!

Párommal már lassan egy éve vagyok együtt. Nem ? az els? barátom, és nemcsak nála, hanem a többieknél is ez volt: nem megyek el szeretkezéskor. Az els? pasimnál még stresszeltem magam rajta, de az utána következ?knél már teljesen el voltam lazulva. Többször is voltam majdnem a csúcson, de akkor hirtelen elkezdett az "élvezeti szint" csökkenni.

Legjobb válasz: Azért mert egyik pasival sem volt meg a szenvedély! egyik iránt sem éreztél különösebb vonzalmat szexen kívül hidegek voltak az érzéseid! Egy igazán jó szexhez, a szenvedély is hozzátartozik!

Azért mert egyik pasival sem volt meg a szenvedély! egyik iránt sem éreztél különösebb vonzalmat szexen kívül hidegek voltak az érzéseid! Egy igazán jó szexhez, a szenvedély is hozzátartozik!
na ezzel nem értek egyet, nekem volt szenvedély és mégsem mentem el még egyszer sem sima szextõl. De nem kell kétségbeesni, nagyon sokan vannak így. Elõször is javasolnám hogy kísérletezz a maszturbációval, honnan tudná a barátod mi a jó neked ha te sem tudod? Nekem egyébként bevált hogy kicsit "segítek" magamnak közben kézzel, ezt a barátod is megteheti:)

Miért nem tud elmenni a barátnöm szex közben?

Már több mint 2 éve vagyunk együtt, és kb 1,5 éve van szexuális kapcsolatunk. Még egyikünk sem volt mással.A barátnöm állítólag még egyszer sem ment el, akárhogy csinaltuk, sok pózt kipróbáltunk már meg minden. Velem nem hiszem hogy valami baj lenne, mert azt mondta hogy nagyon élvezi a szexet de egyszerüen nem tud elmenni. Vajon mi lehet a baj? 19/f

Legjobb válasz: Kedves Nagy Ágnes, te most komolyan nõ vagy? Fogalmad sincs a frigiditás fogalmáról, és nem is nevezném betegségnek. Ennek a neve anorgazmia. Kedves kérdezõ: elég tapasztalatlan vagy, már bocsánat, látszik, hogy õ az elsõ barátnõd. Ugyanis kb a nõk 25 %-a képes a hüvelyi orgazmusra. A többiek a csikló izgatására tudnak csak elmenni. Vesd be a nyelvedet. Frigid pedig akkor lesz egy nõ, ha megerõszakolták, molesztálták, és onnantól kezdve rosszul van, ha hozzáér egy pasi. Tehát a te barátnõd egyáltalán nem frigid.

