Találatok a következő kifejezésre: Miért nem be egy fiú, hogy (9 db)

Szerintetek miért mindig a k*rvák jönnek be a fiúknak? Én ezt nem értem, hogy egy normális lány miért nem tetszhet egy fiúnak? Minden fiúnak csak az kell?

Legjobb válasz: Nem.De õket megkaphatják, a normális lányok többsége meg legkisebb jelét sem mutatja annak, hogy van-e esély náluk.

Nem.De õket megkaphatják, a normális lányok többsége meg legkisebb jelét sem mutatja annak, hogy van-e esély náluk.
Egyébként fõleg az elmondottak miatt nekem az is gyanús mindig, amikor elõkerül a "rendes lány" jelzõ :) Néha kiderül, hogy egyáltalán nem rendes. (nem rád értem, hanem általában)
Fordítsuk meg a kérdést. Szerintetek miért mindig a kinyalt, selyemfiúk meg a bunkó suttyók jönnek be a lányoknak? Én ezt nem értem, hogy egy normális srác miért nem tetszhet egy lánynak? Minden lánynak csak ez kell? Így aztán az általánosítás fogalmait mindketten tökéletesen kimerítettük mindkét szemszögbõl.
Erre csak annyit hogy szombaton ismertem megy egy lányt a Gödör nevü szórakozó helyen ott volt egy másik srác is aki annyira bevolt baszva hogy 5x mondtam el neki a nevem mert valamit akart és látszott rajta hogy egy igazi suttyó de a csaj inkább vele lenne mint velem szóval a csajoknak miért cask a nyomorékok jönnek be kis szívem :) ?
Nekem a rendes lányok jönnek be. Kifejezetten szexibbnek is és kívánatosabbnak is tartom a rendes lányokat, akik nem fekszenek le fûvel-fával, van tartásuk. Nem, nem csak "az" kell, hanem az a legfontosabb, hogy lehessen vele tervezni és komoly kapcsolatot kialakítani. Szerintem nõkkel-férfiakkal nagy átlagban az a baj manapság, hogy van 1 vita és máris elhagyják egymást. Én ezt nem tudnám megtenni és már kezdek komolyan félni egy kapcsolattól emiatt, pedig nagyon szeretnék már. A másik oka a félelmemnek pedig az, hogy például vannak olyan hobbijaim, pl gépezés, amit igazából lánynak már meg sem merek említeni, mert mindenki gáznak tartja és egybõl elkönyvelnek egy lúzer kockának, pedig nálam ez nem napi 12 órában megy, hanem egészséges szinten. Nem jók a kilátások és egyre inkább elmegy a kedvem az egésztõl... 23/F
12-es vagyok, és hogy a kérdésedre is válaszoljak, néha el-el gondolkodom, hogy akkor legalább prostihoz lehetne menni, mert egyszerûen hiányzik a testiség is, de ennek a kiváltó okát már leírtam.
Jaj nem, na szóval 15-16-os válasz az egy válasz, nem 12-es.
ajjajj savanyú a szõlõ úgy látom :)
Nõként világosítalak fel arról, hogy te nem "normális/rendes lány" vagy, hanem egy ostoba liba. :D
A "rendes" lányok is relatítvak ám! És az általad k. -nak hívottak is. Van aki szabadon kiéli a nemiségét, aztán 10 év múlva rendes emberként a házasságában remek társ lesz. És van aki nem. És a "rendes lányok" között is nagyon sok a (te szókincseddel élve) szûzk. aki csak szédít másokat, és olyan is, akik tényleg zéró jelét adják annak, hogy befogadóak egy párkapcsolatra. Tipikusan: penészvirág, semmi jelet nem, és csodálkozik, hogy senki nem is megy oda hozzá. Volt sok topik már arról, hogy a fiúk miért nem mennek oda a lányokhoz. Talán mert a hátuk közepére sem kell egy kikosarazás, és ahhoz oda sem mennek, aki nem jelez feléjük, hogy van esélye. Több szempont is bejátszik, nem fekete/fehér.
mert már a tökünk ki van a gép elõtt magukat "normálisnak-rendesnek" tartó lányokból, hogy csak itt neten léteznek
ez nem igaz ez általánosítás. vannak normális férfiak akik normális lányokra vágynak :) pl én is ilyen vagyok de vannak még páran :) ne izgulj
Van nagyon sok hasonló kérdés. Olvassad el azokra a kérdésekre érkezett válaszokat.
igen, csak a kur.vákat szeretjük, a normálisak nem érdekelnek, te se érdekelsz senkit, s.zar az egész világ, minden fiú egy rohadt szemétláda unom már ezeket a kérdéseket, úgyhogy inkább egyetértek
Azert mert oket konnyebb megdugni, nem kell veszodni azokkal a lanyokkal, akik nem keretik magukat, nem pakolnak ki semmit stb
A kérdező hozzászólása: Ha unod már ezeket a kérdések 4. akkor miért írsz hozzájuk tudod azért nem kellene megsérteni az embert, mert nagyon is igazam van!!! És tudod nyugottan hajts rá az összes büdös r*bancra!! Oké?? Mert már nagyon elegem van nekem is mindenbõl!!!
1. nézz utána mit jelent az irónia 2. nem sértegettem senkit 3. elhiszem hogy ki vagy bukva, de naponta 9ezer ilyen kérdés van 4. nekem nem kellenek ri.bancok
Nem. Te nem kellesz nekik. Nem ismerlek, nem tudom miért, de lehet hogy azért, mert egy irigy alak vagy, aki fúrja a nõtársait anélkül, hogy köze lenne mások dolgához.
A kérdező hozzászólása: 2. neked köszi te legalább értetted a kérdést, aranyos vagy!! 1. szerintem meg a normális lányok is kimutatják ha érdekli õt a pasi, csak tudod nem rakják már szét a lábukat az ismerkedésnél!!!
K*rváknál legalább nem csak barátzónára van esély.

