Találatok a következő kifejezésre: Miért nem elmenni ha (41 db)

Miért nem tudok elmenni ha az élettársammal vagyok. Mással igen. Ez hogy van?

Legjobb válasz: Hová nem tudtok elmenni? Szórakozni? Mert az nem gáz. Nem kell mindig mindent együtt csinálni... "nem tudok elmenni ha az élettársammal vagyok. Mással igen." Hát tudod, én se tudnék elmenni a pasid helyében...

Hová nem tudtok elmenni? Szórakozni? Mert az nem gáz. Nem kell mindig mindent együtt csinálni... "nem tudok elmenni ha az élettársammal vagyok. Mással igen." Hát tudod, én se tudnék elmenni a pasid helyében...
az élettársad elront valamit ezek szerint
Szia! Sajnos az ilyen máshol is elõfordul. Ez talán azért van, mert nagyon régóta vagytok együtt. Talán, ha félrelépnél, az segítene. De elõtte el kell döntened, hogy mit akarsz. Továbbra is vele maradni, vagy egy másik kapcsolatot kezdeni. Ha vele akarsz maradni, akkor légy óvatos. Ha nem, akkor viszont szólj neki.
Mert nagyon szereted és egyszerûen nem tudod ott hagyniXD Sétálj el...
Régen el tudtál menni, mikor az álettársaddal voltál?
Nem másoltatott neked kulcsot az élettársad? Mert akkor az lehet a gond, elmegy melózni és rád zárja az ajtót.
A kérdező hozzászólása: ááá nem. anyádra gondolok, mindíg, hogy beleszarok a szájába , de õ csak fuldoklik-----olyankor mindig lekónyadok. csók a csöcsösnek.

A baratnommel eleg riktan szoktuk csinalni de mar kezdunk osszeszokni! En jol birom nem megyek el tul hamar! De a baratnom csak csiklosan tud elmenni! Meg ha fel orat v 20percet sexelunk akkor se! Miert? Nem huzom fel? En vok a hibas? Vagy o?

Legjobb válasz: Egyikõtök se hibás. Vannak olyan nõk, akik csak csiklósan tudnak elmenni, és úgy élik le szexuálisan aktív életüket, hogy nem volt egyszer sem hüvelyi orgazmusuk. Persze ez nem azt jelenti, hogy a te barátnõd sem fog biztosan sose elmenni így, lehet, hogy majd egyszer sikerül. A lényeg, hogy nem adjátok föl, és hogy ugyanolyan élvezettel csináljátok, mint eddig.

Egyikõtök se hibás. Vannak olyan nõk, akik csak csiklósan tudnak elmenni, és úgy élik le szexuálisan aktív életüket, hogy nem volt egyszer sem hüvelyi orgazmusuk. Persze ez nem azt jelenti, hogy a te barátnõd sem fog biztosan sose elmenni így, lehet, hogy majd egyszer sikerül. A lényeg, hogy nem adjátok föl, és hogy ugyanolyan élvezettel csináljátok, mint eddig.
Párommal amióta együtt vagyunk, én se tudtam eddig elmenni, pedig mindent nagyon jól csinál. És ne magadat okold mert ténleg vannak olyan nõk akik nem képesek a hüvelyi orgazmusra. Ha pedig úgy érzed h te nem "húzod" fel, akkor próbáld jobban izgatni...

Miért nem tudok szex közben elmenni, csak ha pl barátnõm kézzel rásegít?

Az van, hogy szinte már elképzelhetetlennek tartom, hogy szex közben menjek el a barátnõmmel, régebben pedig már sikerült, akkor meg is könnyebbültem, de az már nem mostanában volt. Elõfordul, hogy már nagyon közel járok, de aztán valahogy mégsem jön össze, barátnõmnek szinte mindig van orgazmusa, nekem szinte soha pedig rengetegszer kimerülésig csináljuk. Barátnõm mellett naponta maszturbálok, erre még régebben szoktam rá mikor még õ sem volt meg nekem, de egyszerûen nem tudok vele leállni, lehet, hogy emiatt van, hogy nem tudok elmenni?

Legjobb válasz: Szex közben miért akarsz egyáltalán elmenni? Ennyire szar a partnered az ágyban? uff, akkor meg ne lássa ezt a kérdést4

Szex közben miért akarsz egyáltalán elmenni? Ennyire szar a partnered az ágyban? uff, akkor meg ne lássa ezt a kérdést4
Fú, remélem nem ez lesz velem is... egyszer dugtam még csak de én sem tdutam elmenni a lány meg már ott élvezkdett alattam rendsen... :/
vagy a sok ricsi-recsi, vagy kezdesz impotens lenni.
A kérdező hozzászólása: Velem veszítette el, már azóta nagyon sokat fejlõdött, élvezem igazából, de valahogy soha nem érzem azt, hogy vissza kéne tartanom, nem jön el az az izgalmi állapot, vagy ha el is jön elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Ha például kézzel vagy szájjal csinálja nem kell 5 perc se ha nem tartom vissza, ezért nem tudom mi lehet a probléma, potens vagyok arról semmi kétségem.
Márpedig a maszti lesz az oka. Hozzászoktál, hogy mindig ugyanaz az inger éri, és csak erre sikerül... Valahogy próbálj meg legalább pár napra leállni vele, mielõtt együtt vagytok. Vagy ne mindig csak kiverd. Hanem hagyj neki más ingereket. Lassíts a tempón, ne mindig ugyanazokkal a mozdulatokkal csináld.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ha a cigirõl sikerült, szerintem errõl is sikerülni fog leszokni, vagy leredukálni a számát.
A maszturbálást felejtsd el egy idõre és csak szex legyen!

Miért nem tudok elmenni szeretkezés közbe? Ha maszturbálok akkor eltudok menni de ha a barátommal együtt vagyunk nem :S neki ezt nem merem elmondani mert élvezni élvezem amit csinál de mégse tudok elélvezni. ötletek?