Szerintem régen rossz, ha szex közben fantáziálgat. Kire gondoljon? Enrique Iglesiasra? Szerintem inkább a pasira, akivel együtt van. Az viszont igaz, hogy az izmokat használni kell, feszítse meg a hüvelyét, anélkül nekem nem megy.
Kedves Nagy Ágnes, te most komolyan nõ vagy? Fogalmad sincs a frigiditás fogalmáról, és nem is nevezném betegségnek. Ennek a neve anorgazmia. Kedves kérdezõ: elég tapasztalatlan vagy, már bocsánat, látszik, hogy õ az elsõ barátnõd. Ugyanis kb a nõk 25 %-a képes a hüvelyi orgazmusra. A többiek a csikló izgatására tudnak csak elmenni. Vesd be a nyelvedet. Frigid pedig akkor lesz egy nõ, ha megerõszakolták, molesztálták, és onnantól kezdve rosszul van, ha hozzáér egy pasi. Tehát a te barátnõd egyáltalán nem frigid.
köszönjük Nagy Ágnes, hogy teljesen letöröd azokat a nõket, akik ebben a dologban szenvednek..(mint pl én...) Tényleg örülök neki, hogy te így is- úgy is elmész, de ne hencegj vele... Fantáziálgatni? Másokról? Vagy hogy gondoltad??? Szerintem a szexet csak élvezni kell, azzal AKIVEL vagy..ha fantáziálgatni kell, az régen rossz
Ezt úgy nevezik figrid. Nem tudom gyógyítható-e, ritka betegség.
Hát, betojok ezen az Ágin :) ) Na, a lényeg. sok nõnek nincs hüvelyi orgazmusa, mint, ahogy olvashattad itt is vagyunk már páran. A csiklóját izgasd, nyald, vagy kézzel, de türelmesen, sokáig. Egyébként vigyázz azzal is, hoyg azt mondja, hogy élvezi, mert elõbb utóbb az orgazmus nélküli szexet meg fogja unni rohadtul...Én is így voltam vele.
Most mi van nem hinném hogy csodanõ vagyok mivel a barátnõim is mind el tudnak élvezni és van 1 pár barátnõm :)
hány éves a barátnõd, milyen gyakran tudtok együtt lenni?
A barátság nem kor függõ hanem szabadidõ függõ.
Nálam például partnerfüggõ, hogy el tudok-e menni vagy sem. A mostani párom az elsõ, akivel képes vagyok hüvely orgazmusra, vele viszont rendszeres. Ahogy fentebb írták egyébként sok mindentõl függhet. Lehet, hogy a te barátnõd tényleg nem képes rá-ebben az esetben próbáld bevetni magad orálisan, ha izgat a dolog- vagy rá van görcsölve a témára és nem tud ellazulni.
Elég érdekes az az érvelés, hogyha csak szerelemmel lehetséges a szex, akkor maszturbálás közben sem lehet elmenni. Maszturbálás közben pont azért lehet elmenni, mert tudja a nõ, hogy hova kell nyúlni. Szerintem a barátnõd is elment már egyedül, bár lehet, hogy ezt neked soha nem fogja bevallani.
A kérdés feltevõjének ajánlom, hogy ignorálja Nagy Ágnes válaszait... Nem hinném, hogy segítene a fõ problémán.
Csajok ne legyetek már buták az orgazmushoz nem szex kell. akkor magamba is szerelmes lennék ha masztizok ezzel az erõvel. Az orgazmushoz az kell hogy hátulról jól elkapjon egy igazi bika pasi, meghúzza a hajad és jól megdug. Közbe gondolni kell pl arra hogy most rabszolga vagy és az uradparancsolód elégíted ki. Én erre szoktam elmenni de nem tudom ti milyen beállítottságúak vagytok csak mondtam példát hogy én hogy vagyok ezzel.
Orális szex vagy ujjazás hatására el tud menni? Ha magának csinálja, akkor sikerül?
Jó csak nekem olyan fura hogy valaki nem tud elélvezni ez annyira hihetetlen és felfoghatatlan számomra és egyúttal sajnálom az illetõt. Ha van csiklója nincs levágva mint egyes elmaradott népeknél akkor elvileg el kéne hogy élvezzen. Ha mégse akkor fejben lehet a gond szerintem nem tud fejben beizgulni. Nem mondtátok neki hogy szex közben fantáziálgatni kell?
Nekem se ment soha még a hüvelyi. Beletörõdtem. Ettõl még lehet jó.:) 20l
Nos, ha te így vagy, attól még nem vagy a nõi nem szakértõje. Mert sokan meg nem így vannak.
Nekem ez azért idegen mert hüvelyi és csiklói orgazmusom is van, de általában egyszerre mindkettõ, a csiklóm kiugrik a helyérõl olyankor a puncim meg lüktet erõsen és olyankor összehúzódik nagyon szûkre, hogy az ujjam alig fér be.
A frigid nõ nem is kívánja a szexet, nem tud kellõen izgalomba jönni. De a fent leírtakból az derül ki, hogy a lány élvezi a szexet... Egyesek úgy dobálóznak itt a nagy szavakkal, meglepõ olvasni..:) Szerintem idõvel el fog menni, egyszer megtörik az "átok" és menni fog neki :) )
nem biztos, hogy elment... én sem mentem még el soha önkielégítés közben.