Miért nem vallja be egy fiú, hogy féltékeny? Szégyenlős, félénk, vagy mi?

(tutira az)

Legjobb válasz: Hát ha a szemébe mondod, hogy féltékeny, akkor biztos, hogy nem fogja bevallani, hanem letagadja. Ez természetes.

Hát ha a szemébe mondod, hogy féltékeny, akkor biztos, hogy nem fogja bevallani, hanem letagadja. Ez természetes.
de mért kéne bevallania? mi férfiak nem szoktunk ilyeneket bevallani, az ilyeneket csak a nõk szokták megbeszélni egymás között.mi nem beszélünk ilyenekröl. ennek nincs köze a szégyenlöséghez meg a félénkséghez sem, csak férfiak vagyunk és másképp gondolkodunk, és nincs semmi jelentõsége annak én a haverjaimnak semmi köze sincs ahhoz hogy én féltékeny vagyok, elég szánalmas lenne.
Rengeteg férfi olyan, aki nem fogja soha, de soha bevallani azt, hogy õ bizony féltékeny. Ezt megalázónak érezné. pasi eszme... Rájuk kell hagyni, ha nagyon úgy érzi, egyszer úgyis kiadja magából, aminek ki kell jönnie...
A féltékenység gyengeséget, a magabiztosság hiányát jelenti és megkérdõjelezi saját maga képességeit is, hogy egyáltalán õ-e még a legjobb a nõ számára...kizárt, hogy ilyet bevalljon egy férfi, még ha a csajok ezt aranyosnak is tartják - persze azt is csak addig, míg a féltékenység nem csap át mániákusságba -. Egy ártatlan kérdés: Miért jó az neked, ha ezt bevallja? Csak nem direkt olyan szituációkba kevered magad, hogy jobban odafigyeljen rád:) ?
A kérdező hozzászólása: de nem mondtam neki a szemébe, hanem haverjainak nem vallja be valamiért hogy féltékeny
A kérdező hozzászólása: hát :) van egy fiú, akivel nem járunk de tetszünk egymásnak és sok olyan helyzet volt amikor (akaratlanul) féltékennyé tettem (nem tudtam hogy ilyenekért féltékeny lesz, és hogy egyáltalán féltékeny lesz e), nagyon féltékeny volt, aztán letagadta hogy õ nem is féltékeny ... pedig én is láttam rajta, és a haverjai is, de õ ezt nem vallotta be, azt mondta nem zavarták õt azok a dolgok (amik miatt egyébként féltékeny volt) :)
egyébként se törd pasik érzésein az agyad mert még megfájdul, úgysem fog menni ha pedig nem vallja be (miért is kéne?!) akkor biztos nincs is mit! kb ennyi
Büszke!

