Találatok a következő kifejezésre: Miért nem eldönteni az (16 db)

A barátnöm nem tudja eldönteni hogy szüz vagyok-e vagy sem, és én kérdeztem hogy mi lenne a jobb, erre ö azt mondta, hogy ha nem lennék az, de miért mondta ezt? Ö is szüz és fél akkor hogy valamit elrontanánk?

Vagyis amig szüz vagyok semmi kapcsolatom nem lesz vele?

Legjobb válasz: Valamit nem értek, hogy nemtudja eldönteni, hogy szûz vagy-e?? vagy te sem tudod?! Valószínûleg azért mondja, mert akkor már van tapasztalatod, és figyelni fogsz rá, nem csak magadra, mint elõször. Amugy meg lehet hogy éppen nem örül neki, amiért esteleg jobban kell rá készülnie, mint ha te is szûz lennél! Nemtudom érted-e mire gondolok. Pl jobban borotválkozik ott, vagy ilyen valami..

Valamit nem értek, hogy nemtudja eldönteni, hogy szûz vagy-e?? vagy te sem tudod?! Valószínûleg azért mondja, mert akkor már van tapasztalatod, és figyelni fogsz rá, nem csak magadra, mint elõször. Amugy meg lehet hogy éppen nem örül neki, amiért esteleg jobban kell rá készülnie, mint ha te is szûz lennél! Nemtudom érted-e mire gondolok. Pl jobban borotválkozik ott, vagy ilyen valami..
üljetek le és mond meg neki, hogy te teljesen õszintén mondtad, hogy még szûz vagy, és kérdezd meg tõle, hogy ezt mért nem hiszi el, és hogy feltétlenül egy olyan sráccal akar lefeküdni, aki kitudja kivel volt már. Tény, hogy jobb egy tapasztaltabb féfi/fiúval az elsõ szex, de lehet ennek is megvannak az elõnyei, eggyütt tapasztaltok ki mindent, ami valóban hosszú idõ lesz, és az elsõ valószínû hogy nem is fog sikerülni, de az biztos, hogy idõ kell majd ahoz, hogy megtanuljátok a szexet. Ezért is szeretik a lányok azt, ha az elsõ olyan aki már tapasztalt, mert a lányok így érzik magukat biztonságban. De az interneten utána nézhetsz dolgoknak...:) ...
soha semmilyen kapcsolatod nem lesz vele, mert töketlen vagy!
A kérdező hozzászólása: én szüz vagyok csak nem hiszi el azt hiszi hazudok :) De akkor valahonnan tapasztalatot kell gyüjtenem vagy nem akar majd velem lefeküdni?
Szerintem ha "tapasztalatot" akarsz szerezni mielõtt lefekszel vele- vagyis gyakorlatilag megcsalod, akkor az sokkal rosszabbul fog esni neki mint az, hogy még tényleg szûz vagy. Bár ha egyáltalán eszedbe jut az, hogy mellette szerezz tapasztalatot (és nem vele), akkor talán nem is szereted? Gondolkozz el ezen, mert az elsõ alkalolmnál az a lényeg, hogy szeretetbõl csináld, nem pedig az, hogy hány pózt tudsz, meg hogy meddig bírod... Egyébként attól, hogy egyszer szexelsz egy nõvel, még nem leszel "tapasztalt".

Ti lányok miért döntitek el és hogy vagytok képesek eldönteni néhány mp alatt, hogy kell-e az a pasi vagy sem? Miért nem hagyjátok kibontakozni? Lehet életetek pasiját szalajtjátok e.

A legtöbb lány, nem is anegdi szinte megszólalni azt a pasit, aki nem tetszik neki. Belefontja szó szerint a szavakat. Az sem érdekli ha izmos a pasi. Ha arcra nem tetszik, akkor vége van a fiúnak mint a botnak. Miért ilyen fontos az arc? Nekem az a gyengém, rossz arcszerkezetet örököltem. Mit lehet tenni? Mert a jó arc nem jelent jó géneket, ez nagy tévhit. Egy izmos, sportos test viszont tényleg a jó géneket jelenti a továbbörökítés szempontjából. Mégsem nagyon érdekli az sok lányt.

