Találatok a következő kifejezésre: Miért nem benne biztos, (16 db)

Mert Hagrid nem készített horcruxokat :D Meg hát félóriás is, szóval kicsit másabb a génkészlete, mint egy mezei varázslónak :D
elõzõ jól írta amúgy Voldemort 71 éves Hagrid asszem 68 de igen õ félóriás meg Dumbledore is 115 éves volt szal :P
Mármint hány évesen?
A kérdező hozzászólása: utánnanéztem ezekneka dolgoknak... tudom, hogy voldemort idõsebb hagridnál, csak a második részben botladozik az is, hogy hagrid ott már, (ha jól vettem ki a filmbõl) az iskolában dolgozik... bár a vadõr állást csak a titkok kamrája botlás során kapta meg...

Hanyan vagytok benne biztosak hogy nem a pokolba kerültök es miert?

Legjobb válasz: A biblia szerint Isten Szelleme bizonyságot tesz a mi szellemünkkel együtt,hogy Isten gyermekei vagyunk.Róma 8.16. Mivel Jézus helyettem halt meg,én pedig elfogadtam Õt megváltómnak,nem megyek a pokolba!Az üdvösség hit által van,tehát aki nem biztos a dologban ,az bajban van!

A biblia szerint Isten Szelleme bizonyságot tesz a mi szellemünkkel együtt, hogy Isten gyermekei vagyunk.Róma 8.16. Mivel Jézus helyettem halt meg, én pedig elfogadtam Õt megváltómnak, nem megyek a pokolba!Az üdvösség hit által van, tehát aki nem biztos a dologban , az bajban van!
Péter nem kerül mindenki a pokolba. "..Aki gyõz annak nem árt a második halál." - Jelenések 2:11 "És ha valaki nem találtatott beírva az élet könyvében, a tûznek tavába vetteték." - Jelenések 20:15 "...inkább annak örüljetek, hogy a nevetek fel van írva a mennyben." - Lukács 10:20 A Hádész és a Pokol 2 különbözõ hely.De mi nem kerülünk a Hádészba oda csak az Ószövetségben kerültek.
A Zsoltárok 37:10-ben nem a Sátánra gondolt, mivel a Sátán hamis próféta stb. örökkön örökké gyötrõdnek a tüzes és kénes tóban. Példabeszédek 10:7 "..a bûnösök neve semmivé lesz." Itt emberekrõl van szó és nem a Sátánról.
Egyszerûen azért mert bízom Istenben. Szeretem õt, hiszem, hogy Jézus Krisztus a messiás aki azért halt meg a kereszten , hogy én élhessek és mert Isten az én mennyei atyám aki feltétel nélkül szeret engem, olyannak amilyen vagyok, ezért megbocsájt nekem még ha néha megbotlok is.
Az ember sosem lehet teljesen biztos abban, hogy nem kerül pokolra, mert bármikor meghalhat, és a lélek nem mindig tiszta.
Szerintem felesleges ezen gondolkodni, és a félelem sem visz sehova. Mindenki azt kapja, amit megérdemel, az alapján, amit letett az asztalra.
A kérdező hozzászólása: azert kerdezem mert ha tegyuk fel a lekunk örökké él, akkor gondolom senkinek se mindeggy hol fog lenni.
Nem létezõ helyre problémás kerülni...
én azt nem értem, hogyha felfedeztek egy ilyensmit, miért hagyták annyiban? Egyszóval miért nem fúrtak több lyukat v ilyensmi, hogy kiderítsék az emberiség legfontosabb "dolgát" a történelem folyamán. Egyszerûen hülyeségnek tartom, hogy egyszerûen lezárják a területet, megelégedjenek egy hangfelvétellen, ahelyett, hogy megadnák a pontos helyet, hogy tudósok továbbtanulmányozzák a helyzetet. biztosan a jelenlegi tudomány megengedi magának, h egy hõálló spéci minikamerát leengedjenek oda. Ám olvass utána a halál közeli élményeknek, testelhagyásnak (TKÉ-nek) és alvási paralízisnek. Biztos találsz 1-2 hasznos információt ezek között.
És ez nem az egyetlen eset: 1995-ben Jakob Adlers, egy német tengerész és óceánkutató Spanyolország partjaitól mindössze 80 km-re egy különös jelenségre lett figyelmes. A tengerfenék alatt érezhetõ hõmérséklet növekedést észleltek a mûszerek. A kutatóhajója a legmodernebb technikával volt felszerelve, GMS-mérõvel is rendelkezett, aminek segítségével a vízbõl a leggyengébb visszhangokat is ki tudta szûrni. Így hallotta meg a különös, fájdalmas sikolyokat, amik kb. 1, 5 km-es körzetben voltak érzékelhetõk. Adlers rögzítette a hangokat, beszámolt róla a hatóságoknak, a Deutsche Zentrale Seefahragentur birtokába került anyagokat azonban lefogl
na, szóval: lefoglalták, és máig nem kerültek elõ" Aki a fenti történetet netán komolyan venné, annak elmondom, hogy az elõbb találtam ki az egészet. Néhány hitelesnek tûnõ adat, pár név, és máris kész a "beszámoló". A fent említett cikk sem különb, csak 2 perc helyett mondjuk 2 órát szántak rá.
hát igen, pontosan errõl van szó....
Jaaaaaaj! Egy ennyi fájdalmasan durva nyelvtani hibától és magyartalanságtól hemzsegõ szövegnek azt sem hiszem el, ha olyan dolgokat ír le, amirõl tudom, hogy igaz -.- Szóval ez a szöveg nem gyõzött meg semmirõl. Amúgy nem hiszek benne, mivel ateista vagyok, de ha mégis létezik, és nem nekem van igazam, akkor megszívtam :D
