Találatok a következő kifejezésre: Miért nem egyről (6 db)

Miért nem jutok semmiben sem egyről a kettőre?

Nem tudom eldönteni, hogy mit is akarok kezdeni az életemmel. Nincs semmi célom, és ha töröm rajta magam, hogy azért mégis kéne valamilyen irányba elindulni, akkor is csak ledermedek, és elakadnak a gondolataim már az elején. A melómat is csak úgy csinálom, de nincs vele semmi különösebb célom. A lelkesedésem meg igen negatív a meló téren. Nem is szeretem igazán a szakmám. Teljesen zsákutcában érzem magam.

Legjobb válasz: Hány éves vagy, és mi a szakmád, ha megkérdezhetem? Szerintem arról lehet szó, hogy nem vagy elég motivált arra, hogy hajts és jobb legyél, ebben a rosszul megválasztott szakma és/vagy a rosszul megválasztott környezet (emberek is) befolyásolnak.

Hány éves vagy, és mi a szakmád, ha megkérdezhetem? Szerintem arról lehet szó, hogy nem vagy elég motivált arra, hogy hajts és jobb legyél, ebben a rosszul megválasztott szakma és/vagy a rosszul megválasztott környezet (emberek is) befolyásolnak.
ma 08:32 Én teljesen megértem, csak éppen az irodai adminisztráción kívül nem tudsz még egy munkát mondani, ami nem venné igénybe a szervezetet. Aki pl. építkezésen dolgozik, az az idõjárásnak van kitéve és a térde is gyorsan tropára megy. A gyári munka kétféle: van, ahol ugyanúgy belélegez mindenfélét, vagy te, meg vannak a tiszta gyárak, ahol viszont az immunrendszer megy tropára. Szóval nem tudom, mi lenne az a munka, ami nem árt a szervezetnek. A munka káros az egészségre, ezt jobb, ha leszögezzük. Amúgy az irodai munkát sem bírja mindenki, van pl., akinek hasogató fejfájása támad a monitorbámulástól.
A kérdező hozzászólása: Az a baj ezzel a mai szerelõ szakmával, hogy fizikailag is, és idegileg is megöli az embert. A mellette lévõ mindennapi mérgezõ anyagok hatásáról nem is beszélve. Lassan elfelejtem, hogy milyen a tiszta levegõ. Ezt a szervezetemen is érzem, mert nagyon lassan regenerálodok. Szinte minden nap van valami gyötrelmes munka, mert ezeket a kocsikat úgy tervezik meg, hogy arra nem gondolnak, hogy egyszer valakinek javítania is kell ezeket. Az ember keze egy görcsgubó lesz ezektõl az órákon taró természetellenes kéztartásoktól. Mindegy. Aki nem csinálja nem is értheti. Sajnos az utcai autóknál nem úgy mûködnek a dolgok mint, pl: a F1-ben.
A kérdező hozzászólása: 04:23 Van igazság benne.
tegnap 18:24 A munka mindenkin nyomot hagy. De a legtöbb ember kénytelen valamit dolgozni. Amúgy az is nyomot hagy az emberen, ha örökölt egy nagy vagyont és nem kell dolgoznia. Az autószerelõ idegroncs lesz, mondod te. A programozó vagy a menedzser meg kétszer akkora idegroncs lesz, a tanárról nem is beszélve. Az orvosok gyakran kiégett alkoholistaként végzik. A rendõr személyisége is igencsak deformálódik, a vasutasé vagy a kamionosé szintén. Hirtelen nem tudok olyan szakmát mondani, ami nem okozna ilyen vagy olyan változásokat az emberben.
"Nincs semmi célom" Ha nincs célod, akkor az egyrõl kettõre jutás sem probléma számodra (nincs "kettõ", amire "jutni" akarsz). Én a helyedben nem feszélyezném magam túlzottan emiatt. A legtöbb ember elvan célok nélkül. Nekem pl. abszolúte semmi célom nincs, ezért nem izgat, hogy még mindig nem értem el, jaj, csak ezt meg azt bárcsak elérném. Nem, nem kell feltétlenül ilyesmi. A céltalanság szerintem szabadság, azt jelenti, hogy az ember tudja élvezni azt, ami itt és most van, és nem izgatja magát elvont hülyeségekkel. Szerintem a legtöbb embernek jót tenne, ha nem mindenféle hülye "célok" rabszolgája lenne. Szerintem ezt érdemes megfontolnod.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor tanulj annyit, hogy legalább egy újabb bunkó fönök lehess, mert ha a fizikai részét akarod csinálni egy szervizben, akkor szanatóriumban végzed. A legtöbb autószerelõ idõs korára egy idegroncs lesz. Még meggondolhatod. Én szóltam!
Dögölj meg... én is autót akarok szerelni :D:D:D Pedig mérnöknek tanulok... 22/f
A kérdező hozzászólása: Már 30 vagyok, és autókat szerelek.
szerintem meg konkrétan depressziós vagy....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy ennyi figyelmet szentelsz rám. Azt jól látod, hogy a motiváció hiányzik a legjobban. Ugyanaz az erõltetett robot minden nap, ráadásul a hiba nem megengedett, mert akkor hamar repkednek a 100000-ek. Hajtanak is, és ez együtt sok. Annyira elfáradok sokszor, hogy a gondolkodáshoz sem marad erõm, nem pedig egyéb hobbira. Bár csak találnék egy pihentetõ hobbit! Sajnos nincs ilyen az életemben. A nagyobb fizikai munkával egyébként nincs semmi bajom, de ez a fajta természetellenes mozdulat, amit a szerelés kíván, az semmiképpen sem nevezhetõ egészséges fizikai tevékenységnek. Itt nem úgy van, hogy az ember jól elfárad, aztán egy nagy alvással hátrahagyja az egészet, hanem másnapi fejfájás, meg az izületek görcsös feszülése kínoz. Nem ragozom tovább. Nagy hajtóerõ kellene, hogy ne csak a negatív részét tudjam érezni.

