Találatok a következő kifejezésre: Miért nem elfogadni a (128 db)

Miért nem nyerőek a komolyabb lányok? Miért nem értik meg ha nincs mindig kedve viccelődni az embernek? Miért nem próbálják elfogadni ha komolyabb?

Meg mondanában lelkileg kicsit megterhelő napjaim vannak, nem úgy kell elképzelni, hogy azokról beszélek, hanem jól esik kicsit megpihenni. Ismerkedni szerintem úgy lehet a legjobban ha komolyabb dolgokról beszélgetünk. Nem azt mondom, hogy nem lehet viccelődni, de feleslegesnek és éretlennek tartom a (számomra) túl sok ökörködést és kedvem sincs hozzá. Azt hittem a minőségi beszélgetést az mindenkinek a lelki dolgok jelentik, nem az ilyen 15 éves korra jellemző állandó hülyéskedés... Velem is előfordult, hogy egyik ismerősömmel folytak a könnyeim a röhögéstől, de nem lehet állandóan ezt csinálni. Korombeliek közt nincs is olyan akivel lehetne éretten beszélgetni anélkül, hogy megterhelőnek érezné és még el is tudnánk fogadni egymást? 21/N

Legjobb válasz: * mostanában.

A kérdező hozzászólása: * mostanában.
Sajnálom, én ezt nem kedvelem. Én még a legkomolyabb beszélgetésekbe is belenyomok egy-két poént, imádok nevetni. Állandóan viccelõdök, még ha a problémáimról beszélek, akkor is. Kicsit komolytalan vagyok, de vannak a világról alkotott érett gondolataim. De bõven vannak hozzád hasonló gondolkodású ismerõseim, ne aggódj, nem maradsz egyedül. 22/f
Nekem nem lenne bajom a komolyabb lányokkal és én is kb. ugyanúgy viselkedek mint te, mondjuk poénokat nem is nagyon ismerek, meg nem vagyok az a tipikus társasági ember. Nem nagyon szoktam viccelõdni. És órahosszákat el tudtam beszélgetni egy lánnyal ilyen lelki dolgokról és jó volt. Szóval nem vagy egyedül. Nyugodtan írhatsz PM-et, ha valamit meg akarsz beszélni névtelenül, mondjuk egy kicsit idõs vagy hozzám képest :) 19/F
Én is hasonló vagyok..voltam pár évvel ezelõtt is Nagyon jó l megfogalmaztad, a legutolsó mondatot... én is igy érzek sokszor ismerkedés terén emiatt nincsen barátom, nem érzem az egyensúlyt.. De ez nem is kortól függ azthiszem, mert nekem idõsebb(harmincas) barátom volt, mégis érzelmek terén nagyon elmaradt a fejlõdésben:) Vagyis nem értette a kommunikációmat, vagy nem is érdekelte, sok ilyen van 24 l

Miért nem szeret a párom csókolózni? Hogyan tudnám elfogadni ezt?

Sok éve együtt vagyunk és nekem feltûnt, hogy egyre kevesebbet csókolózunk. Mióta összeházasodtunk és megszületett az elsõ gyermekünk, szinte már egy köszönõ csókot sem kapok tõle. Amikor rákérdeztem, azt mondta, hogy soha nem is szeretett csókolózni, csak a kedvemért csinálta, de már elege van belõle és arra kért, értsem meg. Én meg is próbáltam ezt megérteni és elfogadni, de nekem egyre jobban hiányzik és mostanra eljutottam odáig, hogy már a szexet sem kívánom, nem tudok ráhangolódni, mert nekem az összebújás meghittségéhez a csókolózás is hozzátartozik. Ha mégis ráveszi magát, akkor is úgy csinálja, hogy az egésztõl elmegy a kedvem és ott van még a tudat is, hogy az neki csak nyûg. Mit tudnék tenni?

Legjobb válasz: késõ bánat

késõ bánat
Hát ez igen nagy baj! Ha még nem mondtad el neki te mit gondolsz az egészrõl mindenképpen tedd meg, többet sajnos nem tudsz tenni, max annyit, hogy hozzászoksz! Az, hogy nem akar csókolózni talán rossz élmény ezzel kapcsolatban, vagy valami más. Ha nem oldódik meg a probléma mindenképp forduljatok párkapcsolati tanácsadóhoz!
Büdös a szád.

Miért nem tudják a szüleim elfogadni a stílusom?

Én személy szerint otthonra a farmer+póló változatot szeretem,és a v alakban kivágott felsõket se szertem meg a blúzt meg a szoknyát.Persze ilyen rendezvényre meg ilyenekre alkalomhoz illõ ruhát veszek fel.De itthonra vagy valahova szórakozni a haverokkal inkább póló+farmer.És ezt a szüleim nem tudják elfogadni..

Legjobb válasz: Attól is függ ez, hogy milyen nemû vagy.

