Találatok a következő kifejezésre: Miért nem egyes dolgok (10 db)

Miért van ennyi sexéhes tini manpság, szerintem egyes dolgaik megbotránkoztatóak, meg amiket ide írnak, nem tudnak önállóan gondolkodni, 10 éve ez nem így ment amikor én 12 voltam?

medig fog még süllyedni a világ és a fiatalok? Szerintetek, mit gondoltok err?l?

Legjobb válasz: Ez a média miatt volt, 10 éve nem ezeket a dolgokat nyomatták a tv-ben, hogy hogyan legyünk kis k.urvák meg kis b.uzik!

Igazuk van az elõzõeknek! Lassacskán már azokra néznek pöszén, aki nem 12-13 éves korától bu.zi/kur.va. Sajnos idáig fajulnak a dolgok...meg még tovább:/:S
Ez a média miatt volt, 10 éve nem ezeket a dolgokat nyomatták a tv-ben, hogy hogyan legyünk kis k.urvák meg kis b.uzik!
megint én, nem volt, hanem van, elírtam:)
Haverom mesélte: Egyik nap sétál a barátnõjével az utcán. Elõttük ment egy csinos 24 év körüli nõ. Egy iskola mellett mentek el és a kerítésnél kiszól egy max harmadikos kisgyerek a nõnek: - Cicus van gazdád?! Ha ezt az én barátnõmnek szólta volna be úgy hogy én ott vagyok, kikapom a gyereket a kerítés mögül és cipóra verem a pofáját, de úgy hogy egy életre megtanulja tisztelni az idõsebbeket. ÜDV23F
ne is törõdj ezekkel a nyomikkal.
Egyre nehezebb már egy normális lányt találni :(
Egyetértek, ez egy botrány...Lassan kivesznek az erkölcsök az emberekbõl, tisztelet a kivételnek! L/18
A média az oka, mivel ezt az életmódot reklámozza. Szerintem.
Nézd meg a vivát, csak azt látni, hogy lassan már csak bugyiban és melltartóban lehet énekelni, tisztelet a kivételnek.
én se bírom az ilyesmit:S pedig én se vagyok idõs... de engem is bosszant a mai tinik felfogása:S ... 17/F
Egyetértek ezzel a kérdéssel... Nemvagyok idõs mert nem hiszem még csak most töltöm a 20-at, de egyszerûen felháborít h a mai tinik egyszerûen csak kisr*bancok lettek és hát mindenki csak ARRA hajt... Nemtudom mi lesz így...

Egyes válaszolók miért olyan tapintatlanok, tolakodóak, kíváncsiak? Miért nem veszik észre magukat, hogy vannak dolgok amikhez az ég világon semmi közük?

Egyszer?en felmegy a pumpa, ha meglátok egy olyan választ, ami nem helyénvaló. Például, ha valaki ilyet kérdez: "Hogyan mondjam el a szeretteimnek, hogy halálos beteg vagyok? Vagy az el?z? kérdés: Párom elhunyt és valami szép idézetet szeretnék a koszorú szalagjára íratni. Ötletek?"

Legjobb válasz: mert az emberek kíváncsiak. Túlságosan is. Ezért megy olyan jól a bulváripar. Kimondatlanul is azt akarják látni, hogy másnak is van baja, esetleg másnak nagyobb baja van, mint neki, így ezzel "gyógyítja" magát. Sajnos, mi magyarok ilyenek vagyunk.