Legjobb válasz: nem arról van szó, hogy ronda vagy-e, lehet hogy nem az arcod, hanem az arckifejezéseid, testbeszéded vagy viselkedésed miatt nem vagy nekik szimpatikus.. vagy csak hülyéket fogtál ki.

"nekem az a gyengém, rossz arcszerkezetet örököltem. Mit lehet tenni? Mert a jó arc nem jelent jó géneket, ez nagy tévhit. Egy izmos, sportos test viszont tényleg a jó géneket jelenti a továbbörökítés szempontjából. Mégsem nagyon érdekli az sok lányt." ekkora ökörséget barátom... inkább kis se fejtem, csak gondolkozz el ezen. amúgy sztem te is így vagy (lennél) vele, ha odemenne hozzád egy csaj aki elsõre nem jön be, nem hiszem h szívesen dumálnál vele, legalábbis velem volt már így, és én inkább azt vártam h szabaduljak már tõle. meg amúgyse csak az arcot nézik, vagy csak azt hogy izmos legyél, hanem sztem a kisugárzás a lényeg, sokszor még ha nem is vagy egy adonisz, akkor is sikeresebb lehetsz mint egy kigyúrt szépfiú, ha vele szemben sokkal jobb a kisugárzásod. Persze a jó kisugárzáshoz kell az önbizalom, ahhoz meg általában a jó külsõ, így visszavezethetõ a külsõhöz a jó kisugárzás, viszont ismerek én ronda palit, akinak van kellõ önbizalma, jó kisugárzása és sikeres is csajoknál, pedi se nem izmos se nem jõképû...
Ja és még egy kis titok. Azért mert te vagy valamilyen, nem jelenti azt hogy mindenki más is olyan. Tehát azért mert te xy lánnyal összejönnél, miért kéne egy másik embernek is olyannak lenni?
nem arról van szó, hogy ronda vagy-e, lehet hogy nem az arcod, hanem az arckifejezéseid, testbeszéded vagy viselkedésed miatt nem vagy nekik szimpatikus.. vagy csak hülyéket fogtál ki.
Bocsi, de ne csodálkozz ha nem kellesz a lányoknak. Úgy beszélsz róluk mintha valami tenyészkancák lennének akiknek jó gének kellenek. Szerencsére ma már nem az a nõk egyetlen célja az életben hogy szaporodjanak... És az sem tetszik mindenkinek, hogy izmos. Ha valaki nem tetszik külsõre, az nem is fog megtetszeni késõbb sem és miért ne keressen a lány (meg a fiúnak is joga van ehhez) olyan pasit aki a legnagyobb mértékben megfelel neki?
Amúgy velem is ezt csinálják idegen csajok, fészen meg egy csomónak bejövök külsõre. Inkább a viselkedésed, dumád, testbeszéded lehet a rpoblémás.
Csak a külsõ számít nekik, azon belül is a magasság és az arc a legfontosabb, ebbe jobb ha beletörõdsz.
A kisugárzásról csak annyit mondanék, hogy van egy lány osztálytársam aki egyáltalán nem szép. De még is akkora önbizalma van (sajnos beképzelt is).. Ez meg azt eredményezi, hogy sok fiú van körülötte. És folytathatnám..
A kérdező hozzászólása: Mert a ronda lányok is mindig elkelnek. De a ronda és alacsony fiúk örökké egyedül maradnak.
Ha így állsz hozzá, akkor biztosan.
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez a kisugárzás izé nem nagyon létezik. Aki jól néz ki és tudja is magáról, arra ránézel és van egy jó kisugárzása. Aki gázul néz ki, az nem annyira boldog és rossz a kisugárzása. Ennyi. Nem kell ezt túlfilozofálni.
amúgy a jó gén arra vonatkozik, hogy valakinek szép szabályos a fogsora, szép a bõre, arányos a testalkata, jó a szeme, egészséges a haja, esetleg még a hang is idejöhet, az is sokat számít, jah meg persze a testszõrzetek ideális mennyiségûek legyenek, a mozgáskultúrája, ezek keltik azt a benyomást, hogy jók a génjeid, de persze eze minden lehet mesterségesen javítani egy bizonyos szintig.
A kérdező hozzászólása: Én fiú létemre sokszor összejönnék olyan lánnyal, aki csinos, de arcra nem annyira jön be. Amúgy meg amelyik lány csinos, az a legtöbb esetben arcra sem utolsó. De ti lányok miért nem vagytok ilyenek?
A kérdező hozzászólása: Mert alap.
mi ez, hogy azzal jövünk össze, akinek jók a génjei?! :D
A kérdező hozzászólása: Akkor mi jelenti azt, hogy jó génjeid vannak? Mert itt a legtöbb lány azt mondja azokkal a pasikkal jön össze, akiknek jók a génjei. De ezt mibõl állapítják meg.
jesszus... az izmos test miért jelentené azt, hogy jók a génjeid?? -.-"" az arcoddal nem vagy elégedett, gondolom ezért írsz ilyen hülyeséget..
A legtöbb lányba én nem tartozom bele, szóval nem tudok rá válaszolni. Ha nem ad esélyt akkor felszínes és a külsõre megy.
Hát ha ennyire szeretnéd, akkor biztosan így van.

