Találatok a következő kifejezésre: Miért nem be nekem (180 db)

Hogy lehet ez? Tegnap kitisztitottam a körmeim egész nap itthon voltam mostanra megint koszos? Nem akarok ápolatlannak tünni ti ezt hogy oldjatok meg? Miért koszosodik be nekem?

Legjobb válasz: mi a szokásos teendõ? Virágot ültettél át? Nekem soha nem koszosodik, ha rövid akkor sem, ha hosszú, akkor sem, sokat nyúlkálok vízben. Ha nagyon lentrõl kezdõdik a körmöd, akkor lehet ez probléma, nekem az ujjaim végétõl kezdõdik a köröm, azért nem megy alá semmi.

mi a szokásos teendõ? Virágot ültettél át? Nekem soha nem koszosodik, ha rövid akkor sem, ha hosszú, akkor sem, sokat nyúlkálok vízben. Ha nagyon lentrõl kezdõdik a körmöd, akkor lehet ez probléma, nekem az ujjaim végétõl kezdõdik a köröm, azért nem megy alá semmi.
otthon ilyen kosz van, hogy a napi teendõktõl koszos lesz a kezed?
Micsoda problémák. Nem nyúlkálok koszos helyekre, fürdök, kezet mosok néha, stb. Nem szokott 1-2 nap alatt bekoszosodni.
A kérdező hozzászólása: De miért? Én csak azt nem értem akkor másoknak miért nem lesz koszospedig folyton az emberek körmeit nézem
a rövid köröm sokkal hamarabb lesz a köröm alatt koszos, mint a hosszabb.
A kérdező hozzászólása: Estenként azzal szoktam kitisztitani le van vgva rövidre a körmöm defolyton alá megy valami.és nem akarok ápolatlannak tünni pl a fekete bõrkabátom is ha hordom alámegy a feketeség valahogy itthon meg nem tudom mi minden alámegy valahogy ...
Ja bocsánat :D esetleg ilyen körömtisztító keféd nincs otthon? Azzal kezed mosni reggel és este már jó. Meg persze a lehetõ legrövidebbre vágni a körmöt. Más ötletem sajnos nincs :(
A kérdező hozzászólása: Ff.i vagyok.nem lakkozhatok.lehet tul lent kezdõdik a körmöm semmi különöst nem csináltam és nincs kosz nálunk
Én is mindig így jártam. Meg ráadásul akármit is csináltam vele sosem nõtt meg szépen, csúnya és töredezett volt. Lakkozni utáltam, mert reggel kilakkoztam az már estére kopott volt. Épp ezért járok el körmöshöz és zselés körmeim vannak. Nem nagyok, az ujjbegyemig érnek, tehát majdnem olyan, mintha a sajátom lenne. Kész pont. Ezen nem látszik, ha vmi kosz megy alájuk, de persze mindig igyekszem tisztán tartani.
vakartad a fejed?mert onnan is lehet, a fejbõrre lerakódott koszoktól
A kérdező hozzászólása: Mosok kezet csak a szokásos tetendõk itthon sõt inkább csak fekvés volt nekem mgis mindig bekoszosodik mitõl lehet ez és mit tegyek?
Hát én rendszeresen kezet mosok (alaposan xD)... ennyi. Körömkefét se használok, max kertészkedés, pasztellel rajzolás, festés, stb után. Esetleg mosogass többet pl. :P Kézmosáskor szappanozd be az ujjbegyeidet is, és úgy öblítsd a kezed, hogy a köröm alól is levigyen mindent. Meg este fürdéskor alaposan áztasd ki, több ötletem nincs. :S

Miért szólnak be nekem és másnak miért nem?

Folyton beszólnak sértéseket kapok az utcán a túlsúlyomra...tisztában vagyok vele hogyan nézek ki mekkora vagyok de nem 30-50-80kg súlytöbbletrõl van szó hanem 10-15rõl... és az a tapaszoltatom, hogy amíg nekem beszólnak az igazán kövér emberekre fel sem figyelnek... úgy érzem magam mintha a homlokomra lenne írva,hogy na még te is rúgj belém egyet..(amúgy folyamatosan teszek az ellen,hogy lefogyjak sportolok diétázok és nem is folyok szét..de mikor beszólnak úgy érzem semmit nem tettem és alig várom,hogy hazaérjek és kisírjam magam)

