Találatok a következő kifejezésre: Miért nem be a monitorom, (48 db)

Miért nem tudom a monitoromat 1680x1050-be beállítani? csak 1600x1200ba engedi, és így nem megfelelően működik. A speciális beállításoknál is csak ezt lehet kiválasztani.

Legjobb válasz: Mert gondolom, hogy az 1600x1200 a szabványbeállítása és az nem úgy mûködik, hogy te akkor 1610x1210-re állítod, mert te azt szeretnéd...

Mert gondolom, hogy az 1600x1200 a szabványbeállítása és az nem úgy mûködik, hogy te akkor 1610x1210-re állítod, mert te azt szeretnéd...
Szedj le Catalystot ha ati-d van és álicsd be
A kérdező hozzászólása: 1680x1050 a felbontása.
Nem támogatja, a videókártyád.
ne birja a képernyõd
mégis hogy tudna a monitor a natív felbontásnál nagyobb felbontást megjeleníteni? gondolkozzál már. egybként az 1680-nak a képaránya is más.

Miért nem indul be a monitorom. Először amikor bekapcsoltam a gépet nem reagált a monitor, de a kábeleket meg mozgattam és beindult, azt hittem az volt de amikor kikapcsoltam más nap már nem jó a kábelek mozgatása :S?

nem reagál a monitor video kártya hiba ? monitor az jó mer másik gépen megy , tudom hogy nehéz így meg mondani de kérek tippeket (el?re is köszi)

Legjobb válasz: vedd ki a vidikarit meg tedd vissza.ha nem jó akkor leheet a táp szart be.n egyszer itthon összeraktam egy gépet ugyanez volt a bajom h nem kapcslt be a monitor de másik gépen igen kb 2 hétig kinlódtam aztán mondom megnézem már a régi tápot és beindult :/

vedd ki a vidikarit meg tedd vissza.ha nem jó akkor leheet a táp szart be.n egyszer itthon összeraktam egy gépet ugyanez volt a bajom h nem kapcslt be a monitor de másik gépen igen kb 2 hétig kinlódtam aztán mondom megnézem már a régi tápot és beindult :/

Miért nem kapcsol be a monitor?

Régi képcsöves monitor, olyan mintha nem kapna áramot, nem lehet bekapcsolni. Nyomom a bekapcsolást, de a gomb melletti led sem világít. Biztosíték jó benne.

Legjobb válasz: Lehet tápegység hiba is. Valószínûleg nem indul be a készemléti tápja, ahogy írod, hogy a LED sem világít rajta. Ha szerencséd van akkor csak egy kondenzátor hibás aminek be kellene indítani a tápot amikor bedugod. De ehhez szakember kell, te otthon nem tudod megoldani, és veszélyes is lehet a monitorban turkálni a 230V miatt. Aki nem ért hozzá annak egy rossz mozdulat is elég, aztán annyi, na nem a monitornak hanem annak aki piszkálja.

Lehet tápegység hiba is. Valószínûleg nem indul be a készemléti tápja, ahogy írod, hogy a LED sem világít rajta. Ha szerencséd van akkor csak egy kondenzátor hibás aminek be kellene indítani a tápot amikor bedugod. De ehhez szakember kell, te otthon nem tudod megoldani, és veszélyes is lehet a monitorban turkálni a 230V miatt. Aki nem ért hozzá annak egy rossz mozdulat is elég, aztán annyi, na nem a monitornak hanem annak aki piszkálja.
A kérdező hozzászólása: Szomszédunknak szoktam segíteni és tönkre ment nekik és kiakarta dobni, de elhoztam. Azért kérdeztem, mit lehetne tenni, hátha lenne egy plusz monitor.


Miért nem kapcsol be a monitor, már mindent kipróbáltam, új videó kártyával sem, és mindent levettem az alaplapról A tápegység tönkre teheti az alaplapot? , mert, egy előzőt már lecseréltem, az új kb 1, 5 hónapig ment, és ma reggel a monitor sötét!

Legjobb válasz: A monitor nem megy vagy a gép? Ha világít a kis "készenlétben" jelzõfény a monitoron, akkor adatot nem kap, ha nem akkor az áram hiányzik. Ha áram van, akkor megpróbálhatod megtalálni a hibát alkatrészek cserélgetésével, mondjuk másik monitorkábel, másik monitor. Ha bekapcsolod a gépet és egy csipogást hallasz csak, az azt jelenti hogy az alaplap önellenõrzése jó, nem talált hibát. Ha bármi más (semmi, több csipogás), akkor valami gond van az alaplappal. A táp tönkrevághatja az alaplapot, de azért van biztosíték a tápegységben hogy nagy áramfelvételnél az adja meg magát elõször. Szóval nem kell rögtön az egyik legdrágább alkatrész tönkremenetelére gyanakodni. :)