Ha réz (II) -nitrát-oldatba mártunk ezüstlemezt, a folyamat miért nem játszódik le és, ha rézlemezt mártunk ezüst-nitrát-oldatba az miért játszódik le? Hogyan lehet eldönteni, hogy melyik folyamat játszódik le és melyik nem?

Gondolom valami köze lehet a standardpotenciálhoz, mert elvileg azt kell nézni, de nem nagyon világos. valaki ezt a lehető legegyszerűbben eltudná magyarázni? A segítségeket előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Minél nagyobb egy elem standardpotenciálja, annál inkább óhajt oxidált állapotba kerülni. Mivel a K oxidált állapotban stabil (K+, oktett-szabály), így õt nehezen lehet redukálni. A K -> K+ + e- félcella-reakció esetén ennek értéke -2,93 V. Ellenpélda a réz. A Cu -> Cu2+ + 2e- reakció esetén értéke +0,34 V. Õ redukált állapotban szeret lenni. A fent említett Cu/Ag rendszerben megnézed a standardpotenciálok értékét. Cu: +0,34 V. Ag: +0,80 V. Minél nagyobb valamely elen standardpotenciálja, annál inkább akar kiválni (redukálódni). Ezért ha rézoldatba teszel ezüstlemezt, nem történik semmi. Az oldatban nincs ezüst, ami kiválna. Ellenben ha ezüstoldatba teszel rezet, akkor megindul az ezüst kiválása, míg a réz beoldódik.

