Találatok a következő kifejezésre: Miért nem bezárni (10 db)

Miért fekete a Google Chrome háttere? Miért nem tudom bezárni?

Se a tálcát nem látom, se az X-et, amivel bezárhatnám. Ha bekapcsoláskor elindítom a Chrome-ot, akkor előszőr egy nagy fekete képernyő jelenik meg, a Chrome felirattal, majd bejön az internet olyan kinézettel, ami már leírtam. Mi történt? Mit nyomtak meg? W8-at használok.
A kérdező hozzászólása: Pontosabban a CPU 50%-át használja.
virus netán?
A kérdező hozzászólása: Az csinálhat ilyet? Akkor majd lefuttatok valami keresõt.

Miért nem tudom bezárni kulccsal az autót?

Mazda 323-asunk van.Egyszerûen nem tudom bezárni a kulccsal a kocsit. Fel-le mozog a gomb mikor bekakarom zárni,és végül visszapattan felfelé.Az a poén hogy egyszer már elõfordult ilyen és másnap anyum lement és be lehetett zárni.Nem lett hozzányúlva. Valaki segítsen! köszi


Miért nem lehet bezárni?

Na az a gondom , hogy leszedtem MTA-t mellé GTA-t... És amikor megnyitom MTA-t akkor kiirja h a GTA már fut... Oké... CTRL+DELETE feladatkezelõ.... Utána megkeresem a gta_sa.exe filest ... rámegyek folyamat leállítása és kiirja , hozzáférés megtagadva ... És egyszerûen nem lehet leállítani Valami tipp?

Legjobb válasz: Na de mitõl fut? Te indítottad, vagy a rendszer indítja bekapcsoláskor?

Na de mitõl fut? Te indítottad, vagy a rendszer indítja bekapcsoláskor?
A kérdező hozzászólása: rendszer
Start menü - futtatás - "msconfig" [link] Itt keresd meg a gta-t, és vedd ki a pipát mellõle. Utána újraindítás.

Miért nem tudom bezárni a bal hátsó ajtót?

96-os Opel Vectra B, a központi zár a többi ajtót rendesen zárja de ezt az egyet nem, a gomb is sokkal lejjebb van mint lennie kéne, próbáltam lenyomni vagy felhúzni de nem történik semmi, próbáltam úgy hogy beülök kocsiba lenyomva tartom a gombot és úgy nyomom rá a központi zárat de ugyan az a hatás, meg se mozdul a gomb se fel se le. Kép:

Legjobb válasz: Le kellene venni az ajtókárpitot és vizuálisan is megvizsgálni a problémát.

Le kellene venni az ajtókárpitot és vizuálisan is megvizsgálni a problémát.
A pöcök ilyen állását 2 dolog okozhatja: Az egyik: Kiment a helyérõl a zár mozgatópálcája A másik: Eltört valamelyik mûanyag rész, így a rudazat nem mozgatja. De mivel a központi zár sem mûködik így esélyesebb hogy eltört a zárszerkezet záró része. Ha van otthon pár alap szerszám akkor ess neki. Az ajtó kárpit leszedésére képeket/videókat találsz a neten dögivel. Gúgli a barátod. Aztán ablak fel(ajtókárpitot többnyire könnyebb leszedni lehúzott ablakkal) és szemrevételezd a zárat.
A kérdező hozzászólása: Néha zárja, néha nem. most például bezárta, de most az az érdekes hogy nem nyílik, a gomb meg továbbra is lent van mozdulatlanul, szerszámok vannak csak nem hiszem hogy hozzámernék nyúlni mert nagyon bennem van hogy valamit rosszul csinálok, ha eltört valami körülbelül milyen árban mozog ennek a javítása?
Egy ajtókárpit leszerelésén nem igazán lehet elrontani... Viszont ahhoz ki kell nyitni az ajtót. Ha sikerül ne zárd be, szedd le a kárpitit és nézd meg mi a hiba. Ha megvan akkor írd le és majd írunk továbbiakat. http://5mp.eu/web.php?a=novy&o=MAYF8r5Aza Ez a leírás alapján le tudod szedni az ablak tekerõjét. Az a legbonyolultabb része a dolognak. Én nem kampóval hanem egy fémlemezzel szoktam csinálni, de azt mondják jó megoldás még hogy egy harisnyát teszel a tekerõ mögé, végighúzva a rugó beleakad és ki tudod pattintani.
Nem tudod lol

Miért nem lehet a Skype-ot tartósan bezárni?

