Találatok a következő kifejezésre: Miért nem elindítani a (102 db)

Segítene vki? Sims 2 alapjátékhoz adna vki cracket? Vajon miért nem működik a játék? :S Nem akarja elindítani, de már az alapot se. Kiegészítőket nem enged feltenni. Miért?

Legjobb válasz: cracket úgy találsz h beírod azt h: Sims 2 crack. azt meg hogy miért nem indítja el nem tudom mert nem írtál elég információt.

cracket úgy találsz h beírod azt h: Sims 2 crack. azt meg hogy miért nem indítja el nem tudom mert nem írtál elég információt.
A kérdező hozzászólása: köszi! az a baj, hogy nemrég letöröltem az összes kiegészítõt és az alapot is, mert nem mûködött jól. most fel szerettem volna tenni újra, az alapot sikerült is, de nem találtam cracket hozzá. az alap csomagot ki akarom hagyni, mert abban nincs sok dolog, ami nekem kellene a játékban. ezért a mesés díszletes cuccokkal kezdtem, amit fel is tett, majd próbáltam ráhúzni a cracket, az sikerült is, de amikor indítanám, kiírja, hogy telepítsem az ikea kiegészítõt. viszont mappát nem is csinált a sims-nek. :S rem érthetõ voltam, ha nem, akkor kérdezz! köszönöm!
A kérdező hozzászólása: ja, és amikor elindítanám a telepítést a power iso-ban, akkor nem ad be semmit
A kérdező hozzászólása: vki?
Szerintem töröld le kiegészítõstül-alapjátékostul és rakd fel újra, de mindegyik kiegészítõt és sorrendben. Ha egyet kihagysz, nem biztos, hogy mûködni fog.


Miért nem működik a játék? Grey's klinika játékkal játszom és mikor elindítanám akkor hibajelentést ír

Futna is rajta mert jó hozzá a gép...ahonnan letöltöttem ott meg senkinek nem csinál ilyet..

Az Újhold DVD-jét miért nem tudom a gépben elindítani?

Legjobb válasz: A géped intelligens, és észbõl blokkolja az ilyeneket. XD

A géped intelligens, és észbõl blokkolja az ilyeneket. XD
Na viccet félre téve más dvd-ket "el tud indítani?"
Na azt most pont nem tudom. Ha azt kérdezted volna, hogy az Oroszlánkirály DVD-t miért nem indítja el, arra válaszolni tudtam volna.
A kérdező hozzászólása: Igen, más DVD tökéletesen elindul benne. De ezt valahogy nem ismeri fel. :((((

Miért nem tudom a skype-t elinditani?

ma már tizszer is probáltam és egyszer sem sikerült.Mindig azt irja,hogy nem sikerült kapcsolatba lépni a hálózattal.Ez mitöl lehet?

Legjobb válasz: uhh...erre nemis gondoltam. köszi:)

A kérdező hozzászólása: uhh...erre nemis gondoltam. köszi:)

Miért nem tudom a virtuális gépet elindítani VirtualBox-ban? (van kép lent)

http://kepfeltoltes.hu/100727/some_Thing_www.kepfeltoltes.hu..

Legjobb válasz: ASDASDLOLXD Most nyílt meg az ablakja XDXDXD

A kérdező hozzászólása: ASDASDLOLXD Most nyílt meg az ablakja XDXDXD
nmtom, vmware-t használok az a jó.

Miért nem villágít a mobilom flash lámpája amikor az erre való app-el akarom elindítani?

fényképezésnél megy úgyhogy a lámpával nincs gond.

Legjobb válasz: ha androidod van ezt a programot próbáld ki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devuni.fla.. ezzel jó lesz.

ha androidod van ezt a programot próbáld ki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devuni.fla.. ezzel jó lesz.
A kérdező hozzászólása: próbáltam , de nem megy ezzel se (Orange Monte Carlo-ZTE Skate mobilom van) Valami más?

Miért nem tudom a Format Factoryt elindítani?

Letöltöttem, kicsomagoltam, telepítettem, de megnyitni nem tudom, konfigurációs hiba miatt újratelepítést ajánl, de már a harmadikon vagyok túl és nem indul! Esetleg más -magyar nyelvű- konvertálót tud valaki? Főleg képek konvertálására.

Legjobb válasz: Alapfokon a Painttel is tudsz konvertálni vagy a Photo Filtre-rel.

Alapfokon a Painttel is tudsz konvertálni vagy a Photo Filtre-rel.
Ha nem a 2.95-ös verziót telepítetted, akkor töltsd le innen és telepítsd. http://download.cnet.com/FormatFactory/3000-2194_4-10968547...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a linket, de, ugyanaz a hibaüzenet: "Az alkalmazást nem lehet elindítani, mert a konfigurációja helytelen. Az újratelepítés megoldhatja a problémát"
Én ilyen esetekben uninstallálni szoktam a Your Uninstaller! nevû programmal, aztán lefuttatom az Ashampoo WinOptimizer 9-et, aztán lefuttatom kétszer-háromszor egymás után a Registry First Aid Platinumot, aztán lefuttatom az Advanced System Care 5-öt, majd ismét telepítem a programot. A legtöbb esetben bejött.

Miért nem jó a warcraft III? A következőről lenne szó: Nem tudom elindítani a warcraft III at, pedig crackeltem meg miden ilyet meg csináltam. Ott a hiba üzenetről 1 link

A következ?r?l lenne szó: Nem tudom elindítani a warcraft III at, pedig crackeltem meg miden ilyet meg csináltam. Ott a hiba üzenetr?l 1 link

Legjobb válasz: telepítsd ujra, ha ugy sem megy szedj le másik crack-et több ötletem sajnos nincs :/

telepítsd ujra, ha ugy sem megy szedj le másik crack-et több ötletem sajnos nincs :/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!