Legjobb válasz: Stressz. Páromnak ugyanez volt terhesség után. Tényleg kívánta a szexet,de egyszerûen nemtudott elmenni...fél év után mondta el,én meg nevettem is meg nem is...nevettem mert MINDEN nõ visszavágyott hozzám meg az ágyamba is...és nem nevettem,mert szarul esett,hogy titkolta...mindent meglehetbeszélni feltéve ha ÕSZINTE az ember! ;) Sok sikert! 24/F

Stressz. Páromnak ugyanez volt terhesség után. Tényleg kívánta a szexet, de egyszerûen nemtudott elmenni...fél év után mondta el, én meg nevettem is meg nem is...nevettem mert MINDEN nõ visszavágyott hozzám meg az ágyamba is...és nem nevettem, mert szarul esett, hogy titkolta...mindent meglehetbeszélni feltéve ha ÕSZINTE az ember! ;) Sok sikert! 24/F
Vannak nõk akik nem képesek hüvelyi orgazmusra, ha éppen ilyen problémád van, hogy hüvelyileg nem tudsz csak elmenni vagy magadtól úgy is el tudsz. A szexel kapcsolatban meg az elvileg segít ha összezárod a lábadat mert akkor jobban izgathatod magad. Bocsi a béna fogalmazásért meg azèrt ha hibám van, telórol írok. L
Én magamhoz nyúlok szex közben csak úgy tudok elmenni.

Miért nem tudok elmenni ha nem nézek pornót?

egyszer?en nem tudok elélvezni,csak ha pornót nézek közben....ez baj?van ennek másra káros kihatása????mit tegyek?

Legjobb válasz: A legtöbben szex közben szoktak elmenni... :)

A legtöbben szex közben szoktak elmenni... :)
én is csak így megyek el, ha csak gondolok valakire úgy fel se áll
Mit tegyél? 1. Szerezz egy barátnõt. 2. Ha az 1. nem jön össze akkor nézz pornót.
állj le egy hétig mindennel és akkor már akkor feláll ha egynél többet rázol rajta hugyozás után :D

Férfi társaim, ha sok visszautasítást kaptatok a nõktõl, és még szüzek vagytok, miért akartok elmenni prostihoz, miért nem változtattok magatokon?

Sok ilyen nyavalygó kérdést látok, hogy sok elutasítást kaptatok, ezért elmentek prostihoz. Ilyenkor kérdezném azt, hogy akkor miért nem fejlesztetitek magatokat? Miért nem javítjátok ki a hibátokat? Én sem voltam még nõvel, mert volt olyan idõszakom, amikor lelki beteg voltam és rájöttem mikben hibáztam, és még milyen hibákat kell még magamba kijavítanom. A másik, hogy a prostizástól nem fog könnyebben menni a csajozás, mert már sok embertõl hallottam ezt, nem is beszélve, hogy sok betegséget ellehet kapni.

Legjobb válasz: Mert a legtöbben,köztük én is így voltam vele anno,nem tudják az irányt hogy merre változtassanak és miben. :) Ez nem ilyen egyszerû kérdés,nehogy azt hidd,és arról már nem is beszélve,hogy az az illetõ éppen mit élt át gyermekkorában,vagy késõbb az is sok mindent befolyásol a dolgokban.Csak bele kell gondolni néha más helyzetébe is...