A monitor nem megy vagy a gép? Ha világít a kis "készenlétben" jelzõfény a monitoron, akkor adatot nem kap, ha nem akkor az áram hiányzik. Ha áram van, akkor megpróbálhatod megtalálni a hibát alkatrészek cserélgetésével, mondjuk másik monitorkábel, másik monitor. Ha bekapcsolod a gépet és egy csipogást hallasz csak, az azt jelenti hogy az alaplap önellenõrzése jó, nem talált hibát. Ha bármi más (semmi, több csipogás), akkor valami gond van az alaplappal. A táp tönkrevághatja az alaplapot, de azért van biztosíték a tápegységben hogy nagy áramfelvételnél az adja meg magát elõször. Szóval nem kell rögtön az egyik legdrágább alkatrész tönkremenetelére gyanakodni. :)

Miért van az hogy a Vga kapcsolóm (Xbox-monitor, Pc-monitor) nem érzékeli rendesen 16080x1050 be a monitorom az xboxnál meg tökéletesen működik?

Tehát amikor úgy indítom hogy a vga kábel a gépből a monitorba megy úgy oké és ha úgy dugom át a kapcsolóba úgyis marad de mikor már megnyomom a képernyő felbontás menübe az észlelést ugyanúgy rossz lesz miért?

Frissen vásárolt gép, miért nem kapcsolt be a monitor?

Üdv.! Ma érkezett meg a friss új gép: AMD Phenom II X4 960T Black Edition Box Asus M4A88TD-V EVO/USB3 Corsair DDR3 1600MHz 4GB XMS3 DHX Kit CMX4GX3M2A1600C9 Chieftec iARENA GPA-500S8 500W Annyi lenne a problémám, hogy összeraktuk a gépet, mindent faszán a helyére, de valami oknál fogva nem kapcsol be a monitor... :/ Elindul a gép, szépen hallani, ahogyan indul a vinyó is, de nem pittyenik, jelezvén, hogy minden oké, és a monitor sem kapcsol be... Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Más monitorral mûködik? Vagy a monitor másik géppel?

Más monitorral mûködik? Vagy a monitor másik géppel?
PCIe, vagy integrált VGA-t használod, be kell állítani ezeket a BIOS-ban! A csipogást is a BIOS-ban érheted el!
a vinyó mûködését jelzõ led (piros) világít? az integrált HD4250 VGA, (128MB DDR3 memó-val) a HDMI, DVI, D-Sub kimenetek közül, melyiket használod a monitor vezérlésére? javaslat: próbáld ki egy másik, biztosan jól mûködõ gépen a monitort, ezzel kizárva a monitor, és összekötõ kábel, hibát... ha mûkszik, egyéértelmûen a gépben kell keresni a hibát, tápfeszültségek, csatlakoztatások, Alaplap stb....
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat! :) A monitort kipróbáltam egy laptop-on, és tökéletesen mûködött! Szóval az kizárva. A piros LED világít indításkor, igen! Az a helyzet, hogy az elõzõ sokkal régebbi gépemmel is ugyan ez volt a probléma, ezért vettünk újat...
A kérdező hozzászólása: A BIOS-t egyáltalán nem tudom behozni!
A kérdező hozzászólása: Megvan mi volt a probléma! :) Ha esetleg valaki hasonlóképpen járna mint én, akkor nézze meg a RAM-okat! Nekem az egyik gyárilag hibás, és egyátalán nem akar együttmûködni a géppel! :)

Miért nem kapcsol be a monitor, ha bekapcsolom a gépet?

Bocsi, nem értek hozzá...

Legjobb válasz: kapcsold be a monitort is

kapcsold be a monitort is
Ha a monitorod más gépre kötve mûködik akkor nem a monitorral van gond . Ha más monitort kapcsolsz a géphez és nem mûködik a gépeddel van a gond . Ha a gépedben kicseréled a videokártyát és a saját monitorod mellett is a hiba jelentkezik , akkor az alaplapodon a videokártya slotja halt meg . Ha ez az eredmény akkor új alaplapra lesz szükséged a gépedbe .
ja..akkor nézd meg nincs e kicsúszva a videokártyából a monitor kábele.
hát lehet hogy maga az új monitorod szar (jártam már én is így) van másik monitorod vagy számító géped ?? mert akkor külön külön lelehetne tesztelni mindent de az én tippem az hogy vagy a monitor kábel vagy maga a monitor szar vagy ne agy isten mind kettõ

Miért van az, hogy vettem egy új procit, és azzal nem kapcsol be a monitor? Ha visszateszem a régit akkor viszont bekapcsol.

Alaplap: MSI K9N SLI Régi proci: AMD Athlon 64 x2 4400+ Új proci: AMD Athlon 64 x2 5000+

Legjobb válasz: Csak a monitor nem kapcsol be, vagy a gép el sem indul? :) Vagy nem érintkezik rendesen a CPU, vagy az alaplap tilt le valami miatt. A proci biztos jó? Boltba nem tudod visszavinni?