Miért nem tudok elmenni szex közben?

Egyszer?en nem tudok elmenni szex közben. :(

Legjobb válasz: Jézusom magunkra ismertem párommal:D Nekünk is pont ugyan ez volt õ nagyon nehezen tudott elmenni én meg gyorstüzelõ voltam 4 éve járunk nekem beletelt egy kis idõbe de sok kérdezgetéssel és a párom is mondta hogy mi jó mi nem és kialakult és most már együtt megyünk el :P Remélem tudtam segíteni! Üdv: PUBY

Jézusom magunkra ismertem párommal:D Nekünk is pont ugyan ez volt õ nagyon nehezen tudott elmenni én meg gyorstüzelõ voltam 4 éve járunk nekem beletelt egy kis idõbe de sok kérdezgetéssel és a párom is mondta hogy mi jó mi nem és kialakult és most már együtt megyünk el :P Remélem tudtam segíteni! Üdv: PUBY
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek. 2:25 Ezt megpróbálom. Igaz csak arra gondolok, hogy milyen jó vele együtt lenni megint :) Köszike. 4:43 Próbáltam már az anált, de nem tetszett egyikünknek sem :S Azóta mellõzzük a dolgot. Azért köszönöm, hogy írtál :) 4:51 Azt próbáltuk :( de nem ment. Csak úgy tudok elmenni ha nyal és közbe ujjaz. Pl ha külön-külön csinálja nem tudok. Ha együtt a kettõt akkor (ritkán) akár 2 perc alatt is eltudok menni, de van h csak negyed óra, de volt, hgy fél óra is. :S Köszi neked is :)
Nagyon sok nõ van ezzel így sajnos, nekem se ment sokáig az h szex közben elmenjek és most is csak úgy megy ha közben magamat izgatom. Ajánlom neked is h próbáld meg h miközben csináljátok te izgatod a csiklódat a kezeddel, én így mindig el tudok menni, máshogy sajnos nem. Sosem volt még hüvelyi orgazmusom pedig már 4 éve élek szexuális életet.
Hüvely élvezõs vagy!---bár Análba próbáltátok már?..lehet hogy ott a megoldás a " korpásban" is el lehet élveztetni egy csajt:)
szerintem nem engeded el magad, hanem azon agyalsz görcsösen, hogy mit érzel meg mit nem. fantáziálj, gondolj arra ami nagyon beindít:) 20/L
A kérdező hozzászólása: 22:58 Nem szeretnék partnert váltani :) Nagyon szeretem. tiszta szívbõl (L) 23:00 8 hónapja. Úgy éreztem itt az ideje. Meg amúgy is 18 éves vagyok. 6 hónaposak voltunk mikr volt nekem az elsõ.
Ez is én voltam:D Üdv:PUBY
Egy fontos választ várok mennyi ideje jártok?
A szex nem minden. Ha a kapcsolatotok rendben van, akkor ne válts partnert. Ha jól megvagytok, akkor próbálkozzatok más pózokkal is. Lehet az egyik bejön. Fedezd fel a tested. Az önkielégítés nem bûn. Elõbb-utóbb megtalálod azt ami neked kell. Sikosítóval próbálkoztatok?
Olvastam egy cikket arról hogy akit elõbb elkezdenek izgatni csiklónál az nem nagyon tud elmenni a hüvelyben ha érted mire gondolok! Próbáltátok már a forró pettinget úgy értem nagyon szenvedélyesen és semmi nyili nyali hanem egybõl lukra már bocsi hogy így fejezem ki magam:P Üdv:PUBY
A kérdező hozzászólása: Megbeszélünk mindent. Nagyon jó kapcsolatunk van. Csak ugye kb semmi se izgat. Nedvesnek nedves vagyok, de nem érzek szinte semmit. A csiklómnál meg ha erõsen csinálja akkor kellemetlen. :S Viszont akkor milyen helyeken izgasson? Máshol nem tud :)
Az elõzõ válaszadó is én voltam :P Üdv:PUBY
Röviden megoldás kulcsa: Ne féljetek kérdezni egymástól és ne féljetek mondani egymásnak hogy mi jó mi nem ennyi;-)
A kérdező hozzászólása: *próbáltuk Bocsánat, elírtam :$

Miért nem tudok elmenni szex közben? A barátom olyan hamar elélvez de én valahogy nemtudok.

van el?játék meg minden de én legalább fél-háromngyed órán át tudnám csinálni

Legjobb válasz: Vagy nem tudsz csak a szexre koncentrálni,vagy a barátod kevésbé ügyes ilyen téren.

