Találatok a következő kifejezésre: Miért nem el az (1929 db)

Jézus születése elõtt miért nem mérte az emberiség az eltelt éveket? Miért csak a születése után léteznek az évszámok? A évszámok elõtt milyen rendszer volt?

Legjobb válasz: Mibõl gondolod hogy nem mérték? Az hogy a Gergely-naptár a most alkalmazott és annak van egy rendszere, ettõl függetlenül más naptárak is mûködnek párhuzamosan, és a jelenlegi idõszámítás elõtt is voltak: [link] [link] "A Jézus születésén alapuló idõszámítás csak a 9. században terjedt el, és az évkezdés egészen 1752-ig nem volt egységes."

Mibõl gondolod hogy nem mérték? Az hogy a Gergely-naptár a most alkalmazott és annak van egy rendszere, ettõl függetlenül más naptárak is mûködnek párhuzamosan, és a jelenlegi idõszámítás elõtt is voltak: [link] [link] "A Jézus születésén alapuló idõszámítás csak a 9. században terjedt el, és az évkezdés egészen 1752-ig nem volt egységes."

Miért apad el az anyatej 7 hét után, ha mindent ugyanúgy csinálok, mint eddig? Vagy ha nem is apad el, csak átmenetileg csökken, mit tehetnék ellene? Miért kell mindig rettegni, elég-e a tej? Vagy lesz-e tejleadó reflex? Miért ez a nagy ingadozás?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem is csökkent. A baba készül fejlõdési ugrásra. Azt hiszem ezt 6 hetesen, 3 hónaposan, 5-6 hósan "követi el", és persze akkor, amikor akarja :)) Nekem ezt mondták kismama társaim :) Annyiszor tedd mellre ahányszor igényli és akkor a tej mennyisége is nõni fog, remélhetõleg.

Lehet, hogy nem is csökkent. A baba készül fejlõdési ugrásra. Azt hiszem ezt 6 hetesen, 3 hónaposan, 5-6 hósan "követi el", és persze akkor, amikor akarja :) ) Nekem ezt mondták kismama társaim :) Annyiszor tedd mellre ahányszor igényli és akkor a tej mennyisége is nõni fog, remélhetõleg.
Szia!!Én iszom, a tejszaporító teát, de nekem is van ugy, hogy egyszer több egyszer kevesebb....szerintem ne izgulj rajta!
Nem kell rettegni. Igény szerint mellre kell tenni a babát és hagyni, hogy a természet végezze a dolgát. Ha így teszel, nem lesz semmi gond!
Ez természetes. Neked sem minden nap ugyanakkora az étvágyad. Nem kell izgulni. A fiam 8 hónapos. Úgy érzem semmi nincs a cicibe. Hát tévedtem! Így is annyit evett, hogy egy jó nagy adag jött vissza. Mellesleg ahogy elõttem írták, növekedési ugrás idõszakában van, és hirtelen ilyenkor többet esznek, de biztosan elég a tej.

Egy atom elé miért is írnak elé pl. egy nagy kettest? Mert tudom, hogy ha a jobb sarokba írják, az a molekula mennyiségét jelzi, épp ezért nem is tudom miért írják elé az atomnak

Legjobb válasz: Egy egyenletben, ezért mert 2 atom vesz részt a reakcióban, pontosabban az atomok arányait mutatja. Mert ugyebár nem minden atom szervezõdik molekulákba, vannak, amik izoláltan vannak.

Egy egyenletben, ezért mert 2 atom vesz részt a reakcióban, pontosabban az atomok arányait mutatja. Mert ugyebár nem minden atom szervezõdik molekulákba, vannak, amik izoláltan vannak.
Ha "jobb sarokba" írják, az azt mutatja meg, hogy az adott molekulát hány atom építi fel. Az elõtte lévõ mennyiség pedig arra utal, hogy hány molekuláról/atomról beszélünk.


