Találatok a következő kifejezésre: Miért nem be a monitorom, amikor (9 db)

Miért nem jönbe a monitorom amikor be kapcsolom a gépem?

Szóval máma letöröltem a win7-et a gépemrõl mert kaptam 1 vírust. Feltettem az XP-t de az XP hez nincsenek frissitések ugye és a Vidikártyámhoz rosz frissitést szedett le. (játékban.: hiányos részletek ) Vissza feltettem a Win7-et félig meddig ,mivel a telelpítés le zajlot és a számítógép ugye újra indul de az OPrendszer felrakása a gépre megakadt az újraindítás után ahol kiírja a gépalaplaptípusát Nálam ez (p4r800wm)30percig nem csinált semmit. kinyomtam a gépem beraktam az XP teleítõ CD jét. de sehogy se tudtam be butolni mivel a gépalaplap kiírása után szokott bebootloni.. Szóval ezt jól megszívtam. Szétszedtem a gépem teljesem proci Táp maradt a helyén utána vissza raktam mindent és AZóta nem megy a monitorom. Ezen a gépen probáltam a vidikártyát és a monitort mind tökéletes.. Szóval segítséget szeretnék hogy nagy E a hiba ,meglehet e oldani vagy mi a teendõ...... /(intel pentium 4 Cpu 2magos)1,5G ram/ 256mb 126Bitess AGPS-t vidikártya.. P4R800WM alaplap ami elég régi.

Legjobb válasz: A vírusirtás módja nem mindig az, hogy másra újratelepítünk. Jól elrontottad, vidd szervízbe, valószínûleg a VGA sérült, ha alaplapi, azt is cserélni kell. Megszívtad.

A vírusirtás módja nem mindig az, hogy másra újratelepítünk. Jól elrontottad, vidd szervízbe, valószínûleg a VGA sérült, ha alaplapi, azt is cserélni kell. Megszívtad.

Miért nem indul be a monitorom, amikor bekapcsolom a gépet?

mostanában egyre gyakrabban nem indul be a monitor a géppel...a gép bekapcs., és pittyeg 3at!!! amugy csak egyet szokott és azonnal a pitty után bekapcs a monitor. (mármint el?tte bekapcsolom, de akkor indul el) és most pittyeg hármat, kicsit tölt a gép, és próbálja el?lr?l...van amikor 3x-rra sikerül neki.de van amikor hagyom az egészet aztán este hátha... (ja és van amikor akkor elindul, ha az internet zsinórját megmozgatom - sztem nincs összefüggés...)

Legjobb válasz: ja, és gyakran már sem a nyomtatót sem az mp4em nem érzékeli... aztán van amikor a nyomtató megy, de attól függetlenül ez a kettõ épp nem (a nyomi meg a mp általában egyszerre megy "tönkre" és jönnek helyre maguktól...) mindig vmi illesztõbaja van...

A kérdező hozzászólása: ja, és gyakran már sem a nyomtatót sem az mp4em nem érzékeli... aztán van amikor a nyomtató megy, de attól függetlenül ez a kettõ épp nem (a nyomi meg a mp általában egyszerre megy "tönkre" és jönnek helyre maguktól...) mindig vmi illesztõbaja van...
A BIOS küld hibaüzenetet a 3 csipogással.Hibátlan állapotban egy csipogás azt jelenti minden OK!Tudni kellene milyen Bios van a gépedben, a csipogások száma jelzi melyik alkatrésszel van gond a gépedben, bár a leirásod alapján szerintem csupán valamelyik alkatrészed fellazult, kontakthibás.
Szerintem kontakt hiba van a videokárty - mmonitor , vagy alaplap- videokártya között. Ha rendesen müködõ gépnél billentyü nélkül inditod a vasat a monitoron olvashatod a hibaüzit + pittyegéssel is jelez. Ha a monitorral van hiba , akkor hova irjon???? A vashoz csatlakozó vezetékek valamelyik megmozditásakór másik vezeték is mozdulhat és létrejön a kapcsolat.

Miért nem indul be a monitorom. Először amikor bekapcsoltam a gépet nem reagált a monitor, de a kábeleket meg mozgattam és beindult, azt hittem az volt de amikor kikapcsoltam más nap már nem jó a kábelek mozgatása :S?

nem reagál a monitor video kártya hiba ? monitor az jó mer másik gépen megy , tudom hogy nehéz így meg mondani de kérek tippeket (el?re is köszi)

Legjobb válasz: vedd ki a vidikarit meg tedd vissza.ha nem jó akkor leheet a táp szart be.n egyszer itthon összeraktam egy gépet ugyanez volt a bajom h nem kapcslt be a monitor de másik gépen igen kb 2 hétig kinlódtam aztán mondom megnézem már a régi tápot és beindult :/

vedd ki a vidikarit meg tedd vissza.ha nem jó akkor leheet a táp szart be.n egyszer itthon összeraktam egy gépet ugyanez volt a bajom h nem kapcslt be a monitor de másik gépen igen kb 2 hétig kinlódtam aztán mondom megnézem már a régi tápot és beindult :/


Miért nem kapcsol be az amúgy működő monitor amikor összedugom a számítógéppel?

