Találatok a következő kifejezésre: Miért nem elfogadni (196 db)

Miért nem tudnak elfogadni a lányok, miért erõltetik az izmos testet?

Ha beszélek arról egy csajnak,hogy vékony vagyok(188/80),akkor mindig azzal jönnek,hogy mehet az edzés,fehérjepor,zabálás és szedjek magamra csomó izmot...pedig valójában én csak arra vágyom,hogy valaki így elfogadjon.Annak semmi értelme,hogy valaki miatt erõltetve csinálom az edzést és tömöm magamba a kaját,miközben ez számomra nem okoz örömöt.

Legjobb válasz: Miért nem tudnak elfogadni a pasik, miért erõltetik a kerek popsit és lapos hasat?

Miért nem tudnak elfogadni a pasik, miért erõltetik a kerek popsit és lapos hasat?
érdekes, bármikor leírom az adataimat egy lánynak, rögtön az edzéssel jönnek.
A többi kommentet olvasva módosítok a tanácsomon: fogadd el magad. Én sem sírok itt bármirõl, amivel elégedetlen vagyok. Vagy ha neked (!) nem jó, tegyél ellene. Mondjuk egyél.
Azért az a 188/80 nem éppen vékony, nem inkább olyan semmilyen alkatod van? Egyébként ha felszínes lányokkal kezdesz erre kell számítani...
Nekem nagyon bejönnél, szeretem a vékony fiúkat! Küldesz képet priviben?
Csak ilyen barátom ne legyen, mint amilyen te is vagy!!! Hisztisebb vagy, mint bármelyik nõ a Földön. Remélem a moderátorok figyelmét sem kerüli el, hogy naponta ötször megkérdezed ezt a marhaságot. Na pá.
Szánalmas, szerencsétlen egy kotonszökevény a kérdezõ. Pár napja beszéltem vele, szemezgetek kicsit az üzeneteibõl. Nos, leírtam neki, hogy nekem nem fontos az izom, a vékony test tetszik, írtam is, hogy ilyen barátom van. Erre így nyilatkozott: "Mindenben sikeresebb vagyok nála, maximális teljesítményt nyújtok.Ellenben vele...nem akar izmosodni?Hát igen, vannak katonák, akik mindent megtesznek azért, hogy férfiak legyenek és vannak...hogy is fogalmazzak...Taigetosz szökevények." "Kis nyomorék a barátod, amiért nem képes küzdeni és harcolni...lefogyott a koliba?Én is kolis voltam egész félévben és izmosodtam 8 kilót, igaz én le is jártam mindig edzeni és ettem, ami csak a kezembe került...és mellé 5ös vagyok minden tárgyból nem büfészakon." "Hagyjuk már:D Kétszázas vérnyomással csápolod a billentyûzetet, egyetlen szavam kikészít és porig aláz a barátoddal együtt." " Barátodnak mondhatod, hogy jöjjön ide, kap olyan pofont, hogy elájul." Nos, így nyilatkozik a kérdezõ egy olyan fiúról, aki nála vékonyabb, mégis elfogadja magát, és így veri a nyálát egy olyan lánynak, aki szánt arra idõt, hogy elmagyarázza, hogy igenis vannak olyanok, akik nem erõltetik az izmos testet. :)
Rossz körökben mozogsz. Minden barátnõmnek vékony pasija van, a korosztályomban (vagy a környezetemben?) ez az elvárás. nem szeretjük a túlzott izmokat, csak a vékonyakra bukunk:) 26L
Miért nem írsz nekem? Nekem bejönnél így is, küldj képet. :*
19-es, még jó, hogy bemásoltad ezt ide! Nekem is küldött személyes üzenetet, nem értem, hogy miért, mert a fene se kérte... Persze nem fogok rá válaszolni, de jó tudni, hogy milyen emberrel van dolgunk!
Már megint? Orvost hívjak? Aggódunk érted, az egész gyk-s közösség.
Mindennap felteszik ezt a kérdést más megfogalmazásban, legalább 5x. Akárhányszor feljövök az elsõ 5 kérdésbe biztos van egy ilyen... és már rohadtul unalmas. Nem vagy vékony b_szod.
Én is arányaiban kb olyan vagyok mint te, viszont így jól érzem magam.Sokan csontig fogyva is "vastagabbak" nálam, Testfelépítéstõl függ. Akinek így nem tetszem, az így járt, le van szarva.
elsö! ne hagyd ki a nagy mellet sem..... Kérdezõ: nem kéne általánosítani.....
Én nem erõltetem, nekem mindegy milyen lapos a hasa és milyen kerek a feneke...utolsó dolog, amit számításba veszek.
tegnap alatt fogytál 2 kilót? akkora kula nincsen. Mondjuk agyad se sok.
Aki ezzel esik neked, az felszínes. És azzal, aki felszínes, azzal ne foglalkozz!
-azzal
Még hányszor teszed fel ugyan azt a kérdést más köntösbe bújtatva? Fogd már fel, hogy k|_|rvára nem vagy vékony. #2 Én speciel nem erõltetem. Sõt, jobban szeretem a nõiesen telt alakot.
ne legyél már szánalmas, nem kell a csajoknak izomcsávó. valszeg ha nem rinyálnál hanem normálisan állnál a nõkhöz, nem pedig telesírnád a párnád éjjelente, h te úgy sem kellesz, akkor könnyebben találnál. van 185centis haverom aki 60 kiló és van nõje, mindig is volt neki. és ahogy az õ szavait használjam "kib*szott ronda a pofám". csak nem parázik ezen, elfogadta magát.
Speciel én pont, hogy a vékonyabb fiúkat szeretem. De ez eleve hülyeség, senki nem ezt nézi elõször. Most én is azt mondom, hogy ezt vagy azt szeretem, de ez csak azt jelenti, hogy ez a "zsánerem", nem pedig azt, hogy mással szóba sem állok!
Ezt a rohadt szar sírásos kamut.:D Csaj: Hogy nézel amúgy ki? Gyökér: Hát 180/80 vagyok kicsit vékony. Csaj: Akkor azért légyszi szedj már valsmit magadra, kezdhetnéd egy kis fehérjével, mert ez így igen kevés... Olyan életszerû beszélgetés, mint a barátok közt összes monológja.:D
Igen tényleg most hogy mondod, akárhányszor beszélgetek egy fiúval és úgy nyilatkozik magáról, hogy vékony ezután az elsõ mondatom az szokott lenni, hogy izmosodjon zabáljon fehérjét. Igen persze tök életszerû.. Mekkora egy kamus sz.aralak vagy te is b**dmeg

Miért nem tudják elfogadni azt ha valaki öngyilkos lesz?