Csak a monitor nem kapcsol be, vagy a gép el sem indul? :) Vagy nem érintkezik rendesen a CPU, vagy az alaplap tilt le valami miatt. A proci biztos jó? Boltba nem tudod visszavinni?
Ha bios frissítve van, és a régi proci továbbra is jó benne, akkor bios hiba kilõve. A procival lesz a baj, bár az lenne a legjobb ha ki tudnátok próbálni egy másik alaplapban is.
Vagy az új proci nem jó, vagy az új BIOS nem tetszik neki.
A kérdező hozzászólása: Igen, ahogy észrevettem tényleg csak a ventik pörögnek az új procival...csak azért cseréltem, hogy legyen egy erõsebb procim.
Mi volt a csere oka? Ugye nem 300Mhz?
Akkor szerintem csak a ventik zúgnak, azon kívül meg sem nyekken. :)
A kérdező hozzászólása: A BIOS-t nemrég frissítettem a legújabbra, szóval elvileg támogatnia kellene neki.Nem csippan, de a leden nem lehet látni hogy töltené.
"csak a monitor nem kapcsol be, a gép zúg rendesen." Csippan bekapcsoláskor? Látod a HDD ledjén, hogy tölti be az op.rendszert?
A BIOS verziója támogatja az új proccit?
A kérdező hozzászólása: Újonnan vettem, van rá gari szóval lehet visszaviszem majd.De igen, csak a monitor nem kapcsol be, a gép zúg rendesen.
próbáld meg megint befrissíteni, lehet hogy valamit elrontottál.

Miért nem kapcsol be a monitorom?

Amikor bekapcsolom a gépet akkor 1 hosszút és 3 rövidet sípol. Pàr napja netezés közben is fogta magát és kikapcsolt a monitor. Megnéztem és ez a sípoló hangjelzés azt jelenti hogy a billenty?zettel van probléma. A billenty?zet nem is vilàgít. De mi köze van akkor a monitorhoz?

Legjobb válasz: egyszerû..próbálj rádugni egy másik billentyûzetet, ha nem az a gond, akkor vagy a videókártyád vagy a monitorod szállt el..nézd meg esetleg h minden rendben van-e csatlakoztatva.

egyszerû..próbálj rádugni egy másik billentyûzetet, ha nem az a gond, akkor vagy a videókártyád vagy a monitorod szállt el..nézd meg esetleg h minden rendben van-e csatlakoztatva.

Miért nem kapcsol be a monitor?

Gép indításakor a monitor nem kapcsol be! Laptopomon leteszteltem ott tökéletesen működött! Ha a laptop elemet kiveszem és visszarakom akkor bekapcsol indulásnál. Elem miatt nem kapcsolna be? Attól lehet? gép nem sípol meg semmi!

Legjobb válasz: közbe már elmondták ezt nekem is,hogy az elemnek nincs hozzá köze. Leírom miket csináltunk. Vettem új alaplapot. Mindent átpakoltunk nem megy. Jó mondom. Átvisszük sógorékhoz videokártyát. ö gépükbe berakjuk videokártya müködik. Jó áthoz másik ram. 400,533,1024Mhz es az összes ami létezik berakjuk. Kép akkor sincs. Na akkor marad a proci. Veszek egy másik procit. Proci átcserél. Kép nincs. Ilyet én még nem látam, hogy két gép összevan rakva már szinte. csak a vinyó van. És akkor se megy.Monitort átrakom másik gépbe. sógorékhoz vagy a laptopomba ott megy.ugyanazzal a kábellel. Valakinek ötlete még? Vagy 6-7 rammal probáltuk ki. Állandóan cserélgetjük egyik alaplapról a másikra a dolgokat benne.

A kérdező hozzászólása: közbe már elmondták ezt nekem is, hogy az elemnek nincs hozzá köze. Leírom miket csináltunk. Vettem új alaplapot. Mindent átpakoltunk nem megy. Jó mondom. Átvisszük sógorékhoz videokártyát. ö gépükbe berakjuk videokártya müködik. Jó áthoz másik ram. 400, 533, 1024Mhz es az összes ami létezik berakjuk. Kép akkor sincs. Na akkor marad a proci. Veszek egy másik procit. Proci átcserél. Kép nincs. Ilyet én még nem látam, hogy két gép összevan rakva már szinte. csak a vinyó van. És akkor se megy.Monitort átrakom másik gépbe. sógorékhoz vagy a laptopomba ott megy.ugyanazzal a kábellel. Valakinek ötlete még? Vagy 6-7 rammal probáltuk ki. Állandóan cserélgetjük egyik alaplapról a másikra a dolgokat benne.
A kérdező hozzászólása: amugy. ez egy msi ms7232 alaplap+ egy msi ms 7293as egy e5200proci+e7300as videokártya meg egy geforce 8400gs
A kérdező hozzászólása: Már házon kivül is összeraktuk! 1esével mindent kiprobáltunk. 2monitorral néztük. egyikkel se megy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!