Kérdezõ, a kérdésed felvet egy olyan gondolatot, hogy a pokolba kerülés valamiféle külsõ tényezõktõl függ.bizony mondom, minden ember saját maga teremti meg a saját poklát önmaga számára azzal, hogy elzárkózik a szeretet elõl, bezárja magát a félelmeibe, gyûlöletet áraszt magából.ha ezen állapotok hosszan tartóak, akkor az illetõ valóban a pokolra kerülhet, ám ez az állapot sem tart örökké.és nem az ördög fogja ott várni, és az Isten sem ítélkezik senki felett.mi választunk. Nos a linkrõl pedig:békés ember vagyok, de bevallom ilyenkor megfordul a fejemben a gondolat, hogy be kéne állítani a hideg zuhany egy jó fél órára az ilyen embereket, akik azt élvezik, hogy félelemkeltéssel gyakorolnak hatalmat mások felett....és nyugodtan le lehet pontozni, ugyanezt gondolom minden olyan egyházról, szektáról, amelyik a pokollal fenyegetõzik.
és ami a legfontosabb fogadd be Jézus Krisztust a szívedbe :)
A kérdező hozzászólása: azert is irtam ki ezt a kerdest, mert ezt olvastam: http://megmagyarazhatatlan.network.hu/blog/megmagyarazhatatl.. es nagyon nagyon elgondolkoztatott hogy mi van akkor ha ez igaz, es ezzel eggyutt az is ami a bibliaban van irva a pokolrol peldaul. koszonom a valaszokat elore is
Én abban vagyok biztos, ha létezik, akkor a Pokolba kerülök.
A kérdező hozzászólása: ha tudnad milyen a pokol biztosan nem mondanad..
Nem vagyok zsidó, így hát eleve nem kerülhetek a pokolba.
Jaj, kérdezõ, ne dõlj be ilyeneknek! A poklot az emberek ijesztgetésére és megfélemlítésére találták ki. Hogy engedelmességre neveljék õket. Az egyik legrégebbi trükk, és máig mûködik: Az az ember, aki fél, mindent megtesz amit mondunk, hogy elkerülje a félelme tárgyát! (régen pokol, ma terrorizmus...) a cikkrõl pedig lerí, hogy hitelesnek álcázott kamu az egész. Ha jobban belegondolsz, ilyet te is tudsz írni, keresel hozzá néhány képet, és máris kész.
Hát én tuti biztos vagyok benne, mivel nincs is pokol.
jaj ez mekkora kamu... akkor elárulok pár dolgot. Tanulok geofizikát az egyetemen és egy dologban teljesen biztos lehetsz, hogy a föld közepén nincs üreg. Mikrofon... jaj ne csináld már ki enged le 9000 m mélyre mikrofont, amikor teljesen biztos benne, hogy semmi értelme. Teljesen bevett eljárás, hát persze...elárulom, hogy mindenféle szondákat szoktak leengedni az azt próbálják kitalálni, hogy milyen kõzet van ott, de nem mikrofont. A tengeralattjárós is cuki, de mivel a pokol a föld alatt van (az óceán feneke alatt), ez a tengeralattjáróról nem látszik. Sikolyokat hallot... A sikolyok jellemzõen áthallatszanak a 4-8 km vastag óceáni lemezen. itt nem a pokol létezésével van a gond, hanem azzal a baromsággal, amit a Földrõl összehordtak itt. ha van pokol az bizony máshol van elrejtve...
Egyetértek abban, hogy a pokol, meg a menny nem a Föld alatt, meg a felhõk felett keresendõ. Nem tudom van-e pokol, de remélem, hogy van mennyország. Nagyon remélem, hogy az utóbbiba kerülök, mert meg vagyok keresztelve, és igyekszem jól élni. De remélem azt is, hogy az is a mennybe kerülhet, aki jó ember, de esetleg nem hisz Istenben, vagy csalódott az egyházakban. Ellenkezõ esetben nagyon hiányozna a férjem, és boldogtalan lennék ott nélküle.
Olvasd a Bibliát, tudd meg mi Isten akarata és aszerint élj.Imádkozz sokat és cselekedj a Biblia szerint.
A kérdező hozzászólása: Deddy66 nek is egyaránt: elöszöris a seol a halottak lakoheje 2 reszre volt osztva mielött eljött volna Jézus.: a paradicsomnak nevezett hely; és a hádészre. Ez a 2 kozott szakadék volt amelyen át egyik sem mehetett a másik oldalra (lásd a gazdag és szegeny Lázár esetét) de mikor Jézus meghalt, az Ábrahám kebelének nevezett hely felvitetett a menybe, a hádész pedig az ugynevezett pokol ottmaradt ahová azok kerülnek akiknek Jézus nem szenvedte el a büneiknek a büntetését ezézért ök saját maguk fogják megszenvedni annak a büntetését örökkön örökké. A másikkal kapcsolatban amit irtal Deddy66 arrol hogy Isten nem kínoz embereket a pokolban ujbol nem értetted jol a bibliát mert Isten világosan megirja nagyon sok helyen hogy kíinjaiknak füstje felmegy örökkön örökké, lessz sirás es fogcsikorgatás, a férgük el nem fogy , és stb stb borzalmas dolgok. más helyen pedig irja hogy átadja a kinzok(hohérok néven) kezébe. TEHÁT: KÉRLEK VEGYÉTEK KOMOLYAN ISTEN SZAVÁT, MERT BORZALMAS A POKOLBA KERÜLNI!!