Attól is függ ez, hogy milyen nemû vagy.
Na most a szoknyából ítélve megkockáztatom, hogy nem egy skót fiúról van szó. A blúz után meg pláne.
"Na most a szoknyából ítélve megkockáztatom, hogy nem egy skót fiúról van szó. A blúz után meg pláne." Ódivatú vagy, nem haladsz a korral. Manapság már lehet, hogy a szülei egy meleg férfipár, akik elvárják, hogy a fiacskájuk is szoknyában ugráljon, és nem nézik jó szemmel, hogy férfinak öltözik.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok, bocsánat kihagytam
Tehát, hogy jól értsem: az a bajuk, hogy sportosan öltözködsz? A miértre sajnos nem igazán tudok válaszolni. Biztos azért, mert szülõk, és szeretnek belekötni dolgokba. Miket szoktak mondani? Nálam pont fordítva volt. Én nagyon szeretem a szoknyát, egyberuhákat, magassarkút, ilyesmiket. Tizennyolc éves koromig azt hallgattam a szüleimtõl, hogy én miért nem tudok farmert meg pólót hordani, mint a normális emberek. Mostanában már nem foglalkoznak vele, szerintem a te szüleid is megszokják elõbb-utóbb. Hány éves vagy egyébként? 22/N
A kérdező hozzászólása: 14 vagyok és mindig azt mondják hogy nem hiszem el lányom hogy megint ilyen fiúsan öltöztél fel..
Akkor képzeld el ha fiú lennél és lányosan öltöznél, vagy pár holmit felvennél, valószínû kitagadnának, ennyi csak a különbség. A szüleid valószínû puritán, polgárias felfogásúak, akik csak szoknya, harisnya, blúz, körömcipõbe tudnak elfogadni, ami elég gáz, majd idõvel elfogadnak úgy is.


Miért nem tud a családom elfogadni olyannak amilyen vagyok?

Az egész família örökké azzal molesztál, h egyek már, híznom kéne, meg úristen milyen sovány vagyok, meg h ki kéne vizsgáltatnom magam. Ezerszer mondtam nekik, nincs semmi bajom, eszek normálisan, egyszer?en ilyen vagyok. Nem hiszik el, azzal vádolnak, h éheztetem magam, úgy néznek rám, mint egy elmebetegre. Elegem van. Mit kéne tennem? Addig zabálnom a szemük láttára amíg ki nem hányom vagy mi?

Legjobb válasz: Számomra egészen meglepõ a kérdésed és bevallom nem értem: Elvileg ha család vagytok, idõnként együtt esztek nem? Látják eszel, vagy sem- így viszont , mivel ez feltehetõleg helytálló- értelmetlen egy evõ embert azzal vádolni, hogy éhezik, vagy pedig mégsem látnak enni, akkor viszont van alapja. Ezen gondolkodj el! Mindensetre ha végigolvastad, akkor rájössz milyen könnyû cáfolni. . . . :)

