Találatok a következő kifejezésre: Miért nem el ducin (4 db)

Miért nem fogad el ducin a férjem?

Többször szólt már, hogy kövér vagyok. Tudom van rajtam felesleg, küzdök is miatta. Minap hívtak minket strandra. Én mondtam neki nem megyek, mert kövér vagyok, és nem akarom ?t kellemetlen helyzetbe hozni. Nem tiltakozott, azt mondta OK, és elment nélkülem. Pedig mentem volna. Ennyire bánt egy pasit ha a felesége nem bomban?? Már sexelni is sötétben szeretek. Úgy érzem valamiért nem szeret velem megjelenni. Pedig szeret, tudom is. Csak azt szeretné hogy csinosabb legyek. Szinte mindig ez jár a fejemben. Én mondtam neki, szagolja amit szakított (viccesen)....de kés?bb rájöttem mégesm olyan vicces. most mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát,sztem nem azért ment egyedül strandra mert nem szeret veled menni hanem mert te nem akartál menni.Két lehetõség van: kezdj el tornázni,sportolni.Hidd el,pár hét alatt már látszani fog! Vagy beszéljétek meg ezt a dolgot hogy vajon szégyell-e téged stb.De ha szeret,nem hiszem. Szerintem addig is,amig nem fogysz valamennyit,fogadd el magad olyannak amilyen vagy,sugározzon rólad hogy jól érzed magad a bõrödben,egy pasinak tilos olyat mondani,hogy kövérnek tartom magam,mégha õ azt is mondta rád! Tapasztalat...

Hát, sztem nem azért ment egyedül strandra mert nem szeret veled menni hanem mert te nem akartál menni.Két lehetõség van: kezdj el tornázni, sportolni.Hidd el, pár hét alatt már látszani fog! Vagy beszéljétek meg ezt a dolgot hogy vajon szégyell-e téged stb.De ha szeret, nem hiszem. Szerintem addig is, amig nem fogysz valamennyit, fogadd el magad olyannak amilyen vagy, sugározzon rólad hogy jól érzed magad a bõrödben, egy pasinak tilos olyat mondani, hogy kövérnek tartom magam, mégha õ azt is mondta rád! Tapasztalat...
pontosan. A férjed nem nõ. Nem érti, hogy azt akartad, ellentmondjon neked. Õ nem így kommunikál. Közölted vele, hogy te nem mész, õ meg elfogadta a döntésedet. Nem akart vitatkozni. Azt is le merem fogadni, hogy nem azt mondta, hogy kövér vagy. Csak te nem vagy kibékülve magaddal és így értelmezted. Szerintem valami olyan párbeszéd szokott lejátszódni közöttetek, hogy te megkérdezed, kövér vagy-e, vagy nagy-e feneked, hasad stb. Õ meg némi vacillás után közli, hogy igen. Nem magától mondja. Magaddal békülj ki, vagy tegyél ellene. Õ valószínûleg baromira elvan a kinézeteddel, csak éppen azt érzi, hogy te nem. Erre próbál reagálni. Csakhát pasiként, azaz a te szemszögedbõl rosszul.