Szerintetek miért vagyok ilyen? Ha valaki normálisabb pasi is közeledik felém, valahogy egyből a hibát keresem benne, hogy miért nem lenne jó nekem. Ha meg normális lenne, csak az jár a fejembe, hogy biztosan csak megbántana.

Ez miért van? Lehet, hogy amiatt vagyok ilyen, h közben 1-2n meg is bántottak, vagy csak nem vagyok kész egy kapcsolatra?

Legjobb válasz: Túlreagálod a dolgokat. Én akkor szoktam ezt keresni egy nõben, ha 2 tûz között van, vagy csak játszik velem. 18/f

Túlreagálod a dolgokat. Én akkor szoktam ezt keresni egy nõben, ha 2 tûz között van, vagy csak játszik velem. 18/f
onbizalomhiany. bizz magadban es ne gyotrodj.
Szerintem alapvetõen a viselkedéseddel lehet probléma és azzal ami abból fakad, hogy ilyen gondolataid vannak.
Ahhoz, hogy egy normális srácot tudj értékelni ahhoz meg kell tapasztalnod pár gyökeret is. Ha nem mered felvállani, hogy vakon megbízz valakiben, akkor az nem szerelem hanem csak érdekkapcsolat. Idõvel eljön az akit keresel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A viselkedésemmel szerintem már csak attól van gond, mikor elhatározom, hogy nekem nem jó az a pasi. És olyankor már nincs visszaút, nem vagyok vele bunkó, de próbálom magam távol tartani az illetõtõl. Nem tudom miért vagyok ilyen, én se értem magamat, és nem is tudom hogy hogyan változtathatnék ezen :( Az önbizalomhiányról annyit, hogy tudom, hogy van, de csak párkapcsolatok terén.. szerintem míg tényleg nem jön össze egy normális kapcsolat, addig ilyen is maradok. Próbálok mostanába még többet adni magamra, hogy háthogyha nagyobb lesz az önbizalmam, és hogy több mindenkinek tetszek, így gondolom nagyobb eséllyel indulok...
Ha mindenkinek tetszeni akarsz, azzal nem javítasz, hanem rontasz az esélyeiden... Amúgy elõbb tedd helyre az egodat, lásd meg a fiúk jó oldalát is, ne hibát keress. Aztán mehet a buli... :) -ReapeR-26/F
Egyszerû védekezési mechanizmus, félsz a csalódástól..én is ilyen voltam.
Én ugyanilyen vgyok:S Viszont rájöttem, hogy miért van ez, azért 1. mert nincs önbizalmam semmi 2. mert már túl sok emberben csalódtam, és vesztette el a bizalmam. 20/L
A kérdező hozzászólása: Ha csak voltál, akkor hogyan "gyógyultál meg"? Segíts nekünk :)