Windows 7-em van,és mikor szeretnék kilépni a programról,egyszerűen csak leteszi az asztalra,és muszáj feladatkezelővel bezárni.Valaki,valami ötlet?

Legjobb válasz: Leteszi a tálcára, ekkor jobb klikk az ikonján és kilépés menüpont..

Leteszi a tálcára, ekkor jobb klikk az ikonján és kilépés menüpont..
A kérdező hozzászólása: Akkor is ott marad.
Akkor [email protected] van a palacsintában, nekem bezáródik...
A kérdező hozzászólása: Olyan mintha nem történne semmi.Nem mintha nem tudnám bezárni feladatkezelõ segítségével, de már ráuntam mindig megnyitogatni...
Nekem se zárja be...
de de, csak a legfelsõ menüpontot kell választani, akkor aztán sír, hogy nem leszel elérhetõ, és akkor eltünik végre.... ezt utálom a legjobban amikor azt képzeli a programgyártó hogy az õ programját én sose akarom majd bezárni és rámerõszakolja mindenáron a futást, meg hogy majd mindent megcsinál nekem a winfos is, lassan megint programozói képességek kellenek ahhoz, hogy valamit értelmesen beállítsunk, és ne magától csinálja ez a szar... (korábban meg ugye a felület nem adott könnyû lehetõséget, de legalább bele lehetett nyúlni és nem automatikusan indult meg müködött meg töltött le minden mindent ami NEM KELL!!) bocs a kirohanásér', a skype probléma megoldva szerintem :)

Miert nem tudom bezarni az ajtot hogyha be van csukva?

szoval kinyitva bezarodik rendesen, de hogyha becsukom nem lehet atforditani a kulcsot. Szobaajtorol van szo.

Legjobb válasz: Valahol nem fekszik fel rendesen az ajtó, és nem oda esik a zár, ahová kellene. Próbáld kicsit emelni, hátra húzni, elõre tolni stb., hátha valahogyan illeszkedik.

Valahol nem fekszik fel rendesen az ajtó, és nem oda esik a zár, ahová kellene. Próbáld kicsit emelni, hátra húzni, elõre tolni stb., hátha valahogyan illeszkedik.
valószínûleg nem elég mély a keretben a horony, ahova a zárnyelv bemegy. azt kellene megnézi és kimélyíteni.
A kérdező hozzászólása: ez az ajto olyan, hogy ugyanugy marad az az ize ami be kene mennyen a keretbe, tehat ennek semmi koze ahoz, mert hogyha bezarom az a micsoda amit a kilinncstol kell iranyitani leblokal. sajnos nem tudom hogy mondjak neki. remelem azert megertettetek valamit
Szerintem csak lóg az egész és a zárnyelv lentebb esik mint a zárfogadó, így nem ugrik be a helyére. Ha nagyon sürgõs akkor az alsó pántot ki kell támasztani, úgy hogy egy fadarabot beerõszakolsz a fal és a pánt közé, de amúgy egy asztalos gyorsan megoldja.
Vagy pedig vasreszelõvel reszelni kell kicsit lejjebb a zárfogadón.
Rakj fel rá lakatot, oszt kész.

Miért nem lehet bezárni a gépemen a feladatkezelőt?

Legjobb válasz: jobb felsõsarok, X alt+f4

jobb felsõsarok, X alt+f4

Pocket Loox n560-as pda-mon meg akartam nyitni egy html fájlt, mire megjelent a file explorer, amit nem enged bezárni. Miért van ez, és mit csinálhatnék vele?