Mert a legtöbben, köztük én is így voltam vele anno, nem tudják az irányt hogy merre változtassanak és miben. :) Ez nem ilyen egyszerû kérdés, nehogy azt hidd, és arról már nem is beszélve, hogy az az illetõ éppen mit élt át gyermekkorában, vagy késõbb az is sok mindent befolyásol a dolgokban.Csak bele kell gondolni néha más helyzetébe is...
40-50 éves korukra mikor már családjuk van.
A kérdező hozzászólása: Pontos statisztika nincs errõl, és azok a nõk is egyszer megváltoznak, csak kérdés hogy mikor.
Az összes korosztályban felszínes r*bancok a nõk.. Van pár kivétel mint mindenben de sajnos 90%-ban ez van.
Igen, lehet vitatkozni a százalékos arányon, hogy mekkora részük olyan. Viszont amelyik nem olyan, arra nagyobb a kereslet, tehát nem ránk fog várni, hanem már rég foglalt.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom miért hiszitek azt, hogy minden nõ olyan! Egy részükre jellemzõ, de nem mindegyikre!
#10: Igen, után meg jön az, hogy a pasinak legyen saját lakása, ahová csak be kell huppanni......
Milyen 18 éves korig?Ha csak addig tartana ez nekik, akkor már révben lennénk elég sokan.Huszonévesen is pontosan ugyanúgy felszíneskednek, mint tizenévesen.Ennyit errõl. :)
A kérdező hozzászólása: Ha nincs "ecsethajad", IPhone-od, nem hallgatsz Justin Bieber-t, nem kíváncsiak rád Ez max 18 éves korig jellemzõ, mert általában a legtöbb nõtõl azt hallom, hogy jb egy nyápic búza. Önbizalmat meg elõször magunktól kell építeni, és le kell tojni a múltat a jelen a legfontosabb.
Na igen, de tegyük hozzá azt is, hogy a lányoknak az átlag fiú/férfi nem jön be, legalább is az én korosztályomban ( 17 ). Ha nincs "ecsethajad", IPhone-od, nem hallgatsz Justin Bieber-t, nem kíváncsiak rád ( tisztelet a kivételnek! ). Egyet értek a 3. válaszolóval. Önbizalom hiányában nem fog oda menni a fiúhoz/lányhoz senki, mert még azt a keveset is lerombolja.
A génjeimen nem tudok változtatni, még nem tart ott a technológia. Prostizni meg nem azért mennék, hogy könnyebben csajozzak.
Én speciel nem akarok elmenni prostihoz, nem alacsonyodom le a társadalom szemetéhez. Mellesleg nem ítélem el, aki végül elment. 29/F (szûz)
Minden ember más és más.
A kérdező hozzászólása: Nekem sincs sok önbizalmam, és én is sokáig elakartam menni prostihoz, de inkább hagytam a fenébe és inkább magamat fejlesztem, néha most is rámjön ilyen rosszullét, hogy még nem voltam nõvel, de szerencsére sokkal ritkábban. Nekem se volt jó gyerekkorom amúgy.
Nem mindenki olyan személyiségû, hogy szívesen fejleszti magát. Sajnos van, akinek pátyolgatásra van szüksége felnõtt férfi/nõ létére is (szerintem ne tegyünk különbséget a nemek között). Ez fõleg a szülõi nevelésnek köszönhetõ. És hidd el, amit 10-20 éven keresztül neveltek, vagy sokszor vertek a gyerekbe, azt nem növi ki egyhamar, vagy talán soha. Én ezért is költöztem el otthonról 18 évesen. Lett csajom, és nagyon sokat fejlõdött a kapcsolatteremtõ képességem egyébként is. De nem nézem le azt aki még nem tart itt. Nekem nem ártanak vele.
Lehetne boncolgatni a témát.A prostizás gyengeségre utal. Másrészt valóban van néhány tényleg sikertelen srác.Semmi önbizalmuk.Senki sem segít nekik.Na de õk nem is itt sírnak! Tegnap itt valaki leírta, hogy a nõk elvárják, hogy egy pasinak legyen önbizalma.Holott sok esetben nekik nincs.Na most egy férfi általában ad esélyt egy kis szürke egér önbizalom hiányos csajnak.Viszont fordított esetben nincs ilyen. Esélyt se kapnak. Tudom küzdeni kell.De ha az õ helyzetükben lennél akkor rájönnél, hogy még sem olyan könnyû. Akik meg csak itt sírnak azokról meg meg van a véleményem.
A hibázás, és a hibáim az két külön dolog. Nem fogok megváltozni senkiért ahogy nem várom el senkitõl hogy megváltozzon értem. Úgy gondolom a szerelem olyan dolog ahol a másik hibáit tudni kell tolerálni. Nem gondolnám hogy olyan ritka nagy hatalmas hibáim lennének. Eddig csak rosszakat fogtam ki és elment a kedvem ettõl az egésztõl. Bár én soha nem akartam prostihoz menni, bármelyik disco p*csa megteszi és csak 1 pohárt kell neki fizetni, de megtudom érteni õket. Egy idõ után már csak testi örömet akarsz nem lelki-testi örömet. Attól meg hogy bevallom ezt nem sírok, csak egyszerûen már nem érdekel :)
Nem mindenen tudsz változtatni. Ha nem vagy jóképû akkor hiába sportolsz, vagy lesz más hajad, nem fogsz jobban tetszeni a nõknek. Legalábbis én ilyen dolgokban sokat változtam, mégis 0 figyelmet kapok a nõk felõl. Prostizni nem akarok én sem, viszont néha tényleg rossz hogy az ember 27éves és még csak tudomása sincs róla hogy valaha tetszett bárkinek. Tudom milyen az ha tetszik egy csávó egy csajnak, látom magam körül, vannak nõismerõseim, egybõl levágom ha tetszik nekik valaki. Sajnos velem sosem viselkedett úgy senki. Persze a plasztikai sebészet meg blabla... de gondolom nem ilyen drasztikus változtatásra gondoltál. A nõk legnagyobb problémája általában az , hogy tetszik 3-6 csávónak, de neki egyik sem tetszik ezek közül. A srácnak meg tetszik 3-6 csaj, és egyiknek sem tetszik a srác, sõt... senki másnak sem. Vegyük észre, hogy a kettõ azért nem egészen ugyanaz az érzés. Én teljesen megértem ha valaki ezt 20onéves korára már nem bírja tovább cérnával, és inkább prostizik. Nem bölcs döntés, de nem mindenkinek jut birkatürelem.

Miért nem tudok elmenni? Ha magamnak csinálom mindig van orgazmusom de ha a barátommal szexelünk akkor sosincs. Jó vele de valahogy sosem megyek el. Miért?

Legjobb válasz: Vagy szokj le arról hogy magadnak csinálod, lehet h ahhoz vagy hozzászokva és ezért nem megy :S

Vagy szokj le arról hogy magadnak csinálod, lehet h ahhoz vagy hozzászokva és ezért nem megy :S
Tul feszült vagy. Lazulj el, nyugodj meg.
nem, nem, úgyvan. sok lány ujjazza magát, és ez nem klitorális orgazmust jelent.
"a barátod pénisze pedig egészen más mint az ujjaid" Öh, nem úgy van az, hogy a pénisz alapvetõen a hüvelyi orgazmus eléréséhez kell, ujjal való izgatásnál pedig klitorálisan szoktunk elmenni?... :D
komolyan írtam. nemte vagy az elsõ ilyen. volt már itt egy pár ilyen csaj akinek ezvolt a baja. csak gondolj utána. ha folyamatosan régóta magadnak csinálod, megszokod a technikát, megszokod a módszert....a barátod pénisze pedig egészen más mint az ujjaid....értedmár?
A kérdező hozzászólása: Kösz.nagyon hasznos válasz volt xD
egy újabb példa arra amikor a csaj túlságosan sokat maszturbál v túl régóta és csak akkor képes elmenni ha magának csinálja. gratulálok.
A pasid csak magára figyel és rád nem!Ha nem mész el tedd a tudtára, és mond meg neki folytassa másképpen...
A kérdező hozzászólása: szeretünk egymással lenni és õ is velem csak õ még nem szeretett belém..nagyon sok csalódás érte eddig és sztem fél.Én azért vagyok vele mert nagyon nagyon szeretem:(
hát akkor nem csodálom! Dobd ki a pasit, minek vagy vele?
Hát hogyha nem szeret téged, akkor ez egyértelmû hogy nem élvezed a szexet, hiszen a srác le se sza*ja hogy neked jó legyen, csak magára gondol.
A kérdező hozzászólása: 17 az lehet egy ok h én kimondanám neki h szeretem de tudom hogy õ még nem szerelmes és ez zavar?
Hány éves vagy, Csemete? Lehet a kor a probléma.
lehet azért nem mész el aktus alatt mert a szüleid nagyon helyesen belédnevelték hogy az utcán nem illik meztelenül menni
Mert nem olyan érzékeny a hüvelyed. A megoldás egyszerû: szex közbe izgasd a csiklód. Nem bûn, a szex része. Sok sikert.
Én sose ujjaztam magam, nagyobb élvezetet nyújt a csikloi orgazmus

Azt látom, hogy amerikában a fiatal csajok szinte bármelyik pasival elmennek randizni, hátha megismerik és ha nem is annyira jön be a pasi, de talán megtetszhet nekik. Nálunk miért nem ilyenek a csajok, hogy elmennének sok pasival randizni?