Miért általánosítasz? Sztem személyesen jobb, mint pl neten!
Hát én nem vettem ezt észre... csak nem csitrib*ncokhoz kell odamenni
Neked is szabad a választás igen és nem között. Egy udvarias visszautasítás nem bunkóság.
arra nem gondoltál, hogy azért utasítanak el, mert nem tetszettél nekik?
Vagy bûn ronda vagy, és esélyed sincs megcsillogtatni felsõbbrendû intellektuális képességeidet, vagy egyszerûen a csajok fosnak a merész férfiaktól. Neten mégis könnyebb beszédbe elegyedni mind a két félnek. :D
Nem azért, de szerintem egy "duci"lány is lehet szép és vonzó, persze nem utolsó sorban kedves is :DD'
A kérdező hozzászólása: ma 19:52 egy szóval sem mondtam, hogy udvariasak voltak velem a lányok többnyire, sõt...
A kérdező hozzászólása: ma 18:58 szerintetek egy túlsúlyos lány szép? mégis odamentem
szerintem mindegy, hogy kihez mész oda, elõször talán könnyebb prédákhoz kellene odamenni, akiknél nagyobb az esélyed, ezzel gyakorlatot szerzel, aztán jobb csajokkal próbálkozni meg elõször olyan nõkkel beszélni, akiktõl nem akarsz semmit, azzal is gyakorlod az ismerkedést, csak beszélni a semmirõl
A kérdező hozzászólása: de részegen még õk is vonzóak nekem xD
A kérdező hozzászólása: ma 18:45 túlsúlyos lányok nem hiszem, hogy ribi kategóriába tartoznának -.-
felteszem, mert nem jöttél be neki, akár mert: - valami miatt alapból nem akart ismerkedni (teszem azt volt barátja) - te nem voltál elsõ látásra szimpi (teszem azt randa vagy, vagy láthatóan ittas, ami szintén nem vonzó) - második látásra sem voltál szimpi, pl. a szöveged nem volt olyan bombasztikus, hogy felturbózd vele a látványt (teszem azt látszott a nincs ló, jó a szamár is, lényeg hogy tapizhassak már valami mást is a cerkámon kívül hozzáállás) - fáradt volt - fájt a feje - kezdõdött a kedvenc sorozata - a feng shui szerint rossz irányból közelítetted meg - rossz volt a csillagok állása - stb.

Miért divat ez? Miért tartják ezt normálisnak az emberek, és miért itélik el azt, aki nem olyan? (lent)

Szóval, gondolom ti is láttatok már részeg tiniket, embereket. És nekem az lenne a problémám (én nem iszom), hogy miért itélnek el engem emiatt. Volt egy fiú, akivel randizgattam, de amint megtudta, hogy nem vagyok olyan, mint a többi lány/csaj (iszákos,bulizós, meg ilyenek), utána már nem is kellettem neki. De én ezt nem értem, feltétlenül innom kell, hogy szeressenek és hogy befogadjanak? Barátom nem sok van, az iskolában szinte mindenki utál,cikiz (meg máshol is).

Legjobb válasz: Úgy gondolom hogy ha valakik emiatt ítélnek el és nem foglalkoznak veled azok éretlen hü.lye kis senkik. Keress olyan társaságot akiknek nem ez számít.

Úgy gondolom hogy ha valakik emiatt ítélnek el és nem foglalkoznak veled azok éretlen hü.lye kis senkik. Keress olyan társaságot akiknek nem ez számít.
Hidd el, nem mindenki tartja ezt a fajta életmódot normálisnak. Amúgy se kell mindig más emberek után menni, így nem lesz egyéniséged. Ha te így érzed magad jól és ezt nem tudják a többiek elfogadni, szerintem nem benned van a hiba.

A nagy többség miért ítéli el az olyan nőket, akik lazán kezelik a szexet és "ágyba bújnak" azzal, akit megkívánnak? A férfiakat pedig miért nem?

Legjobb válasz: 8#Epic :D Azok által vannak elîtélve, akiknek esélyük sincs ilyen nõbe botlani. Ahogy a mondás tartja: savanyú a szõlõ..

