Találatok a következő kifejezésre: Miért nem egy számítógépes játék (2 db)

Miért nem fut egy számítógépes játék a gépemen, ha a gép megfelel a rendszerkövetelményeknek és letöltöttem a szükséges segédprogramokat?

A Caesar IV-r?l van szó (nem másolt! eredeti példány, most bontottam ki, most regisztráltam).

Legjobb válasz: Hm, DirectX, patchek. Milyen videókártyád van?

Hm, DirectX, patchek. Milyen videókártyád van?
Szerintem is egy patchet kellene hozzá beszerezned, anno nekem is ez oldotta meg a problémát a Vice city-vel (szintén eredeti volt) Ha ez nem válik be bepróbálkozhatsz egy directx/videókártya driver frissítéssel
A kérdező hozzászólása: Intel®82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Contoller Lehet hogy ez eleve nem jó az ilyesmihez. (?) Kártya frissítés megtörtént. DirectX a legfrissebb (9.0) Változás nincs. Én nem vagyok egy nagy számítógép guru ... mik azok a patchek? :o) Honnan, hogyan tudom õket beszerezni?
9.0c? ugyanis nem mindegy patchet meg nagyon egyszerûen szerezhetsz (google keresés) http://www.google.hu/search?hl=hu&client=firefox-a&rls=org.m..
megint én ilyen videókártyával még nem igazán találkoztam, lehet alaplapra integrált, más nincs róla leírva?
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy ilyen kitartóan próbáltál segíteni nekem. :o) Sajnos továbbra sem fut a játék, pedig már mindent kipróbáltam. A patchekhez is köszönöm a linket, de még azokat sem lehet telepíteni (alkalmazáshiba üzenetet ír ki a gép). Megkérdezem majd a gépünk karbantartóját, hogy õ mit mond erre. Lehet, hogy ki kell cserélni a videókártyát. Már a második játékkal járunk így - a Civilization sem fut normálisan, pedig nagyon drága volt. Nagyon bosszantó, hogy az ember megvesz egy drága játékot, amit a szintén méreg drága, mindennel felszerelt multimédiás gépén nem tud futtatni ... Hátha a videókártya megoldja a problémákat. Köszi még egyszer. :o)
A kérdező hozzászólása: És igen, DirectX 9.0c
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi a választ.
de a játék még elindul, ha ilyen az ikon?
A kérdező hozzászólása: A 3ból 1nek jött be ez a tipp, de igazából elindul a játék meg minden, szóval annyira nem zavaró, csak feltûnt. De azért köszönöm a válaszokat!
Ezzel én is találkoztam már, egy gép restart megoldja általában. Amúgy meg ha letörlöd a játékot és ott marad az ikonja, akkor is ilyesmit mutat.
A kérdező hozzászólása: persze, az elindul. Az exe-t nem néztem, de a parancsikonja ilyen, de elindul.
én még esetleg azt tudnám javasolni, hogy keresd meg az exe fájlt jobb klikk->küldés->asztal(parancsikon létrehozása) sztem ezzel jobb lesz!
A kérdező hozzászólása: Rendben megcsinálom amelyiknél hibás. Köszönöm.
nincs mit, legalább az az 1nek is jó lett az ikonja! de zavaró (legalábbis nekem), hogyha nem az rendes ikon van ott!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!