Ha valakit szeret az emvber akkor mindegy, hogy a szerelme tárgya hogy néz ki.Hiszen õ választotta... Viszont, ha a megismerkedéskor nem így néztél ki...akkor lehet, hogy a párodnak úgy tetszettél meg és most nem azt látja... Mondjuk ettõl függetlenül nem kellene magadrahagynia a problémával...ha téged is zavar a kinézeted, akkor tegyél ellene. Amúgy dundin is lehet teljes és boldog kapcsolatban élni. Tapsztalat... :)
Ha te nem érzed így jól magad a bõrödben, akkor tegyél azért, hogy egy kicsit csinosabb légy! És te még elõnyben is vagy, hogy a párod testépítõ, mert így tud neked segíteni sok mindenben, nem? Egyébként én is ugyanebben a cipõben járok, viszont nekem a párom is kövér, de mi sem így ismertük meg egymást, hanem egymás mellett szépen elhíztunk, de most mind a ketten küzdünk, hogy olyanok legyünk, mint régen. Kitartás, ne add fel a fogyást, sokkal könnyebb lesz minden és boldogabb leszel! És akkor, ha te is csinos vagy, már nem kell irigykedve és féltékenyen a csajokat bámulnod.... :)
Tökéletesen egyet értek az elõttem szólóval. Ha hormonzavar, akkor minél hamarabb tegyél ellene, irány a doki, mert meg kell oldani a problémát, de ha nem az, akkor pedig még több torna, diéta, amíg eredmény nem lesz. És hogy miért? Mert igaz, hogy a belsõ is fontos, de a külsõ is. Gondolom te is meglepõdnél, ha egyik délután egy enyhén más kinézetû pasi állítana haza hozzád, hogy "Helló Szivem! Én vagyok a férjed, csak megváltoztam, nem ehhez az emberhez jöttél hozzám, de gondolom azért szeretsz. Igaz, a személyiségem sem ugyanolyan már, mert korábban elégedett voltam magammal és kiegyensúlyozott, közös programokat csináltunk, most viszont már nem kísérlek el strandra sem és hetente minimum három órát fogok neked sírni a külsõm miatt, de azért gondolom ez nem akadály, hogy ugyanúgy szeress, mint akkor, amikor még más ember voltam!" Nem azért, de én kikészülnék. És a te eseted hasonló lehet, annyi különbséggel, hogy nem egyik napról a másikra történt meg a változás, hanem hónapok, évek alatt. A lényeg ugyanaz. Gondolom a férjed beleszeretett egy nõbe, akinek nem csak a külseje változott meg, de emiatt a személyisége is, méghozzá számára nem pozitív irányba. Egyértelmû, hogy vissza akar kapni! Segíts magatoknak! Ha viszont arról lenne szó, hogy te ilyen alakkal találtad meg magad és így vagy boldog, akkor nem bátorítanálak a visszaváltozásra. Akkor inkább új párra lenne szükség az új, tökéletesebb és boldogabb egyéniségedhez. De itt nem errõl van szó, ha jól érzem...
Na most lehet , hogy majd lepontoztok. Nekem ( és szerintem egyik embernek sem, ) mindegy , hogy a szerelme tárgya hogyan néz ki akkor, és késõbb. Én sem vonzódnék a páromhoz ha elhízna, mert egyszerûen nem úgy szerettem belé ( és most nem gyertek nekem azzal, hogya belsõ a legfontosabb, persze az is fontos, de a külsõvel együtt), egyszerûen nem vonzódom szexuálisan , és máshogy sem a kövérebb pasikhoz. Õ sem úgy szeretett belém, hogy 30 kg súlyfeleslegem volt. Persze, hogy megváltozik a hozzáállása a férjednek, ha egyszer másmilyen voltál mikor megismert. Persze, a hormonprobléma egészen más tészta, ronda dolog ha emiatt szégyell téged. Remélem, nem értetted félre a válaszomat, egyátalán nem azt akartam írni, hogy csak az etióp csajok lehetnek szépek és vonzóak, csak megpróbáltam megfejteni a férjed hozzállását:) Amúgy a kérdésedbõl látszik, hogy téged is borzasztóan zavar, úgy érzem , hogy frusztrál, nem kéne a nap minden percében ezzel foglalkoznod. Azt nem írom, hogy fogadd el így magad, mert nyilvánvaló, hogy téged is bánt a helyzet, kezdj el egy dinamikusabb diétát és sportolj:) ( de mindenekelõtt vizsgáltasd ki magad )Viszont elsõsorban mindent saját magadért csinálj, és csak utána a férjed kedvéért:) Sok sikert:) ))
Néha lépj félre. Ha tudod, hogy bejössz más pasiknak, akkor megtanulod becsülni magad.
A kérdező hozzászólása: Köszíííí szépen nektek! Már nem is vagyok annyira kibukva :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) A gáz abban rejlik, hogy õ aktívan sportol, testépít, gondolom innen vannak elvárásai is. Tornázom én, meg diétázom is. Valszín hormonprobléma áll a háttérben. De mondom: Azt mondta hogy van rajtam felesleg, nem ilyen voltam régen...stb... Van mikor célozgat rá, máskor meg tutira megmondja....
A kérdező hozzászólása: Teljesen egyetértek, köszönöm a válaszokat. :) Teljesen úgy érzem most, mintha TI mondtátok volna ki most helyettem azt amire kerestem a válaszom, amit nem mondtam ki, amiket elfojtottam..... Köszönöm még egyszer a szemnyitást :) ))))

Férfiak? Magyarázzátok már el nekem, hogy miért vonzóak a duci, molett lányok? A képen szereplõ nõ alakja nem sokkal szebb?

