Találatok a következő kifejezésre: Miért nem csak 1 (221 db)

Miért nem csak 1 nyelv van az egész világon?

akkor nem lennék angolból 3-as németb?l 2-es!!!!!!

Legjobb válasz: Hülye kérdés.

Hülye kérdés.
Akkor is lenne tantárgy amibõl gyenge vagy és minden alkalommal megszenvedsz még a kettesért is.
a te meg az én nyelvem pont elég. megcsókollak...
tanulj inkább
nem azért vagy rossz idegen nyelvbõl, mert nem tanulsz, azért is, de lehetséges, hogy egyszerûen nem olyan a nyelvérzéked, mint másoké, akik képesek anyanyelvi szinten beszélni, amit megtanulnak. a másik kérdésedre az a válasz, hogy sok ezer évvel ezelõtt Nimród nagyon nagy ember akart lenni, ezért egy hatalmas tornyot akart építeni, hogy híres legyen, és egyben tartsa az embereket. Isten viszont eredetileg azt parancsolta meg az embereknek, hogy töltsék be a Földet, azaz széledjenek szét. ezért összezavarta az építõk nyelvét, így azok többé nem értették meg egymást. azt hitték, a saját nyelvüket beszélik, de nem értették, a többiek miért blablálnak. mivel nem értették egymást, nem tudták megbeszélni, mit hogyan építsenek tovább. megtörtént tehát Isten eredeti szándéka, hogy az emberek szétszéledjenek. errõl bõvebben a Bibliában van szó Mózes elsõ könyvének 11. fejezetében az elsõ verstõl a 9-ikig.
A kérdező hozzászólása: ja majd elolvasom a bibliát:D:D a hívek szerint így van:D

2 napja + az ovu tesztem, miért? Nem csak 1 napig?

Legjobb válasz: Mert ezen a ket napon van az LH csucs! Azt mondjak, hogy a masodik pozitiv nap utan kb 24 orara ra reped meg a tuszo. Ugyhogy holnap is mendenkeppen legyetek egyutt ha tudtok, hogy elcsipjetek a kiszabadult petesejtet ha netan kesobb repedne meg a tuszo mint 24 ora.

Mert ezen a ket napon van az LH csucs! Azt mondjak, hogy a masodik pozitiv nap utan kb 24 orara ra reped meg a tuszo. Ugyhogy holnap is mendenkeppen legyetek egyutt ha tudtok, hogy elcsipjetek a kiszabadult petesejtet ha netan kesobb repedne meg a tuszo mint 24 ora.

A gyök (5x-1) /gyök (x-3) megoldása: x>=1/5 (Ez rendben) A gyök[ (5x-1) / (x-3) ] megoldása: x<=-3 vagy x>=1/5 Miért nem csak x>=1/5? Hogy jön ki a x<=-3? Nem x>-3 a helyes? Hisz a gyök (a) /gyök (b) =gyök (a/b), ahol a>=0, b>0

Legjobb válasz: Nem jó a kérdés. Itt nem "megoldása" a kérdés, hanem hogy mi az értelmezési tartomány. Aztán gyök(a/b) nem ugyanaz, mint gyök(a)/gyök(b), mert a/b úgy is lehet pozitív, ha a és b mindkettõ negatív!! Akkor pedig gyök(a)/gyö(b) nincs értelemzve. Szóval itt is az van, hogy (5x-1)/(x-3) akkor pozitív, ha a szamláló és a nevezõ is pozitív, vagy mindkettõ negatív. (És persze a szamláló lehet 0 is...)

Nem jó a kérdés. Itt nem "megoldása" a kérdés, hanem hogy mi az értelmezési tartomány. Aztán gyök(a/b) nem ugyanaz, mint gyök(a)/gyök(b), mert a/b úgy is lehet pozitív, ha a és b mindkettõ negatív!! Akkor pedig gyök(a)/gyö(b) nincs értelemzve. Szóval itt is az van, hogy (5x-1)/(x-3) akkor pozitív, ha a szamláló és a nevezõ is pozitív, vagy mindkettõ negatív. (És persze a szamláló lehet 0 is...)


Hosszabb távra (nem csak 1-2 évre) melyik telefon a legmegbízhatóbb és miért?

