Találatok a következő kifejezésre: Miért nem egyszerre az (243 db)

Miért nem működik az utorrent 2. 0 úgy mint régen? Kezdetben egyszerre 6 állományt töltött fel/le, de most azomban csak egyet és ha egyszerre 2 állományt töltök akkor elöbb az egyket utána a másikat tölti. Miért van ez?

Legjobb válasz: Azért, mert a preferences / queingben ennyi van beállítva. De szét is lehet ám nézni a beállítások között, mielõtt rohannál másoktól kérdezõsködni.

Azért, mert a preferences / queingben ennyi van beállítva. De szét is lehet ám nézni a beállítások között, mielõtt rohannál másoktól kérdezõsködni.

Ha már csak egyszer alszik, miért nem hosszabb az alvási ideje?

14hónapos a lányom, eddíg délel?tt aludt egy órát, délután meg másfelet. Amióta egyszer alszik napközben, másfél óránál nem alszik többet. Rengeteg babás ismer?söm van, mindenhol minimum 3 órát alszik a gyerek ebéd után. Lányom felkel egy-másfél óra múlva, és este 6kor már alig lehet bírni vele mert fáradt. Fürdés fél8kor van, és 8kor pedig alvás. Mit csináljak? 6kor már nem tehetem le, viszont ha 8el?tt leteszem, akkor reggel 5kor már kukorékol.

Legjobb válasz: Szia! Nálunk is ez volt sokáig, amíg meg nem szokta az 1x alvást. Aztán magától át állt mire megszokta, most már leteszem aludni dél körül és 3 körül kel. Egyszer csak elkezdett többet aludni, bár lehet ebbe az is közbe játszott hogy megtanult menni és jóval többet vagyunk kint a levegõn is mióta jó idõ van, úgy veszem észre jobban elfárad.

Szia! Nálunk is ez volt sokáig, amíg meg nem szokta az 1x alvást. Aztán magától át állt mire megszokta, most már leteszem aludni dél körül és 3 körül kel. Egyszer csak elkezdett többet aludni, bár lehet ebbe az is közbe játszott hogy megtanult menni és jóval többet vagyunk kint a levegõn is mióta jó idõ van, úgy veszem észre jobban elfárad.
Nálunk hasonló a helyzet. A fiam sem alszik 1, 5 óránál többet, pedig amikor 2x aludt akkor ez 2x 1, 5 óra volt. Õ este 8-ig fent van, néha még 9kor is nehéz altatni. Reggel 8körül ébred. Nem tudok én sem mit csinálni, de hátha kapunk jótanácsokat:) 15 hónapos kisfiú
2. vagyok. A fiam, amióta kint sétálunk-szaladgál, azóta alszik csak 1x és pont azt vettem észre, hogy teljesen felpörög kint, nemhogy fáradtabb lenne a sétáktól (ami naponta 2x 1, 5-2 óra)
A kérdező hozzászólása: Lányom már 10, 5hónapos kora óta megy, most már szinte fut, hiába fárad el, hiába várok plusz egy órát a lefekvéssel, akkor is csak 1, 5órát alszik. Van amikor reggel kel 7kor, délben ebéd, ami közben már majdnem bealszik, leteszem és fél2-3/2kor már fel is kel. 5kor már tiszta dilis mert álmos, de ha akkor leteszem és alszik megint, akkor este nem akar, vagy éjjel kel fel. Már nem tudom mit csinálhatnék!? Várok egy kicsit, hátha Õ is átáll majd idõvel a hosszabbra, ahogy az elsõ válaszoló írta. Mondjuk már másfél hónapja megy ez...
nálunk is hasonló a helyzet, amióta átálltunk az egyszeri alvásra, nagyon ritkán alszik többet 1, 5 óránál. És este ugyanúgy álmos, ezért én a déli alvást kihúztam 1-1/2 2 re, így leghamarabb 3 fele kel, és onnantól kibírja egész jól estig.
Ismerõs a helyzet! Mi most állunk át az 1x alvásra a 15 hónapos fiammal. Kb 1 órát alszik, majd felsír, feláll az ágyban. Ilyenkor bebattyogok, és szépen visszafektetem, simogatom és visszaalszik. Nálunk ez mûködik, hogy úgymond nem engedem felkelni. Próbáljátok meg visszaaltatni, hátha sikerül. Egyébként meg neki nagyon furcsa, hogy az eddigi 2 alvásból csak 1 lett, ezért õ még igazán ne is tudja, hogy neki 1x kellene, de sokat aludnia. Õ úgy érzi, eleget aludt, felkel, majd várja a következõ alvást. Kicsi türelem, majd õ is megszokja!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segítséget mindenkinek. Sajnos a visszaaltatást már próbáltam, de nem jártam sikerrel. :o(

