Találatok a következő kifejezésre: Miért nem be egy fiú, (14 db)

Szerintetek miért mindig a k*rvák jönnek be a fiúknak? Én ezt nem értem, hogy egy normális lány miért nem tetszhet egy fiúnak? Minden fiúnak csak az kell?

Legjobb válasz: Nem.De õket megkaphatják, a normális lányok többsége meg legkisebb jelét sem mutatja annak, hogy van-e esély náluk.

Nem.De õket megkaphatják, a normális lányok többsége meg legkisebb jelét sem mutatja annak, hogy van-e esély náluk.
Egyébként fõleg az elmondottak miatt nekem az is gyanús mindig, amikor elõkerül a "rendes lány" jelzõ :) Néha kiderül, hogy egyáltalán nem rendes. (nem rád értem, hanem általában)
Fordítsuk meg a kérdést. Szerintetek miért mindig a kinyalt, selyemfiúk meg a bunkó suttyók jönnek be a lányoknak? Én ezt nem értem, hogy egy normális srác miért nem tetszhet egy lánynak? Minden lánynak csak ez kell? Így aztán az általánosítás fogalmait mindketten tökéletesen kimerítettük mindkét szemszögbõl.
Erre csak annyit hogy szombaton ismertem megy egy lányt a Gödör nevü szórakozó helyen ott volt egy másik srác is aki annyira bevolt baszva hogy 5x mondtam el neki a nevem mert valamit akart és látszott rajta hogy egy igazi suttyó de a csaj inkább vele lenne mint velem szóval a csajoknak miért cask a nyomorékok jönnek be kis szívem :) ?
Nekem a rendes lányok jönnek be. Kifejezetten szexibbnek is és kívánatosabbnak is tartom a rendes lányokat, akik nem fekszenek le fûvel-fával, van tartásuk. Nem, nem csak "az" kell, hanem az a legfontosabb, hogy lehessen vele tervezni és komoly kapcsolatot kialakítani. Szerintem nõkkel-férfiakkal nagy átlagban az a baj manapság, hogy van 1 vita és máris elhagyják egymást. Én ezt nem tudnám megtenni és már kezdek komolyan félni egy kapcsolattól emiatt, pedig nagyon szeretnék már. A másik oka a félelmemnek pedig az, hogy például vannak olyan hobbijaim, pl gépezés, amit igazából lánynak már meg sem merek említeni, mert mindenki gáznak tartja és egybõl elkönyvelnek egy lúzer kockának, pedig nálam ez nem napi 12 órában megy, hanem egészséges szinten. Nem jók a kilátások és egyre inkább elmegy a kedvem az egésztõl... 23/F
12-es vagyok, és hogy a kérdésedre is válaszoljak, néha el-el gondolkodom, hogy akkor legalább prostihoz lehetne menni, mert egyszerûen hiányzik a testiség is, de ennek a kiváltó okát már leírtam.
Jaj nem, na szóval 15-16-os válasz az egy válasz, nem 12-es.
ajjajj savanyú a szõlõ úgy látom :)
Nõként világosítalak fel arról, hogy te nem "normális/rendes lány" vagy, hanem egy ostoba liba. :D
A "rendes" lányok is relatítvak ám! És az általad k. -nak hívottak is. Van aki szabadon kiéli a nemiségét, aztán 10 év múlva rendes emberként a házasságában remek társ lesz. És van aki nem. És a "rendes lányok" között is nagyon sok a (te szókincseddel élve) szûzk. aki csak szédít másokat, és olyan is, akik tényleg zéró jelét adják annak, hogy befogadóak egy párkapcsolatra. Tipikusan: penészvirág, semmi jelet nem, és csodálkozik, hogy senki nem is megy oda hozzá. Volt sok topik már arról, hogy a fiúk miért nem mennek oda a lányokhoz. Talán mert a hátuk közepére sem kell egy kikosarazás, és ahhoz oda sem mennek, aki nem jelez feléjük, hogy van esélye. Több szempont is bejátszik, nem fekete/fehér.
mert már a tökünk ki van a gép elõtt magukat "normálisnak-rendesnek" tartó lányokból, hogy csak itt neten léteznek
ez nem igaz ez általánosítás. vannak normális férfiak akik normális lányokra vágynak :) pl én is ilyen vagyok de vannak még páran :) ne izgulj
Van nagyon sok hasonló kérdés. Olvassad el azokra a kérdésekre érkezett válaszokat.
igen, csak a kur.vákat szeretjük, a normálisak nem érdekelnek, te se érdekelsz senkit, s.zar az egész világ, minden fiú egy rohadt szemétláda unom már ezeket a kérdéseket, úgyhogy inkább egyetértek
Azert mert oket konnyebb megdugni, nem kell veszodni azokkal a lanyokkal, akik nem keretik magukat, nem pakolnak ki semmit stb
A kérdező hozzászólása: Ha unod már ezeket a kérdések 4. akkor miért írsz hozzájuk tudod azért nem kellene megsérteni az embert, mert nagyon is igazam van!!! És tudod nyugottan hajts rá az összes büdös r*bancra!! Oké?? Mert már nagyon elegem van nekem is mindenbõl!!!
1. nézz utána mit jelent az irónia 2. nem sértegettem senkit 3. elhiszem hogy ki vagy bukva, de naponta 9ezer ilyen kérdés van 4. nekem nem kellenek ri.bancok
Nem. Te nem kellesz nekik. Nem ismerlek, nem tudom miért, de lehet hogy azért, mert egy irigy alak vagy, aki fúrja a nõtársait anélkül, hogy köze lenne mások dolgához.
A kérdező hozzászólása: 2. neked köszi te legalább értetted a kérdést, aranyos vagy!! 1. szerintem meg a normális lányok is kimutatják ha érdekli õt a pasi, csak tudod nem rakják már szét a lábukat az ismerkedésnél!!!
K*rváknál legalább nem csak barátzónára van esély.