Savanya Norbert öngyilkosságáról olvastam és láttam,hogy már többször volt sikertelen kisérlete. Pszichológushoz, pszichiáterhez járt de sikertelenül. Szerintem ? tényleg meg akart halni és nem értem miért mondják azt, hogy ez csak egy segélykiáltás volt.

Legjobb válasz: Én azt nem értem, hogy hogyan itélkezhet felette bárki.Ez az Õ döntése volt. Azt nem értem miért próbálják meg 'szépiteni' a tettét és miért nem tudják elfogadni, hogy egyszerûen meg akart halni. Ne értsetek félre én nem mondok senki felett itéletet csupán azt gondolom mindenkinek joga van ahhoz, hogy belátása szerint élje vagy ne élje az életét.

Én írtam a 23:01-est...nem úgy értettem, hogy aki daganatos beteg lesz, öngyilkos lesz, hanem arra gondoltam, hogy engem épp a minap ez a dokumentumfilm döbbentett rá arra, hogy hálát adhatnék az égnek, hogy egészséges vagyok. Azok a fiatalok tele voltak álmokkal, vágyakkal, tervekkel, mindent megtettek volna, hogy élhessenek...és nagyon nehéz lehet elfogadni nekik, meg a környezetüknek, hogy van, aki pedig önként eldobja magától. Persze, S. Norbert esete kicsit más, hiszen a depresszió is betegség, a lélek betegsége...De sokszor teljesen egészséges emberek dobják el meggondolatlanul az életüket (pld. szerelmi bánat, rossz jegy, teljesítménykényszer miatt).
Azért mert az hal meg aki nem szeretne, aki pedig élhetne csak úgy feldobja az életét..
A kérdező hozzászólása: Én azt nem értem, hogy hogyan itélkezhet felette bárki.Ez az Õ döntése volt. Azt nem értem miért próbálják meg 'szépiteni' a tettét és miért nem tudják elfogadni, hogy egyszerûen meg akart halni. Ne értsetek félre én nem mondok senki felett itéletet csupán azt gondolom mindenkinek joga van ahhoz, hogy belátása szerint élje vagy ne élje az életét.
1.: Irracionális cselekedet. 2, : Félelmet kelt másokban. 3.: Nem oldja meg a problémát. 4.: Vallásidegen(ellenes) cselekedet. 4.: És a lényeg: aki öngyilkos lesz, azért teszi, mert képtelen volt a dolgok megoldására, ebbõl fakad, hogy halálával környezetére egy csomó elintéznivalót hagy
mert mi emberek állandóan ítélkezünk, okoskodunk és közben nem vesszük a fáradságot, hogy valóban megértsük a máik embert.persze nem is könnyû, könnyen félre lehet érteni bárkit.én azt tartom meghökkentõnek, amikor valaki tényleg öngyilkos lesz(nemcsak sajnáltatja magát)és még halála után megvádolják, hogy, hogy tudott (Õ!) ilyen önzõ lenni, hogy nem gondolt másokra!egy valóban beteg ember, véget vet az életének és még akkor is önzõen viselkednek vele...
Szerintem azért mert legtöbbször hirtelen felindulásból csinálják , rengeteg ember van akinek volt sikertelen kísérlete , majd évekkel késõbb visszanézve nagyon örült hogy nem sikerült neki
Ez a társadalomtól függ. Nálunk az öngyilkosság deviancia, Japánban az egyik legkívánatosabb halálforma.
Szerintem, ha valaki tényleg meg akar halni, az úgy csinálja, hogy ne élje túl.Vannak biztos módszerek, mint az akasztás. Ha valaki többszörösen sikertelenül próbálkozik, az valóban arra utal, hogy szeretné a figyelmet felhívni magára.
Rákosok nem lesznek nagyon öngyilkosok, föleg aki olyan gyenge, h csak napjai vannak hátra. Az élni akarás bekapcsol, ha tényleg gond van. üdv egy rákos aki épp kórházban van rákosokkal együtt
Az nem nehéz, ha valaki rákos és tudja, hogy már a napjai megvannak számolva.. És mindenbõl kilehet lábalni, ami nem halálos, csak akarni kell.. A sajnáltatás helyett tenni kellene valamit..
Én már többször voltam mélyponton az életemben.Annyira h legszívesebben meghaltam volna de Öngyilkosnak lenni azt soha nem tenném meg az tényleg csak elfutás a probléma elõl , nem merni szembenézni a valósággal !! Persze nehéz , de kinek nem?!
"...aki pedig élhetne csak úgy feldobja az életét" Szerintem azért ez nem ilyen egyszerû, mármint ez a "csak úgy". Az aki valóban öngyilkosságot követ el, annak elég torzult lelkivilága lehet, és avval élni, nyilván nem élet. Szerintem aki csak átmeneti mélyponton van, nem fogja megölni magát. Azért az egészséges ember nem így van "kódolva", hogy elsõ nehézség után irány a túlvilág. Aki beteg lelkû, és nem lát kiutat, nem kap segítséget, vagy nem is lehet rajta segíteni.. nem lehet olyan egyszerûen elítélni tettéért.
Nézzétek meg a Tinik a rákosztályon (teenage cancer ward) címû dokumentumfilmet...egyet értek az elõttem szólóval. Másrészt viszont borzasztó önzõség ekkora fájdalmat okozni a környezetének...traumát annak, aki megtalálja a holtestét...
A kérdező hozzászólása: Én ismerek olyat aki már régóta beteg és már a családjának is teher. Ezt gyakran éreztetik is vele.:( Megpróbált öngyilkos lenni, nem hagyott se búcsú levelet, semmit sem, még a hangulata is eléggé boldognak tûnt öngyilkossága elõtt. El is ment otthonról, hogy véghez vigye tettét de idegenek ráakadtak és megmentették. Tudom, hogy õ tényleg meg akart halni és azóta is bánja, hogy nem sikerült neki...:(

A paleosok miért nem a paleo diéta témakörben okoskodnak? Miért nem tudják elfogadni, hogy más máshogy diétázik?

Legjobb válasz: Nem a paleosokkal van a gond, hanem azzal hogy egy konkrét személy nem tudja elfogadni azt hogy van más módszer is ami mûködik és ezt erõlteti másokra. Én másfajta diétában hiszek, de nem mondom hogy a paleo nem lehet hatásos vagy éppen jó.