8#Epic :D Azok által vannak elîtélve, akiknek esélyük sincs ilyen nõbe botlani. Ahogy a mondás tartja: savanyú a szõlõ..
Pfff micsoda véletlen hogy valaki pont abban.a.percben irta le a kulcsos monologot mikor en is megirtam hogy holt ziher hogy valaki mindjart ideböki! XD
nemtom, idióták..
Ha ezt a.kerdest nem tettek meg fel 3649szer a GYIK torténelme ota akkor nem ér a nevem! Mert a nõket tizstességre, szemérmességre nevelték évezredek óta... csak a legmegfelelobbel parosodjon hogy az utodok is a leheto legjobak legyenek. A ferfiakak meg az van beprogramozva az agyacskajukba hogy minel tobbszor hágjanak, minnel tobb felé tudjak szorni a magjukat...tudod mint az állatoknál.
Mert így vagyunk programozva az evolúció által.
Azért, mert a férfinak kell meghódítani a nõt. Ha több nõt tud meghódítani az erény, mert ezek szerint õ tud küzdeni, nem adja fel, életrevaló, ügyes, stb. ezt igazolja. A nõknek nincs különösebb dolguk, max szépítkeznek, sminkelnek, de az had ne legyen már olyan nagy erény. max jó tulajdonság, hogy jól tud sminkelni. Ezen kívül több dolga nincs is igazán a nõnek. Egy nõnek sokan udvarolnak, neki az az erény ha képes kontrollálni magát, nem dõl be minden hülyeségnek, amit a pasik mondtak, és megválogatja a partnereit. Egy nõ akkor "erõs" ha képes uralkodni az ösztönein. A férfi meg akkor erõs ha több nõt képes meghódítani, ennyi. Egyébként nem értem a felháborodást, ez már nagyon rég óta így van, és van oka. Miért kell mindenben a rosszat látni, és hogy "nincs egyenlõség". Persze hogy nincs, mert a férfi udvarol a nõnek... Jobb lenne, ha nem így lenne?
a hármas kommentelõ rátapintott a lényegre: irigységbõl
#14 A férfiaknak az a dolguk, hogy õk kezdeményezzék a kapcsolatot? Oké! Akkor szedjenek fel sok nõt, de udvaroljanak is annak, aki tetszik neki, mivel manapság ez megfordult! A nõt szokták kezdeményezni a dolgot. És ez a világ legnagyobb hü lyesége, ez az evolúciós dolog, mert ha annyira szaporodni akar, akkor nem védekezne, de itt nem akar szinte senki sem gyereket, mert sok pénz. Ez csak élvezeti dolog a férfiaknak. Amúgy sem vagyunk állatok, ne mentegessétek magatokat az evolúcióval. Ha a férfiak is szexelhetnek élvezetbõl, akkor a nõk miért ne? Én ezt úgy mondom, hogy én csak azzal fekszem le, akit igazán szeretek, de van, aki azért szeret, mert élvezi. A nõ is védekezik. Azért is jó, mert tapasztalatot szerez a kalandjainál. De szerintem egyik fél se szexeljen túl sok emberrel. Csak olyannal, akit SZERET!!
"A nõk esetében viszont társat keresek, aki fûvel-fával lefekszik, az komolytalan, megbízhatatlan, ösztönlény tehát alkalmatlan partnernek." RESPECT Ezt nem is lehetett volna érthetõbben/jobban/tudományosabban megfogalmazni grat (!) :)
én csak azt ítélem el, aki nem velem akar..
A férfiakat azért nem ítélem el, mert férfi vagyok, ha nõ lennék nekem nem kellenének, de így nem az én dolgom, azt csinálnak, amit akarnak. A nõk esetében viszont társat keresek, aki fûvel-fával lefekszik, az komolytalan, megbízhatatlan, ösztönlény tehát alkalmatlan partnernek.
Az evós "magyarázat" erõsen téves. Nem halak vagyunk, hogy az anya kinyom magából párszáz utódot, aztán lesz velük, ami lesz. Hosszú a terhesség, hosszú idõ a gyerek felnevelése valami magát viszonylagosan ellátó korig, ehhez kell az apa védelme is. Az apa nem teheti meg, hogy magára hagyja a gyermeke anyját, ha valóban tovább akarja örökíteni a génállományt. Annak a gyereknek el is kell jutnia ivarérett korba. A kulcsos duma meg egész egyszerûen a mindenség legalja. Aki azt elhiszi, borítékolhatóan egy idióta. Azt hittem, már eltûnt ez a marhaság. Ja, és amúgy mi van akkor, ha a mindenkivel ágyba bújó férfiakat IS elítélem? Meg a nõket IS? Hadd legyen mán véleményem...
Csak az idióták itélik el, akiknek nincs jobb dolguk, mint h mások felett itélkezzenek..
Maydy4! Engem megfogtál. Respect. Ha én tudnék, csak hasonlót is... A kulcsos lakatos finta mindent elmond.
Na már most: Van egy kulcs, amelyik az összes ajtót kinyitja. Az egy elég jó kulcs, ugye? És van egy zár, amit minden kulcs kinyit...az egy elég rossz zár ugye? :) ha érted
Ja és majd biztos irni fogjak a kulcs lakat effektust is....mint minden ilyen kerdesnel....
Mert a nõk megtanultak nemet mondani Õk mindennap ezt kell mondják sugallják a nekik nem tetszõ fériaknak: NEM!NEM! NEM! Ezzel szemben ha egy szexi csaj odamenne egy átlagos pasihoz hogy akarsz dugni? Szegény csávónak leállna az agya nem tudna válaszolni mert ilyen vel még nem volt
én ki nem állhatom az ilyen rib**cokat, mert tudom hogy velem soha nem feküdnének le, ki*rtanám egytõl egyig, az összes ilyen r**ancot, halál az összesre
Köszi, köszi, kösz! XD

