Találatok a következő kifejezésre: Miért nem belépni az (141 db)

Miért nem enged az IE belépni a Facebookra?

És azzal ne gyertek hogy az IE szar és váltsak másra.ne szarozzátok az IE-t

Legjobb válasz: Pedig az IE sz*r. :) De amúgy hogyhogy nem enged, mi a hiba, kiír valamit?

Pedig az IE sz*r. :) De amúgy hogyhogy nem enged, mi a hiba, kiír valamit?
A kérdező hozzászólása: Beírom a e-mailom és a jelszavam utána rányomok a bejelentkezésre és az elfehéredik és nem enged tovább.
A kérdező hozzászólása: Egyébként IE 9 win 7
A kérdező hozzászólása: MEGVAN A HIBA MÁR JÓ!!!!!
Ügyes vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm de rendeszerhiba volt

Miért nem tudok az irodai gépről Msn-re belépni?

Minden egyéb helyen (otthon, ismerősnél) sikerül bejelentkeznem, csak és kizárólag az irodai gépen nem. Már többször letöröltem az egész programot, és újra is tettem, de semmi. Segítsetek már ha tudtok!!

Legjobb válasz: Esetleg globálisan le van tiltva azon a hálózaton, hogy ne tudjanak munka helyett beszélgetni.

Esetleg globálisan le van tiltva azon a hálózaton, hogy ne tudjanak munka helyett beszélgetni.
A kérdező hozzászólása: De eddig is fent volt. Csak egyik napról a másikra azt írta ki, hogy valami hibát észlelt, és leáll. és azóta hiába teszem újra, egyáltalán nem tudok belépni
Újratelepítés közben takaríts is ki utána, ne maradjon semmi. Appdata, registry, ottmaradt programfájlok, windows installer referenciák stb.
A kérdező hozzászólása: Tudomásom szerint, mindent eltávolítottam.
Pdgin, amsn és társai be tudnak jelentkezni? Ha nincs szükséged extra funkciókra, akár egy ebuddy is jó lehet, telepíteni se kell.

Miért nem jó az MSN? Ebuddy sem tudok belépni. Szerver hiba lehet?

Eddig soha nem volt ilyen. Nem tudom mi lehet a baj??

Legjobb válasz: Nekem se jó és nemtudom mivan, ebuddy-n is próbáltam, de nem sok sikerrel.. reméljük hamarosan jó lesz

Nekem se jó és nemtudom mivan, ebuddy-n is próbáltam, de nem sok sikerrel.. reméljük hamarosan jó lesz
EZ MÁR A 3. ILYEN KÉRDÉS. AM NÁLAM SE JÓ
nekemis ezt csinálja, pont most írtam ki kérdést, de az a poén hogy egy haveroméval meg beenged, lehet hogy csak hotmailes címekkel szenved, vagy nemtom..
Nálam mûködik.


Miért nem enged az msn belépni?

Amikor beakarok lépni, azonnal kiirja h nemsikerült, lefutattok egy hibakeresést és csak annyit ir hogy az IE offline beállitásával van hiba.Ez mitjelent?Hibakód:80072745

Legjobb válasz: töltsd le az MSN Repair-t, az megcsinálja

töltsd le az MSN Repair-t, az megcsinálja
internet explorer offline módba van, azaz kapcsolat néküli munkában.ezt kiveszed megfog javulni.

Miért nem tudok az eredeti e-mail címemmel belépni youtube-ra?

Az a helyzet, hogy kijelentkeztem a youtube fiókomból. Az e-mail cím tuti jó, mert kapom oda a leveleket, mint youtube értesítők. Azonban ha megpróbálok az e-mail címmel bejelentkezni, egyből egy másik youtube fiókba dob be. Az e-mail címem a youtube nevem. Rohadtul idegesít, hogy nem tudok az eredeti account-omba belépni, segítsetek, hogy mi lehet a baja...