Legjobb válasz: *teszek az ellen,hogy kövér legyek ( elírtam )

A kérdező hozzászólása: *teszek az ellen, hogy kövér legyek ( elírtam )
Itt az ideje lélekben is izmosodni :) Azért mert mások mit gondolnak, mit mondanak ne sírj. Te saját magaddal törõdj. Imádkozz, hogy amíg még van rajtad plusz súly szóljanak be és figyeld magad, hogy tudod e függetleníteni magad ettõl, hogy ne deformálja a lelked. Rengeteget profitálhatsz ebbõl, ha jól használod. Gondold el milyen klassz, ha más véleménye nem horpaszt be. Hanem simán állod. Meg arra is használhatod ezt az érzelmi energiát, hogy tényleg végig csináld a fogyást, még több energiád legyen edzeni. Szóval azt figyeld mit akarsz, mik a céljaid. És az ingereket ebbe csatornázd be. Amúgy még a humor jó fegyver ilyenkor. Találj ki valami vicces riposztot :)
Ha meg tudod csinálni, amit az elõzõ írt, egy idõ után nem fognak beszólogatni, mert csak azt bántják akit úgy érzik lehet. :) És mindig a hozzáállás a legfontosabb. A súlyfelesleged miatt meg ne utáld magad, attól még az te vagy. Ha meg teszel érte hogy eltûnjön, akkor már most legyél magadra büszke, és menj úgy végig az utcán, hogy szereted magad és akkor nem fog senki bántani.
épp azért szólnak be, mert nem igazán nagy a problémád... nekem jelentõsebb túlsúlyom van, és már be sem szólnak. Nem vesznek emberszámba. Téged nõként néznek, és ez alapján kritizálnak. A sokkal kövérebbeket meg már nem. Azt már "felesleges". Szóval tényleg az elsõ tanácsára hallgass :)
A kérdező hozzászólása: közösöm a válaszokat, mindenkinek! igen, edzenem kéne a lelkem..fejlesztés alatt áll :) Utolsó..ebbe még bele sem gondoltam, hogy ezért nem..szomorú ilyent olvasni.. Persze engedje el az ember a füle mellett a dolgot, mert nem is ismeri azokat akik beszólnak de hát nem egy egyszerû feladat mert még is csak hallja az ember és benne marad
haverom 110KG de nagy a pofája és senki se szól be neki! A lényeg hogy lelkileg legyél helyben!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Engem is basztattak a súlyom miatt sõt nem csak osztálytársak vagy ismerõsök hanem az egyik rokonom is... Amikor nagynénimtõl meghalottam hogy miért hagytad abba a kézilabdát már nagyon elvagy hízva és nem vagy az igazi..hát nagyon rosszul éreztem magam attól a perctõl azon voltam hogy megmutassam ezeknek a gonosz bunkó embereknek hogy képes vagyok én is lefogyni.ÉN IS KÉPES VAGYOK RÁ! Futás közben azért nem adtam fel mert azokra a rossz emberekre gondoltam akik csak beszólogattak hogy majd az orruk alá dörgölhetem képes voltam rá hogy megváltozzak de akkor már nem lesz rájuk szükségem ha értékes leszek a szemükben vékonyan. AKINEK túl súlyosan nem voltam jó annak vékonyan se legyek. Már nem is tartom a nagynénimmel a kapcsolatot..megérezte hogy azóta nem vagyok rá kíváncsi pedig nem tettem szóvá hogy ez fájt nekem:s Tudom késõn írtam de örülök hogy leírhattam a saját tapasztalatom:) KITARTÁS.
Taho orszag...

3 éves mult a fiam jun. Ban. A pisi téma superül megy bilibe wc be bokorba. Nálunk a kaki téma nem megy csak pelusba. Ha kell neki jön szolni hogy kell neki majd elvégzi a dolgát és leveteti a pelust. Miért nem hajlando a wc be kakilni?

Legjobb válasz: Fiam szept. végén lesz 3 éves. A pisilés neki is simán ment, de a kaki csak pelenkába. Nem erõltettük, szólt, ha kellett, ráadtam a pelust, kakilt és kész. De már látszott rajta, hogy idegenkedik a kakitól és hogy utána olyan lesz a feneke. Néha elmondtam neki, milyen kényelmes is lenne, ha bilibe kakilna. Kb. 2 hete anyuéknál volt, ott a kertben a fûbe sikerült neki, attól kezdve már itthon is bilibe kakil. Szóval egyik napról a másikra meg fog oldódni.

