Találatok a következő kifejezésre: Miért nem be a székletét a (1 db)

Miért nem temeti be a székletét a cicám? Lehet, hogy mondani akar valamit? Vissza lehet szoktatni rá?

Egy-két hónapos korában mindig betemette, de most kb 3-4 hónapos egy ideje csak otthagyja a felszínen. Naponta tisztítom az almát, tehát biztos nem az a baj, hogy tele lenne.

Legjobb válasz: Jah igen mondani akar valamit.Azt mondja lusta beemetni.Vagy épen betemetés közben valaki megzavarja és elmegy aztán elfelejtkezik róla.

Jah igen mondani akar valamit.Azt mondja lusta beemetni.Vagy épen betemetés közben valaki megzavarja és elmegy aztán elfelejtkezik róla.
az én cicmarekem ezt rendszeresen megjátssza, mikor rászólok, nagy duzzogva betemeti:) szóval semmi baj, szerintem se lehet más oka, mint amit az elõzõ hozzászóló írt...
az enyém se mindig takarja be.ha valami megzavarja:légy, zene, stb, màr el is felejti a dolgàt.tedd olyan helyre az almot, ahol nyugodtsàg van, nem zavarja meg senki
:) Az enyém meg a másik véglet - egy óra hosszán keresztül is képes kaparni az almot, hogy betemesse a piszkát- már az egész alom a tálcán kívül van, de õ még mindig kapar-kapar :D Idegbajt lehet kapni tõle. Szóval szerintem, ha nem takarja be, csak otthagyja, az a jobbik eset;)
az én cicóm egyszer csak kicsit kaparja be, máskor meg már "lyukasra" kaparja a WC-jét! Szóval ez másnál is elõfordul!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ér valamit a bolha nyakörv?

Kiscicám van 2 hónapos és nagyon bolhás :S
És ér valamit a nyakörv vagy sz.rt se meg kiscicára lehet?

7

Lesz egy cicám! És hogy egy cicának mennyi oltás kell és milyenek? Csak érdeklődöm mielőtt megvesszük!

7

Elkaphatja tőlem a cicus?

Nagyon csúnyán megvagyok fázva, és cicám állandóan fürdet. Főleg a kezemet nyalja, ami hát valjuk be, egy részről undorító, a másik, meg hogy, valamilyen szinten a kis bacikat is lenyalogatja. Mert hiába nem hagyom, meg húzom el a kezem, megy utánna, gondolom azt hiszi játszok vele. Kb. egy hete kevesebbet is eszik, és főleg csak száraz tápot. Lehet-e baja? Ha igen, hogy kerüljem ezt el?

2

Szeretnék egy cicát, de anyum nem engedi. Hogyan és mivel tudnám bebizonyítani neki, hogy már 16 évesen vagyok olyan tudatos, hogy tudom mivel jár egy háziállat?

Harmadik emeleti lakásban lakunk, és van három testvérem is. Hiába mondtam neki, hogy majd én fizetem a macskakaját és minden egyéb macskatartáshoz szükséges dolgot is.
Tanár, így nehezebb meggyőzni bármiről is, kérlek segítsetek!!! :)

5

Mennyire viseli meg a macskákat az ingázás? (bővebben lent)

Egyetemistaként muszáj vagyok belekezdeni 2-3 órás (vonatos) utazásba, és úgy tervezem, hogy a cicám velem fog jönni. Utazott már vonaton, meg kocsiban is, de mindig elég ideges, néha nyávog. Megviseli vagy megszokja az utazást egy idő után?

4

Hogyan, és milyen időközönként takarítsam a macskaalmot, hogy ne legyen büdös, és minél gazdaságosabb legyen a használata? (bővebben lent. )

Két problémám van, az egyik, hogy akármilyen hiper-szuper szagmegkötős macskaalmot veszek, ugyanúgy kellemetlen szagú. A másik problémám, hogy ez által minden nap kaki-kiszedés után újabb réteg macskaalmot kell a tetejére szórni. Ti mit tanácsoltok, hogyan lehetne gazdaságosan használni a cicaalmot úgy, hogy minél tovább legyen szagtalan?

4

Ma a macskám beszorult a kapu és a beton közé mikor elhuztam a kaput :S nem nyávogot meg semmi csak elfutott szerintetek?

3 hónapos a cica megnyomtam a "derekánál" a gerincét egy kicsit és ott fáj neki mert nyávog szerintetek nagy baja lett?

4

Miért utálják sokan a macskákat?

Pl.olyat sosem lehet hallani,hogy "utálom a kutyákat",de a macskákat egy csomóan utálják.Miért van ez?A kutyákat,még ha nem is szereti őket mindenki,de senki sem utálja.A macskákat viszont a szemetek még a halálba is kívánnák.

17

Miért csinálja a macskánk eszt ;´ (?

tegnap fogatuk be találtuk van egy másik cicánk is de az nem lényeges ö a cica akit örökbefogadtunk

11

Macskámon található egy púp! Mitől lehet?

4 hónapos, kandúr kiscica! A nyakánál lévő "kiálló" csont alatt mintha púpot éreznék! Már két hete kapta az oltást (most kivételesen oda kapta a gerince tetejére, veszettség ellenit,de hogy miért oda azt nem tudom), de lehetséges attól? Azonnal hívom hétfőn a dokit, de addig is valami válasz jól jönne! Baja nincsen úgy tűnik teljesen jól van!

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!