Nem a paleosokkal van a gond, hanem azzal hogy egy konkrét személy nem tudja elfogadni azt hogy van más módszer is ami mûködik és ezt erõlteti másokra. Én másfajta diétában hiszek, de nem mondom hogy a paleo nem lehet hatásos vagy éppen jó.
Hiszek, mert tapasztaltam. Egyébként meg ha kihagynád a hozzászólásaidból az egérkés, malackás, dedósgyereknekokostanárbácsitanít típusú beszólásokat amiket úgy adsz elõ mint ha valami agymosott szektából tettek volna ki mert már ott is meguntak, akkor még hasznosnak is gondolnák a dolgot.
Na ok hiszek neked, hiszen hülyékkel kár vitatkozni.
Én akkor jöttem rá, hogy felesleges, mikor leszólt az egyik koleganõm, hogy hogy ehetek diétában disznóhúst? Mondja ezt, mikorben tömi magába a hatalmas szendvicsét, ami nem baj, mert TEÉJESKIÖRLÉSÛÛÛÛ és amúgyis szénhidrát nap van:D
Milyen "másra" gondolsz? Csokidiéta? Ugyan már..
'hiszel' ? És hol marad a racionalitás, a tudomány? Nem kellene ahhoz tartanunk magunkat?
Hasznosnak 'gondolnák'? Hiszed mert tapasztaltad? .. ugyan már, újra leírom a varázsszót: tudomány. Az hogy valaki vagy néhány ember tapasztalt valamit, az még nem tudás, az még csak egy trend amit tovább kell vizsgálni.
Bakker mikor lettem én ilyen végszavazó.. mindegy, senki sem tökéletes.. Szóval, ez az utolsó érv? Ha nincs érved, akkor mindenki hülye csak te vagy helikopter. Ez igen meggyõzõ, megkérdezhetem hogy mûködni szokott?
Sajnálom, ha esetleg ráerõltetés, amit néha írok, de egyszerûen csak "agymosott" dolgokat tudok írni a paleóról, minden bajom kezd megszûnni tõle a háj mellé és ezt tudnia kell az embereknek!
Tápi, te beteg vagy, és ezt nem rosszindulatból mondom. fanatikusan megszállott vagy, mint akinek kimosták az agyát. nem akarom vitatni, hogy a paleo jó vagy sem, de a viselkedést ettõl függetlenül tényleg beteges, sõt elég ijesztõ amit itt mûvelsz, de nem ránk nézve, hanem magadra. inkább keress magadnak egy csajt, lehet kicsit felszabadulnál.
én bementem a patikába ha adjanak valamit amitõl hízhatok (jobb étvágyam lesz) erre a szalonnát ajánlották :D Hat mondom koszi b+! :D gondoltam megfûszerezem egy kis mekis koszttal, fõ a biztonság :D híztam is 5 kg-ot :) Nagyon nehezen hízok sajnos... Most már inkább izmot szeretnék, szóval szalonnát csak vészhelyzetben eszek :D ha meg mar muszaj mekizni a tobbiek miatt akkor mar ott is inkább Cezar sali megy :D Ilyen az elet! :)
De azt el lehet fogadni, hogy a szalonnának (zsír + valamennyi fehérje) és a mekis kajának (fehérje, zsír + KEMÉNYÍTÕ) egészen más hatásuk van?
oké meg a szalonnához társult a Mekis reggeli és tízórai :D de erre nem vagyok büszke :P
Szalonna jó kis hurka kolbásszal, ha hízni akarsz :) (tapasztalat)
Nekem sikerült úgy lefogynom, hogy ettem tk kenyeret is ettem tejtermékeket is. Régen az volt a tudomány, hogy a tej egészséges, most az hogy hát mégse. Ezek mindig változnak. x éve tojást is alig volt szabad enni most meg jah hát az jó a szervezetnek. Én úgy vagyok vele, hogy mindent ki kell próbálni de ne erõltessük másokra a véleményünket
Testépítõk között viszont van, aki leírja hogy 'igazából' a teljes õrlésû gabona kényszer módszer, és a legjobb diéta zöldségeket, húsokon alapul. A gabonák csak olcsó alternatívák. Tehát újra és újra látok reménysugarakat.
Reménytelenül hiszek az emberi fejlõdõképességben (saját tapasztalat alapján, én is képes voltam tanulni). NA EZ A HIT! :) ))
TaplalkozasHarcmuves Hagydd rájuk, hadd egyék a spagettit kenyérrel a szénhidrátnapjukon és maradjanak dagadtak:D:D Aztán majd jönnek ide sírni, hogy jáááj, végigcsináltam a 90 napost, de visszahíztam egy hét alatt, miéééért?:D
A kérdező hozzászólása: Pont ez a lényeg, te paleozol, oké, neked bevált, hát jó, de minek másra ráerõltetni, ha nem akar paleozni?


A vallás a mai napig az egyik fő konfliktus forrás a világban, mindig képes akár háborut is kirobbantani! Az egyházak, miért nem képesek elfogadni más világnézetét, főleg, ha az is a jó cselekedeteket támogatja?

Persze az egyéni emberekben is ott a felel?ség,mert vannak akik agymosotkènt járnak és fanatikusan téritenek. Ezzel is provokàlják a konfliktust!

Legjobb válasz: Az egyházakat emberek alapították,hatalmi személyek ülnek az élükön,így megjelenik az egészben az önzés is,ami ugye széthúzást szül.Ha elfogadnák más egyházak világnézetét,akkor elismernék,hogy nem szentírás az,amit õk tanítanak,ezáltal faképnél hagyhatják õket a hívek,csökkenne a befolyásosságuk,és ezt nyilván nem akarják. A fanatikus térítéshez azért annyit még szeretnék hozzászólni Zsömle/lány kommentjét elolvasva;sajnos nem veszik észre,hogy gyakran valóban õk provokálják az embereket,hiába a felelõsség elhárító duma,hogy õk csak a másik javát akarják,az emberek megérzik az ellentmondásosságot a viselkedésükben,mondanivalójukban: "De nem térítésnek nevezném a mi munkánkat, hanem a teremtõ üzenete átadásának. Mivel szabad akaratod van, így el is lehet fogadni, és ellehet utasítani. De már nem sokáig." Nem kötelezõ elfogadnod,de azért benne van a traktáló,idegesítõ szöveg,hogy ha nem fogadod el amit mi jónak tartunk,akkor tudatlan,rossz,sötétségben járó ember vagy.Nem csoda,hogy ezek után sok embernek nem szimpatikusak.Jézus mondott olyat a Bibliában,hogy "Azt tegyétek az emberekkel,amit szeretnétek,hogy veletek is tegyék" Ha minden másban õrá tudnak hivatkozni,akkor ezt miért hagyják figyelmen kívül? Nem tudom,ezek a térítõ vallásosok,hogyan fogadnák,ha egy más vallás,vagy filozófia képviselõi ugyanígy viszonyulnának hozzájuk.