Egész eddig az IE-rel nyitotta meg az ilyen fájlokat, csak pár hete szívózik. A HASZNOS válaszokat előre is köszönöm!
benzinkút
Mert ez a mai nap errõl szól! Miért ne lenne lehetséges? Akkor ne legyen okt 23, május 1, karácsony, szilveszter? Gondolkodni kell, és bevásárolni!!! Valami gyorskajálda biztos nyitva van, vagy kérj a szomszédtól.
am a nonstopok is nyitva vannak.
Kisboltok nyitva vannak.
Mi lenne veled az Alföldön egy tanyán, ahol a legközelebbi város kilométerekre van?
Remélem egyszer karácsonykor dolgozni fogsz, és a magadfajta hülyéket szolgálod majd ki.Akkor rájössz, hogy minek kell bezárni.
tegnap nem jutott eszedbe?
és Karácsonykor mi történik veled?
Jó nagy suttyó bunkó vagy [email protected]! Mi az, hogy nem tudtad, hogy Március 15 lesz? Nem vagy magyar? Vagy eddig elzártak a külvilágtól, vagy csak egyszerûen egy tudatlan idióta vagy?
Azért mert nem tudtam, hogy máricus 15 lesz... ennyi, engem nem érdekelnek az ilyen megemlékezések Akkor meg is érdemled, hogy így jártál!!! Magyar embernek illik tudnia ilyesmit, te agyoniskolázott barom.
abbol hogy nem tudtad valoszinüleg munkahelyed sincs és sulis sem vagy. mert akkor tudnád hogy szabadnap van. érdekes, a boltokon ki volt téve hogy zárva lesznek. te pincében laksz vagy mi?
Kérdezõ, az igazi ostoba proli mintaképe vagy. Tipikus "mindenki le van szarva, lényeg, hogy nekem jó legyen" hozzáállás. Ezért utállak titeket.
Elég tudatlan vagy, fogadok segélybõl tengeted napjaidat.
:) ))))Ez kur*ajó:)
Pattanj kocsiba és menj ki mondjuk Ausztriába. Ott biztos találsz nyitva hipermarketet, ha számodra egy kisbolt nem megfelelõ....
Látom nem sül le a bõr a képedrõl, te hülye kis sz*rházi. :)
A kérdező hozzászólása: Azért mert nem tudtam, hogy máricus 15 lesz... ennyi, engem nem érdekelnek az ilyen megemlékezések
13: Ugyan már szerintem életében nem látott élõben se tyúkot se disznót! Az ilyen pesti nagyfiúk azt hiszik a csirke becsomagolva terem a fán. Kérdéshez: Ha tudtad, már pedig gondolom tudtad, hogy ma nincs nyitva semmi, miért nem vásároltál be elõre a nagy tescoban vagy corában?
10. Mi lenne? Ott a disznó, a tyúk, vághatna magának egyet, és már meg is van oldva... :) Amúgy mit vársz az ilyentõl? Nagy választékot akar? Menjen ki külföldre, hátha ott jobb lenne neki.
Te Gyagyás! Hiába , ha magyar alkalmazottakkal dolgoztat, és a Szakszervezet kikövetelte nekik, hogy a magyar ünnepek, munkaszüneti napok!
Kisboltok? Ezer éve nem voltam ilyen helyen, szeretem ha nagy választékom van, én tescot, vagy corat akarok!!! -Ha ennyire idióta vagy, akkor így jártál, max éhen halsz. Nagyobb bajod nem lesz! :) ))))) Ezek amgy külföldiek, miért nincsenek nyitva ma? -Mert Magyarországon vannak, és ÁLLAMILAG van ez így meghatározva!!!!
Mert most karácsony van utolsó? Nem úgy tûnik...Egyébként én vendéglátós vagyok, kb 10 éve nem volt szilveszterem sem és nem haltam bele. Március 15. pedig tényleg nem nagyon kaland.
A kérdező hozzászólása: Kisboltok? Ezer éve nem voltam ilyen helyen, szeretem ha nagy választékom van, én tescot, vagy corat akarok!!! Ezek amgy külföldiek, miért nincsenek nyitva ma?
A kérdező hozzászólása: Köszi, kfc nyitva van?
Na, pedig meg akartam állni a válaszadást! 1.Vérlázító vagy.Nem érdekel az ünnep, ok, nem gond...kis hazafi-mondjuk rád se bíznám kis hazánk sorsát (az a baj, hogy most sincs jobb kezekben)de legalább ne hangoztasd. 2.Ha éhes, úgy értem IGAZÁN éhes vagy a kisboltban megtalálható száraz kiflinek is örülnél és nem vinnyognál nagyobb választékért, meg multikért. Még életedben nem voltál éhes.Ebben biztos vagyok.Választék...röhej! 3.Amilyen arrogáns vagy, gondolom a szomszédaid is csak röhögnének az éhhalálodon. 4.Remélem túlélted ezt a rettenetes éhínséget és soha nem feleded 2012.03.15-ét és innentõl a többit.A NAGY éhezés idejét...tiszteld az ünnepeket és a munkaszüneti napokat.Halálosan jók tudnak lenni.Kis ízelítõ a hõsi halált halt nagy magyarok szenvedéseibõl...te nyomorult.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!