A moderátorok miért nem törlik az olyan kérdéseket, amiket már egyszer feltettek, csak az illető lusta volt visszakeresni? Gondolok például a sok Nibiru bolygós meg 2012-es ökörségre.

Legjobb válasz: Néha törlik, néha nem. A véleménynyilvánítós kérdéseknek végül is van értelme, mert más emberek vannak fent, mást válaszolnak. Viszont azok, melyekre csak egy válasz létezik és már egyszer rendesen megválaszolták, tényleg feleslegesek. Pl. nekem is van olyan kérdésem amire kiemelés után se kaptam választ, gondolkozom rajta hogy újra felteszem, mert ki tudja valaha rátalál-e még valaki..

Néha törlik, néha nem. A véleménynyilvánítós kérdéseknek végül is van értelme, mert más emberek vannak fent, mást válaszolnak. Viszont azok, melyekre csak egy válasz létezik és már egyszer rendesen megválaszolták, tényleg feleslegesek. Pl. nekem is van olyan kérdésem amire kiemelés után se kaptam választ, gondolkozom rajta hogy újra felteszem, mert ki tudja valaha rátalál-e még valaki..


Miért nem adnak az ex barátnők egy utolsó esélyt, mitől félnek ha egyszer pedig boldogok vtak együtt, és abba nem gondolnak bele h könnyebb lenne beleszeretni a régibe mint majd egy új társba?

Hiába próbálkozom esélytelen,de miért nem lehet megpróbálni....

Legjobb válasz: Én meg nem értem, h miért kell folyton az exet nyaggatni, h kezdjék újra, béküljenek ki, beszéljék meg. Egy kapcsolatra vigyázni kell, óvni kell, és figyelni kell rá. Épp azért, h ne legyen vége, h ne unják meg egymást benne, h mindig legyen benne vmi új... Ha már egy kapcsolatnak vmiért vége lett, mi a biztosíték arra, h másodjára nem következne be ugyanaz a hiba? El kell tudni engedni a másikat. Ha meg valóban összetartoznak, akkor nem kell túl sok emberi erõfeszítés ahhoz, h újra összejöjjenek... Tényleg úgy érzem néha, h csak én vagyok ennyire racionális...

Így van, az utolsónak van igaza! Egy kapcsolatot ápolni kell, nem akkor észbe kapni, mikor az egyik fél nem bírja tovább. Ez a "könnyebb beleszeretni a régibe" szöveg meg...mármint az lenne a könnyebb megoldás, nem? Én, ha már eljutok addig, hogy szakítsak, nemhogy utolsó esélyt nem adok az exnek, de látni sem akarom. Azért mindennek van határa.
Én meg nem értem, h miért kell folyton az exet nyaggatni, h kezdjék újra, béküljenek ki, beszéljék meg. Egy kapcsolatra vigyázni kell, óvni kell, és figyelni kell rá. Épp azért, h ne legyen vége, h ne unják meg egymást benne, h mindig legyen benne vmi új... Ha már egy kapcsolatnak vmiért vége lett, mi a biztosíték arra, h másodjára nem következne be ugyanaz a hiba? El kell tudni engedni a másikat. Ha meg valóban összetartoznak, akkor nem kell túl sok emberi erõfeszítés ahhoz, h újra összejöjjenek... Tényleg úgy érzem néha, h csak én vagyok ennyire racionális...
Én nem hiszek benne, hogy megéri második lehetõségeket adni, ha valaki elbaltázza.. Becsülje meg magát ott és akkor, ne az én érzéseimmel, életemmel gyakoroljon! Ha meg elmúlt a szerelem, akkor meg úgyis mindegy, vissza ritkán térnek érzelmek.
mivel rúgtad el a pöttyöst? ha nagyon megbántottad ne csodálkozz hogy enm ad egy új esélyt. Vagy ha nem szerelmes akkor nem fog belemenni az újbóli próbálkozásba
nem biztos hogy nehezebb lenne beleszeretni az újba mint a régibe. sajnos az élet megy tovább :(
Kérdezd meg tõle, vannak e még érzései, s meglátjátok mit lehet kihozni belõle.Vidd el vacsizni, de olyan helyre, ahol lehet beszélgetni, egyenlõre még az is jó, ha a barátság megmarad, utána majd meglátjátok.Elõször is azt beszéljétek át min is vitatkoztatok, s meg lehet e oldani, mert egy idõ után megunja az ember a vitákat.Én is így jártam, ex lettem, de fél év múlva újra kibékültünk, azóta 5 év telt el, s van egy 6 hónapos kislányunk, ja s élettársak vagyunk, nem hiányzik a papír.
A kérdező hozzászólása: óó de hogy semmi komoly "néha voltak viatkozásaink", de hát ha ezeket megbeszéltük volna....
Kérdezd meg Tõle, hol rontottátok el?Megcsaltad, vagy más miatt lett vége?
Nem lenne könnyebb beleszeretni a régibe, hiszen csalódtak benne és kiszerettek belõle. A csalódást pedig nehéz elfelejteni/megbocsátani. Ha pedig nem csalódtak, csak elmúlt a szerelem, akkor az úgyse lenne tartós.
A kérdező hozzászólása: ....az a baj ha én sem ebben a cipõben járnák, biztos ezt mondanám h nem érdemes újrakezdeni....