Miért nem jutok egyről a kettőre? Hogyan lehet feldolgozni, ha mindenki egy rakás szarnak tart?

Nagyon ki vagyok borulva pár napja. Az egész ott kezd?dött, h tavaly felvettek az egyetemre, és hát nem nagyon megy...bukdácsolok, vért izzadok a kettesért is. El?z? szemeszterben ugy döntöttem, hagyom az egészet a fenébe, mert én ehhez hülye vagyok és igy nincs értelme. Akkor nem is jártam már be órákra sem, csomo zh-m nem lett meg és buktam is pár tárgyat. Aztán végül páran rábeszéltek, h folytassam,f?leg szüleim, de csoporttársaim is megígérték, h segítenek.

Legjobb válasz: Hát elhiszem,hogy szarul érzed magad,de jó lenne,ha egy kicsit a sarkadra állnál végre.Tényleg BENNED VAN A HIBA,mert hagyod,hogy mindenki belédtörölje a lábát.Tervezz el egy napot amikor csak azt csinálod amihez kedved van,foglalkozz magaddal,ne törõdj senkivel,kényeztessd magad minden földi jóval,töltõdj fel,kapj magadra egy kis önbizalmat. Én sem voltam valami jó tanuló,de valahogy nem érdekelt,mert elég nagy pofám volt ahhoz,hogy megvédjem magam.És az élet engem igazolt,ugyanis nekem van a legjobb melóhelyem a csoporttársaim között. Könyörgöm nyisd ki a szád!!!!!!Állj ki magadért!!!!Ki legyen Veled,ha Te is magad ellen vagy???Én Veled vagyok!!Szorítok!

Hát elhiszem, hogy szarul érzed magad, de jó lenne, ha egy kicsit a sarkadra állnál végre.Tényleg BENNED VAN A HIBA, mert hagyod, hogy mindenki belédtörölje a lábát.Tervezz el egy napot amikor csak azt csinálod amihez kedved van, foglalkozz magaddal, ne törõdj senkivel, kényeztessd magad minden földi jóval, töltõdj fel, kapj magadra egy kis önbizalmat. Én sem voltam valami jó tanuló, de valahogy nem érdekelt, mert elég nagy pofám volt ahhoz, hogy megvédjem magam.És az élet engem igazolt, ugyanis nekem van a legjobb melóhelyem a csoporttársaim között. Könyörgöm nyisd ki a szád!!!!!!Állj ki magadért!!!!Ki legyen Veled, ha Te is magad ellen vagy???Én Veled vagyok!!Szorítok!
Nem írtad, hogy gimi után hogyan választottál egyetemet. Lehet hogy olyasmit tanulsz ami nem is érdekel??? Mert akkor érthetõ hogy nem megy a tanulás. Amit eleve utálattal tan ulsz, az persze hogy nehéz. A csoporttársakat meg ne engedd ennyire rádszállni. Mondjuk nem értem, hogyan lehetnek ennyifre vacakok. Milyen egyetem az, ahol ilyen dinka emberek tanulhatnak mint a csoporttársaid?? Semmi tolerancia és segítõkészség nincs bennük???
Ha van a sulidban diáktanácsadó, keresd meg az ottani pszichológust. A BME-n tudom, hogy van, és ott segítenek is az ilyen problémákat feldolgozni. Egyébként lehet, hogy csak egy kis sikerélmény hiányzik az életedbõl, hogy önbizalmat adjon, és le tudd sz**ni a többieket... próbálj kudarckerülõ lenni, mert nekem az az érzésem, hogy most inkább kudarckeresõ vagy...