Minél nagyobb egy elem standardpotenciálja, annál inkább óhajt oxidált állapotba kerülni. Mivel a K oxidált állapotban stabil (K+, oktett-szabály), így õt nehezen lehet redukálni. A K -> K+ + e- félcella-reakció esetén ennek értéke -2, 93 V. Ellenpélda a réz. A Cu -> Cu2+ + 2e- reakció esetén értéke +0, 34 V. Õ redukált állapotban szeret lenni. A fent említett Cu/Ag rendszerben megnézed a standardpotenciálok értékét. Cu: +0, 34 V. Ag: +0, 80 V. Minél nagyobb valamely elen standardpotenciálja, annál inkább akar kiválni (redukálódni). Ezért ha rézoldatba teszel ezüstlemezt, nem történik semmi. Az oldatban nincs ezüst, ami kiválna. Ellenben ha ezüstoldatba teszel rezet, akkor megindul az ezüst kiválása, míg a réz beoldódik.
azért, mert a réz az ezüsthöz képest elõnyben részesíti az ionizált állapotot. tehát ha ezüst-nitrátba mártod a rezet, a réz kiszorítja az ezüstöt. K–Na–Ca–Mg–Al–Zn–Fe–Pb–H–Cu–Hg–Ag–Au ez a beketov-féle sor. minél inkább jobbra helyezkedik el az elem, annál inkább részesíti elõnyben az elemi állapotot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkettõtöknek, azt hiszem most már értem!
Mert éretlenek
A kérdező hozzászólása: hát igen oké , hogy éretlenek de olyan agyzsibbasztó tud lenni:D
Mert kicsik, éretlenek és bizonytalanok.Gondolom nincsnek még rá felkészülve, de mindenhonnan a sex folyik és mindenhol az van, hogy "13 évesen már nem vagyok szûz", meg hasonlók és úgy érzik, hogy ez a normál....talán ezért
A kérdező hozzászólása: és aztán jön az h nem jött meg terhes vagyok???
hát igen elözö válaszolonak igaza van már mindenhonan azjön h 13 vagyok és lehet terhes, és én it vagyok 16 évesen és már énis hülyének érzem magam h körülötem a 13évesek már terhesek én meg még szüz vagyok:D de azért még nem fogom magam az elsö bokorba felcsináltatni várom azt akinek oda akarom adni=P am éretlenek igen, énis 15 voltam amikor igy elkezdtem agyilag is érni.. 13évesen mindent megtesznek kb. aztán majd késöbb megbánják..
és ezek miatt a kis khm.... lányok miatt a 16-17 éves szüzek számítanak régimódi szûz ribancoknak XD Éljen a XXI. század!!!!!:D

Miért nem tudják eldönteni az orvosok, hány hetes a terhességem?

Jelenleg (elméletileg) betöltött 30 hetes terhes vagyok. Ma voltam a kórházban ultrahangon, ahol azt mondta a doki, a gyermek testének méretei alapján 34 hetes lehetek (A feje mérete szerint 30, a teste szerint 34 hetes). Voltam már jó pár ultrahangon, de ekkora különbséget még sohasem mondtak. Mit gondoltok? Mondanom sem kell, meg vagyok ijedve!

Legjobb válasz: ne aggódj, eltérések vannak már ebben a terhességi korban. az a mérvadó, amit a terh. elején állapítottak meg! nem az orvosok a hibásak. a gép kiír egy adatot, õk azzal dolgoznak. a menstruációdból nem lehet köv. a szülés idõpntjára? mikorra vagy kiírva?

ne aggódj, eltérések vannak már ebben a terhességi korban. az a mérvadó, amit a terh. elején állapítottak meg! nem az orvosok a hibásak. a gép kiír egy adatot, õk azzal dolgoznak. a menstruációdból nem lehet köv. a szülés idõpntjára? mikorra vagy kiírva?
Szerintem meg nem az a mérvadó, hogy mikorra vagy kiírva, fõleg, ha nem szabályosak a ciklusaid, hanem az Uh-ra kell hagyatkozni. Nekem pl. az utolsó mensi szerint január 22-én kéne szülön. Ami alapjáraton lehetetlen, mert a kicsi abban az idõben meg sem foganhatott, csak 2 héttel késõbb. A papíromon az szerepel, hogy január 22-én fogok szülni. Az Uh-kon pedig folyamatosan pontosítunk, ahogy nõ a kicsi. Most így a 16. héten ott tartunk, hogy január 27-ére várható. :) Szóval szerintem az Uh-n a méretek a mérvadók, és ne aggódj, hogy nagy különbségek vannak. A dokid úgy is tudja, hogy ez baj avagy sem.
A kérdező hozzászólása: Tulajdonképpen október 13-ra vagyok kiírva, de volt már október 18, sõt október 7 is. Már magam sem tudom. A doki úgy fogalmazott, lehet, hogy zömökebb egy kicsit a baba. A fogadott orvosom meg szabin van, csak a jövõ héten tud fogadni.
Aki nem tudja pontosan, mikor fogant a baba, annak az elsõ uh eredményére kell hivatkozni, mivel ilyenkor még nem befolyásolják genetikai dolgok a baba méretét. És késõbb is ezt az idõpontot kell figyelembe venni. Az uh-os gép mindíg a baba méretéhez ad egy terhességi kort, de ez késõbb már pontatlan, mivel genetikai tényezõk befolyásolják a magzat méretét. Ezt nekem a dokim magyarázta el.
A kérdező hozzászólása: Mindenki válaszát nagyon köszönöm!
az utolsó válaszoló ö.foglalta a lényeget! amit az elején kiad a gép, az a mérvadó! késõbb nagyon eltérõek lehetnek az adatok. egyéne válogatja. gondoljatok bele, hogy a születéskor micsoda eltérések vannak, 2-3 kg, több centi különbség is van baba és baba között, ez valóban függ a szülõk adottságaitól is. tahát amit a 30 héten mér a gép, nem mérvadó a szülés dátumát illetõen.