Sosem értettem, ezt a "legyen mit fogni rajta" dolgot. A szép vékony, sportos alkat esztétikusabb és egészségesebb, mint a felesleg. Kérlek, mondjátok el, hogy miért vonzóbb sokatoknak egy vastagabb nõ, mint ez a típus?

Legjobb válasz: Azok mondják, akik az ilyeneket nem kaphatják meg.

Azok mondják, akik az ilyeneket nem kaphatják meg.
Engem csak szimplán jobban izgat egy hájas has mint a lapos. Szeretem a húrkák látványát, meg azt ha remeg a háj. A nagy fenék meg még jobban tetszik. :) A naracs bõrt is szeretem. Viszont a vékony lányok sem taszítanak az õ szépségük isvelismerem csak szerintem õk nem olyan izgalmasak külsõleg.
nekem a molett lányok mosolya nagyon tetszik, általában sokkal õszintébb mint sok vékony lányé, persze vannak vékony lányok akik tudnak õszintén mosolyogni, csak õk sokszor éheznek az alakjuk miatt, nem szeretik a testük...és nem annyira szép a mosolyuk...míg pl egy csomó molett lány elfogadja magát és õszintén mosolyog... ölelgetõs típus vagyok és ha a párom molett akkor jobban megszoríthatom és nem kell annyira visszafognom magamat...mert sok rokonom mondja, hogy erõsen szorítok, pedig nem vagyok valami izom tömeg...és még akkor is visszafogom magam...egy vékony lányt nem szoríthatnék annyira...de ami nagyon fontos számomra a belsõ...a külsõbõl ami lényeges, hogy tényleg õszinte szép mosolya legyen...találkoztam már olyan vékony lánnyal is akinek nagyon szép õszinte meleg mosolya volt, és össze is jöttem volna vele, nem volt gond, hogy vékony :) csak lekéstem róla... 21F
A képen szereplõ lány a tipikus "van mit rajta fogni", de mégis feszes és karcsú testalkattal rendelkezõ lány. Nem alultáplált és nem is molett, pont jó, tökéletes.
Mas pedig azt kerdezi, hogy mi vonzo egy sovany lanyon, 75A-s mellekkel? Kinek mi tetszik, az izles eltero!
Én lány vagyok, és nekem pl. a combomon van felesleg, az egyik barátom, mégis majd meg tudott volna õrülni a kis párnácskákért. Én sem értettem soha, hogy tetszhet ez neki, de aztán rájöttem, hogy felesleges is ezen rágódni.. :) Gondold el, mi lenne, ha minden férfinak csak a vékony és sportos lányok jönnének be! Egyrészt kicsit unalmas is lenne, másrészt ha mind ilyenek lennénk, ti is kezdhetnének tömegesen gyúrni járni! Tudod, nemcsak nektek lehetnek ám elvárásaitok.. ;)
Hátigen kinek mi jön be! De minden testalkatnak megvan a maga szépsége, ha vékony ha molett az illetõ!
A kérdező hozzászólása: Igen, lehet, hogy rosszul fogalmaztam, mert tisztában vagyok vele, hogy ízlések és pofonok. A kérdésem arra irámyult, hogy MIÉRT tetszik egyeseknek a molett alkat, és kaptam rá választ. :) Egyébként tudok errõl a rossz tulajdonságomról, hogy én magam annyia irtózom a hájtól, hogy máson sem szeretem. Soha nem éheztettem magam (haha, vicces is lenne, mert tök sokat eszem amúgy), de vékony testalkatot örököltem, ráadásul sokat sportolok, szóval odafigyelek magamra. Remélem nem bántottam meg senki molett/kevésbé vékony nõt, nem ez volt a szándékom! :)
14-es vagyok, miért kellet lepontozni? Csakmert megmondtam a véleményem amelyben senkirõl semmi rosszat nem mondtam. Nem hiszem el, hogy ez kinek jó, nem tudom mi haszna lepontozni minden válaszom amibe elmondom, hogy a ducik tetszenek. Aki ezt csinálja szopj*a ki a faszomból a getszyt büdös csicska . Mondjuk azt sem tudom, hogy miért sírok ezen.....