Fiam szept. végén lesz 3 éves. A pisilés neki is simán ment, de a kaki csak pelenkába. Nem erõltettük, szólt, ha kellett, ráadtam a pelust, kakilt és kész. De már látszott rajta, hogy idegenkedik a kakitól és hogy utána olyan lesz a feneke. Néha elmondtam neki, milyen kényelmes is lenne, ha bilibe kakilna. Kb. 2 hete anyuéknál volt, ott a kertben a fûbe sikerült neki, attól kezdve már itthon is bilibe kakil. Szóval egyik napról a másikra meg fog oldódni.
A kérdező hozzászólása: megoldodott a kakitéma.kiderült hogy a fiam fél a klotyomanotol azért nem mert a bilibe kakilni.uj helyre költöztünk és megmondtam neki hogy otthagytuk a klotyomanot a másik házba itt nem kell félni semmitõl és senkitõl.itt kakiországba megy a kaki ahol vidámság és boldogság van.azt mondta az tetszik neki így sikerült.magátol ült a bilire és azt mondta tetszik neki és már nem kell neki pelus.nagyon boldog vagyok!fél éve probálkozunk.anyukák akik igy jártak, nem fél a gyerköcötök valamitõl?!
A kérdező hozzászólása: sajna csak egy napig mert utána megint kérte a pelust a kakihoz!megoldodik ez vajon ovikezdésig?????:(

Van egy fiu aki NAGYON tetszik de a legjobb baratnomnek is. Nem reg kiderult hogy a legjobb baratnom jon be neki. Ebbol en azt nem ertem hogy miert kisert el? Miert nez ram allandoan? Miert segit? Es miert irogat ram allandoan?

A fiu tudja hogy bejon a legjobb baratnomnek. de aztis tudja hogy nekem is bejon.

Legjobb válasz: A válasz egyszerû. Nem jók az informátoraid. Honnan tudod, hogy Te, Neki nem tetszel? A szó semmit se ér. A tett az, ami fontos. Ha bámul, és elkísér, akkor Te tetszel Neki.

A válasz egyszerû. Nem jók az informátoraid. Honnan tudod, hogy Te, Neki nem tetszel? A szó semmit se ér. A tett az, ami fontos. Ha bámul, és elkísér, akkor Te tetszel Neki.

Szerintetek miert nem csukja be egy srac a szemet mikor smarol egy csajjal? Nem tetszik neki vagy miert

Legjobb válasz: Amúgy tök illogikus lenne, ha nem tetszik neki a csaj méginkább be is csukná a szemét.. Látszik hogy Nõbõl vagy....

Amúgy tök illogikus lenne, ha nem tetszik neki a csaj méginkább be is csukná a szemét.. Látszik hogy Nõbõl vagy....
Nézi a másik csaj seggét.
Én sem mindig szoktam.. Köze nincs hozzáá. Mikor hogy jön F/16
szerintetek miért zavarja ez a lányokat?
Utolsó: Azért zavarja a lányokat, mert ha felnéz, látja, hogy nem amiatt nem figyel arra amit csinál, rgo nem is érdekli a dolog igazán.
Ha te nem csukod be a szemed közben, akkor miért kérdezel ilyet? Mert nyilván nem csuktad be, ha láttad, hogy õ sem... :)
én sem mindig szoktam. szerintem egyáltalán nem gáz. miért lenne?

Miért nem fér be? Nem tudom miért, de nekem nem fér be egy átlagos méretű és vastagságú pénisz, ez mitől lehet?

ennyire sz?k lenne? ezen hogy lehet segíteni?a válaszokat el?re is nagyon köszönöm szépen.