Az egyházakat emberek alapították, hatalmi személyek ülnek az élükön, így megjelenik az egészben az önzés is, ami ugye széthúzást szül.Ha elfogadnák más egyházak világnézetét, akkor elismernék, hogy nem szentírás az, amit õk tanítanak, ezáltal faképnél hagyhatják õket a hívek, csökkenne a befolyásosságuk, és ezt nyilván nem akarják. A fanatikus térítéshez azért annyit még szeretnék hozzászólni Zsömle/lány kommentjét elolvasva;sajnos nem veszik észre, hogy gyakran valóban õk provokálják az embereket, hiába a felelõsség elhárító duma, hogy õk csak a másik javát akarják, az emberek megérzik az ellentmondásosságot a viselkedésükben, mondanivalójukban: "De nem térítésnek nevezném a mi munkánkat, hanem a teremtõ üzenete átadásának. Mivel szabad akaratod van, így el is lehet fogadni, és ellehet utasítani. De már nem sokáig." Nem kötelezõ elfogadnod, de azért benne van a traktáló, idegesítõ szöveg, hogy ha nem fogadod el amit mi jónak tartunk, akkor tudatlan, rossz, sötétségben járó ember vagy.Nem csoda, hogy ezek után sok embernek nem szimpatikusak.Jézus mondott olyat a Bibliában, hogy "Azt tegyétek az emberekkel, amit szeretnétek, hogy veletek is tegyék" Ha minden másban õrá tudnak hivatkozni, akkor ezt miért hagyják figyelmen kívül? Nem tudom, ezek a térítõ vallásosok, hogyan fogadnák, ha egy más vallás, vagy filozófia képviselõi ugyanígy viszonyulnának hozzájuk.
"Az egyházak, miért nem képesek elfogadni más világnézetét, fõleg, ha az is a jó cselekedeteket támogatja?" Azért mert biznisz. Szerinted mit szólna az ötletedhez az a pap, aki elég jól megél a vasárnapi prédikálásból? Mihez kezdene azután? Vagy az egyház? Azért azt is látni kell, hogy annak ellenére, hogy a nyugati világban már kuss a Vatikán neve, a szegényebb és katolikus országokban még elég nagy szavuk van!
Kedves Kata! Nem hiszem, hogy szükség van térítõ munkára. Ti Jehova tanúi, sem vagytok tisztában, hogy mit beszéltek, mert emberi irányítás alatt vagytok. Ha más emberekre bízzátok magatokat, mikor ismeritek fel a valóságot. Elõször keressétek Isten országát, nincs messze egyikõtöktõl sem. A betanított tanítások nem Istentõl vannak.
Sajnos rengeteg a képmutató, magát hívõnek nevezõ ember, akik valójában olyan életet élnek, amely nagyon távol van az Úrtól. A háborúskodás, viszálykodás, veszekedés, mások utálása, megvetése, lenézése stb. ezek szöges ellentétben állnak az Úr tanításaival, és aki másokat - bármilyen oknál fogva - lenéz vagy kiközösít stb., az az Úr ellen cselekszik. Az igaz hívõ tolerálja mások világnézetét. Jól látod, hogy komoly probléma az, hogy igen kevés az igaz hívõ. De azért szerencsére még nem haltak ki teljesen.
5., a kérdezõ általában a vallásokról beszél, nem a keresztényekrõl... Elég vicces, mikor a keresztényeket kritizálod, aztán hozzáteszed, hogy szegény muzulmánokat hogy bántják a csúnya amerikaiak... Mert a muzulmánok közt nincs ám fanatikus. A jó az lenne, ha mindenki tisztelné mások vallását. Magyarország viszont keresztény többségû ország, ezért nem értem a felháborodásodat a KDNP-t illetõen. Tudtommal õk nem a vallásukat erõltetik másokra.
Elõször is, mit gondolsz, miért nem egyesíti sátrait a két cukorkaárus a vásárban? A különbözõ egyházak éppen egyes emberek különbözõ elvei, nézetei miatt alakultak. Milyen alapon változtassák meg a nézeteiket? Különösen, ha kiderül, hogy ez jó biznisz is! Mindaddig, míg lesznek hiszékeny emberek. Emiatt (is) az egyházaknak érdekük egyfelõl a butaság fenntartása, másfelõl a saját táboruk bõvítése. Ne feledjük, hogy amit egyháznak nevezünk, nem túl nagy csoport hatalma, haszna és gondolatai arról, hogyan lehet a hívõk táborát növelni. Az összes többi (hívõ) csak ennek kiszolgálója. Ennek nem mond ellent, hogy közben õszintén úgy is gondolja. Beleértve a papság alsóbb rétegeit is. A mûködési elv nem sokban különbözik az állam, a politika gondolatmenetétõl, legfeljebb a megfogalmazás és stílus más.
A vallás számomra nem más, mint hitre épülõ hatalmi megnyilvánulás. Minél több hívõ annál nagyobb befolyás, ez pedig pénzt és hatalmat hoz. Aki nem hiszi, az nézze meg a kereszténység ágakra szakadását.
"Eleve templomra se lenne szükség" Ezzel nem értek egyet. Inkább vissza kellene õket terelni. Ha nem lennének templomok, amikre milliárdokat költ az állam évente, akkor arra hivatkoznának. Az a baj, hogy kijöttek a templomaikból, ott vannak a politikában, az iskolákban. (KDMP, Hit gyülekezet). Persze kell az agymosottak szavazata a hatalomhoz. Az Alkotmány biztosította "lelkiismereti szabadság" csak süket duma. Amerika élen jár a népbutításban, az Iszlám gyalázásával. Az iskoláik maguk döntik el, hogy az evolúció, vagy a teremtés elmélet alapján tanítanak. A fanatikusok újabb és újabb nemzedékét nevelik ki. Jó alapanyag a háborúkhoz. A keresztények a szeretet és megbocsájtás nevében a történelem során több embert irtottak ki, mint a nácik és vörösök együttesen. Persze az ideológiát azok is tõlük tanulták: Ki nem velünk, az ellenünk.
Soha nem hallottam arról, hogy bármelyik egyház kifogásolná, ha egy ateista jótékonykodik. Igaz, ez nem is jellemzõ az ateizmusra! A világ nézetnek semmi köze a jótékony cselekedetekhez!
A kérdező hozzászólása: Eleve templomra se lenne szükség , a pap meg csinálhatná szabadidejében a feladatát!
Kérdezõ: egyébként igen, ha nem lenne vallás, akkor nem lehetne mögé bújva azt mondani, hogy azért, mert a másik szidta a vallásunk vagy , hogy azért öltünk meg embereket, mert így többeket megmenthettünk a kárhozattól stb.