Miért van az, hogy nálam csak olyan lányok kezdeményeznek vagy olyanoknak jövök be és tartanak helyesnek, akik nem kellenek egy fiúnak sem és ezt ők maguk is bevallják?

Komolyan mondom ez eléggé leviszi az önbizalmamat, mert itt is nem egyszer olvastam, hogy egy lány már személyesen is jelzett a srácnak, hogy bejön neki, meg, hogy ? szép lány és sok fiúnak kéne, de neki csak az az egy fiú kell. Nálam meg ilyen személyesen sosem történik, csak facebook-on szoktak ismeretlen lányok rám írni, hogy szia, mizu, hogy vagy, hány éves vagy? helyes vagy és mindegyik lány egy lelkironcsa vag yküls?re látszik rajta, hogy kb. nem kell egy srácnak sem és nem is egy lány be is vallotta, hogy ? bizony nem jön be a fiúknak és már úgy szeretne egy pasit. Szóval úgy látszik én vonzom az ilyen defektes, csúnyácska lányokat és egy olyan lányt sem találok, aki számomra is vonzó lenne és ? maga is jelezné, hogy szabad a pálya bejössz nekem, mintha én csak ilyen tartalék játékos lennék, aki ha ló nincs jó a szamár is alapon kellek azoknak a lányoknak, akikért nem rajonganak a srácok. Ez nekem nagyon rosszul esik, mert amúgy is érzelmes srác vagyok, fontos lenne számomra, egy olyan lány megtalálása, akivel ?szinte érzelmeken alapulna a kapcsolatunk. Sokszor egy nyavalyás ölelésért is bármit megadnék már szinte. Tudom szánalmas vagyok, de a való életben ezt úgysem hangoztatom. Senki sem tudja mennyire örülnk egy olyan lánynak, aki azért szeret aki vagyok és nem azért, mert más fiúnak nem kell csak én adok neki esélyt és azt sem igazán szeretem, ha csak azért, mert helyesnek tart máris szerelmet vall meg járni akar velem. Ez annyira nem ?szinte és igazi. :S

Legjobb válasz: Kérdésedre ugyan választ nem tudok adni, mármint hogy ez mért van, de remélem az megnyugtat, hogy nem vagy ezzel egyedül...:(

Kérdésedre ugyan választ nem tudok adni, mármint hogy ez mért van, de remélem az megnyugtat, hogy nem vagy ezzel egyedül...:(
legyél egy k.baszott nagy utcai köcsög egy diszkó köcs.g!! gyurjá bandázz bandával menj diszkóba, kötekedj mindenkivel, cigánkodj. imádni fognak a mai pinák garantálom ;)
ja még valmi, a börtön töltelék maszkot ne felejtsd el elötte felhúzni ;)
Mert átlagosan nézel ki. A lányoknak csak a jóképû srácok kellenek, de akinek ilyen nem jut, az néha ráfanyalodik az átlagosakra is.

Lányok, miért van az, hogy sokatoknak nem jön be egy fiún a flip-flop?

Akinek nem jön be, kérem magyarázza meg miért, mert ez így hülyeség, hogy "az olyan b*zis".. miért? :) Köszi.

Legjobb válasz: Flip-Flop. informatikai (elektronikai) fogalom: http://hu.wikipedia.org/wiki/Flip-flop_%28elektronika%29 "Digitális hálózati elemek közül flip-flopnak (bistabil multivibrátor) nevezik azokat, amelyek egyidejûleg tudják fogadni a következõ bemenetet, és szolgáltatni az aktuális kimenetet, így egyszerû memóriaelemként is használhatóak. Vezérelhetõek több órajellel, egy órajel felfutó és lefutó élével, vagy kapukkal. Elõnyös tulajdonságuk, hogy két állapot közötti átmenetkor nem válnak átlátszóvá. Gyakran a kimeneteik negáltját is szolgáltatják."