Én sem értem mi lehet abban vonzó hogy kibuggyanik a gigantikus sörhas egy lánynak a póló alól vagy hogy olyan vastag combjai vannak mint a testem. Oké nyilván ne legyen csontsovány lehet rajta egy kis felesleg, de könyörgöm ne fáradjon el egy kis lépcsõzéstõl vagy gyaloglástól mert olyan dagadt. Az ölelésrõl meg annyit hogy ha át sem érem a testét abban mi olyan jó.
Miért nem lehet elfogadni, hogy mindenkinek más tetszik? Ízlés kérdése, kinek ez, kinek az jön be, ezer dolog befolyásolhatja, hogy miért. Addig jó, amíg nincsen megszabva, hogy neked márpedig csak ez tetszhet és kész...
Mindenki más. Számomra nem nõies egy agyonsportolt, vékony nõ. Valakinek viszont az jön be. Ennyi
Ha van rajta egy kevés felesleg, az egyáltalán nem undorító, inkább nõies. Most hiába tetszik az a nõ is, amit linkeltél, sokat érek vele, ha hozzá hasonló agyonszálkásított férfiakat preferál nagy farokkal.
nekem ez a vékony a szexi
Van akinek ez van akinek az jön be.Nekem pl akin lehet fogni valamit, nem deszka, jön be.
vékonnyal az a baj, hogy lehet felöltözve szép, de ágyban meztelenül látszanak a bordái, kis törékenynek tûnik. Egy olyan amilyet küldtél. Szerintem külsõleg egy szinte tökéletes.
A képen lévõ lány is tetszik.
A képen lévõ lány nem vékony. A vékony nálam nem itt kezdõdik :D
kinek mi tetszik. 50%
Hál istennek mindenkinek más a szép. Ne te akard megmondani, hogy mi az elfogadott és mi lehet csak szép. Egy szép és kisportolt nõ, aki rühelli ha egymást szólják le az emberek
A nagyon soványra mondják, hogy csontkeretes p.n.jú.
Van aki a pacalt szereti jobban és van aki a pizzát ... De igen, én azért, mert van rajta mit fogni! Szeretem a kis párnácskákat markolni a csípõjén, miközben töltöm hátulról :-P
Mert nekem nem tetszik a molett, duci lányok. Megmagyarázni nem tudom, egyszerûen nem és kész. Akik meg a moletteket vagy ducikat szereti az szerintem ugyan ez csak fordítva :D Én úgy vagyok vele...legalábbis azt gondolom, hogy nincs miért.

Miért nem indul el a Donald Duck Quack Attack?

Megvettük CD-n, régebben már, és még a CD az jó mert fel tudtam róla telepítení. Tehát nem nagyon karcos. De miután feltelepítettem índítani akarom és nem történik semmi. SEGÍTSÉÉÉÉÉÉGGGGGG!!!!!! PLS NAGYON FONTOS NEKEM!

Legjobb válasz: Itt egy kis adat a gépemrõl: Windows 7 Ultimate Ram: 4,00 gb proci 2.9 videókártya: 1gb

A kérdező hozzászólása: Itt egy kis adat a gépemrõl: Windows 7 Ultimate Ram: 4, 00 gb proci 2.9 videókártya: 1gb
A kérdező hozzászólása: Lehet nincs crack az miatt ? lécci válaszoljatok . nagyon jól esne pár válasz már.

Miért van az, hogy az ilyen duci lányokra, akiken van kb 10kg felesleg azt mondják csomóan, hogy úgy jó, az a nőies. De miért nőies, ha el van hízva? Nem kell csontsoványnak lenni, de azért ne nevezzük már a nagy hurkákat nőiesnek. Rosszul gondolom?

Legjobb válasz: Szerintem senki nem azt mondta, hogy a nagy hurkák nõiesek. Van, akinek a +10 mind a fenekére megy meg a combjára, és van, akin arányosan oszlik el. A másik meg az, hogy a + kg-t nem mindegy hogy viseli az ember.

Szerintem senki nem azt mondta, hogy a nagy hurkák nõiesek. Van, akinek a +10 mind a fenekére megy meg a combjára, és van, akin arányosan oszlik el. A másik meg az, hogy a + kg-t nem mindegy hogy viseli az ember.
Szerintem kicsit szélsõséges véleményed van a dolgokról. Az, akin 10 kg felesleg van, nem feltétlenül hurkás. Ez sokkal inkább alkat, mit súly kérdése. Én 170 centihez vagyok 74 kiló, de rajtam pl nincs egyetlen hurka sem, klasszikus homokóra alkatom van.