Miért nem igazságosak az élet, vagy az emberrel az emberek?

Legjobb válasz: elnézést a helytelen írásért igy akartam ---miért nem igazságosak az emberrel az élet, vagy az emberrel az emberek?

A kérdező hozzászólása: elnézést a helytelen írásért igy akartam ---miért nem igazságosak az emberrel az élet, vagy az emberrel az emberek?
Még aki nagyon próbálja, annak se nagyon akar sikerülni! Az élet pedig csak egy dologhoz ért: élni.
Másodszor is helytelenül írtad. Erre a kérdésre, nem lehet válaszolni. Vannak akiket jobban próbára tesz az élet. Több szenvedést, és igazságtalanságot kell átélniük, mint másoknak. Viszont az ilyen emberekbõl lesznek, az igazi "életmûvészek".
mert az elet nem errol szol. nem ovoda, es nincs kinek arulkodni. (vagy ha megis konyorogsz valamiert a Mindenhatohoz, latszolag nincs kezzelfoghato eredmenye.)
Mert szívtelenek vagyunk. Nem segítünk egymásnak, csak önös érdekbõl. Rengetegen tesznek keresztbe a másiknak, hogy bukjon el.
A kérdező hozzászólása: igen látom nem javult ki hiba mert ugyanazt másoltam és nem azt küldte el azt a párbetût amit kijavítottam hanem azt amit be másoltam, bocsánat
ah, latom, Te olyan ember lehetsz, aki fennakad a problemakon. Akaszd ki, engedd el, lepj tovabb. Igen, ez mindenre igaz, az igazsagtalansagra is.

Miért nem kezdenek az alkoholista szülőkkel valamit? Ezt miért nézik el?

Apám alkoholista, és TERRORBAN TART minket! A KUTYÁT SE ÉRDEKLI!!! :'(

Legjobb válasz: Azért mert olyanok a törvények, hogy semmit sem tudnak vele mit kezdeni, mindaddig, amíg vér nem folyik.:( Vagyis tudnak, de nem elég az, amit tenni lehet velük, így hamar szabadulnak és csak még jobban ártanak.:( Meg persze gondolom apád is mások elõtt szépnek és jónak mutatja magát és igaz a mondás, hogy más látni és más lakni.