Itt rögtön egy perc alatt hűvösre teszik a lányok a pasikat, ha nem kell, nem adnak egy pici esélyt sem, hogy hátha sikerülne a pasinak elkápráztatni a csajt. Így tényleg csak azt érik el, hogy ha még egy randira sem mennek el a pasival, hogy leribancozzák őket. Minek kell ennyire válogatósnak lenni?

Legjobb válasz: :D Az apám elhagyott minket te gyik... :D Itt vernyogsz, semmivel nem vagy jobb nálam, csak azért mert képes vagy kiírni egy ilyen önsajnálós kérdést... Nem vagyok elkényeztetve, még csak pláne szép sem vagyok. Azt mondtam, hogy az emberek válogatnak, akkor is ha te nem akarod. Egyébként meg nem tudom mi bajod van. Én szóba állok bárkivel. De ha nem jön be, nem fogom fölöslegesen azzal áltatni, hogy persze öcsém, abszolút nem lesz gond, hogy zsíros a hajad vagy büdös vagy. Ez korrektség, nem bunkóság. Vagy te talán jobban éreznéd magad, ha elmennél egy csajjal randira, aki végig bájolog rád, aztán a randi végén közli, hogy hát igazából elsõre se tetszettél e.talán, de gondoltam hátha van egy rakás pénzed, de mivel az sincs, és különösebben szimpatikus se vagy, itthagylak a búsba? Ejha, micsoda vonzó lehetõség. Hát akkor engem inkább küldjön el vki az elsõ öt percben, képes vagyok elviselni, nem úgy mint egyesek. És mielõtt : igen, engem is utasítottak már vissza, nem egyen, mégse itt rinyálok, hogy jajj istenem, amerikában sokkal jobb... Különben ha ennyire jobb ott, menj és költözz ki.

