Találatok a következő kifejezésre: Miért nem beszélget a (12 db)

Miért nem beszélget velem a barátom facebookon? Már nem szeret? Mit csináljak ezek ellen?

Sajnos regen csomoszor bunko voltam a baratommal, es most fordult a kocka. Regen mindig irt akar hulyeseget csak h beszelgessunk valamirol. Felek mar nem szeret. De ha rakerdezek akkor az a valasz h o szeret. Mostanaba csomo olyandolgot csinal ami regen esze agaba sem volt. Nagyon megvaltozott. Mit csinaljak h ujra ugyan olyan legyen?

Legjobb válasz: Írj rá te

Írj rá te
A kérdező hozzászólása: Mar ti sem valaszoltok ?
A kérdező hozzászólása: Ha mondom neki hogy evvel a viselkedessel el fog vesziteni akkor az a valasza, hogy ezt o egy evig turte..
A kérdező hozzászólása: Facebookon*
Akkor vlszínû berágott!!!
fb? Így már mindent értek.
A kérdező hozzászólása: Egesz nap otthon ul. Es csak velem talalkozik. Nem hiszem h irogat valakivel mert azt latnam mivel amikor velemvan akkor bevan kapcsolva a net a telefonjan es nem jelzi h irt valaki.. Lehet mar megunt engem de akkor miert nemmondja el ??
A kérdező hozzászólása: Elobe ugyan olyan mint regen. Barmit irhatok neki fbn a valasz egy mondat vagy egy egy szo.. Ha felhozom hogy mar nem szeret vagy h miert valtozott meg akkor felkapja a vizet h miert idegesitem ezzel es h erre nem kivancsi.
Biztos nincs valakije melleted?
Hát szerintem facebookon sokmindent lehet csinálni, de hogy beszélgetni nem, az biztos. Én inkább információcserének hívnám. :)
ha szeret, akkor miért nem beszélgettek? élõben mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: De szeretem es ebbe belepusztulok.
hagyd ott....
Igaza van a barátodnak. És igen: mi sem írunk, minket is elveszítettél.

Miért nem beszélget velem már úgy a fiú, mint régen? Azért, mert nem akarom, mint pasit, akkor már beszélgetni sem lehet tovább? (többi lent)

Tök aranyos fiúval beszélgetek, nagyon nagyon szeretem, de tény, mint pasit nem nagyon akarom, meg különben is most képben van egy másik. Õ igaz mondta hogy többet is eltudna képzelni velem, de én nem mondtam se igent, se nemet és most jött egy másik fiú, ami tény hogy mesélem ,neki, meg hogy mit szol hozzá akar-e engem esetleg stb. De úgy vettem észre mostanában, messze nem vagyok neki annyira fontos, mint régen, talán azért mert más fiút van a képben.... A pasik miért ilyen szemetek, hogy ha nem ?ket választom, akkor már nem úgy viszonyulnak hozzám?

Legjobb válasz: Kis hercegnõ, gyere le a földre. Nem a pasik szemetek. Mitõl szemétség az, hogy elutasítod, és utána azzal védi magát, hogy nem akar veled találkozni? Jó persze neked kényelmes, hogy van egy sírópárnád meg egy pasid, de õ is ember, és ha õ nem akar sírópárna lenni, akkor miért is lenne neki kötelezõ? Csak mert neked úgy jó? És ha nem, akkor meg máris szemét?