Miért van az, hogy nálam csak olyan lányok kezdeményeznek vagy olyanoknak jövök be és tartanak helyesnek, akik nem kellenek egy fiúnak sem és ezt ők maguk is bevallják?

Komolyan mondom ez eléggé leviszi az önbizalmamat, mert itt is nem egyszer olvastam, hogy egy lány már személyesen is jelzett a srácnak, hogy bejön neki, meg, hogy ? szép lány és sok fiúnak kéne, de neki csak az az egy fiú kell. Nálam meg ilyen személyesen sosem történik, csak facebook-on szoktak ismeretlen lányok rám írni, hogy szia, mizu, hogy vagy, hány éves vagy? helyes vagy és mindegyik lány egy lelkironcsa vag yküls?re látszik rajta, hogy kb. nem kell egy srácnak sem és nem is egy lány be is vallotta, hogy ? bizony nem jön be a fiúknak és már úgy szeretne egy pasit. Szóval úgy látszik én vonzom az ilyen defektes, csúnyácska lányokat és egy olyan lányt sem találok, aki számomra is vonzó lenne és ? maga is jelezné, hogy szabad a pálya bejössz nekem, mintha én csak ilyen tartalék játékos lennék, aki ha ló nincs jó a szamár is alapon kellek azoknak a lányoknak, akikért nem rajonganak a srácok. Ez nekem nagyon rosszul esik, mert amúgy is érzelmes srác vagyok, fontos lenne számomra, egy olyan lány megtalálása, akivel ?szinte érzelmeken alapulna a kapcsolatunk. Sokszor egy nyavalyás ölelésért is bármit megadnék már szinte. Tudom szánalmas vagyok, de a való életben ezt úgysem hangoztatom. Senki sem tudja mennyire örülnk egy olyan lánynak, aki azért szeret aki vagyok és nem azért, mert más fiúnak nem kell csak én adok neki esélyt és azt sem igazán szeretem, ha csak azért, mert helyesnek tart máris szerelmet vall meg járni akar velem. Ez annyira nem ?szinte és igazi. :S

Legjobb válasz: Kérdésedre ugyan választ nem tudok adni, mármint hogy ez mért van, de remélem az megnyugtat, hogy nem vagy ezzel egyedül...:(

Kérdésedre ugyan választ nem tudok adni, mármint hogy ez mért van, de remélem az megnyugtat, hogy nem vagy ezzel egyedül...:(
legyél egy k.baszott nagy utcai köcsög egy diszkó köcs.g!! gyurjá bandázz bandával menj diszkóba, kötekedj mindenkivel, cigánkodj. imádni fognak a mai pinák garantálom ;)
ja még valmi, a börtön töltelék maszkot ne felejtsd el elötte felhúzni ;)
Mert átlagosan nézel ki. A lányoknak csak a jóképû srácok kellenek, de akinek ilyen nem jut, az néha ráfanyalodik az átlagosakra is.