Nem a kilók száma a lényeg, hiába leszel 50 kg, ha az nem izom, hanem plöttyedtség.
Nekem nagyon sok férfi ismerõsöm mondja, hogy szeretik ha van mit fogni egy nõn, szóval valóban tetszik sokaknak ha van hájkája a nõnek. Nõi szemmel én is kritikusabb vagyok, magammal szemben is és másokkal szemben is.
a legtöbb srácnak ezek szerint azok a lányok jönnek be, akik kicsit husibbak. biztos úgy gondolják, hogy még mindig jobb pici felesleg és arányos forma, mint egy asztallap, vagy mondjuk egy vékony láb + egy széles felsõtest. én is tettem ide fel képet 175/70-es méretekkel, és mindenki áradozott, hogy milyen jó alakom van, egy kis sport, és minden oké lesz. közben tudom, hogy van egy kis úszógumim, hogy belsõ combról lenne mit leadni, stb...
inkább egy normális +10kgos csaj, mint egy sovány hülye liba aki két kiló miatt undorodik magától! ez a beteges! ezt a pasik ki nem állhatják.
00.54! Az eszedbe sem jut, valakinek ez tényleg tetszik? Attól még, hogy Neked visszataszító...
Pedig a testzsír%nak kellene, hogy irányadó legyen. Az a lényeg.A mérleg semmit nem mond az összetételrõl. Egyébként meg azért mondják a ducikra ezeket, mert õk is ilyenek és átérzik a helyzetét, vagy kiéhezett állatok, akik bármilyen fürdõrucis képre felizgulnak. Egyébként én is néztem egy nagyot valamelyik nap a kommenteken, amikor egy igazi fóka rakott fel magáról képeket és mindenki áradozott, hogy így vagy jó.
nah... ez már tényleg gáz. nem az ahogy kinéz, hanem ahogy tálalja
Megnéztem, szerintem egyáltalán nem kövér (van rajta felesleg, de még csak elhízva sincs), az hogy qrva elõnytelenül van felöltözve, az más kérdés.
tetszik a szoknyája, csak én fele ekkora se vok :-D ... egyébként sztem ez nem haspóló csak felfele van a karja és felhúzódik...
Igen.Ez a kép erõsen fóka pozitív.
melyik volt az? nem láttam azt a képet!
A kérdező hozzászólása: sajnálom... mindig zavart, ha valaki túlsúlyos, mert úgy érzem, hogy az õ hibája.. persze van, amikor nem... igazából a nagy felháborodásom egy olyan fóka idézte elõ, aki miniszoknyában, haspólóban fotózkodott képeinél kérdezte, hogy dagadt -e, amikor a nagy zsír lógott oldalt.
Ne haragudj, de ezzel sem értek egyet. Azért mert valaki keveset eszik, attól még az éhezõk nem fognak többet. Nem értelek, olyan mintha kötözködnél.
"Valamilyen szinten igazságtalan, hogy tömi magát valaki, amikor mások éheznek. Egészségtelen és etikátlan." És ha onnan közelítjük meg, az nem igazságtalanság, hogy valaki eszi a csirkemellet salátával, meg barnarizzsel, a másiknak meg csak zsíros kenyérre telik? Vajon melyik hízlal jobban? Nem igazságtalanság, hogy valakinek gyors az anyagcseréje, abszolút nem hízékony genetikailag, a másiknak meg szenvednie kell azért, hogy emberi formája legyen? Gondolkozzál már, mielõtt ilyeneket leírsz....
A kérdező hozzászólása: A derékbõségért felelõs zsírok Vajon tudatában vagyunk annak, hogy a hájas pocak ugyanakkora kockázatot jelent a koszorúér-betegség szempontjából, mint a magas koleszterinszint vagy a napi egy csomag elpöfékelt cigaretta? Azoknak az embereknek pedig, akik koszorúér-betegségben szenvednek, és egyre szélesedik a derekuk, kétszer akkora az esélyük a végzetes kimenetelre, még akkor is, ha a testtömeg-indexük (BMI) a normál tartományban van. Ezekre a következtetésre jutott a Mayo Klinika kutatása, amelyben közel 16 ezer embert vizsgáltak meg. A tudósok szerint azonban a probléma mélyebb ennél, és közel sem csak a látható zsír jelenti a veszélyt. Az úgynevezett viszceláris (zsigeri) zsírok azok, amelyek a hasüregben helyezkednek el és körülveszik a belsõ szerveket. Valójában ezek a belsõ zsírok teszik ki a derékbõség nagy részét. Ezek a zsírok jóval aktívabbak az anyagcserében, ráadásul hormonokat és más anyagokat is termelnek, amelyeknek negatív hatásai vannak az egészségre. Következményként megjelenhet például szívbetegség, magas vérnyomás, stroke, 2-es típusú diabetes, metabolikus szindróma, alvási zavarok és a rák bizonyos fajtá
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 19:21 Mi az, hogy nincs elhízva??? ÚRISTEN!!!