Miért van az, hogy az Isten egyeseknek mindent az ölébe pottyant, míg mások hiába szenvednek, gürcölnek nem tudnak egyről a kettőre jutni?

Legjobb válasz: Azért, mert NEM IGAZAK Isten elõtt! Ennyire egyszerû: "1. Ímé, nem oly rövid az Úr keze, hogy meg ne szabadíthatna, és nem oly süket az õ füle, hogy meg nem hallgathatna; 2. Hanem a ti vétkeitek választanak el titeket Istenetektõl, és bûneitek fedezték el orczáját ti elõttetek, hogy meg nem hallgatott." Ésaiás próféta könyve 59. rész "16. Az Úr szemei az igazakon vannak, és az õ fülei azoknak kiáltásán;" Zsoltárok könyve 34. rész

Azért, mert NEM IGAZAK Isten elõtt! Ennyire egyszerû: "1. Ímé, nem oly rövid az Úr keze, hogy meg ne szabadíthatna, és nem oly süket az õ füle, hogy meg nem hallgathatna; 2. Hanem a ti vétkeitek választanak el titeket Istenetektõl, és bûneitek fedezték el orczáját ti elõttetek, hogy meg nem hallgatott." Ésaiás próféta könyve 59. rész "16. Az Úr szemei az igazakon vannak, és az õ fülei azoknak kiáltásán;" Zsoltárok könyve 34. rész
" és fõleg ne tõle várd, hogy megsegít." Pedig az Isten az aki segít. Mink van nekünk, amit elõbb ne az Isten adott volna? A tehetséget is Õ adja, az erõt is.:) Ha bármi jót magunknak tulajdonítunk azzal meglopjuk Isten dicsõségét.
Isten senkinek az ölébe nem pottyant semmit. Az enyémbe fõleg nem, mert az ölem nem pottyantósvécé. Amúgy engem sokan szerencse fiának neveznek. Õk nem látják azt, hogy egy sikeremet mennyi munka, mennyi rákészülés elõzi meg. Mennyi álmatlan éjszaka, amikor érveket ütköztetek ellenérvekkel. Nem látják azt, micsoda kínkeservvel állok talpra, amikor egy hibás döntés, vagy elõre nem látható körülmény folytán padlóra kerülök. Nem látják, hogy kint van a seggem a gatyámból, csak azt, hogy sikerül, amit elhatározok. Szóval ne az istent hibáztasd, és fõleg ne tõle várd, hogy megsegít.
az élet 98% szerencse a többi meg kosz
12-nek! Nemcsak szobor lehet bálvány, hanem minden egyéb.amit Istenként tisztelünk, vagy Isten elé helyezünk. Lehet az egy autó, vagy ház, vagy valamely hiresség, vagy bármi, és bárki. Még a saját párunk is lehet bálvány, ha annak alá rendeljük életünket, és csak csodáljuk milyen jó ember.
Annyira szeretem azt a szót, hogy "bálványimádó"! Nincs olyan, hogy bálvány, max szobrok, melyek egy adott istent ábrázolnak. Ott nem a tárgyat imádják, hanem azt akit ábrázol. Jézusod a kereszten szerinted bálvány?