Kis hercegnõ, gyere le a földre. Nem a pasik szemetek. Mitõl szemétség az, hogy elutasítod, és utána azzal védi magát, hogy nem akar veled találkozni? Jó persze neked kényelmes, hogy van egy sírópárnád meg egy pasid, de õ is ember, és ha õ nem akar sírópárna lenni, akkor miért is lenne neki kötelezõ? Csak mert neked úgy jó? És ha nem, akkor meg máris szemét?
Mert férfi nõtõl egyet akar :-P
Mert a fájdalmas barátzónából csak egy módon van kitörés: ha felégeted a barátságot. Neked hogy esne, ha a srác, akibe szerelmes lennél, mesélné naponta, hogy hol tart az újdonsült csajával?!
Akkor biztos szõke ... :-P Ahogy elõttem mondták: az a srác többet szeretne Tõled (lehet nem csak szexet, szerelmet is), de Te másfelé húzol. Bezártad elõtte a kaput. Valószínûleg ettõl õ szenved és minél több találkozást, beszélgetést, kapcsolatot tart fent veled, annál jobban szenved, mert minden ilyen alkalom emlékezteti rá, hogy viszonzatlanok az érzései. Kicsit önzõ vagy, gondolj bele a helyzetébe! Te önzõ módon barátnak akarod õt, [email protected] az Õ érzéseit. Neked barátnak kell, akkor legyen az, a másik érzései nem érdekelnek! Szép mondhatom! Gratulálok az empátiádhoz!
Szexmániás? Azért, mert tetszel, mint nõ? Te fogalomzavarban szenvedsz. Szerinted egy normális férfi csak a szexre vágyik a barátnõjétõl? El kell keserítselek: NEM.
Na figyelj, megvilágítom neked a problémát egy hétköznapi példán keresztül, hogy megértsd. Van egy bolt, bemész, és kérsz egy kiló kenyeret, fizetsz, majd közlik, hogy bocsi, csak egy zsemle van, de a pénzedet már nem tudják visszaadni be kell érned ennyivel. Hazamész, megeszed a zsemlét, ami jobb mint a semmi, de éhes maradsz. Másnap megint mész, és megint ez történik, és ez így megy tovább egy darabig, amikor egyszer csak látod, hogy a mögötted jövõnek adnak kenyeret. Te visszamennél a boltba? Az a fiú így is sokat áldozott rád a szabad idejébõl (ami egyébként forintosítható, csak azért mondom, hogy értsd az összefüggést a boltos példával), ami alatt olyan lányokkal is tölthette volna az idejét, akiknél van esélye. Te ennyi erõforrás-ráfordítást értél meg. Mivel elérte azt a pontot, ahonnan már több erõforrását nem óhajtja a semmire pazarolni, így nem is foglalkozik veled, teljesen jogosan. Te sem várhatod el tõle, hogy állandóan ott legyen neked, amikor szükséged van rá, mint lelki szemetes, de te meg nem vagy ott neki, amikor szüksége van rád, mint barátnõ. Persze a párkapcsolat mindig két emberen áll, nem kötelezõ belemenni, viszont utána nem illik sírni, hogy most már a másik látni se akar.
Kamu, de azért jó. :D
A kérdező hozzászólása: 25 :)
Én sem vagyok a barátzóna-elméletek mellett, de a másik oldalnak sem kellene minden romantikus szándékot csak szexre sarkítani.
Egyrészt nem mindenkinek öröm azzal barátkozni, akitõl többet szeretne, másrészt az sem hangzik korrektnek, hogy nem tudtad tisztességesen visszautasítani, ráadásul neki áradozol a másik fiúról.
Én nõ vagyok, és nõként is osztom a férfiak véleményét! Szóval a fiú nem szemét, inkább Te küzdesz súlyos empátia hiánnyal. És nem hiszem el, hogy 25 éves vagy ennyi ésszel!
Én se beszélgetnék veled, ha kapcsolatot szeretnék tõled, te meg boldogan mesélnéd, hogy milyen csodapasit találtál magadnak máshol. Gondolkozz már egy kicsit! Azért mert te csak barátságot akarsz tõle, az nem jelenti azt, hogy az õ érzései is hirtelen megváltoztak, és már nem érez semmi többet irántad. Jól megforgattad benne a kést a másik pasi dumával, gratulálok! De nyilván õ a szemét...
Kérdezõ: a pasi a szemét? mert azzal beszélgetne akivel szexel is, vagy te vagy a szemét, mert egyikkel dugatod magad a másiktól meg elvárod, hogy szórakoztasson? Gondolkozzál már.
Hogy lehetnél már a barátja egy pasinak? Az ember a barátjával röhög primitív dolgokon (ami egy lánynak, jaaj de gyerekes, így vagytok programozva), fejbe fingják egymást mikor a másik nem számít rá, bebasznak tömören, lehányják egymást, ha muszáj, oltogatják egymást, ezt nem lányokkal szeretjük csinálni pláne nem egy potenciális csajjal. Ha az egyik saját hibájából is, de szarba kerül, akkor kitartanak egymás mellett akkor is. Ilyen kapcsolat csakúgy, nem létezik fiú és lány között, (kivéve, ha 50 évet melóznak rajta és együtt öregednek meg és a szex is inkább csak emlék marad már).
Sajnos ezt tapasztalom önzõség, nulla empátia részükrõl és hatalmas ego:) Simán elhiszik, hogy attól hogy azt mondják legyünk barátok, attól a pasi baromi örülni fog. Nem egy nõ jelentette ki majdnem hogy szeret, aztán van más és csodálkozott hogy basszus nem beszél a szemét pasija velem pfffff
25 vagy és ilyen alapdolgokat nem tudsz...
A kérdező hozzászólása: Valóban, ez itt a kérdés, miért ilyen szexmániás a pasik, hogy csak úgy akarnak, barátként nem?
Hány éves vagy 14? Drágám a természet így rakott össze bennünket. Nem a pasik hibája, így vagyunk genetikusan programozva. Ideje lenne felnõni, ha már pasizol :-P
Szerintem fake. :)

