Találatok a következő kifejezésre: Miért nem eljutnom (22 db)

Miért nem tudok eljutni az orgazmusig mostanában?

4 hónapja vagyok együtt a párommal és sz?z vagyok. Valamiért, amikor az ujjával kényeztet, vagy a szájával (ott lent), akkor nem tudom átélni az orgazmust. Ez nem azért van, mert nem szeretjük egymást, mert nagyon is, s?t még annál is jobban. A történethez hozzátartozik az is, hogy régebben (mikor ? nem volt) a pornóra el tudtam menni és átéltem már az orgazmust néhányszor, de most nem megy.-(pornóra sem, egyedül..)

Legjobb válasz: SZÛZ VAGYOK, és VALAMIÉRT nem tudok eljutni az ORGAZMUSIG... Pff... Lehetsz vagy 13 éves... :/

SZÛZ VAGYOK, és VALAMIÉRT nem tudok eljutni az ORGAZMUSIG... Pff... Lehetsz vagy 13 éves... :/
Nem minden nõ képes átélni az ejakulációt! A csikló izgatásával elért orgazmus nem azonos a hüvelyi orgazmus (ejakuláció)-val. Ez utóbbira csak nagyon kevés nõ képes, és ezt nem lehet nyelvvel vagy újjal elérni, ezt CSAK pénisszel, és szex közben lehet - általában-.
biztos, hogy lesz még orgazmusod, de ha lehet, akkor ne ez legyen folyton a központi gondolatod, mert úgy biztosan nem megy. Még csak most tanulod, hogy mi okoz neked örömet, próbálj ki többféle dolgot, és majd kiderül, hogy mi válik be.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak! Nagyon intelligens lehetsz.. Te meg 8 évesnek tûnsz a válaszod alapján...:D XD Jó, bele kellett volna vennem az életkort.. de hátér információk nélkül ne ítélj. Egyébként 20 éves lány vagy vagyok.
A kérdező hozzászólása: A többiekenek köszönöm. Ha vannak még ötletek, akkor várom. :)
Attól hogy valaki szûz nem azt jelenti hogy 13 éve sztem aki ezt irja annak az inteligencia szintje van ott, lehet még vannak rendes lányok? vagy kedves kommentezõ te 13 évesen belemrültél a dolgokba? A kérdezõnek azt tippelem hogy próbálj kikapcsolni és ne csak erre koncentrálj!Ha sikerül saját magadnak akkor mega partnerednek mond meg, mutasd meg hogy neked , hogy jó :) SOK SIKERT
Hangolódjatok rá a dologra. Ne akkor kísérletezgessetek, amikor otthon van szülõ, öcsi, hugi, nagypapi, dédimami stb, és bármikor rád nyithatnak. Keressetek valahol egy szabad délutánt, ahol egymásra tudtok hangolódni. Egy jó ebéd/vacsora gyertyafényben, aztán közös fürdés, együtt ágyba bújás besötétített szobában, és pár gyertya fénye mellett egymás kényeztetése. Így szerintem menni fog.:) K.A. 17/F
"Nem minden nõ képes átélni az ejakulációt!" Ez meg, hogy jön ide kedves elsõ? Nem a nõi magömlésrõl hanem orgazmusról van szó.
Elsõ okostojásnak gratulálok, marha tudományos és tájékozott. Biztos lesz még orgazmusod, ne igzulj. Valami lelkileg lehet benned, azért nem megy valszeg. Lehet hogy túlságosan akarod. Nyugi, idõvel ügyesebb meg tapasztaltabb lesz az ember lánya. Nekem se jön össze mindig, máskor meg simán. Szeressétek egymást, és ne sokat gyötrõdj ezen, majd megoldódik. Vagy próbáljátok meg hogy elhatározzátok hogy úgy lesztek együtt, hogy nem akarsz orgazmust. Csak élvezni a szexet. Majd meglátod mi lesz. Sõt kifejezetten nem szabad elélvezned, ilyet is játszhattok. Próbáljátok ki. 35/N

Miért nem sikerül eljutnia a csúcsra?