mert az emberek kíváncsiak. Túlságosan is. Ezért megy olyan jól a bulváripar. Kimondatlanul is azt akarják látni, hogy másnak is van baja, esetleg másnak nagyobb baja van, mint neki, így ezzel "gyógyítja" magát. Sajnos, mi magyarok ilyenek vagyunk.
Engem jobban zavarnak az elõítéletesek. "Valaki: Tegnap nem dolgoztam... Mire egy okoskodó: Ja, ja mert egy rohadt, lusta dög vagy mi?" Én az ilyeneken akadok fent. Beszólnak még akkor is, ha semmi okuk nincs rá, háttérinfót sem tudják... A kíváncsisággal nincs bajom, sokan kíváncsiak. Legfeljebb nem kell rá válaszolni. 15:13-as tökre egyetértek. Ha nekem is meghalna valakim, akkor nem írnék ki róla kérdést, nekem ez annál mélyebb és fájóbb dolog.
Én nem szoktam ilyenekre válaszolni, mert ahogy mondod, semmi közöm hozzá. Egyáltalán nekem eszembe se jutna ilyenekrõl ide kérdést írni. Ha valamelyik közeli hozzátartozón meghalna, eszembe nem jutna itt témázni róla, de még kedvem se kérdezni semmit. Bár én nem itt élem az életem....
Azért, mer alapszabály, hogy a kérdésed legyen konkrét!
Ez van. Mert többre kíváncsiak, mintha bármi közük is lenne hozzá. Valaki meg itt tölti le a dühét. Röviden ennyi :D
"amit máshol nem mertél, itt megkérdezheted" Nem is értem, miért csodálkozol. A fórumokban is alapjáraton ismeretlen a valódi személy, itt meg a legtöbben még a nikket se jelenítik meg. A kérdések hiteléhez lehetnek fenntartások :) 4 szemközt ezek a dolgok jóval rázósabbak. Biztos, hogy jópár kérdezõ kamuzik, talán a reakciókat szeretné látni, vagy valami mesterséges részvétet kapni, mittudomén :)
A kérdező hozzászólása: Érdeklõdni, törõdni, segíteni?! Na ne röhögtessetek már, ilyen szavakkal nem illik dobálózni. Ilyen jellegû kíváncsiság mögött kevés esetben van jó szándék. Amikor velem egy szörnyû tragédia történik, és ilyen fájdalom ér, mit tudnak nekem idegenek segíteni, amikor a családom se képes rá?!
A kérdező hozzászólása: Természetesen nem a részvét nyilvánításra gondoltam. Az természetes megnyilvánulás. Nekem nagyon fájna, ha ilyen dolgokkal faggatnának, ha ilyen helyzetben lennék. Bár nyilván én nem írnék ki ilyen jellegû kérdést sem. Én inkább magamba fordulnék, mint világgá kürtölném. Bár azt mondják segít.
És neked mi közöd hozzá, hogy más miért érdeklõdik??? Mellesleg semmi kivetnivalót nem találok abban, hogy valaki azt írja: "részvétem, ha nem veszed tolakodásnak! miben hunyt el?" A kérdezõ vagy válaszol vagy nem. Az már az õ döntése. Lehet épp jól fog neki esni, hogy valaki megkérdezi és ezzel úgy érzi törõdnek vele (akkor is ha itt idegenek válaszolnak). Nem tudhatod. Bennem akkor megy fel a pumpa, ha valaki képes olyan olyan dolgok miatt pattogni, amihez semmi köze.
Én biztos tapintatlanabbnak érezném az ilyen megnyilvánulást, mint ez a kérdés, mint azt, hogy valaki ismeretlenül is szeretne segíteni, vagy érdekli a sorsom, még akkor is, ha ezt konkrétan nem kérem.
A kérdező hozzászólása: Nem egy kérdést emeltem csak ki. Mivel mindet nem tudtam, választottam kettõt a sok közül, hogy érzékeltessem az indulatomat. Nem érzem magam tapintatlannak, hogy kiemeltem két olyan kérdést, ami már egyébként is nyilvános, mivel nem másítottam meg. Sajnálom, ha valakit megbántottam evvel. Csak annyira dühös leszek, az emberek ilyen megnyilvánulásaitól. Meg nem fordulna soha a fejemben, hogy ilyet kérdezzek valakitõl, aki ilyen helyzetben van.
Azért a kérdés néha sugall dolgokat. Pl. a kérdezõ konkrétan megosztotta, hogy elveszítette a párját. Ha nem akarna beszélni róla, akkor csak szép temetési idézetet kért volna, mindenféle kiegészítõ információ nélkül. Egyébként én is kiakadok néha a kíváncsiskodókon, de most én is megkérdeztem, mi történt a párjával, mert a halál az valahogy olyan ijesztõ, rémítõ, és csak szerettem, volna kifejezni együttérzésemet.
A kérdező hozzászólása: Értem én a segítõ szándékot. De aki rászánja magát ilyen kérdések kiírására, nem hiszem, hogy nagy segítség lenne neki az ilyen jellegû faggatózás. Ha el akarná mondani úgy kérdezné: Hogyan gyógyulhatnék meg? A kérdések nagy része konkrét, ezek információk nélkül is lehet rájuk válaszolni.
"biztos nincs rá gyógymód, hogy halt meg, hány éves volt, " ez szerintem annyira nem durva válasz. csak kíváncsiak amire nem kell válaszolni ha nem szeretnél..szerintem ennél sokkal bukóbbakat is írnak egyes válaszolók amiket poénnak szánnak de akkor is másnak rosszul esik..

