Találatok a következő kifejezésre: Miért nem egymással az emberek A (20 db)

Miért ölik egymást az emberek? Miért gyűlölködnek, miért aláznak meg másokat? és miért nem óvják a földet?

Mire jó ez a nagy pernahajder? szinte mindenért képesek lennének az emberek ölni, hogy több pénzhez jussanak... ha az életedbe kerülne akkor meg pláne, hogy ölnél...

Legjobb válasz: "Mire jó ez a nagy pernahajder?" Köszi,ezen jót röhögtem. földet kis f-el... biztos 18 vagy?

"Mire jó ez a nagy pernahajder?" Köszi, ezen jót röhögtem. földet kis f-el... biztos 18 vagy?
" a földmegóvás lenne a legfontosabb dolog amit valaha is tenni-e kellene az embernek" a Föld köszöni szépen jól van. jah h nem úgy viselkedik ahogy az embernek jólenne? hoppá ne akard már megfordítani a dolgokat. ez olyan mintha a nyúl vinné a puskát :D
Te ismerede a "pernahajder" szó jelentését? Nekem nem úgy tûnik.
Pernahajder... :) Két mondat után elvesztettem a fonalat. Úgy tûnik, a szövegkoházió nem nagy erõsséged... Hogy az emberek legalább 80%-a bekapcsoltódjon az életkörforgásba? :) Most már legalább azt is tudom, hogy az emberiség 20%-a halhatatlan... :)
Mármint "szövegkohézió"...
Az ember úgy viselkedik, ahogy a természete diktálja. Azért lettünk sikeres életformák, és azért tudtunk felülkerekedni a kihívásokon, mert könyörtelenül leszámoltunk az utunkba állókkal, és érvényesítettük az akaratunkat. Ha megnézed a történelmet, megannyi dolog történt azóta, amióta létrejöttek az elsõ civilizációk, de az ember végig ugyanaz volt. Nincs új a nap alatt. Ugyanazokat a hülyeségeket és jó dolgokat csináljuk évezredek óta.
Harmadszorra sem értem teljesen, hogy mirõl beszélsz, de leírom a véleményem arra az esetre, ha kérdésed az lenne, hogy miért nem védjük meg a Földet? 1. A Földet nem kell megvédeni, ahogyan már leírták a Föld köszöni szépen, jõl van-4 2. Nem kell elhinni a nagy problémákat, mert nem a Földet tesszük tönkre, hanem magunknak ártunk azzal, ha megváltoztatjuk a Föld természetesnek hitt jelenlegi állapotát. A Föld tovább fog "élni", mint az emberiség. 3. Eddig is meg voltunk, továbbra is meg leszünk! Vannak nagyon okos emberek, akik majd kitalálják, hogy nekünk hogyan lesz jó! 4. Ami ma itt környezetvédelem címszó alatt megy, az egy nagyon szép és az átlagnép számára könnyen elhihetõ köntösbe öntése a rossz gazdasági döntéseknek! 5. A Föld nem szeret minket! Igazából a Greenpeace-t meg téged sem!
"alapból ott kezdõdik a dolog, hogy a földmegóvás lenne a legfontosabb dolog amit valaha is tenni-e kellene az embernek." Ehhez a mondathoz gratulálni kell. Föld kisbetûvel "tenni-e", ez a legjobb az egészben Te nem vagy még 18, vagy ha mégis, akkor 3. osztályos lehetsz általánosban, nagyjából akkor tanulják meg a gyerekek az "e" kérdõszó használatát. Csak kérdõmondatban használjuk ezt az írást: "-e". Te nagyon h*ly-e vagy! tennie az ígí helyes. Megvan a mai napi poén. Amúgy a Földet azt védeni kell, ezzel egyetértek, de nem megvalósítható, valószínûleg már én sem fogok élni akkor, amikor a Föld meghal, tehát a kortársaim sem, és akinél most pént van, az sem, így neki nem érdeke, hogy [email protected] a pénzét a jövõ generációira.
Mindennek az ego az oka. Bõvebb magyarázatba nem mennék bele, mert nagyon hosszú lenne, de ki tudod következtetni.

Miért nem megértőek egymással az emberek? A "bunkók" nem veszik észre, hogy másoknak ezzel milyen lelki sérüléseket okoznak?

Ismer?sökt?l, ismeretlenekt?l, utcán, tömegközlekedésen, bárhol kaphatunk "szemétségeket"... Kis apróságokkal, beszólásokkal, mozdulatokkal. Gondolom mindenkinek ismer?s ez! Nekem pláne. Kikészít, és szinte minden napomat tönkreteszi.

Legjobb válasz: Szerintem a bunkók nagy része nagyon is tisztában van vele, hogy másnak rossz érzést okoz a viselkedésével. Nyilván éppen ez a célja. Valószínûleg õ is rosszul érzi magát (van vmilyen lelki gubanca), és úgy próbálja meg csökkenteni a saját feszültségét, hogy másban is feszültséget kelt. Amint vkit megbánthat a környezetében, õ megnyugszik egy kicsit és a feszültséget felváltja benne a (kár)öröm a másik rosszérzése láttán.