A barátnõm nem szokta magát ujjazni és még sosem volt neki oegazmusa. Az utóbbi idõben elkezdtük vele a dolgot es izgattam a csiklóját és látszik rajta hogy élvezi es mondja is hogy nagyon jó es alig bír magával és remeg már,de soha nem tud eljutni a csúcsra.. Mi lehet ennek az oka??csak idõ kérdése?

Legjobb válasz: Dk Lf 2v2 for rate be 1500cr+.

Dk Lf 2v2 for rate be 1500cr+.
A barátnõmnek is voltak ilyen problémái, valószinüleg az lehet a baj, hogy nem tud ellazulni teljesen. Próbáltad már megmaszírozni elõtte? vagy túl stresszes életet él?
A kérdező hozzászólása: Hat lehet hogy nem tud teljesen el lazulni de olyan mintha mar teljesen ott lenne es mar nyög is de nem tud elmenni es emiatt elkeseredik.:/
Szerintem nem idõkérdése a dolog, simán csak egy pojáca vagy. DE ez alakulhat idõvel ;)
A kérdező hozzászólása: Abba biztos vagyok hogy jól csinálom!:/ de néha õ állítja meg mert aztmondja hogy mar túlságosan is "túlhevült" de nem tud elmenni
legtöbbször nem a pasi hibája ha nem megy el a csaj. de azért próbálj magadon is változtatni egy kicsit! :) Esetleg kérdezd meg, hogy hogy van, egy habfürdõ vagy valami. Amitõl elfelejti az aznapi gondjait :)

Miért nem akar a barátnõm eljutni a csucsra?

Neki soha nem gond ha nem èlvez el,mikor felajànlom,hogy fojtathassuk tovàbb nem akarja,ö aztmondja annak örvend,hogy nekem sikerult,ez elèg kellemetlen nekem,az igaz,hogy neki bõven elèg ha egy hèten egyszer v szex,de 3 4 nèl tœbbet nem is enged,probàltuk megbeszèlni de aztmondta,ö jolèrzi magàt,ès h az elözõ pasikkal is igy volt

Legjobb válasz: akar csak veled nem tud vagy beteg

akar csak veled nem tud vagy beteg
Lehet épp az a gondja, hogy nem tud elélvezni semmiféle módon.
Lehet, hogy senkivel nem tud. Szegényke így szokta meg. Próbáld elõször, vagy utána orálisan kielégíteni. "az igaz, hogy neki bõven elèg ha egy hèten egyszer v szex, de 3 4 nèl tœbbet nem is enged" Éppen ezért nem akar több szexet. Én könnyen elélvezek (persze partnerfüggõ, pózfüggõ, szituációfüggõ, de ha mindez megfelelõ, akkor megy!) és néha a napi 3-4 se túlzás.
Ha neki úgy is jó, hogy nem élvez el, akkor nem kell erõltetni. Persze próbálkozni lehet, meg tesztelni új módszereket, hogy neki hogy jó, de ha egyfolytában egy falat akarsz áttörni, akkor az régen rossz. Másrészt meg mindenkinek mások az igényei. Ha neki a heti egy elég, akkor nem kell erõltetni, mert ha úgy csináljátok, hogy bármelyikõtök nem akarja, attól csak az egész pocsék lesz. Lehet, hogy idõvel majd ez is megváltozik, csak nem kell semmit erõltetni. A te barátnõd, már megvan, láthatóan jól érzi magát veled, nem fog elszaladni. ("annak örvend" - ez aranyos! :) )
Én ezt látom a nagyobb problémának: "neki bõven elèg ha egy hèten egyszer v szex"
mert a Kékesen már elég hideg van
mert nem hegymászó
Milyen "lejátszó" nélkül?
Ezt én sem értem...
A kérdező hozzászólása: Sima normál dvd olvasóra gondolok.

Miért nem sikerül eljutni a csúcsra?