:D Az apám elhagyott minket te gyik... :D Itt vernyogsz, semmivel nem vagy jobb nálam, csak azért mert képes vagy kiírni egy ilyen önsajnálós kérdést... Nem vagyok elkényeztetve, még csak pláne szép sem vagyok. Azt mondtam, hogy az emberek válogatnak, akkor is ha te nem akarod. Egyébként meg nem tudom mi bajod van. Én szóba állok bárkivel. De ha nem jön be, nem fogom fölöslegesen azzal áltatni, hogy persze öcsém, abszolút nem lesz gond, hogy zsíros a hajad vagy büdös vagy. Ez korrektség, nem bunkóság. Vagy te talán jobban éreznéd magad, ha elmennél egy csajjal randira, aki végig bájolog rád, aztán a randi végén közli, hogy hát igazából elsõre se tetszettél e.talán, de gondoltam hátha van egy rakás pénzed, de mivel az sincs, és különösebben szimpatikus se vagy, itthagylak a búsba? Ejha, micsoda vonzó lehetõség. Hát akkor engem inkább küldjön el vki az elsõ öt percben, képes vagyok elviselni, nem úgy mint egyesek. És mielõtt : igen, engem is utasítottak már vissza, nem egyen, mégse itt rinyálok, hogy jajj istenem, amerikában sokkal jobb... Különben ha ennyire jobb ott, menj és költözz ki.
Ha olyan kövér lennék, mint az amerikai lányok - én tényleg voltam amerikában és láttam tényleg ameriaiakat, nem csak a tévébõl, mint te gondolom - akkor én se válogatnék... De amíg én adok magamra, mind belsõre és külsõre, addig nem érem be egy lúzerrel. Már bocs. Az igénytelen embernek én akkor se adok esélyt, ha jófej. Igénytelen. 20L
Mert a magyarok szemetek :S
Én vagyok, aki beoltott téged. Mai józanabbik válaszom: Öcsém, még mindig azt mondom, ha nem tetszik, húzzál el. De általánosítgatással francra se mész, de komolyan. Én 20 éves lány vagyok. Tudok fõzni, mert anyukám napi 12 órát melózik, és ha nem akartam éhen pusztulni, vagy egész nap szendivcseket enni, meg kellett tanulnom. Továbbá az én szüleim normálisak voltak, úgyhogy vasszigorral belémverték, hogy muszáj takarítani, különben egy undorító senkiházinak fogok tûnni. Hihetetlen mi, hogy a beszûkült látásodon kívül, ami a KOLLÉGIUMRA korlátozódik, élnek normális lányok is. Sportolok, tanulok, van nyelvvizsgám, értek annyit a varráshoz is, hogyha kiszakad egy zseb, vagy leszakad egy gomb, hogy varrjam vissza, de kötve hiszem, hogy te arra vágysz, hogy a feleséged kötögessen neked sálat, de tudodmit, ha a barátom kitalálná, a kedvéért azt is megtanulnám, mert nem nagy kunszt. Õ spec a sütiket imádja, szóval azt szoktam neki sütni. Jah és egyetem mellett én dolgozok is, mivel szükségem van pénzre, és nem a pasimról fogom legombolni, ennyi önbecsülésem van. De ha már így kapálózól, hogy milyenek a mai nyafka r.ibancok - akikrõl ugyanúgy megvan a véleményem, mint neked - akkor nézzél már szét a 40 kilós kis b.zuk közt. A mai pasik töketlen balf.aszok, egy rohadt égõt nem tudnak kicserélni, semmihez nem értenek a rajoskodáson kívül, nem sportolnak, SEMMI férfiasság nincs bennük. EZEKRE én nem mondok igen, számomra ez nem férfi, hanem egy picsogó nyálgép. És én igenis fogok válogatni, mert ha én tudok fõzni, mosni, takarítani és pénzt keresni - és ezen kívül adni magamra, ha megyek randira - akkor egy életcél nélküli szerencsétlennel nem fogok leállni jópofizni. És tudom, nem mindegyik srác ilyen. De nem fogok mindnek esélyt adni, ha már süt róluk, hogy 26-7 évesen marha jól érzik magukat anyuci segge alatt. Nekem nem egy kigyúrt pénzes fukszos rajbarom kell. Nekem egy FÉRFI kell, és az itthon ugyanúgy alig van, mint normális nõ. Egyébként én emiatt sosem siránkoztam, hogy a férfi társadalom kezd elkorcsosulni. Körbenéztem máshol. Nem diszkóban, kollégiumban, plázákban vagy egyéb ilyen rajgyûjtõ centrumban. De nyilván ez egy egyszerû és logikus lépés lenne, ahelyett hogy itt vinnyogsz...
Egyetértek mindennel.Amugy ez a véres bugyi meg tampon tényleg nagyon "menõ" itt nálatok. 22/L(külföldi)
A kérdező hozzászólása: Aztán majd jönnek ide vérzõ ínnyel biztos a lányok megint, hogy ne általánosítsunk és igenis a legtöbb magyar lány tud fõzni. Hát nem tudom, koliban lakok 5 éve egyetemen és most végzek, de eddig akárhány lány szobájában voltam fenn ilyen olyan ügyekbõl, barátkozás, kapcsolat szempontjából, csak 1-2 nél láttam, hogy valaha is fõztek valamit és nem otthonról hozták vagy pizzástól, girosostól rendelték a kaját. Bezzeg a rendetlenség, véres bugyik és tamponok széthajingálás mindnél jobban ment mit a fõzés. De mondom majd jönnek megint az oktatók, a nagyokos lányok, hogy ez nem így van. ÉN EZT LÁTOM MINDEN NAP!
A kérdező hozzászólása: bbi meg nem is lány.
A kérdező hozzászólása: Mindig az ad az embernenk igazat, aki más országból jön ide, külsõ szemlélõje a dolgoknak. Akik itt vannak, ezt tartják helyesnek, fõleg ha nõ nemûek. Ezért kell mindig a dolgokat objektívan szemlélni és nem szubjektívan. Én próbálom így nézni és összehasonlítani más külföldi példákkal, és mindig erre a következtetésre jutok. Csakhát van itt sok mindenki, aki szerint ezek a lányok a jók akik ezt csinálják, a tö
Na ugye, akik lehordták a kedves kérdezõt... most egy külföldi is igazat adott Nekünk, szóval csak nem vagyunk olyan nyomik, mint hiszitek, ink. Ti vagytok szánalmasok! pfff. -, -"
A kérdező hozzászólása: 27. hszóló! Nem mondtam, hogy minden lány ilyen, van kevés kivétel mint amilyen te vagy. De a koliban 17 lányból egyik sem ilyen mint te.
A kérdező hozzászólása: Mármint az a 17 lány, akikhez én járok néha napján.
28. Van barátom. :D Csak te tartasz idegesítõnek, mert fáj az igazság.
Na de látod? Ha nem mindenki ilyen akkor miért általánosítasz? 17 kolis lány. Az most mi mindenki máshoz képest? Biztos, hogy van olyan lány, aki szóba áll veled, csak úgy. De valszeg nem a diszkós öntelt ribik lesznek.
A kérdező hozzászólása: Na akkor leírom érthetõbben, van kb 5 millió nõ magyarországon, ebbõl vagy 1 millió gyerek, 1 millió öreg nyugdíjas(csak hasra ütöttem), na most én s 18-30 közötti korosztályú nõkre gondoltam. Õk vannak pl 1 millióan. ezekbõl kb 990 ezer nem tud semmit amikor már felsoroltunk. Marad egy csekélyke felsõ 10 ezer aki nem ronda, és tud sütni, fõzni stb. Ebbõla 10 ezerbõl vagy 9000 elkelt. Marad még ezer, akik ki tudja hol élnek. Lehet ki sem mozdulnak otthonról, vagy én pl kelet-magyaron élek, õk meg pesten és nyugat-magyaron- szvsz jó esélyem van, hogy nem találok egy ilyet. Ezért mondom ezt a buta általánosítást.
De olyan helyeken szoktál ismerkedni, ami nem szórakozóhely? Mert pl tessék, én normálisnak ítélem meg magam, most, hogy te minek az más kérdés, de én nem járok diszkókba, semmi ilyen helyre... Én ûztem többféle sportot, meg részt vettem különbözõ rendezvényeken, és innen szedtem össze az ismerõseimet, mivel ugye õk hasonló érdeklõdésûek. Azokkal akik nonstop isznak meg buliznak, nem tudok mit kezdeni, így kerülöm õket, és így benne van a pakliban, hogy az is elkerülöm, akit lehet hogy bírnék, de nem fogom tudni kiszûrni a sok srác közül, hogy ki kicsoda?