21.17: itt a legtöbben nem azért nézünk furán a lányra, mert felesleg van rajta, hanem azért, mert nagyon elõnytelenül öltözik fel. ezt a testet simán esztétikussá lehetne tenni egy megfelelõ darabbal, ami a szép helyeket kiemeli, a problémásakat meg eltakarja.
Ha oktatni próbálsz legalább tudjad is mirõl beszélsz. Helyesen kalóriabevitel.
Szerintem meg egyáltalán nincs nagyanyó teste. Azért mert túlsúlyos, ahhoz képest feszesnek látom, rajtam is van 10 kg, mégsem tûnök ilyen feszesnek mint ez a lány. Amugy meg, te láttál már nagyanyót levetkõzve? Majd akkor szólj így le másokat. Az elõtted szólóval pedig maximálisan egyetértek.
Ucsó szerintem meg te vagy eltévedve, ha nálad a diéta egyenlõ az agyonéheztetéssel. Egy normális diétában étrendben csak az ételek összetétele változik, legtöbbször nincs is szükség a kalória bevitel drasztikus csökkentésére. A fóka lány képe meg inkább szomorú, mert látszik, hogy egy fiatal csaj és mégis nagyanyó testben él, valószínûleg a táplálkozásbeli ismereteinek hiányában, vagy lustaságból.
ma 12:19 Nem vagy tisztában a fogalmakkal... ennyi a probléma:-D
Nem a magasság alapján mondom, megnézem mindig a képeket :) Nem nézek át a kövéreken sõt, ha látnád az összes kommentem észrevetted volna, hogy már elmondtam párszor, hogy nem az a legfontosabb dolog az életben hogy nézel ki. Nem is érdekel hogy valaki kövér, sõt lesz*rom ha valaki kövér. Én csak válaszolok a kérdésre. Tudom mirõl beszélek, amikor azt mondom, hogy 20 kilót kell leadnia, még ha az átlagember felét sem gondolná. Ha valaki kérdezi, hogy fogyhatna le, elmondom a tuti mûködõ technikát, mások támadnak engem ezért, az lehet hogy nem finomkodós a stílusom, de én szeretem keményen megmondani az igazságot. Senkit nem áll szándékomban megbántani, csak ha nem ismerve engem el kezd sértegetni. Amire te azt mondod csontváz lenne ez korántsem igaz, messze alábecsülitek a túlsúlyt, valószínû azért, mert az lett az átlag, ha valakin van 10-15 kg felesleg. Én látom magamon, hogy mi az amikor 5-10 kilót kell leadnom, és látom ezeket a képeket ;) 5 kiló az már a diétám legvége általában, és nagyon nem így nézek ki mint a képeken szereplõk :) Azt is elmondom sokszor, annyit fogyjon amennyit akar, és ahogy tetszik magának. Ezek alapján elhiszem, hogy a kedvenced vagyok. :)
Kedves Gregx! Te lassan tényleg kezdesz a kedvencem lenni! Igazad van, vannak, akik tényleg azért jönnek ide képpel, hogy megnyugtassák õket. De te az ilyeneknél ahogy én észrevettem, a magasság alapján megmondod, hogy 20 kg-t kéne fogynia. A képet nem nézed? Hogy nézne ki 20 kg-val könnyebben? Csontváz lenne. Én soha nem azt írom, amit a kérdezõ hallani szeretne, hanem amit a képen látok, ahhoz viszonyítok. A kommentem pedig a kérdezõnek szólt, mert már kiverte nálam a biztosítékot a hájutálatával. Jól néznénk ki, ha mindenki csak csinos emberekkel barátkozna, a többin meg átnézne, mert van rajtuk felesleg. Úgy írt mintha a kövérek egy külön faj lennének. Csak akkor utáljuk azt is, aki pl. betegség miatt hízott meg?
tegnap 18:06 Ha valaki idejön és kérdezi képpel, hogy mennyit kéne fogynia, akkor én döntöm el hogy neki mi a jó és le kéne fogynia?:O Elmondtam már párszor, leszarom ha valaki kövér, én arra válaszolok ami a kérdés, hogy mennyt kéne fogynia. De rá kellett jönnöm azért jönnek ide, hogy azt írják rájuk hogy nem is olyan vészes és megnyugtassák magukat, ha megírom a valóségot akkor meg lehúznak.
