Találatok a következő kifejezésre: Miért nem beszélget (18 db)

Velem miért nem beszélget el senki semmilyen témáról?

Mindegy, hogy valami régebbi ismerősökkel (pl. iskolatársakkal) próbálok meg beszélni, vagy egy új emberrel megismerkedni, mindig ugyan az történik. Totál unott, vontatott az egész beszélgetés, amihez kb. csak nekem van kedvem, a másik meg esetleg lehet azt mondja neki is tetszett a beszélgetés, csakmert nem akar megbántani. Új ismerősökkel is először elbeszélgetek úgy ahogy, de jó hamar elmegy a velem való beszélgetéstől a kedvük. Pedig én nem bunkóskodok, próbálok rendes lenni, felhozni témákat, de mégse hajlandó velem úgy senki elbeszélgetni, ahogy másokkal. Még ha a hobbijukról beszélek vagy kérdezgetek akkor se nagyon. Mi lehet a hiba, mit kéne tennem, hogy jobban el tudjak beszélgetni másokkal, és ne is unjanak meg pár beszélgetés után? (Egyébként főleg internetes ismeretségekről beszélek, de élőben is ugyan ez van, ott inkább még rosszabb, mert megismerni se nagyon akarnak)

Legjobb válasz: Abból kiindulva, hogy a kérdésed kb tízszer olyan hosszú, mint az átlag, gondolom kicsit sok vagy a beszélgetõpartnereidnek. Nagyon fontos, hogy hagyd õket beszélni. Az ember mindig azt a beszélgetést konstatálja élvezetesnek, ahol igazából õ beszélt. Legyen egyensúly és legyél nyitott!

Abból kiindulva, hogy a kérdésed kb tízszer olyan hosszú, mint az átlag, gondolom kicsit sok vagy a beszélgetõpartnereidnek. Nagyon fontos, hogy hagyd õket beszélni. Az ember mindig azt a beszélgetést konstatálja élvezetesnek, ahol igazából õ beszélt. Legyen egyensúly és legyél nyitott!
A kérdező hozzászólása: Én hagynám õket beszélni, de õk nem akarnak nekem megnyílni, és maguktól beszélni. Pedig én olvasnám meg hallgatnám szívesen õket, kedvelem a bõbeszédû embereket.
Velem is ugyanez van. Keress olyan embereket, akik látnak benned valamit és nem utasítanak el élbõl. Nálam rájöttem, hogy ez a baj. Ezentúl aki nem nyitott rám, azzal én többet nem foglalkozom, mert minek tépjem rongyosra a szám, ha arra se méltat, hogy legalább annyit mondjon, hogy bocs, de unalmas vagy, nem érdekelsz és még le is nézlek. Ennyi. Az ilyen ember örülhet, ha egyáltalán köszönök neki.
Írj privátot beszélgeteljünk :D 14/f
az ilyen lányoknak a cimem : [email protected]

Miért nem beszélget velem már úgy a fiú, mint régen? Azért, mert nem akarom, mint pasit, akkor már beszélgetni sem lehet tovább? (többi lent)

Tök aranyos fiúval beszélgetek, nagyon nagyon szeretem, de tény, mint pasit nem nagyon akarom, meg különben is most képben van egy másik. Õ igaz mondta hogy többet is eltudna képzelni velem, de én nem mondtam se igent, se nemet és most jött egy másik fiú, ami tény hogy mesélem ,neki, meg hogy mit szol hozzá akar-e engem esetleg stb. De úgy vettem észre mostanában, messze nem vagyok neki annyira fontos, mint régen, talán azért mert más fiút van a képben.... A pasik miért ilyen szemetek, hogy ha nem ?ket választom, akkor már nem úgy viszonyulnak hozzám?

Legjobb válasz: Kis hercegnõ, gyere le a földre. Nem a pasik szemetek. Mitõl szemétség az, hogy elutasítod, és utána azzal védi magát, hogy nem akar veled találkozni? Jó persze neked kényelmes, hogy van egy sírópárnád meg egy pasid, de õ is ember, és ha õ nem akar sírópárna lenni, akkor miért is lenne neki kötelezõ? Csak mert neked úgy jó? És ha nem, akkor meg máris szemét?