Szerintem a bunkók nagy része nagyon is tisztában van vele, hogy másnak rossz érzést okoz a viselkedésével. Nyilván éppen ez a célja. Valószínûleg õ is rosszul érzi magát (van vmilyen lelki gubanca), és úgy próbálja meg csökkenteni a saját feszültségét, hogy másban is feszültséget kelt. Amint vkit megbánthat a környezetében, õ megnyugszik egy kicsit és a feszültséget felváltja benne a (kár)öröm a másik rosszérzése láttán.
a vonzás törvénye alapján ha megvizsgáljuk a helyzetedet akkor természetesen bevonzod ezeket az embereket.. mivel? a kisugárzásoddal mi lenne, ha mostantól arra fókuszálnál, hogy csupa jó dolgok történnek veled, és a figyelmedet leveszed arról, hogy még reménye se legyen, hogy ilyen emberekbe botlasz.. már azzal a gondolattal, hogy félsz---bevonzod ezeket az embereket.. mit tegyél? mostantól ne félj!! tedd a dolgodat, és a figyelmet mindig azon legyen amit szeretél !!!
A kérdező hozzászólása: Realisták vagytok, ez tetszik. Nem én vonzom az ilyet, hanem ezt látom a környezetmben, és sokan panaszkodnak erre pont nálam az ismerõsök, hogy ilyen sajna a világ...:(
Egy IT multi cégnek dolgoztunk 2x 12 órában így éjjel is. 2 csapat dolgozott az egyikben szinte lányok a másikban szinte fiuk. Sajonos mindig fix volt kikkel dolgozunk. egy kis egylégteres iroda volt. Volt egy kollégánk aki kimondottan azt élvezte hogyan tud minél jobban lefikázni megszégyeníteni az embereket. mivel a fiuk átlag életkora 24-25 volt így nem volt csoda hogy jót röhögtek még ha ´ök voltak is a lefikázott egyének. a fiuk úgy gy´ültek ez az ember köré mint hiénák a dögszagra. ha találtak valakit(mindegy hogy lány vagy épp a legjobb barát) akkor addig fikázták míg az ki nem készült. Na ez a fiatal emeber arra volt a legbüszkébb, hogy mennyi forumra bejelentkezett és mennyi idö alatt tiltották ki. eléggé kikészült a lány csapat töle. de a legérdekesebb az volt, hogy neki volt egy két olyan joga a munkában ahol segítenie kellett nekünk, ilyenkor abszolut normálisan segít´ökészen segített. még ha mi bénáztunk el valamit akkor is normálisan mondott egy két szót hogy lányok vagyunk, de nem volt bunkó. aztán mikor be kattant neki akkor meg mint egy állat. nem tudtunk olyan halkan beszélni hogy megne hallják. azt mondták mások otthon is így beszélt az annyával. azt gondolom itt a nevelés hiány volt, ha annak idején anyuka lekever neki mikor felesel vele, lehet nem lett volna ekkora bunkó a gyereke.
Realisták vagytok, ez tetszik. Nem én vonzom az ilyet, hanem ezt látom a környezetmben, és sokan panaszkodnak erre pont nálam az ismerõsök, hogy ilyen sajna a világ...:( érdekes a hozzászólásod--ezen tudnék mit mondani neked, de nem itt..irj privátba! én irtam a vonzás törvénye hozzászólást!
PRÓBÁLJ SAJÁT MAGADRA KONCENTRÁLNI.ÉS AMIKOR ILYEN SZITUVAL TALIZOL GONDOLJ ARRA, HOGY ENNEK A HÜLYÉNEK HE-HE-HE MILYEN SZAR NAPJA VAN DE NEKEM MEG MILYEN SZÉP HISZEN PL:MILYEN SZÉPEN SÜT A NAP VAGY MILYEN FANTASZTIKUS PASIM VAN VAGY HA KIS BABÁM LESZ MILYEN CSODÁLATOS LESZ ÉS MÉG SOROLHATNÁM, HOGY MILYEN SZÉP DOLGOKRA GONDOLHATSZ
eza vonzásos cucc tényleg van hiddel

Miért olyan barátságtalanok az emberek, miért nem mosolyognak többet? Mi van velünk emberekkel, hogy elvagyunk a saját kis világunkban, és nem foglalkozunk egymással, már csak szinte elmegyünk egymás mellett.

Legjobb válasz: Az emberek jók, csak gyarlók. Mosolyogj Te is rájuk, és vissza fognak mosolyogni. Adni kell, és Te is kapni fogsz. Ez egy törvény, és mindig mûködik. Nem azonnal kapsz:ennek adsz, s amott visszakapod, s mindig többet kapsz vissza. Be kell tenni a szívességbankba, s majd kiveszel, amikor neked kell. Ott lesz a lehetõség, amikor kell. Próbáld ki! Olvasd el Coelho: Zahirját! tudom, slágerkönyv, meg ciki, én is azért nem olvastam sokáig, pedig nagyon jó.