Lányok, miért van az, hogy sokatoknak nem jön be egy fiún a flip-flop?

Akinek nem jön be, kérem magyarázza meg miért, mert ez így hülyeség, hogy "az olyan b*zis".. miért? :) Köszi.

Legjobb válasz: Flip-Flop. informatikai (elektronikai) fogalom: http://hu.wikipedia.org/wiki/Flip-flop_%28elektronika%29 "Digitális hálózati elemek közül flip-flopnak (bistabil multivibrátor) nevezik azokat, amelyek egyidejûleg tudják fogadni a következõ bemenetet, és szolgáltatni az aktuális kimenetet, így egyszerû memóriaelemként is használhatóak. Vezérelhetõek több órajellel, egy órajel felfutó és lefutó élével, vagy kapukkal. Elõnyös tulajdonságuk, hogy két állapot közötti átmenetkor nem válnak átlátszóvá. Gyakran a kimeneteik negáltját is szolgáltatják."

Flip-Flop. informatikai (elektronikai) fogalom: http://hu.wikipedia.org/wiki/Flip-flop_%28elektronika%29 "Digitális hálózati elemek közül flip-flopnak (bistabil multivibrátor) nevezik azokat, amelyek egyidejûleg tudják fogadni a következõ bemenetet, és szolgáltatni az aktuális kimenetet, így egyszerû memóriaelemként is használhatóak. Vezérelhetõek több órajellel, egy órajel felfutó és lefutó élével, vagy kapukkal. Elõnyös tulajdonságuk, hogy két állapot közötti átmenetkor nem válnak átlátszóvá. Gyakran a kimeneteik negáltját is szolgáltatják."
kockafas.zfej... nagy poén volt. a flip flop az egy papucs. annak szól aki kérdezte.
Mi az a flipflop?
Még lányon is vicces a lábujjközös papucs, hacsak nem épp strandon van/strandra megy :) pasin meg egyszerûen megaLOL :)
A kérdésre válaszolva, nos igen. Elég b*zis....
Azért, mert mindent a megfelelõ helyen, i.e. a strandon!
Jajj, ez a tangapapucs?Én b.zisnak tartottam de amióta vettem egyet nem zavar.Sõt tök szeretem.
Szóval a lábujj közös papucs. Párom sokat hordta nyáron, tópartra, strandra, itthon még kocsmázni is. Neki jól állt, nem tudom mit vannak úgy ellene, szerintem jól nézki, csak a megfelelõt kell viselni.
Azért tûnik számomra nagyon férfiatlannak, mert a kis pántocska miatt olyan, mintha egy lábékszert viselne a férfi, pl. gyûrût. Mivel kicsit keskenyebbnek látszik benne a lábfej, sajna a balerina-cipõre tudok róla asszociálni. 21/L
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Valóban nem definiáltam pontosan, hogy mire gondolok, de a mai világban úgy is a többség a papucsra asszociál, bár szakmámból kifolyólag én sem arra :) De hogy egy JK-FlipFlop hogy áll egy fiún? Háááát..
11:47. Nahát akkor te is tudod. Én csak poénnak írtam, mivel valóban az informatikai értelmezése az ismertebb. Konkrétan értelmezõ szótárakban csak ez az egy jelentése van... de még google-ban is.
11:45, tudom mivel rendszergazda vagyok. de itt nem ezt kérdezte a kedves kérdezõ:)
Nos igen. Elég balf*szság ilyen nevet adni egy papucsnak. Bizton egy mérnök találta ki...
11:43 Már bocsi, de ez inkább elektronika. Tudod, hogy mi az egyáltalán? Nem informatikai dolog, csak annyiban, hogy a gépedben amirõl írsz, abban is van. Nem is egy, se kettõ.
mert az egy lányos papucs szerintem és két szõrös lábujj közt nem annyira kecses :) nekem is rögtön az ugrott be, h b**is... de amúgy inkább nem férfias, így helyesebb...
Angolul úgy tudom, kétállású kapcsolót jelent... de nem hittem volna, hogy azt lábon hordják XDDD Tényleg, mi lenne az?:$
A flip-flopnak más jelentése nincs.
??? azmiaz?
Nézzél rá. Hogy néz az ki? Rettenetes. Kényelmetlen is. Csattog az ember lábán... kész röhej. De számomra nem b*zis, mert vannak meleg ismerõseim, de õk sem hordanának ilyet.
Flip-flop az a színváltós fényezés én úgy tudom:D http://www.oktuning.hu/pics/p206_tomi_side.jpg