Miért van az, hogy nem tudom eldönteni valakiről, hogy külsőleg tetszik-e vagy sem?

Veletek volt már ilyen?

Legjobb válasz: Igen. :/ Én sem tudom miért van. Talán mindkettõ egy picit ezért nem tudsz dönteni. :) De ha ez a helyzet, az csak jó :)

Igen. :/ Én sem tudom miért van. Talán mindkettõ egy picit ezért nem tudsz dönteni. :) De ha ez a helyzet, az csak jó :)
Elõfordult! Azóta az egyikükhöz hozzámentem, és a leggyönyörûbb embernek látom a világon :-) A szerelem megszépíti a szerelem tárgyát!

Az exemmel nemrég találkoztam. Közösen úgy döntöttünk, hogy újrakezdjük, kb egy hétig minden szép és jó volt. Utána mintha kicserélték volna. Bizonytalan, nem tudja eldönteni, hogy mit akar. Miért félhet? Kötöttségtől?

Mert szinte minden nap beszélünk, néha talizunk él?ben is,de telón minden nap! Amikor legutóbb taliztunk,akkor is öleléssel és csókkal váltunk el! Szóval nem értem,hogy mi a baj? Azt mondja,h nem adok neki teret,zaklatom! De ha szeretünk vkit,akkor azzal szívesen vagyunk! Szerintem ez csak álca, úgy érzem,hogy hülyíti a fejem, de kérdezem miért? Amúgy nincs most senkije...

Legjobb válasz: A szakitás miért volt és mennyi ideig voltatok külön?

A szakitás miért volt és mennyi ideig voltatok külön?
A kérdező hozzászólása: Épp ez az...csak úgy spontán szakított egyik pillanatról a másikra...semmi veszekedés nem volt! Csak azt mondta, h megunt...stb.. De közben, amikor járt a másik gyerekkel, még akkor is tartotta velem a kapcsolatot! Amúgy közel másfél évig jártunk. Szóval most nem tudom mit lehet csinálni, ne keressem?? vagy mi ilyenkor a célszerû?? Mert egyik pillanatban ezt gondolja, máskor meg mást!Szóval erre nehéz építeni...sajnos... Pedig tudom, hogy szeret, adtam neki idõt is, hogy gondolkodjon, de még semmi, kezdem hülyén érezni magam! Légyszíves segítsetek! F/21
A kérdező hozzászólása: kihagytam még a kérdésedre a választ. olyan 5 hónapig voltunk külön, ameddig a másik gyerekkel járt, és végül szakított vele! F/21
Ez az exekkel való újrakezdés mindig nehéz.Nekem sosem sült ki belõle semmi jó.Persze ez azért nem álltalánosítok.Ilyenkor van az, hogy azt hiszed ismered, de mégis olyan távolinak tûnik.Véleményem szerint, bár ez megszokott válasz, beszélj vele és ha annyira bizonytalannak tûnik, akkor lehet jobb ha hagyod.
A kérdező hozzászólása: Rendben! Próbálok majd vele beszélni! Akkor meg azzal jön, hogy kicsit szeretne egyedül lenni... kicsit tisztázódjanak a dolgok, mert "kavarodás" van. Szóval ha próbálok lépni, akkor ezt mondja! De pl: tegnap én is elmentem bulizni, egybõl kérdezte, hogy hol voltam, mit csináltam.... szóval eléggé féltékeny, amibõl arra következtetek, hogy szeret... Amúgy még 1 fontos kérdés, jövõhét szerdán lesz beyonce koncert, jegyeket már megvettük régebben... és akkor idegességeben odaadtam neki a jegyeket, és mondta, hogy megy bnõjével!! De ma mondta, h nincs kivel mennie...szerinted van értelme, hogy elmenjek vele, vagy csak kihasznál??? Kérem válaszoljon valaki! F/21