Nem ártana tudni, hogy milyen magas vagy, hány kg és lány vagy pedig fiú.
nekem évek óta magyarázzák hogy nem kéne már nõnöm, mert hogynézek ki, 2 méter vagyok 108 kiló, tény hogy nem olyan vagyok mint hugom emós pasija, de reggel mondjuk szebbet szoktam [email protected] mint az... folyamat húzzák az ívet amikor otthon vagyok (mondjuk szerencsére nem sokszor van ez, vagy 150 km választ el minket), de én ilyenkor direkt alájuk is pakolok, hogy még 20 kiló kell, majd kicsit koxolok aztán meglesz az, stb. akkor megint sápítoznak egy adagot, én meg jókat röhögök... ennyi. nem kell velük foglalkozni. ha te jól érezed magad a bõrödben és tényleg nincs semmi bajod agyilag akkor így jártak.
Számomra egészen meglepõ a kérdésed és bevallom nem értem: Elvileg ha család vagytok, idõnként együtt esztek nem? Látják eszel, vagy sem- így viszont , mivel ez feltehetõleg helytálló- értelmetlen egy evõ embert azzal vádolni, hogy éhezik, vagy pedig mégsem látnak enni, akkor viszont van alapja. Ezen gondolkodj el! Mindensetre ha végigolvastad, akkor rájössz milyen könnyû cáfolni. . . . :)
Nem rosszbol, de ha sokan mondjak lehet, hogy van benne valami. Marmint, hogy nem veszed eszre magadon, hogy beteg vagy (nem testileg, hanem eveszavar ugyeben). Persze tudom, hogy vannak olyan emberek, akik nem nagyon tudnak hizni, alkati kerdes. A csaladban csak te vagy olyan alkat, aki nem hizik? Mert ez alt. "orokletes", szoval ha lenne mas is, akkor tudnak, hogy azert vagy nagyon sovany, mert ilyen az alkatod.
sok a ráérõs ember... két dolgot tanácsolnék, vagy mondd azt hogy neked inkább a saját házad elõtt kellene sepregetni, mert lenne mit... vagy kezd el õket te is piszkálgatni.... ja és amennyire csak lehet csökkents minimálisra a kontaktokat... azt majd észreveszik magukat...
Te is kezdd el õket cserébe vmi hasonlóval molesztálni. :D Akkor talán elgondolkoznak majd...
08.42 vagyok. Tudom, milyen a helyzeted, én 190 cm vagyok 70 kg és fiú. Engem mamáméknál a szomszéd is ezzel cseszeget. Ha pl. este nem 4 hanem csak 3 kiflit eszem, elkezdi a dumáját, hogy meg fogok halni, csontritkulásom lesz 25 éves koromra stb. Pedig jól érzem magam így. Inkább vagyok most sovány és pár év múlva átlagos, mint most "husi" és késõbb 130 kb. Ha éhes vagyok, eszem. Nem tudom mi ebben a nagy csoda. Van olyan ismerõsöm, aki nálam soványabb, napi 5-6 szendvicset eszik, ha hazaér ebédet és este vacsorát. Mégsem hízik, pedig nincs semmi baja.
Erre csak azt tudom mondani, h engedd el a füled mellett a megjegyzéseiket. Tanuld meg nem meghallani! Így nekik is meghagyod a sopánkodás élvezetét. -.-" Vagy... beszélgess el velük errõl, h mennyire zavar, amit csinálnak. Ha nem értik meg, akkor marad az elõbbi verzió.
A kérdező hozzászólása: "csökkents minimálisra a kontaktokat" szüleimmel ez nehezen menni, mert velük lakom.
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok, 182cm és 55 kg és lány. De persze, sokszor eszünk együtt minden vasárnap pl mamánál, és elõttük eszek mindent. Mégis ezt mondják. Mindig visszavágok néha kicsit erényesebben is, de akkor meg az van h beszélek a mamával vagy anyuval, h õk csak jót akarnak. De ha meg "szelíden" mondom h hagyjanak már, vagy viccelõdve visszavágok, akkor még inkább rákezdenek még jobban. Napi szinten ez már nagyon idegesítõ, és már ahhoz sincs kedvem h örökké az ellenkezõjét mondjam mint amit õk, a hallgatásom meg olaj a tûzre.
gondolom lány vagy :) hány éves?
Na igen, elõbb pár adat kéne. Súly , magasság, kor, nem. Ha nem vagy alultáplált akkor nincs gond. Sõt örülj neki, majd 30 fele úgyis jönnek szépen a kilók:) Akkor meg az lesz a baj..
A kérdező hozzászólása: De nincs evészavarom, eszek normálisan. Hát a magasságom aputól örököltem, de egyébként mindenki a családban normális testalkatú. És nem hiszem, h én sokkal soványabb lennék tõlük.
hát engem is. pedig én 190cm vagyok meg 85kg, de mindenki szerint sovány vagyok, meg össze vagyok szakadva, meg ilyenek....XD
Jaj ne is mondd.. Én közel sem vagyok olyan vékony, mint te, 169 cm vagyok és 54 kg, de engem is cseszegetnek, hogy milyen vékony vagyok, egyek már.. Pedig én nemhogy normálisan eszem, hanem mindig hatalmas adagokat, csoda, hogy nem úgy nézek ki, mint egy luftballon. :D Régebben visszavágtam nekik, de mostmár úgy vagyok vele, hogy nem érdekel és rájuk hagyom.

Miért nem akar a tápszeren kívül elfogadni 8, 5 hós kislányom?

Egy hete küszködünk.....eddig ment a f?zi, gyümi és minden olyan étel a mi ételünkb?l amit már Õ is ehet.( leveske, kenyér sarka..stb)

Legjobb válasz: Nálunk is volt olyan idõszak,hogy tápon és sav.tejkészítményen kívül semmi mást nem volt hajlandó megenni,sõt még innivalót sem fogadott el.Én ilyenkor azt adtam,amit szívesen megevett,1-2 hét alatt átment ezen,bár több ilyen alkalom is volt már.Erõltetni nem érdemes semmit.A tápnál arra figyelj,hogy még 1 éves kor után is napi legalább 1/2 l fehérje alapú folyadékra szükségük van(anyatej,táp,tejtermékek..)

Nálunk is volt olyan idõszak, hogy tápon és sav.tejkészítményen kívül semmi mást nem volt hajlandó megenni, sõt még innivalót sem fogadott el.Én ilyenkor azt adtam, amit szívesen megevett, 1-2 hét alatt átment ezen, bár több ilyen alkalom is volt már.Erõltetni nem érdemes semmit.A tápnál arra figyelj, hogy még 1 éves kor után is napi legalább 1/2 l fehérje alapú folyadékra szükségük van(anyatej, táp, tejtermékek..)
A kérdező hozzászólása: Kösy

Miért nem tudnak elfogadni a lányok, miért erõltetik az izmos testet?

Ha beszélek arról egy csajnak,hogy vékony vagyok(188/80),akkor mindig azzal jönnek,hogy mehet az edzés,fehérjepor,zabálás és szedjek magamra csomó izmot...pedig valójában én csak arra vágyom,hogy valaki így elfogadjon.Annak semmi értelme,hogy valaki miatt erõltetve csinálom az edzést és tömöm magamba a kaját,miközben ez számomra nem okoz örömöt.

Legjobb válasz: Miért nem tudnak elfogadni a pasik, miért erõltetik a kerek popsit és lapos hasat?