Legjobb válasz: neked mi számít átlagosnak? Elõször ezt kellene tisztázni... De, amúgy sok türelemmel, menni fog.

neked mi számít átlagosnak? Elõször ezt kellene tisztázni... De, amúgy sok türelemmel, menni fog.
Fontos, hogy jó helyen próbálkozz, és hogy a partner is legyen beengedõ, és hogy erre legyen ráhangolódva. A nõ egy érzékeny hangszer, meg kell tanulni ráhangolni, és tudni kell játszani rajta. Lehet elõbb csak pengetni, egy két ujjal, és csak aztán a vonóval, ha már be van gyantázva is, és csúszik is.:-)
A kitünõ zenei megközelítést kiegészíteném még a szájharmónikázással:-) ODA-Vissza
Látod itt a másik véglet!!Nem voltam még olyan sok férfival, de nekem meg a legtöbb pénisz kicsi!!:) Alig érzem õket!!Szerintem sok síkosító+hosszú petting! Jobb ötletem nincs!!:)
Én is azt hittem túl vastag vagy én vagyok túl szûk. De nem. A dolog nyitja az, hogy rendesen felizgult állapotban kell legyetek meg kell bíznod a párodban teljesen, szeretned kell és akkor el tudod magad engedni. Zárjatok ki minden zavaró körülményt s akkor menni fog. A hüvely tágulékony, hiszen gondolj bele egy kisbaba is kifér rajta késõbb. Használjatok sikosítót. Régebben nekünk is csak azzal ment (úgy-ahogy) az fájdalmas és nehézkes volt. Amióta rendesen felizgat nincs gond a nedvesedéssel, nem kell sikosító sem. Ahelyett amugy is jobb a nyál szerintem. Sokkal természetesebb és nem hideg. És persze minél többet kell gyakorolni. Menni fog, ne izgulj! Sok sikert!
Igen sokszor próbáltuk...az elõzõ több mint 1 éves kspcsim részben emiatt ment tönkre (vagyis a veszekedés miatt9....jah és én sem tudom miért lehet!!Nagyobb szerencsét nektek!
A kérdező hozzászólása: 22:56 -osnak : sokszor próbáltátok? te sem tudod mi lehet a baj? xD
Tessék vizes alapú síkosítót használni...
Hasonló problémáim vannak 1 éves kapcsolat alatt nem ment (20/l) és a mostani párommal sem, pedig nagyon igyekszünk de hiába!!! Igy maradok...és rá vagyunk hangolodva, elég nedves is, jah és síkosítóval sem ment!Szóval nálunk van igazán gáz!:(
A kérdező hozzászólása: de amúgy köszi a tippet :D
A kérdező hozzászólása: LÁÁÁNY! xD lány vagyok :D
te most fiú vagy vagy lány? kicsit félreérthetõ de én úgy veszem ki hogy lány.ebben az esetben az a bajod hogy nem engeded el magad és nem "csúszik" elõtte kényeztessétek egymást ha pedig fiú akkor bocsika:D
A kérdező hozzászólása: tök mind1 mekkora...akkor se megy be :S
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a segítséget! :)

Miért nem fogadják el a SZÉP kártyát már a CBAban? Mi az, hogy hirtelen csak melegételre váltható be, minden tájékoztatás nélkül? Akkor miből eszünk, nekünk ez volt a kosztpénz!

Legjobb válasz: "máshogy nem oldható meg, csak SZÉP kártyával. Amit SEHOL nem váltanak be!!! " Ez azért eléggé túlzás. Eddig az összes étteremben elfogadták, ahol kérdeztem, a kedvenc báromban is (még piára is), az interfoodtól is rendelhetsz vele, a Westendben is az összes vendéglátóegységben.. SEHOL, mi? "Ráadásul, hogy kötekedjem, és igazat adjak a kérdezõnek NEKÜNK is ELFOGADTÁK a CBA-BAN a SZÉP kártyát év elején, és hidegélelmet is vásároltunk. Egyedül háztartási cikket és piát nem tehettünk a kosárba. Szóval nem értem én sem..." Mit nem értesz ezen? Örülj neki, hogy 1 évig használhattad ott is, ahol nem lett volna szabad. VENDÉGLÁTÁS zseb volt, nem hideg élelmiszer, mit nem lehet ezen érteni?

