Találatok a következő kifejezésre: Miért nem eljutnom a csúcsra (10 db)

Miért nem sikerül eljutnom a csúcsra?

nem tudok elélvezni. még egy pasi sem tudott lejuttatni a csúcsra sem orálisan, sem simogatással, sem szeretkezéssel. frigid nem vagyok, mert ha maszturbálok, akkor elmegyek.

Legjobb válasz: Ha megedet ek tudod juttatni a csúcsra, akkor tudod, hogy, hogyan szereted. Legközelebb ha pasival vagy, akkor mutasd meg neki, hogyan szereted, és tuti jó lesz :)

Ha megedet ek tudod juttatni a csúcsra, akkor tudod, hogy, hogyan szereted. Legközelebb ha pasival vagy, akkor mutasd meg neki, hogyan szereted, és tuti jó lesz :)
nem vagy érzéketlen mert magadnak tudsz jót csinálni. mond meg bátran a pasidnak hogy neked mi jó, te megmutatod, ö is azt csinálja. így majd menni fog, ha ügyetlenkedik vezezsd a kezét.
A kérdező hozzászólása: bocsánat, eljuttatni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen
Tudja a fene, nem mindenkinek sikerül. Ilyen hülye sport ez a hegymászás.
"Miért nem sikerül eljutnom a csúcsra?" Mert még nem ismersz engem. Szerintem. ;)

Lányok! Miért van az hogy én szex közben nem tudok eljutni a csucsig?

élvezem a szexet meg jó is,(barátom is élvezi)de sosem mentem még el a csucsig.közelébe voltam már.amugy normális mindennapi szexuális életem van.

Legjobb válasz: Met a nõk 90% nem képes hüvelyi orgazmusra:).. én sem tudok elmenni csak ha nyal vagy izgatja a csiklómat.. ennyii.. a szex az nagyon jó de a csúcs az sosincs!! L/17

Met a nõk 90% nem képes hüvelyi orgazmusra:) .. én sem tudok elmenni csak ha nyal vagy izgatja a csiklómat.. ennyii.. a szex az nagyon jó de a csúcs az sosincs!! L/17
Ne aggódj én még a szexig sem jutok el már 21 éve.
Hát sex közben énsem tudnék hegyet mászni:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!:)
A kérdező hozzászólása: :/ hát kell hozzá egy stabil kapcsolat!
Talán azért mert nem vagy elég érett a szexre. én 15 éves korom óta folytatok szexuális kapcsolatot, de csak 22 évesen jöttem rá hogyan kell használnom a testemet, hogyan tudok elélvezni hüvelyben. Adok tippet ami nekem bejött én összeszorítom a hüvely izmomat szex közben így jobban élvezem és el is tudok menni. Nem hiába van a hüvely torna nagyon hasznos, minél erõsebb a hüvely izom annál élvezetesebb a szex és persze orgazmust produkál. Próbáld ki remélem tudtam segíteni! Sok sikert! 25/L
nyugi, én is élvezem a szexet, sõt nagyon jó, de csak orálisan tud kielégíteni, vagy kézzel, ez természetes.

Miért nem sikerül eljutnia a csúcsra?

A barátnõm nem szokta magát ujjazni és még sosem volt neki oegazmusa. Az utóbbi idõben elkezdtük vele a dolgot es izgattam a csiklóját és látszik rajta hogy élvezi es mondja is hogy nagyon jó es alig bír magával és remeg már,de soha nem tud eljutni a csúcsra.. Mi lehet ennek az oka??csak idõ kérdése?

Legjobb válasz: Dk Lf 2v2 for rate be 1500cr+.

Dk Lf 2v2 for rate be 1500cr+.
A barátnõmnek is voltak ilyen problémái, valószinüleg az lehet a baj, hogy nem tud ellazulni teljesen. Próbáltad már megmaszírozni elõtte? vagy túl stresszes életet él?
A kérdező hozzászólása: Hat lehet hogy nem tud teljesen el lazulni de olyan mintha mar teljesen ott lenne es mar nyög is de nem tud elmenni es emiatt elkeseredik.:/
Szerintem nem idõkérdése a dolog, simán csak egy pojáca vagy. DE ez alakulhat idõvel ;)
A kérdező hozzászólása: Abba biztos vagyok hogy jól csinálom!:/ de néha õ állítja meg mert aztmondja hogy mar túlságosan is "túlhevült" de nem tud elmenni
legtöbbször nem a pasi hibája ha nem megy el a csaj. de azért próbálj magadon is változtatni egy kicsit! :) Esetleg kérdezd meg, hogy hogy van, egy habfürdõ vagy valami. Amitõl elfelejti az aznapi gondjait :)

Nem tudok eljutni a csúcsra. Miért lehet ez?

Mindig érzem ,hogy mindjárt meglesz , de aztán mégsem ..... Eddig mindegyik partneremmel ez volt. Mi lehet a baj??24/L

Legjobb válasz: Ne koncentrálj rá annyira lazulj el akkor menni fog.