A kérdező hozzászólása: Valamilyen szinten igazságtalan, hogy tömi magát valaki, amikor mások éheznek. Egészségtelen és etikátlan.
Én nem vagyok kövér, de hadd mondjak valamit. Aki túlsúlyos, valószínû tudja, hogy ez nem egészséges, de mi van akkor, ha õ elfogadta olyannak magát, amilyen, sõõõt, még elõfordul, hogy szereti is, hogy kövér. Azért mert te nem szereted a hájat, van aki szereti, magán és máson is, és ne te akard már megmondani, hogy ki milyen akarjon lenni, vagy hogy mi lenne a helyes. Te akkor fogyózzál, de ne döntsd el, hogy a másik hogy éljen.
A kérdező hozzászólása: Nem undorodok magamtól, csak sztem gusztustalan a háj, nem tudom miért kell lehurrogni, meg ekkora sztorit írni az életemrõl, amikor nem is ismersz!:D Hidd el, elégedett vagyok magammal, de elõfordul, hogy felkúszik pár kg. De aki dagadt, az ne érezze már azt, hogy úgy van minden rendben!:D Aki válaszol ezeknek a képkirakós fókáknak a dagadt vagyok kérdésre, az valami hájimádó beteg lelkû, a többiek pedig az undortól nem tudnak írni.
A kérdező hozzászólása: ez tök igaz! de azért a kg egy irányadó dolog... amúgy sportolok..
sztem 10 kg felesleg nem nagy tragédia, belefér, és nekem is a nõiesebb formályú nõk tetszenek. a mai nõk úgy akarnak kinézni mint egy kisfiú: se mell, se segg, se comb. legalábbis ezt érik el. már a hajuk is rövidre vágják, mert ez lett a divat. semmi nõies idom. ismerek egy tök sovány csajszit, akinek ha ül, megjelenik egy természetes gyûrõdés a hasán. erre fogyókúrázni akar. beteges! sajnálom ezt a felfogást . az élet túl rövid
Nem tudom hova akarsz fogyni? Én 164cm és 54kg vagyok, de szabályosan zörögnek a csontjaim. Jó lenne felszedni valamennyit, mert már rossz a tükörbe nézni, nem áll jók egy ruha sem, de míg a kisfiam szopik nem nagyon akarnak a dkg-ok megmaradni rajtam. 31/N
én már álltam mindkét oldalon, de a tapasztalataim alapján mikor volt rajtam felesleg, be se szólt senki, most meg mindenki azzal rukkolt elö a suliban, hogy azért lettem ilyen gebe /168/56/ mert hogy hánytatom magam, stb... meg azzal csesztetnek hogy vigyázz, el ne fújjon egy kis szellö... :/ szóval szerintem most vagyok átlagos alkat, meg nem is akarok tovább fogyni, de ezek meg itt gebéznek... meg hogy elveszett a régi Én... ugyanúgy röhögök velük meg minden, söt, felszabadultabb vagyok, erre ezt kezdik el... ezek alapján valóban szimpatikusabbak a ducik nekik is-teszem hozzá, mind fiú haver, csak két lány van...
"egy igazi fóka rakott fel magáról képeket " ez hatalmas:D Én is láttam pár jó dolgot mostanában. Most már az is jó, ha arányos vagy elhízva vagy látszik, hogy jó az alakod csak kis formálás kell. +5 kg valóban nem a világ vége, de itt akikre azt mondják sokan, hogy 5-6 kg-t kéne leadnia, azon van kb. 20-25 kg háj.