Mert van olyan, hogy áldás, és van olyan, hogy átok. És ezek mind halmozódhatnak generációkon keresztül, eleve a 10 parancsolatban is szó van errõl is elég egyértelmûen. ha követi valaki Istent, ezeríziglen megáldatik, ha bálványimádó, vagy más bûnök tapadnak hozzá, 3-4 generáción át hat az átok (ebbõl is látszik Isten kegyelme, 3 az 1000-hez arány.) Derek Prince, Áldás és átok könyve teljesen kivesézi nagyon sok ige alapján ezt az egész témakört. Aki olvasta, életét eléggé meg tudja határozni ez az ismeret. Nézz utána, rendeld meg, olvasd el, és nem lesz több kérdésed a témában.
Mit mondjak erre. Az emberek mindent elhisznek, ha szerencse, vagy pozitív hatás éri õket, akkor istentõl van. Ha meg rossz passzban vannak, akkor a sátán, vagy isten kifürkészhetetlen útjainak egyikére tévedtek. A családomban mindenkinek elég jó helyzete van, apum csak názáreti kockafejûnek szokta hívni Jézust... és mégis él, semmi bajunk nincs. Isten nem a mérhetetlen jóság. Hanem az emberek szemében a pillanatnyi szerencse amiben él, "Istenként" nyilvánul meg... és ez elég nagy különbség.
Azt gondolom a szegénység is, a gazdagság is proba tétel. Hogy ha van azt megbecsüljük-e, és tudjuk-e hogy az Isten ajándéka. És tudunk-e hálásak lenni érte, vagy a könnyen jött vagyont a magunk akosságának tekintjük.Mert akkor elvette jutalmát ezen a világon, mondja az Úr. A szegénység szintén proba tétel, hogy Istentõl tudjon kérni, és alázatra nevelõ. De lehet lelkiekben nagyon gazda, és Hitben erõs. Attól függ mire tekint az ember, a külsõ látszat dolgokra, vagy a bentre. Mert békét csak az a Hit, és tudatosság adhat, hogy Isten kezében van minden.Akkor is ha ezt tudjuk hisszük, és akkor is ha nem.
Aggodalomra semmi ok, hiszen Isten szeret téged :) Viszont Isten szereti, ha KOMOLYAN veszik Õt, mert Õ egy féltõn-szeretõ Isten: "5. Ne imádd és ne tiszteld azokat; mert én, az Úr a te Istened, FÉLTÕN-SZERETÕ Isten vagyok, a ki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad és negyediziglen, a kik engem gyûlölnek. 6. DE IRGALMASSÁGOT CSELEKSZEM ezeriziglen AZOKKAL, AKIK ENGEM SZERETNEK, ÉS AZ ÉN PARANCSOLATAIMAT MEGTARTJÁK." Mózes II. könyve 20. rész
A kérdező hozzászólása: Tudod kedves Attila magam sem tudom higyjek vagy ne.Sajnos sokszor úgy érzem "kiestem a kosarából". És ilyenkor Istent hibáztatom, hogy másnak ad és nekem nem, miközben legbelül szégyellem magam amiert feltekeny és irigy vagyok.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ.Kifejtenéd ezt nekeb egy kicsit "hétköznapibban"?
Valóban van ilyen, de sok olyat is ismerek, h neki mindegy, lehet belõle lottónyertes, akkor se lesz belõle senki, mert nem tud élni a lehetõségekkel.
Na, Miquel, erre varrjál gombot!