Miért nem tudnak elfogadni a pasik, miért erõltetik a kerek popsit és lapos hasat?
érdekes, bármikor leírom az adataimat egy lánynak, rögtön az edzéssel jönnek.
A többi kommentet olvasva módosítok a tanácsomon: fogadd el magad. Én sem sírok itt bármirõl, amivel elégedetlen vagyok. Vagy ha neked (!) nem jó, tegyél ellene. Mondjuk egyél.
Azért az a 188/80 nem éppen vékony, nem inkább olyan semmilyen alkatod van? Egyébként ha felszínes lányokkal kezdesz erre kell számítani...
Nekem nagyon bejönnél, szeretem a vékony fiúkat! Küldesz képet priviben?
Csak ilyen barátom ne legyen, mint amilyen te is vagy!!! Hisztisebb vagy, mint bármelyik nõ a Földön. Remélem a moderátorok figyelmét sem kerüli el, hogy naponta ötször megkérdezed ezt a marhaságot. Na pá.
Szánalmas, szerencsétlen egy kotonszökevény a kérdezõ. Pár napja beszéltem vele, szemezgetek kicsit az üzeneteibõl. Nos, leírtam neki, hogy nekem nem fontos az izom, a vékony test tetszik, írtam is, hogy ilyen barátom van. Erre így nyilatkozott: "Mindenben sikeresebb vagyok nála, maximális teljesítményt nyújtok.Ellenben vele...nem akar izmosodni?Hát igen, vannak katonák, akik mindent megtesznek azért, hogy férfiak legyenek és vannak...hogy is fogalmazzak...Taigetosz szökevények." "Kis nyomorék a barátod, amiért nem képes küzdeni és harcolni...lefogyott a koliba?Én is kolis voltam egész félévben és izmosodtam 8 kilót, igaz én le is jártam mindig edzeni és ettem, ami csak a kezembe került...és mellé 5ös vagyok minden tárgyból nem büfészakon." "Hagyjuk már:D Kétszázas vérnyomással csápolod a billentyûzetet, egyetlen szavam kikészít és porig aláz a barátoddal együtt." " Barátodnak mondhatod, hogy jöjjön ide, kap olyan pofont, hogy elájul." Nos, így nyilatkozik a kérdezõ egy olyan fiúról, aki nála vékonyabb, mégis elfogadja magát, és így veri a nyálát egy olyan lánynak, aki szánt arra idõt, hogy elmagyarázza, hogy igenis vannak olyanok, akik nem erõltetik az izmos testet. :)
Rossz körökben mozogsz. Minden barátnõmnek vékony pasija van, a korosztályomban (vagy a környezetemben?) ez az elvárás. nem szeretjük a túlzott izmokat, csak a vékonyakra bukunk:) 26L
Miért nem írsz nekem? Nekem bejönnél így is, küldj képet. :*
19-es, még jó, hogy bemásoltad ezt ide! Nekem is küldött személyes üzenetet, nem értem, hogy miért, mert a fene se kérte... Persze nem fogok rá válaszolni, de jó tudni, hogy milyen emberrel van dolgunk!
Már megint? Orvost hívjak? Aggódunk érted, az egész gyk-s közösség.
Mindennap felteszik ezt a kérdést más megfogalmazásban, legalább 5x. Akárhányszor feljövök az elsõ 5 kérdésbe biztos van egy ilyen... és már rohadtul unalmas. Nem vagy vékony b_szod.
Én is arányaiban kb olyan vagyok mint te, viszont így jól érzem magam.Sokan csontig fogyva is "vastagabbak" nálam, Testfelépítéstõl függ. Akinek így nem tetszem, az így járt, le van szarva.
elsö! ne hagyd ki a nagy mellet sem..... Kérdezõ: nem kéne általánosítani.....
Én nem erõltetem, nekem mindegy milyen lapos a hasa és milyen kerek a feneke...utolsó dolog, amit számításba veszek.
tegnap alatt fogytál 2 kilót? akkora kula nincsen. Mondjuk agyad se sok.
Aki ezzel esik neked, az felszínes. És azzal, aki felszínes, azzal ne foglalkozz!
-azzal
Még hányszor teszed fel ugyan azt a kérdést más köntösbe bújtatva? Fogd már fel, hogy k|_|rvára nem vagy vékony. #2 Én speciel nem erõltetem. Sõt, jobban szeretem a nõiesen telt alakot.
ne legyél már szánalmas, nem kell a csajoknak izomcsávó. valszeg ha nem rinyálnál hanem normálisan állnál a nõkhöz, nem pedig telesírnád a párnád éjjelente, h te úgy sem kellesz, akkor könnyebben találnál. van 185centis haverom aki 60 kiló és van nõje, mindig is volt neki. és ahogy az õ szavait használjam "kib*szott ronda a pofám". csak nem parázik ezen, elfogadta magát.
Speciel én pont, hogy a vékonyabb fiúkat szeretem. De ez eleve hülyeség, senki nem ezt nézi elõször. Most én is azt mondom, hogy ezt vagy azt szeretem, de ez csak azt jelenti, hogy ez a "zsánerem", nem pedig azt, hogy mással szóba sem állok!
Ezt a rohadt szar sírásos kamut.:D Csaj: Hogy nézel amúgy ki? Gyökér: Hát 180/80 vagyok kicsit vékony. Csaj: Akkor azért légyszi szedj már valsmit magadra, kezdhetnéd egy kis fehérjével, mert ez így igen kevés... Olyan életszerû beszélgetés, mint a barátok közt összes monológja.:D
Igen tényleg most hogy mondod, akárhányszor beszélgetek egy fiúval és úgy nyilatkozik magáról, hogy vékony ezután az elsõ mondatom az szokott lenni, hogy izmosodjon zabáljon fehérjét. Igen persze tök életszerû.. Mekkora egy kamus sz.aralak vagy te is b**dmeg