Sony Xperia Z

Legjobb válasz: Mai világban már nem évekre tervezik a telefonokat, mint annó a Nokia. :) 1-2 évnél ezek nem bírnak többet, kivétel az a 15%. De ha választanom kellene, G2

Mai világban már nem évekre tervezik a telefonokat, mint annó a Nokia. :) 1-2 évnél ezek nem bírnak többet, kivétel az a 15%. De ha választanom kellene, G2
szerintem inkább sony, de androidos telók átlag 1 év...sony esetleg másfél...2 vagy afelett inkább az iPhone-ok meg a lumia telók, amikre odafigyel a gyártó, meg hát egységes op. rendszerekkel nem is olyan bonyolult ezt tartani.
Az LG-t ebbõl a szempontból nem ismerem. A felsõkategóriás Samsungok elketyegnek egész jól, a Sonytól tartanék. Rengeteg rossz tapasztalatunk van velük.

Miért van az, hogy az ovulációs teszt minden hónapban 2 napig mutat pozitívat és nem csak 1 nap? Ez jó vagy nem?

Legjobb válasz: Az ovu teszt akkor tuti pozitív, ha a második csík sokkal erõsebb, mint a kontroll csík. És ez az állapot csak egy napig tart. A két csík több napig ott van, de csak egy napig sokkal erõsebb, azon a napon ill. az azt követõn kell aktívnak lennetek! De ne aggódj, ha akcióztok rendesen, akkor egyszer csak célba ér valamelyik hõs katona ;), õk képesek várni a petédre akár 72 órát is! Sok sikert!

Az ovu teszt akkor tuti pozitív, ha a második csík sokkal erõsebb, mint a kontroll csík. És ez az állapot csak egy napig tart. A két csík több napig ott van, de csak egy napig sokkal erõsebb, azon a napon ill. az azt követõn kell aktívnak lennetek! De ne aggódj, ha akcióztok rendesen, akkor egyszer csak célba ér valamelyik hõs katona ;), õk képesek várni a petédre akár 72 órát is! Sok sikert!
Nekem 4 napig mutatott pozitívat! Én sem akartam elhinni, de tényleg így volt! Mi azért a Jónás naptár szerint, és a peteérés hetében is mindig szerettük egymást, így már abban a hónapban sikerült a babuci. A lényeg, hogy az elõtte való napokban, és az utána való napokban is, hogy +, legyetek minél többet együtt!
az ovutesztrõl többet tudhatsz meg a babatervezõk otthona oldalon.

Miért jó az egy weboldal tulajdonosnak, ha a tárhelyszolgáltatója nem csak 1 db FTP hozzáférést biztosít a tárhelyhez, hanem többet vagy akár korlátlan mennyiséget?

- Milyen weboldalaknál, weboldal funkcióknál lehet ezt kihasználni? - Milyen helyzetben lehet szükséges az, hogy több FTP hozzáférés is legyen egy tárhelyhez? (Van elképzelésem ezzel kapcsolatban, de megköszönném, ha valaki hozzáértő is felokosítana.)

Legjobb válasz: Többen tudják szerkeszteni úgy a weblapot, vagy tartalmat feltölteni, hogy egymás cuccaihoz nem férnek hozzá.

Többen tudják szerkeszteni úgy a weblapot, vagy tartalmat feltölteni, hogy egymás cuccaihoz nem férnek hozzá.
Lehet pl. egy publikus FTP, ahová a nagyobb cuccokat fel lehet tölteni. Hasznos pl. nyomdák esetében.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, valami hasonlóra gondoltam én is. Eszerint ilyenek az ingyenes weblapkészítõ lehetõséget kínáló szolgáltatók is. Az eoldalhoz hasonlók. Ahol minden weblaphoz van egy FTP hozzáférés, hogy a saját oldalát tudja kezelni, szerkeszteni az adott emberke.
mert korlátozhatod a többiek jogát, így akár egy read only akkunt lehet akár nyilvános is. Persze nem root access-el, csak bizonyos almappákra
Sok minden miatt. Például másnak is hozzáférést akarsz adni. A jelszavad meg csak nem adod meg másnak, egyrészt mert nem biztonságos, másrészt pedig ha megváltoztatod akkor nem fog tudni belépni.
Valószínûleg genetika. De azért kérdezz meg egy orvost.
Lehet stressztõl, B vitamin hiánytól és pajzsmirigy túlmûködéstõl is, ha nem genetika. Menj el a háziorvoshoz egy kivizsgálás miatt.
http://www.natursziget.com/eletmod/20101203-viszlat-osz-hajs.. Forcapil Oldat a neve és van ebbõl kapszula is.
Töltsd le az avg removert. törölj le vele mindent majd rakd újra hátha ez segít .
A kérdező hozzászólása: azt töltöttem le és szerintem amiatt nem mentek a játékok

Miért csak 1 év sikertelen próbálkozás után lehet menni kivizsgálásra? Az orvosnak bármint lehet mondani mert úgy se tudja hogy mióta próbálkoznak, nem?