A nők miért tartják szánalmasnak azt a férfit aki a válság miatt csóró és anyagilag nem jut egyről a kettőre, de munkahelye az van?

Legjobb válasz: Isteneeeeem!Hol a jó büdös fr.ncban akadnak össze a mai férfiak ezzel a sok pénzéhes, szûk látókörû,buta,igénytelen kurv.val????Minden kérdés errõl szól.Itt csak én ismerek normális nõket?26L

Isteneeeeem!Hol a jó büdös fr.ncban akadnak össze a mai férfiak ezzel a sok pénzéhes, szûk látókörû, buta, igénytelen kurv.val????Minden kérdés errõl szól.Itt csak én ismerek normális nõket?26L
és akinek nincs munkahelye azt miért tartják annak? ha keres , de nem talál
Nekem az a gondom, partnert akarok (normálisan hosszú távra), családot viszont nem. Nem is találok senkit. Legalább egy gyereke majdnem minden nõnek van az általam elérhetõ környezetben. 35 F
Más kérdés az, hogy teszem azt egy harmincas-negyvenes, komoly, családot akaró nõnek teljes joga van olyan férfit keresni maga mellé, akivel együtt családot tud alapítani, aki hasonlóan gondolkozik az életrõl, nem pedig egy olyan 30akárhány évessel összejönni, aki a negyedik feleségétõl válik, a munkahelyén rosszul teljesít, vagy nincs is neki, és most éli a második tinédzserkorát.
12:59!Ott a pont! 26L
Nincsen semmi baj azzal, ha egy pasi éppen nem sikeres az életében. Azokat a pasikat tartom szánalmas, mint az egyes, kettes, hármas, nemtom hanyas kommentelõ akik utálják a nõket, és õket sarazzák, miközben nem is ismerik õket. Ha nincs munkája, ha van. Nem tudom, a pasik hogy vannak vele, de pl a nõk nem szívesen kezdenek olyanokkal, aki hülyének, vagy még emberszámba SE nézi, sõt még utálja is õket. Ha csóró vagy, nincs munkád, nem vagy sikeres, és olyanokat kommentelsz, hogy az összes nõ buta liba és hülye, akkor értékeld át, hogy a kettõ közül mégis mi lehet a probléma: egy olyan dolog, amirõl nem te tehetsz, vagy egy olyan dolog, amire te tehetsz. Rohadt egyszerû a válasz.
Sok ilyen nõ van, csak nem a pláza p.csák között...26L
9-es te vagy a pár százalék... :)
na válaszolók, bár a múltkor volt itt hasonló jellegû kérdés , na arra kaptam egy gyönyörû üzenetet nem tudom kedves kérdezõ, de soha nem így voltam, éppen ez volt a baj velem a klasszikus 3 német márka közül volt neki, még sem volt nyerõ, nekem pont nem a látszat a lényeg, ami a fejében van az kell N
Ez általában így van. Mindig a nõk barátnõi ismerõsei a normálisak. Csakhogy más valakivel párkapcsolatban lenni, ahol még egy szende szûzike is kimutathatja a foga fehérjét annyira, hogy a barátnõk sosem hinnék el. Így persze a férfi lesz a szerencsétlen h_lye, meg megkapja hogy keressen normális nõt magának. Nos senkinek nincs a homlokára írva milyen lesz 5 hónappal késõbb, sõt olyat is láttam hogy egész az esküvõig nagyszerûen színészkedett a hölgy. 35 F
Nem mondanám hogy minden nõ de aki ilyen õ valóban felszínes. Hozzá megy egy cabrios macho-hoz aztán csodálkozik hogy 5 10 év után összedõl az álompalota és nevelheti a gyerekeket egyedül. Ha valakinek egy pasinak nincs pénze de küzd próbálkozik hajtja gyûri a lehetõségeket de nincs eredménye rá tisztelet a kivételnek miért nem figyelnek fel? Viszont el kell azt is mondanom hogy azt tapasztaltam hogy sok pasi meg csak nõnõnõ centrikus és ha valahol dumálok egy pasival egy jót és mondom neki hogy hé üjünk be sörözni akkor már az nem. Hozzá kelltennem nem vagyok homosex
A kötekedõk elkerülése miatt írhattad volna úgy, hogy miért van olyan is, hogy... A legtöbb nõ nem ilyen, fõleg azért, mert ugyanabba a szegény rétegbe tartozik. Kívülrõl könnyebb valakit lenézni, mint az õ helyzetébõl.De nem mindenki teszi ezt.
megpróbálom lesarkosítani kicsit, tegyük fel választhatsz két kocsi közül egy átlagos középosztálynak való suzuki és egy bmw terepjáró között... mindkettõ a tied lehet, akkor melyiket választod? de ez csak a pénzéhes nõkre igaz, akik sajnos egyre többen vannak... nekem pl tök mindegy a srác anyagi helyzete, mert úgy neveltek h mindenért meg kell dolgozni... 21L
Mert a sikerhez sikerességet kell sugározni, blabla. A nõk felszínesek, ezért a felszínen kell õket elkápráztatni.
Mert nem logikus alapon, hanem ösztönszinten ítélik meg az embereket.
Nem az szánalmas hanem ha beletörõdsz, nem képzed magad. Ha jó szakember vagy mindig találsz melót, menjen akkor külföldre Wizzairrel pikkpakk ott vagy, menj fel a monsterre és nézzél melót ennyi az egész nem bonyolult.

Miért vállalnak az emberek több gyereket amikor egyről sem tudnak gondoskodni? Ez nem felelőtlenség?

Van egy fiatal 22-25 közötti nő. Volt egy párja aki eltartotta, közben gyerekük született. Aztán a nő lelépett egy másik férfivel. A férfi hébe-hóba dolgozik, több albérletből kellett elmenniük, kölcsönből éltek napról napra. Most született még egy gyerekük, és 1-2 éven belül terveznek még egyet. Az anya az első szülött gyerekéről nem gondoskodik, a nagyszülők nevelik. Az exéhez jár kölcsönért (ő meg ad, de csak a gyerek miatt), hogy legyen mit enniük. Állítólag rájuk szállt a Gyámügy is. Vélemények? És nem ők az egyetlen "szülők"...