Legjobb válasz: Talán nem kap jelet. A problémát a videókártyánál, vagy az alaplapnál keresném. Esetleg a kábel. Az is lehet, hogy másik bemenetet néz a monitor, mint ahol kapja a jelet. (ez monitorfüggõ)

Talán nem kap jelet. A problémát a videókártyánál, vagy az alaplapnál keresném. Esetleg a kábel. Az is lehet, hogy másik bemenetet néz a monitor, mint ahol kapja a jelet. (ez monitorfüggõ)
A kérdező hozzászólása: A számítógépet áramtalanitottam és ugy is elmegy a kép ahogy bedugom.

Van egy Ati x1950pro 512MB 256-bit GDDR3-mas videókártyám, ami nem ad képet a monitornak nem pittyeg semmi baja csak a képet nem adja le. Tápcsatlakozó tuti be van dugva alaplapba illeszkedik minden jó de képet nem ad. (többi lent) Miért?

Szóval gondoltam arra hogy a 400w solytech tápom talán kicsi?? Vagy a 3.00gHz-s Celeron D-m a kevés hozzá??? Vagy ki kell kapcsolni a BIOS-ban az integrált videókártyát?? De amire igazából gondolok hogy az laplapom az Asrock-P4dual-915gl nem támogatná??? Itt a support list je a lapnak:

Legjobb válasz: A táp az tulajdonképpen nem kicsi, hanem hulladék, nem csak ehhez, bármilyen géphez. Miután azt cserélted egy igazi tápra térjünk vissza az alap problémára!

A táp az tulajdonképpen nem kicsi, hanem hulladék, nem csak ehhez, bármilyen géphez. Miután azt cserélted egy igazi tápra térjünk vissza az alap problémára!
A kérdező hozzászólása: A solytech egyébként nem hulladék csak megemlítem. De kipróbáljuk másik gépben aztán meglátjuk mi lesz vele.

Amikor zenét hallgatok a MediaPlayer-en miért nem kapcsol be a képernyővédő? Nem árt ez a monitornak? Hol lehet átállítani?

Legjobb válasz: hát ha teljesen ki akarod kapcsolni a képernyõ védõt akkor abba tudok segíteni (nyomsz egy jobb egér gombot az asztalon tulajdonságokra katt és ott a képernyõkímélõnél tudsz állítgatni)

hát ha teljesen ki akarod kapcsolni a képernyõ védõt akkor abba tudok segíteni (nyomsz egy jobb egér gombot az asztalon tulajdonságokra katt és ott a képernyõkímélõnél tudsz állítgatni)
Ártani nem árt, csak feleslegesen van bekapcsolva (a monitor).
Cégnél az egyik LG monitor ugyanezt csinálta, sajnos kukába került a végén.
szerintem nézd meg a kábelt vagy frisitsd a videókártya ilesztõ programját lehet túlnagy a felbontás a videó kártyának
ha van rá garancia vid servizbe és ne ird ki kétszer a kérdést
Üdv:) akkor csak a serviz tud segiteni CCFL fénycsõ vagy az inverter rész hibás :) De én inkább csõre gyanakszom annál is inkább mert mondtad hogy nagyon ritkán bejön a kép, valószínû hogy az egyik CCFL csõ roszalkodik és ezért letilt az inverter meghajtó része :)
A kérdező hozzászólása: nem a kábelek rosszak!!! jobban megnéztem és van rajta kép csak elmegy a fény . szóval van kép csak nincs fény!!!nagyon halványan lehet látni.
A kérdező hozzászólása: ki lett próbálva másik gépen is. ugyan az.majd megpróbálom mozgatni.egyébként köszi!
Probáltad mozgatni ? hogy ugy mit csinál? vga kártyára gondoltál? esetleg másik gépen kiprobáltátok?
A kérdező hozzászólása: sajna fix!!!
igen ezt :) próbáltad cserélni ? persze ha nem fix! sokszor van az hogy megtörik
A kérdező hozzászólása: 15-tûs D-sub csatlakozó. már ha ezt kérdezted!
üdv:) milyen csatlakozo van?
sztem wmi érintkezési hiba van bár nemtudom igazán...
igen meg :)
A kérdező hozzászólása: általába bejön 1 napja akadékoskodik jobban. kb mennyi a javitás??? vagy erröl nem tudsz valamit???
mit tudom én :D nekem is iylen amúgy
mert stand-by ból lassabban éled, nekem a TV-m ilyen megy a hang de még 1 másodpercig nincs kép
A kérdező hozzászólása: Es mit lehet vele csinálni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!