Kis hercegnõ, gyere le a földre. Nem a pasik szemetek. Mitõl szemétség az, hogy elutasítod, és utána azzal védi magát, hogy nem akar veled találkozni? Jó persze neked kényelmes, hogy van egy sírópárnád meg egy pasid, de õ is ember, és ha õ nem akar sírópárna lenni, akkor miért is lenne neki kötelezõ? Csak mert neked úgy jó? És ha nem, akkor meg máris szemét?
Mert férfi nõtõl egyet akar :-P
Mert a fájdalmas barátzónából csak egy módon van kitörés: ha felégeted a barátságot. Neked hogy esne, ha a srác, akibe szerelmes lennél, mesélné naponta, hogy hol tart az újdonsült csajával?!
Akkor biztos szõke ... :-P Ahogy elõttem mondták: az a srác többet szeretne Tõled (lehet nem csak szexet, szerelmet is), de Te másfelé húzol. Bezártad elõtte a kaput. Valószínûleg ettõl õ szenved és minél több találkozást, beszélgetést, kapcsolatot tart fent veled, annál jobban szenved, mert minden ilyen alkalom emlékezteti rá, hogy viszonzatlanok az érzései. Kicsit önzõ vagy, gondolj bele a helyzetébe! Te önzõ módon barátnak akarod õt, [email protected] az Õ érzéseit. Neked barátnak kell, akkor legyen az, a másik érzései nem érdekelnek! Szép mondhatom! Gratulálok az empátiádhoz!
Szexmániás? Azért, mert tetszel, mint nõ? Te fogalomzavarban szenvedsz. Szerinted egy normális férfi csak a szexre vágyik a barátnõjétõl? El kell keserítselek: NEM.
Na figyelj, megvilágítom neked a problémát egy hétköznapi példán keresztül, hogy megértsd. Van egy bolt, bemész, és kérsz egy kiló kenyeret, fizetsz, majd közlik, hogy bocsi, csak egy zsemle van, de a pénzedet már nem tudják visszaadni be kell érned ennyivel. Hazamész, megeszed a zsemlét, ami jobb mint a semmi, de éhes maradsz. Másnap megint mész, és megint ez történik, és ez így megy tovább egy darabig, amikor egyszer csak látod, hogy a mögötted jövõnek adnak kenyeret. Te visszamennél a boltba? Az a fiú így is sokat áldozott rád a szabad idejébõl (ami egyébként forintosítható, csak azért mondom, hogy értsd az összefüggést a boltos példával), ami alatt olyan lányokkal is tölthette volna az idejét, akiknél van esélye. Te ennyi erõforrás-ráfordítást értél meg. Mivel elérte azt a pontot, ahonnan már több erõforrását nem óhajtja a semmire pazarolni, így nem is foglalkozik veled, teljesen jogosan. Te sem várhatod el tõle, hogy állandóan ott legyen neked, amikor szükséged van rá, mint lelki szemetes, de te meg nem vagy ott neki, amikor szüksége van rád, mint barátnõ. Persze a párkapcsolat mindig két emberen áll, nem kötelezõ belemenni, viszont utána nem illik sírni, hogy most már a másik látni se akar.
Kamu, de azért jó. :D
A kérdező hozzászólása: 25 :)
Én sem vagyok a barátzóna-elméletek mellett, de a másik oldalnak sem kellene minden romantikus szándékot csak szexre sarkítani.
Egyrészt nem mindenkinek öröm azzal barátkozni, akitõl többet szeretne, másrészt az sem hangzik korrektnek, hogy nem tudtad tisztességesen visszautasítani, ráadásul neki áradozol a másik fiúról.
Én nõ vagyok, és nõként is osztom a férfiak véleményét! Szóval a fiú nem szemét, inkább Te küzdesz súlyos empátia hiánnyal. És nem hiszem el, hogy 25 éves vagy ennyi ésszel!
Én se beszélgetnék veled, ha kapcsolatot szeretnék tõled, te meg boldogan mesélnéd, hogy milyen csodapasit találtál magadnak máshol. Gondolkozz már egy kicsit! Azért mert te csak barátságot akarsz tõle, az nem jelenti azt, hogy az õ érzései is hirtelen megváltoztak, és már nem érez semmi többet irántad. Jól megforgattad benne a kést a másik pasi dumával, gratulálok! De nyilván õ a szemét...
Kérdezõ: a pasi a szemét? mert azzal beszélgetne akivel szexel is, vagy te vagy a szemét, mert egyikkel dugatod magad a másiktól meg elvárod, hogy szórakoztasson? Gondolkozzál már.
Hogy lehetnél már a barátja egy pasinak? Az ember a barátjával röhög primitív dolgokon (ami egy lánynak, jaaj de gyerekes, így vagytok programozva), fejbe fingják egymást mikor a másik nem számít rá, bebasznak tömören, lehányják egymást, ha muszáj, oltogatják egymást, ezt nem lányokkal szeretjük csinálni pláne nem egy potenciális csajjal. Ha az egyik saját hibájából is, de szarba kerül, akkor kitartanak egymás mellett akkor is. Ilyen kapcsolat csakúgy, nem létezik fiú és lány között, (kivéve, ha 50 évet melóznak rajta és együtt öregednek meg és a szex is inkább csak emlék marad már).
Sajnos ezt tapasztalom önzõség, nulla empátia részükrõl és hatalmas ego:) Simán elhiszik, hogy attól hogy azt mondják legyünk barátok, attól a pasi baromi örülni fog. Nem egy nõ jelentette ki majdnem hogy szeret, aztán van más és csodálkozott hogy basszus nem beszél a szemét pasija velem pfffff
25 vagy és ilyen alapdolgokat nem tudsz...
A kérdező hozzászólása: Valóban, ez itt a kérdés, miért ilyen szexmániás a pasik, hogy csak úgy akarnak, barátként nem?
Hány éves vagy 14? Drágám a természet így rakott össze bennünket. Nem a pasik hibája, így vagyunk genetikusan programozva. Ideje lenne felnõni, ha már pasizol :-P
Szerintem fake. :)

