Találatok a következő kifejezésre: Miért nem elfogadni a két németjuhász (1 db)

Miért nem képes elfogadni a két németjuhász kutyám a kis westimet?

Legjobb válasz: valszeg mert féltékenyek rá az pedig nem elég agresszív velük. Nálunk pl a feleakkora tacskó kan néha meg szokta tépni a németjuhász szukát, mondjuk utána õ is kap rendesen! Másrészrõl valószínûleg nem is tekintik kutyának, akkora hozzájuk képest én is inkább nézném ugató macskának XD!!!!!

valszeg mert féltékenyek rá az pedig nem elég agresszív velük. Nálunk pl a feleakkora tacskó kan néha meg szokta tépni a németjuhász szukát, mondjuk utána õ is kap rendesen! Másrészrõl valószínûleg nem is tekintik kutyának, akkora hozzájuk képest én is inkább nézném ugató macskának XD!!!!!
Hát nekem is három kutyám van.7 éves németjuhászom, 2 éves tacskóm és egy féléves spánielem.. Németjuhász nem bántja a spánielt, viszont a másikat igen.. Lehet, h féltékenyek rá..
A németjuhász TIPIKUSAN domináns fajta!A megoldás az lehet, hogy felállítasz egy rangsort az állatok közt.Mindenképpen a két nagyobb kutyának kell annak lennie mert ha a kissebb az, a németjuhászaid könnyen megölhetik a kissebb állatot!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen oldalak vannak ahol eladó kiskutyákat lehet megnézni/venni?

Igazából főként bordel collie vagy gordon szetter keneleket keresek. Ha tudtok ilyen keneleket légyszíves írjátok le.

3

Kutyatartók! Van itt olyan akinek a kutyája 15, esetleg 20 év felett halt meg?

A mi tacskó kutyusunk 21 évesen ment el tőlünk és nagyon hiányzik, hiszen már a születésem óta velem volt, imádtam, egy fantasztikus kutyus volt. :(
Most kíváncsi lettem, a ti kedvencetek hány évesen halt meg?
13/L

8

Mi igaz abból, hogy amelyik kutya álvemhes lesz, azokból lesz a legjobb anyakutya?

3

Ti hogy szoktattátok le a kutyátokat a kaparásról? Milyen módszereket alkalmaztatok?

3

Szeretnek venni egy kozep schnauzer-t es azt irja a netten hogy eber es bent szeretnem tartani?

Marmind este bent aludjon a szobamban es azt irta hogy eber ugatni fog ha mondjuk valaki el megy a szobam elott vagy ilyesmi?

4

Sokat játszottam ma a kutyával, futtattuk rendesen, de közben nem ivott, majd megszédült. Eldőlt, tántorgott. Megitattam, 1-2percet pihent és utána már semmi baja nem volt, meg ivott is gyakran. Mi lehet a baj? A folyadékhiány?

3éves spániel,szóval nem a kora miatt lehet.Egy évvel ezelőtt egyszer már történt ilyen.

10

Miért sír a kutyám ettől a zenétől?

http://www.youtube.com/watch?v=9xd4kniHJqw
mikor betesszük ezt a nezét, leteszi a fejét és szomorú lesz, elkezd sírni. mitől lehet ez? :) megtaláltam a kedvenc zenéjét? :)
Amúgy olyan aranyos ez a kis papagáj :))

4

Most kaptam egy kutyit de nincs ötletem hogy nevezzen el tudnátok segiteni?

3

Mitől kopik a kutyám hátán két oldalt a szőr?

nem hullott ki, csak sokkal rövidebb és világosabb, mint a többi részén, szokta vakarni, és amikor hozzányúltam, elég ingerülten reagált rá. mi lehet a baja?

2

Nemtudtok olyan közepes méretű kutyát ami nem kapar, és nem ilyen kis pici valami?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!