Találatok a következő kifejezésre: Miért nem el egyszer úgy egy (2 db)

Miért nem telik el egyszer úgy egy nap, hogy nem sír a babám?

3 hónapos kisfiú anyukája

Legjobb válasz: Ez már csak ezzel jár.Én akkor örültem,amikor az egész napos sírásokat lecserélte a lányom,és többnyire napi fél-1 óra sírással megússzuk.Az is este van.Azt mondják,hogy azért van,mert annyi inger éri az agyat,és az még nem tudja feldolgozni,ezért sír esténként.De neki ez a jelzés.Míg te beszélsz õ még alig gügyög.Illetve komoly megpróbáltatás minden egyes puki stb.Ah nagyobb lesz egyre kevesebbet fog sírni,de egyelõre még mindig ez a fõ közlõeszköze...mint számunkra a beszéd.

Ez már csak ezzel jár.Én akkor örültem, amikor az egész napos sírásokat lecserélte a lányom, és többnyire napi fél-1 óra sírással megússzuk.Az is este van.Azt mondják, hogy azért van, mert annyi inger éri az agyat, és az még nem tudja feldolgozni, ezért sír esténként.De neki ez a jelzés.Míg te beszélsz õ még alig gügyög.Illetve komoly megpróbáltatás minden egyes puki stb.Ah nagyobb lesz egyre kevesebbet fog sírni, de egyelõre még mindig ez a fõ közlõeszköze...mint számunkra a beszéd.
Az enyém nyolc hónapos, és még mindig minden nap van sírás. Persze már nem az a vigasztalhatatlan sírás, de ha pl. álmos, melege van, fázik, éhes, szomjas, azt csak így tudja még jelezni. A babák már csak ilyenek.
Ez olyan mintha azt kérnék tõled, hogy ne beszélj. Hogy fejeznéd ki magad. Õk így komunikálnak, bár néha fárasztó nekünk szülõknek. 11 hetes baba anyukája


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!