Miért nem képesek egyesek elfogadni olyan dolgokat, amik már régóta vannak? És rámondja hogy "modern b**iság! "

Haverom pont ilyen. Mesélek neki valamirõl, lehet az bármivel kapcsolatban, és mé nem hallott róla. és a reakciója: "jajj, ez valami modern b**iság! Biztos valami unatkozó barom kitalálta!" mire mondom neki, hogy "haver, ez 300 évvel ez elõtt is volt már!"

Legjobb válasz: Magadból indulj ki! Meg kell válogatnod a barátaid, haverjaid! Mi az a szint, ahol még érdemes vitatkozni! Az emberek ostobák, minél butább valaki, annál kevésbé tud róla, ismeri el!

Magadból indulj ki! Meg kell válogatnod a barátaid, haverjaid! Mi az a szint, ahol még érdemes vitatkozni! Az emberek ostobák, minél butább valaki, annál kevésbé tud róla, ismeri el!
Valaki megkérdezett egy idõs házaspárt, hogy hogyan képesek 50 év után is elviselni egymást... Ezt válaszolták: Nos kedves, tudja mi abban az idõben nõttünk fel, amikor ha valami nem mûködött azt megjavították, nem pedig eldobták. --- Ebbõl látszik, hogy a fogyasztói társadalom nem csak a cikkek terén hajlandó eldobhatót fogyasztani, hanem minden téren. Ettõl lesz valami 100évesen simán xar, ahogy te mondod. Ám ilyenkor te már látod, hogy nem az a lényeg, hogy mikor találták ki, hanem az, hogy ez nagyon ellenszenves a haverjaidnak, akik ezt lehordják és azt hiszik, hogy aki kitalálta, nem tette jól. Ezt meg lehet kérdezni, hogy mi nem tetszik neki benne, amiért így leminõsíti. Esetleg azt is meg lehet kérdezni, hogy el tud-e képzelni olyan szituációt más emberekkel, amikor nekik ez fontos / hasznos / "nem xar" lehet. A fiatalok szeretnek lázadni minden ellen. Azt akarják, hogy õk mondhassák meg végre a másikról, mennyit érnek, és ne csak az õt irányító felnõttek. Ez fakadhat onnan is, hogy ezt a felnõtt viselkedést látja példaként és így akar õ is felnõtté válni, függetlenné. :) (satöbbi, satöbbi)
Röviden: a "haverod" jó nagy gyökér.


Miért nem tudnak egyesek továbblépni néhány dolgon?

Miért van az, hogy valaki hetekig egy számára fájó dolgon rágódik? Másról nem beszél csak arról, hogy miért történt az? (Gondolok itt konkrétan arra. hogy az illetõvel szakított a barátja és ez már hetek óta történt mégsem képes belenyugodni, hanem napokat tud róla beszélni, milliószor megismételve önmagát.)

Legjobb válasz: szerintem ez a szakítás annyira megrázta õt lelkileg hogy másra nem nagyon képes gondolni ezért beszél errõl folyamatosan.. az idõ minden sebet begyógyít ( de lehet újra összejönnek) :)

szerintem ez a szakítás annyira megrázta õt lelkileg hogy másra nem nagyon képes gondolni ezért beszél errõl folyamatosan.. az idõ minden sebet begyógyít ( de lehet újra összejönnek) :)
Én is egy ilyen helyzetben vagyok éppen, mégsem nyaggatok vele senkit, magamba fojtom. Nagy ritkán a legjobb barátomnak mondom hülyeségbõl, hogy "miééééért nem szeret???", de ennyi. Azonban ez a befojtás sem jó... Szerintem azért nyaggat ezzel, mert nem érzi, hogy ez neked már sok... És bízik benned. Nyugodtan szólj neki, hogy ez szar neked, lehúz a negativitása, ha megsértõdik, ez van, úgysem tudsz mit tenni.
Ez ilyenkor természetes.

Miért nem mennek egyes dolgok mások előtt?

