Találatok a következő kifejezésre: Miért nem diéta alatt szénsavas ásványvizet (2 db)

Miért nem szabad diéta alatt szénsavas ásványvizet fogyasztani? Befolyásolja-e a fogyókúra hatékoyságát?

Legjobb válasz: Nem, csak egyes embereket puffaszt. Legalábbis szerintem, mert én simán le tudtamfogyni szénsavassal is. Meg se bírnám inni a menteset.

Nem, csak egyes embereket puffaszt. Legalábbis szerintem, mert én simán le tudtamfogyni szénsavassal is. Meg se bírnám inni a menteset.
Diéta alatt (de különben is) nagyon sok folyadékot kell inni. Nyáron símán 4-5 liter ásványvíz. Ekkora mennyiség már szénsavasból nehezen megy le. Vannak, akik szerint étvágyat csinál, ami szintén nem elõnyös.
SZia Az én véleményem az, hogy nem oszt, csak igyál napi 1 litert/20 kiló, tehát egy 80 kilós ember 4 litert minimum. Én napi három másfeles ásványvizet gurítok le. :D Amúgy tökmindegy csak legyen meg, szerintem többet büffögsz majd a szénsavtól, meg szerintem a belekre nincs jó hatással, másoknak savat csinál, de ha neked nincs gondod ezzel, akkor nyugodtan. Nálam pl sav, gázosítás minden van, így én nem iszom ilyet. A bélbolyhoknak nem tesz jót. Viszont az emésztésre nincs semmilyen hatással, szerintem.

Szénsavas ásványvíz miért nem ajánlott diéta alatt?

olvastam valahol ..

Legjobb válasz: Ez hülyeség ! A cukros szénsavas ital nem ajánlott! Nyugodtan ihatod! :)

Ez hülyeség ! A cukros szénsavas ital nem ajánlott! Nyugodtan ihatod! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm. :)
azért mert a szénsav fölfúj vagy nemtom.. de ne ígyál.. a sima vít sokkal eegészdegesebb
A kérdező hozzászólása: tényleg felfúj.. egyébként többnyire szénsavmenteset iszok, csak az elmúlt 2-3 napban tettem kivételt :)
Elsõ sorba azért mert a szénsav kioldja a kalciumot a csontokból és az a csontok gyengülését eredményezi én nagy az energiaveszteség ami a diéta során alapból van és ha még ki is oldod a csontból az enyhén szólva rossz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!