Miért nem beszélget velem a barátom facebookon? Már nem szeret? Mit csináljak ezek ellen?

Sajnos regen csomoszor bunko voltam a baratommal, es most fordult a kocka. Regen mindig irt akar hulyeseget csak h beszelgessunk valamirol. Felek mar nem szeret. De ha rakerdezek akkor az a valasz h o szeret. Mostanaba csomo olyandolgot csinal ami regen esze agaba sem volt. Nagyon megvaltozott. Mit csinaljak h ujra ugyan olyan legyen?

Legjobb válasz: Írj rá te

Írj rá te
A kérdező hozzászólása: Mar ti sem valaszoltok ?
A kérdező hozzászólása: Ha mondom neki hogy evvel a viselkedessel el fog vesziteni akkor az a valasza, hogy ezt o egy evig turte..
A kérdező hozzászólása: Facebookon*
Akkor vlszínû berágott!!!
fb? Így már mindent értek.
A kérdező hozzászólása: Egesz nap otthon ul. Es csak velem talalkozik. Nem hiszem h irogat valakivel mert azt latnam mivel amikor velemvan akkor bevan kapcsolva a net a telefonjan es nem jelzi h irt valaki.. Lehet mar megunt engem de akkor miert nemmondja el ??
A kérdező hozzászólása: Elobe ugyan olyan mint regen. Barmit irhatok neki fbn a valasz egy mondat vagy egy egy szo.. Ha felhozom hogy mar nem szeret vagy h miert valtozott meg akkor felkapja a vizet h miert idegesitem ezzel es h erre nem kivancsi.
Biztos nincs valakije melleted?
Hát szerintem facebookon sokmindent lehet csinálni, de hogy beszélgetni nem, az biztos. Én inkább információcserének hívnám. :)
ha szeret, akkor miért nem beszélgettek? élõben mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: De szeretem es ebbe belepusztulok.
hagyd ott....
Igaza van a barátodnak. És igen: mi sem írunk, minket is elveszítettél.