Nem mindenkinek a kövérebb formák tetszenek. Csak van akinek az jobban bejön, van akinek kifejezetten a vékony tetszik. Egyik sem elítélendõ. Mindenki tetszik valakinek! :)
Szia. Rajtam is van vagy 10 kiló felesleg a papírforma szerint. (170/75) De még SOHA senki nem mondta rám, hogy duci lennék. Van 55 kilós kolléganõm, ennek ellenére többen megjegyezték már, hogy én jobban nézek ki, alkatilag is. Az elhízásnak is van mértéke, a bõröm pedig olyan feszes, amilyen az 55 kilós kolléganõnek se.
"A súlyod 49-68(!) kg között normális" ez is mutatja mekkora egy határtalan iditaság az egész BMI baromság. Tehát valaki ugyan olyan normális +20 kiló zsírral mint más 49 kilósan, értem... +20 zsír valóban ideális.
fogjátok már fel hogy a BMI elsõsorban egészségügyi szempontból hasznos, és nem "divatból" ... akin még van 10kg háj is az orvosi szempontból teljesen OK! és oda van írva alá többek között hogy rendszeres sportnál, testépítésnél aránytalan eredményt hozhat, de attól még az átlagembernek tökéletesen megfelelõ közelítés! azt meg úgy is mindenki tudja hogy van e rajta zsír vagy sem! megfogod a kezeddel és érzed mekkora a hurkád! ... és egyáltalán nem mindegy hogy a 10kg hogy oszlik el, és vannak olyanok akiknek ez tetszik, vannak akiknek nem, szíve joga mindenkinek véleményt alkotni, titeket csak az zavar hogy egy egy kérdésnél többen válaszoltak olyanok akik engedékenyebbek ilyen dolgokban mint ti. a saját házatok táján sepregessetek és válasszatok olyan partnert aki nektek megfelel, de ettõl még +10kg nem a világ vége
már hogy lenne probléma +10 kiló? Tudod én 172/69 vagyok, tehát ezek szerint van rajtam plusz 7 kiló, de megõrülnek értem a pasik, akár elhiszed, akár nem. Van 160/52-es barátnõm is akit duciznak, mert aránytalanul nagy a hasa a többi normális testrészéhez képest. nem cserénék vele, mert vagyok olyan szerencsés, hogy 90 kilósan sem egy formátlan tömb lennék, mert tökéletesen arányos homokóra alakom van és ráadásul izom is van rajtam, a fogyókúrázó, önsanyargató libákkal ellentétben:P a lényeg nem a kilók száma, hanem az arányos testalkat.
Remélem, hogy akit itt fókaként emlegettek, nem én vagyok....
Legyen rajta mit fogni - mondják a pasik, de véletlenül sem hasra, fenékre, combra értik, hanem a csöcsökre. Ha csöcs van, nem zavarja õket annyira, hogy van mit fogni máshol is, de ha a két lökhárító hiányzik, másutt meg ott a háj, na, az már számukra is más kategória. Általában akkor tartják a pasik gusztusosnak a nõt, ha a melle elõrébb dudorodik, mint a hasa. Persze most nem a bizarr méretekrõl beszélek.
szerintem a fiúk nem nagyon tudnak különbséget tenni 10 kg plusz vagy mínusz között.. egyik fiú szerint sem szép a hurka, a husosabb lányokat ilyenen értik: http://www.google.hu/search?tbm=isch&hl=hu&source=hp&biw=102..
*"A súlyod 49-68(!) kg között normális" ez is mutatja mekkora egy határtalan iditaság az egész BMI baromság. Tehát valaki ugyan olyan normális +20 kiló zsírral mint más 49 kilósan, értem... +20 zsír valóban ideális.* Neked ki mondta, hogy 20 kiló zsírról van szó? Vékony meg erõsebb csontozatról, kicsi vagy akár darabonként 2 kilós mellekrõl, izmokról még sosem hallottál, ugye?
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 12:48 ÚÚÚRISTEEEEEEN:DDDDDD
Na ugye:D. Csak átrakták a humor kategóriába, nem értem miért, pedig teljesen komoly a kérdés.
gm
A kérdező hozzászólása: engem meg lep... bár lehet nõi szemmel sokkal inkább bírálom a felesleget, de pl 175cm magassághoz 60kg-ot képzelek... én 165cm vagyok 52kg, és undorítónak érzem a hájam... nem akarok 45kg lenni, 50-nek örülnék, és szerintem az lenne a normális... és eddig minden barátom ezt mondta, hogy az alakom jó, de edzeni kell még, és pedig szerintem 2-3kg felesleg van csak...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!