Találatok a következő kifejezésre: Miért nem dolog Magyarországon, hogy (2 db)

Miért nem elterjedt dolog Magyarországon, hogy az ember elmegy szavazni, tehát él a szavazati jogával, de érvénytelen szavazatot ad le?

Mindenki úgy gondolja, a felkínált lehet?ségek közül választania kell. Miért? Ha többen mennének el és jeleznék: igen, van véleményük, de amib?l választani lehet, abból egyik sem kell, az már statisztikailag megjelenne...

Legjobb válasz: Én szinte mindig érvénytelenül szavazok négyévente. A népszavazáson nem, mert bármennyire is színjátéknak tartom, tulajdonképpen a véleményem kérdezik. De amikor arról kell szavazni, hogy ki kerüljön a parlamentbe, akkor nem vagyok hajlandó két (vagy több) rossz közül választani. Így aztán érvénytelenül szavazok, hátha egyszer lesz valami látszatja, bár ez nem valószínû.

Én szinte mindig érvénytelenül szavazok négyévente. A népszavazáson nem, mert bármennyire is színjátéknak tartom, tulajdonképpen a véleményem kérdezik. De amikor arról kell szavazni, hogy ki kerüljön a parlamentbe, akkor nem vagyok hajlandó két (vagy több) rossz közül választani. Így aztán érvénytelenül szavazok, hátha egyszer lesz valami látszatja, bár ez nem valószínû.
Ezen meg nem gondolkodtam el... de mondasz valamit. En elvbol nem jartam el szavazni. Annak idejen megfogadtam hogy ebben az undorito pocskondiazasban aminek semmi erteleme nem veszek reszt semmilyen formaban. Mara mar a kulfoldon elok taborat erositem... szoval mondhatni nem erdekel a magyar politikai, de ezt a modszert hatarozottan tamogatnam ;)
Nem egészen értem, hogy mi értelme lenne az érvénytelen szavazatoknak?Amibõl választani lehet, azt mi, az "isten adta nép" tette a választhatók közé.Tehát ha mi nem választunk, akkor választ a többi.És akkor még reményünk sem lehet, hogy egyszer a saját szánk íze szerint választhatunk.A véleményt nem érvénytelen szavazattal kell tudomásukra adni, hanem tenni azért, hogy a választhatók közé olyanok kerüljenek, akikre szavazni lehet
A kérdező hozzászólása: ...és még érdekes alkotások is születhetnek, mint az alábbi képek mutatják: http://index.hu/politika/belfold/2006/valasztas/pturul/orosz..
Én megtettem. Elõtte még picit gondolkodtam is, hogy vicceset alkossak:) persze nem errõl szólt, de kicsit jó volt a szavazólapon is levezetni. Aztán én is csodálkoztam, milyen kevés az érvénytelen voks:(

Azért elég fura hogy Magyarországon betiltották a játékgépeket ami jó dolog is mert csak hülyitette az embereket, de azt nem tudom megérteni hogy a tv-be miért düböröghet az online játék gép reklámok? . (Vedd el dzsoki aranyát. )

Legjobb válasz: Nincsenek betiltva a játékgépek. Csak iszonyat mértékû adót kell(ene) fizetni utánuk. Az idiótáknak való tévés "játékokat" viszont tényleg büntetni kéne.

Nincsenek betiltva a játékgépek. Csak iszonyat mértékû adót kell(ene) fizetni utánuk. Az idiótáknak való tévés "játékokat" viszont tényleg büntetni kéne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!