Találatok a következő kifejezésre: Miért nem el a vista (6 db)

Miért nem indul el a vista telepítő?

clean installt akarok, dvd-r?l bootolva, a telepít? elkezdi a fileokat másolni, bejön a vista háttér, meg az egér, de itt megáll. A jelenlegi rendszer 32 bites, 64-est szeretnék feltenni, elképzelhet?, hogy a hiba oka?

Legjobb válasz: Ne lopott Vistát tegyél fel, ennyi. Rommá tört szir szar telpítõk szart sem érnek, meg hát ha ennyi eszed van, h 32bites rendszerre 64est akarsz tenni, akkor inkább lõdd fejbe magad! Nem vagy vmi sikeres ember, mi?Tehetséges sem.Nyomi. Aztán meg Off.Leszarom.

Ne lopott Vistát tegyél fel, ennyi. Rommá tört szir szar telpítõk szart sem érnek, meg hát ha ennyi eszed van, h 32bites rendszerre 64est akarsz tenni, akkor inkább lõdd fejbe magad! Nem vagy vmi sikeres ember, mi?Tehetséges sem.Nyomi. Aztán meg Off.Leszarom.
Hali! Processzorod 64bit-es? Ha nem, akkor ne is próbálkozz. :P Formatáltad rendesen a partíciót?
A kérdező hozzászólása: Nem formatáltam, arra akarom feltenni, amin jeleleg is fut a 32 bites. Az alaplap meg a proci az 64 bites.
Semmiképpen sem ajánlatos egy meglévõ rendszerre feltenni. Egyrészt telepítési komplikációk miatt, másrészt ha esetleg sikerül is a telepítés, késõbb problémák/lassulások és megmagyarázhatatlan jelenségek lehetnek belõle. Mindenképp tiszta lappal érdemes kezdeni. Javaslom neked, hogy a fontos dolgokat mentsd ki valahova, utána formatáld azt a partíciót amire szeretnéd telepíteni a rendszert, és utána telepíts.
Az elsõ válaszolónak mondom, hogy a Vista licenszelése már nem igényli a "szarrátört" Vista telepítését... Ugyanis mindenféle törés nélkül, serial megadását mellõzve is telepíthetõ a Vista (sõt már az XP SP3 is), tehát nem az a baj, hogy rossz a dvd. A telepítés ha leáll, az hardvergyanús. Futtass egy memóriatesztet.
Az elsõ válaszadónak: Ezzel a "szír-szar" megjelöléssel már másik válaszban is találkoztam. Ez nem segítség, hanem gusztustalan nagyképûség./végy vissza az arcodból/ Talán ha a jelzõidet +ennéd rádöbbennél, hogy minek tekinted a másik embert./vagy jól laknál/ A kérdezõnek: Én ketté particionáltam a 180-as vinyót, utána xp az egyikre, vista a másikra /lemezrõl indítva/ telepítve. A vas bekapcsolásakór rákérdez: vista vagy egy korábbi op. Nekem jól mûködik mind a kettõ. Üdv. Rokkarudi

Miért nem indul el a vista?

Össze bvolt kutyulva a vista a gépen és rátelepitettem egy másikat betölti és mikor a destkopnak ki kéne jönni csak annyit ir ki nagy piros betükkel h Error és fenti meg h can not open file recovery .Dat mit tegyek??

Miért nem működik Vistán a 2009-es msn? Sőt semmilyen msn. Egyszerűen nem tudok bejelentkezni. Vigyem el számítástechnikushoz vagy mit lehet vele kezdeni?

Legjobb válasz: Vista uninstall XP install 1. ha játszani szeretnél rajtaakkor vista 2 óra szenvedés a beállításokkal és utána ha szerencséd van tudsz játszani 1 óránkénti szünetekkel XP felrakod go to game:) 2. a vista mindent vírusnak néz kivéve a microsoftos dolgokat az XP viszont semmit.

Vista uninstall XP install 1. ha játszani szeretnél rajtaakkor vista 2 óra szenvedés a beállításokkal és utána ha szerencséd van tudsz játszani 1 óránkénti szünetekkel XP felrakod go to game:) 2. a vista mindent vírusnak néz kivéve a microsoftos dolgokat az XP viszont semmit.


Windows 7 új operációs rendszer teljesen független a Vistától.
A kérdező hozzászólása: Az szép... dobták ki a Vistat és máris egy újjal rukkoltak elõ...
Nekem ez a Windows 7 operációs rendszer van, szerintem nagyon jó és modern.
A Vista bebukott, gyakorlatilag önállóan eladhatatlan. Egy nagyon elsietett kiadású rendszer volt, amin az általános frissítések, szervizcsomagok se tudtak jóformán segíteni. Amikor erre rájöttek, alapjaiban kezdték el javítani, foltozni, és idén októberben kiadták új néven, ez lett a Windows 7. Sokak szerint egyébként a javítás olyan jól sikerült, hogy a Microsoftnak ez lett az egyik legjobb rendszere.
3 éve jelent meg a Vista. Régebben is kb. ennyi idõ telt el az új verziók közt, csak az XP és a Vista esetében volt 5-6 év.

Van két merevlemezem, az egyiken xp a másikon vista van. Eddig indítaskor tudtam választani, hogy melyikkel dolgozom, egyszer csak elment, most csak a vistáról indítható. Miért? Fontosdolgaim vannak az xp-én, amik vistán nem mennek el. SOS!

Legjobb válasz: Merevlemezenként választottál vagy boot szerint? vagy lehetett választani Xp Win7 dos ablakba? valahogy igy-http://www.sciencetodaynews.com/wp-content/uploads/images/Ho..

Merevlemezenként választottál vagy boot szerint? vagy lehetett választani Xp Win7 dos ablakba? valahogy igy-http://www.sciencetodaynews.com/wp-content/uploads/images/Ho..
A kérdező hozzászólása: A gép ajánlotta fel: "windows vista "windows régebbi verzió"
A régebbi verzió az XP.
Hogy nem tudod felrakni? Mi ír ki? Legalább AGP hotfix -es driverrel próbálkozol? http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix..
A kérdező hozzászólása: Igen azzal is próbálkoztam.Felrakni felrakja, de az eszközkezelõben sárga felkiáltójel van a VGA mellett.
Próbáld meg az eszközkezelõbõl telepíteni, az illesztõprogram frissítése varázslóval. Válaszd a haladó telepítést majd tallózd ki neki a már kicsomagolt drivert (c:\AMD\Support\...)
A kérdező hozzászólása: ezt is próbáltam


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!