Már több fiúval is voltam, valahogy mégsem értem el a csúcsra. Úgy gondolom, hogy velem van a baj. De miért nem sikerül? Nagyon élvezem az egészet, azzal sincs baj, hogy nem vagyok elég nedves. Minden tökéletes,kivéve a végkifejletet...Hogy lehetne ezen segíteni/változtatni?

Legjobb válasz: meddig bírták a fiúid?

meddig bírták a fiúid?
gyere és megmutatom neked, eljuttatlak a csúcsra, valószínûleg benned van a hiba, ha több fiúval is voltál
A kérdező hozzászólása: Bírták, mert külsõ orgazmus megvan, csak éppen a hüvelyi nem sikerül.
Egyedül megy? Ha megy, akkor meg kéne mutatnod a fiúknak, hogy hogyan. Ha nem megy, akkor kéne kicsit gyakorolni - ha elmúltál 16 éves.
de akkor van orgazmusod
orgazmus, amikor a gerinceden végig fut egy robbanásszerû kellemes érzés, az ágyékod lüktet, és a szíved majd kiugrik... nem mindegy, hogy a csiklóddal sikerül, vagy a hüvelyeddel? örülj hogy az egyikkel megy
mert reptoid vagy.(egy földalatti humanojid faj)
több elõjátékkal talán el is jutsz a csúcsra, de lehet hogy nem bizol meg a párodban, a szervezeted nem akarja hogy jó legyen.
Keresd meg Erõs Zsoltot, õ féllábbal is eljuttat a csúcsra.

Miért nem tudok eljútni a csúcspontra?

a barátommal elég sokszor volt szexuális kontaktusunk mégse tudok sehogyse elmenni és ő már nem bírja tovább állítása szerint visszatartani ,velem van a baj??

Legjobb válasz: használjatok paprika spray-t

használjatok paprika spray-t
Nõ vagy?
A kérdező hozzászólása: igen nõ:)
kontaktusunk? Le testeltetek?? Aktus talán?
Jól gondolod, nem veled van a baj, hanem a barátod kicsit öncélú. Elég fínoman fogalmaztam? :D Ha fontos lennél neki, akkor a te kedvedet keresné, nem saját kielégülését. Persze az is lehet, nem tudja, hogy pl. nõknél fontosabb az elõjáték..stb- próbáld felhomályosítani, de gyanus nekem, hogy nem fogja érdekelni, de azért próbáld meg. Mindenesetre a leírásodból úgy tûnik, nem foglalkozik csak magával és még ráadásul meg is magyarázza.
A kérdező hozzászólása: hmm...állítása szerint annyira kíván , hogy már nem bírja tovább
Akkor döntsd el kinek van igaza :)

Miért nem tudok eljutni az orgazmusig?

Nah arról lenne szó hogy a barátommal 3 hónap egy kis szerelmeskedésbe keveredtünk, de persze védekeztünk, nah arról van szó hogy tegnap nem hatolt be teljesen,de ma rendesen szeretkeztünk ? elment de nekem valahogy nem ment, ennek lehet valami oka? Pedig mikor pettingelünk nagyon nagyon fel tud izgatni de nem megyek el a csúcsra, mit tegyen vagy mit tegyek az cél eléréséért?

Legjobb válasz: csinálja hosszabb ideig....