Aki nem olyan nyitott, nem beszélget a töbiekkel, azokra miért hajlamosak (lányok) rászállni, pasziv formában is?

A többség 18 éves..a lány 24

Legjobb válasz: Csak kíváncsiak rá is a többiek, szeretnék megismerni. Nem akarnak rosszat.

Csak kíváncsiak rá is a többiek, szeretnék megismerni. Nem akarnak rosszat.
A kérdező hozzászólása: értem..hát nekem nem úgy jött le
Nem kell tizenévesekkel lógni...
A kérdező hozzászólása: Nem lógtam, csak 9 hónapig jártam egy képzésre amit otthagytam ezek miatt, mert állandóan tudtomra adták hogy zárkózott vagyok, csöndes..közben meg semmi kedevem nem volt jópofizni, mint barátnõm tette, pedig nem birta õket annyira, õt meg persze hogy elgfogadták
jó neked... engem hasonló helyzetben lese sz*rtak sose legalább téged próbáltak bevonni :/ nálam meg se próbáltak ilyet igaz mondjuk rám nem szálltak rám
A kérdező hozzászólása: Hàt inkàbb hagyjanak békén ne szòljanak hozzàm hagyjanak nyugodtan élni. De ezek bàmultak hülye fejjel, csomòszor megszòltàk hogy zárkòzott vagyok.Bunkò is volt egynémelyik.nem azert de pont olyan aki én (nem szòlom meg kinek milyen a külleme, )de pont rossz küllemû lànyok engedték ezt meg maguknak:(
Ha valamiért kilógsz a sorból, akkor soha nem fog senki békénhagyni. Ez amolyan világ rendje. Az ilyen emberekre rászállnak, kiközösítik, piszkálják, rosszabb esetben meg is alázzák.
Lány vagy? Amúgy nem tudom. Én is zárkózott voltam régebben, és engem is leszartak, mint az egyik válaszolót. :D
A kérdező hozzászólása: Igen , lány.


Miért nem néz a férfi a nőre, ha beszélget vele?

Legjobb válasz: Nem igazán értem a kérdést. Beszélgetéskor, aki éppen beszél, az nem bámulja a másikat folyamatosan, hanem ide-oda nézeget, ez a normális, akár nõ, akár férfi az illetõ. Az néz rá folyamatosan a másikra, aki hallgatja.

Nem igazán értem a kérdést. Beszélgetéskor, aki éppen beszél, az nem bámulja a másikat folyamatosan, hanem ide-oda nézeget, ez a normális, akár nõ, akár férfi az illetõ. Az néz rá folyamatosan a másikra, aki hallgatja.
Volt egy fiú, aki pont azért tetszett meg, mert nem nagyon nézett rám, amikor beszélgettünk, azt hittem, hogy szégyenlõs, ezért tetszett. Aztán összejöttem vele, de kiderült, hogy azért nem néz rám, mert egy hihetetlenül, érzelmi intelligencia hiányos, önzõ és sunyi alak. Szóval sok variáció lehet.
Mert ronda.
spion, jelentést ír az ÁVÓnak!
Én helyedben összecsomagolnék és elhúznám a csíkot Mexikóba.
és te hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 21vagyok, miért?
na vajon???? :D amúgy nyilván félénk csávó. vagy régi rossz emlékek miatt, vagy csak alapból, várja hogy lépj, valószínû ha lépsz meg fog ijedni és csak rövid szavakkal válaszol, de meg kell erõsítened lelkileg, ha tetszik, ha nem akkor kérdezd meg, hogy mit akarsz, utána nézni sem fog... ha meg tényleg tetszik vagy valami, akkor próbálj meg megértõ lenni, erõsítsd, meg minden, jelezd neki hogy lehetne valami... abban a kapcsolatban te hordanád a nadrágot.

Miért nem tudom elfogadni hogyha valaki nem kedvel, és nem szivesen beszélget velem? Miért akarom mégis hogy a barátom/barátnőm vagy egyszerűen csak a haverom legyen? Hagynom kéne akkor az embereket vagy tovább próbálkozni?