Flip-Flop. informatikai (elektronikai) fogalom: http://hu.wikipedia.org/wiki/Flip-flop_%28elektronika%29 "Digitális hálózati elemek közül flip-flopnak (bistabil multivibrátor) nevezik azokat, amelyek egyidejûleg tudják fogadni a következõ bemenetet, és szolgáltatni az aktuális kimenetet, így egyszerû memóriaelemként is használhatóak. Vezérelhetõek több órajellel, egy órajel felfutó és lefutó élével, vagy kapukkal. Elõnyös tulajdonságuk, hogy két állapot közötti átmenetkor nem válnak átlátszóvá. Gyakran a kimeneteik negáltját is szolgáltatják."
kockafas.zfej... nagy poén volt. a flip flop az egy papucs. annak szól aki kérdezte.
Mi az a flipflop?
Még lányon is vicces a lábujjközös papucs, hacsak nem épp strandon van/strandra megy :) pasin meg egyszerûen megaLOL :)
A kérdésre válaszolva, nos igen. Elég b*zis....
Azért, mert mindent a megfelelõ helyen, i.e. a strandon!
Jajj, ez a tangapapucs?Én b.zisnak tartottam de amióta vettem egyet nem zavar.Sõt tök szeretem.
Szóval a lábujj közös papucs. Párom sokat hordta nyáron, tópartra, strandra, itthon még kocsmázni is. Neki jól állt, nem tudom mit vannak úgy ellene, szerintem jól nézki, csak a megfelelõt kell viselni.
Azért tûnik számomra nagyon férfiatlannak, mert a kis pántocska miatt olyan, mintha egy lábékszert viselne a férfi, pl. gyûrût. Mivel kicsit keskenyebbnek látszik benne a lábfej, sajna a balerina-cipõre tudok róla asszociálni. 21/L
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Valóban nem definiáltam pontosan, hogy mire gondolok, de a mai világban úgy is a többség a papucsra asszociál, bár szakmámból kifolyólag én sem arra :) De hogy egy JK-FlipFlop hogy áll egy fiún? Háááát..
11:47. Nahát akkor te is tudod. Én csak poénnak írtam, mivel valóban az informatikai értelmezése az ismertebb. Konkrétan értelmezõ szótárakban csak ez az egy jelentése van... de még google-ban is.
11:45, tudom mivel rendszergazda vagyok. de itt nem ezt kérdezte a kedves kérdezõ:)
Nos igen. Elég balf*szság ilyen nevet adni egy papucsnak. Bizton egy mérnök találta ki...
11:43 Már bocsi, de ez inkább elektronika. Tudod, hogy mi az egyáltalán? Nem informatikai dolog, csak annyiban, hogy a gépedben amirõl írsz, abban is van. Nem is egy, se kettõ.
mert az egy lányos papucs szerintem és két szõrös lábujj közt nem annyira kecses :) nekem is rögtön az ugrott be, h b**is... de amúgy inkább nem férfias, így helyesebb...
Angolul úgy tudom, kétállású kapcsolót jelent... de nem hittem volna, hogy azt lábon hordják XDDD Tényleg, mi lenne az?:$
A flip-flopnak más jelentése nincs.
??? azmiaz?
Nézzél rá. Hogy néz az ki? Rettenetes. Kényelmetlen is. Csattog az ember lábán... kész röhej. De számomra nem b*zis, mert vannak meleg ismerõseim, de õk sem hordanának ilyet.
Flip-flop az a színváltós fényezés én úgy tudom:D http://www.oktuning.hu/pics/p206_tomi_side.jpg

Van egy fiu aki NAGYON tetszik de a legjobb baratnomnek is. Nem reg kiderult hogy a legjobb baratnom jon be neki. Ebbol en azt nem ertem hogy miert kisert el? Miert nez ram allandoan? Miert segit? Es miert irogat ram allandoan?

A fiu tudja hogy bejon a legjobb baratnomnek. de aztis tudja hogy nekem is bejon.

Legjobb válasz: A válasz egyszerû. Nem jók az informátoraid. Honnan tudod, hogy Te, Neki nem tetszel? A szó semmit se ér. A tett az, ami fontos. Ha bámul, és elkísér, akkor Te tetszel Neki.

A válasz egyszerû. Nem jók az informátoraid. Honnan tudod, hogy Te, Neki nem tetszel? A szó semmit se ér. A tett az, ami fontos. Ha bámul, és elkísér, akkor Te tetszel Neki.