Miért nem beszélget el velem senki interneten úgy, ahogy szeretném?

Chaten olyan jó pörgősen, bőbeszédűen, ahogy az emberek élőben szoktak beszélgetni. Hogy mindkét fél beszéljen magától is, ne csak az egyik tartsa életbe a beszélgetést. Velem így miért nem tudnak interneten? Vagy azt nem lehet egyáltalán megcsinálni tartósan?

Legjobb válasz: Én is ugyanígy vagyok ezzel! A múltkor már majdnem elkezdtem tanítani valakinek, hogyan is mûködik egy beszélgetés, mert míg én rengeteget írtam, ami a témák kapcsán felmerült bennem, addig õ minden válaszába bepötyögött két kérdést, oszt' jólvan... Múltkor meg azért 'veszekedtem' valakivel, mert mindig csak egy mondatokat írt, és próbáltam meggyõzni, hogy írjon hosszabban, mert így úgy érzem, nem is érdekli a beszélgetés, de azt mondta, nem képes többre. Pedig szerintem olyan témákat hoztam fel, amihez õ is hozzá tudott volna szólni, nekem nem kielégítõ válasz az, hogy: 'Értem.'

Én is ugyanígy vagyok ezzel! A múltkor már majdnem elkezdtem tanítani valakinek, hogyan is mûködik egy beszélgetés, mert míg én rengeteget írtam, ami a témák kapcsán felmerült bennem, addig õ minden válaszába bepötyögött két kérdést, oszt' jólvan... Múltkor meg azért 'veszekedtem' valakivel, mert mindig csak egy mondatokat írt, és próbáltam meggyõzni, hogy írjon hosszabban, mert így úgy érzem, nem is érdekli a beszélgetés, de azt mondta, nem képes többre. Pedig szerintem olyan témákat hoztam fel, amihez õ is hozzá tudott volna szólni, nekem nem kielégítõ válasz az, hogy: 'Értem.'
Írjátok le százszor: Telóról vagy? :D
Az internet nem beszélgetésre való. Ha beszélgetni akarsz valakivel, menj el hozzá, vagy hívd fel. Senki nem akar gépelni naphosszat.
lehet, hogy több emberrel "beszélget"

Miért nem beszélget velem senki úgy ahogy másokkal?

A közös téma hiánya lehet gond? De ha még találok is valami témát, miért mindig csak én írok ők válaszolgatnak, és vannak akik tök flegmán is válaszolnak? Egy ember nincs ismerőseim között akivel emberi módon eltudnék beszélgetni.

Legjobb válasz: Én is ebben a cipõben járok, eléggé egoista vagyok . (Nekem szerintem ezért..) Egyetlen haverom van , csak neki meg bejövök , ez a probléma. *Friendzone*

Én is ebben a cipõben járok, eléggé egoista vagyok . (Nekem szerintem ezért..) Egyetlen haverom van , csak neki meg bejövök , ez a probléma. *Friendzone*
Hogy ne csak offoljak: Ne neten beszélgess velük.
nekem meg senki se ír . ha megdöglenék se tudná meg senki
mintha én írtam volna..te hány éves vagy?
Kérdezd meg õket..szerintem. Amúgy nekem sokkal jobb a személyes kapcsolatom az emberekkel mint a netes..De pld van olyan ember aki még köszönni sem méltóztat sõt a neten sem chatel velem. Pedig sokáig jól el voltunk chateltünk, mondjuk ha élõben próbáltam vele beszélni nem nagyon szólt szóval én feladtam ezzel a személlyel. :D

Miért nem beszélget velem senki?

Itt sem válaszol senki, facsbúkon se, msnen se, él?ben meg csak hétvégén beszélgetek emberekkel, és most nagyon szarul érzem magam, hogy nem ír senki. A gyomrom is rettenetesen fáj. Mit ronthattam el? Mi baja az embereknek velem?