Miért van az, hogy annak a fiúnak a nevét látom mindenhol akit szeretek, de nem szeret viszont vagy legalábbis nem vagyok benne biztos?

tudom, hogy ez egy magától értet?d? kérdés de akkor is ezek olyan furcsa véletlenek lennének? Vagy direkt van így, tudjátok a sors akar valamit üzenni?

Legjobb válasz: János? István?

János? István?
Ez az amit soha nem fog senki megtudni. Amúgy lehet, hogy gyakori a neve.
Nem kéne ide-oda firkálni a nevét, aztán elfelejteni, hogy rongáltál...
Bebeszéled magadnak ezt a sors baromságot, mert szerelmes vagy.Nem baj, majd felnõsz...
"Aki hülyeségek alapján ítél, semmit sem fog megérteni" -- ezt akarta üzenni a Sors, csak nem tudta az méledet, ezért engedelmeddel én továbbítom.
vegyél egy tesztet.az idejáró troll 15 évesek nem fognak értelmes választ adni.
Védekeztél vagy nem? Ha nem, akkor lehetséges hogy az legyél. 50-50.
Szokásos válasz: vegyél tesztet. Bármelyik DM-ben kapsz és az legalább 99%-ig biztosat tud mondani, velünk ellentétben.
Na most valóban a teszt nyugtat meg leginkább, de ha rendes menstruációd volt, akkor nem vagy terhes. Mondhat nekem bárki bármit, én soha nem láttam olyat, hogy valaki teljesen normálisan menstruált és mellette várandós volt. Akkor vagy kevesebb, vagy más a színe stb. A normál vérzés során kiürül a méh, leválik a nyálkahártya. Terhesség során ebbe a nyálkahártyába van beágyazódva a megtermékenyített petesejt. Szóval teszt, de nyugi és máskor óvatosabban :)

Már vagy 3 hónapja gömbölyű, hordó alakú hasa van a neonomnak, és biztos vagyok benne, hogy terhes, mit lehet ilyenkor csinálni, miért nem ikrázott még?

100 literes akváriumom van, nagyrészben elevenszülő, békés halakkal, növényzettel.

Legjobb válasz: pont ma olvastam...:D http://diszhal.info/cikkek/szaporitas.php Meny kicsit lejjebb nekem az üveg golyós megoldás tetszik...

pont ma olvastam...:D http://diszhal.info/cikkek/szaporitas.php Meny kicsit lejjebb nekem az üveg golyós megoldás tetszik...
A neonhal csak lágy vízben szaporodik. A víz keménységének a csökkenése az az inger, mai kiváltja az ikrázást.
A kérdező hozzászólása: köszi, de nem szokatlan az, hogy 3 hónapja hordó hasa van?
A kérdező hozzászólása: még 1 kérdés: milyen arányban kell a vízhez sót adni? (liter/só)
Sót?! Neonokhoz ne rakj sót! Az elevenszülõkhöz lehetne 1 csapott ek/10 liter, de neonoknak ne sózd a vizet!!! Ha vannak harcsák, akkor pláne!

Az IP cím megváltozik? Ha igen, akkor miért? És az pontosan micsoda, mert nem vagyok benne biztos.

Mert a mai nap néztem egy oldalt,ahova küldtem be egy írást régebben. És el akartam olvasni, rákattintottam arra,hogy saját beküldéseim. De kiírta,hogy nincs ilyen,valószín?leg megváltozott az IP címem. De az nem állandó? Mert én eddig azt hittem,hogy az a gép egyéni megkülönböztetése... Vagy nem? :O És mit?l tud megváltozni? Köszönöööm... :)

Legjobb válasz: arra szolgál, hogy egy hálózaton belül megkülönböztesse az egyes gépeket. mivel az internet egy elég nagy hálózat, már lassan nem jut mindenkinek (úgynevezett IPv4) cím, ezért a szolgáltatók általában úgy dolgoznak, hogy van egy címtartomány, és az aktív felhasználók között szórják szét az aktuálisan szabad címeket. tehát ha te lelépsz a netrõl, már vissza fel, akkor nagy valószínûséggel egy másik, véletlenszerûen kiosztott címet kapsz.

