Találatok a következő kifejezésre: Miért nem el a Photoshop CS3 (3 db)

Miért nem indul el a Photoshop CS3 telepítése?

Mikor el akarom indítani a telepítést( megnyitim a Setup-ot) azt írja ki:" A telepít? hibát észlelt, és nem tud tovább lépni. A rendszer nem tudja megnyitni a megadott eszközt, vagy fájlt."

Legjobb válasz: Talán megsérült egy fájl?

Talán megsérült egy fájl?
Formatálás után a windows-t updatelted? Fontos, hogy telepítsd fel az összes frissítést, lehet hogy ennek a hiánya okozza a bajt. Ha fel van telepítve minden, akkor lehet, hogy tényleg hibás lett a telepítõ. Érdemes lenne kipróbálnod egy másikkal is.
biztos van az Adobe-nak Call Centere! Hívd azonnal és biztosan segíteni fognak!

Miért nem menti el a képet a Photoshop CS3?

Azt írja: Could not save as "C:\...\49.PNG" because of a disk error. Mi lehet a baj?:S

Legjobb válasz: Kevés a szabad hely a merevlemezen, vagy kevés a memória. Illetve ha meg vagy róla gyõzõdve, hogy van elég szabad helyed akkor: 1. Edit > Preferences > Perfomance 2. A "Memory Usage" szekcióban, a "Let Photoshop use..." csúszkát húzd jobb oldalra teljesen hogy a PS 100%-ot el tudjon venni magának 3. A "Scratch Disk" szekcióban, válassz ki minden merevlemezt és jelöld be a jelölõnégyzeteket! Aztán klikkelj az OK-ra! 4. Indítsd újra a PS-t és a probléma elméletileg megoldva

Kevés a szabad hely a merevlemezen, vagy kevés a memória. Illetve ha meg vagy róla gyõzõdve, hogy van elég szabad helyed akkor: 1. Edit > Preferences > Perfomance 2. A "Memory Usage" szekcióban, a "Let Photoshop use..." csúszkát húzd jobb oldalra teljesen hogy a PS 100%-ot el tudjon venni magának 3. A "Scratch Disk" szekcióban, válassz ki minden merevlemezt és jelöld be a jelölõnégyzeteket! Aztán klikkelj az OK-ra! 4. Indítsd újra a PS-t és a probléma elméletileg megoldva
A kérdező hozzászólása: óóó, nagyon szépen köszönöm! sikerült :D

A Photoshop CS3-ban a Kép (Image) /Korrekciók (Adjustments) /"Színezet/Telítettség" (Hue/Saturation) menüpont miért nem érhető el? HELP!

Legjobb válasz: tán nem megfelelõ a kép? Akár formátum, akár msá, pl. szürkeárnyalatos vagy ilyesmi

tán nem megfelelõ a kép? Akár formátum, akár msá, pl. szürkeárnyalatos vagy ilyesmi
A kérdező hozzászólása: már sikerült... a színmóddal volt a probléma


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!