Találatok a következő kifejezésre: Miért nem be a gépem a (240 db)

Miért nem érzékeli a gép a mikrofont ha be van szúrva?

Legjobb válasz: A bekötése miatt. Ha mono mikrofont dugsz be akkor egy sztereo dugó alsó és felsõ gyûrûjére kell bekötni, nem monó dogóba. Az újabb alaplapok nem támogatják a monó mikrofon dukókat. - Tapasztalat - fél napig szoptam mire rájöttem mi a gond. A középsõ gyûrû az elektret mikrofonoknak szolgáltat feszültséget. Ha kéred megkeresem neke azt a weblapot ami ezzel foglakozik.

A bekötése miatt. Ha mono mikrofont dugsz be akkor egy sztereo dugó alsó és felsõ gyûrûjére kell bekötni, nem monó dogóba. Az újabb alaplapok nem támogatják a monó mikrofon dukókat. - Tapasztalat - fél napig szoptam mire rájöttem mi a gond. A középsõ gyûrû az elektret mikrofonoknak szolgáltat feszültséget. Ha kéred megkeresem neke azt a weblapot ami ezzel foglakozik.
http://www.hobby-hour.com/electronics/computer_microphone.php Itt a bekötés, bocsi ha az elõbb zavaros voltam.
Hová dugtad be az elõlapon?


Miért nem működik a kontroller a gépen? Nem ismeri fel, de ha be van dugva, akkor világit meg minden, de egyáltalán fel sem ismeri.

Legjobb válasz: Ha nagyon régi talán nem támogatja, vagy hibás más gépben bróbáltad?

Ha nagyon régi talán nem támogatja, vagy hibás más gépben bróbáltad?
A kérdező hozzászólása: próbáltam, mûködik, régebben, 1-2 éve ezen is mûködött, de most nem tom miért
A kérdező hozzászólása: ez nem segített
Nem lehet, hogy ez Nem Leállítás, hanem Hibernálás? Mert Hibernálásnál szokta ezt csinálni egy OP rendszer. Ilyen tünetei vannak: Nem írja ki, hogy a Rendszer leállítása. Gyorsabban feláll a gép. És a Felhasználói fiók zárolva. Legalábbis a jelenlegi Win 7-emnél ezt csinálja. Ha nem ez a baja, akkor szerintem BIOS beállítás.
A kérdező hozzászólása: megoldottam a problémát, más volt a baj, de azért köszönöm :)
Leírnád, hogy mi volt a probléma és hogyan oldottad meg? Nekem Lenovo Y580-asom van. Hibernálással szoktam kikapcsolni, és teljesen rendszertelenül amikor nem használom visszakapcsol. OP: Win 8.1 x64 Lehet vírus?
Tán nem mindig hibernálást kéne használni.😃

Miért nem megy a hack a gépemen? Mindig ezt adja be

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/550331_2276719..

Legjobb válasz: A hack -ek már csak ilyenek! frissítsd a Visual Studio -t és NETFramework -ot. Ha nem jó tiltsd a JIT debugger (Just-In-Time debugging)-t! 32bit HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug 64bit HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug Auto: értéke 0 Xp-n (X86) így néz ki http://img221.imageshack.us/img221/7361/screenshot001ng.png Más rendszeren valami hasonló, de az értéke kikapcsolt (0) Töröld ezt a két kulcsot, majd indítsd újra a gépet: X86 HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug\Debugger HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramework\DbgManag edDebugger X64 HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug\Debugger HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\.NETFramew ork\DbgManagedDebugger Ha nem megy rossz a "hack" -ed.