Miért van az hogyha egy csajt egy fiú el akar hívni, de neki nem jön be a srác, akkor nem mondja meg neki, hogy nem akar vele lenni csak kifogásokat keres és tereli a szót?

Legjobb válasz: talán mert még nincs elég tapasztalata, és nem akar a fiúnak rossz érzést okozni (ami amúgy teljesen normális ilyen esetben)...

talán mert még nincs elég tapasztalata, és nem akar a fiúnak rossz érzést okozni (ami amúgy teljesen normális ilyen esetben)...
Érdekes kérdés. Szerintem nem akar bunkónak tûnni és megbántani az illetõt. Bár sokkal jobban szeretem az egyenes beszédet, szóval én sem igazán értem.
A kérdező hozzászólása: hát sztem sokkal jobb az egyenes beszéd mint az ha a másikat homályban hagyják
Ez komolyan érdekel, vagy csak vigaszt keresel?
T a p i n t a t. Legalábbis én mindig tapintatból teszem. Sõt, ha oda jön hozzám és látom rajta, hogy akar valamit, de jön a kínos csönd, mivel nekem nincs túl sok kedvem hozzá, elkezdem faggatni, hogy beinduljon a beszélgetés.. Attól még, hogy nekem nincs kedvem hozzá, nem akarok bunkó lenni. Tudod a nõknek a szíve nagyobb mint a pinalyukuk..
Kill me. Somebody. Please, kill me.
Jajj mert nõ még nem csinálta. Miért van az hogy megbeszéljük a randit és nem jön el még üzit sem semmit nem ír?
Az összes mocsok férfi társam ilyen, egyébként meg világprobléma, tegyünk ez ellen valamit!
Az élet hatalmas problémái..... Amúgy meg idióta általánosítás.
velem lány csinálta ugyanezt...
Micsoda nagy problémáid vannak...
szerintem mondd meg neki, hogy nem akarsz vele barátkozni, mert misspitscha... ja nem, ez egy másik kérdés
2-es, pontosan ugyanezek futottak át a fejemen, miközben olvastam a kérdezõ sorait.
Ez legyen a legkevesebb problémád! Velem már legalább 4 csaj eljátszotta, hgoy nem jött el a megbeszélt talira én meg mindig elmentem idõre. -.-

Ha egy fiú aki ad gyanús jeleket, hogy nem vagyok közömbös számára, be is vallja, hogy nagyon kedvel, miért akar féltékennyé tenni? :D

Megjegyzi,hogy mennyi lány ismer?se van,direkt mutat olyan videókat amiben eléggé jó csajok vannak.. stb.

Legjobb válasz: Gyerekes.