Miért van az, hogy nem tudom eldönteni, hogy elhiszem-e amit gondolok?

Tegnap este ültem az ágyamon és egy pár éve elhunyt családtagomra gondoltam, mikor egyszer úgy éreztem, hogy valaki megfogja avállam. Hirtelen felnyitottam a szemem (eddig be volt csukva) de persze nem volt ott senki. Én nem hiszek a szellemekben, de ezt meg elhiszem hogy Õ volt az...

Legjobb válasz: Tulajdonképpen lehetséges. Tõlem rendszeresen "elköszöntek" a családtagjaim, mikor meghaltak és még utána egy ideig tevékenykedtek is a lakásban. Aki hülyének néz, még nem élt át hasonlót.

Tulajdonképpen lehetséges. Tõlem rendszeresen "elköszöntek" a családtagjaim, mikor meghaltak és még utána egy ideig tevékenykedtek is a lakásban. Aki hülyének néz, még nem élt át hasonlót.
Szerintem simán lehet, hogy az elhunyt rokonod voltak. ezzel nincsen semmi baj :) Elsõ honnan tudod, hogy rokonaid szelleme volt a lakásotokban? Nekem még nem volt dolgom ilyesmivel (szerencsére) de ha majd lesz, akkor honan tudnám, hogy az a bizonyos lélek az egyik rokonomé? (ezt nem azért írtam, mert nem hiszek neked, csak kivánxsi vagyok)

Nem tudom eldönteni, hogy biszex vagyok-e. Vannak olyan lányok akikkel szívesen smárolnék, de azt nem tudom elképzelni, hogy járunk, meg bemutassam a szüleimnek. Ez miért van? Most mi vagyok? Xd (15/LÁNY)

Legjobb válasz: Ez nem feltétlenül a divatról szól -.-" Az egy dolog, hogy valaki mondjuk kíváncsi arra, milyen csókolózni egy lánnyal, miközben õ is lány. De. Szerintem ha már felteszed magadnak a kérdést, hogy "vajon az vagyok-e?" az már magában foglalja a választ. Aki hetero, annak nem fog az eszébe jutni, hogy ilyesmit kérdezzen magától. Aki csak kíváncsi, vagy (mint ahogy te is) ilyen korban van, az úgy is hajlamos az imbolygásra, hiszen tombolnak a hormonjai. Lehet, hogy csak átmeneti idõszakod van. Ha viszont a további éveid során komolyabb érzéseid támadnának egy lány iránt, a magamfajta nevében :D kérlek szépen arra, hogy mielõtt bármit tennél, magadban tisztázd az érzéseidet, mert elég szar dolog, ha csak "kíváncsiságból feküdtem le veled, amúgy hetero vagyok" szitu áll elõ egy éjszaka után. Gondold végig az érzelmeidet. És legyél õszinte, elsõ sorban magadhoz. Illetve 15 vagy. Mikor ennyi voltam, kimondottan taszított a gondolat, hogy lánnyal legyek, nem hogy bemutatni egy lány páromként a szüleimnek... Azóta meg "megérett" bennem a dolog - és ugye idõközben mindenki változik. Ha nem vagy biszex, érezni fogod, hogy nem vagy az. Ha biszex vagy, azt is :D Hidd el :) Csak tanuld meg külön választani a fogalmakat: kíváncsiság, testi vágy, szerelem,...