Bárányhimlő védőoltás, oltassak, vagy ne? Most jó az, ha átesik rajta, vagy nem? És a különböző oldalakon miért írják egyszer azt, hogy elég 1 oltás a kicsiknek, máshol meg azt, hogy kell ismétlő is? Nem értem én ezt.

Legjobb válasz: Nekem egy éves volt a lányom, mikor átestünk rajta! Utólag örülök, bár valószínûleg gondolkodtam volna az oltáson... Rengeteg pöttye volt, de nem volt vészes az egész! Az oltással kapcsolatban azt hallottam, hogy 10 évenként kell ismételni, de így nagyobb a valószínûsége, hogy felnõttként kapja el, vagy övsömöre lesz! A legveszélyesebb, ha terhesen kapja el vki! Amúgy pedig nyilván nagy hangot kapnak a szövõdmények, mert a gyógyszergyártó cégeknek ez az érdeke (lsd. H1n1), pedig a szövõdmények elég ritkák! Én nem fogom beoltatni a leendõ tesó(ka)t, legalábbis remélem, hogy nem teszik kötelezõvé addigra!

Nekem egy éves volt a lányom, mikor átestünk rajta! Utólag örülök, bár valószínûleg gondolkodtam volna az oltáson... Rengeteg pöttye volt, de nem volt vészes az egész! Az oltással kapcsolatban azt hallottam, hogy 10 évenként kell ismételni, de így nagyobb a valószínûsége, hogy felnõttként kapja el, vagy övsömöre lesz! A legveszélyesebb, ha terhesen kapja el vki! Amúgy pedig nyilván nagy hangot kapnak a szövõdmények, mert a gyógyszergyártó cégeknek ez az érdeke (lsd. H1n1), pedig a szövõdmények elég ritkák! Én nem fogom beoltatni a leendõ tesó(ka)t, legalábbis remélem, hogy nem teszik kötelezõvé addigra!
7 hósan átesett rajta a kisfiam. Hazahozta az oviból a nyagobbik gyerkõcöm. Nem is akartam oltatni, és a nagyobb sem volt beoltva. Én azt javaslom, h ha beteges a babád, akkor oltasd be, ha nem akkor essen csak át rajta. JObb lesz neki ha felnõ, legalább védve lesz. Ha kislány akkor meg pláne. Hisz ha kismamaként kapná meg valahol, sosem bocsátanád meg magadnak, h akkor hezitáltál. Én örülök h átesett rajta. (MIndkettõ) Szövõdmény csak azoknál alakul ki akik nagyon legyengült immunrendszerrel kapják meg. (meg ugye a kismamák az elsõ 12.hétben...hisz a magzatt akkor ki van téve a fertõzésnek...és meg is halhat, vagy betegen születne.) Fontold meg. Ez megint csak egy jó marketing fogás.
Biztos nem oltom! 20 év a védettség, és utána? felnõtteknek sokkal veszélyesebb, és ha kislány, és akkor kapja el mikor épp terhes lesz?
én azon vagyok hogy essen csak át rajta.
Én beoltattam a gyerekem, mert egyre gázabb a bárányhimlõ (ellentétben a skarláttal). Itt az övsömörrõl is írnak, de a lényeg, hogy az övsömört uaz a vírus okozza. http://www.baranyhimlo.hu/
Itt van egy rakás tapasztalat 4 oldalon. http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=3500

Ilyen esetben is menti az oldal az IP címet? Ha egyszer megcsinálta miért nem figyeltették az IP címét?

