Találatok a következő kifejezésre: Miért nem be nekem a More (2 db)

Miért nem vált be nekem a More Milk Plus kapszula? Hogy lehet hogy mindenki másnak jó, nekem semmit nem használ?

A picinek (3 hetes) most még elég, de fejni egyáltalán nem tudok. Egy napig minden szoptatás után fejtem, naponta 6-szor, volt hogy 2 mellb?l, és csak 30 ml-t tudtam lefejni! Azt akartam hogy legalább annyit le tudjak fejni egy nap, hogy legyen értelme lefagyasztani, de ezt a menyiséget nincs értelme. Én már nem tudok mit kitalálni, képtelen vagyok annyi tejet termelni, hogy tudjak lefagyasztani is. Így egyáltalán nem tudok a pici nélkül sehova elmenni, mert nincs mihez nyúlni. Tápszert nem akarok iratni, nehogy kisértésbe essek. Mident szeretnék megtenni, hogy minnél tovább tudjak szoptatni. Attól hogy nem tudok fejni megmaradhat a tejem, úgy hogy elég legyen neki? 5-6 hónapig jó lenne kihúzni. Szerintetek menni fog?

Legjobb válasz: Nekem sem volt semmi tejem plusszban, csak annyi, amennyit kiszívott. Féletem,hogy nem fogom tudoni sokáig szoptatni, de úgy tunik, annyi mindig van, amennyi neki kell. 1 hónapja megjott a mensim, akkor nagyon elapadt a tejem. Akkor kezdtem szedni a More MIlket. Kellett 1 hét, hogy hasson. /Most 5 hós a fiam/. Azóta tudok lefejni is, igaz nem sokat, napi 60 ml-t. Eloszor napi 4-et szedtem, aztán lecsokkentettem napi 2-re. De ezt muszáj szednem, kulnoben észreveszem, hogy kevés a tejem. Kb. hetente 1x-2x megemelem napi 4-re, aztán mikor "feltoltottem" a melleimet, visszaállok napi 2kapszulára. Próbáld meg így. Sok szerencsét hozzá!

Nekem sem volt semmi tejem plusszban, csak annyi, amennyit kiszívott. Féletem, hogy nem fogom tudoni sokáig szoptatni, de úgy tunik, annyi mindig van, amennyi neki kell. 1 hónapja megjott a mensim, akkor nagyon elapadt a tejem. Akkor kezdtem szedni a More MIlket. Kellett 1 hét, hogy hasson. /Most 5 hós a fiam/. Azóta tudok lefejni is, igaz nem sokat, napi 60 ml-t. Eloszor napi 4-et szedtem, aztán lecsokkentettem napi 2-re. De ezt muszáj szednem, kulnoben észreveszem, hogy kevés a tejem. Kb. hetente 1x-2x megemelem napi 4-re, aztán mikor "feltoltottem" a melleimet, visszaállok napi 2kapszulára. Próbáld meg így. Sok szerencsét hozzá!
Szia. Ha nem aggódod túl és nem akarsz "mindenáron" szoptatni, akkor menni fog.Beszéld meg magaddal, hogy bármeddig sikerül a szoptatás, az úgy lesz szép és jó. MÁR 3 HETE SIKERÜL!!! A lefejt mennyiség plussz mennyiség, nyugodtan fagyaszd le-jégkockataróban 1-2 menniség??? Összegyûlik folyamatosan. Ne add fel!!! Ha úgy ítéled meg, hogy 3-5x-i étkezés, legalább2-3 liter folyadék fogyasztás mellett használva a More Milk kapszula nem vált be, PRÓBÁLJ MÁST. Szoptatós tea- minden szopcsi elõtt és után 2-3 deci;Urtica urens homeopátiás golyó, esetleg Ricinus communis golyóval együtt, Karamalz maláta ital.... Biztosan van számos kipróbálni való, valamelyik esetleg baválik. A legfontosabb: NYUGALOM!!!! Ha a baba szépen hízogat, mosolygós, nyugodt, nem mindegy, hogy mennyivel több tejcsi van??? Minaddig csak szoptasd: ha éhes, ha szomjas. Ne adj nekei vizet, teát, CSAK CICIT.Mindenbe belejössz. ADJ MAGADNAK IDÕT!! Mindenkinek legalább 3 hónapba telik, hogy simán menjen minden. Inkább élvezd az apróságod jelenlétét!!! Hiszen erre vártál 9 hónapig. Ezsók próbált segíteni.
Szia, azt nem irtad, hogy a mindenfele kapszulak mellett eszel es iszol e eleget egy nap!! Nekem csomoszor nem jutott erre idom, es en is csodalkoztam, hogy hova tunt a tejem...
A kérdező hozzászólása: 2-3 liter folyadékot iszok, enek 3/4-e szoptatós tea. Urticát is ettem, csak azt nem lehet folyamatosan. Végül is elégnek bizonyul a tejem, és már nem is idegeskedek annyit a plusz miatt. A minap kiváncsi voltam 6 óra alvás után mennyit eszik, és 100-at szopott! És mégcsak 3300 g! Ezek után leszarom ( bocs) hogy nem tudok fejni! De nagyon aranyosak vagytok hogy írtatok, köszi mindenkinek! A fiamnál még tudatlan voltam, és nem volt senki akihez fordulhattam volna, nem is tudtam szoptatni. Így már könnyebb. Köszi!

Mi van akkor ha Minecraft 1.2.5-be berakom a mo'creatures modot és a Minecraft betöltésekor lefagy a játék? A másik pedig hogy a mo'creatures és a MineColony mod elvileg kompatibilis egymással nekem miért nem működik?

Legjobb válasz: A hibás modloader lehet a gond , javaslom , hogy saját kezüleg tedd bele az MCbe a modokat és a modloadert ... De külön - külön , mielõtt felrakod a másik modot , teszteld , lehet , hogy a mod hibás .

A hibás modloader lehet a gond , javaslom , hogy saját kezüleg tedd bele az MCbe a modokat és a modloadert ... De külön - külön , mielõtt felrakod a másik modot , teszteld , lehet , hogy a mod hibás .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!