Legjobb válasz: Velem se sokan beszélnek, max, ha én nyitok az emberek felé. Szóval tudom, hogy milyen érzés. Ha gondolod priviben beszélhetünk:) 21/F

Velem se sokan beszélnek, max, ha én nyitok az emberek felé. Szóval tudom, hogy milyen érzés. Ha gondolod priviben beszélhetünk:) 21/F
velem is ez van. suliban is inkább csak akkor állnak szóba velem , ha én nyitok feléjük , de ezt meg néha már szánalmasnak érzem .. 15/L
Olyan ember sosem lesz aki megért téged teljesen! Meghallgat, de megérteni nem mindig fog tudni... ha nem éli át azt amit te, vagy nem történt vele olyan ami veled igen, és téged ez nagyon zavar, akkor nem fog tudni megérteni, csak meghallgatni! Ha beszélgetni szeretnél, én szívesen beszélgetek veled! Lány/16
ezért kell több ember felé nyitni, új emberekkel megismerkedni, és "megtalálod a lelkitársad"
A kérdező hozzászólása: Hát inkább döglök meg most rögtön, minthogy ilyet írjak, hogy "hello mizu?", de azért köszönöm! :) Nem az a problémám, hogy senki nem beszélget velem, hanem inkább az, hogy senki olyan nincs aki megértené azt amit mondok.
lehet neked is kéne próbálnod nyitnod az emberek felé. nem írnak facebookon... akor írjál te nekik szokásos duma szia mizu? :D aztán vagy jön a többi vagy nem :D
A kérdező hozzászólása: Tényleg "sajnáltatom" magam sokszor, de mások is ugyan úgy leszarnak. Amúgy is most már általában azt mondtam ha kérdezték hogy vagyok, hogy semmi jó, szóval hagyjuk. Nem értem. :( Amúgy azért nem beszélgetek, mert olyankor tanul mindenki, és nincs is túl sok barátom.
miért csak hétvégén beszélsz emberekkel élõben? hétköznap mit csinálsz??
Mert sajnáltatod magad..msot ez biztos rosszul esik..én is iylen vagyok:S tapasztalat..
Hát velem sem sokan chatelnek, de ha gondolod írhatsz priviben. De személyesen sok barátom van, és elég sokat beszélgetünk :)

Miért nem tudom elfogadni hogyha valaki nem kedvel, és nem szivesen beszélget velem? Miért akarom mégis hogy a barátom/barátnőm vagy egyszerűen csak a haverom legyen? Hagynom kéne akkor az embereket vagy tovább próbálkozni?

Mikor ilyen helyzetbe kerülök állandóan azon görcsölök hogy megkedveltessem magam, és ha nem sikerül akkor egész nap rosz a kedvem és sírni is tudnék annyira fáj!

Legjobb válasz: Engem is zavar ha valaki aki nekem szimpi én nem neki, és ilyenkor sztem mi sugárzunk ki valami negatívat magunkból ami nem tudatos tehát változtatni se igen tudsz rajta, hagyd a fenébe, ne erõlködj!

Engem is zavar ha valaki aki nekem szimpi én nem neki, és ilyenkor sztem mi sugárzunk ki valami negatívat magunkból ami nem tudatos tehát változtatni se igen tudsz rajta, hagyd a fenébe, ne erõlködj!
A kérdező hozzászólása: lehet hogy igazad van, de annyira rossz! nincs segítség erre?
Nem kell mindenkinek megfelelni.
spion, jelentést ír az ÁVÓnak!
Én helyedben összecsomagolnék és elhúznám a csíkot Mexikóba.
és te hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 21vagyok, miért?
na vajon???? :D amúgy nyilván félénk csávó. vagy régi rossz emlékek miatt, vagy csak alapból, várja hogy lépj, valószínû ha lépsz meg fog ijedni és csak rövid szavakkal válaszol, de meg kell erõsítened lelkileg, ha tetszik, ha nem akkor kérdezd meg, hogy mit akarsz, utána nézni sem fog... ha meg tényleg tetszik vagy valami, akkor próbálj meg megértõ lenni, erõsítsd, meg minden, jelezd neki hogy lehetne valami... abban a kapcsolatban te hordanád a nadrágot.