Ne koncentrálj rá annyira lazulj el akkor menni fog.
Elõször a kisebbekre próbálj feljutni, hogy tapasztalatot szerezz, valamit keress tapasztaltabb öreg rókákat, akik megtanítják a szakma csínját-bínját. További jó hegymászást!
XD
mert béna vagy
Hát.. Szerintem azért nem, mert a markod iránt elég nehéz libidót táplálni. Bár! Szerintem ha fasza a képzelõ erõd és rászánsz vagy háromnegyed órát akkor sikerülhet elég endorfint termelni... Próbáld ki ne a pornóra, hanem a mély képzelõerõre hagyatkozva. Teljesen végig vinni a dolgot a fejedben. Ahogy bejöttök az ajtón ahogy levetkõztök stb.stb. Ha kell hagyd néha abba, hogy azzal is húzd az idõdet.
Az orgazmus az orgazmus. Ha kivered, orgazmusod volt. Szexelni más, ez tény, de attól még az is csak orgazmus.
faxom a diszkóból hát honnan vagy netrõl egy prostit nézz ki menj el a lakására és kúrd szét a seggét
A kérdező hozzászólása: ma 15:35 UGYAN NEM TUDOM HONNAN
A kérdező hozzászólása: De itt most az a kérdés hogy az önkielégités az nyújthat-e olyan élményt mint az orgazmus?
azért szerezz be egy tinikét.
na ugye... megmondtam... elsõ voltam :D
A kérdező hozzászólása: béna vagyok hozzá
Akkor szedjél össze egy barátnõt.
A kérdező hozzászólása: ma 15:15 NEKEM MAGASAK AZ ELVÁRÁSAIM
A kérdező hozzászólása: ma 15:12 SENKI NEM ÉRTI A KÉRDÉST! UGYANIS AZ HOGY KIVEREM AZ NEM EGGYENLÖ AZ ORGAZMUSSAL, NEM DE?
szerezz be egy tinikét. megoldja.
Ez most komoly? ha ferfi vagy 2 lehetoseg van: - tenyleg bena vagy ahogy az elso is irta - potenciazavaraid vannak, ezugyben keresd fel orvosod vagy gyogyszereszed...
A kérdező hozzászólása: persze mivel én nem lány vagyok! 30\F
Már hogyne lehetne eljutni nekem megy hüvelyi és csiklói orgazmust is tdok magamnak:) Valamit nem jól csinálsz..
A kérdező hozzászólása: ma 15:54 Szerintem ez nem fog összejönni, béna vagyok, nincs ki tanitson..prostihoz nem megyek, mert azok csak gumiban dugnak..

Miért van hogy nem sikerült eljutnom a csúcsra? Akárhányszor próbálkozunk vele. (a csikló nyelvvel való izgatásáról van szó) Van valami tanácsotok? Magyarázatotok? Ez azt jelenti nem fogok tudni soha elmenni?

Sokszor volt már az az érzés hogy "oh igen ez az a pont" de mégsem, és mintha fázisokban mindig nekifutnánk barátommal de valami meg akadályoz, én akarom de a lábaim ellökik. élvezem és hirtelen fáj mert, mondjuk fáj a hasam annyira megfeszül a testem.

Legjobb válasz: Szerintem túlságosan rágörcsölsz. Nagyon sok lány van így, annyira akarja hogy jó és tökéletes legyen, annyira elakar élvezni hogy elfelejti ennek az egésznek a lényegét. Ne akard hanem csak éld át!

Szerintem túlságosan rágörcsölsz. Nagyon sok lány van így, annyira akarja hogy jó és tökéletes legyen, annyira elakar élvezni hogy elfelejti ennek az egésznek a lényegét. Ne akard hanem csak éld át!
Olyan nekem is szokott lenni. Akkor közel vagy de még kell munkázni rajta. Csináljátok azt hogy elkezded magadnak és õ segít.
vagy fordítva ahogy a 2-es írta kísérletezzetek, biztos ráleltek a mikéntjére

Miért nem akar a barátnõm eljutni a csucsra?

Neki soha nem gond ha nem èlvez el,mikor felajànlom,hogy fojtathassuk tovàbb nem akarja,ö aztmondja annak örvend,hogy nekem sikerult,ez elèg kellemetlen nekem,az igaz,hogy neki bõven elèg ha egy hèten egyszer v szex,de 3 4 nèl tœbbet nem is enged,probàltuk megbeszèlni de aztmondta,ö jolèrzi magàt,ès h az elözõ pasikkal is igy volt