Vagy nem tudsz csak a szexre koncentrálni, vagy a barátod kevésbé ügyes ilyen téren.
a barátod a béna
Teszteld le , hogy masztival meddig tart, és hogyan éred el. ez alapján adj tanácsot a barátodnak.

Barátnőm miért nem tud elmenni szex közben?

Nem arról van szó hogy 5 percet bírok mert 2 órát simán kibírok szex közben de neki az sem elég hogy elmenjen és nem is 10 centi a farkam. Hogy tudnám elérni hogy ő is elmenjen szex közben?

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok? A lány masztival el tud menni? Ismeri egyáltalán a testét? tudja mi jó neki? Használtok valami segédeszközt, krémet, bármit? Csiklóját ingerled/ingerli közben? 2 óra reszelés nem feltétlenül jó. A nõk többségének túl sok. Hosszú pettinggel, játékkal együtt oké, de 2 órát ki-be-ki-be az durva.

Hány évesek vagytok? A lány masztival el tud menni? Ismeri egyáltalán a testét? tudja mi jó neki? Használtok valami segédeszközt, krémet, bármit? Csiklóját ingerled/ingerli közben? 2 óra reszelés nem feltétlenül jó. A nõk többségének túl sok. Hosszú pettinggel, játékkal együtt oké, de 2 órát ki-be-ki-be az durva.
Különbözõ pózok alkalmazása. Ingereld közben a csiklóját is. És vedd rá, hogy beszéljen mit az ami jó neki és mi nem! Ez a legfontosabb a kommunikáció! :D
én kitudnám elégíteni
A kérdező hozzászólása: szoktunk pózt váltani és beszélünk is közbe hogy mi jó neki de még ez sem segített lehetséges hogy nem tud elmenni?
Mert kevés vagy!

Miért nem tudok elmenni szex közben? (segítség :/)

A barátommal már elég régóta szexelünk, de én nem tudok elélvezni. Õ nagyon hamar elmegy, mivel nagyon be van izgulva.. Kérlek, ne azzal jöjjetek, hogy béna a barátom, mert nem az, hiszen a szexet nagyon élvezem csak nem tudok elélvezni. Ujjazás közben sem tudok elmenni, csak nyalás közben

Legjobb válasz: A barátod nyugodtan élvezzen el - utána pedig nem sokkal csináljatok egy 2. kört (akkor majd már tovább bírja), és simogasd magad közben.

A barátod nyugodtan élvezzen el - utána pedig nem sokkal csináljatok egy 2. kört (akkor majd már tovább bírja), és simogasd magad közben.
Ez sajnos van igy. Mert csiklora elvezelbte :)
Ugyanígy vagyok. Ha magadnak csinálod, akkor sikerül?
A kérdező hozzászólása: Ha magamat ujjazom, akkor sem tudok elmenni, egyszerûen nem érzem.. :S Ha a csiklómat izgatja, akkor van hogy elég pár perc is..
A legtöbb nõ ilyen, ne aggódj. :) Keveseknek van hüvelyi orgazmusuk - ellenben a jó hír, hogy tanulható.
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon jó hír.. :D De hogy tanulható? :O
ugyanígy vagyok, mint te :) és engem is érdekelne, hogyan tanulható. :D
Vannak rá módszerek és praktikák. Nekem is nem egyszer volt olyan párom és a mostani is, akiknél kicsit többet vagy másképp kellett csinálni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!