csinálja hosszabb ideig....
te 14? õ 15? Hát nem tudom, szerintem ez csak túl korai lehet neked.
Vegyél hegymászó felszerelést, az segiteni fog :D
szerintem ez a megfelelõ partneren is múlik. én az exemnél sokszor nem tudtam elmenni, így utólag rájöttem, hogy a szexet se szerettem vele annyira csak bemeséltem magamnak, hogy hû de jó. a mostani pedig minden alkalommal eljuttat a csúcsra és meglep.:)
Törõdj bele...!!!Én sem tudok elmenni pedig már jópárszor lefeküdtünk...Nem minden csaj tud elmenni.. :S
A kérdező hozzászólása: õ 15 én 14....
korod?
fogyassz sok vitamint!
Vagy a barátod nem volt elég ügyes. Irányítsd, hogy mi a jó neked, amikor õ diktálja a ritmust. Ha pedig te, akkor magadra is figyelj, ne csak rá.
gyakorlas kérdése.. :)
SZIA! ELÖSZÖR IS A SZEXET TANULNI IS KELL, ÉS CSINÁLNI...EGY LÁNYNAK IS ODA KELL TENNI-E MAGÁT , MERT CSAK AKKOR FOG MENNI....MIKOR ELJÖN A SEX AKKOR IZGASD A BARÁTODAT ÉS TE IS CSINÁLD AHOGY JÓL ESIK ÉS MEGLÁTOD TE IS ELJUTSZ A CÉLIG
Biztos túlgörcsölted az egész folyamatot, ne aggódj majd összerázódtok. Beszéld meg a barátoddal is, hogy többet elõjátékozzatok stb.
Azóta sikerült elérni a csúcsot? Ha igen, mi segített?

Miért nem sikerül eljutnom az orgazmusig?

Mostanában egyre gyakrabban van az, hogy egyáltalán nem élvezem, vagy nagyon nehezen jutok el az orgazmusig. Régebben 2 perc sem kellett az orgazmusig, míg mostanában legjobb esetben 10 perc vagy több.próbáltam ujjal, vízsugárral(ami a legjobban beszokott válni), meg van szolitubusom amire teszek ovszert és azzal.de nem nagyon akar összejönni. és sokszor már feladom az els? 2percnél mert tudom nem fog összejönni. És ha jobb esetben érzem hogy igen, most sikerülnifog már közeljárok hozzá, hirtelen eltünik az izgalom ugy ahogy jött és már a sírás környékez hogy a feszült napokon nemtudom a maszturbálással leveztni a feszkot. Ez mit?l lehet? 18/L

Legjobb válasz: férfi kell oda nem szolitubus vagy mi.