Az emberek jók, csak gyarlók. Mosolyogj Te is rájuk, és vissza fognak mosolyogni. Adni kell, és Te is kapni fogsz. Ez egy törvény, és mindig mûködik. Nem azonnal kapsz:ennek adsz, s amott visszakapod, s mindig többet kapsz vissza. Be kell tenni a szívességbankba, s majd kiveszel, amikor neked kell. Ott lesz a lehetõség, amikor kell. Próbáld ki! Olvasd el Coelho: Zahirját! tudom, slágerkönyv, meg ciki, én is azért nem olvastam sokáig, pedig nagyon jó.
Megkérdezted, mi bántja? Talán gondja van, azért nem mosolyog! Öleld át a vállát, és mondd, hogy "hallgatlak!"
Nagyon egyszerû: szar az élet, ezért.
Szia! Vannak nekem is rossz napjaim , de próbálom humorral, jószándékkal venni az akadályokat. Ha látom, hogy hûvös a légkör , akkor én próbálok mosolyogni , vagy beszélgetni. Nagyon sokszor a mogorvának tûnõ ember is "megnyílik" picit , lehet látni, hogy õ is tud mosolyogni , beszélgetni, ha akar!:)
Mindenkihez van egy kulcs. Sokszor elég egy mondat, és megnyílik. Néha meg eldobták a kulcsot. De azt is meg lehet találni, csak idõ.
Énnekem tavaly mondta itt a munkahelyemen egy hölgy, hogy amikor csak engem lát, mindig csak mosolygok, és miylen helyes vagyok, csak maradjak ilyen, stb. De azóta én is sokat változtam, fõleg munkahelyi problémák miatt, a munkatársaimmal a kapcsolatom már nem olyan, mint régen. Már csak azért járok be, hogy a betevõm meglegyen, szóval nem szeretek itt. Emiatt én is egyre kevesebbet mosolygok, és sokszor megyek haza rossz hangulattal. Fel is mondtam, és már alig várom, hogy kiléphessek az ajtón! :)
az emberek irigyek, más hibáit nézik (pedig van nekik is) gátlástalanul átgázolnak és megbántanak embereket, anélkül, hogy átélnék, hogy milyen is a másik élete... azért még bízok benne, ha kevesen is de vannak rendes emberek.... csak rosszakkal találkoztam


Miért van, h mindig minden közösségben kibeszéli egymást az emberek 90%-a? Van olyan ember, akit nem szoktak soha kibeszélni? Miért veszikk az emberek készpénznek, amit másról hallanak, miért nem jut eszükbe ált. , h talán nem igaz?

Legjobb válasz: Igazából én sem értem.Szerintem azért, mert az emberek többsége gyáva a másik szemébe mondani azt amit róla gondol (ált. negatív a tulajdonságokat),de vhogy muszáj "kiadnia" magából.Ha vki megmondja az õszinte véleményét-mint pl én-annak ált nem örülnek.Hiszen senki sem szereti, ha a rossz szokásait, tulajdonságait csak úgy az arcába vágják. Azt vettem észre, hogy minél több vkiben a jó tulajdonság,annál többször beszélik ki, mert irigyek rá.Ha vki "unalmas szürke egérke" azt ált. nem beszélik ki.(Legalábbis a nõknél így van....a férfiaknál nem tudom.) (Bocsi, ha rosszul fogalmaztam.)

Igazából én sem értem.Szerintem azért, mert az emberek többsége gyáva a másik szemébe mondani azt amit róla gondol (ált. negatív a tulajdonságokat), de vhogy muszáj "kiadnia" magából.Ha vki megmondja az õszinte véleményét-mint pl én-annak ált nem örülnek.Hiszen senki sem szereti, ha a rossz szokásait, tulajdonságait csak úgy az arcába vágják. Azt vettem észre, hogy minél több vkiben a jó tulajdonság, annál többször beszélik ki, mert irigyek rá.Ha vki "unalmas szürke egérke" azt ált. nem beszélik ki.(Legalábbis a nõknél így van....a férfiaknál nem tudom.) (Bocsi, ha rosszul fogalmaztam.)
Nem tudom, de baromi idegesítõ, munkahelyemen is ez megy. És tudod akit egyszer nagyon kibeszélnek, onnantól azt a személyt már rendszeresen. Persze ha épp mások ülnek kicsit a szobában, akkor azt beszélik ki aki épp kint van... Én igyekszem nem beleesni ebbe a hibába, csak kirívó esetekben szoktam valakirõl egy harmadik személynek véleményt nyilvánítani.
Egyébként biztos benne van az is, hogy ugye az emberek csak arról tudnak beszélgetni, amirõl mindkét félnek van ismerete. Nos az idõjárás mellett (amit mindenki tapasztal) a másik ilyen közös halmaz egy közösségben logikusan egy másik ember. Arról mindkét félnek van ismerete, így arról tudnak beszélgetni.
Akik mások életével foglalkoznak, azoknak nagyon sivár és szánalmas lehet a sajátjuk. :)

Miért nem tudják normálisan megcsinálni a Fifa sorozatokban hogy az emberek ne nyúljanak át egymáson? Erre miért nem figyelnek oda jobban?

Annyira idegesítő,lelombozó!A legjobban a gólörömöknél látszik a legjobban hogy az egyik ember át nyúl a másik ember "gyomrába,fejébe,lábába" mintha csak egy szellem lenne!

Legjobb válasz: Mert felesleges. Ez egy FIFA, ha a focisták egymásba lógnak, vagy ha a kapusnak néha a kezén átmegy a labda védés közben, akkor is megveszik iszonyat sokan évrõl-évre az új részeit, pusztán azért, mert FIFA. Amíg pedig hozza az elvárt profitot, nem nagyon fogják ezeket a dolgokat kijavítani sajnos.