Gyerekes.
A kérdező hozzászólása: utolsó te vlmit félre értettél. de hagyjuk:)
Na várjunk... Élõben találkozgattuk ugye, nem csak MSN? És azokban a videókban õ is szerepel a lányok társaságában ugye? Ha nem és ez az egész csak MSN... akkor nem is mondok semmit. Az alfa hím ezt élõben játsza!
ha tetszik neked, és tudod, hogy tetszel neki akkor mi a gond? ismert meg, aztán döntsd el, hogy érdemes-e vele kezdened. az apró jel küldözgetések miatt ki fog halni az emberiség...
A kérdező hozzászólása: ilyenkor csak "XD-t" írok..Eddig még nem bántott meg remélem a közel jövõben sem.:)
Szívesen. :) Az egyetlen szabály, hogy ne vedd félvállról, mert ha kiba*ol vele, vagy kineveted... nagyon meg tud bántani és ha jogosnak érzi meg is fog csúnyán!
A kérdező hozzászólása: Oké..köszXD
"Direkt nem mutatom ki, kíváncsi vagyok, mi van akkor, de akkor másra tereli a szót." Aha. Alfa hím. :) Az idézett magatartás jellemzõ, mert nem fogadja el, hogy esetleg nem tetszel neki, mert érzi hogy igen. Tök mind1 mondtad-e neki elõtte vagy sem... Tudja, hogy megtalálja a kiskaput, vagy eljön az idõ, hogy végre elhiszed, õ kell neked... Ez a "õ nem ilyen" duma meg nagyon árulkodó, írhattam volna bármit milyen, akkor is azt írtad volna, hogy nem ilyen. MERT NEM IS TUDOD ELDÖNTENI MILYEN, NEM TUDOD KERETEK KÖZÉ FOGNI TÖKÉLETESEN, mert titokzatos és az is marad bármeddig ûzöd és faggatod, ha mindent elmond is az marad. 23 éves vagyok és emlékszem magamra... A lányt akit szerettem és õ viszont, szénné oltottam sokszor pimaszul, volt hogy el is sírta magát, pedig nekem tök egyértelmû volt, hogy igazolom neki folyamatosan, hogy szeretem és tudja, hogy poén. A következõ 1 percemet nem tudta kiszámítani soha, de tudta, hogy vele vagyok testileg-lelkileg. De tudod mit? Sokat segítettem már így is (mint alfa :) ), rakd össze a képet magad.
A kérdező hozzászólása: Õ nem ilyen, egész más mint a többi fiú de az utolsó 3napban tesztelni próbál.
Bizonyítani akarja mennyire jó pali és mennyire csípik a nõk, vagyis imponálni akar, hogy ennek ellenére és ezzel együtt te kellesz neki. Azt akarja, hogy hasra ess elõtte. :) Alfa hím gyanús nagyon, de ha nem érzed, hogy a legtöbbet hozza ki magából, akkor hagyd még kaparni. Ha tényleg alfa, alig fogod várni, hogy a karjaiba borulj és beadod a derekad. Ha átléped a határt, ami már sérti a büszkeségét "hogy ennek semmi nem elég" megsértõdik és dacos lesz veled. De ne aggódj, mert visszafordíthatod a dolgot, ha megadóan és rá büszkén melléállsz mint barátnõ. 23F
A kérdező hozzászólása: Direkt nem mutatom ki, kíváncsi vagyok, mi van akkor, de akkor másra tereli a szót.Foglalkozok vele, napi több órát beszélgetünk, mindig van téma.
A kérdező hozzászólása: én 15. õ 16
Hízeleg neki az érdeklõdésed és még jobban hízeleg neki ha féltékeny is vagy és azt is kimutatod. Ego.
Azt jelzi hogy foglalkozz vele, nõ/szeretet hiánya van. Meg bolond is :D Amúgy hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: De én már mondtam neki, hogy kedvelem, és ezt tudja nagyon jól, mert elárulta :D
Talán ugyanezt akarja kicsikarni/hallani tõled :) Nevezetesen hogy tetszik neked.
A kérdező hozzászólása: Tudom.. de nem erre vagyok kíváncsi:)
23 évesen már külön univerzum vagyok egy 15 évesnek? Nagyobbat fordul a világ mint gondoltam. Apró kis lány vagy még, de bennem is él az apró srác, igaz õ verset írt a lányoknak és remegõ szívvel ismerkedett a kori pályán, vagy sportversenyen feszített nekik. :)

Alacsony lányok, ti miért néztek olyan csúnyán egy alacsony fiúra sokszor, ha még be sem próbálkozik nálatok, annyira nem bírntáok elfogadni, hogy alacsonyak vagytok vagy egyszerűen csak undorodtok az alacsony fiúktól?

Van egy aranyos, pici lány, akivel gyakran találkozom és mindig olyan mérgesen néz, úgy érzem engem utál, mert alacsony fiú vagyok és talán attól tart, hogy bepróbálkozom nála, mert nekem tetszik és lehet tudat alatt megérzi. Pedig tudom én, hogy esélytelen vagyok nála is, mint minden lánynál, mert sajnos nem tudtok, ti lányok vonzódni az alacsony fiúkhoz és én ezt már kezdem elfogadni, még, ha rohadtul fáj is, de hát ez az élet, a selejt törpék kipusztulnak, manapság már egy 13 éves kislány is lazán eléri a 175centit sokszor.

Legjobb válasz: Mindig van aki alacsonyabb nálad...