arra szolgál, hogy egy hálózaton belül megkülönböztesse az egyes gépeket. mivel az internet egy elég nagy hálózat, már lassan nem jut mindenkinek (úgynevezett IPv4) cím, ezért a szolgáltatók általában úgy dolgoznak, hogy van egy címtartomány, és az aktív felhasználók között szórják szét az aktuálisan szabad címeket. tehát ha te lelépsz a netrõl, már vissza fel, akkor nagy valószínûséggel egy másik, véletlenszerûen kiosztott címet kapsz.
A kérdező hozzászólása: óóhh, most már értem... köszönöm a gyors válaszodat! :)

Kezdő angolosnak ki mondaná meg pontosan a "I'll" jelentését, használatát? Nagyjából sejtem, de nem vagyok benne biztos. Miért így kell:I'll give /adok/?

Legjobb válasz: I'll - I will ez jövõidõ (az I'll az I will összevont alakja). I'll give - I will give = én adni fogok :D

I'll - I will ez jövõidõ (az I'll az I will összevont alakja). I'll give - I will give = én adni fogok :D
I'll = I will A will-let fejezzük ki az olyan olyan jövõidõt, ami: 1. vagy nem biztos -> pl jóslás -> You will pass the exam. (sikerülni fog a vizsgád) 2. ígéretet -> I won't tell it anyone (senkinek sem fogom elmondani) 3. spontán döntést, pl szól anyukád, hogy elfogyott itthon a tej és abban a percben úgy döntesz, hogy -> I'll buy some milk. a te példádban a spontán döntés miatt lehet, hogy valaki kér tõled egy ceruzát pl és te adsz neki. a will tagadása a won't.
I'll = I will. A jövõ idõ kifejezésének egy módja. Akkor használjuk pl., amikor jóslatokat teszünk, hírtelen döntést hozunk, nem annyira tõlünk függõ jövõbeli tervezésrõl van szó, mint a "be going to"-nál.
Na, jó lassan írtam le... :)
A kérdező hozzászólása: Én is erre gondoltam! Van itt egy másik rémség: "I'd" Errõl aztán halovány ibolyám sincs!
I'd = I would Jelentése: -ná, -né Pl.: I'd be a doctor = Lehetnék egy doktor. Használjuk feltétes módban, de spontán is. 2-es típusú feltételes mondatokban az if-es mondat past simple, a második rész lesz would-os. Pl.: If I were you I would go abroad. = Ha a helyedbe lennék, külföldre mennék.
Illetve lehetne 'I had' is. Azt legtöbbször akkor használjuk - az ige harmadik alakjával -, ha a múltról beszélve visszautalunk azt megelõzõ dologra. Pl. "When I arrived at home I realised that I had lost my key."
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Hoznátok még példamondatokat?

Miért nem vagyok benne biztos, hogy mocorog a baba?

Lassan 22 hetes vagyok de csk nagyon ritkán érzem a mozgást.Néha napok is eltelnek vagy csak nem veszem észre?!Kb egy hete éreztem talán el?ször.Nem érzem minden nap.Ez baj?

Legjobb válasz: Beszélj róla a védõnõvel. Amúgy én is csak akkor érzem a baba mozgását mikor itthon vagyok és nyugton egész nap.Ilyen volt a tegnapi nap,és babócának ez annyira tetszett,h egész nap rúgkapált meg úszkált.Ma mozgalmasabb nap volt,és csak reggel éreztem,h egy picit mocorog. Lehet,h lustább babág lesz.De ha a szívhang meg minden egyéb rendben van,akkor nem hiszem,h baja lehet.Amúgy elsõbabásoknál gyakran elõfordul,h csak a 20. hét után érzik.Anyu meg volt lepõdve,h nekem ekkora hacacárét csapott 18 hetesen,mert nekem is elsõ babám. Nyugodj meg,hamarosan neki lát majd õ is,csak egy kicsit nõnie kell:)