Olvasom itt sok kérdésben, hogy 1 év sikertelen próbálkozásig szóba sem állnak az orvosok ez ügyben. Meg írják sokan hogy volt már egy vetélésük, a baba nem jön azóta, de biztos hogy nem várnak egy évet vagyis nem akarnak. Ezzel, azt akarom mondani hogy az orvos úgy se tudja hogy mióta próbálkoznak, bármint lehet mondani nem? Lehet valaki fél évig próbálkozik, nem jön, elmegy dokihoz és azt mondja hogy már 1 éve próbálkoznak. Szerintetek van ilyen?

Legjobb válasz: Sajnos én kivártam az 1 évet, mert nem hazudtam, és hiába panaszkodtam elküldött az orvos, és sz*rt rám. Egy roha*t vérvételre nem küldött el. Hozzáteszem, nálunk nemcsak nemjött a baba, hanem 9 hónapig meg sem jött, és egyéb tüneteim is voltak ami aggodalomra dott okot. 1 év után elkezdtek ímmel ámmal vizsgálni, sztk-s vizsgálatokra persze hónapokat kellett várni... Meguntam elmentem egy magánklinikára, azonnal kiderült a PCO+IR, és az agyalapi mirigyem daganata (nem olyan szörnyû mint amilyennek hangzik) ezek kuszálták teljesen össze a hormonjaimat, amik miatt magas lett a vérnyomásom, és szívritmuszavarom is lett. Az sztk-s orvosok majomkodásának köszönhetõen 2,5 évet vártam a babámra, olyan lelki megpróbáltatásokon mentem keresztül, hogy még mindig nagyon fájnak nekem is és a férjemnek is. Ha elõlrõl kéne kezdenem 6 hónap próbálkozás után hazudnék 1 évet, illetve korábban is ha egyéb más baljóslatú tüneteim vannak. 2 teljesen egészséges felnõtt embernek, rendszeres védekezés nélküli nemi élet mellett 25% az esélye a fogantatásra 1 ciklusban. Tehát elvileg 4 ciklus alatt sikerülnie kell, de lehet rossz az idõzítés stb.., én 6 hónapot mondok. 1 hormonsor vérvétel még senkinek nem ártott. Sokan nagy nehezen teherbe esnek, és 1 hülye hormon miatt, vagy inzulinrezisztenccia miatt elvetélnek...