Mindig van aki alacsonyabb nálad...
Nézd végig a társkeresõ oldalakat, legtöbbször kiírják a lányok, hogy a pasi minimum 175cm magas legyen. Ez alatt is van esélye a fiúnak, mert a lányok nem mérõvel járnak, csak kevesebb az esélye. Próbálkozni kell. Az meg butaság, hogy a 13 éves lányok 175 magasak, kb 10 bõl 8-9 lány nem éri el a 175 magasat. Átlagban 165 cm magasak a lányok. A pasik 176 magasak átlagban. Tehát egy 10 centis magassarkúban egyenõ magasak lennének. De mindenki megtalálja a párját, ha tüzetesen keresi. Te is meg fogod találni.
Mitõl vagy annyira biztos benne hogy magasságod miatt néz rád ferde szemmel? Ha egy alacsony pasi bepróbálkozik nálam fel se ötlik bennem hogy az én magasságom nem jó, 162 cm vagyok nem mondom hogy nem lennék magasabb de elfogadhatónak tartom, nem tudom honnan vetted hogy a saját magasságommal lenne bajom. Mellesleg a magas jóképûeket is elküldöm mert van párom. Ez szerintem csak egy ok amire ráfogod a sikertelenséged.
A kérdező hozzászólása: Esélytelen, már felnõtt vagyok, meg alapból õsök sem magasabbak...
Szerintem nem néznek csúnyán, csak mikor fölfelé néznek az olyan aranyos.☺
Nekem pasi magasságát illetõen az egyetlen kikötésem, hogy nálam legyen magasabb(ami 161 cm-val nem olyan nagy korlátozás). Mindenkinek megvan a párja, azt viszont erõsen kétlem, hogy azért néz rád csúnyán a lány, mert alacsony vagy...
Fogalmam sincs, hogy dobta ki a gép, hogy a magasságod miatt néz rád így, de semmi köze hozzá. A lányok meg 11-13 évesen hirtelen megnõnek, ilyenkor szinte mindig magasabbak, mint a fiúk, ezért érzed úgy, hogy a mai lányok magasabbak. Pár év múlva behozod majd õket és - szinte - mindegyiknél magasabb leszel.
Én 157 cm magas vagyok, a családban csak én vagyok ilyen alacsony. Nem örültem volna alacsony férfinak, mert az egész család azon röhögött volna, hogy nekem csak egy törpe jutott. Alapvetõen a környzetem volt kegyetlen, vannak családok, ahol nem röhögnének ki téged sem. Kompenzáld erõs izomzattal, humorral, kedvességgel azt a pár cm-t. A párom 186 cm magas. A gyerek is magas lesz, már most az.
Hát, velem ilyen nem fordult még elõ, sõt volt nálam 10 centivel magasabb csajom is. És még csak sovány se vagyok... Szerintem a saját nevedben beszélj, és azokéban, akikkel dolgod volt.
Bizots nem azért néz rád úgy mert alacsony vagy, egyszerûen csak nem tetszel neki gondolom. Sok lányte gyáltalán nem zavar ah egy fiú alacsony. Gyakran látni oylan párokat is ahol a lány magasabb, de a nagyjából egyforma magasságuak nagyon ygakoriak. Amugy az igazán alacsony lányok (150cm körül) nem is kezdenek mondjuk egy 180cm fölötti pasival általában mert elég viccesen néznének ki.
"de hát ez az élet, a selejt törpék kipusztulnak" a humorod viszont nagyon jó :D :D :D
Biztos, hogy azért néz rád ferde szemmel, mert alacsony vagy? Vagy csak mert szimplán nem jössz be neki és lehetnél akár 1 fejjel magasabb is, akkor sem jönnél be neki? Én 160 cm vagyok 14 éves korom óta, nem is nõttem, meg már abban a korban vagyok, hogy nem is fogok, voltak magas és voltak kevésbé magas pasik is a életemben. A jelenlegi párommal 7 éve vagyunk együtt és fél fejjel magasabb csak nálam. Ez nem befolyásolt nálam semmit soha! De vannak akik kifejezetten a magas pasikhoz vonzódnak, na náluk nem lesz sok esélyed, de akik nem ilyenek, azoknál meg simán! Ha mégsem jön össze azoknál a lányoknál sem, akkor meg nem a magasságodon fog múlni!
Tõlem alacsonyabb pasi már kétlem hogy van, de amúgy nem szoktam rájuk furán nézni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!