Mert felesleges. Ez egy FIFA, ha a focisták egymásba lógnak, vagy ha a kapusnak néha a kezén átmegy a labda védés közben, akkor is megveszik iszonyat sokan évrõl-évre az új részeit, pusztán azért, mert FIFA. Amíg pedig hozza az elvárt profitot, nem nagyon fogják ezeket a dolgokat kijavítani sajnos.
A kérdező hozzászólása: Nekem is van Fifa 12 , tervezem h megveszem a Fifa 13-at de ez miatt lehet h nem fogom megvenni, inkább várok+ 1 évet hátha a Fifa 14-nek már nem lesz ilyen jellegû problémája! :)

Miért akadnak ki az emberek, ha egy fiatal pár egymást nem úgy nevezi meg, hogy a barátnõm vagy a barátom, hanem a párom?

Nem értem. Pasimnak meg nem fogom hívni, arról nekem az érdekkapcsolatok jutnak az eszembe, ráadásul tényleg a párom, õ egészít ki, nagyon sok dologban megváltoztam pozitív irányba, mióta együtt vagyunk, ez se 3 hónap, hanem majdnem másfél év. Persze, nem megszokott, de szerintem nem kéne, hogy ezen fennakadjanak sokan, nem értem miért kiakasztó.

Legjobb válasz: Mert párja a zokninak van:D

Mert párja a zokninak van:D
A "hitetleneknek" éppen annyi joguk van írni a gyk bármelyik kategóriájában mint az ezohívõknek.
Az oldal neve gyakori kérdések...az ezotéria csak egy menüpont, és mindenkinek joga van elmondani a véleményét.
sajnos vannak annyira ostoba kérdések, hogy azokra egyszerûen nem lehet normális választ adni.
Kedves kérdezõ. Feltettem itt egy kérdést egy bizonyos konferenciáról. Dátumot, helyszínt írtam, de nevét nem. A hívõk közül senki nem tudta, hogy egy ufókonferenciáról van szó. Senki. Akkor most mi is van? A normális kérdésekre döntõen normális választ is adunk, még ha nem is vagyunk egy nézeten. De a hogyan lehetnék vámpír, meg hasonlókra nem lehet normális választ írni. És az un. hívõk legtöbbje még azzal sincs tisztában, amirõl kérdez, ír. Még ezós szemszögbõl is hülyeség. Ha itt nincs helye a szkepszisnek, akkor hová lettek a hívõk? Mert én pl. vezettem is a kategória toplistáját. Most is az elég elöl vagyok. Ha nincs itt helyem, akkor hogyan lehetséges az, hogy itt a helyezésem – aktivitásomtól függõen – 1-20 között szokott mozogni, s csak ritkán csúszom hátra.
Szerintem a rendes szkeptikusokkal nincs baj, csak ezekbõl elég kevés van . Nem baj az, ha másnak más a véleménye és ezt meg is tudja indokolni . Az én elméleteimet például csak nagyon kevés szkeptikus tudja tényekkel megcáfolni, ritkán ugyan, de ha mégis sikerül neki, akkor én is elgondolkozok azon amit írt, és így én is tudok fejlõdni . Ami a tudományban jelen van szûklátókörûség (csak azt fogadom el ami a tankönyvekben van), ugyanúgy megvan az ezotériában is . Itt sem szabad görcsösen egy elmélethez ragaszkodni, mert elõfordulhat hogy változik :-)
sajnos a trolloknak is
Látom itt is csak a lepontozás megy, de érvek azok nincsenek.
aki nem találta meg a hitét, vagy elvesztette vmi miatt, az most itt éli ki magát, egyfajta pótcselekvés neki ez és önigazolás, ahol hajtja a maga igazát, és letorkol mindenkit aki nem úgy gondolkozik....ezt a sémát nagyon jól meglehet figyelni pár válaszoló írásán.
a probléma gyökere, mint màsok ràvilàgitottak, az ostoba kérdésekkel van. Ilyen pölö az ùn. necronomicon-nal kapcsolatos kérdések zöme (ami H.P. Lovecraft fantàzia szüleménye volt, s ezt ö maga is beismerte), vagy egy olyan kérdés, hogy hàztartàsi keksszel, lehet-e démont idézni... A normàlis kérdésekkel alapvetöen nincs baj. Nyilvàn azok, akik szerteàgazò ismerettséggel rendelkeznek, nehezen viselik a különféle "fàjdalmas" kérdéseket. Bàr az is igaz, hogy akadhat közöttük néhàny rosszindaltù, de nem feltételezném, hogy mindegyik az.
Milyen jogon szabod meg, ki adhat választ az ostoba kérdésekre? Kinek hiszed magad?
Nos a hit is pusztán nézõpont kérdése. Mert aki abban hisz hogy nem hisz a biblia szövegében az is egy hit, mint ahogy az UFO-kban való kételkedés is egy hit. Speciel a tudomyányhoz is hit kell, mert ha nem hiszed hogy pl: sikerül antigravitációs mezõt létrehozni és feladod akkor bukta, de ha hiszed hogy sikerül és nem adod fel akkor még akármi lehet. Tehát a hit mint felfogás relatív, van aki az UFO-kban hisz, van aki a tudományban, van aki az ezoteriában (az én hitem is ide tartozik) és van aki abban hisz hogy nem hisz semmiben. Így ugye hitetlenek nincsenek :)
Egy mai kérdésben plejádikat emleget a kérdezõ. Mi rosszat teszek azzal, ha megjegyzem, hogy a Plejádok egy több mint ötszáz csillagot számláló nyílt halmaz. Elég nagyvonalú onnan érkezõt ilyen lazán meghatározni.
Ahogyan 13:02 mondja, vele értek egyet. Sajnos, kevesen vannak, akik valóban komolyan veszik az ezotériát, és igazán hisznek. (Nem feltétlenül vallási szempontból.)
Kérdezõ! Nyilván nem a vallásos emberekre gondoltam az ufókonferencia kapcsán, hanem az ufókban hívõkre.