Sziasztok! az Apródon többed magammal átvert egy csaló. A rendőrség a lakhelyén nem találja. Kérdeztem tőlük,hogy miért nem kérik ki az ip címet érdemleges választ nem kaptam rá. Már egyszer elkapták egy ilyen miatt akkor nem volt semmi büntetés. Kérdésem: miért nem kéri vajon a rendőrség az apródtól az IP címet? Illetve: csak azt rögzíti ahonnan feladták a hirdetést?Vagy ahonnan a válaszokat is megírta? Köszönöm!

Legjobb válasz: Mert IP-t figyelni felesleges, mert naponta változik...

Mert IP-t figyelni felesleges, mert naponta változik...
Minden rögzítve van csak a rendõrségnek erre - szerintem - nincs kapacitása...
A kérdező hozzászólása: és vajon miért nem figyeltették meg az apróddal az IP címet?hogyha esetleg onnan jönne valami?

Miért nem lesz az Egyszer volt, hol nem volt jövőhét vasárnap este az m1-en?

Az IPTV nem mutatja, ahogy a telefonomon lev? T-Home M?sorújság sem mutatja. Miért?

Legjobb válasz: Szerintem november 4.-e gyásznap. Helyette az alábbi mûsor van kiírva,ha minden igaz. Ha valóban az lesz, akkor ajánlom, az utóbbi évek egyik legjobb magyar filmjének tartom: A vizsga (2010)http://www.filmkatalogus.hu/A-vizsga--f29495

Szerintem november 4.-e gyásznap. Helyette az alábbi mûsor van kiírva, ha minden igaz. Ha valóban az lesz, akkor ajánlom, az utóbbi évek egyik legjobb magyar filmjének tartom: A vizsga (2010)http://www.filmkatalogus.hu/A-vizsga--f29495

Miéret nem látja az alaplap mind 3 winchestert egyszerre?

Szóval az a helyzet hogy me lehivtak hogy nézzek meg egy gépet mert most vettek bele egy uj ATA 160 Gb vinyót és ha a másik kettö mellé berakják már csak eggyet lát az alaplap, Réghi gép valami Fujutsu simens alaplap, meg peroci. Szerintem a vinyó Jumpereivel kell valami variálni de nem igzén értek hozzá jó lenne valmi okos kis tanács

Legjobb válasz: Biosban mindkét IDE vezérlõnek enabled állásban kell lennie. Ha ez meg van, akkor a merevlemez tetején van egy matrica az jelzi, hogy milyen állásba kell dugni a jumpert, hogy master slave illetve cable select állpotba kerüljön. Egy kábelen egy masternek, és egy slave lehet, illetve 2 cable select, ez utóbbi esetben a marevlemezek a kábelen való elhelyezkedésük alapján kapják meg, hogy õk masterek, vagy slave-k.

Biosban mindkét IDE vezérlõnek enabled állásban kell lennie. Ha ez meg van, akkor a merevlemez tetején van egy matrica az jelzi, hogy milyen állásba kell dugni a jumpert, hogy master slave illetve cable select állpotba kerüljön. Egy kábelen egy masternek, és egy slave lehet, illetve 2 cable select, ez utóbbi esetben a marevlemezek a kábelen való elhelyezkedésük alapján kapják meg, hogy õk masterek, vagy slave-k.

Valaki meg tudja mondani, hogy miért nem lehet az új msn-nel egyszerre több msn fiókot is használni?

Hiába van kipipálva az "egyszerre több fiókhoz csatlakozás engedélyezése"!

Legjobb válasz: msn discovery -t használd van benne ilyen lehetõség,,

msn discovery -t használd van benne ilyen lehetõség, ,
A kérdező hozzászólása: köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!