Azért mert olyanok a törvények, hogy semmit sem tudnak vele mit kezdeni, mindaddig, amíg vér nem folyik.:( Vagyis tudnak, de nem elég az, amit tenni lehet velük, így hamar szabadulnak és csak még jobban ártanak.:( Meg persze gondolom apád is mások elõtt szépnek és jónak mutatja magát és igaz a mondás, hogy más látni és más lakni.
Miért nem volt segítség a válasz? Kérdezted, hogy miért nem kezdenek valamit az ilyen szülõvel? Válaszoltam, mert ilyenek a törvények, hogy nem teszik lehetõvé és pont. Nincs más válasz. Én is végigmentem ezen. Ha lelki terrorban tart titeket, arra nincs büntetés. Megoldás, hogy fogjátok magatokat és elmentek onnan. Ha testi sértést is elkövet, annak is vannak fokozatai. Egy szimpla pofonért nem fogják leültetni. Ezért írtam, hogy amíg vér nem folyik. Súlyos testi sértésért igen, fognak vele mit kezdeni. De addig nem. A másik út, ha olyat tesz, mentõt hívsz hozzá, elviszik a pszichiátriára, ahol szépnek és jónak mutatja magát, 2 nap múlva saját felelõsségre hazajön és a többit lehet sejteni.
de, az elsõ segített, mégpedig azzal, hogy a kérdésedre válaszolt. a második közölte veled az együttérzését. te meg itt kiabálsz még mindig. azt szeretnéd, hogy odamenjünk és elgyepáljuk apádat? jó, akkor írj ki kérdés, hogy "ki jönne ide xy címre helyre rázni az apám agyát?" és jönne a sok válasz, hogy szívesen mennék, de törvénybe ütközik. ördögi kör, mi? amúgy kérj segítséget rokonoktól, menj családsegítõbe, és ne itt "üvöltözz" azokkal, akik úgysem tudnak tenni semmit. amúgy tudom, hogy lesz.rod, de kitartást kívánok.
a rendõrség nem avatkozhat bele családi dolgokba. nekem ezt telefonban mondták, miután barátom alkoholista apja neki ment, hogy összeverje. szépen lecsesztem a rendõrt, ordibáltam vele ahogy kell és szépen kiküldtek egy kocsit. ezekkel úgy kell beszélni, mint az utolsó c*okkal és akkor talán tesznek valamit
kié a házatok???
A kérdező hozzászólása: Miénk, de hogy ki nevére van íratva, gondolom apáéra!
A kérdező hozzászólása: És ha fizikailag bántalmaz, mi a teendõ???
A kérdező hozzászólása: :"((((((
Kérded: miért nézik el? Mert ki tud minderrõl? Elmondtátok olyan helyen, ahol tehetnének (háziorvos, családsegítõ, gyermekvédelem, iskola/osztályfõnök-megbízható tanár, rendõrség)? Ugyanis te magad annyit tehetsz, hogy ha bánt (akár lelkileg, akár fizikálisan), akkor a felsoroltak közül akár többnek is elmondod a bajotokat, és kéred a segítségét.
A kérdező hozzászólása: Simán elmehetnék otthonról, de anya végett nemmerek!!!!
kérdezd már meg kié a ház..ennyit tudhatnál egyébként.. házasok?
A kérdező hozzászólása: Persze
jó..utoljára. kié a ház?
A kérdező hozzászólása: apáé
hát akkor el kell mennetek más lehetõség nincs.
Tényleg nehéz helyzetben vagytok. Sajnos az is igaz, hogy apád helyett te nem akarhatod abbahagyni az ivást:( Ezt neki kell akarnia. Ha erre nincs remény, akkor próbáljatok meg elköltözni (rokon, barátok, ismerõsök, albérlet, végsõ esetben családok átmeneti otthona, anyaotthon stb.).
Hatást sehogy sem lehet gyakorolni rá. Maximum egy orvosi szakvélemény megijesztheti, de a legtöbb ilyen embert az sem. Ott lehet hagyni és új életet kezdeni nélküle. Õ csakis saját belátásból tudja megoldani az életét - de a belátását már valószínûleg elitta.