A legtöbben közülük tényleg rosszindulatú emberek, akik szeretnek másokba szúrni, vagy idióta kiskamaszok, akik szerint vicces minden kérdésbe beírni, hogy "reptoid". Esetleg aluliskolázott emberkék, akik szeretnének okosnak mutatkozni, ezért mindenféle tudománytalan baromsággal villognak itt, a tudomány nevében. Kisebb számban vannak az irigyek, akiknek piszkálja a csõrüket, hogy mások hisznek valamiben, õk meg csak élik a semmibe a szerencsétlen, szürke életüket. Normális, ép lelkû embereket ugyanis mi a fenéért zavarná, hogy Kis Pista, Alsójedánban, akit még csak nem is ismer, hisz a földönkívüliekben, vagy a túlvilágban? A legkisebb számban vannak azok, akik tényleg segíteni akarnak és például megnyugtatni a kérdezõt, aki gyanús zajokat hall a padlásról, hogy nem szellemek garázdálkodnak.
Természetesen hülye kérdésekre én is trollkodok. Hülye kérdésnek nevezem a hasonlót: - Vaddisznók szállták meg a kolozsvári Kálvária telepet. Lehet, hogy ûrdisznók voltak? http://index.hu/kulfold/hirek/2013/11/06/vaddisznok_csortett..
Álljunk csak meg egy röpke szóra! Ahhoz, hogy bárki is az oldalnak ebbe a boxába kérdést tegyen fel, vagy válaszóljon egy itt feltett kérdésre, nem kell az ezotéria hívõjének lennie! Amíg kirívó viselkedése miatt nem moderálja ki a portált fenntartója, bárki bármit kérdezhat - és válaszolhat az itt feltett kérdésre. . Az, hogy ki hogyan kérdez/válaszol, az illetõ kulturáltságától, intelligenciájától függ. Éppen ezért a trollnak a szobahõmérséklettel azonos mérõszámú IQ-ján kívül jellemhibája is van. . Kedves Kérdezõ! Kérlek, vedd figyelembe: "Minden tézis magában hordja antitézisét, mígnem feloldódnak a szintézisben." Ismerd meg más véleményét is, hogy megbizonyosodj a magadé igazságában és még jobbá tehesd!
A kérdező hozzászólása: "Feltettem itt egy kérdést egy bizonyos konferenciáról. Dátumot, helyszínt írtam, de nevét nem. A hívõk közül senki nem tudta, hogy egy ufókonferenciáról van szó. Senki. Akkor most mi is van? " A hivõséghez hogyan jön az UFO konferencia?
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy le vagytok pontozva, de talán ez is vélemény nyilvánitás, ha azt vesszük. Sajnálom azokat is, akik mások bántásával, szurkálódással elégitik ki magukat. Ebben a kérdésemben nem a "Hogyan lehetnék Voldemort, Harry Potter" stb-t értem, hanem a normális, megválaszolható kérdésekre gondolok, ahol az emberek segitségre várnak...
A kérdező hozzászólása: # 5 Az egó nagy úr.
Meg lehet nézni, hogy egy ilyen kérdésre, amit Te feltettél, hány értelmezhetõ, elfogadható válasz érkezett. Nagyjából 90-10 % az arány, így ránézésre. Ez mutatja azt is, hogy a kérdésed értelmes, elgondolkodtató volt, még ha volt is neki némi pici provokatív felhangja is. Vagy meg lehet nézni, hány ilyen jellegû válasz érkezett a már említett kekszes-sátános kérdésre, de az ezo rovatba kiírt kérdések 90%-ával is ez a helyzet. Értelmes kérdés talán minden tizedik, de ezekre a kérdésekre kábé minden tizedik válasz trollkodás. A kérdések maradék 90%-a baromság, ezekre nagyjából 90%-ban trollok és vicces kedvû emberkék írnak valami marhaságot válaszként. A számok sosem hazudnak :)
Mi alapján döntöd el, hogy melyik legyen a hívó fél? Vagyis ki fizesse a hívást? Jogilag nem megoldható az egész.
Amikor a gerinc ellenõrzi, hogy az A telefon foglalt-e, akkor mielõtt kiadná a foglalt jelzést ellenõrizné, hogy B nem-e épp A-t hívta. Ha így történt, akkor összekapcsolná õket és a B kérését pedig sztornózná. Így leírva ehhez biztosan kellene valamilyen tranzakció kezelés, ami viszont több tárhelyet és még komolyabb infrastruktúrát eredményezne és esetleg az lenne a következménye, hogy már a csörgetés is pénzbe kerülne.
Mert a való életben erre elég kicsi az esély. Akkor meg minek foglalkozni ilyesmivel?
Mert tok folosleges megoldani.
A kérdező hozzászólása: Ez egy logikai kérdés, és arra vagyok kíváncsi, hogy miért nem oldható meg.
Senki nem mondta, hogy nem oldhato meg, csak azt, hogy nincs ertelme.
A kérdező hozzászólása: Mert szerinted hogyan lehetne megoldani??
Amikor az egyik hív, akkor jelet küld a legközelebbi cella antennára, és ekkor foglalt állapotba kerül. Mire a hívása befut a másik telefonra (kitalálja a rendszer, melyik cellában van a másik teló, csatornát oszt ki, stb.), addig a másik hívó is pont ezt teszi, vagyis foglaltnak látják egymást. Úgy lehetne megoldani (szerintem), hogy ha a hívott fél foglalt, akkor ellenõrizni kell, hogy az nem a hívóra vár-e. Ha igen, akkor valamelyik hívását meg kell szakítani (a készüléken is), hogy fogadhassa a másik hívást. Elég macerás, több gondot okozna, mint hasznot. :)
Esetleg be kéne kapcsolni a telefonon a hívásvárakoztatás funkciót. Híváskezdeményezés közben is jelzi a teló, ha bejövõ hívás jön. Ilyenkor a felhasználón múlik, hogy folytatja-e a kimenõ hívást, vagy átvált a bejövõre. Ki van ez találva, nem kell feltalálni a csõbe a lyukat... :)

