Találatok a következő kifejezésre: Miért nem csatlakoztatni (55 db)

Miért nem birom csatlakoztatni a telóm a pc-mhez?

sony livem van bedugom a kábelt felrakja a sony compainont és kiírja h dugjam be újra mert nem érzékeli a telót -.-"

Legjobb válasz: mást tudsz hozzá csatlakoztatni?pl fényképezõgép?

mást tudsz hozzá csatlakoztatni?pl fényképezõgép?
A kérdező hozzászólása: igen persze minden mást

Miért nem tudom okos telefonomat csatlakoztatni a számítógéphez? ( Samsung Galaxy s Duos)

Telepítve van a számítógépemre Kies program is de azzal sem sikerül.fontos lenne. Köszönöm.

Legjobb válasz: Senki nem segít? mostanában a kérdéseimre nem érkezik válasz,van itt még valaki?

A kérdező hozzászólása: Senki nem segít? mostanában a kérdéseimre nem érkezik válasz, van itt még valaki?
Csakis a hozzá kapott gyári telepitö lemez fel telepitése után lessz csatlakoztathato a telefonod tesó.nincsmit
A kérdező hozzászólása: De nem kaptam hozzá! és újonnan vettem. az okos telefonokhoz már elvileg nem kell.
A kérdező hozzászólása: A probléma megoldódott! :)

Miért nem tudom a telefonomat csatlakoztatni a számítógéphez?

Nemrég vettem egy Lg G2 minit (+ 16 gigás kártyát), Android 4.4 van rajta és szeretnék rá programokat, zenéket másolni.Azt szeretném, hogy pendriveként ismerje fel a gép a telefont.A telefon beállításánál (pc csatlakozás/usb kapcsolati mód) kijelöltem a "Média szinkronizálását (MTP)", de a gép nem ismerte fel.Majd a gépre telepítettem a PC Suite programot és a telefonban kijelöltem "LG szoftvert".A telefon már látta a gépet, ki is írta,h "LG PC Suite csatlakoztatva",de a program, ill. a gép továbbra sem látta.

Legjobb válasz: Drájvert kell föltenned.

Drájvert kell föltenned.
A kérdező hozzászólása: Már a telefon felrakta az elsõ csatlakozáskor, de nem segített.
mert a kábel csak töltésre való és nem adatátvitelre.
A kérdező hozzászólása: Kipróbáltam másik kábelt is, amivel csináltam korábban ilyet, még másik telefonnal, de ezzel a kábellel sem ment.
A kérdező hozzászólása: Végül sikerült megoldani: [link]


Valaki segítsen létszi. Miért nem tudom csatlakoztatni a Nokia Luma 625-ömet a gépemhez?

Windows 7 van a gépemen és amikor bedugom az adatkábelt nem ad ki semmi ablakot a gép de a telefon meg tölt. Zenéket videókat szeretnék átrakni a telómra.

Legjobb válasz: Inétzõben sincs ott, mint "Windows Phone" hálózati meghajtó?

Inétzõben sincs ott, mint "Windows Phone" hálózati meghajtó?
A kérdező hozzászólása: Nincsen :/
Eszközkezelõben távolítsd el, és próbálkozz újra (ilyenkor újratelepíti az illesztõprogramot), vagy másik USB-hub-on is próbáld meg.
A kérdező hozzászólása: Oké köszi most újra telepíti. Remélem jó lesz
A kérdező hozzászólása: Most azt írta ki hogy nem található az illesztõ program

Samsung Galaxy S3 mini telefont miért nem lehet a PC-hez csatlakoztatni?

Letöltöttem hozzá Samsung USB drivert és a Samsung Kies szoftvert, de semmi. Csatlakoztatom a kábelhez, egyet pittyen, a számítógépen a tálcán megjelenik, hogy új driver csatlakoztatva, kiírja a típusát, és egyszer csak megjelenik, hogy "A hardver telepítése során probléma lépett fel. Az új hardver valószínûleg nem fog megfelelõen mûködni."

Miért nem tudom a PC-hez az Samsung Galaxy S3-at csatlakoztatni USB kábellel?

Alapból mûködött, használat után lecsatlakoztatás nélkül csak egy egyszerûen lehúztam. Késõbb akartam megint rádugni, de csak annyi történek, hogy médiaeszközként csatlakoztatom, és kiadja a Win7 a usb hangot "pittyenést" és semmi. Próbálok vele szenvedni de csak hibajelentést dob. A Kiessel sem megy! Rendszer -> Eszközkezelõ -> Hordozható eszközök -> GT-I9300 (van mellette egy sárga felkiáltójel)

ZTE Grand X IN Csatlakoztatási probléma! Miért nem tudom csatlakoztatni?

Olyan problémám lenne, hogy a ZTE Grand X IN mobiltelefonomat eddig gond nélkül tudtam csatlakoztatni a számítógépemhez (Akkor XP) OP rendszer lett cserélve a gépen Win7 64 bit, azóta nem tudom csatlakoztatni a készüléket a számítógéphez, USB-vel rákötöm, a csatlakoztatási hangot ki adja a gép, de utána nem ugrik fel ablak, hogy felismerte a készüléket, vagy nem, ha az USB Hibakeresést kikapcsolom a készüléken közbe a windows a lecsatlakoztatási hangot adja, ha vissza kapcsolom, akkor a fent említett csatlakoztatási hangot. Drivert néztem a telefonhoz, de nem találtam! Erre szeretnék megoldást! Köszönöm elõre is a válaszokat!

Sony Xperia SP-t miért nem tudom a számítógéphez csatlakoztatni?

Legjobb válasz: Frissítsd a windowst és használj win 7-et.

Frissítsd a windowst és használj win 7-et.

BEEX M1 telefont, nem tudok otthon wifire csatlakoztatni. Free wifi helyen működik. Akkor az otthonin, miért nem jön be, van valami használható ötlet?

Beállítom a telefonton a vezeték nélküli hálózat keresést, keresi a wifi elérhetőségemet, meg is találja, beírom a kódomat, ahogy a többi eszközhöz is szoktam. A rendszer keres, csatlakozik, majd letilt. A WPS Connectre sem reagál. Nyomhatom az OSS gombot a routeren, semmi. Miért nem kapcsolódik, milyen extra beállítás kell ahhoz, hogy kapcsolódjon a TL-WN741ND routerhez?Minden más eszköz működik otthoni wifi-ről ezt a telefont kivéve.

Miért nem tudom csatlakoztatni amdroidos telefonomat a számítógépre?

sziasztok! egy olyan problémám lenne,hogy tegnap vettem egy M-tech Atab 3.5 androidos telefont,és amikor a gépre próbálom csatlakoztatni,egyszerűen csak elkezdi tölteni,vagy a másik esetben pedig kiírja a windows,hogy nem sikerült csatlakoztatni az eszközt.driver és másfajta CD-t nem kaptam hozzá,google-n,de még az M-tech oldalán sem találok semmilyen driver-t.előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Erre csak annyit tudok írni hogy az Android egy szar valamelyik csinálja valamelyik meg nem. Meg mikor ezt meg mikor azt csinálja a rendszer.

Erre csak annyit tudok írni hogy az Android egy szar valamelyik csinálja valamelyik meg nem. Meg mikor ezt meg mikor azt csinálja a rendszer.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!