A kérdező hozzászólása: Anya majdnem meghalt egy betegségben, most felépült, de még mindig nem fogja fel, hogy így nem lehet! Apám alkesz volt hosszú éveken át, majd egy éve lerakta, nagyon keveset ivott, javult a kapcsolatunk, viszont most újból alkoholhoz nyúlt! Ez egy hatalmas csalódás nekünk! Nagy segítség lenne valami cikk, vagy könyv, ami segít az ilyen helyzetekben, amikor alkohol hatása alatt van az ember :S Hogyan lehet hatást gyakorolni rá, stb. :( Köszönöm a segítséget és még1x bocsi az idegességemért...
Együttérzek veled, sajnálom. Én is keresztülmentem ezen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ezzel NEM segítettetek!
A kérdező hozzászólása: Verbálisan terrorizál!!! Reagáljunk vagy hagyjuk magunkat??? MI ILYENKOR A TEENDÕ?:(
Már ne haragudj, de miért vagy felháborodva? Szerinted mit tehetne egy virtuális fórum, azonkívül, hogy együttérez veled? Hidd el, nagyon sokan keresztül mentünk ezen, tudjuk milyen borzasztó, és hogy az ilyen közegbõl érkezõ gyerekek jelentõs százaléka felnõttkori életére is kihat ez a dolog. De amíg a gyámügy, az önkormányzat és az állam(akiknek köteleysége lenne a gyerekeket megvédeni) nem tesz semmit, addig mi csak egy porszem vagyunk az univerzumban. Hathatós lépésekre sosem kerül sor, ha meg bekövetkezik a tragédia a törvényhozók nagyon sajnálkoznak, tesznek néhány látszatintézkedést, majd ha csitul a közfelháborodás szépen engedik folyni tovább az eseményeket változatlanul. Borzasztó, de ez az igazság.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, rettentõen félek, szorongok, és ideges vagyok!!! :'(((((( és SZOMORÚ, hogy ilyen esetekben nem lépnek semmit, meg a törvények, blabla!
A kérdező hozzászólása: Lenne hova mennem, a mamámhoz, itt lakik nem messze! Viszont anya SOSE menne el itthonról, mert azzal "mégnagyobb bajt csinál", és nem merem egyedül otthon hagyni õt :S:S:S Féltem, mert ez az állat bármire képes lenne!
vert már meg titeket aminek lett súlyosabb 8 napon túl gyógyuló sérülésre?
A kérdező hozzászólása: Nem vert meg komolyabban, de sokszor nekünk jön!!!
Azért írhatnál pár példát, mielõtt belevágnánk a tanácsadásba, mert eddig nagyon keveset tudunk a helyzetedrõl.
Bocsánat, most olvasom: "mégnagyobb bajt csinál"? Anyukád álljon a sarkára! Nem maradhat ott, hiszen már így is nagy a baj!
a ház amiben éltek kié?
Apád tudja magáról, hogy alkoholista? Ha igen: anonimalkoholistak.hu Elhiheteted, jobb, ha az anonimhoz megy, egy orvos csak akkor tudja leginkább mirõl beszél, ha át is élte... (Ebben az esetben.)
Nincs.
Nem. 5 naposak vannak, de azokat is a lehetõ leghamarabb kell bevenni, minél több idõ telik el az aktus óta, annál bizonytalanabb a tabletta.
A kérdező hozzászólása: Értem Köszönöm. Ma van pont 5 napja. Eddig Óvszerral védekeztünk2x vagy 3x voltunk együtt megszakításosan. Utána 20-án megis jött de el is múlt.. Azóta semmi! a Hasam alul kezd fájni ha nyomkodom. Eléggé félek. Ezért kérdeztem meg mert egyre jobban hajlik a dolog a terhesség felé.
Akárhogy is számolom, már nem 1 hétrõl, hanem 9 napról beszélünk. Az együttléttõl kezdve pedig ki tudja, talán 10 vagy még több nap is eltelt (nem írod, hogy mennyivel "elõtte" voltatok együtt megszakításosan). Ha megfogantál, akkor már rég megtöretént, ilyenkor az esemény utáni már nem segít.
Na mi történt végül? Megoldódott a dolog, vagy már anyuka vagy? :)