Szüleim folyton kritizálják a barátomat. Miért nem akarják elfogadni? (többi lent)

Nos, az elsõdleges dolog, ami miatt már eleve nem kedvelik, hogy olasz, és én bizonyára csak azért vagyok vele, mert jól néz ki, és az egyéb dolgokkal (mint pl. hogy bunkó) nem is foglalkozom. Pedig egyáltalán nem olyan, mint amilyennek képzelik, csak jobban meg kéne ismerniük, amire nem képesek, mert nem szimpatikus nekik. Eddig néhány szót váltottak csak, és már abból elítélték. Engem meg zavar a viselkedésük, mert minden beszélgetésünknek csak veszekedés a vége, és én nem szeretnék velük rosszban lenni, barátommal meg nem szeretnék szakítani. 17/l

Legjobb válasz: Nem akarják elfogadni, hogy olasz, az is hozzájárulhat. Meg ne figyelj rájuk, ne a szüleid döntsék el, ki a barátos. Ha neked tetszik, akkor nincs semmi gond, ez a te döntésed.

Nem akarják elfogadni, hogy olasz, az is hozzájárulhat. Meg ne figyelj rájuk, ne a szüleid döntsék el, ki a barátos. Ha neked tetszik, akkor nincs semmi gond, ez a te döntésed.
*ki legyen a barátod.

Egyes szülők miért nem tudják elfogadni a gyerekük párját?

Inkább nőknek gond szerintem. Miért nem lehet normálisan viselkedni, barátságosan? Miért kell kritizálni, hibákat keresni, manipulálós játszmákat játszani, háborúzni?

Legjobb válasz: Két dolog van. A "Pár" tényleg problémás valaki, csak a "gyerek" se nem lát, se nem hall a szerelemtöl - ebben az esetben jogos lenne, csak értelmetlen. A szülö nem tudja elfogadni, hogy a gyereke felnött lett.

Két dolog van. A "Pár" tényleg problémás valaki, csak a "gyerek" se nem lát, se nem hall a szerelemtöl - ebben az esetben jogos lenne, csak értelmetlen. A szülö nem tudja elfogadni, hogy a gyereke felnött lett.
Nálunk nagyszüleimnél volt így. Már a kezdetek óta gyûlölik apámat, mert nem végzett egyetemet. Na erre mit lehet mondani? Õk nekik 8 általánosuk van. De persze senki se jó a gyerekeikhez (ja mert nagynéném és nagybátyám tárait se fogadták el). Ilyenek. Rosszul nevelték õket.
Talán azért, mert tisztában vannak azzal, hogy az illetõ gyûlöli a gyermekét, és a fazon elõtt csak játszák a megértõ 'párt'. De amint módjuk és lehetõségük lesz rá, ártani fognak a gyereknek stikában.
kedves Kerdezo !! fogad el baratnod tanacsat es ulj le Anyukadal kerdezd meg mi is a baja a baratodal ?! Es magyarazd meg hogy Te akarsz rajonni a hibaira es ha meg is igaza lenne enged hogy Te tanulj a hibaidbol ....Nemtudom hany eves vagy ? Sokszor az Anyak feltik hogy gyerekuk ne esen uggyan abba a hibaba amit Ok mar el kovettek , , , nekem 4 gyerekem van de mindig hagytam Oket hogy tanuljanak a hibaikbol Termeszetesen elmondtam a vvelemenyem es bizony sok esetben jottek es kozoltek velem "Anya igazad volt miert nem is hallgatam rad " De egyet ne felejts nema gyereknek az Anyja sem erti a szavat ..Beszelj vele es donts a Te erzesed szerint
Van ahol "csakazértis". Vannak, akiknek semmi nem elég jó... Van ahol meg jogosan, pl. nekem sem különösebben szívlelték a 2. hosszútávú barátomat, 10 év távlatából már belátom, hogy azért, mert egy naplopó volt...
Ismerõs. Nálunk apukám ilyen. Több éve élünk boldog házasságban a férjemmel, komolyabb problémák nélkül. Az összes családtagom el tudja fogadni, de õ nem.
A kérdező hozzászólása: Tényleg úgy viselkedik mint aki engem birtokolna. Hogy õ mindent jobban tud mindenkinél, és neki nem lehet mondani semmit, mert õ mindenkit túlbeszél. Ezzel nem lehet mit kezdeni.
A kérdező hozzászólása: Már régebb óta érzõdik a dolog, de tegnap döntöttem úgy, hogy akkor most megkérdezem, pontosan mit is gondol. Barátnõm is mondta, kérdezzem meg, mert õ is így érzi. Lelkem mélyén én is ezt gondoltam, hogy ezt fogja mondani, mert folyamatosan célozgat burkoltan. Én meg ezt nem szeretem, ezt a néma háborút. Így jobb tisztán tudni a dolgokat, edig csak azért nem mentem bele jobban, mert engem is zavart, illetve "csak nem" "meg kell szoknia" kifogásokat mondtam.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk problémásak. De utálom ezt, hogy anyám így viselkedik. Semmi oka rá, de ellenséges, meg folyton úgy beszél, mintha neki is köze lenne a dologhoz. Kijelenti, hogy a párom hosszú távon se neki, se nekem nem felel meg. Igazából ezzel csak maga alatt vágja a fát. De én nem szeretem ezt, mert ez egy tök felesleges konfliktus, hatalmas feszültséget csinál, mert képtelen elfogadni dolgokat. Ellenséges. És persze akármit mondok neki, azt nem hallja meg, csak túlbeszél.
A leggyakoribb szülõi "hiba", hogy már az elején elhatározzák kit nevelnek a gyerekükbõl, annak milyen élete lesz és milyen párja. Amikor meg eljön az idõ (pályaválasztás, párválasztás stb.) ragaszkodnak az elveikhez, álmaikhoz és nem érdekli õket, hogy a gyermekük saját egyéniséggel rendelkezik és a saját útját szeretné járni. Azt hiszik ilyenkor a szülõk, hogy azzal tesznek jót, ha tiltják a gyereket, ha ráerõszakolják az általuk jónak vélt dolgokat, pedig pont ezzel lökik le arról az útról amin végig kéne mennie. Mindig az a jó, amit az ember ösztönösen csinál. Egy szülõ támogassa a gyerekét, védelmezze, tanítsa, nevelje, de ne döntsön helyette. Nálatok tipikusan ez van. Anyukád szerint neked se meg neki se lesz jó a párod hosszú távon. Azaz nem fér bele abba a terve, ami anyukád fejében készen áll, neked már csak meg kell valósítanod...

A szüleim nem akarják elfogadni, hogy nem akarok gondoskodni a szellemi fogyatékos testvéremről. Miért nem hajlandóak elfogadni a döntésemet?