Ez nem feltétlenül a divatról szól -.-" Az egy dolog, hogy valaki mondjuk kíváncsi arra, milyen csókolózni egy lánnyal, miközben õ is lány. De. Szerintem ha már felteszed magadnak a kérdést, hogy "vajon az vagyok-e?" az már magában foglalja a választ. Aki hetero, annak nem fog az eszébe jutni, hogy ilyesmit kérdezzen magától. Aki csak kíváncsi, vagy (mint ahogy te is) ilyen korban van, az úgy is hajlamos az imbolygásra, hiszen tombolnak a hormonjai. Lehet, hogy csak átmeneti idõszakod van. Ha viszont a további éveid során komolyabb érzéseid támadnának egy lány iránt, a magamfajta nevében :D kérlek szépen arra, hogy mielõtt bármit tennél, magadban tisztázd az érzéseidet, mert elég szar dolog, ha csak "kíváncsiságból feküdtem le veled, amúgy hetero vagyok" szitu áll elõ egy éjszaka után. Gondold végig az érzelmeidet. És legyél õszinte, elsõ sorban magadhoz. Illetve 15 vagy. Mikor ennyi voltam, kimondottan taszított a gondolat, hogy lánnyal legyek, nem hogy bemutatni egy lány páromként a szüleimnek... Azóta meg "megérett" bennem a dolog - és ugye idõközben mindenki változik. Ha nem vagy biszex, érezni fogod, hogy nem vagy az. Ha biszex vagy, azt is :D Hidd el :) Csak tanuld meg külön választani a fogalmakat: kíváncsiság, testi vágy, szerelem, ...
A hajlam megvan benned, ez idõvel fokozódhat.
Ezt úgy hívják, hogy divat.
ezen mit kell eldönteni? nem döntéskérdése...divat, kevesebb pornót nézz, nem tesz jót úgy tûnik
A kérdező hozzászólása: köszönöm az egyetlen normális választ az utolsónak :) amúgy nem hinném hogy bi vagyok :D max kíváncsi
1. csak smárolásig mennél el velük? 2. testileg is izgatnak? 3. megnézed a lányokat általában, jobban, mint a fiúkat?
A kérdező hozzászólása: nem nézem meg õket . és csak a smárolásig mennék el :D akkor most mi ? :(
Akkor kíváncsi vagy és kész. Szerintem :D

Van egy hónapom eldönteni mi akarok lenni, Szombathelyről nem akarok elmenni, de a NYME kilőve sok ok miatt.2 féle képzést nézegettem, az egyik a Logisztikai ügyintéző, a másik a Marketing ésreklámügyintéző. Melyiket (nem) ajánlanátok és miért?

Legjobb válasz: Egyiket sem ajánlom, mert mind a kettõ büfészak! Tanulj pszihológusnak, vagy jogásznak, vagy diplomáciát, vagy legyél matek, fizika, történelem szakos tanár és megélsz a magánórákból is! Vagy tanulj vegyészmérnöknek, gyógyszerésznek, nõgyógyásznak, vagy fogorvosnak. Ezekbõl tutira jól megélsz!

Egyiket sem ajánlom, mert mind a kettõ büfészak! Tanulj pszihológusnak, vagy jogásznak, vagy diplomáciát, vagy legyél matek, fizika, történelem szakos tanár és megélsz a magánórákból is! Vagy tanulj vegyészmérnöknek, gyógyszerésznek, nõgyógyásznak, vagy fogorvosnak. Ezekbõl tutira jól megélsz!
A kérdező hozzászólása: Ez mind szép és jó, de körülbelül, ha nem vagyok tartósan beteg vagy kisebbségi vagy anyuka akkor fel se vesznek arra a szakra amelyikre szeretnék menni mert olyan magasak letek a ponthatárok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!