A paleosok miért nem a paleo diéta témakörben okoskodnak? Miért nem tudják elfogadni, hogy más máshogy diétázik?

Legjobb válasz: Nem a paleosokkal van a gond, hanem azzal hogy egy konkrét személy nem tudja elfogadni azt hogy van más módszer is ami mûködik és ezt erõlteti másokra. Én másfajta diétában hiszek, de nem mondom hogy a paleo nem lehet hatásos vagy éppen jó.

Nem a paleosokkal van a gond, hanem azzal hogy egy konkrét személy nem tudja elfogadni azt hogy van más módszer is ami mûködik és ezt erõlteti másokra. Én másfajta diétában hiszek, de nem mondom hogy a paleo nem lehet hatásos vagy éppen jó.
Hiszek, mert tapasztaltam. Egyébként meg ha kihagynád a hozzászólásaidból az egérkés, malackás, dedósgyereknekokostanárbácsitanít típusú beszólásokat amiket úgy adsz elõ mint ha valami agymosott szektából tettek volna ki mert már ott is meguntak, akkor még hasznosnak is gondolnák a dolgot.
Na ok hiszek neked, hiszen hülyékkel kár vitatkozni.
Én akkor jöttem rá, hogy felesleges, mikor leszólt az egyik koleganõm, hogy hogy ehetek diétában disznóhúst? Mondja ezt, mikorben tömi magába a hatalmas szendvicsét, ami nem baj, mert TEÉJESKIÖRLÉSÛÛÛÛ és amúgyis szénhidrát nap van:D
Milyen "másra" gondolsz? Csokidiéta? Ugyan már..
'hiszel' ? És hol marad a racionalitás, a tudomány? Nem kellene ahhoz tartanunk magunkat?
Hasznosnak 'gondolnák'? Hiszed mert tapasztaltad? .. ugyan már, újra leírom a varázsszót: tudomány. Az hogy valaki vagy néhány ember tapasztalt valamit, az még nem tudás, az még csak egy trend amit tovább kell vizsgálni.
Bakker mikor lettem én ilyen végszavazó.. mindegy, senki sem tökéletes.. Szóval, ez az utolsó érv? Ha nincs érved, akkor mindenki hülye csak te vagy helikopter. Ez igen meggyõzõ, megkérdezhetem hogy mûködni szokott?
Sajnálom, ha esetleg ráerõltetés, amit néha írok, de egyszerûen csak "agymosott" dolgokat tudok írni a paleóról, minden bajom kezd megszûnni tõle a háj mellé és ezt tudnia kell az embereknek!
Tápi, te beteg vagy, és ezt nem rosszindulatból mondom. fanatikusan megszállott vagy, mint akinek kimosták az agyát. nem akarom vitatni, hogy a paleo jó vagy sem, de a viselkedést ettõl függetlenül tényleg beteges, sõt elég ijesztõ amit itt mûvelsz, de nem ránk nézve, hanem magadra. inkább keress magadnak egy csajt, lehet kicsit felszabadulnál.
én bementem a patikába ha adjanak valamit amitõl hízhatok (jobb étvágyam lesz) erre a szalonnát ajánlották :D Hat mondom koszi b+! :D gondoltam megfûszerezem egy kis mekis koszttal, fõ a biztonság :D híztam is 5 kg-ot :) Nagyon nehezen hízok sajnos... Most már inkább izmot szeretnék, szóval szalonnát csak vészhelyzetben eszek :D ha meg mar muszaj mekizni a tobbiek miatt akkor mar ott is inkább Cezar sali megy :D Ilyen az elet! :)
De azt el lehet fogadni, hogy a szalonnának (zsír + valamennyi fehérje) és a mekis kajának (fehérje, zsír + KEMÉNYÍTÕ) egészen más hatásuk van?
oké meg a szalonnához társult a Mekis reggeli és tízórai :D de erre nem vagyok büszke :P
Szalonna jó kis hurka kolbásszal, ha hízni akarsz :) (tapasztalat)
Nekem sikerült úgy lefogynom, hogy ettem tk kenyeret is ettem tejtermékeket is. Régen az volt a tudomány, hogy a tej egészséges, most az hogy hát mégse. Ezek mindig változnak. x éve tojást is alig volt szabad enni most meg jah hát az jó a szervezetnek. Én úgy vagyok vele, hogy mindent ki kell próbálni de ne erõltessük másokra a véleményünket
Testépítõk között viszont van, aki leírja hogy 'igazából' a teljes õrlésû gabona kényszer módszer, és a legjobb diéta zöldségeket, húsokon alapul. A gabonák csak olcsó alternatívák. Tehát újra és újra látok reménysugarakat.
Reménytelenül hiszek az emberi fejlõdõképességben (saját tapasztalat alapján, én is képes voltam tanulni). NA EZ A HIT! :) ))
TaplalkozasHarcmuves Hagydd rájuk, hadd egyék a spagettit kenyérrel a szénhidrátnapjukon és maradjanak dagadtak:D:D Aztán majd jönnek ide sírni, hogy jáááj, végigcsináltam a 90 napost, de visszahíztam egy hét alatt, miéééért?:D
A kérdező hozzászólása: Pont ez a lényeg, te paleozol, oké, neked bevált, hát jó, de minek másra ráerõltetni, ha nem akar paleozni?
Hova nem lehet elfogadni?
Csak idegennyelvû, vagy külföldi is? Mert ha nem itthon érettségiztél, akkor honosíttatni kell, azért nem fogadják el.
A kérdező hozzászólása: 2005 óta nem fogadják el felvételinél az idegen nyelvû szakmai érettségit... kérdezem én ha idegen nyelven van nem tudok kicsit többet? -.-'

