Találatok a következő kifejezésre: Miért nem be elsőre a gépem (3 db)

Miért nem ad képet a gépem mikor elsőre kapcsolom be (aznap)?

Bekapcsolom, nincs kép, második próbálkozásra meg már jó minden. Miért csinálhatja ezt? //A gépet 1-2 hete rakattam össze.//

Legjobb válasz: Milyen gép?

Milyen gép?
A kérdező hozzászólása: Asztali szgep. Remelem erre gondoltal
Nem erre, milyen alkatrészekbõl áll?
A kérdező hozzászólása: Hkc 560W Asrock 970 pro3 Hd 7770 Fx 8320 Crt monitor

Miért nem bootol be elsőre a gépem? (pedig nemrég vettem)

Legjobb válasz: sok dolog miatt... valamit írjál már, hogy mit írki a gép...

sok dolog miatt... valamit írjál már, hogy mit írki a gép...
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy segíteni próbálsz... Szóval: nem ír ki semmit, csak egyszerûen bekapcsol és szó szerint se kép, se hang, nem keres a winchester, mint máskor szokott, csak zúg és semmi más. Kb. 1 éves a gép. Már gondoltunk mindenre, és mindenki mást mondott. Még garanciális a gép, de nem akarom visszavinni, mert akkor nem kapnám vissza 1 hónapig, pedig nap, mint nap szükségem van rá. Tehát találgatunk, hátha. Ha esetleg van valami tipped, örömmel venném! Így is köszi, hogy vetted a fáradtságot, hogy segíteni szeretnél! :)
Tényleg számos oka lehet a jelenségnek, de én mindenképp megnézném megfelelõen vannak e csatlakoztatva a hardware eszközök az alaplapra. (memóriamodul(ok), winchester..) A ventillátorokat is érdemes szemügyre venni. Egy év alatt rengeteg por kerülhet bele ezért elképzelhetõ, hogy nem forog a kellõ fordulatszámon, ez oka lehet a hangos zúgásnak. Ha még mindig rakoncátlankodik én végeznék egy fixboot-ot. (feltéve ha windows op.rendszert használsz) WinXp install lemezrõl bebootolni, javítókonzolt elõcsalni és ott ki kell adni a fixboot parancsot majd újraindítás. (tipp)
Én is jártam már így most, de nekem többrendszeres konfigban müködik az Xp-m a Win7 mellett. Most meg az XP Alszik. Folyton az a windows 7 bootol be... De az Xp-t nem látom sehol...
Táp típusa?
Na és mi volt a hiba?
Azért próbáld meg minél elõbb lecserélni. Az ördög sosem alszik.
A kérdező hozzászólása: A probléma megoldódott! Köszönöm mindenkinek a segítséget a szaros HKC elbírja a karit más gond volt!
A kérdező hozzászólása: Alaplap: Asrock A55M-DGS Proci: AMD A6 6350 Ram: 4gb Kongston 1333MHz Winchester: Seagate Barracuda 7200. 10 250Gbytes
Amint a kérdezõ leírja a konfigját, tudunk neki értelmes tápot ajánlani.
Elárulom neked, hogy az a "táp" valószínûleg nem bír leadni akkora teljesítményt egy ilyen kaliberû kártyának. Boot-olás közben leellenõriz mindent, és valószínûleg nem elég a tápegység.
oké hogy a HKC 1 szar, de táp nem szokott kékhalált okozni. kérdezõ jó lenne ha leírnád vagy lefényképeznéd hogy mit ír ki a kékhalál.
Akarod mondani HKC-SZ4R. Esetleg egy teljes konfig, és mondunk neked egy elfogadható tápegységet. Ezt meg nyugodtan használhatod papírnehezéknek. Azt a gépet be ne kapcsold.
Ott a gond a tápnál ;) vegyél egy minõségit
A kérdező hozzászólása: SZ-420R
A kérdező hozzászólása: KHC
A kérdező hozzászólása: Prociba épített videókártyát le kellett tiltani. :D egyszerû és nem gondoltuk volna.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!