Pl. már elég régóta, vagy 1-2 éve van az, hogy az iskolában nem tudok pisilni, csak ha teljesen egyedül vagyok az egész mosdóban, ami nálunk elég ritka, mert amikor wc-re megyek, mindig jön velem vagy valamelyik barátnőm, vagy mások vannak bent. És így van, hogy egész nap annyiszor pisilek, amikor reggel felkelés után elmegyek, meg miután hazajöttem. Ja és általában fél 7 körül indulok el itthonról és délután 3-4 körül érek haza... A másik a tüsszentés. Ez csak mostanában kezdődött, de egyre rosszabb, mostanában már amikor nagyon kell tüsszentenem, akkor is az van, hogy mikor "kiengedem", nem sikerül hapciznom, csak "nyögök" egyet vagy hogy mondjam....és olyankor mindig így néznek az osztálytársaim is, hogy ez meg mit csinál....annyira ciki Miért nem tudok társaságban pisilni és tüsszenteni? 15L

Legjobb válasz: Gondolj arra, hogy mindenki pisil és tüsszent. Ez egy természetes emberi szükséglet!

Gondolj arra, hogy mindenki pisil és tüsszent. Ez egy természetes emberi szükséglet!

Először fedővel aztán fedő nélkül kell sütni. Ennek mi a jelentősége? Miért kell így sütni egyes dolgokat, pl. a rántotthúst is? Mi van, ha nem így csinálom?

Legjobb válasz: Fedõ alatt párolódik, fedõ nélkül sül, pirul. A hús típusától függ, mikor melyik módszert kell alkalmazni.

Fedõ alatt párolódik, fedõ nélkül sül, pirul. A hús típusától függ, mikor melyik módszert kell alkalmazni.
hát én úgy tudom hogy puhább lesz a hús mert fedõ alatt keletkezõ gõz ugye bent marad és párolja a húst. de én nem szoktam , és mégis finom :)
fedõ alatt puhul, fedõ nélkül lesz szép színe a húsnak. A sorrend mindegy, mi úgy szoktuk, hogy elõször lefedve, utána anélkül, hogy piruljon. De csak a sütõben sült húsokkal szoktuk ezt, alufóliával lefedve. A serpenyõben sült dolgoknál pl. rántott hús nem.
fánkot is így kell, egyik oldalt fedõvel másikat anélkül, de nem tudom az okát.
pl. egy nagy darab csontos panírozott csirkecombot nem elég átsütni a forró zsírban, mert belül nyers marad. Ezért kell a sütés elején kis lángon fedõ alatt párolni.
Rántott húst pont nem kell, mert az vékony, de egy rántott csirkecombot már fedõ alatt kell, mert úgy sûl át a belseje is!
A kérdező hozzászólása: Akkor a párolás miatt kell. Értem! Köszi

Miért nem mennek egyes dolgok a szexben?

a párom sokszor nyomaszt azzal hogy lovagoljak..nem egyszer probáltam de nem igazán ment.azt is szeretné ha szájjal kielégiteném de ahhoz még nincs kedvem föleg hogy elég sokat mondja hogy csináljam és még maradék kedvem is elmegy az egésztöl.a másik problémám hogy iszonyat nehezen izgulok fel...attol tudnék ha csunya szavakat sugdosna a fülembe de komolyan,de ö azt hiszi szerintem ezt csak viccelem.meg szeretné hogy más pozokat is probáljunk ki de én még nem igazán akarom mert még fél honapja élünk szexuális életet és még egy kicsit szerintem maradnék 2poznál.szerintetek mit csináljak ezzel a helyzettel?köszi elöre is

Legjobb válasz: elsõ válaszolonak:õrûlj hogy te olyan tõkéletes vagy meg mindenki magábol indul ki.kérdezõnek:beszéld meg a pároddal milyen poz jo neked és ne mondogassa a szájjal valo kielégitést mert téged az zavar.majd egy kis idõ után mikor te ugy érzed ugy is meg csinálod.ha igazán szeret nem erõltet semmit sem rád ha pedig igen hagyd ott a fenébe mert nem szeret igazán.Szex kõzbe mondja milyen pozt szeretne?