A vallás a mai napig az egyik fő konfliktus forrás a világban, mindig képes akár háborut is kirobbantani! Az egyházak, miért nem képesek elfogadni más világnézetét, főleg, ha az is a jó cselekedeteket támogatja?

Persze az egyéni emberekben is ott a felel?ség,mert vannak akik agymosotkènt járnak és fanatikusan téritenek. Ezzel is provokàlják a konfliktust!

Legjobb válasz: Az egyházakat emberek alapították,hatalmi személyek ülnek az élükön,így megjelenik az egészben az önzés is,ami ugye széthúzást szül.Ha elfogadnák más egyházak világnézetét,akkor elismernék,hogy nem szentírás az,amit õk tanítanak,ezáltal faképnél hagyhatják õket a hívek,csökkenne a befolyásosságuk,és ezt nyilván nem akarják. A fanatikus térítéshez azért annyit még szeretnék hozzászólni Zsömle/lány kommentjét elolvasva;sajnos nem veszik észre,hogy gyakran valóban õk provokálják az embereket,hiába a felelõsség elhárító duma,hogy õk csak a másik javát akarják,az emberek megérzik az ellentmondásosságot a viselkedésükben,mondanivalójukban: "De nem térítésnek nevezném a mi munkánkat, hanem a teremtõ üzenete átadásának. Mivel szabad akaratod van, így el is lehet fogadni, és ellehet utasítani. De már nem sokáig." Nem kötelezõ elfogadnod,de azért benne van a traktáló,idegesítõ szöveg,hogy ha nem fogadod el amit mi jónak tartunk,akkor tudatlan,rossz,sötétségben járó ember vagy.Nem csoda,hogy ezek után sok embernek nem szimpatikusak.Jézus mondott olyat a Bibliában,hogy "Azt tegyétek az emberekkel,amit szeretnétek,hogy veletek is tegyék" Ha minden másban õrá tudnak hivatkozni,akkor ezt miért hagyják figyelmen kívül? Nem tudom,ezek a térítõ vallásosok,hogyan fogadnák,ha egy más vallás,vagy filozófia képviselõi ugyanígy viszonyulnának hozzájuk.

