Találatok a következő kifejezésre: Miért nem elindítani (135 db)

Miért nem tudom elindítani a Honfoglaló játékot?

Mindig ezt írja ki, ha el akarom indítani:

Legjobb válasz: Ja, és próbáltam Internet Explorerrel, meg Firefoxszal is elindítani, mindegyiknél ez van. (nem tudom, számít-e)

A kérdező hozzászólása: Ja, és próbáltam Internet Explorerrel, meg Firefoxszal is elindítani, mindegyiknél ez van. (nem tudom, számít-e)
Annyit tesz angolul, hogy a flash (mert a honfoglaló egy flash alapú játék) belassíthatja a géped. Megszakítja a folyamatot?
Lekell tölteni az adobe flash flayert adok link et is :) http://download.chip.eu/hu/-div-Adobe-Flash-Player-9.0.28-_d..
A kérdező hozzászólása: Hát igen, erre végülis én is rájöttem, hogy mit jelent:) De miért? Miért lassítja le, és emiatt miért nem tud elindulni? Ha meg rákattintok az Igen-re hogy megszakítom, akkor nem történik semmi, ha a Nem-re, akkor meg folyton elõbukkanik ez az üzenet... Végülis az érdekelne, hogy mit csináljak, hogy kiküszöböljem ezt a problémát. Nagyon jó lenne, ha valaki tudna segíteni...

Segítene vki? Sims 2 alapjátékhoz adna vki cracket? Vajon miért nem működik a játék? :S Nem akarja elindítani, de már az alapot se. Kiegészítőket nem enged feltenni. Miért?

Legjobb válasz: cracket úgy találsz h beírod azt h: Sims 2 crack. azt meg hogy miért nem indítja el nem tudom mert nem írtál elég információt.

cracket úgy találsz h beírod azt h: Sims 2 crack. azt meg hogy miért nem indítja el nem tudom mert nem írtál elég információt.
A kérdező hozzászólása: köszi! az a baj, hogy nemrég letöröltem az összes kiegészítõt és az alapot is, mert nem mûködött jól. most fel szerettem volna tenni újra, az alapot sikerült is, de nem találtam cracket hozzá. az alap csomagot ki akarom hagyni, mert abban nincs sok dolog, ami nekem kellene a játékban. ezért a mesés díszletes cuccokkal kezdtem, amit fel is tett, majd próbáltam ráhúzni a cracket, az sikerült is, de amikor indítanám, kiírja, hogy telepítsem az ikea kiegészítõt. viszont mappát nem is csinált a sims-nek. :S rem érthetõ voltam, ha nem, akkor kérdezz! köszönöm!
A kérdező hozzászólása: ja, és amikor elindítanám a telepítést a power iso-ban, akkor nem ad be semmit
A kérdező hozzászólása: vki?
Szerintem töröld le kiegészítõstül-alapjátékostul és rakd fel újra, de mindegyik kiegészítõt és sorrendben. Ha egyet kihagysz, nem biztos, hogy mûködni fog.
ez egy kicsit kevés info. szoftver? mapping?
Illetve milyen hangfal dugókat szúrsz bele?
Traktor -> options -> audio output settings vagy valami hasonló. Ott állítgass a dolgokon.
hangfalat a vezérlõbe nem szokás, max aktív hangfalat
A kérdező hozzászólása: Szoftver : Traktor 2 hiába szúrom be a Traktor-ba a hangfalakat nem megy! hova szúrjam a vagy mit csináljak ?
Read the f...n manual. Milyen hangszórók? Milyen csatlakozó? Márka, típus? Traktor-ban beállítottad az audio output-nál a dolgokat?


Letöltöttem az internetről a kungfu pandát és miért nem tudom elindítani?

Letöltöttem, a 8 darabot összeilleszettem átneveztem rar-ra de amikor ki akartam csomagolni megnyitottam a fájlt és további rar fájlok voltak benne. 8 darab kibontottam az összeset és kaptam a mappába: 2 mappát, 31 rar fájlt, 20 darab ismeretlen kiterjesztés? fájlt ezt hogyan tudom megcsinálni hogy elinduljon?

Legjobb válasz: Ez elég zavaros. Ha úgy töltötted le hogy több rar állományból állt akkor elég az egyikre jobb klikk és kicsomagolás ide. Ez után összeilleszti a winrar és elvileg kapsz 1 videó fájlt.Nem igazán értem,hogy mit és miért neveztél át.

Ez elég zavaros. Ha úgy töltötted le hogy több rar állományból állt akkor elég az egyikre jobb klikk és kicsomagolás ide. Ez után összeilleszti a winrar és elvileg kapsz 1 videó fájlt.Nem igazán értem, hogy mit és miért neveztél át.
Ha mutatnál róla egy print screen-t jobb lenne =) De szerintem ha azt a 8 darabot összeillesztetted akkor kaptál szerintem valami fájlt azt rakd be a daemon tools-ba vagy valami hasonlóba.