Azért nem mennek randizni mert biztos nincs meg a kémia, meg a szikra meg a többi baromság, ahogy ez lenni szokott. A nõk TÖBBSÉGÉNÉL(szerencsére nem mindegyik) akkor vagy nyerõ, ha jól nézel ki , ilyen kis nyál gyerek vagy(na most õket sem szabad bántani mert ugye õk az igényesek akik adnak magukra. Most már ez lett szinte az igényesség. Én igénytelen vagyok ezek szerint, de nem izgat). A másik meg, ha van pénzed. Ha valamelyik kategóriába beletartozol, akkor valószínûsíthetõ a kémia, ezáltal mondjuk egy randi/találka is. Hangsúlyozom ez nem általánosítás, de azért mûködni szokott. Abban nem tudom mi a kivitelezhetetlen, ha elmész egy sráccal/csajjal valahova, valami közös programra. Ugyanis ez NEM JELENT SEMMIFÉLE KÖTELEZETTSÉGET. Nyilvánvaló vannak olyan emberek, akiknek nehéz a felfogásuk elutasítás esetén, az egy másik kategória. A mai 40 kilós "igényes" emberkékre visszatérve. Nyilvánvaló, hogy egy ilyen srác nem a többi srácnak nyalja ki magát hanem a csajoknak. Õk meglátnak egy ilyen vadállat testalkatú „férfit” és már szinte alá is fekszenek. Ez szintén nem általánosítás vannak kivételek. Csajok ezt ti rontottátok el, mert egyszerûen nincs igény arra, hogy ki tudjon cserélni egy égõt. Arra van igény hogy jól nézzen ki, szõrtelen legyen, haját vasalgassa, és rinyáljon a tükör elõtt, és mindig trendi legyen, meg ami még ezzel jár. Amikor az elsõ ilyen divatgyerek megjelent akkor kellett volna elküldeni a bánatba, hogy menjen haza és jöjjön vissza normálisan, mint egy férfi. Nem ez történt, mert az emberek többsége birka, és ha a tévében azt mondják hogy most ez a divat, és most ez a FÉRFI, ezt kell szeretni, akkor azt is fogják. Persze a fiatal kislányok nagy részének ilyen kisfiúk kellenek, meg az Alkonyatból a vámpírsrác, aki éjszaka elviszi romantikázni.
A vámpírsrác tényleg jó lenne...:-D
Ugyan nem olvastam végig, de nem diszkóban kell ismerkedni és egyáltalán nem vagyunk mi, magyar nõk utálatosabbak, mint az amerikaiak:) Ismerkedtél te már amerikai, angol nõvel? Ha meg elmegy veled, max sajnálatból:D
Én külföldi magyar vagyok, Ukrajnában élek, 1 éve vagyok Budapesten, mert itt dolgozok.Nagyon rossz véleményem van az itteni nõkrõl.Szánalmasnak tartom, hogy 30-40 éves több gyermekes anyukák nem hogy fõzni, de takarítani se tudnak.Ismerek olyan családokat, akiknek kajára alig van pénzük, de azért az 1300 ft-ot odaadják óránként a takarítónõnek, csak hogy a nõ meg ne mozduljon.Olyan mint "fõzés"-hiányzik a szótárukból.A férfiaknak nagyon rossz dolguk van a párjuk mellett.Nálunk alap, hogy egy lány már fiatalon tud sütni-fõzni, takarít, rendben tartja a házat.22 éves vagyok és kb 13-14 évesen kezdtem tanulgatni fõzni, és még mindig élek, nem halok bele.Komolyan mondom, sokszor csak nézek, hogy ezeket a nõket hogy tudják elviselni.Nem általánosítok, vannak itt is kivételek, csak én még nem találkoztam velük.Ja, és még ahhoz képest, hogy semmit sem csinálnak, még ápolatlanok is sokan.Olyan ruhákba az utcára lépnek, hogy én a házon belül is szégyellném felvenni.Nálunk egy nõ süt, fõz, mos, vasal, takarít és még ezek mellett ápolt és csinos is.Persze akad kivétel, de az kevés.
A kérdező hozzászólása: Tényleg itt vannak meg egy két szomszédos keleti országban a legkönnyûvérõbb nõk. Hányszor és hányszor volt már errõl szó, hogy ide jönnek a nyugatiak csajozni. Plusz még a motel film is arról szól, hogy Hollandián át ide jutottak a pasik csajozni.Híresen cafka a magyar csajok nagy része. Nem véletlen mennek százával Dubauba arab sejket kényeztetni. Aztán meg ha a Fókusz kérdezi, akkor megy a tagadás, hogy õ nem volt ott csak max kirándulni egyet. De a kamerák ha vannak felvételek(sokszor vannak), akkor nem hazudnak, hogy mégis ott volt a lány. De mint tudjuk a magyar lányok álszentek, õk ezt nem vallják be, hogy pénzért mentek subickolni külföldre. Mint ahogy itt a gyk-n is a lányok nagy része ferdít, hogy nem baj ha ilyen meg ilyen a pasi, az még pont jó stb. Aztán élõben meg ha ilyen, akkor kiröhögik és bunkón elzavarják. A másik amit mondott az utolsó, abban is nagy az igazág. Bizony én is tapasztaltam, hogy alig értenek valamilyen házimunkához a lányok. Kb 80%-uk 25 éves korukra még egy rántottát sem tud megsütni. Nem tud rendesen, precízen porszívózni, sütni sztem egyik sem, mosni mosógéppel sem belehajingálják a pirosat a fehérrel hátha nem lesz rózsaszín a ruha.Varnni, kötnim megint nem tud a jó részük és még sorolhatnám. Nagyon elkesírítõ a helyzet. Persze ezeket a jelzõket egy metroszexuális homofiúcskára, aki rózsaszín ingben szaladgál vasalt hajjal minden este buliról bulira, na õk sem értenek többhöz, mint napi 1-2 órát tükör elõtt nyalakodni. Nem tudnak fúrni, füvet nyírni, kapálni a saját kertjüket, rotációzni-fát vágni-robikapázni már nem is említem mert ahhoz erõ kell és egy 40 kilós fiúcskában bizony ez nincs nagyon meg. De itt is vannak kivételek. Na mind1, az az igazság, hogy nagyon elkorcsosult a világ és minden a külsõ, pompa és csilliogás felé ment el, ez Magyarországon már még inkább jellemzõ, mint a fejlett nyugati államokban. Vagy az is lehet, hogy az ottani nõk talán kifelé mennek ezekbõl a dolgokból, a magyar lányok pedig most vannak a mélyvízben ilyen szempontból. Döntse el ki-ki magában.
szabad idosebb pasikent beleszolni a vitaba? :) ahogy minden, kishazankba ez a "csak a kulsosegre adunk" mentalitas is kesobb ert ide, ugy kb 30 evvel. mert ez kulfoldon a 70es evek vegen, 80as evek elejen ment, akkor valogattak ugy a lanyok, mint most itthon a tinihencegnok. sajnos teny, hogy kint sokkal ertelmesebb, muveltebb es eletrevalobb novel lanyokkal lehet talalkozni, mint itthon. itt most megy ez a barbie mentalitas, a honaljpatkannyal plazazas, a tobbkilo vakolat, a "hu de meno vagyok" piaci kamucuccokban maszkalas(utangyartott lacoste, kamu burberry meg luis vuitton, bvlgari es tarsai)es csak azt nezzuk, a pasi mit mutat. ha vastagabb ora/tarca, meno slusszkulcs akkor rarepules. csak ezek a hencegnok azt felejtik el, hogy egy normalis pasirol 20 forintot nem fognak legombolni mar. :) )) eljarkalok en is szorakozni, alig gyozom elhajtani magam mellol a 18-22eves kis csirakat, akik a masoik koktel utan mar azt hiszik, hogy kapcsolatunk lesz. es ha sikerul valamelyikkel "normalisan"beszelgetni, akkor fel ora utan en leszek a bunko es kiborito, mert megkerdezem, hogy ha ugy adodik, akkor felvarrja e a gombot az ingemre, kivasalja e a lepedot, osszeut e egy gyors vacsit/reggelit, mert en biza megteszem, es egy kapcsolattal ez is egyutt jar, nem csak a masik lehuzasa. ugyhogy el kene gondolkodni, bar persze, senki nem fog. nem veletlenul jar ide bulizni nyugat europa fiatalsaga, leven kint az a hirunk, hogy itt van a legtobb konnyuveru, fillerekert megkaphato lany. akar plazaban, akar szorakozohelyen, barhol. es sajnos, igaz is. ez van.