férfi kell oda nem szolitubus vagy mi.
A kérdező hozzászólása: inkább szenvedek, de bûn kiprobálni amit mondasz:D életfotytiglant kapok érte:D
pedig muszáj lesz valami újat kipróbálni.. :)
A kérdező hozzászólása: esetleg elhánynám magam:)
Próbálj SP fotóira masztizni!Lehet olyan orgazmusod lenne, hogy elájulnál a gyönyörtõl:)
A kérdező hozzászólása: csak aztán ha nem válik be, az kidobott pénz.:S
próbálj ki egy vibrit, esetleg néhány különleges eszközt egy sexshopból, ha van rá elég pénzed és érdekelnek az ilyen "dolgok".
A kérdező hozzászólása: igen, gondoltammmár rá hogy lehet a stressz miatt nem sikerül, de azért jobbnak láttam hogy megkérdezem, hiszen vannak itt nálam jóval idõsebb, tapasztaltabb nõk, esetleg férfiak
A kérdező hozzászólása: nem, szõke.
talán mert nem igazán akarod. Ne erõltesd. Ha nagyon "hiányod" van akkor kezdj neki, tarts szünetet!
Próbálj agyban is koncentrálni rá, és ne görcsölj miatta, hogy nem sikerül 2 perc alatt:)
Vörös vagy?
Talán a stresszes állapotod miatt. Meg talán nagyon görcsösen akarod. Lazíts és ne éld meg kudarcként, hogy nem sikerült.
A kérdező hozzászólása: nem szeretném nagyon elsietni ... nem nagyon akar összejönni komoly kapcsolat, és futo kalandba me nem vágok bele, mert nem vagyok ri..nc
pasi kell ooda , meg hús-vér pénisz+szerelem.
Önts bele kólát!
mert béna vagy
Hát.. Szerintem azért nem, mert a markod iránt elég nehéz libidót táplálni. Bár! Szerintem ha fasza a képzelõ erõd és rászánsz vagy háromnegyed órát akkor sikerülhet elég endorfint termelni... Próbáld ki ne a pornóra, hanem a mély képzelõerõre hagyatkozva. Teljesen végig vinni a dolgot a fejedben. Ahogy bejöttök az ajtón ahogy levetkõztök stb.stb. Ha kell hagyd néha abba, hogy azzal is húzd az idõdet.
Az orgazmus az orgazmus. Ha kivered, orgazmusod volt. Szexelni más, ez tény, de attól még az is csak orgazmus.
faxom a diszkóból hát honnan vagy netrõl egy prostit nézz ki menj el a lakására és kúrd szét a seggét
A kérdező hozzászólása: ma 15:35 UGYAN NEM TUDOM HONNAN
A kérdező hozzászólása: De itt most az a kérdés hogy az önkielégités az nyújthat-e olyan élményt mint az orgazmus?
azért szerezz be egy tinikét.
na ugye... megmondtam... elsõ voltam :D
A kérdező hozzászólása: béna vagyok hozzá
Akkor szedjél össze egy barátnõt.
A kérdező hozzászólása: ma 15:15 NEKEM MAGASAK AZ ELVÁRÁSAIM
A kérdező hozzászólása: ma 15:12 SENKI NEM ÉRTI A KÉRDÉST! UGYANIS AZ HOGY KIVEREM AZ NEM EGGYENLÖ AZ ORGAZMUSSAL, NEM DE?
szerezz be egy tinikét. megoldja.
Ez most komoly? ha ferfi vagy 2 lehetoseg van: - tenyleg bena vagy ahogy az elso is irta - potenciazavaraid vannak, ezugyben keresd fel orvosod vagy gyogyszereszed...
A kérdező hozzászólása: persze mivel én nem lány vagyok! 30\F
Már hogyne lehetne eljutni nekem megy hüvelyi és csiklói orgazmust is tdok magamnak:) Valamit nem jól csinálsz..
A kérdező hozzászólása: ma 15:54 Szerintem ez nem fog összejönni, béna vagyok, nincs ki tanitson..prostihoz nem megyek, mert azok csak gumiban dugnak..

Miért nem sikerül eljutnom, ha minden megfelelő számomra?

A szerelmemmel 4 hónapja vagyunk együtt , gyakran pettingelünk. Amikor orálozunk, vagy simogatja nekem, akkor sokszor érzem azt, amit maszturbáció közben is az orgazmus el?tt, hogy mindjárt elmegyek. Ezt akkor közlöm vele, hogy már nem kell sok, akkor ? még intenzívebben, édesebben csinálja, de soha nem érem el az orgazmust. Annyira jól esik, olyan izgató, és jönnek a forróbbnál forróbb percek, de soha nem érem el az orgazmust, pedig sokáig, színesen, finoman csnálja, és látom, hogy ?t is beindítja ez, ami nekem fontos, de akkor miért nem érem el soha az orgazmust? :/ ha órákig kényesztetne, akkor sem jönne össze. pedig mindig igyekszem, hogy kell?képp ellazult legyek, és mindig gondoskodunk róla, hogy ne zavarjanak meg. mi a baj velem?:(

Legjobb válasz: a nõknek tanulniuk kell az orgazmust. más,ha magadnak csinálod,és más,ha a párod. nekem 7 hónap után sikerült elõször..

a nõknek tanulniuk kell az orgazmust. más, ha magadnak csinálod, és más, ha a párod. nekem 7 hónap után sikerült elõször..
Azért, mert szólsz neki, és õ akkor rákapcsol és még intenzívebben csinálja. Ezzel megváltozik az a ritmus, ami korábban a közelébe juttatott. Próbáljátok ki, hogy végig ugyanabban a tempóban csinálja.
Azt tanácsolom, hogy addig próbáljátok a pózokat és a tempót, míg rá nem jössztök, hogy a jó!! Ha tényleg érzelmileg minden rendben köztetek, nemhiszem, hogy más a megoldás: gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni!! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!