Találatok a következő kifejezésre: Miért nem belépni (562 db)

Amióta a legújabb MSN van fenn. Nem tudok belépni a programba. Hibát nem ír ki, mikor be akarok lépni tölt mintha belépne, majd visszadob a bejelentkezéshez. Miért nem tudok belépni az Windows Live Messnegerbe? Lent részletezem, hogy miket próbáltam.

Az alábbiakkal próbálkoztam. A program cserélése régebbire, sajnos olyat találtam csak amelyik frissíttetni akar. Ha nemet mondok nem enged tovább, ha igent felrakja a legújabbat, de nem tudok belépni. Explorert 8-ra cseréltem. Kapcsolat nélküli munkát ellen?riztem. Felraktam SP3-at. Beállításait explorernek ellen?riztem az alapján amiket több oldalon javasoltak. Futtatásba a javasolt dll-eket is lefuttattam. Újratelepítettem az egész gépet és a probléma maradt. Legújabb msn-be nem tudok belépni. Melyik az az msn ver. Szám amelyik nem akar frissíteni? 8. valahányason belül melyik, mert az volt fent és azt is javasolták valahol csak nem találom már azt a hozzászólást. Illetve a legújabb esetén kinek milyen ötlete van még azokon kívül amit megcsináltam. Segítséééég

Legjobb válasz: köszönöm a válaszokat

A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
Hát telepíts fel egy 9.0 münködöképes msn-t =) mert 8.5-el már nem enged frissitést vár...
Az MSN bugos. Ajánlom a Pidgint: http://www.pidgin.im/
Xp-n remekül fut a messenger 7.5 letölthetõ innen http://www.oldversion.com/download/msnm75.exe csak az elsõ futtatás után jobb klikk a C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe fájlon válaszd a futtatás nt4 kompatibilis üzemmódban és már nem fog dumálni hogy töltsd le a 8-ast meg live-ot.

Miért nem tudok belépni facebookra? 14/l

Be akartam regel jelentkezni de azt irta ki hogy rosz jelszót adtam meg, A jhelszavam ekkor volt módosítva: 10:37 kor. 10:37 kor még aludtam, anya is aludt, tesómis, senki nem volt fenn. Jelszóújítást meg azért nem tudok mert nem az én emailommal van hanem a tesóémmal és ő se tud belépni. :( Új facebookot meg nem akarok csinálni! :( Megőrült a facebook!

Legjobb válasz: Tesód miért nem tud belépni az e-mailébe?

Tesód miért nem tud belépni az e-mailébe?
A kérdező hozzászólása: nem.....hülye vagy?
Dugni nem akarsz inkább?
A kérdező hozzászólása: most már minden világos, telón bejelentkeztem és azt irtam ki hogy hülye pi.sa vagyok 3 cs vel és a tesóm volt az egyértelmû. kiraktam róla egy képet amit nem tudtam hogy neki nem tetszik mert szerintem dögös rajta és aszthittem hogy nem bánja, de lehet vmi más miatt volt nem tom mindenen kiakad és átváltoztatta a jelszavamat.
A kérdező hozzászólása: ajj ha 10:10 kor felkeltem volna és nem aludtam volna vissza akkor nem lenne ez a problem! :(
A kérdező hozzászólása: de nincs olyan amit titkolnék.
Úristen:D legközelebb ne add meg a jelszavad fûnek-fának..én se mondanám meg senkinek még a legjobb barátomnak sem.
A kérdező hozzászólása: és azért nem tud a tesóm az emailjába belépni mert már nem azt használja és gondolom már elfelejtette a jelszavát. de majd azért megkérdezem.
ÚRISTEN ha ennyi ember be tud lépni a facédbe akkor valószínû , hogy feltörték xD
A kérdező hozzászólása: lehet hogy feltörték mert nagyon sokan be tudnak lépni a facemre, legjobb barátnõm, tesóm, a legjobb barátom, egy csomó alsós.
Akkor lehet hogy vki feltörte..
A kérdező hozzászólása: feltörtem a saját oldalam

Miért nem jó a facebook? Megnyitom és nem lehet belépni mert ezt írja ki: "Sorry, we are experiencing temporary technical problem, please check back later. " Tudom hogy ez egy vírus de azt már nem, hogy hogyan lehet megcsinálni, hogy működjön.