Mikor ilyen helyzetbe kerülök állandóan azon görcsölök hogy megkedveltessem magam, és ha nem sikerül akkor egész nap rosz a kedvem és sírni is tudnék annyira fáj!

Legjobb válasz: Engem is zavar ha valaki aki nekem szimpi én nem neki, és ilyenkor sztem mi sugárzunk ki valami negatívat magunkból ami nem tudatos tehát változtatni se igen tudsz rajta, hagyd a fenébe, ne erõlködj!

Engem is zavar ha valaki aki nekem szimpi én nem neki, és ilyenkor sztem mi sugárzunk ki valami negatívat magunkból ami nem tudatos tehát változtatni se igen tudsz rajta, hagyd a fenébe, ne erõlködj!
A kérdező hozzászólása: lehet hogy igazad van, de annyira rossz! nincs segítség erre?
Nem kell mindenkinek megfelelni.

A barátom minden csajjal olyan jókat beszélget, én miért nem tudok minden pasival?

mivel engem senki nem érdekel csak a barátom, így észrevettem pár mondatnál tovább tartó beszélgetést nem tudok csak úgy (nem munkaügyben, meg ilyesmi)fenn tartani pasikkal.

Legjobb válasz: Ez alkati kérdés. Õ más típusú mint te, ennyi, fogadd el.

Ez alkati kérdés. Õ más típusú mint te, ennyi, fogadd el.
A kérdező hozzászólása: hogyan változtathatok a típusomon?
Mit szeretnél? Nyitottabb lenni? Ahhoz kell valami, amitõl érdeklõdni kezdenél a többi ember iránt. Mert az emberek lehetnek emberek is, nem feltétlenül csajok és pasik. Akkor lesznek azok, ha te azt akarod tõlük. Egyébként meg simán emberek. Én pl. szeretem az embereket. Jó velük beszélgetni akkor is, ha nem akarok tõlük semmit. :)
A kérdező hozzászólása: csak én a pasikban eddig nem láttam embert. csak pasit és ha nem tetszik (mert szerelmes vagyok) nem esik jól beszélgetni. hogyan lássak embert bennük?
próbálj felülkerekedni a normális férfi-nõ kapcsolaton egy beszélgetés közben. ne gondold azt, hogy most flörtölsz vele vagy azt akarod elérni, hogy belédhabarodjon. légy nyitottabb az emberek felé, beszélgess általános dolgokról.
magadon sokat nem tudsz változtatni " maradsz aki voltál leszel aki vagy " :p F /23

Úgymond egy gyerekpszichológiai kérdés: Miért lehet az, hogy a barátom öccse, aki 2éves (még nem beszélget) csak velem viselkedik igy? (lent)

-átöleli a lábszáram, hozzabújik a lábfejemhez, felül a lábszáramra és fogja a lábfejem, az autókkal is a lábfejemen játszik?

Legjobb válasz: Utolsó, olvasd már el rendesen a kérdését...senki mással nem csinálja, csak vele!

Utolsó, olvasd már el rendesen a kérdését...senki mással nem csinálja, csak vele!
Gondolkozz már! talán nem olyan nagy magas és csak a lábad éri el! két éves gyerek, nem lehet akkora mint te!
Lábfetisiszta lesz a gyerekbõl?
Nincsen esetleg a lábkörmöd kilakkozva? Mert az tetszhet neki. Vagy nincs valami "különlegessége" a lábadnak?
A kérdező hozzászólása: nincs soha kifestve. Egyszer szines zokni volt rajam gondoltam azért, de késõbb volt fekete is fehér is, mindegy milyen szinû...Köszi a választ!
Úgy érzi, hogy te szereted legjobban, és csak a lábadat éri el.
Rászokott a lábadra mikor színes zokni volt rajtad.Ennyi a jelentõsége.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes válaszokat. Utolsónak: Nem szokhatott rá a szines zoknira, mert legelõször nem az volt rajtam mikor ezt csinálta... Elõbbinek: Szeret, de nem csak a lábam érheti el, mert sokat játszom vele, legugolok hozza lefekszem, bármi de õ a lábam szereti ölelni. Lehet nektek furcsa de én úgy gondolom van valami érdekes jelentõsge :) Köszi a válaszokat!
Szeret téged sokat vagy vele, sokat játszotok neki ez is csak egy játék.