A kérdező hozzászólása: Pedig azért az amcsi nõk tényleg válogatósak, mert gazdag pasikra repülnek rá. De elmennek randira bárkivel, hátha lesz a dologból valami. De én itt nálunk olyan csajjal aki ilyen lenne, hát elég régnem találkoztam. 1 perc alatt elmondja, hogy kopj le.
A kérdező hozzászólása: Angliában is van ismerõsöm és azt mondja, hogy bármelyik lányt aki ha egyedül van, elhívja randizni az elmegy vele. Pedig nem egy álom pasi. De ot szeretnek ismerkeni a lányok. Nálunk meg mind savanyúak, olyan döglött varangy fejet vágnak ha mennek az utcán.
A kérdező hozzászólása: Na a 3. válaszadó személyében megszólalt apuci elkényeztetett kis hercegnõje. Erre vártam! Itt bunkók a lányok jó része, ebbõla kommentbõl is tisztán érzékelhetõ.
Mert sok ilyen hü.lye pi.csa van, mint a 23:56-os, azért ):
A kérdező hozzászólása: Én nem kövér amerikai lányokról beszéltem, hanem átlagosokról. Az angol lányok rondábbak mint a magyarok, de sokkal nagyobb a szívük, ezért nekem vonzóbbak.
Hát nekem is vonzóbbak a külföldi lányok, mert mondják, hogy a magyr nõk a legszebbek, de a legutálatosabbak is :(
*magyar
A kérdező hozzászólása: Megyek is, remélem te itt rohadsz meg egy kövér, szõrös , retkes, büdös pasi társaságában. Ezt kívánom. Amúgy nem olyan pasikról beszéltem, hogy olyanokkal mennek randizni, akik hete nem fürödtek. Hanem ápolt, átlagos kinézetû pasikkal, amiket az itthoni lányok gerincbõl küldenek el, 1 szó váltás után. Mert külföldön nem keresik minden áron a herceget, elég ha átlagos, és átlagos anyagiakkal rendelkezik. De itthon egy átlagos pasi, vagy egy rondább, olyan a mai lányok nagy részének mint valami baktérium, amit ki kell írtani.
Érdekes én nyomi srácokkal jártam. Valamit rosszul csináltam basszus.... Általánosíts csak, attól jobb lesz. Sorry, most ilyen aki h.ülye haljon meg kedvem van, úgyhogy abszolút nem érzek együtt a vernyogásoddal, és marha poén hogy te így felhúzod magad a cukkolásomtól... :DDD Milyen egy keserû ember lehetsz bakker... :D Na minden jót Amerikában.
tipikus férfi magyarázkodás xD de érdekes, hogy mindig csak a nõket szídjátok, hogy ilyen k*rvák.... :D
Am. errõl a Valami Amerika jutott az eszembe xD
A kérdező hozzászólása: Nálatok, vagyis az itt kommentelõknél ilyen nagy szlogen ez a duma, hogy ne átlaánosíts? Eddig vagy 500 kommentnél láttam ezt már, hogy ne általánosíts. Olyanok vagytok mint a felhúzós baban, aki csak ugyanaztalánosít tudja mondani. Én nem általánosítok, mert leírtam, hogy nem minden lány ilyen, csak a 90% kb. Ha még egyszer valaki jön ezzel a moslék ne általánosíts szlogennel, akkor virtuálisan ráborítom a monitort. Meg jelentem a modik is, mert ezt a dumát már nagyon unom.
Már ne haragudjatok lányok, de a kérdezõnek nagyrészt igaza van. Én magam is tapasztalom, hogy a lányok többsége még annyi esélyt sem ad, hogy egy alapos beszélgetés meglegyen köztünk. Ja és akármilyen hihetetlen nem vagyok se ronda, se ápolatlan.
én is pasi vagyok, szintén egyedül álló.már néhány csajjal próbálkoztam, ami óta szakítottam a leg utóbbival.szerintem (legalább is akivel én beszéltem)nagyrészt normálisak voltak, de a külsõm miatt nem kellettem csak 1nek, de õ meg külföldön lakik, szóval....azt tudom hogy azért, mert úgy nézek ki, ahogy.azt is tudom, hogy nem lehetek hányinger, mert akkor 1 csajom se lett volna..hogy honnan tudom, hogy a külsõm miatt?mert amint mutattam képet, internetes ismerkedésnél, vagy megnéztek alaposan élõ találkozásnál, mind azt mondta, hogy , bocs, de nem tetszel..kivéve ugye azt az egyet.de én nem hibáztatom õket, nem tehet az ember az ízlésérõl.csak a bunkókat nem kedvelem.szóval valami van abban, amit itt ír a kérdezõ, de nem teljesen adok neki igazat.de nagyrészt.bár én nem haragszom, mint õ, és nem is siránkozok.most ez van, majd késõb más lesz.
Az a meglepõ inkább, h Amerikában így csinálják. Az biztos, h magyar lányok közül mindenkinek csak a külsõ számít.
A kérdező hozzászólása: Angliában él egy barátom, és a lányok nagy része nagyon rendes, nem elutasító a pasikkal szemben. Szerinte sokkal jobbak mint a magyar lányok. 27 évig élt itt és egyetlen csaja sem volt, ott meg 4 hónap alatt már a 2-al jár.
Mennyibõl telne ugyanezt elmondani neki, ahelyett, hogy megjátszod, kiderül, aztán porrá zúzod a(z ön)bizalmát?
Hát igen!Ezt is elõször nekünk kellet megtudni, nem a párodnak, vagy ha úgy gondolod, hogy a pároddal van a baj irj privit és kideritjük!
A kérdező hozzászólása: ez fordítva van..ha én vagyok fenn :)
Szerintem mond el neki, hogy ha õ van fent, úgy jobban élvezed.
A kérdező hozzászólása: nem arrol van szo h nem élvezem..nagyon jo vele a szex..de ugyérzem h nekem nem megy másképp csak ugy..:/ nem benne keresem a hibát..3hónapja
Nem tudom, hogy miért csak akkor tudsz elélvezni ha felül vagy. Ami nm tartozik feltétlenül a kérdéshez: "meg kell játszanom az orgazmust" Szegény pasit nagyon sajnálom. Ha lnne barátnõm akirõl azt hiszem, hogy élvezi velem szexet, majd kiderlne, hogy az egészet csak megjátszotta eszméletlnül szarul esne. Mert: 1. Nem tudom kielégíteni, égne a pofámról rendesen a bõr, hogy én végig abbana hitben voltam, hogy élvezi, de közben nem is. 2. Becsapott, innentõl kezdve sokszor kételkednék benne egy jó darabig. 3. Annyira sem volt jó a kapcsolatunk, hogy megbeszélje velem. Oké..nem akarod megbántani azt írtad, de ha nm mondod el neki, hogy neked csa felül jó, akkor sokszor nem food élvezni a szexet, ha meg elmondod, akkor meg fölöslegesen nem mondtad el eddig, mert sokkal jobban megbántod mintha rögtön elmondtad volna. Mióta éltek szexuális életet?
A kérdező hozzászólása: értem, köszi mindenkinek :) õ mindenhogy élvezi és énis..nem ezzel van a baj hanem csak egyszerûen nem megy..és elég zavarba ejtõ lesz ezt elmondanom neki de megpróbálom..hogy kezdjek hozzá ?
ha az õ kedve szerint csináljátok másként is, de a magad élvezetét se hanyagold el! tehát mondd meg neki, hogy ha a te élvezetedre törekszik, akkor így mindenképp csináljátok!
Ebben nincs semmi meglepõ, mindenki számára más pozíció az elõnyösebb. Tényleg nem kéne ezt elhallgatnod, a párodnak is érdeke, hogy neked jó legyen, nyugodtan beszéld meg vele. Hidd el õ is elmondaná ha valamit nem élvez.
ismerõs a helyzet. szerintem, ha elég mély és õszinte a kapcsolatotok, akkor nyugodtan megbeszélheted vele. semmi értelme színészkedni, mert egy idõ után azon kapod magad, hgy már nincs is kedved a szexhez.. aztán utána elindul a lavina, ami a kapcsolat végét is jelentheti. ha egyébként más pozíciókban is jó érzés, akkor nyilván érdemes az õ igényeire is figyelni, de szerinem meg lehet beszélni, hogy te hogyan tudsz és szeretnél elmenni.
A kérdező hozzászólása: mert nem szeretném megbántani..de mitõl lehet ez ?
értsd el :-)