Ha a legtöbb ember nem igazán boldog attól, amitől pedig úgymond annak kéne lennie (házasság, gyerek, pénz, karrier, hírnév, szex stb) akkor mégis miért megyünk egymás után mint a birkák abban a hitben hogy az majd minket boldoggá tesz?

Persze adnak örömöt ideiglenesen ezek a dolgok de csak átmenetileg.Viszont mindenkiben ott a vágy az örök megnyugvásra,biztonságra ,szeretetre.

Legjobb válasz: Az ösztönök munkálnak még most is a háttérben,annak pedig nincs köze a logikához és a boldogsághoz.Tesszük,mert késztetést érzünk.

Az ösztönök munkálnak még most is a háttérben, annak pedig nincs köze a logikához és a boldogsághoz.Tesszük, mert késztetést érzünk.
Ez így van, ezek mind csak ideig óráig adnak örömöt. Csak egy valaki tud örök boldogságot adni, betölteni az életedet és Õ nem más mint Jézus Krisztus! "Mert úgy szerette Isten a világot, hogy az Õ egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz Õbenne el ne vesszen, hanem örök élete legyen. Mert az Isten nem azért küldte el a Fiút a világba, hogy elítélje a világot, hanem, hogy üdvözüljön a világ általa." - János 3:16-17 Jézus Krisztus személyesen ÉRTED jött el!Isten annyira szeretett TÉGED, hogy a legdrágábbat az Õ egyetlen Fiát odaadta ÉRTED!Mert ennyire szeretett téged! Õ ma is nagyon szeret téged és azt szeretné ha megtalálnád Õt! Mert az az örök megnyugvás, biztonság, szeretet csak Nála található! "Keressétek az Urat, amíg megtalálható!Hívjátok segítségül, amíg közel van!" - Ézsaiás 55:6 Kedves kérdezõ!Itt a lehetõség! Ittvan amit keresel! Akármivel próbálkozol ezt senki más nem tudja megadni! De Isten igen!Õ nagyon szeret téged! Itt a lehetõség Isten még megtalálható! Ha meg akarod kapni amit szeretnél mondd neki, szólj hozzá! Nem kell ehez semmi különös csak kezdd el neki mondani akárhol vagy, beszélj hozzá! Hidd el Õ meghallgat! Isten tudja mire van szükséged, minden területen meg tud téged elégíteni, meg tudja adni azt amire szükséged van! Fogadd be Jézust a szívedbe! Kérd meg Jézust, hogy költözzön a szívedbe azt mondja a Biblia, hogy aki kér az kap, aki keres az talál, aki zörget annak megnyittatik. - Ha arra kéred Õt , hogy költözzön a szívedbe, megteszi. Kedves kérdezõ a keresésed eredménye ittvan:megtaláltad akit kerestél: Õ Jézus Krisztus. Elmondom az ígéreteket amik RÁD vonatkoznak, HA megtetted azt, hogy Jézust befogadtad a szívedbe elfogadtad személyes Megváltódnak! Mert Jézus érted halt meg a kereszten! A Te bûneidet hordozta, hogy neked ne kelljen az örök kárhozatra(pokolra) menned. Ha te ezt elfogadod, akkor onnantól fogva Jézusé vagy. Aki pedig Jézusé azokra nagyon jó dolgok várnak. "A ki megbocsátja minden bûnödet, meggyógyítja minden betegségedet." - Zsoltárok könyve 103:3 Bûneidet megbocsájtja ha kéred. Ekkor egy nagy "teher" fog leszakadni a válladról.Tapasztalat. Akármilyen rossz voltál, akárhányszor vétkeztél tudd meg Isten kegyelmes és megbocsájt neked! És késõbb nem fogja felróni neked, nem emlékezik meg bûneidrõl! Csak tiszta szívbõl bánd meg. Meggyógyítja minden betegségedet?! Igen! Isten erre is képes! Akármilyen betegséged van Õ meg tudja gyógyítani! Mert ha Jézust elfogadtad Megváltódnak akkor a gyógyulás jár neked! Ha valamilyen testi vagy lelki betegséged van, kérd Istent, hogy gyógyítson meg! Õ megteszi. Tapasztalat:Rákos beteg meggyógyult. "Ha az Urat tartod oltalmadnak, a Felségest hajlékodnak, nem érhet téged baj, sátradhoz közel sem férhet csapás. Mert megparancsolta angyalainak, hogy vigyázzanak rád minden utadon, kézen fogva vezetnek téged, hogy meg ne üsd a lábadat a kõben." - Zsoltárok könyve 91:9-12 Itt van a biztonság :) Isten angyalai ott lesznek melletted és Isten parancsára meg fognak téged õrizni. De Isten csakis és kizárólag HIT-tel érhetõ el. "Hiszen kegyelembõl van üdvösségetek a hit által, és ez nem tõletek van: Isten ajándéka ez.." - Pál apostol levele az Efezusbeliekhez 2:8 Az üdvösség (örök élet) Isten ajándéka amit az Õ Fiának(Jézus) kereszthalála által adott nekünk. De ez csak hittel érhetõ el. "Hit által" Kérdezõ innentõl fogva a többi rajtad múlik :) Elfogadod Jézust vagy sem. Imádkozáshoz nem kell semmi különösebb dolog ott ahol vagy elkezdesz beszélni Istenhez(akár nyitott akár csukott szemmel, mindegy ahogy jól esik). Õ meghallgat :) Vagy vegyél egy Bibliát vagy olvasd a neten :) http://www.kereszteny.hu/biblia/showtrans.php?reftrans=2 vagy http://biblia.hu/ A kereszteny.hu -s könnyebben értelmezhetõ. A Jn Mt stb Biblia rövidítések ezeknek nézz utána. Jn = János evangéliuma, szerintem ezzel kezd az olvasást :)