A hack -ek már csak ilyenek! frissítsd a Visual Studio -t és NETFramework -ot. Ha nem jó tiltsd a JIT debugger (Just-In-Time debugging)-t! 32bit HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug 64bit HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug Auto: értéke 0 Xp-n (X86) így néz ki http://img221.imageshack.us/img221/7361/screenshot001ng.png Más rendszeren valami hasonló, de az értéke kikapcsolt (0) Töröld ezt a két kulcsot, majd indítsd újra a gépet: X86 HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug\Debugger HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramework\DbgManagedDebugger X64 HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug\Debugger HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\.NETFramework\DbgManagedDebugger Ha nem megy rossz a "hack" -ed.
A kérdező hozzászólása: neked mukodnek a hack ek???
Nem mindíg, általában kerülöm a hacker programokat, sok bajt tud okozni.Csak megbízható forrásból, nem pedig google, találtam, kipróbálom.... Amúgy meg a hack az az a program amit hackerek készítettek, ezért is maradjunk a crack, patch, keygen... megfogalmazásoknál
A kérdező hozzászólása: oke koszii

Miért nem érzékeli a gép, hogy be van [email protected] az egér?

Bekapcsolom a gépet, és kábé 5-10 max 15 perc múlva, lefagy a gép. Hiába rángatom az egeret, nem mozdul. Mikor meg újra indítom a gépet, akkor már érdekes, hogy megy. Tesóm gépjébe is bele raktam, de azis lefagyott és perceken keresztül az"üdvözöljük" felirat van rajta. Mellesleg az õ gépén sem érzékelte az egeret, pedig csatlakoztattam. HELP!

Legjobb válasz: Hibás az egér, vagy garancia, vagy kuka.

Hibás az egér, vagy garancia, vagy kuka.

Szerintetek miért nem viszi a gépem F1 2012-őt vagy cod4-be miért nincs meg a 250fps?

Ilyen configgal:

Legjobb válasz: zia az egy olan játék aminek nagy a grafika igénye Konkrétan kiírta neked, hogy a videokártya nem tud Pixel Shader 2-t, ennek hiányában pedig nem indul.sajnálom egy megoldás van vegyél egy új video kártyát ez a f1 re vonatkozik meg azért nincs ott 250 fps ed mert annak nagyobb az fps igénye úgy meg többet visz le

zia az egy olan játék aminek nagy a grafika igénye Konkrétan kiírta neked, hogy a videokártya nem tud Pixel Shader 2-t, ennek hiányában pedig nem indul.sajnálom egy megoldás van vegyél egy új video kártyát ez a f1 re vonatkozik meg azért nincs ott 250 fps ed mert annak nagyobb az fps igénye úgy meg többet visz le
ehhez nem kellett volna a 600as táp. Mi a neve amúgy a tápnak ?

Miért nem indul a el a torrent letöltés amikor be kapcsolom a gépet?

Csak akkor folytatja a letöltést ha meg nyitom a torrentet.

Legjobb válasz: Értelemszerûen a torrent kliens végzi a le/feltöltést. Ha nem indítod el, nem mûködik.

Értelemszerûen a torrent kliens végzi a le/feltöltést. Ha nem indítod el, nem mûködik.
Nézz a beállításoknál " indulás automatikusan a windows-al" vagy valami hasonló opciót...
Ha megnyitod a torrentet és elindul a letöltés tedd le a tálcára így más programokat is tudsz használni, amíg a gép üzemel megy a letöltés, illetve a visszatöltés.

Miért van az hogy másodszorra kapcsol be a gépem? Folyamat: Bekapcs, ventilátor működik monitor nem kapcsol be ram nem pittyen. (windows nem indul) Bekapcs gomb hosszan nyomva gép kikapcsol, ujra bekapcs és minden rendesen működik.

Legjobb válasz: Ha egyszeri eset nem kell vele foglalkozni. De valószínû, hogy egyre sûrûbben fog ismétlõdni, végén nem fogod tudni bekapcsolni. Lehetséges hibaforrások: tápegység, alaplap, processzor.

Ha egyszeri eset nem kell vele foglalkozni. De valószínû, hogy egyre sûrûbben fog ismétlõdni, végén nem fogod tudni bekapcsolni. Lehetséges hibaforrások: tápegység, alaplap, processzor.
Grafikus kártyát kifelejtettem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!