Erre miért nem indul be egy fiú?

Friss a kapcsolatunk a barátommal 4 hónapja vagyunk együtt. Szombaton találkoztunk utoljára. Ma otthon volt ő is és én is. Írtam neki egy sms-t, hogy egyedül vagyok itthon jöjjön át,mert hiányzik a puncimnak. (lehet vkinek fura, de mi szoktunk így beszélni egymás közt) Azt írta vissza, hogy most fekszik, filmezik és pihen, nincs kedve felöltözni és átjönni. 5-6 perc kocsival az út nem is lakunk messze egymástól. Ilyen létezik, hogy egy fiúnak ennyire nincsen kedve? :S

Legjobb válasz: A férfiaknak sem mindig a szex körül forog az agyuk a közhiedelemmel ellentétben. Ez a példa is bizonyítja. 33F

A férfiaknak sem mindig a szex körül forog az agyuk a közhiedelemmel ellentétben. Ez a példa is bizonyítja. 33F
# 5 Inkább átlagos vagyok, van is kire beindulnom, mert van élettársam, és nem gondolom hogy csak a szexbõl áll az élet. Ráadásul nem tudom hogy honnan jött az a célzásod hogy azért gondolkozom így mert csúnya vagyok. Ha így is lenne akkor sem a külsõ határozná meg hogy valaki akar-e szexet vagy sem.
A szövegeddel -szerintem- semmi baj nincs. A barátod vagy nemrég verte ki magának, vagy van másik csaj.
Most tulajdonképpen kit akarunk becsapni? Ezzel a szöveggel az égvilágon semmi baj..szerintem..együtt vannak..nem egy ismeretlen pasinak írta, nem a szomszédnak..a pasijának..szerette volna, ha erre beindul és elmegy hozzá..lehet megvetendõ, de én is írtam már neki ilyen sms-t, és már indult is otthonról..nem jelenti azt, hogy csak ezért jöjjön, hanem finom kis utalás, hogy üres a ház, és nyitva a bejárati ajtó ;) Aki ezt megveti, azt mélyen sajnálom..a párodnak miért ne írhatnál ilyet..Nyugi kérdezõ, majd máskor ;) És semmi baj az sms-eddel és veled sem!!!:) 19/L
biztos h meleg vagy volt vele egy másik nö, esetleg 2.
Egy ilyen beszólásra lehet hogy én se mennék át. Õ is azt írja hogy: "hiányzol a f*szomnak?" Majd ha neked hiányzik, akkor megy.
A kérdező hozzászólása: Elsõ! Nyilván nem úgy szántam, hogy szexeljünk aztán menjen haza. Egyértelmû, hogy õ is hiányzik.
4. te biztos csúnya vagy azért
Gondolom voltatok már együtt. Ha ez így van, akkor két esély van: 1) Nem volt kedve a dologhoz, ami elnézendõ alkalmanként, bárkinek lehet rossz napja; 2) Különböznek az igényeitek, ebben az esetben ismételten is problémák fognak adódni, részedrõl a fellángolásaid miatt, részérõl pedig a passzivitás miatt.
Am jah lehet kiverte pont. Nekem is van ilyen utána rögtön elmegy minden kedv egy nõtöl egy kis ideig .. :DDD
Hat en tuti mentem volna, meg akkor is ha pont akkor vertem ki. Ha egyedi eset akkor lehet pont a legrosszabbkor zavartad, vagy tenyleg van valaki masa. De ha en nem csinalnek semmi fontosat akkor szaladnek, meg akkor is ha nincs szex es együtt TVzünk.
jajj nem kell egybõl a falra festeni az ördögöt hogy ha 1x az életbe nem szeretkezni egy fiú akkor biztos van valakije, mert azt úgy nem lehet, hogy szimplán nincs kedve... csak nekem nem a f*szom körül forog a világ? :) igen, szerintem tud olyan kedvem lenni, mikor nem kívánnám az adott pillanatban.. pl mikor belemerülök valamibe, tök mind1 mi az, elvagyok stb tényleg beleéltem magam ma nem kell sehova mennem itthon lehetek, és nincs köze nõhöz meg f*szveréshez, lehet nekem sem lenne éppen akkor :) de mondjuk megírnám neki, hogy holnap, vagy esetleg késõbb, vagy vmi hogy ne bántsam meg...
Szerintem elkéstél. Ha kiverte utána már nem kapkod az ember
Hát! Ha nekem írnál ilyet én biztosan mennék hozzád, fõleg ha csak öt percre lennénk egymástól! Puszillak! F.