Segítsetek légyszíves!

Legjobb válasz: Miért lenne vírus? Azt írja hogy ideiglenes technikai problémák állnak fent, nézz vissza késõbb. Ne legyen mérvadó az, hogy pedig másnak mûködik, mert ha az a szerver nem mûködik ahol a te profilod van tárolva, akkor csak az nem tud belépni, aki ahhoz a szerverhez tartozik, míg a többiek minden gond nélkül tudják használni az oldalt. Ha azt írja hogy várj, akkor várj mert pár perctõl akár pár órán vagy pár napon át is tarthat a dolog. Te otthonról ezzel kapcsolatban semmit nem fogsz tudni csinálni.

Miért lenne vírus? Azt írja hogy ideiglenes technikai problémák állnak fent, nézz vissza késõbb. Ne legyen mérvadó az, hogy pedig másnak mûködik, mert ha az a szerver nem mûködik ahol a te profilod van tárolva, akkor csak az nem tud belépni, aki ahhoz a szerverhez tartozik, míg a többiek minden gond nélkül tudják használni az oldalt. Ha azt írja hogy várj, akkor várj mert pár perctõl akár pár órán vagy pár napon át is tarthat a dolog. Te otthonról ezzel kapcsolatban semmit nem fogsz tudni csinálni.
A kérdező hozzászólása: de akkor telefonról miért jó?:O


OTP direkt - miért nem tudok belépni?

Nemrég kaptam otp-s kártyát (romániai otp-s kártya). Próbálkoztam már belépni a neten keresztül, de nem tudtam. Végül elmentem az otp-hez és ott mondták, hogy kell az utolsó 10 számjegy a kártyáról és az ügyfélkódom utolsó 3 bet?je. Ahogy hazaértem megpróbáltam belépni, de szintén nem tudok belépni.

Legjobb válasz: valamit ki szokott írni, hogy miért nem enged belépni. neked mit ír ki, mi az oka?

valamit ki szokott írni, hogy miért nem enged belépni. neked mit ír ki, mi az oka?
A kérdező hozzászólása: Nekem ezt írja ki: Conectarea a esuat! konkrétabban nem ír semmit.

Miért nem tok belépni a freemailomba?

Legjobb válasz: Lehet, hogy a Freemail-el van valami, mert én se tudok belépni.

Lehet, hogy a Freemail-el van valami, mert én se tudok belépni.

Miért nem birok belépni a wifibe?

Van egy TL-WR740N típusú wifim, de sehogy sem tudok belépni, az ip címemet tudom: 192.168.0.1, ezzel is próbálkoztam már, és a <[link] beírásával is az ip címemet a cmd-vel kerestem ki, jelenleg 2 gépünk van Windows 7,és 8 van wifire csatlakoztatva mi lehet a baj?

Legjobb válasz: A routeredbe akarsz te belépni nem?

A routeredbe akarsz te belépni nem?
A routeredbe akarsz te belépni nem? A TL-Wr740N az a Tp-Link családjába tartozó router típusa Mit akarsz pontosan?
Azért mert nem jó helyen próbálkozol. Nekem is TP-Linkes routerem van és ezen a linken lehet belépni a beállítási felületre. [link]
A kérdező hozzászólása: A 21:07-nek igen oda...
A kérdező hozzászólása: 192.168.1.1 címen se jelentkezik be. Van adblock plus mindkét gépen de ha beakarok lépni a wifi menüjébe elötte mindig kikapcsolom akkor mi lehet a baj?
A kérdező hozzászólása: XD nemtom mi van de magától megoldódott kösz mindenkinek a ki segíteni próbált!

Összetettem egy új gépet, de nem tudok belépni a Boot menübe. Miért nem reagál a billentyű lenyomásra?