Legjobb válasz: akar csak veled nem tud vagy beteg

akar csak veled nem tud vagy beteg
Lehet épp az a gondja, hogy nem tud elélvezni semmiféle módon.
Lehet, hogy senkivel nem tud. Szegényke így szokta meg. Próbáld elõször, vagy utána orálisan kielégíteni. "az igaz, hogy neki bõven elèg ha egy hèten egyszer v szex, de 3 4 nèl tœbbet nem is enged" Éppen ezért nem akar több szexet. Én könnyen elélvezek (persze partnerfüggõ, pózfüggõ, szituációfüggõ, de ha mindez megfelelõ, akkor megy!) és néha a napi 3-4 se túlzás.
Ha neki úgy is jó, hogy nem élvez el, akkor nem kell erõltetni. Persze próbálkozni lehet, meg tesztelni új módszereket, hogy neki hogy jó, de ha egyfolytában egy falat akarsz áttörni, akkor az régen rossz. Másrészt meg mindenkinek mások az igényei. Ha neki a heti egy elég, akkor nem kell erõltetni, mert ha úgy csináljátok, hogy bármelyikõtök nem akarja, attól csak az egész pocsék lesz. Lehet, hogy idõvel majd ez is megváltozik, csak nem kell semmit erõltetni. A te barátnõd, már megvan, láthatóan jól érzi magát veled, nem fog elszaladni. ("annak örvend" - ez aranyos! :) )
Én ezt látom a nagyobb problémának: "neki bõven elèg ha egy hèten egyszer v szex"
mert a Kékesen már elég hideg van
mert nem hegymászó

Miért nem sikerül eljutni a csúcsra?

Már több fiúval is voltam, valahogy mégsem értem el a csúcsra. Úgy gondolom, hogy velem van a baj. De miért nem sikerül? Nagyon élvezem az egészet, azzal sincs baj, hogy nem vagyok elég nedves. Minden tökéletes,kivéve a végkifejletet...Hogy lehetne ezen segíteni/változtatni?

Legjobb válasz: meddig bírták a fiúid?

meddig bírták a fiúid?
gyere és megmutatom neked, eljuttatlak a csúcsra, valószínûleg benned van a hiba, ha több fiúval is voltál
A kérdező hozzászólása: Bírták, mert külsõ orgazmus megvan, csak éppen a hüvelyi nem sikerül.
Egyedül megy? Ha megy, akkor meg kéne mutatnod a fiúknak, hogy hogyan. Ha nem megy, akkor kéne kicsit gyakorolni - ha elmúltál 16 éves.
de akkor van orgazmusod
orgazmus, amikor a gerinceden végig fut egy robbanásszerû kellemes érzés, az ágyékod lüktet, és a szíved majd kiugrik... nem mindegy, hogy a csiklóddal sikerül, vagy a hüvelyeddel? örülj hogy az egyikkel megy
mert reptoid vagy.(egy földalatti humanojid faj)
több elõjátékkal talán el is jutsz a csúcsra, de lehet hogy nem bizol meg a párodban, a szervezeted nem akarja hogy jó legyen.
Keresd meg Erõs Zsoltot, õ féllábbal is eljuttat a csúcsra.

Már több mint 1 éve lefeküdtem a barátommal. De csak egyszer volt orgazmusom. Hüvelyi még soha nem volt. Orálisan kielégit de akkor sem tudok eljutni a csúcsra. Vmiért nem megy. Ha magamnak csinálom akkor sikerül. Miért van ez?

Legjobb válasz: Szerintem a szerelemnek ehhez nincs közvetlenül köze. Egy szexológus mondta egyszer, hogy az orgazmus a nõknél leginkább agyban dõl el. Akard nagyon és persze mondd el abarátodnak, hogy hogyan csinálja, ahogy te is szoktad.

Szerintem a szerelemnek ehhez nincs közvetlenül köze. Egy szexológus mondta egyszer, hogy az orgazmus a nõknél leginkább agyban dõl el. Akard nagyon és persze mondd el abarátodnak, hogy hogyan csinálja, ahogy te is szoktad.
mert leszbi vagy
Létezik olyan dolog, hogy szerelem.Na ezaz ami hiányzik kettõtökbõl, és ezért nem mehet rendessen a dolog.Addig lépj amíg teheted, lehet késõbb nehezebb lessz!
rd meg orális szex közben a barátodat, hogy csinálja addig amig orgazmusod nem lesz. gondolom van köztetek szerelem. nem minden csajnak van hüvelyi orgazmusa. sõt... nem kell parázni. 1x sikerülni fog :)
kérd*
elsõ válaszolonak.miért lenne leszbi azért?te az vagy ?szerintem beszéld meg a pároddal és vezesd rá mi jo neked.
Három éve vagyok a párommal, szeretjük egymást...nekem se volt még csak hüvelyi orgazmusom. Nekem a keze a legjobb. De biztos nem vagyok leszbi.
4 éve vagyok a barátommal, de nekem még csak 2x volt vele orgazmusom. Ha magamnak csinálom nekem is sikerül, de hüvelyi orgazmusom még sohasem volt sajnos :(

Nem tudok eljutni hüvelyen keresztül a csúcsra csak csiklón keresztül! Miért nem tudok elmenni máshogy?

Már próbáltuk de nagyon kicsi hiányzott hozzá!Miért van ez?

Legjobb válasz: Nem te vagy az egyetlen a nõk 3/4-e nem tud,hidd el! Állítólag kitartó gyakorlással meg lehet azt is tanulni!

Nem te vagy az egyetlen a nõk 3/4-e nem tud, hidd el! Állítólag kitartó gyakorlással meg lehet azt is tanulni!
Azért nem tudsz mert már megszoktad a másikat idõvel összejön.
me csiklóérzékeny vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!