Miért lehet az, hogy senki nem beszélget szívesen velem?

Legtöbben nem is hajlandóak, de aki mégis, az is csak eltűr és maximum sajnálatból beszélget velem. Sok közös témám nincs az emberekkel, de mások közös téma nélkül is el tudnak beszélgetni. Velem senki nem hajlandó, ha valakihez odamegyek beszélgetni én kérdezgetek ő meg válaszol, ami nem beszélgetés (ha meg megjegyzem neki, hogy miért nem beszélget velem normálisan, még neki áll feljebb). Mit kéne tenni, hogy szívesen beszéljenek velem? 16/F

Legjobb válasz: Hát ezt ennyibõl necces lesz megmondani.

Hát ezt ennyibõl necces lesz megmondani.
Melyek azok a témák, amelyek érdekelnek és tudsz róluk beszélni?
A kérdező hozzászólása: Hétköznapi dolgokról meg idõjárás
Hát ez nem túl konkrét, kifejtenéd egy kicsit a "hétköznapi dolgokat"? Esetleg tájékozódj a felkapott dolgokról amikrõl mindenki hallott, olvass hírportálokat, mit tudom én. Aztán kiderülhet ha van közös érdeklõdési körötök. És ne nyomulj túlságosan, ne beszélj túl sokat, figyelj arra amit a másik mond és többet hallgass. Mindig kérdezz bele. Remélem segítettem.
Eléggé magamra ismertem a kérdésben. :D Én arra jutottam, hogy azért mert más vagyok mint a nagy átlag (ezzel nem azt mondom, hogy jobb is) és az az igazság, hogy ez másoknak hamarabb feltûnik mint önmagadnak. Nekem pl. nagy hibám, hogy túlzottan érzelemmentesen viszonyulok a dolgokhoz, pontosabban nem mutatom ki vagy épp az ellenkezõje, hogy eröltetettnek tûnök stb.

Aki nem olyan nyitott, nem beszélget a töbiekkel, azokra miért hajlamosak (lányok) rászállni, pasziv formában is?

A többség 18 éves..a lány 24

Legjobb válasz: Csak kíváncsiak rá is a többiek, szeretnék megismerni. Nem akarnak rosszat.

Csak kíváncsiak rá is a többiek, szeretnék megismerni. Nem akarnak rosszat.
A kérdező hozzászólása: értem..hát nekem nem úgy jött le
Nem kell tizenévesekkel lógni...
A kérdező hozzászólása: Nem lógtam, csak 9 hónapig jártam egy képzésre amit otthagytam ezek miatt, mert állandóan tudtomra adták hogy zárkózott vagyok, csöndes..közben meg semmi kedevem nem volt jópofizni, mint barátnõm tette, pedig nem birta õket annyira, õt meg persze hogy elgfogadták
jó neked... engem hasonló helyzetben lese sz*rtak sose legalább téged próbáltak bevonni :/ nálam meg se próbáltak ilyet igaz mondjuk rám nem szálltak rám
A kérdező hozzászólása: Hàt inkàbb hagyjanak békén ne szòljanak hozzàm hagyjanak nyugodtan élni. De ezek bàmultak hülye fejjel, csomòszor megszòltàk hogy zárkòzott vagyok.Bunkò is volt egynémelyik.nem azert de pont olyan aki én (nem szòlom meg kinek milyen a külleme, )de pont rossz küllemû lànyok engedték ezt meg maguknak:(
Ha valamiért kilógsz a sorból, akkor soha nem fog senki békénhagyni. Ez amolyan világ rendje. Az ilyen emberekre rászállnak, kiközösítik, piszkálják, rosszabb esetben meg is alázzák.
Lány vagy? Amúgy nem tudom. Én is zárkózott voltam régebben, és engem is leszartak, mint az egyik válaszolót. :D
A kérdező hozzászólása: Igen , lány.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!