Miért nem vallja be egy fiú, hogy féltékeny? Szégyenlős, félénk, vagy mi?

(tutira az)

Legjobb válasz: Hát ha a szemébe mondod, hogy féltékeny, akkor biztos, hogy nem fogja bevallani, hanem letagadja. Ez természetes.

Hát ha a szemébe mondod, hogy féltékeny, akkor biztos, hogy nem fogja bevallani, hanem letagadja. Ez természetes.
de mért kéne bevallania? mi férfiak nem szoktunk ilyeneket bevallani, az ilyeneket csak a nõk szokták megbeszélni egymás között.mi nem beszélünk ilyenekröl. ennek nincs köze a szégyenlöséghez meg a félénkséghez sem, csak férfiak vagyunk és másképp gondolkodunk, és nincs semmi jelentõsége annak én a haverjaimnak semmi köze sincs ahhoz hogy én féltékeny vagyok, elég szánalmas lenne.
Rengeteg férfi olyan, aki nem fogja soha, de soha bevallani azt, hogy õ bizony féltékeny. Ezt megalázónak érezné. pasi eszme... Rájuk kell hagyni, ha nagyon úgy érzi, egyszer úgyis kiadja magából, aminek ki kell jönnie...
A féltékenység gyengeséget, a magabiztosság hiányát jelenti és megkérdõjelezi saját maga képességeit is, hogy egyáltalán õ-e még a legjobb a nõ számára...kizárt, hogy ilyet bevalljon egy férfi, még ha a csajok ezt aranyosnak is tartják - persze azt is csak addig, míg a féltékenység nem csap át mániákusságba -. Egy ártatlan kérdés: Miért jó az neked, ha ezt bevallja? Csak nem direkt olyan szituációkba kevered magad, hogy jobban odafigyeljen rád:) ?
A kérdező hozzászólása: de nem mondtam neki a szemébe, hanem haverjainak nem vallja be valamiért hogy féltékeny
A kérdező hozzászólása: hát :) van egy fiú, akivel nem járunk de tetszünk egymásnak és sok olyan helyzet volt amikor (akaratlanul) féltékennyé tettem (nem tudtam hogy ilyenekért féltékeny lesz, és hogy egyáltalán féltékeny lesz e), nagyon féltékeny volt, aztán letagadta hogy õ nem is féltékeny ... pedig én is láttam rajta, és a haverjai is, de õ ezt nem vallotta be, azt mondta nem zavarták õt azok a dolgok (amik miatt egyébként féltékeny volt) :)
egyébként se törd pasik érzésein az agyad mert még megfájdul, úgysem fog menni ha pedig nem vallja be (miért is kéne?!) akkor biztos nincs is mit! kb ennyi
Büszke!

Miért van az hogyha egy csajt egy fiú el akar hívni, de neki nem jön be a srác, akkor nem mondja meg neki, hogy nem akar vele lenni csak kifogásokat keres és tereli a szót?