Miért nem tudom elindítani az eféle programokat/alkalmazásokat? (mobil)

Feltettem a ClockWorkMod Recovery-t majd a romot és hozzá a googles izéket. F_sza minden, mûködik rendesen. Ugye elvileg most rootolva van, mer ha felteszek ilyen "fõzött" akármit akkor megkapja a root jogokat igaz? Na most, vannak programok amik csak olyan telókon indulnak. Videót szeretnék felvenni, feltettem a Screencast nevezetû programot (nC.) nem indul.. pontosabban megadtam neki a rendszergazda jogot de ugyan azt jelzi mint a régi 2.3.5 gyári cuccon, tehát nem tudok felvenni. Letöltöttem az ingyenes SCR screen recordert vagy mit, annak is megadtam de leáll vagy mi. Letöltöttem a fizetõset gépen.... ugyan az.

Legjobb válasz: Szerintem a telefonod simán nem bírja

Szerintem a telefonod simán nem bírja

Myaudio series 7 tablet. Miért nem tudok letöltött alkalmazást elindítani?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Normális tablet kell, a my audio pont nem az.

Normális tablet kell, a my audio pont nem az.

Miért nem tudom elindítani a minecraft-ot?

Windows XP

Legjobb válasz: Szia. Két dolog szokott gondot okozni : 1. Java runtime : https://java.com/en/download/index.jsp 2. Videokártya és a kártyával szorosan összefûggõ OpenGl, ha nincs OpenGl nem megy a pminevcraft. (A legfrisseb videókártya driver felrakása szokott segiteni - ha van benne opengl) Döntsd el mi az ami nem jó nálad. Sok sikert. Üdv.

Szia. Két dolog szokott gondot okozni : 1. Java runtime : https://java.com/en/download/index.jsp 2. Videokártya és a kártyával szorosan összefûggõ OpenGl, ha nincs OpenGl nem megy a pminevcraft. (A legfrisseb videókártya driver felrakása szokott segiteni - ha van benne opengl) Döntsd el mi az ami nem jó nálad. Sok sikert. Üdv.

Steamen miért nem tudok elindítani játékokat?

Bizonyos játékok nem működnek, pedig megvettem rendesen. Nem indítja el rányomok, a profilom zöldre vált ( elvileg játékban vagyok) és utána vissza vált kékre, valamiért nem indul el. Próbáltam újra telepíteni a játékot, a steamet, újra indítottam úgy sem volt jó...

Legjobb válasz: A gépedben van a gáz! Úgye a gépeden van fent videó kártya driver direct x meg hasóllok? Ha semmi nem jó akkora gépedben van a gáz próbálj levelet írni a support-nak.. Video kártya drivert újra rakni.. nincs több ötletem..

A gépedben van a gáz! Úgye a gépeden van fent videó kártya driver direct x meg hasóllok? Ha semmi nem jó akkora gépedben van a gáz próbálj levelet írni a support-nak.. Video kártya drivert újra rakni.. nincs több ötletem..

Miért nem tudom elindítani a Dvd-t a media playerrel? Milyen drivert nem telepíthettem a számítógép újratelepítése után?

Berakom a lemezt egy pillanatra van hang aztán megáll és ezt írja: A(Z) wmplayer.exe hibát észlelt, ezért leáll.A kellemetlenségekért elnézését kérjük. Az adatok, melyekkel éppen dolgozott elvesztek. ..... A hiba paraméterei: AppName:wmplayer.exe AppVer: 11.0.5721.5145 ModName:mpegvideo.dll Kb... ilyen a hibajelentésem... Mit tegyek szerintetek?

Legjobb válasz: Más playernél is ezt csinálja vagy csak ennél? Amúgy javaslom hogy rakd fel a KMPlayer-t vagy a VLC media player-t, mivel ezek tartalmazzák a kódek packokat. Én a KMPlayer-t használom. KMPlayer: http://www.kmpmedia.net/ VLC media player: http://www.videolan.org/vlc/

Más playernél is ezt csinálja vagy csak ennél? Amúgy javaslom hogy rakd fel a KMPlayer-t vagy a VLC media player-t, mivel ezek tartalmazzák a kódek packokat. Én a KMPlayer-t használom. KMPlayer: http://www.kmpmedia.net/ VLC media player: http://www.videolan.org/vlc/
A kérdező hozzászólása: csak ennél, nekem ez kéne, de nem értem miét nem indul :)
A kérdező hozzászólása: a media player classic meg elindul, de ez nem
Szedd le hozzá a K-Lite Codec Pack-ot, abból is a Full verziót. http://codecguide.com/download_kl.htm Elvileg utána már futnia kell, de szerintem jobban jársz ha felrakod a KMPlayer-t mivel az alapból tartalmaz kódek packot és több fájlformátumot ismer mint a WMP.
A kérdező hozzászólása: Lehet ez lesz a baj mert én ezt letöltöttem csak nem a full-t... mindjárt mondom jó lesz-e
A kérdező hozzászólása: nem megy... :(
ha telepítettél kodeket akkor azt szedd le és telepítsd azt amit az elõttem szóló írt (K-lite Codecpack) http://codecguide.com/download_kl.htm Ha minden gyári akkor , hibásan települt fel a program (vagy elromlott). telepítsd újra a WMPlayert.
Vagy megpróbálhatod újraregisztrálni a dll-t. futtatás: regsvr32 mpegvideo.dll amennyiben nem található, akkor valamelyik program (kodek) telepítette hibásan pl.: DScaler. Uninstalláld! A másik egy program. Advanced System Care -eszköztárjában megtalálod a Win Fix -et. Itt vannak hibajavítások a (MP-hez is)Ha nem megy ezekkel sem akkor csak az újratelepítés segít!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!