Legjobb válasz: Buta, meggondolatlan emberek mindig voltak, vannak és lesznek is.

Buta, meggondolatlan emberek mindig voltak, vannak és lesznek is.
Jó kérdés, én ugyanezt kérdeztem, mikor volt a VV-ben a Minden gyerek lakjon jól hét. Ott egy full csóró család az ország peremterületén, húst heti egyszer ha látnak és 6 kölyök virít az asztalnál... Persze, hogy nincsen pénzük... Amúgy meg szexelni mindenkinek van esze, védekezni annál kevesebbnek...
Az a baj, hogy ez egyáltalán nem csak az õ problémájuk.Komoly társadalmi problémák vannak már most is ebbõl.
Az iyet en is birom, 8 gyerek a csaladban a puszta kellos kozepen es rinak, h nincs mit enni. Idiotak!
Ahogy az elsõ írta! De senkinek semmi köze sincsen mások magánéletéhez... Miért is vájkáljunk benne? Az õ életük, az õ döntésük, az õ problémájuk!
Lehet, másképp meg sem tudnának élni. Munkát lehet keresni gyerekek mellett, csak találni nem. Ha semmim sincs, legalább családom legyen, gondolom vhogy így gondolkodnak. Vagy kössék fel magukat?
A kérdező hozzászólása: Mamamék is szegények voltak és 10en voltak testvérek. Persze egy 80-85 évvel ezelõtt volt.
A kérdező hozzászólása: Persze, semmi köze hozzá senkinek. Csak egy kérdés :)
A kérdező hozzászólása: És olyan emberek akik elég érettek a gyerekhez és az anyagi hátterük is megvan azoknak meg nem jön össze a baba.
A kérdező hozzászólása: Lehet családjuk, de ha szegények 1 gyerek miért nem elég? Miért kell 3-4 esetleg 8? Párom testvérének 8 gyereke van.
Tudom, ritka , de: mert amikor vállalták a 3-4 gyereket, úgy gondolták, fel tudják nevelni. Aki viszont a semmire vállal gyereket: semmi közöm hozzá egészen addig, amíg nem az én pénztárcámból akarja etetni õket. De ez a "minek veszel márkás ruhát, adj inkább a szegényeknek" nekem undorító. Azért dolgozok, hogy a gyerekemnek mindene meglegyen. Szoktam adakozni, de az ilyen beszólogatások nagyon kikészítenek.
A kérdező hozzászólása: Nem tettem fel ilyen kérdést, de ha esetleg megtalálod és belinkeled szivesen elolvasom.
Sajnálom a gyerekeket.
Primitív emberek körében ismeretlen fogalom a tudatos családtervezés, ennyi a titka. 26 N
csak egy gondolat: A sok gyerekre rá lehet fogni, hogy nem tudok elmenni dolgozni, hiszen gondoskodni kell a gyerekekrõl, mert hogy vigyem óvodába, iskolába ...stb...ha dolgozni kell, mondjuk pl. több mûszakban, hiszen hajnalban nem vihetem oda õket. Aztán várom a családi pótlékot, meg a segélyeket, adományokat, ingyen tankönyv, ingyen étkezés....stb..Tényleg súlyos társadalmi probléma, hiszen a dolgozók adójából kapják a segélyt, meg minden támogatást.

Van egy oszt társam és nem jutok nála egyröl a kettöre Miért?

Van egy osztájtársam aki nagyon bejön nekem. Folyamat vele vagyok, beszélgetek vele, segitek neki. De sajnos nem agya be a derekát hogy öszejöjjünk. Ezt már kb ugy 1 honapja probálom. De öt nem zavarja mert nem koptatott le. DE én meg nagyon megkedveltem. Most mit csináljak?

Legjobb válasz: Egy hónap még nem nagy idõ. Légy kitartó. Hátha. Ne add fel egykönnyen.

Egy hónap még nem nagy idõ. Légy kitartó. Hátha. Ne add fel egykönnyen.
A kérdező hozzászólása: Renben. köszi tesa
tanulj meg írni pl.- lehet hogy ezért nem akar járni vled mert úgy kérdezted meg tõle hogy: lyárúnk? xDD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!