Legjobb válasz: talán mert még nincs elég tapasztalata, és nem akar a fiúnak rossz érzést okozni (ami amúgy teljesen normális ilyen esetben)...

talán mert még nincs elég tapasztalata, és nem akar a fiúnak rossz érzést okozni (ami amúgy teljesen normális ilyen esetben)...
Érdekes kérdés. Szerintem nem akar bunkónak tûnni és megbántani az illetõt. Bár sokkal jobban szeretem az egyenes beszédet, szóval én sem igazán értem.
A kérdező hozzászólása: hát sztem sokkal jobb az egyenes beszéd mint az ha a másikat homályban hagyják
Ez komolyan érdekel, vagy csak vigaszt keresel?
T a p i n t a t. Legalábbis én mindig tapintatból teszem. Sõt, ha oda jön hozzám és látom rajta, hogy akar valamit, de jön a kínos csönd, mivel nekem nincs túl sok kedvem hozzá, elkezdem faggatni, hogy beinduljon a beszélgetés.. Attól még, hogy nekem nincs kedvem hozzá, nem akarok bunkó lenni. Tudod a nõknek a szíve nagyobb mint a pinalyukuk..

Van egy fiu aki NAGYON tetszik de a legjobb baratnomnek is. Nem reg kiderult hogy a legjobb baratnom jon be neki. Ebbol en azt nem ertem hogy miert kisert el? Miert nez ram allandoan? Miert segit? Es miert irogat ram allandoan?

A fiu tudja hogy bejon a legjobb baratnomnek. de aztis tudja hogy nekem is bejon.

Legjobb válasz: A válasz egyszerû. Nem jók az informátoraid. Honnan tudod, hogy Te, Neki nem tetszel? A szó semmit se ér. A tett az, ami fontos. Ha bámul, és elkísér, akkor Te tetszel Neki.

A válasz egyszerû. Nem jók az informátoraid. Honnan tudod, hogy Te, Neki nem tetszel? A szó semmit se ér. A tett az, ami fontos. Ha bámul, és elkísér, akkor Te tetszel Neki.
14 felett nem büntetendõ.
Mert köztudott, hogy 20 fölött mindenki csak d*gni akar, bunkó, erõszakos, érzéketlen, és csak és kizárólag azért kell neki lány/nõ, hogy jól megkefélhesse. Ugyanakkor a 20 alattiak - különösen az a 18-20 éves korosztály - mindegyike udvarias, érzelmes, tapintatos, figyelmes úriember, akinek soha eszébe nem jutna egy lányt kihasználni, átverni, és a szex is csak akkor jut eszébe, ha már évek óta boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban él. Legalábbis a közvélekedés szerint.
Szóval, ha nem tudok korombeli barátnõt találni, akkor érzelmileg nyomorék vagyok? Gratulálok, milyen szép kis elõítéletek vannak manapság. Nem minden huszonéves csak dugni akar meg kihasználni másokat. Szóval kérdezõ, nyugodtan hajts olyanra, aki bejön és tojd le mások véleményét. 20/F
Kíváncsi lennék arra az okra, hogy csak ilyen fiatal lányok érdekelnek "huszonéves" fejjel. Talán kikosaraztak az érettebb nõk és a kis fiatalokat még be tudod csapni?
Ez most mi? Lelki támogatást vársz "huszonévesként", hogy 14-16 éves csajokat döngess?
Ebben a korban nagyon nagy különbség kettõtök között az a 6-8 év amit írsz, és az összes ilyen srác érzelmi nyomorék amelyik nem tud a korban hozzáillõt találni.
Mennyi az a huszonéves? 21 vagy 29? De érdekelnek az elõítéletek, mert különben nem tetted volna fel ezt a kérdést, és nem estél volna te is elõítéletbe, hogy általánosítsd az emberek gondolkodását. És miért akarsz 15 éves barátnõt? Ilyen gyermeki szinten vagy?
Egy 14-16 éves lány akkor is gyerek.
Ki állítja így be õket? Szerintem max. a szülõ próbálja így megvédeni gyereklányát, hogy "biztos csak azt akarja", hisz egy korabeli fiúnál még bízhat benne, hogy hosszabban romantikáznak, viszont egy huszonéves fiúnak kétségtelenül lehetnek igényei. Huszonévesként én is inkább arra gondolok, hogy értelmileg, érzelmileg vannak problémák.
A kérdező hozzászólása: Inkább a testem gyermeki...
Kill me. Somebody. Please, kill me.
Jajj mert nõ még nem csinálta. Miért van az hogy megbeszéljük a randit és nem jön el még üzit sem semmit nem ír?
Az összes mocsok férfi társam ilyen, egyébként meg világprobléma, tegyünk ez ellen valamit!
Az élet hatalmas problémái..... Amúgy meg idióta általánosítás.
velem lány csinálta ugyanezt...
Micsoda nagy problémáid vannak...
szerintem mondd meg neki, hogy nem akarsz vele barátkozni, mert misspitscha... ja nem, ez egy másik kérdés
2-es, pontosan ugyanezek futottak át a fejemen, miközben olvastam a kérdezõ sorait.
Ez legyen a legkevesebb problémád! Velem már legalább 4 csaj eljátszotta, hgoy nem jött el a megbeszélt talira én meg mindig elmentem idõre. -.-

