Találatok a következő kifejezésre: Miért nem csatlakoztatni az (18 db)

Miért nem tudok az USB 3. 0 portra 2. 0 eszközöket csatlakoztatni?

Vettem egy ASUS K55VJ tipusú gépet Oprendszer nélkül,az eszközkezel? azt írja,hogy meg van az összes driver,de mégsem mennek a 2.0-s eszközök a 3.0-s porton.A válaszokat el?re is köszi!(Win. 7-em van)

Nokia 5130 XpressMusic, miert nem tudom az usb-rol csatlakoztatni?

Tehat, nem tudom csatlakoztatni az usb kabelrol, regebb tudtam. Mikor csatlakoztatom azt irja hogy "nincs valasz a geptol". A nyomt. es media mukodik, csak az adattarolo nem. Kerem valaki segitsen.

Legjobb válasz: elfelejtettem, hogy a PC suite sem megy.

A kérdező hozzászólása: elfelejtettem, hogy a PC suite sem megy.
fel kell telepíteni a driverét a telónak
A kérdező hozzászólása: koszi

Miért nem tudom a PC-hez az Samsung Galaxy S3-at csatlakoztatni USB kábellel?

Alapból mûködött, használat után lecsatlakoztatás nélkül csak egy egyszerûen lehúztam. Késõbb akartam megint rádugni, de csak annyi történek, hogy médiaeszközként csatlakoztatom, és kiadja a Win7 a usb hangot "pittyenést" és semmi. Próbálok vele szenvedni de csak hibajelentést dob. A Kiessel sem megy! Rendszer -> Eszközkezelõ -> Hordozható eszközök -> GT-I9300 (van mellette egy sárga felkiáltójel)


BEEX M1 telefont, nem tudok otthon wifire csatlakoztatni. Free wifi helyen működik. Akkor az otthonin, miért nem jön be, van valami használható ötlet?

Beállítom a telefonton a vezeték nélküli hálózat keresést, keresi a wifi elérhetőségemet, meg is találja, beírom a kódomat, ahogy a többi eszközhöz is szoktam. A rendszer keres, csatlakozik, majd letilt. A WPS Connectre sem reagál. Nyomhatom az OSS gombot a routeren, semmi. Miért nem kapcsolódik, milyen extra beállítás kell ahhoz, hogy kapcsolódjon a TL-WN741ND routerhez?Minden más eszköz működik otthoni wifi-ről ezt a telefont kivéve.

Miért nem csinálják meg azt a mai okos telefonokkal, hogy lehessen hozzájuk billentyűzetet és monitort csatlakoztatni?

Vagy pl ezekbe az új készülékekbe mint pl az s4, LG Optimus G, Sony Xperia Z stb.. Miért nem raknak projectort? Ha jól tudom már van olyan telefon amelyikbe van. És kb 3 óráig bír vetíteni vele.

Legjobb válasz: 3 óra azért elég szép teljesítmény szerintem. És valamelyik nap olvastam, hogy valami forradalmian új akkumulátort fejlesztettek ki, amit pár másodperc alatt fel lehet tölteni és több ezerszeres teljesítmény növekedést produkál.

A kérdező hozzászólása: 3 óra azért elég szép teljesítmény szerintem. És valamelyik nap olvastam, hogy valami forradalmian új akkumulátort fejlesztettek ki, amit pár másodperc alatt fel lehet tölteni és több ezerszeres teljesítmény növekedést produkál.
Billentyûzetet az összeshez lehet csatlakoztatni, és monitorhoz is hozzá lehet kötni akármelyiket, amin van HDMI kimenet. És igaz, hogy vannak projektoros telefonok, de a képminõség nem olyan, mint egy projektor, ami csak projektor, és nem telefon meg minden egyben.
Mert azt B+ számítógépnek hívják. A telefon telefonálásra való. ha számítógép kell akkor vegyél azt. Mert az akku nem bírná szuflával.
A kérdező hozzászólása: A monitor összeköttetést értem HDMI-vel. De a billentyûzetet hogy kötik össze a telóval? Bluetooth-al vagy valami mással?
A kérdező hozzászólása: Egért is lehet csatlakoztatni telefonhoz?
Lehet bluetooton és OTG-n keresztül is.

Miért nem tudom csatlakoztatni az Xbox 360 wireless controllerem pc-hez?

A helyzet az, hogy van egy Microsoft Xbox 360 wireless reciever for windows-om, amihez nem tudom hozzá csatlakoztatni a kontrollerem. A problémám hogy letöltöttem a drivert ami kell a Recieverhez de az eszközkezel?ben is írja ki hogy telepítve van. Mikor csatlakoztatni próbálom az xbox kontrolleremen a gomb elkezd villogni és semmi nem történik. Windows 7 operációs rendszerem van, ha ez számít.

Miért nem tudom csatlakoztatni az xbox 360 at LCD tévéhez? Hang van de kép nincs.

Az ehez megfelel? átalakítót bedugtuk az xbox ba illetve abba a fehér és piros kábelt aztán a másik odlalát csatlakoztattuk a tv-hez de semmi kép.. nemis érzékeli hangja is csak akkor van ha a yostic on megnyomok egy gombot azt hiszem az lehet a baja hogy az átalakító amit az xbox ba kell beledugni csak 2csatlakoztatós (piros,fehér) és a sárga kábelt nem lehet beledugni... segítsetek légyszives nagyon fontos :/

Legjobb válasz: Mert a piros-fehér RCA csak hangot visz át, sztereóban. Képhez kell egy harmadik, általában sárga kábel. De ha LCD tévéhez csatlakoztok egyszerûbb lenne HDMI-vel, a kép is sokkal szebb.

Mert a piros-fehér RCA csak hangot visz át, sztereóban. Képhez kell egy harmadik, általában sárga kábel. De ha LCD tévéhez csatlakoztok egyszerûbb lenne HDMI-vel, a kép is sokkal szebb.
A kérdező hozzászólása: egyszerûbb lenne de a tv-n nincs hdmi bemenet mivel régi tv.. és az a baj hogy az xbox csatlakozón nincsen egvy 3. dugó amibe a sárgát tudnám beledugni csak egy fehér és egy piros ezért nem értem hogy akkor most mivan..

Miért van ez az Xperia Sola mobilomnál? Egy másik fülhallgatót akarok csatlakoztatni, és azt irja ki hogy: az eszköz nem kompatibilis .

Akkor milyen fülhallgatók kompatibilisek vele? Azért mert szeretnék venni egyet,de félek nehogy ne ismerje fel.

Miért nem tudom csatlakoztatni az USB kábelemmel a telefonomat a gépre?

Nokia c3-asom van és eddig mikor használtam a kábelt mindig jó volt, tárolóhelyre állítottam és a sajátgép mappába megtaláltam az új hadvert és megtudtam nyitni. De már nem tudom, mert akármilyen programmal keresem meg a gépen az új hadver mappáját az a program rögtön lefagy. Pl: Total Commander (mert már próbáltam ott is megkeresni, hogy tudjak rá tenni programot) Photospace, simán saját gép.. és minden amit így megnyitok egyb?l lefagy!!! Valaki segítsen légyszíves hogy mit tudnék ezzel a problémával kezdeni.. (2 napja csinálja ezt és teljesen magától, semmi nem változott se a gépen se a telefonon)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!