Találatok a következő kifejezésre: Miért nem elfogadni a halált (1 db)

Miért nem tudjuk elfogadni a halált?

Ez az élet rendje ,miért nem tudjuk soha feldolgozni,és miért rettegünk t?le,?

Legjobb válasz: Mert mindannyian élni akarunk. De vannak olyan kultúrák, ahol nem félnek, ez a félelem csak nagyon a "modern" kultúrákra érvényes szerintem. Az élet egy nagy feladata, hogy megbékéljünk, hogy meghalunk. Szerintem azzal könnyebb megbékélni és elfogadni, hogy mi halunk meg, minthogy valaki más, akit szeretünk, meghal. Azért rettegünk, mert nem tudjuk, mi az, illetve tudjuk, csak már "elfelejtettük". Rettegünk, hogy fájni fog, hogy valami véget ér, hogy fájdalmat okozunk. Szerintem nézz utána különbözõ kultúrákban hogyan állnak ehhez a kérdéshez! Pl tao, hinduizmus, buddhizmus, japánban, stb.

Mert mindannyian élni akarunk. De vannak olyan kultúrák, ahol nem félnek, ez a félelem csak nagyon a "modern" kultúrákra érvényes szerintem. Az élet egy nagy feladata, hogy megbékéljünk, hogy meghalunk. Szerintem azzal könnyebb megbékélni és elfogadni, hogy mi halunk meg, minthogy valaki más, akit szeretünk, meghal. Azért rettegünk, mert nem tudjuk, mi az, illetve tudjuk, csak már "elfelejtettük". Rettegünk, hogy fájni fog, hogy valami véget ér, hogy fájdalmat okozunk. Szerintem nézz utána különbözõ kultúrákban hogyan állnak ehhez a kérdéshez! Pl tao, hinduizmus, buddhizmus, japánban, stb.
A kérdező hozzászólása: Én félek attól hogy mi lesz azután, és egyáltalán amikor az utolsó lélegzetet veszem, mit fogok érezni.És mi lenne a gyermekemmel, akik szeretnek mekkora fájdalom lenne nekik.Rettegek attól is hogy én veszítek el valakit.Az elsõ válaszoló története nagyon szomorú.És ha belegondolunk velünk is megtörténhet bármikor.A kisgyerekei akik végigélték az édesanyjuk halálát, sose fogják kiheverni teljesen.Az élet igazságtalan.
miért ne tudnánk elfogadni? mindenki tudja, hogy egyszer meg fog halni - (v.ö.: "az élet olyan betegsaég, amelybõl még senkinek sem sikerült kigyógyulni") az élet és a halál egymástól elválaszthatatlan.
Éppen ezért amit te írtál . mert senki nem tudja hogy az után mi következik , az emberek meg szeretik a biztosat és szeretik tudni hogy minden rendben lesz és ott is jo lessz nekük , vagy jobb mint itt . de mivel ezt senki nem tudja ezért félnek hogy mi van ha nem .


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi az a bioelektromosság?

1

Mitől és hogyan keletkezik a por?

3

A másodfokú egyenleteket, hogyan kell megoldani?

Mindenféle tanácsot, tippet képletet szívesen fogadok, köszönöm:)

3

Statikus elektromosságnál hogyan pótlódnak az elektronok?

Tehát ha meg ráz egy statikusan töltött tárgy akkor a benne lévő elektronok egy része át áramlik belém. De amik át áramlanak belém azokkal mi lesz és ahonnan jöttek azok az elektronok ott hogyan egyenlítődik ki az elektron hiány.

1

Ezt hogy hívják?

Pár napja olvastam róla,
kickstarteres projekt, de sajnos nem találtam meg sehol
Egy fehér trutyi, de minden fontos tápanyag benne van

2

Játszmalap?

Hol találok magyar sakk játszmalapot ?
valaki linkelné?

1

Mitől függ hogy egy anyag elektromosan vezető-e vagy sem?

4

Mágnesességgel hogyan hoznak létre elektromos áramot? Létre lehet hozni bármilyen közegben elektromos áramot mágnesességgel?

4

Fizika . nem értem?

1. Ha egy ellenállas sarkain nő a feszültség, a rajta átfolyó áramerősség. (nő, csökken vagy semelges) 2. Ha egy feszültségre nagyobb ellenállast kapcsolunk, az áramerősség. (nő, csökken vagy semelges) 3. Egy laposelem sarkain mért feszültség idővel (nő, csökken vagy semelges)?

3

A mágneses mező változása elektromos mezőt kelt akkor a mágneses mező pólusától függ hogy milyen töltésű elektromos mező keletkezik?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!