Sok fiúnak miért nem jön be a tanga egy lányon?

Abban a hitben éltem, hogy az szexi a pasik szerint, de itt egyre többet olvasom, hogy nem jön be nekik. Egy kerek popsin szerintetek nem szexi? Kort írjatok légyszi :)

Legjobb válasz: Lehet hogy látták ezt: http://www.youtube.com/watch?v=SZMzh8uDJEc

De [email protected]! Miért kéne azt rögtön bárkinek is tudnia h te tangát hordasz? Nem kell azt közhírré tétetni. Ha neked az a kényelmes akkor hord azt, ha lesz pasid annak nem az lesz az elsõ és legfontosabb dolog h most tangát vagy franciát viselsz.
Dehogynem szexi, nekem nagyon bejön :)
A francia sokkal jobb. :)
smartbolr. "Azért az már túlzás, hogy valaki a magánéletét az itt olvasottak alapján ítél meg." Szerinted mégis hány millió ember tesz fel itt magánéletével kapcsolatos kérdéseket? Az emberek megkérdik, mások véleményét, aztán ugy is õ saját maga dönti el hogy mit tesz. Ez az oldal errõl szól...
vagy francia vagy tanga, de a csipkés tanga is fincsi :D
Tanga bejon, de a francia bugyi is, de az is ha nincs bugyi.
Inkább a francia jön be, de természetesen a tanga se rossz. 20/F
@Ces- Viszonylag félreértelmezted, amit írtam. Az rendben van, hogy itt mindenki kérdéseket tesz fel és leírja a véleményét, amely alapján mások is tanulhatnak- ezzel az iránnyal nincs gond. Viszont azt az irányt nézve, hogy valaki megkérdõjelezi az addigi ízléseit és szokásait, csak azért, mert itt azt olvassa, hogy " nem divat " adott dolog, az már értelmetlenség. És amúgy ez a kérdés is hozzájárul ahhoz a kérdéshalmazhoz, amit a kérdezõ is megemlített, hogy itt olvasta sokszor, hogy a pasik nem tartják szexinek a tangát, de végül is ez a kérdés is errõl szól, tehát egy újabb lehetõség, hogy írjon ide is még 20 pali, hogy nekik sem tetszik a tanga. Holnap majd valaki ugyancsak felteszi ugyanezt a kérdést, mert ugyebár õ is olvasta, hogy " a pasiknak nem szexi a tanga ", és ez így folytatódik tovább, mert amúgy így alakultak ki eddig is ezek a kérdések. Kérdezõ- Nem rosszból írtam eddig se és most se, de amikor odakerülnek a dolgok, akkor azért kit zavarna már, hogy épp tanga vagy francia van az amúgy is vonzó hátsódon ? + a változatosság is számít, úgy ahogy néha jól jön egy szoknya, úgy máskor ugyanolyan vadító lehet egy nadrág is, stb.
A kérdező hozzászólása: Smartlboro! Mert lányból vagyok és mi (sokan) gyakran megkérdõjelezzük magunkat azért, hogy tetszünk a pasiknak. Nem a szokásaimban bizonytalanított el a dolog, hanem a fejemben, amiben eddig az a tény volt, hogy a fiúknak a tanga jön be a legjobban.
Igen ebben igazad van: Viszont azt az irányt nézve, hogy valaki megkérdõjelezi az addigi ízléseit és szokásait, csak azért, mert itt azt olvassa, hogy " nem divat " adott dolog, az már értelmetlenség. " Dehát nézd van akinek ez a jó így cselekszik számít neki mindenkinek a véleménye. hát ha nekik ez a jó ha ez kell akkor ez kell, ez ellen nem tehetsz semmit, szerintem ne is foglalkozz így ezzel felesleges.