Miért nem lehet az új fiókba belépni?

Csináltam egy úgy felhasználót (a Windowsba) és azt írja ki mikor be akarok lépni, hogy nem lehet betölteni!

Miért nem tudok az új msn-nel belépni?

Letöltöttem, már egy hete az új msn-em van és most nem tudok belépni! Miért van ez?

Legjobb válasz: Rakd újra,hátha:)

Rakd újra, hátha:)

Amióta a legújabb MSN van fenn. Nem tudok belépni a programba. Hibát nem ír ki, mikor be akarok lépni tölt mintha belépne, majd visszadob a bejelentkezéshez. Miért nem tudok belépni az Windows Live Messnegerbe? Lent részletezem, hogy miket próbáltam.

Az alábbiakkal próbálkoztam. A program cserélése régebbire, sajnos olyat találtam csak amelyik frissíttetni akar. Ha nemet mondok nem enged tovább, ha igent felrakja a legújabbat, de nem tudok belépni. Explorert 8-ra cseréltem. Kapcsolat nélküli munkát ellen?riztem. Felraktam SP3-at. Beállításait explorernek ellen?riztem az alapján amiket több oldalon javasoltak. Futtatásba a javasolt dll-eket is lefuttattam. Újratelepítettem az egész gépet és a probléma maradt. Legújabb msn-be nem tudok belépni. Melyik az az msn ver. Szám amelyik nem akar frissíteni? 8. valahányason belül melyik, mert az volt fent és azt is javasolták valahol csak nem találom már azt a hozzászólást. Illetve a legújabb esetén kinek milyen ötlete van még azokon kívül amit megcsináltam. Segítséééég

Legjobb válasz: köszönöm a válaszokat

A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
Hát telepíts fel egy 9.0 münködöképes msn-t =) mert 8.5-el már nem enged frissitést vár...
Az MSN bugos. Ajánlom a Pidgint: http://www.pidgin.im/
Xp-n remekül fut a messenger 7.5 letölthetõ innen http://www.oldversion.com/download/msnm75.exe csak az elsõ futtatás után jobb klikk a C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe fájlon válaszd a futtatás nt4 kompatibilis üzemmódban és már nem fog dumálni hogy töltsd le a 8-ast meg live-ot.

Miért nem jó a facebook? Megnyitom és nem lehet belépni mert ezt írja ki: "Sorry, we are experiencing temporary technical problem, please check back later. " Tudom hogy ez egy vírus de azt már nem, hogy hogyan lehet megcsinálni, hogy működjön.

Segítsetek légyszíves!

Legjobb válasz: Miért lenne vírus? Azt írja hogy ideiglenes technikai problémák állnak fent, nézz vissza késõbb. Ne legyen mérvadó az, hogy pedig másnak mûködik, mert ha az a szerver nem mûködik ahol a te profilod van tárolva, akkor csak az nem tud belépni, aki ahhoz a szerverhez tartozik, míg a többiek minden gond nélkül tudják használni az oldalt. Ha azt írja hogy várj, akkor várj mert pár perctõl akár pár órán vagy pár napon át is tarthat a dolog. Te otthonról ezzel kapcsolatban semmit nem fogsz tudni csinálni.

Miért lenne vírus? Azt írja hogy ideiglenes technikai problémák állnak fent, nézz vissza késõbb. Ne legyen mérvadó az, hogy pedig másnak mûködik, mert ha az a szerver nem mûködik ahol a te profilod van tárolva, akkor csak az nem tud belépni, aki ahhoz a szerverhez tartozik, míg a többiek minden gond nélkül tudják használni az oldalt. Ha azt írja hogy várj, akkor várj mert pár perctõl akár pár órán vagy pár napon át is tarthat a dolog. Te otthonról ezzel kapcsolatban semmit nem fogsz tudni csinálni.
A kérdező hozzászólása: de akkor telefonról miért jó?:O


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!