"máshogy nem oldható meg, csak SZÉP kártyával. Amit SEHOL nem váltanak be!!! " Ez azért eléggé túlzás. Eddig az összes étteremben elfogadták, ahol kérdeztem, a kedvenc báromban is (még piára is), az interfoodtól is rendelhetsz vele, a Westendben is az összes vendéglátóegységben.. SEHOL, mi? "Ráadásul, hogy kötekedjem, és igazat adjak a kérdezõnek NEKÜNK is ELFOGADTÁK a CBA-BAN a SZÉP kártyát év elején, és hidegélelmet is vásároltunk. Egyedül háztartási cikket és piát nem tehettünk a kosárba. Szóval nem értem én sem..." Mit nem értesz ezen? Örülj neki, hogy 1 évig használhattad ott is, ahol nem lett volna szabad. VENDÉGLÁTÁS zseb volt, nem hideg élelmiszer, mit nem lehet ezen érteni?
Miért fogadnának el bárhol is ilyen szarokat?
"Akkor mibõl eszünk, nekünk ez volt a kosztpénz!" Nem eszel semmibõl! Ha zabálni akarsz vigyél magaddal rendes pénzt!
A Szép kártya vendéglátás zsebe soha nem is volt hideg kajára hírdetve. Arra az Erzsébet utalvány van, amit továbbra is probléma nélkül elfogadnak.
zalaegerszegen például eddig sem fogadták el...
Nyugodj meg, és menj el a McDonald's-ba.
Mennyi bunkó b*rom van itt, lehet nem szorítkoztok cafetériára (most gondolok a készpénzes állatra feljebb), de pl. nekem is muszáj a juttatásom egy részét a SZÉP kártyára küldeni, mert én BKV bérletre kérem egy részét, max 8000 Ft állapítható meg Erzsébet utalványra, a maradék pedig máshogy nem oldható meg, csak SZÉP kártyával. Amit SEHOL nem váltanak be!!! Ráadásul, hogy kötekedjem, és igazat adjak a kérdezõnek NEKÜNK is ELFOGADTÁK a CBA-BAN a SZÉP kártyát év elején, és hidegélelmet is vásároltunk. Egyedül háztartási cikket és piát nem tehettünk a kosárba. Szóval nem értem én sem...
A kérdező hozzászólása: Szüljem, vagy szarjam?! Most nem gyengén vagyok ideges...
A kérdező hozzászólása: Eddig mégis elfogadták, mióta van ez a szar, arra vettük a havi kajánkat!!!
Hát igen, örülhetünk. De ha nem lehetett volna elfogadni, akkor miért volt rá lehetõség eddig? Nem megy rosszul a CBA-nak sem, nemrég vásárolta fel az egész Profi üzletláncot. No de mind1 is... Étterembe nem járok, mert ultra drága, de pl. mozik szarnak rá, és elvileg az az ige volt terjesztve, hogy azok is részt vesznek majd ebben. Így nem a mozi kapja meg a pénzem, nekem így is jó.

A NAV miért nem adott ki nekem jövedelemigazolást, amikor nem adtam be tavaly jövedelembevallást, mert nem dolgoztam még sose. Viszont kellene nekem jövedelemigazolás, honnan szerezzem bE?

Legjobb válasz: A helyzet az, hogy azért nem adott ki ilyet, mert nincs jövedelmed, tehát nincs mit igazolni! Ha olyan helyre kellett volna,mint pl. hitel, azt buktad, de ha valamilyen szociális ellátáshoz, akkor írj egy nyilatkozatot, hogy nem dolgoztál és nem volt jövedelmed.

A helyzet az, hogy azért nem adott ki ilyet, mert nincs jövedelmed, tehát nincs mit igazolni! Ha olyan helyre kellett volna, mint pl. hitel, azt buktad, de ha valamilyen szociális ellátáshoz, akkor írj egy nyilatkozatot, hogy nem dolgoztál és nem volt jövedelmed.
A kérdező hozzászólása: Igen, szociális ösztöndíjhoz kéne, de csak a NAV-os jó. Most akor mit csináljak?
Én sem értem, hogy miért nem adott ki ilyet. "Nullásat" is lehet, tipikusan annak, akinek nem volt jövedelme. Menjél vissza, és légy egy kicsit határozottabb. Mondd el, hogy Neked bizony szükséged van egy ilyenre, "bármilyen" is az...:) Ne hagyd magad!
Szia! Adj be egy nullás szja bevallást. Azt nem tiltja semmi, és ha van bevallás van igazolás is.

Miért nem tudnak ezek a mai lányok flörtölni, miért várják el, hogy a fiúk tegyenek meg mindent, miközben ők várják a sült galambot, vagy gúnyolnak ki olyan fiúkat, akik próbálkozni mertek náluk, de nem jöttek be nekik külsőre?