Miért érzem magam kellemetlenül ha átkell mennem a párom annyáékhoz? Lehetséges azért mert nem beszélget velem? Valahogy azt érzem nincs kölcsönös szimpátia és nem tud elfogadni amilyen vagyok ugy érzem

3 éve eggyütt járok a fiával sőt már eggyütt is lakunk de ez nállam és az annya közt örökös probléma hogy szurkál és az az arc ahogy rámnéz

Legjobb válasz: Nálam kb. ugyanilyen a helyzet, pedig már házasok vagyunk, és van egy kisfiunk is! Szerintem ez nagyon nem is fog változni! Nem is találkozunk túl sokat...Pedig azért én sajnálom,hogy nem máshogy alakult a kapcsolatom vele.. Ha Te változtatni szeretnél ezen, talán beszéld meg vele, vajon õ is ugyanígy érez -e, és érdekli-e egyáltalán, vagy ha nem fontos, akkor meg ne járj oda.

Nálam kb. ugyanilyen a helyzet, pedig már házasok vagyunk, és van egy kisfiunk is! Szerintem ez nagyon nem is fog változni! Nem is találkozunk túl sokat...Pedig azért én sajnálom, hogy nem máshogy alakult a kapcsolatom vele.. Ha Te változtatni szeretnél ezen, talán beszéld meg vele, vajon õ is ugyanígy érez -e, és érdekli-e egyáltalán, vagy ha nem fontos, akkor meg ne járj oda.
Lehet, hogy nem tetszik neki a helyesírásod. Ha az én arcomat láttad volna, miközben olvastam... Amúgy pedig senki nem érzi magát jól, ha olyannal kell lennie, aki piszkálja meg pofákat vág rá. Nem egyedi eset.
Hány évesen írsz ilyen borzasztóan?

Miért nem gögicsél, beszélget a 4 hónapos kisbabám, holott 1 hónapja még folyamatosan, mindennek és mindenkinek magyarázott?

Most csak elmosolyodik, vagy elneveti magát hangtalan. Csak akkor van el, ha kézben van és tud nézel?dni, különben "hisztizni" kezd. Mi tév? legyek?

Legjobb válasz: Nekem is ennyi idõs a babám,és õ is inkább figyel és teli szájjal,de hangtalanul nevet. Ha egyedül fekszik,elnyújtott hangokat hallat, sikít, játszik a hangjával, szinte énekel. Szórakoztatja magát.

Nekem is ennyi idõs a babám, és õ is inkább figyel és teli szájjal, de hangtalanul nevet. Ha egyedül fekszik, elnyújtott hangokat hallat, sikít, játszik a hangjával, szinte énekel. Szórakoztatja magát.
Szia! Nálunk is ez volt a helyzet. Most elmúlt 5 hónapos és pár napja újra kezdte a gõgicsélést. Ne ijedj meg, most biztos vmi más érdekesebb. A hiszti is hasonlóan alakult nálunk és bevallom õszintén nagyon szívtelen voltam: hagytam sírni egy darabig. amikor abbahagyta felvettem, megszeretgettem, így sikerült egyelõre a babakocsis hisztit kivédeni és itthon is könnyebb egy kicsit:-) Most kezdik érvényesíteni az akaratukat, kicsit próbálj erõs lenni. Sok sikert!
kisfiam most 9 hos.ez teljesen normàlis hogy ilyen piciknek még 1-2 hoapis magyaràznak aztàn abbahagyjàk egy idöre majd ujra elkezdik.:) kb6 honapostol fogod lätni hogy nem nagyon hagyjäk mär abba de addig vàrhato az ingadozàs:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :-) Most megnyugodtam és ha a helyzet úgy hozza megpróbálok kemény lenni! Bár azt észrevettem ilyen hisztik alkalmával, hogy elkezdte, mikor néztem, aztán ha elfordultam abbahagyta. Amikor újra ránéztem, akkor újra kezdte. Onnan tudtam, hogy hiszti! A kis hamis! :-D
A babáknál egyszerre egy dolog fejlõdik. Megtanul gügyögni, utánna másba kezd, és amíg mást tanul, addig nem beszél. Valószínûleg most az oda-vissza fordulásra gyúr és ez felemészti összes erejét. Amúgy ugyanígy van a növéssel és a hízással is, csak ez nem feltünõ. Amikor rohamosan nõ a magassága, akkor alig hízik, amikor sokat hízik, akkor keveset nõ. Ne izgulj, nemsoká forog és beszél is egyszerre:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!