Négyen vagyunk testvérek, én vagyok a legidősebb, ráadásul az egyedüli lány, ezért a szüleim elkönyvelték, hogy majd én fogom ápolni a testvéremet (25 éves), ha nekik már túl sok lesz ez a feladat. Nagyjából egy 2-3 éves gyerek szintjén van, pelenkázni kell, etetni, fürdetni, de emellé még akaratos is és néha elkezdi püfölni az embert, ha nem úgy történik valami, ahogy ő gondolta. Én ezt nem vállalom, de a szüleim képtelenek elfogadni. Az egész gyerekkorom arról szólt, hogy segítsük szegényt, ápoljuk szegényt, szórakoztassuk, halmozzuk el ajándékokkal, miközben mi mintha ott sem lettünk volna. Ez a mai napig semmit sem változott. 2 hete anyám felhívott, hogy a nyáron néhány hétre elutaznának és vegyem addig magamhoz az öcsémet. Visszautasítottam. Most már azzal fenyegetnek, hogy beperelnek, mert kötelességem gondoskodni a testvéremről. Soha nem fognak beletörődni a döntésembe?

Legjobb válasz: Nagyon nehéz menet lesz megértetni a szüleiddel, hogy a gyereket magiluknak szülik és nem a testvéreknek. Én a helyedben elhívnám õket magamhoz, hogyhazai pályán legyek és határozottan megmondanám nekik, hogy nem vállalom. Sem most, sem késõbb. Érdemes lenne elõre egy ápolót keresni, telefonszámmal mindennel, hogy alternatívát tudj nyújtani nekik.

Nagyon nehéz menet lesz megértetni a szüleiddel, hogy a gyereket magiluknak szülik és nem a testvéreknek. Én a helyedben elhívnám õket magamhoz, hogyhazai pályán legyek és határozottan megmondanám nekik, hogy nem vállalom. Sem most, sem késõbb. Érdemes lenne elõre egy ápolót keresni, telefonszámmal mindennel, hogy alternatívát tudj nyújtani nekik.
"Az egész gyerekkorom arról szólt, hogy segítsük szegényt, ápoljuk szegényt, szórakoztassuk, halmozzuk el ajándékokkal, miközben mi mintha ott sem lettünk volna. Ez a mai napig semmit sem változott." "csak" a testvére miatt volt egy kalap sz&r a gyerekkora, végülis, most elvárható, hogy örömében ugráljon, hogy még most is az õ nyakába akarják varrni.
Többi testvére hány éves? Õk nem tudnának gondoskodni róla? Vagy esetleg más rokon?
Nem cinikus egy kicsit sem.És nem vagyok bunkó, csak a véleményem írom le.Miért a testvér szívjon azért mert a szülõk csak úgy lepasszolják a gyereket, ha tetszik neki ha nem?Nem az volt, hogy megkérdezik, hogy elvállalja-e, hanem, hogy vegye magához.Ez abszurd.Ráadásul utána perrel fenyegetõzik?Ez szerinted normális, szeretõ szülõ?
Miért perelnének be?Tán neked csináltál a gyereket?Elég undorító dolog a szülõk részérõl, hogy õk amíg hawaiioznak, majd a másik gyerek foglalkozik vele.Nem gondolják, hogy neked is kell szabadság vagy valami?Szerintem nem kötelességed elvállalni, hoztál te is és a testvéreid is elég áldozatot érte.
Tényleg meglehetõsen gusztustalanul viselkednek a szüleid veled szemben.Ha a szép szó nem segít, hogy megbeszéld velük a dolgot, akkor szerintem szakítsd meg a kapcsolatot velük.Ne hagyd, hogy úgymond rabszolgaként használjanak.Van neked saját életed amivel foglalkoznod kell, el kellene fogadniuk ezt.
Szüleid elkövették azt a hibát, hogy annak idején nem adták intézetbe (a többi gyerek érdekében is). Nehogy elvállad. Egyék meg "amit fõztek".
A szülõket nem védem. De támadást sem érdemelnek. Elvégre emberfeletti feladatot végeznek. A kérdezõt nem tudom elítélni, mert én se lennék képes erre. A képmutatást meg inkább félrerakom ebben a kérdésben. Nehéz ügy. De a szülõket ne bántsátok...
Rendkívül cinikus dolog hawaiiozásnak nevezni azt, ha a szülõk nagyritkán elmennek nyaralni. Ezt a bunkó válaszolónak mondom. A kérdezõnek joga van megtagadni a feladatot, felelõsség nem terheli. A szülõk csak bûntudatot akarnak kelteni benne.
2 hete anyám felhívott, hogy a nyáron néhány hétre elutaznának és vegyem addig magamhoz az öcsémet. Erre a néhány hétre kéne "csak" magához venni. Biztos ki vannak készülve, pihenni szeretnének. De ha te nem akarod vállalni, akkor ne tedd, végül is "csak" a testvéred...
16-os! Neked lenne szíved rásózni egy másik gyerekedre, aztán ha az nem vállalná, akkor perrel fenyegetni?
16! Igen, lenne szívem. Még a gyerekemet is, nemhogy a testvéremet.
Szia Ne legyen lelkiismeret furdalásod. Egész gyerekkorodat ezzel rontották el. Felejtsd el õket , ha ennyire gonoszak. Éld a saját életedet. Nem tehetsz róla , hogy ilyenek a rokonaid. Én sem ápolnék senkit. Biztos van olyan hely ahova öcséd be lehet adni , hogy gondozza aki akarja. Mindennek a teteje az , hogy akaratos is....
Nektek lenne szívetek a beteg gyereketek intézetbe adni? Mindenki nyugodtan tegye a szívére a kezét és úgy gondolja végig! Könnyû dumálni, hogy miért nem rakták intézetbe?! Talán mert a gyerekük, a saját vérük, nem egy kiló krumpli!
Drága jó 12-es, talán a kérdezõ kérte a szüleit, hogy legyen egy fogyatékos öccse? Nem tartozik senki az egész életével a "SZÜLEINEK" (nagybetû kiemelés idézet tõled), ha te ennyire erre akarod áldozni az életed, hajrá, kérd el a kérdezõtõl a szülõk elérhetõségét! (vagy csak hangzatos szavakat szólsz bele a levegõbe?) Kérdezõ, a szüleid valószínûleg tényleg nem fognak beletörõdni a döntésedbe, hiszen már gyerekkorodban erre próbáltak kondicionálni, és most nyilván fel vannak háborodva, hogy a házi rabszolga fel mert lázadni.
Egyetértek veled. Ne foglalkozz velük! Õk már belekeseredtek a mártírkodásba! Ezt õk választották, te nem fogod erre áldozni az életed.
Szerinted az a testvér tisztában van azzal, hogy mi folyik körülötte?Tudja, hogy ez neki otthon olyan marha jó?Nem ép az elméje ezt ne felejtsd el...
Nyugodtan pontozzatok le. De ha ti lennétek magathetetlenek is ti intézetben szeretettek volna felnõni vagy otthon? Vagy majd titeket is berak a gyereket az öregotthonába meghalni? A testvér vajon így akart megszületni? Jó neki így az élet? Hogy mindig másra van utalva? Biztosan nagyon bulis. A szülõk egy életen át ápolják, nehogy pár hetet ne pihenhessenek, mert ilyen kedves a többi gyerek. Önzõk nagyon, hogy felnevelték a Kérdezõt is, és õ meg ennyit nem képes tenni A SZÜLEIÉRT!!!
Beperelhetnek, hiszen pert mindenért indíthat mindenki. Megnyerni viszont NEM fogják. Senki sem kötelezhet téged arra, hogy gondját viseld bárkinek - akár rokon, akár nem. A szüleid úgy döntöttek annak idején, õk otthon nevelik a testvéredet, az õ gyerekük, nem a tiéd! Neked a saját életedet kell élned, a szüleid meg - már bocsánat - de rettenetesen önzõk.
Szívemre tettem a kezem. Két gyerekem van. Ha valamelyikük így született volna, a másik gyerek és a család érdekében simán ment volna az intézetbe.

