Találatok a következő kifejezésre: Miért nem be a székletét (1 db)

Miért nem temeti be a székletét a cicám? Lehet, hogy mondani akar valamit? Vissza lehet szoktatni rá?

Egy-két hónapos korában mindig betemette, de most kb 3-4 hónapos egy ideje csak otthagyja a felszínen. Naponta tisztítom az almát, tehát biztos nem az a baj, hogy tele lenne.

Legjobb válasz: Jah igen mondani akar valamit.Azt mondja lusta beemetni.Vagy épen betemetés közben valaki megzavarja és elmegy aztán elfelejtkezik róla.

Jah igen mondani akar valamit.Azt mondja lusta beemetni.Vagy épen betemetés közben valaki megzavarja és elmegy aztán elfelejtkezik róla.
az én cicmarekem ezt rendszeresen megjátssza, mikor rászólok, nagy duzzogva betemeti:) szóval semmi baj, szerintem se lehet más oka, mint amit az elõzõ hozzászóló írt...
az enyém se mindig takarja be.ha valami megzavarja:légy, zene, stb, màr el is felejti a dolgàt.tedd olyan helyre az almot, ahol nyugodtsàg van, nem zavarja meg senki
:) Az enyém meg a másik véglet - egy óra hosszán keresztül is képes kaparni az almot, hogy betemesse a piszkát- már az egész alom a tálcán kívül van, de õ még mindig kapar-kapar :D Idegbajt lehet kapni tõle. Szóval szerintem, ha nem takarja be, csak otthagyja, az a jobbik eset;)
az én cicóm egyszer csak kicsit kaparja be, máskor meg már "lyukasra" kaparja a WC-jét! Szóval ez másnál is elõfordul!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tegnap este idevetődött egy kismacska, valami iszonyúan vad, harapós, emberi közeledésre nagyon rosszul reagál. Ti mit tennétek a helyemben? Találkoztatok ilyennel?

5

Nagy kandúr mellé idegen kicsi?

Van egy négy-öt éves sziámi cicám, és most kaptunk egy egészen kis fekete kandúrt is. Nem bántja, de látszik, hogy ki nem állhatja. Ha közel megy hozzá a kicsi, akkor ráfúj, de utána inkább otthagyja. Valamennyire ez gondolom most természetes. Meg fognak vajon barátkozni?

5

Mi a véleményetek a macskák bent tartásáról?

Szerintetek nem undorító? Én szeretem a cicuskákat de benn nem tudnám elviselni ti? A kutyát nagyon imádom szoval bármilyen kutyuskát eltudnék viselni de macsekot nem, más is ilyen?

8

Szerintetek össze barátkoznak?

Van egy 9 éves sziámi cicám és menhelyről sürgősen örökbe fogadnék 1 pár hónapos bordellcolet( bocsi a helyesírásért ) panelba lenének .

3

Este bedobtak hozzánk egy háromhetes körüli cicát. A szomszédokkal együtt próbáljuk megfogni, de nem megy, nagyon vad. Így étlen-szomjan nem sok ideje van hátra. Valakinek valami ötlete, hogyan lehetne etetéshez befogni?

8

Milyen fajta cica? Fehérek a lábai és a hasa, a háta és a farka pedig hol csíkos (cirmos), hol pöttyös. A szőre a hátán és a farkán szürke, a foltok/csíkok feketék. Az orra is sötétbarna. Ezt nevezik rendes házimacskának?

9

Pár napos kismacska hány ml tejet ehet? Maximum hány óráig bírja evés nélkül?

5

Mi legyena cicámmal?

Van egy 2 éves perzsa cicám. Benti. Holnap 4 napra el kell utaznom de nem tudom mit tegyek a ciával. Kijár vécézni de én szoktam kiengedni. Az alom nem jöhet szóba. Egyik ismerősöm naponta egyszer rá nézne de ha akkor megvécéztetné akkor nem birná ki egy napig. Mi legyen.Elvinni nem birom. Gondoltam ,hogy valakihez elköltöztetném addig de senkisem vállalta.Cica panzió és menhely nincs a közelben.(Szerbia) Vagy mégis kibirná ha napi egyszer kakilna pisilne(?)

9

S. O. S az anyamacskának nincs teje! Van valami olyan étel amitől megindul, vagy etessem őket én?

Tegnap este (09.09) szült a macskám, és akkor még ott feküdt velük. Ma délután amikor kimentem hozzá (csak most tudtam) a három kiscica benn feküdt egyedül, és az anyjuk akkor jött elő. Azt hittem hogy bemászik hozzájuk, de nem. Csak megnézte hoztam-e neki kaját, és amikor látta hogy még nem, el is ment. Gondoltam adok neki enni, aztán bemászik hozzájuk, de miután megtettemm újra csak elment, közbe a kiscicák már nagyon hidegek lettek.. úgyhogy próbáltam úgy ahogy melegíteni őket.. Kimentem a nagyhoz, és megnéztem van - e teje. Hát nincs, lapos teljesen. Nincs valamijen étel ami megindíthatná a tejtermelését? Vagy hagyjam hátha bemegy mégis hozzájuk, és adjak neki még enni? Vagy vegyek nekik olyan tejet amilyet ihatnak?
Segítsetek légy szíves!

4

Ivartalanitas elott hany oraval nem szabad ennie?

Holnap 10kor viszem a nosteny cicamat ivartalanitani.Azt szeretnem tudni,hogy mikortol ne egyen?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!