Beszélj róla a védõnõvel. Amúgy én is csak akkor érzem a baba mozgását mikor itthon vagyok és nyugton egész nap.Ilyen volt a tegnapi nap, és babócának ez annyira tetszett, h egész nap rúgkapált meg úszkált.Ma mozgalmasabb nap volt, és csak reggel éreztem, h egy picit mocorog. Lehet, h lustább babág lesz.De ha a szívhang meg minden egyéb rendben van, akkor nem hiszem, h baja lehet.Amúgy elsõbabásoknál gyakran elõfordul, h csak a 20. hét után érzik.Anyu meg volt lepõdve, h nekem ekkora hacacárét csapott 18 hetesen, mert nekem is elsõ babám. Nyugodj meg, hamarosan neki lát majd õ is, csak egy kicsit nõnie kell:)
Én igaz még csak 16 hetes vagyok, de én sem vagyok biztos abban, hogy a babát érzem. hullámzik a pocim, de ez lehet a belemis... Már nagyon várom, hogy egyértelmû legyen:-) Ne félj, mindenkinél más, késõbb még "unni" is fogod, hogy mozog.-)
Szerintem mindenképpen említsd meg az orvosodnak, lehet hogy egy ultrahanggal õ is meg akar majd arról bizonyosodni, hogy minden oké.De az elsõ babánál tényleg késõbb kezdi érezni a babamozgást (állítólag) a kismama, mert ugye nem tudja pontosan mire is kell figyelni.Bár én már a 14-15ig héten éreztem a babamozgást. Az is segíthet ha lepihensz amikor teheted és (nem drasztikusan) böködöd a pocidat egy picit, legjobb ha háton fekszel. Mert van olyan kis lustaság akinek noszogatás kell. Ez pedig késõbb jó játék is lesz neki.
Szia.Én is a 22.hétbe vagyok. és nekem elég aktív a babaám, fõleg ha lefekszem, vagy eszem. De nem minden nap mozog sokat, ami természetes mert hát õ még rengeteget alszik. De mindennap érzem a mozgását, sõt általába a hólyagomon ugrál, ami nem olyan kellemes mint ha feküdnék, és rugkapálna. Azért szólhatsz a védõnõnek, de szerintem nincs ott semmi baj. Sok sikert
szia, Nincs semmi baj. Lehet, hogy befelé kalimpál a kis csibész és azért nem érzed annyira. Fog még bordán rúgni, ne izgulj. :) )) Most még van helye bõven. Este pancsi után feküdj a hátadra, simizd a hasad és tuti, hogy oda fog kucorodni a kezedhez. Beszélj hozzá, az nyugtatja. Lesz még kellemetlen a mozgása, de akkor fogod tudni, hogy tutira jól van. :) ) Ennyi idõsen, általában én is csak akkor éreztem babócámat amikor nyugodtan ültem, vagy feküdtem. Minden oké, az a lényeg, hogy valamennyi mozgást érezz!! Kellemes babavárást kívánok!
Ne aggodj minden baba mas-mas.En sem ereztem a 21.hetig aztan egy ideig megint semmi es 223. hettol egyfojtaban mozog meg rug nagyon eroseket. Legy turelmes.

Miért van az, hogy van amikor teljesen beindulok, le tudnék feküdni valakivel (nem egy éjszakás kalandra gondolok) máskor viszont átgondolom, hogy biztos vagyok benne? Ez normális vagy nem?

Legjobb válasz: néha én is ezt érzem, szerintem normális, mindenkinek vannak vágyai... mondjuk utána, "józan" fejjel biztos nem így gondolnám...

néha én is ezt érzem, szerintem normális, mindenkinek vannak vágyai... mondjuk utána, "józan" fejjel biztos nem így gondolnám...
Második: ez szerintem nem így megy. Én csak akkor fekszem le a barátommal, ha mindketten akarjuk, nem akkor, ha rám jön a szexelhetnék. A kérdezõ meg szerintem teljesen normális. Mindenkinek vannak olyan pillanatai, amikor szívesen szexelne, és olyanok, amikor nem.
A kérdező hozzászólása: köszi...normális vok:D:S Köszi akk jó megnyugodtam...:P:)
Hát szerintem se. Ha nem egy éjszakás, hanem tartós kapcsolat, akkor ha rám jön a szexelhetnék, akkor magamra rántom a barátom :) Barátommal gondolkozás nélkül bármikor. Mással viszont gondolkozás nélkül SOHA.
Elõfordul persze... velem is elõszokott amikor kicsit izgatottabb állapotban vagyok, de józan fejjel, mint pl most, soha nem feküdnék le senkivel úgy, hogy nem köt hozzá semmi. Valószínûleg ha valaki rám akarna ugrani izgalmi állapotomban, akkor is meggondolnám, hogy biztos vagyok-e ebben, pedig nem vagyok szûz! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!