Miért nem tudom elfogadni saját magamat?

Soha nem éreztem magamat szépnek, de az utóbbi pár hónapban napról napra csak egyre rosszabb lesz. Miután bekerültem a gimibe, utána kezdődött el minden. Körbe néztem és csak a szép/tökéletes embereket láttam. Elkezdtem fogyókúrázni, de képtelen voltam végig csinálni, és iszonyatosan rosszul éreztem magamat. Utáltam magamat ahogyan kinézek ezért elkezdtem vagdosni a kezemet (tudom ettől nem leszek szebb)és egy-egy étkezés után hatalmas bűntudatot éreztem és muszáj volt meghánytatnom magamat. Soha nem voltam egy sírós fajta, de ma már mindenen bőgök. Ülök az iskolában beszélnek hozzám a barátaim, nevetnek nekem pedig minden ok nélkül sírnom kell, és fogalmam sincs hogy miért, csak megjátszom magamat nekik, hogy ne izguljanak. Hazajövök és egész nap kész idegbeteg vagyok és nap végére ebből mindig sírás lesz. Már kerestem itthon gyógyszert is, mert kell valami ami elvonja a figyelmemet és "jól" érezhetem magamat tőle, különben megőrülök. Ezt most utálom leírni, de mindenki mondja hogy miért nem leszek modell, magas,vékony vagyok (had ne mondjam ilyenkor legszívesebben fejbe vágnék mindenkit és elbújnék az egész világ elől)180cm és 64kg vagyok. Soha nem volt hatalmas önbizalmam de mostanra már a földet se súrolja... A lényeg hogy orvoshoz nem szeretnék menni, szüleimnek se szeretném elmondani, mert úgy is én lennék a hibás, mindenért én vagyok...csak remélem hogy valami más megoldás is létezik... 15/l

Legjobb válasz: Elmondásod alapján magas és vékony vagy, tehát nem vagy rászorulva a fogyókúrára. Barátaid beszélgetnek veled, tehát nem vagy egyedül, és gondolom õk elfogadnak olyannak, amilyen vagy. Hidd el szép vagy te, a magad módján! Lehet nem vagy modell alkat, de nem is kell annak lenned, ez hülyeség. Nem lehet mindenki tökéletes, neked a Teremtõ valami más különlegeset adott! Próbáld meg elfogadni magad, mert akkor más se fog! Nem vagyok a szavak embere, de remélem tudtam segíteni. :)

Elmondásod alapján magas és vékony vagy, tehát nem vagy rászorulva a fogyókúrára. Barátaid beszélgetnek veled, tehát nem vagy egyedül, és gondolom õk elfogadnak olyannak, amilyen vagy. Hidd el szép vagy te, a magad módján! Lehet nem vagy modell alkat, de nem is kell annak lenned, ez hülyeség. Nem lehet mindenki tökéletes, neked a Teremtõ valami más különlegeset adott! Próbáld meg elfogadni magad, mert akkor más se fog! Nem vagyok a szavak embere, de remélem tudtam segíteni. :)

Megint egy családi vita. Nem értem, miért nem tudják elfogadni a kész tényeket?

A férjem fekete.Nem roma,hanem nigériai származású.Amikor összejöttem vele a családom nagyon ellenezte,?k nagyon rasszisták.Ám de a kapcsolatunk egyre mélyebb,és stabilabb lett.A házasságot elfogadták valamennyire,mondván azt bármikor fel lehet bontani,de ?k megtiltották,hogy gyerekünk szülessen.Én meg,be kell hogy valljam,nagy ívben tettem rájuk.Túl szerelmes voltam,túl "lázadó",pedig nem voltam fiatal,24 évesen született meg a kislányunk,Lisa. A kislányunk születése,után 3 hónapig nem tartottuk a kapcsolatot.De anyukám titokban felhívott,hogy vigyük el hozzájuk.Én igent mondtam,a férjem sem ellenkezett.Elmentünk.Apukám közölte,hogy neki nem kell kisebbségi unoka.Nagyon begurultam,nagy dilit rendeztem,a szomszéd is átjött,hogy mi ez az üvöltés.Miután leosztottam mindenkit(szerintem jogosan),összecsomagoltunk,és mentünk,mentünk,vissza se néztünk.Anyukám keresett,de nem érdekelt.Ám de egy nap csöngettek,anyukám állt az ajtóba.Behívtam,mert még is csak az anyám.Ekkor volt a kislányom másfél éves. Megbékélt mindenki,az unokának is örültek,mert anyám megbékítette apukámat. Ahha,csak itt a bökken?,megint terhes vagyok,amit nem bánok,mert mindig is sok gyereket szerettem volna,és még ráadásképpen imádom a a félvér gyerekeket. Gondoltuk,ha már Lisát így megkedvelték,biztos örülnek majd a második unokának is. Hát nem így történt.Apukám elhordott minden riherongynak,és bevallotta,hogy csak tettette,hogy szereti Lisát.Itt elb?gtem magam,és hazamentünk.El akarunk költözni Angliába,messze,távol innen.Nem értem,miért nem tudják elfogadni a döntésemet ?Imádom a páromat,Lisát,és bennem növeked? harmadik áldást az életemben! Teljesen kivagyok,elegem van mindenb?l.El akarok menni innen,és csak 3 emberrel foglalkozni.A férjemmel,a kislányommal,és a pocaklakómmal. Adjatok tanácsot kérlek,én ezt nem bírom már.Meg akarok békélni a családommal,mert még is csak a szüleim.Azt akarom,hogy egyszer,s mindenkorra szeressék (SZÍVBÕL!) a gyerekeimet,és a férjemet,vagy csak fogadjanak el minket így ahogy vagyunk.....Mit tennétek a helyembe ?:( Mindenkit felpontozok ! Aki csak bántani akar minket,az ne írjon,mert nincs hozzá idegem!:(