Az egyházakat emberek alapították, hatalmi személyek ülnek az élükön, így megjelenik az egészben az önzés is, ami ugye széthúzást szül.Ha elfogadnák más egyházak világnézetét, akkor elismernék, hogy nem szentírás az, amit õk tanítanak, ezáltal faképnél hagyhatják õket a hívek, csökkenne a befolyásosságuk, és ezt nyilván nem akarják. A fanatikus térítéshez azért annyit még szeretnék hozzászólni Zsömle/lány kommentjét elolvasva;sajnos nem veszik észre, hogy gyakran valóban õk provokálják az embereket, hiába a felelõsség elhárító duma, hogy õk csak a másik javát akarják, az emberek megérzik az ellentmondásosságot a viselkedésükben, mondanivalójukban: "De nem térítésnek nevezném a mi munkánkat, hanem a teremtõ üzenete átadásának. Mivel szabad akaratod van, így el is lehet fogadni, és ellehet utasítani. De már nem sokáig." Nem kötelezõ elfogadnod, de azért benne van a traktáló, idegesítõ szöveg, hogy ha nem fogadod el amit mi jónak tartunk, akkor tudatlan, rossz, sötétségben járó ember vagy.Nem csoda, hogy ezek után sok embernek nem szimpatikusak.Jézus mondott olyat a Bibliában, hogy "Azt tegyétek az emberekkel, amit szeretnétek, hogy veletek is tegyék" Ha minden másban õrá tudnak hivatkozni, akkor ezt miért hagyják figyelmen kívül? Nem tudom, ezek a térítõ vallásosok, hogyan fogadnák, ha egy más vallás, vagy filozófia képviselõi ugyanígy viszonyulnának hozzájuk.
"Az egyházak, miért nem képesek elfogadni más világnézetét, fõleg, ha az is a jó cselekedeteket támogatja?" Azért mert biznisz. Szerinted mit szólna az ötletedhez az a pap, aki elég jól megél a vasárnapi prédikálásból? Mihez kezdene azután? Vagy az egyház? Azért azt is látni kell, hogy annak ellenére, hogy a nyugati világban már kuss a Vatikán neve, a szegényebb és katolikus országokban még elég nagy szavuk van!
Kedves Kata! Nem hiszem, hogy szükség van térítõ munkára. Ti Jehova tanúi, sem vagytok tisztában, hogy mit beszéltek, mert emberi irányítás alatt vagytok. Ha más emberekre bízzátok magatokat, mikor ismeritek fel a valóságot. Elõször keressétek Isten országát, nincs messze egyikõtöktõl sem. A betanított tanítások nem Istentõl vannak.
Sajnos rengeteg a képmutató, magát hívõnek nevezõ ember, akik valójában olyan életet élnek, amely nagyon távol van az Úrtól. A háborúskodás, viszálykodás, veszekedés, mások utálása, megvetése, lenézése stb. ezek szöges ellentétben állnak az Úr tanításaival, és aki másokat - bármilyen oknál fogva - lenéz vagy kiközösít stb., az az Úr ellen cselekszik. Az igaz hívõ tolerálja mások világnézetét. Jól látod, hogy komoly probléma az, hogy igen kevés az igaz hívõ. De azért szerencsére még nem haltak ki teljesen.
5., a kérdezõ általában a vallásokról beszél, nem a keresztényekrõl... Elég vicces, mikor a keresztényeket kritizálod, aztán hozzáteszed, hogy szegény muzulmánokat hogy bántják a csúnya amerikaiak... Mert a muzulmánok közt nincs ám fanatikus. A jó az lenne, ha mindenki tisztelné mások vallását. Magyarország viszont keresztény többségû ország, ezért nem értem a felháborodásodat a KDNP-t illetõen. Tudtommal õk nem a vallásukat erõltetik másokra.
Elõször is, mit gondolsz, miért nem egyesíti sátrait a két cukorkaárus a vásárban? A különbözõ egyházak éppen egyes emberek különbözõ elvei, nézetei miatt alakultak. Milyen alapon változtassák meg a nézeteiket? Különösen, ha kiderül, hogy ez jó biznisz is! Mindaddig, míg lesznek hiszékeny emberek. Emiatt (is) az egyházaknak érdekük egyfelõl a butaság fenntartása, másfelõl a saját táboruk bõvítése. Ne feledjük, hogy amit egyháznak nevezünk, nem túl nagy csoport hatalma, haszna és gondolatai arról, hogyan lehet a hívõk táborát növelni. Az összes többi (hívõ) csak ennek kiszolgálója. Ennek nem mond ellent, hogy közben õszintén úgy is gondolja. Beleértve a papság alsóbb rétegeit is. A mûködési elv nem sokban különbözik az állam, a politika gondolatmenetétõl, legfeljebb a megfogalmazás és stílus más.
A vallás számomra nem más, mint hitre épülõ hatalmi megnyilvánulás. Minél több hívõ annál nagyobb befolyás, ez pedig pénzt és hatalmat hoz. Aki nem hiszi, az nézze meg a kereszténység ágakra szakadását.
"Eleve templomra se lenne szükség" Ezzel nem értek egyet. Inkább vissza kellene õket terelni. Ha nem lennének templomok, amikre milliárdokat költ az állam évente, akkor arra hivatkoznának. Az a baj, hogy kijöttek a templomaikból, ott vannak a politikában, az iskolákban. (KDMP, Hit gyülekezet). Persze kell az agymosottak szavazata a hatalomhoz. Az Alkotmány biztosította "lelkiismereti szabadság" csak süket duma. Amerika élen jár a népbutításban, az Iszlám gyalázásával. Az iskoláik maguk döntik el, hogy az evolúció, vagy a teremtés elmélet alapján tanítanak. A fanatikusok újabb és újabb nemzedékét nevelik ki. Jó alapanyag a háborúkhoz. A keresztények a szeretet és megbocsájtás nevében a történelem során több embert irtottak ki, mint a nácik és vörösök együttesen. Persze az ideológiát azok is tõlük tanulták: Ki nem velünk, az ellenünk.
Soha nem hallottam arról, hogy bármelyik egyház kifogásolná, ha egy ateista jótékonykodik. Igaz, ez nem is jellemzõ az ateizmusra! A világ nézetnek semmi köze a jótékony cselekedetekhez!
A kérdező hozzászólása: Eleve templomra se lenne szükség , a pap meg csinálhatná szabadidejében a feladatát!
Kérdezõ: egyébként igen, ha nem lenne vallás, akkor nem lehetne mögé bújva azt mondani, hogy azért, mert a másik szidta a vallásunk vagy , hogy azért öltünk meg embereket, mert így többeket megmenthettünk a kárhozattól stb.