Miért nem közvetítenek az első holdraszállás óta élőben űrexpedíciókat?

Nem akarják, hogy olyat lássunk amit nem lenne szabad? Állítólag minden űrhajós beszámol idegen űrhajókról ami a rutinhoz is hozzátartozik már, külön kiképzik erre őket, hogy fel tudják dolgozni lelkileg és megtiltják, hogy erről beszéljenek.

Legjobb válasz: Ez érdekes mondjuk, hogy miért nem járt ember a Holdon 1972 óta. Pedig elvileg azóta fejlõdött a technológia is, hogy a keret is elfogyott volna, azt meg kétlem. Talán azért nem közvetítenek élõben, mert így könnyû eltussolni, ha valami nem oda illõ dolgot látnánk. Itt minden arról szól hogyan b.....k át a pórnépet!

Ez érdekes mondjuk, hogy miért nem járt ember a Holdon 1972 óta. Pedig elvileg azóta fejlõdött a technológia is, hogy a keret is elfogyott volna, azt meg kétlem. Talán azért nem közvetítenek élõben, mert így könnyû eltussolni, ha valami nem oda illõ dolgot látnánk. Itt minden arról szól hogyan b.....k át a pórnépet!
Azért ott van az az Állítólag szócska, szóval lehet hogy értesüléseid nem éppen hitelesek. Amúgy meg már annyira általános, hogy egy kilövés már nem szenzáció.
Ja, bocs, kicsit félreértettem a kérdést. Azt hittem, az is kérdés, hogy miért nincs újabb Holdraszállás. De látom, a közvetítés kérdésére már megkaptad a választ. De azért erre is írok: amit közvetítenek, az nem elég érdekes egy hétköznapi embernek. Ezért nemigen adják le a tévék. Majd ha megint lesz olyan komoly érdeklõdésre számottartó expedíció, mint a Holdraszállás, akkor majd közvetítik.
Talán azért, mert a holdraszállás után, nem is volt semmilyen nagyszabású expedíció, majd lehet, hogy a marsraszállást közvetíteni fogják élõben.
A kérdező hozzászólása: Nem tudtam, hogy közvetítenek egyáltalán valahol. Köszi a tájékoztatást! :D
"Space Night started in 1994 as an alternative to the test card that was broadcast on BR at night until this time. The idea originated in the fact that the German satellite ASTRO-SPAS (see STS-80) had recorded many hours of video footage. The BR edited this material and added downtempo music. They didn't want to show the same pictures 7 days a week so NASA and ESA were asked to provide more footage, which they did." http://en.wikipedia.org/wiki/Space_Night
Mibõl gonolod, hogy nem közvetítenek? Német mûholdas adókon minden éjszaka az megy mûsorzárás után reggelig... A mûsor címe : "Space Night" És a mûholdakra , és az ûrállomásra felszerelt külsõ kamerák képeit adja.
Az egész ott bukik, hogy közvetítenek élõ adást. Egyszerûen csak a TV sõt az online média is cseszik rá és nem adják le mert nem hozna elég nézettséget. Igen hamar elcsépelté vált a Holdra szállás, a sima ûrben lézengés pedig még fele ennyire sem izgalmas. 8 órás videó arról, hogy sötét háttér elõtt egy ûrhajós matat valamit nem túl érdekfeszítõ. Amúgy van egy rakat NASA UFO videó is, csak éppen az UFO az ami, egy azonosítatlan repülõ tárgy.
A kérdező hozzászólása: Nem az mikor a lombikok meg mittudomén mik mellett tevékenykednek, hanem ûrséták stb.
Amikor mindenki figyel mindenkit, nem hiszem, hogy titokban bármelyik hatalom tudna holdexpedíciót indítani. Az ûrállomásokon meg mi érdekes történne, amit érdemes lenne közvetíteni? A kísérletek, a kutatás, túl költségesek ahhoz hogy a nyilvánosság elõtt csinálják. Amúgy sem értenénk belõle semmit.
A kérdező hozzászólása: Egy dokumentum filmben ezt mondták, h tilos róla beszélniük. És nem kilövésrõl beszélek, hanem pl a holdról is közvetítettek élõ adásban '69-ben. De azóta sohasem, pedig sok ember kíváncsi lenne rá, én is megnéznék egy élõ adást, mégiscsak más lehet mint youtube-on megnézni, aztán kitudja, h igazi-e a felvétel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!