elsõ válaszolonak:õrûlj hogy te olyan tõkéletes vagy meg mindenki magábol indul ki.kérdezõnek:beszéld meg a pároddal milyen poz jo neked és ne mondogassa a szájjal valo kielégitést mert téged az zavar.majd egy kis idõ után mikor te ugy érzed ugy is meg csinálod.ha igazán szeret nem erõltet semmit sem rád ha pedig igen hagyd ott a fenébe mert nem szeret igazán.Szex kõzbe mondja milyen pozt szeretne?
Fél hónap? Kettõ hét után nem követel kicsit sokat? Én azt mondom, hogy beszéld meg vele, hogy nem így néznek ki a dolgok. Ne akarjon 2 hét alatt végigmenni a Káma-szutrán! Egyébként lovagoljál nyugodtan (nagyon élvezik a fiúk) - de mondd meg neki, hogy egyelõre behatolás nélkül. Ugyanez az orális szexszel: ne legyen türelmetlen - de azért egy-egy csókot adhatsz neki néha "oda" is. De, ha türelmetlen, csapd le.
Már nem azért de ha frigid lenne akkor fel sem izgulna, és odaáig nem jutna, hogy együtt legyen a barátjával! A frigid nõ nem gyakori, csak sokakat tartanak annak, mert nem mer mindent megcsinálni, vagy mert nincs kedve, vagy egyéb ostoba indokok miatt! Senki nem lesz frigid attól hogy nem csinál meg mindent másfél hónap után! A kérdezõnek pedig: Beszéld meg vele mindenképpen, hogy várjon egy kicsit, hogy szod a helyzetet. Nem kell mindent elkapkodni, másfél hónap még nem olyan sok idõ :) Kortól és tapasztalattól függ hogy másfél hónap után az ember mit enged, mit csinál meg és mit nem. Sok szerencsét! :)
Hát ez mindenképpen meg kellene beszélned vele, fél hónap szexualitás után a nõk nem csinálnak meg mindent, (a legtöbbje legalábbis), szóval ez még nagyon rövid idõ, fokozatosan kell mindent kipróbálni, ezt valahogy meg kéne vele értetned, szerintem egyébként neki is magától fel kéne ezt fognia, hogy ne csak magára gondolj hanem rád is, szóval beszélj vele komolyan errõl a témáról, más tanácsot nem tudok adni. Ezeknek a dolgoknak egyébként ennyi idõ után nem is kéne mennie. Csak lassan, ahogy belejössz a két ismert pózba, utánna majd esetleg te is kipróbálnál mást és egy idõ után talán az orális dolgokhoz is lenne kedved. Akik meg trágár dolgokat írtak, azok olyan fiúk akiknek soha nem lesz normális szerelmi élete, mert attól hogy dugnak valakivel az még nem kapcsolat és nem szerelmi élet. Remélem a te pasid nem ilyen és nem az írottak szerint vélekedik a nõkrõl.
a barátodnak üzenném hogy ne erõltesse a dolgokat, ha nem szeretnéd akkor nem kell.. a szex sohasem arról szól hogy valamit muszály, hanem arról szól, hogy mind a ketten nagyon jól érezzéteg magatokat és egymást is:)
Az elso valaszolonak uzenem: nincs frigid csaj, csak bena pasi! Te is biztos jo xar lehetsz az agyban ilyen hozzaallassal. A kerdezonek: Probalkozzatok, tanitgassatok egymast. A szeretkezes muveszet, hosszu ido elsajatitani, es ahany ember annyifelet szeret. Ha igazan nem mukodik, ugyse lesz tartos a kapcsolatotok.
A kérdező hozzászólása: semmuféleképpen nem hagynám ott mert biztos vagyok benne hogy nagyon szeret mert mindig minden ugy van ahogy én szeretném.csak valamiért vannak amik ezekhez ragaszkodik és megsértödik miattuk de utána mindig bocsánatot kér
Fontos, hogy tényleg beszéld meg vele! A másik meg, hogy miért kapkod az egésszel, amikor még csak fél hónapja éltek szexuális életet, nem kéne mindjárt belevágnia a lecsóba, az nem így megy! Lehetne türelmesebb... Ha úgy érzed, sehogy sem jó, akkor keress mást! Nálam is volt egy dolog, ami annyira nem akartam az elõzõ kapcsolatomban, pedig a barátom nagyon, és én meg mindent szeretek megadni, de arra valahogy nem tudtam rávenni magam! ÉS rájöttem, hogy a kapcsolatunk miatt volt, mert nem volt az igazi, nem volt olyan mély... nem szerettem úgy már.. És ez valamennyire rányomta a bélyegét a dolgokra... A mostani barátomnál meg én hoztam fel dolgokat és nagyon szeretek is mindent megadni neki, mert szeretem és élvezem, ahogy zajlanak köztünk az események! Abban is van valami, hogy elõbb vagy utóbb lehet keres mást!
szerintem hagyd ott a pasit ha még akkor is mondja én felõltõznék és ott hegynûám.mert az ilyen pasi tõled nem kapja meg emit akar el megy máshoz.bocsi hogy ezt irom de én is jártam már igy.jobbat érdemelsz.
A kérdező hozzászólása: igen akkor mondja.
az elsõ két válaszolónak..inkább ne irtatok volna.én is azt tanácsolom beszéld meg vele, én is voltam ilyne helyzetben és egyre jobban nem akartam tõle semmit, mert rám akart erõltetni elsõre dolgokat..aztán a mostani párom totál ellentétje.megérti ha valamit nem akarok stb
én kivágnám a pasidat