Vettem egy új alaplapot (Gigabyte H61M-DS2H), továbbá egy videokártyát, RAM-ot, Processzort, és Tápot. De szerintem az alaplappal lesz a baj. Ugyan is amikor bekapcsolom a gépet, és kiadja a "Dual UEFI BIOS" feliratú képet ahol be tudnék lépni a Boot menübe (F12), hiába nyomok bármit is, nem történik semmi. Majd 1-1,5 perc után pedig elsötétül a képernyő. Mi a teendő ilyenkor? PS2-es billentyűzetet használok. Előre is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Van, hogy a sötét képernyõ helyett kiírja, hogy "A Windows nem indítható, mert az alábbi fájl hibás, vagy nem található: system32\hal.dll. Telepítse újra a fenti fájlt." De hogyan tegyem újra, amíg nem tudok belépni a boot menübe, hogy a pendrive-ról feltelepítsem a Windows 7-et?

A kérdező hozzászólása: Van, hogy a sötét képernyõ helyett kiírja, hogy "A Windows nem indítható, mert az alábbi fájl hibás, vagy nem található: system32\hal.dll. Telepítse újra a fenti fájlt." De hogyan tegyem újra, amíg nem tudok belépni a boot menübe, hogy a pendrive-ról feltelepítsem a Windows 7-et?
A kérdező hozzászólása: Közben megoldottam a problémát! ;)

Miért nem tudok belépni az Internetre a laptopról ugyan avval a felhasználónéval és jelszóval amelyikkel belépek a számítógépemre?

Belépés

Legjobb válasz: már hová nem tudsz belépni,a netre ,vagy egy oldalra,vagy egy levelezõbe ,vagy egy......?

már hová nem tudsz belépni, a netre , vagy egy oldalra, vagy egy levelezõbe , vagy egy......?
Mert ennek a kettõnek semmi köze egymáshoz.
A kérdező hozzászólása: A Windows Kért Jelszót de meg oldódott kösz.

Miért nem tudok belépni az iWiW-emre? Hova tudok írni nekik?

Sziasztok! Tegnap este még minden rendben volt, ma reggel pedig kiírta, mikor beléptem, hogy hibás felhasználónév vagy jelszó. Hova tudnék írni nekik, hogy probléma van?

Legjobb válasz: Ma már volt ilyen kérdés, és most megnézve én sem tudok belépni. Több azonos eset nem lehet véletlen, valószínûleg rendszerhiba van mögötte. Azaz nem tudsz mást csinálni, míg megvárni amíg jó nem lesz.

Ma már volt ilyen kérdés, és most megnézve én sem tudok belépni. Több azonos eset nem lehet véletlen, valószínûleg rendszerhiba van mögötte. Azaz nem tudsz mást csinálni, míg megvárni amíg jó nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem figyeltem, de akkor megnyugodtam. Köszi. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, közben már megjavult. :)

Miért nem tudok belépni az Originbe?

Mindig amikor be akarok lépni azt írja ki h az első bejelentkezéskor szükséged van internetkapcsolatra. De netem az tökéletes. A netem nem wifin keresztül jön hanem közvetlen modemről. A tűzfalnál be van kapcsolva h engedje át. Szóval akkor mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Vagy az lehet a probléma, hogy éppen szerver hiba volt és nem lehetett belépni, vagy az hogy továbbra is blokkolja valami. Szerintem tiltsd le a tûzfalat, próbáld ki hogy úgy megy e és ha nem akkor várj olyan durva 5-6 órát mert, egy origin szerver frissítés eléggé sok idõt vehet igénybe. De minden bizonnyal ha idáig is be tudtál lépni csak most nem akkor karbantartanak.

Vagy az lehet a probléma, hogy éppen szerver hiba volt és nem lehetett belépni, vagy az hogy továbbra is blokkolja valami. Szerintem tiltsd le a tûzfalat, próbáld ki hogy úgy megy e és ha nem akkor várj olyan durva 5-6 órát mert, egy origin szerver frissítés eléggé sok idõt vehet igénybe. De minden bizonnyal ha idáig is be tudtál lépni csak most nem akkor karbantartanak.
A tûzfall véletlen nem COMODO??? Mer én most tettem fel az említett tûzfalat és meghalt az origin(én se tudok bejelentkezni +a bejelentkezõ ablak föl-le irányba megnyúlt oldal irányba össze zsugorodott)eddig jó volt.
Nálam is teljesen ugyanez van


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!