Azzal nincs is semmi gond, hogy tetszeni akarsz, de ezek nem olyan dolgok, amikhez van egy képlet/szabály és akkor 100%-ra megtudod, hogy az most igaz-e vagy sem. Fõleg, hogy az ilyesmiben több tényezõ is közrejátszik, egy adott tangát, franciát, cipõt, kalapot tudni kell hordani és akkor tetszeni fog a másiknak is, míg ha kételkedõen és bizonytalanul állsz hozzá, akkor lehet rajtad a legjobb cucc is, mert nem lesz annyira vonzó. Azt csinálsz, amit akarsz, de én a te elõnyödre írtam, hogy tudni kell a saját ízléseinket magabiztosan képviselni, nem kell beállni egy bizonyos sorba ahhoz, hogy dögös legyél.
@Ces- Nem lesz kézizomlázam ettõl a pár sortól, azt hiszem :D De amúgy részemrõl ennyi is, amit kiakartam hangsúlyozni az megvolt, innen már mindenki döntsön maga.
A kérdező hozzászólása: "nem kell beállni egy bizonyos sorba ahhoz, hogy dögös legyél" - ez tetszett :)
A kérdező hozzászólása: Smartlboro! Nem magánéleti kérdést tettem fel, hanem egy egyszerû tetszik nem tetsziket, amire szerintem bárki tud válaszolni attól függetlenül, hogy van barátnõje vagy nincs
Kérdezõ: szerinted a barátod annak függvényében fog szexinek tartani, amit itt a válaszolók többsége ír ? Ugyan már. Meglepõdnél, hogy az itteni nagyszájúak közül hánynak van egyáltalán nõje, akin csodálhat egy alsónemût, legyen az akármilyen is. Azért az már túlzás, hogy valaki a magánéletét az itt olvasottak alapján ítél meg.
francia jobb :) )
nekem bejön.kinek nem?
szerintem félreértettél valamit, az is ugyanúgy bejön, senki nem fog nemet mondani egy lánynak ha az van rajta :)
Itt nem jön be a tanga, XXL-esek a szerszámok, az együttlétek pornófilmszerûek, stb. Az anonim oldalak áldása...:)
A kérdező hozzászólása: Nekem az a legkényelmesebb és csak azt hordok, de a sok nem jön be a tanga dolog kezd elgondolkodtatni...
Jó a tanga.
A kérdező hozzászólása: Ces! De attól még szeretném, hogy szexinek találjon fehérnemûben.
Pofonegyszerû: unalmas. Amikor mindenki hagyományos bugyit hordott, akkor különleges volt a tanga. Ma viszont már az lett az alap, így az az izgatóbb ha nem olyan. Gondolom azt is olvastad, hogy egyre több embernek tetszik a szõrös(ebb) punci, na az is emiatt van. 23f
Attól még szexinek fog tartani a pasi. Még gatyában is szexinek tart egy pasi egy nõt ha tetszik neki. Ez akkor másabb ha otthon, valami romantikus estére készülsz, és fel akarod dobni az unalmas napot egy romantikus vacsorával utána meg egy éjszakával. De ha a pasi szexinek tart akkor tangában is annak fog tartani, aztán már csak azt várja hogy mikor veheti le akár a tangát akár a franciát.
Nekem kifejezetten bejön a tanga a csajokon. Szerencsére a barátnõm szinte csak ilyet hord. De a francia is tetszik..
Nekem nemtetszik a "fingvágó bugyi" Miért? Mindig azt képzelem el, hogy ez ugye a madzag része benne van egész nap a nõ sehggluka körül, azt dörgöli. Szerintem sajnos nem minden nõ mos picát tusfürdõvel szarás után. Tehát ez a szaros hatású seggbevágó bugyi eléggé undorító nekem. Ha a fejemre húzná egy nõ egy nehéz napja végén, lehet , hogy lehánynám. PErsze ha csak szexi elõjátékként, már megfürdetett pichára rántja magára, akkor jöhet minden mennyiségben. De nappali viseletként nem tetszik egy nõn az ilyesmi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!