Miért van az, hogy egyes tagok bizonyos kérdésekre összevissza pontoznak? Most nem mintha épp az érdekelne, hogy hányadik vagyok a toplistán, de zavaró, hogy teljesen szubjektív dolgokban vagyok lepontozva.

Pl. volt egy kérdés, hogy ki mit nem enne meg, én beírtam a madártejet, le lettem pontozva. Más kérdés: ki hogy készíti a zöldbabf?zeléket, beírtam, hogy kaprosan-paradicsomosan, le lettem pontozva. Egy olyan kérdésnél, hogy református-katolikus pár esetében a gyerekek milyen vallásúak legyenek, beírtam, hogy kislány anyuka, kisfiú apuka vallását örökli nálunk. Le lettem pontozva. Komolyan nem értem, milyen indokkal. A válaszaim nem voltak sem sért?ek, sem valótlanok, sem közerkölcsöt nem sértettek. S akkor??? Tényleg egyeseknek nincs jobb dolguk, mint lepontozni?! Hát menjenek kapálni, legalább a leromló gazdaságért tennének.

Legjobb válasz: Köszi, tényleg [email protected] Csak úgy érdekelt, hogy miért PONT ezeknél a szubjektív kérdéseknél vagyok lepontozva, máshol meg fel. Na de tudjátok mit? Kéne kitegyünk mi is ilyen kérdéseket, amire minden bunkó tud válaszolni, hogy pl. ki szereti a lépesmézet, és abszolút minden választ lepontozni. :-)))