Legjobb válasz: nagyon nehéz lehet neked, és sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültetek! õszintén szólva abból, amit leírtál nem sok jót lehet mondani. a szüleid kétlem, hogy valaha megbékélnek, nagyon undorító dolog ez tõlük, de nem fog változni. én a helyedben itt hagynám õket, és elmennék a párommal és a gyermekemmel. gondolj bele, a saját szüleid már "hátat fordítottak neked", akkor igazán megteheted, hogy boldog életet élj a családoddal. ha õk nem tudják ezt elfogadni, akkor sajnos az az egyetlen megoldás, hogy kihagyod õket az életedbõl. sok sikert.

nagyon nehéz lehet neked, és sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültetek! õszintén szólva abból, amit leírtál nem sok jót lehet mondani. a szüleid kétlem, hogy valaha megbékélnek, nagyon undorító dolog ez tõlük, de nem fog változni. én a helyedben itt hagynám õket, és elmennék a párommal és a gyermekemmel. gondolj bele, a saját szüleid már "hátat fordítottak neked", akkor igazán megteheted, hogy boldog életet élj a családoddal. ha õk nem tudják ezt elfogadni, akkor sajnos az az egyetlen megoldás, hogy kihagyod õket az életedbõl. sok sikert.
Azt, hogy szeressék a gyerekeidet, arra nem tudod õket rákényszeríteni, mert emberek érzéseit nem lehet megváltoztatni. Ha a rövid idõ alatt amikor "megkedvelték" a kislányod nem lett belõle családi béke és nem jöttek rá, hogy milyen aranyos, akkor ebbõl sose lesz semmi. Add fel, próbáld magad túltenni ezen. Képzeld, hogy odamegy hozzád egy unszimpatikus ember és azt mondják, hogy szeresd, legyél vele kedves. Ha a közvetlen környezetedben nem éri beszólás, támadás a gyerekeidet a bõrszínük miatt, akkor emiatt ne költözzetek el. Ha igen, akkor hajrá. Amúgy nekem is külföldi a férjem, nem fekete, de barna bõrû gyerekeim vannak. Anyám mindig is utálta - a már ex- férjemet, de az unokákat imádja. Érzéseken, szimpátián nem tudsz változtatni.
szerintem is költözzetek el, és ne foglalkozz velük. én biztos nem adnék még egy esélyt, és ráadásul terhesen nincs szükséged ilyenekre...
Ahogy ezt olvastam, úgy jött le, hogy csak apukád ellenzi nagyon ezt a dolgot anyukád meg szeretett volna nyitni felétek. Egyébként nem értem, hogy mért mindig nektek kellett volna menni meg mért mindig ti mentetek. Aki kíváncsi és szeret titeket az menjen el maga, gondolok itt anyukádra mert õ tényleg ment is meg hívott is, apukádat meg nem kell erõltetni ha már ennyire rasszista :/
"Meg akarok békélni a családommal, mert még is csak a szüleim.Azt akarom, hogy egyszer, s mindenkorra szeressék (SZÍVBÕL!) a gyerekeimet, és a férjemet, vagy csak fogadjanak el minket így ahogy vagyunk.....Mit tennétek a helyembe ?:( " És ezt hogy gondoltad? Majd varázsütésre megszeretik az új babát, és a kislányodat? Szerintem ne foglalkozz velük , a férjed és a gyermekeid szeretete mindennél fontosabb, nekem nem is kellene más.
Szia! Apáddal szakítsd meg a kapcsolatot, az ilyen ellenséges szülõre nincs szükség. Egy apa nem viselkedhet így a lányával. Az 5-ös hozzászólóval egyet értek, de tiszteletben tartom a Te döntésedet is.
A kérdező hozzászólása: Micsoda ?Áruló ?Én ? És csak azért, mert nem magyar férfi a férjem ? Én is magyar férfival terveztem, de jött õ, és(hála istennek) minden megváltozott! Had kérdezzem meg, rasszista vagy ??
Egy idióta áruló vagy te is. apukádat megértem! miért nem kellett egy rendes magyar férfi? jobb is ha elhúztok innen az országbol!
Hagyd a szüleidet, ápold a saját lelkedet, foglalkozz csak magatokkal, idõvel rá fognak jönni a szüleid, mit veszítettek azzal, hogy így bántak veletek. Teljesen mindegy, hogy hol élsz a fájdalom nem lesz enyhébb attól ha elköltözöl. Az idõ hihetetlenül tud formálni. Én (habár egy utca választ el) évek óta nem beszéltem az apámmal. Szemembe mondta, hogy utál, mert elvált lettem, és az új páromat nem tudta elfogadni. Minden kapcsolat megszakadt, majd pár hete megtört a jég, már a párommal tervezgeti a horgászást. Ki vagyunk akadva, mi ez a pálfordulás, de a magányának tudjuk be, volt ideje elgondolkozni.... Sokat szokták mondani, hogy van amit akkor értékelsz igazán amikor már elveszítetted. Lehet a szüleidnek el kell "veszíteniük" téged (titeket), hogy újra értékelni tudjanak.
Költözz el a férjeddel, és ha anyukád kíváncsi az unokáira, akkor õ egyedül látogasson meg titeket.
olvasd el Da Silva Katalin Szerelmem és poklom Afrika címû könyvét. Ugyanez a szitu.
A család mély nyomokat tud hagyni az emberben. Én azon leszek, hogy mindenfajta fájdalmat, kínt amit átéltem le tudjak gyõzni. Nem fizikai fájdalomról beszélek, mert az begyógyul... (hamar) Össze szedem magam, és magam mögött hagyom ezt az egész társaságot. Bízz magadban, tudd, hogy mit akarsz. Ne félj az újtól, cselekedj!

Miért nem tudom elfogadni magam? (Lent)

Körülöttem mindenki olyan csinos és vékony lábú, de igazából a barátn?im is aztmondják, h tök jó alakom van, mondjuk nem feltétlenül vagyok az a csontváz típus. 166 centi és 49 kg vagyok. Én ezt soknak találom. Nem tudom elfogadni magam. Egyszer?en nem megy. Esetleg forduljak szakemberhez aki segít egy kicsit, h legalább ki legyek békülve magammal?

Legjobb válasz: jesszus, ilyen addatokkal nem lehetsz kövér...sõt, inkább egy kicsit túl sovány. ha tényleg nem tudod elfogadni magad, akkor baj van.

jesszus, ilyen addatokkal nem lehetsz kövér...sõt, inkább egy kicsit túl sovány. ha tényleg nem tudod elfogadni magad, akkor baj van.
Szerintem neked valami gond lehet a fejedben, ha ez zavar.. 164 centimmel vagyok 55 kg és még hízhatnék így is, mert sovány vagyok..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!