Miért nem képes anyum elfogadni a személyiségemet?

Mindig is nagyon jóban voltunk, elég fiatalon szült, 17 van csak köztünk, ? megmaradt nagyon fiatalosnak. Küls?re is, bels?re is, érdekl?dése is ezt mutatja. Nagyon társasági ésatöbbi.

Legjobb válasz: Mint velem . Ugyanilyen vagyok, de se anya, se a testvérem nem akarja elfogadni és megakarnak változtatni. Hiába mondtam, hogy nekem így jó és én így érzem magam jól ahogy. Nem értik meg.

Mint velem . Ugyanilyen vagyok, de se anya, se a testvérem nem akarja elfogadni és megakarnak változtatni. Hiába mondtam, hogy nekem így jó és én így érzem magam jól ahogy. Nem értik meg.
1.) Nem látom sehol leírva, hogy az anyja diszkóba megy, csak azt, hogy társaságot szeretõ ember, és a LÁNYÁT küldené diszkóba. 2.) 40 éves vagyok, nekem is van társaságom, barátaim, sportolok egy klubban, sõt a múltkor egy munkahelyi ereszd-el-a-hajamat után a kollégákkal egy diszkóban kötöttünk ki, igaz, nem tizenévesek közt. Most akkor lotyó vagyok? Szerintem egy kicsit el kéne gondolkodnod azon, hogy célravezetõ-e ilyen hirtelen és sarkosan ítélkezni. Véleményem szerint itt egyszerûen csak más az életfelfogásuk, az igényük, és ezt nem fogják közös nevezõre hozni, csak az lehet a megoldás, hogy anyuka elfogadja, hogy a lánya másként boldog. Az én anyám sem képes a mai napig elfogadni, hogy nekem nem az élvezet netovábbja, ha leülök és vacsorára jól teletömöm magam, velem nem lehet órákat beszélgetni a fõzésrõl és a ValóVilágról, és ha találok egy jó könyvet, akkor kb. nagy ívben lesz...om, hogy anyám felfogása szerint naponta a lakást kéne pucoválnom, hogy mindig csilivili legyen, hanem leülök és elolvasom. Eddig sem értette, ezután sem fogja. Csak egy ideje ha belekezd, akkor lazán közlöm vele, hogy az a te életed ez meg az enyém, nekem így jó, és nem vagyok se robot se hülye, hogy az életem a mosás-fõzés-takarítás körül forogjon. Még mindig nem érti ugyan, de egyre ritkábban szól bele, mert azt sem tûri, ha ellenkezik vele bárki, márpedig (a családban egyedül) én megteszem. Úgyhogy szerintem annyit tudsz csinálni, hogy ha anyukád megint cseszeget a szerinte neked való életmóddal, akkor keményen és határozottan közlöd vele, hogy a sajátját élje ne a tiedet. Ha szeretitek egymást, akkor lehet, hogy eleinte megsértõdik, de abba fogja hagyni.
Érdekes, látod én meg pont ilyennek szerettem volna a lányomat, mert én is kb ilyen voltam, mint te, a lányom meg pont ilyen diszkózós csinibaba lett. :) Én is nehezen fogadom el, hogy nem inkább egy könyvmoly lett belõle. De azért nagyon szeretem, de persze néha én is célozgatok, hogy nem csak a külsõ a fontos, stb, de tényleg fölösleges. Anyud piszkálásával szerintem ne törõdj, csak szeretetbõl piszkál, engedd el a füled mellett.
Rajtad keresztül szeretne részesülni a fiatalságból, ami neki a korai gyerekszülés miatt kimaradt. Ez olyan, mint amikor a 120 kilós anyu viszi a lányát balettozni, mert õ soha nem lehetett balettáncos, és nem érdekli, hogy a gyereket sírva kell berugdalni az órára. Nem akar neked rosszat, és majd belenyugszik. Ne aggódj, ez egy átmeneti idõszak, hamarosan leszokik róla. :)
Bocsánat, de sztem anyád egy lotyó....ki nem állhatom az ilyen nõket, akiknek x évesen még a diszkón stb. jár az eszük, aztán még másokat kritizálnak, h naaah gyere má diszkóba. Még jó, h nem veled akar elmenni férfiakat fölszedni közösen.. Sztem ez szánalmas..... áá
talán azért, mert neki családja volt ilyenkor - és egy kicsit aggódik, neked mikor lesz.. Voltaképp elég sok problámát vet fel, hogy korábban érnek -késõbbig tanulnak ma, és elhúzódik ez az idõszak. De azért biztos örül, hogy ilyen komoly gondolkodású lánya van! Arra kell vigyázni (disco-disznóól nem neked való) - hogy értelmi és érzékenységi szintednek megfelelõ társaságban legyél. A boldog jövendõbelid min. egy szellemi szinten veled, vagy több, mert az úgy jó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!