A kérdező hozzászólása: Köszi, tényleg [email protected] Csak úgy érdekelt, hogy miért PONT ezeknél a szubjektív kérdéseknél vagyok lepontozva, máshol meg fel. Na de tudjátok mit? Kéne kitegyünk mi is ilyen kérdéseket, amire minden bunkó tud válaszolni, hogy pl. ki szereti a lépesmézet, és abszolút minden választ lepontozni. :-)))
szerinetm nem is tudják mire adják a pontokat csak így akarnak jobb helyezést elérni, de ez tök gáz, aki az elsõ az is ebbõl szedte össze a ponjait... erre megy már ez az oldal is, pedi nem ez lenne a pontosás lényege sem... :S
en is feltettem egy kerdest es egy valaki beirt nekem 6 linket h en irtam a kerdest s ne is tagadjam miert ilyen hulyek egyesek :S de amugy nem erdekelt engem kaptam 35 valaszt rea de meg most sem tudom h mi tevo legyek
:) )) tökre tetszett ez. jaa, nekem is múltkor megszületett az elsõ haszontalan válaszom:( mert szerintük a tv paprika tölteni való és nem tisz-völgyi... de ha én a másodikat vallom?? nohmmf
nekem tegnap olyan volt hogy kérdezett valaki egy egyszerût amire vagy igennel vagy nemmel lehet válaszolni ésn válaszoltam egy nemet mert részemrõl úgy van és jól lepontoztak... mondjuk mindenkit aki nemet írt, nem értem de mindegy kicsit dühít mert így lemegy a százalékom, és a sok hülye miatt nem leszek hasznos... :)
Ti hol látjátok, hogy valaki le van pontozva? És amugy van valami jelentõsége a pontoknak?Régóta szoktam ezt az oldalt olvasni de mostanában sokan teszik szóvá ezt a pontozás dolgot! De nekem nem tûnik fel semmi! Elmagyaráznátok légyszi?
A kérdező hozzászólása: Az nem fontos, hogy merre megy a %, szerintem. Engem egyszerûen az zavar, hogy hülyének néznek. Igen, értelek, ami neked valahogy jó, azt más szíveskedjen nem elítélni, hanem elfogadni, egyetértek. Azért írtam én is ki a kérdést... :-) Isten hozott a klubban. Tessék elmenni és pontozni a lépesméznél, köszönjük :-))))).
A kérdező hozzászólása: Jelentem: megtettem a kötelességemet, kedves Utolsó.
A kérdező hozzászólása: :-))) egészségedre.
kérdezõ, ne lepõdj meg azon, hogy a "gyerekek vallása" dolog miatt lepontoznak! A papok csak hazudnak és uralkodni akarnak az emberek felett. Miért kell a gyerekek agyát átmosni ilyen hülyeségekkel??? Majd azt õ maga eldönti hogy mi lesz a vallása! Miért ne lehetne éppenséggel pogány vagy ateista?
Dugd meg rendesen :)
hogy itt mennyi a hímsoviniszta balf****sz.... ahh.. na h a kérdésre is válaszoljak: mi lenne, ha szembesítenéd???
Ha igaz, akkor amit # 1 mond. Büntesd meg, alázd meg, dugd meg jó erõsen és akkor eszébe nem fog jutni, hogy ilyent csináljon.
Vedd fel vele a kapcsolatot álnéven, valami jó pasi képét rakd be, és kérj találkozót. Ott pedig alázd le. Nemrég egy lány tett hasonlóan, megérdemlik az ilyenek.
A kérdező hozzászólása: ezt fogom tenni.
furi azért h ez nem forditva van, mert a pasik szoktak ilyeneket csinalni.... hmm.. sztem akkor is szembesitsd.. es ha össze-vissza hadovál, akkor bármennyire is fáj, de dobd ki....
A kérdező hozzászólása: szenvedtem már eleget, és én is nagyon nagyon ezt fontolgatom.
A kérdező hozzászólása: mivolna? kiakadna hogy mit kutakodok utánna, vagy valami hasonló gagyi szöveggel rámkenné az egészet, és én lennék a szar. holott tényleg csak véletlen bukkantam rá ezekre a dolgokra.
Ha valóban nem tévedsz, akkor nem veszi komolyan a kapcsolatotokat. Én rákérdeznék, hogy miért, és ha folytatja tovább, akkor még idõben lépj le, mert akkor sajnos ilyen fajta, és sokat fogsz szenvedni mellette.
A kérdező hozzászólása: biztos.
biztos jók az információid? lehet, valaki más lépett be, a neve ugyanaz, stb.
A kérdező hozzászólása: lehet hogy megérdemelné, én is gondoltam rá. köszi a válaszokat. jóéjt mindenkinek.

Miért van az, hogy egyes emberek rengeteget tudnak beszélni és általában nem veszik észre, hogy untatnak és fárasztanak a részletezéseikkel, mert a lényegtelen dolgokat is elmondják? Majd miután kibeszélték magukat, nem hagynak szóhoz jutni? !

Legjobb válasz: Nem bántani akarlak, de lehet, hogy bizonyos emberek pedig épp téged látnak így. Gondolj ebbe bele. Minden ember szeret magáról beszélni. Aki nem, azt elmondom, hogy az emberek nem igazán kedvelik, mert nem tudják, hogy mirõl lehet egyáltalán beszélgetni velük. Sokszor kell bizonyos emberekkel folytatott beszélgetések során "vinni" a beszélgetést, mert a másik fél nem szól szinte semmit. Ha nagyon durva, akkor esetleg jobb szólni, elterelni a témát. Nekem jól esik, ha meghallgatnak és én is meghallgatok akárkit és próbálok segíteni, ha tudok.

Nem bántani akarlak, de lehet, hogy bizonyos emberek pedig épp téged látnak így. Gondolj ebbe bele. Minden ember szeret magáról beszélni. Aki nem, azt elmondom, hogy az emberek nem igazán kedvelik, mert nem tudják, hogy mirõl lehet egyáltalán beszélgetni velük. Sokszor kell bizonyos emberekkel folytatott beszélgetések során "vinni" a beszélgetést, mert a másik fél nem szól szinte semmit. Ha nagyon durva, akkor esetleg jobb szólni, elterelni a témát. Nekem jól esik, ha meghallgatnak és én is meghallgatok akárkit és próbálok segíteni, ha tudok.
Mert az ember szeret magáról beszélni, pontosabban csak magáról szeret beszélni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!