Találatok a következő kifejezésre: Miért nem el a Photoshop (6 db)

Miért nem indul el a Photoshop CS3 telepítése?

Mikor el akarom indítani a telepítést( megnyitim a Setup-ot) azt írja ki:" A telepít? hibát észlelt, és nem tud tovább lépni. A rendszer nem tudja megnyitni a megadott eszközt, vagy fájlt."

Legjobb válasz: Talán megsérült egy fájl?

Talán megsérült egy fájl?
Formatálás után a windows-t updatelted? Fontos, hogy telepítsd fel az összes frissítést, lehet hogy ennek a hiánya okozza a bajt. Ha fel van telepítve minden, akkor lehet, hogy tényleg hibás lett a telepítõ. Érdemes lenne kipróbálnod egy másikkal is.
biztos van az Adobe-nak Call Centere! Hívd azonnal és biztosan segíteni fognak!

Miért nem indul el a photoshop ?

ezel?tt minden normálisan m?ködött

Legjobb válasz: a CS5 rõl van szó

A kérdező hozzászólása: a CS5 rõl van szó
Pontosan mit csinál? Ráklikkelsz és a logó bejön, vagy az se, kiír-e esetleg valamit? Ha más nem jön össze szedj le egy másik verziót, nincsenek túl nagy különbségek...
A kérdező hozzászólása: nem ír ki semmit és de vannak külömbségek mert a cs5 be van puppet warp meg a refine edge másabb.
Hát így nehéz megmondani, talán rakj fel egy másik telepítõs CS5-öt, vagy CS6-ot. :S

Miért nem menti el a képet a Photoshop CS3?

Azt írja: Could not save as "C:\...\49.PNG" because of a disk error. Mi lehet a baj?:S

Legjobb válasz: Kevés a szabad hely a merevlemezen, vagy kevés a memória. Illetve ha meg vagy róla gyõzõdve, hogy van elég szabad helyed akkor: 1. Edit > Preferences > Perfomance 2. A "Memory Usage" szekcióban, a "Let Photoshop use..." csúszkát húzd jobb oldalra teljesen hogy a PS 100%-ot el tudjon venni magának 3. A "Scratch Disk" szekcióban, válassz ki minden merevlemezt és jelöld be a jelölõnégyzeteket! Aztán klikkelj az OK-ra! 4. Indítsd újra a PS-t és a probléma elméletileg megoldva

Kevés a szabad hely a merevlemezen, vagy kevés a memória. Illetve ha meg vagy róla gyõzõdve, hogy van elég szabad helyed akkor: 1. Edit > Preferences > Perfomance 2. A "Memory Usage" szekcióban, a "Let Photoshop use..." csúszkát húzd jobb oldalra teljesen hogy a PS 100%-ot el tudjon venni magának 3. A "Scratch Disk" szekcióban, válassz ki minden merevlemezt és jelöld be a jelölõnégyzeteket! Aztán klikkelj az OK-ra! 4. Indítsd újra a PS-t és a probléma elméletileg megoldva
A kérdező hozzászólása: óóó, nagyon szépen köszönöm! sikerült :D


Miért nem nyílik meg az Adobe Photoshop CS5 programom? Próbaverzió van letöltve, de 10 próbálkozásból csak 1-2 szer indul el. (azt írja hogy vegyem meg a programot).

Legjobb válasz: Mi a kérdés? :D Idegesít, hogy vedd meg. Gondolom, ha valaki penge a PS-ben akkor fél nap alatt eldöntheti, hogy megvegye-e. Meg kell venni és akkor nem fog zaklatni ezzel.

Mi a kérdés? :D Idegesít, hogy vedd meg. Gondolom, ha valaki penge a PS-ben akkor fél nap alatt eldöntheti, hogy megvegye-e. Meg kell venni és akkor nem fog zaklatni ezzel.

A Photoshop CS3-ban a Kép (Image) /Korrekciók (Adjustments) /"Színezet/Telítettség" (Hue/Saturation) menüpont miért nem érhető el? HELP!

Legjobb válasz: tán nem megfelelõ a kép? Akár formátum, akár msá, pl. szürkeárnyalatos vagy ilyesmi

tán nem megfelelõ a kép? Akár formátum, akár msá, pl. szürkeárnyalatos vagy ilyesmi
A kérdező hozzászólása: már sikerült... a színmóddal volt a probléma

Miért nem fogadja el a keygen által generált kodot a photoshop cs2 9. 0 verzionál? Mindent a leirás szerint csináltam

Legjobb válasz: Erre nem lehet mit válaszolni, ezért nem válaszol senki. A "mindent jól csináltam, mégsem jó" kérdésekre mi a válasz? Ha mindent úgy csinálnál, akkor jó lenne, de ha te minden hibalehetõséget kizársz, akkor mûködnie kellene... nincs ötletünk... Esetleg... van olyan keygen, ahol be kell állítani annak a programnak a verzióját is, amihez generálja a kulcsot és ezt elfelejtetted. Más ötletem nincs...

Erre nem lehet mit válaszolni, ezért nem válaszol senki. A "mindent jól csináltam, mégsem jó" kérdésekre mi a válasz? Ha mindent úgy csinálnál, akkor jó lenne, de ha te minden hibalehetõséget kizársz, akkor mûködnie kellene... nincs ötletünk... Esetleg... van olyan keygen, ahol be kell állítani annak a programnak a verzióját is, amihez generálja a kulcsot és ezt elfelejtetted. Más ötletem nincs...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!