„De ha az ember egyénileg kutatna, keresne és nem hagyatkozna a szokásokra, amik nem teljesen kielégítõek akkor lehet hogy jutna valamire. Nem?” Helyesen látod, az embernek több van félretéve, mint a legjobb esetben mondjuk 70-80 vagy talán 100 évig „boldogan” éljen, de végül mégis a hanyatlásnak a pusztulásnak adja át magát. És valóban a kiút ebbõl az ördögi körbõl egy egyéni munka, szigorúan egyéni vállalkozás. Ez az oka annak hogy ez a lehetõség látszólag csak nagyon ritka kivételesek elõjoga. Hol is hallottuk: sok a hivatott, de kevés a kiválasztott. A lehetõség kilépni ebbõl a tespedt állapotból mindenkinek rendelkezésére áll, a nehézség azonban az, hogy az embernek vállalni kell a felelõsséget saját boldogságáért. Most azonnal közbevethetné valaki, hogy hiszen mindent megtett, hogy boldog lehessen, hogy végre megnyugodjon, és az talán úgy is lett, de csak ideig-óráig, aztán jöttek újabb igények, újabb vágyak újabb törekvések, újabb elégedetlenség, újabb küzdelem. Ez így folytatódik míg végül kiábrándulva és végképp kimerülve feladjuk a küzdelmet, átadjuk magunkat a hanyatlásnak a halálnak. De hogyan is vállalja valaki oly módon felelõsséget saját boldogságáért, amirõl talán még tudomása sincs, vagy nem hiszi hogy olyasmi lehetséges ? Mégis az embernek ha igazán boldog akar lenni vállalni kell a felelõsséget önmagáért. A hitoktatók ígérik az örök boldogságot, a megnyugvást, az örök életet, de vajon miféle örök élet az, ha elõbb el kell szenvedni a halált, hogy azután, feltéve ha helyesen éltünk megkapjuk a jutalmat, bejutunk a mennyek országába ? Azt csak nagyon ritkán említik, hogy a mennyek országa nem egy földrajzi hely, hanem a tudat állapota, és azt, hogy az örök élet nem a halál után egy bizonytalan homályos jövõben, hanem ebben az életben a születéssel kezdõdik, arról egyáltalán szó se lehet. Mégis ez az igazság. Az embernek, mivel a mennyek országa a tudat állapota, hatalmában van, hogy elérje ezt az állapotot, mielõtt bekövetkezne az amit olyan jól ismerünk: a hanyatlás a halál. Igen, a tudat egy bizonyos állapotában nem csak mindenféle szenvedés, nyomorúság, de még a halál is elkerülhetõ.
Mert nincs alternativa felmutatva a széles néprétegek számára. Abból tudsz választani amit ismersz.
Érdekes kérdés.szerintem azért, mert a legtöbb ember nem akar örökké boldog lenni.ez talán furcsán hangzik, de így igaz.nekik játék kell, mert ragaszkodnak a játékaikhoz.az emberek lehetnének boldogok, és elégedettek az álltalad felsorolt dolgok nélkül is, de egy vagyonos ember pl.hajlandó elengedni a pénzhajhászást, a jó csajokat, a hírnevet, befolyásos barátokat? sokan látják, hogy lenne más út is, és meg kellene valósítani, mert már kiégtek, de ehhez bátorság kell és kellõ nyitottság, és ez sok emberben nincs meg."könnyebb átmenni a tevének a tû fokán, mint a gazdagnak az Isten országába jutni"(most nem a halál utáni Isten országára gondolok, hanem a változtatásra, a megszokott dolgok elengedésének képességére) azon kívül ugye a csordaszellem is szerepet játszik az egészben, mert az kényelmes, megszokott, és szintén nem kell gondolkodni, változtatni semmin.
Nem tudom, engem nem tesz boldoggá a család, szex, gyerekek, szóval nem is keresek párkapcsolatot, mert minek, ha nem érdekel? A karrierem az igen, annak érdekében teszek is. Az utolsó mondatodat nem igazán értem. Szerintem nincs olyan hogy örök megnyugvás.. A boldogság pedig szintén nem egy pillanatnyi dolog, hanem állandó életérzés, ami nálam megvan, a pillanatnyi dolgok pedig valóban csak rövid ideig okoznak megelégedést, de szerintem nagyjából ez az ami az állandó boldogság fenntartásához kell.
Az emberiség arra rendeltetett hogy elbukjon ! Azt eszed amit kapsz ? a legtöbben nem tehetik meg hogy válogatnak... enni viszont KELL !!! egyébként ha valami hát szerintem a saját gyerek mindenképpen boldoggá tesz ! a többivel lehetne vitatkozni de azok se utolsók !!! "mindenkiben a vágy az örök megnyugvásra, biztonságra " ??? el kell keserítselek a nyugalom a legnagyobb ellenségem a biztonsággal együtt !!!
Nem tudok róla, hogy bármire is rendeltettünk.....
A kérdező hozzászólása: De ösztön van az állatban is , mi meg emberek vagyunk. Szerintem többre rendeltettünk mint egy állat.
A kérdező hozzászólása: De ha az ember egyénileg kutatna, keresne és nem hagyatkozna a szokásokra , amik nem teljesen kielégítõek akkor lehet hogy jutna valamire.Nem? Azt kell enni amit kapsz? Ennél többre vágyunk szerintem , mindannyian...
azért mennek sokan egymás után, mert nincsen leadva az alaptudás, vagy hogy fogalmazzak...és az emberek azt hiszik a kielégültségre, örömre, hogy az a boldogság...holott az csak tévedésbõl, elõre meggenerált hiány(vágy) betömése össz-vissz...de nem a valós boldogság, ugyanis ha az emberek belátnák, hogy igazából nincs is semmibõl hiányuk, mivel tudatban mindennel egyek, akkor tehetnek szert igazi boldogságra, ami utána már meg nem szûnik...csak hát ezek a téves gondolatok elhomályosítják azt, ami valójában van. a tévedés fõ oka az, hogy úgy hiszik az emberek tudat alatt, hogy a létük különálló bármitõl is, mert magukat a testtel azonosítják, így elkülönültséget éreznek...ez pedig a saját érdek külön szintre emelését húzza be automatikusan(önzés), és az egyedüliség érzete is megjelenik, ami pedig a félelmet generálja sunyi mód...ha pedig elmélyedünk a dolgokba kiderül, hogy az önzés és félelem biztosítja a táptalajt mindennemû negatívumnak a bolygónkon, hiszen a jellemet elég komoly szinten deformálja, és minden egyes cselekmény az emberek jellemébõl eredõ, legyen az sport, játék, munka, emberi kapcsolatokat, tanulás tökmindegy...:) üdv 26/F LastOne.Left