Legjobb válasz: Menjél máshova általánosítani! Egyébként tudnak flörtölni. Csak nem akarnak mindenkivel, csak olyannal aki tetszik nekik. Nem a sült galambot várják, hanem a pasit aki bejön nekik. "Tisztelet" a kivételnek, nyilván vannak olyanok is szép számmal, akikrõl te írtál. Õk meg azért viselkednek így, mert el vannak szállva maguktól. Ennyi a titok.

Menjél máshova általánosítani! Egyébként tudnak flörtölni. Csak nem akarnak mindenkivel, csak olyannal aki tetszik nekik. Nem a sült galambot várják, hanem a pasit aki bejön nekik. "Tisztelet" a kivételnek, nyilván vannak olyanok is szép számmal, akikrõl te írtál. Õk meg azért viselkednek így, mert el vannak szállva maguktól. Ennyi a titok.
Meg kell, hogy védjem a lányokat, mert velem nagyon is tudnak flörtölni:) Csak ámulok a kreativitásukon, mosoly, beszélgetés kezdeményezése, érintés, szemezés stb... szóval igenis tudnak és flörtölnek is:) 24F
Az a vicces, hogy én a fiúkon tapasztalom ezt... A srác suli idején mindig bámult meg mosolygott, egy szót nem szólt hozzám. Ráírtam fb-n és nagyon normális volt meg jófej. De így is mindig nekem kell ráírnom, ha szeretnék vele beszélni. És nem értem, miért, ha (szerintem) bejövök neki. 16L
Talán mert férfiként ez lenne a dolgod?? Nem attól leszel férfi, hogy valami van a lábad között hanem attól ami a fejedbe kellene , hogy legyen! De szerintem meglepõdnél, ha egyszer oda mernél menni a csajhoz s kiderül, hogy baromira nem jössz be, csak te azt akarod hinni...
A kérdező hozzászólása: ma 22:24 Hol írtam én, hogy én bámulom a lányokat? Látom, hogy néznek engem, de minek, ha nem szólítanak le? Vagy azt várják, hogy majd én leszólítom õket, csak olyan béna jeleik vannak, hogyha leszólítanám tuti visszautasítana. Tanuljanak meg értelmesen jelezni, ne félreérthetõen!
Nem akarlak elkeseríteni, de azért mert te bámulsz egy lányt s csak néha néz rád akkor valószinû baromira nem jössz be neki. S a nõk nem felejtettek el flörtölni, a férfiak felejtették el dekódolni a nõk jeleit!! 27F
A kérdező hozzászólása: ma 21:51 Nekem nem sír, olyan lányokért, akik jellemre romlottak nagy eséllyel, nem sírok én, de amit elvárnak a mai lányok tõlünk az nevetséges, mert ha nem kezdeményezünk, akkor meg mi vagyunk a gyáva, szánalmas, béna srácok. Nagy rajtunk a nyomás, lányok. De belegondolva, milyen silány a mai választék a lányokon belül, nem is értem minek gürcöljük, mi fiúk halálra magunkat.
Köszi szépen xD Még jó, hogy egy szóval nem mondtam még soha senkinek, hogy szép vagyok, és tudom is, hogy nem vagyok valami szép. Csak azt nem tudom, mit sír a szád akkor.
A kérdező hozzászólása: ma 21:39 Kicsikém, ez nagyon is érthetõ, ti fiatal tini lányok manapság nagyon el vagytok szállva a szépségetektõl, az a srác meg fél, hogy elevenen megnyúzod, amit meg is értek, mert jogos a félelme.
A kérdező hozzászólása: Akkor nyílván van még ritka kivétel, de én pocsékul flörtölõ, béna lányokkal találkozok folyton. Leszólítani egy sem mert, de bámulni azt tudott a szeme sarkából. Aztán úgy tesz, mintha nem érdekelném. Ha felé nézek, de ha elnézek újra néz engem.
A kérdező hozzászólása: Nem úgy látom, csak bámulnak maguk elé, ha tetszik nekik egy srác, alig mernek ránézni ( magamon tapasztaltam buszon például).
A kérdező hozzászólása: ma 22:38 Jó, hogy felfogtad végre, épp errõl beszélek, én is így gondolom, mert nem tudnak jelezni, csak félreérthetõen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!