Sajnos én kivártam az 1 évet, mert nem hazudtam, és hiába panaszkodtam elküldött az orvos, és sz*rt rám. Egy roha*t vérvételre nem küldött el. Hozzáteszem, nálunk nemcsak nemjött a baba, hanem 9 hónapig meg sem jött, és egyéb tüneteim is voltak ami aggodalomra dott okot. 1 év után elkezdtek ímmel ámmal vizsgálni, sztk-s vizsgálatokra persze hónapokat kellett várni... Meguntam elmentem egy magánklinikára, azonnal kiderült a PCO+IR, és az agyalapi mirigyem daganata (nem olyan szörnyû mint amilyennek hangzik) ezek kuszálták teljesen össze a hormonjaimat, amik miatt magas lett a vérnyomásom, és szívritmuszavarom is lett. Az sztk-s orvosok majomkodásának köszönhetõen 2, 5 évet vártam a babámra, olyan lelki megpróbáltatásokon mentem keresztül, hogy még mindig nagyon fájnak nekem is és a férjemnek is. Ha elõlrõl kéne kezdenem 6 hónap próbálkozás után hazudnék 1 évet, illetve korábban is ha egyéb más baljóslatú tüneteim vannak. 2 teljesen egészséges felnõtt embernek, rendszeres védekezés nélküli nemi élet mellett 25% az esélye a fogantatásra 1 ciklusban. Tehát elvileg 4 ciklus alatt sikerülnie kell, de lehet rossz az idõzítés stb.., én 6 hónapot mondok. 1 hormonsor vérvétel még senkinek nem ártott. Sokan nagy nehezen teherbe esnek, és 1 hülye hormon miatt, vagy inzulinrezisztenccia miatt elvetélnek...
Mondjuk az sem mindegy, hogy valaki vaktában lövöldözik a babatervezés idején, vagy idõzít, hõmérõzik, LH tesztet használ, mert ezek mellett ha fél év után sem jön baba, nekem gyanús lenne. A normális szerintem az lenne hogy ha elmegyek dokihoz, mert szerintem gond van (Szerintem alaptalanul senki nem megy orvoshoz, a gyanúnak általában oka van), az legalább elküldjön egy rutin vérvételre. Abból a nagy problémák kiderülnek. Én egy ilyen vérvétel után még kb. fél évet próbálkoznék teherbe esni, aztán ha úgy sem menne, akkor ismét felkeresném az orvost. Nekem is gyanús volt, hogy valami nem oké a hormonjaimmal. És jé, igazam is lett. Pici gond, de gond volt. Nem babaprojektben vagyunk, de az orvosom így is elküldött vizsgálatra. És láss csodát, megoldódott.
Biztos van ilyen, de nem értem õket. Mitõl olyan sürgõs? Aki nem bír egy évet várni a gyerekére, annak minek? Majd késõbb is ez lesz? Nem bírja kivárni a 9 hónapot, és a 7. hónapban már bábakoktélozik, mert õ már annyira, de annyira várja? Aztán tönkreteszi a gyerek egész életét azzal, hogy elvárásai vannak? Minél elõbb üljön, másszon, járjon...
Azt mondasz az orvosnak amit szeretnél, de szerintem nem szép dolog hazudni, és fölöslegesen kitenni magadat és a párodat olyan vizsgálatoknak és kezeléseknek amire nem is lenne szükséged. Orvoshoz azért megy az ember mert "beteg" mert segítségre van szüksége, és nem azért mert türelmetlen és képtelen 6-12 hónapot várni egy babára. Annál inkább nem fog jönni a baba minél inkább akarod, a korai vizsgálatokkal csak még inkább rástresszelsz a babára és csak azért sem fog jönni a baba, bármit is csináltok. Arról nem is beszélve, hogy csak az ismerõsi körömben 4 olyan pár van akiknek "nem lehet" gyerekük vagy csak nagyon nehezen lehet gyerekük, mind a 4 párnak 1-4 hónapon belül természetes úton jött a babájuk. Olyan is volt aki az elsõt elvesztette, de a második is hamar jött. Szóval hiába mész kivizsgálásra lehet hogy nem találnak semmit még sem jön a baba, vagy elmész kivizsgálásra közlik veled, hogy úgy sem lehet gyereked még is jön hamar a baba. 6 hónap simán belefér, ha annyi idõ alatt jön a baba az abszolút természetes és normális, nem is kell ezt siettetni.
"A kérdésem az elsõ két hozzászólótól, hogy miért kellett volna nekem kizárólag 1 év sikertelenség után orovoshoz mennem, hogy egy pici hibát is a 4 . doki orovosoljon és úgy már 2 évet vártam volna a kisfiamra?" És belehaltál volna, ha 2 évet kell várni rá? Neked pont bajod volt, oké. De akinek nincs? Az miért veszi el mások elõl az idõt? Miért pazarolja az egészségügy pénzét, ha csak várni kellett volna?

Dragon Age 2-be nem tudok menteni miért? Játszottam vele 1 órát eljutottam jó sokiág, aztán meg áram szünet volt és mikor elindítottam újra a játékot, semmi betöltés vagy ilyesmi, hanem csak az hogy "Új játék" miért? -. -

Legjobb válasz: Mivel a fejlesztõk elszarták eléggé a gaemt,nekemse lehetett menteni,de ha felrakod az 1.02 és 1.03 patchet és cracket akk fog rendesen menni.

Mivel a fejlesztõk elszarták eléggé a gaemt, nekemse lehetett menteni, de ha felrakod az 1.02 és 1.03 patchet és cracket akk fog rendesen menni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!