Miért baj az, ha én mondjuk nem tudok elmenni parancsra, vagy, mert a partnerem már végzett? 34/F

Igazából nem értem, miért baj, ha mondjuk én nem vagyok egy gyorslövet?, és szeretem kiélvezni hosszan az együttlétet? Manapság két partnerem is mondta... Nem értem! :(

Legjobb válasz: akkor mondanak ilyeneket,ha nincs kedvük dugni,és csak a kedvedért csinálják az egészet. vagy. annak ellenére,hogy ezt állítják a nõk,nagyon kevés szereti a hosszas elõjátékot,matatást. ugyanúgy a gyorsabb,szenvedélyes vad dugást szeretik,ahogy mi.

akkor mondanak ilyeneket, ha nincs kedvük dugni, és csak a kedvedért csinálják az egészet. vagy. annak ellenére, hogy ezt állítják a nõk, nagyon kevés szereti a hosszas elõjátékot, matatást. ugyanúgy a gyorsabb, szenvedélyes vad dugást szeretik, ahogy mi.
vagyis te nem:) .
Én csaj vagyok és én imádok szexelni, nem csak a párom kedvéért teszem, hanem mert nekem is nagyon jó. De nekem is 15 perc a maximum, ameddig élvezem.. utána valahogy már lennék túl rajta, picit fáj is ott lent, kidörzsölõdik. A hosszas elõjátékot szeretem (tipi-tapi-orál oda-vissza), és a kb. 10, max. 15 perces szenvedélyes, érzelmes, vad szeretkezést.
Senki sem tud elmenni parancsra. A hosszas együttlét kiélvezése mit takar? Hosszú elõjáték vagy hosszú aktus? Mert ha csak reszeled, reszeled, mialatt õ már régen elment, akár többször is, de te még sehol, az egy idõ után kellemetlen lesz neki, fájdalmas kidörzsölõdéshez vezet. Tegyük fel, hogy ilyenkor kézzel vagy szájjal folytatja. Már fél órája csinálja, zsibbad a keze és/vagy a szája, te meg még mindig sehol. Úgy érzi, mindent megpróbált, ez így nagyon kellemetlen. Fordítsatok több figyelmet az elõjátékra. Vagy a technikán változtassatok, mert ha ennyire lassú valaki, akkor lehet, hogy rossz a technika.
Keress megfelelõ partnert! Van. Én is egylövetû vagyok, de hosszan. Az én barátnõmmel, több órás az együttlétünk, és nem panaszkodik, sõt...! 37F.
Felejtsd el a partneredet! Legyél inkább velem és hosszan! Én sokszor elmegyek, de nem messzire, aztán a végén együtt is, jó? 34n

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!