Miért ilyen nehéz az élet? Ha két ember passzol egymáshoz és éreznek is egymás iránt valamit akkor miért nem tudnak egyszerűen összejönni? Miért ilyen qrva bonyolult a szerelem?

Legjobb válasz: Nehéz kérdés. Azt hiszem, az erre adható legegyszerûbb válasz az, hogy ez eredetileg egyáltalán nem lenne nehéz. Nem lenne az, ha az emberek nem bonyolítanák túl.

Nehéz kérdés. Azt hiszem, az erre adható legegyszerûbb válasz az, hogy ez eredetileg egyáltalán nem lenne nehéz. Nem lenne az, ha az emberek nem bonyolítanák túl.
Én is hasonló kérdést tettem fel magamnak kb 10 évvel ezelõtt. Azóta megpróbálok mindent a legegyszerûbben intézni és MÛKÖDIK :) Ha tetszik valaki, megmondom neki. Ha lesz belõle valami, akkor örülök, ha nem, akkor bad luck, továbblépek. Nem görcsölök azon, hogy a párom megcsal-e vagy sem. Ha akar, akkor is megcsal, ha görcsölök, ha nem akar, akkor meg nem. Most már egészen más szemmel nézem a világot és igencsak élvezem :)
Hát ez egy jó kérdés.:) Nekem is tetszett egy srác, mint nemrég kiderült én is neki.Csakhogy akkor nem lépett, én se.Azóta már eltelt közel 3év.Összejöttem mással.Aki mellesleg jó barátja.Hát ez van..
Mi akadályoz abban hogy összejöjjetek?
Mert qurva szar az élet
A kérdező hozzászólása: Hát ez az hogy mindent túlbonyolítanak az emberek :(
Helyzet: X szereti Y-t és Y is szereti X-et. Ahogy a romantikus sorozatokban és filmekben: Összejönnének simán, de a családok, a társadalmi különbségek, a sors keze, vagy valami egészen egyedi, tragikus, külsõ akadály miatt reménytelen a szerelem, a kívülállók mindent megtesznek, hogy elválasszák õket, stb... A valóságban: Y mégsem szereti X-et.
Csak. Az a lényege, hogy nehéz. Miért, ki ígérte, hogy könnyû lesz? Egyébként meg biztos, hogy nem tudnak összejönni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!