Találatok a következő kifejezésre: Miért nem be a gépem a (229 db)

Miért nem érzékeli a gép a mikrofont ha be van szúrva?

Legjobb válasz: A bekötése miatt. Ha mono mikrofont dugsz be akkor egy sztereo dugó alsó és felsõ gyûrûjére kell bekötni, nem monó dogóba. Az újabb alaplapok nem támogatják a monó mikrofon dukókat. - Tapasztalat - fél napig szoptam mire rájöttem mi a gond. A középsõ gyûrû az elektret mikrofonoknak szolgáltat feszültséget. Ha kéred megkeresem neke azt a weblapot ami ezzel foglakozik.

A bekötése miatt. Ha mono mikrofont dugsz be akkor egy sztereo dugó alsó és felsõ gyûrûjére kell bekötni, nem monó dogóba. Az újabb alaplapok nem támogatják a monó mikrofon dukókat. - Tapasztalat - fél napig szoptam mire rájöttem mi a gond. A középsõ gyûrû az elektret mikrofonoknak szolgáltat feszültséget. Ha kéred megkeresem neke azt a weblapot ami ezzel foglakozik.
http://www.hobby-hour.com/electronics/computer_microphone.php Itt a bekötés, bocsi ha az elõbb zavaros voltam.
Hová dugtad be az elõlapon?

Miért nem működik a kontroller a gépen? Nem ismeri fel, de ha be van dugva, akkor világit meg minden, de egyáltalán fel sem ismeri.

Legjobb válasz: Ha nagyon régi talán nem támogatja, vagy hibás más gépben bróbáltad?

Ha nagyon régi talán nem támogatja, vagy hibás más gépben bróbáltad?
A kérdező hozzászólása: próbáltam, mûködik, régebben, 1-2 éve ezen is mûködött, de most nem tom miért


Miért nem megy a hack a gépemen? Mindig ezt adja be

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/550331_2276719..

Legjobb válasz: A hack -ek már csak ilyenek! frissítsd a Visual Studio -t és NETFramework -ot. Ha nem jó tiltsd a JIT debugger (Just-In-Time debugging)-t! 32bit HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug 64bit HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug Auto: értéke 0 Xp-n (X86) így néz ki http://img221.imageshack.us/img221/7361/screenshot001ng.png Más rendszeren valami hasonló, de az értéke kikapcsolt (0) Töröld ezt a két kulcsot, majd indítsd újra a gépet: X86 HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug\Debugger HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramework\DbgManag edDebugger X64 HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug\Debugger HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\.NETFramew ork\DbgManagedDebugger Ha nem megy rossz a "hack" -ed.

A hack -ek már csak ilyenek! frissítsd a Visual Studio -t és NETFramework -ot. Ha nem jó tiltsd a JIT debugger (Just-In-Time debugging)-t! 32bit HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug 64bit HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug Auto: értéke 0 Xp-n (X86) így néz ki http://img221.imageshack.us/img221/7361/screenshot001ng.png Más rendszeren valami hasonló, de az értéke kikapcsolt (0) Töröld ezt a két kulcsot, majd indítsd újra a gépet: X86 HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug\Debugger HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramework\DbgManagedDebugger X64 HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug\Debugger HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\.NETFramework\DbgManagedDebugger Ha nem megy rossz a "hack" -ed.
A kérdező hozzászólása: neked mukodnek a hack ek???
Nem mindíg, általában kerülöm a hacker programokat, sok bajt tud okozni.Csak megbízható forrásból, nem pedig google, találtam, kipróbálom.... Amúgy meg a hack az az a program amit hackerek készítettek, ezért is maradjunk a crack, patch, keygen... megfogalmazásoknál
A kérdező hozzászólása: oke koszii

Miért nem érzékeli a gép, hogy be van [email protected] az egér?

Bekapcsolom a gépet, és kábé 5-10 max 15 perc múlva, lefagy a gép. Hiába rángatom az egeret, nem mozdul. Mikor meg újra indítom a gépet, akkor már érdekes, hogy megy. Tesóm gépjébe is bele raktam, de azis lefagyott és perceken keresztül az"üdvözöljük" felirat van rajta. Mellesleg az õ gépén sem érzékelte az egeret, pedig csatlakoztattam. HELP!

Legjobb válasz: Hibás az egér, vagy garancia, vagy kuka.

Hibás az egér, vagy garancia, vagy kuka.

Szerintetek miért nem viszi a gépem F1 2012-őt vagy cod4-be miért nincs meg a 250fps?

Ilyen configgal:

Legjobb válasz: zia az egy olan játék aminek nagy a grafika igénye Konkrétan kiírta neked, hogy a videokártya nem tud Pixel Shader 2-t, ennek hiányában pedig nem indul.sajnálom egy megoldás van vegyél egy új video kártyát ez a f1 re vonatkozik meg azért nincs ott 250 fps ed mert annak nagyobb az fps igénye úgy meg többet visz le

zia az egy olan játék aminek nagy a grafika igénye Konkrétan kiírta neked, hogy a videokártya nem tud Pixel Shader 2-t, ennek hiányában pedig nem indul.sajnálom egy megoldás van vegyél egy új video kártyát ez a f1 re vonatkozik meg azért nincs ott 250 fps ed mert annak nagyobb az fps igénye úgy meg többet visz le
ehhez nem kellett volna a 600as táp. Mi a neve amúgy a tápnak ?

Miért nem indul a el a torrent letöltés amikor be kapcsolom a gépet?

Csak akkor folytatja a letöltést ha meg nyitom a torrentet.

Legjobb válasz: Értelemszerûen a torrent kliens végzi a le/feltöltést. Ha nem indítod el, nem mûködik.

Értelemszerûen a torrent kliens végzi a le/feltöltést. Ha nem indítod el, nem mûködik.
Nézz a beállításoknál " indulás automatikusan a windows-al" vagy valami hasonló opciót...
Ha megnyitod a torrentet és elindul a letöltés tedd le a tálcára így más programokat is tudsz használni, amíg a gép üzemel megy a letöltés, illetve a visszatöltés.

Miért van az hogy másodszorra kapcsol be a gépem? Folyamat: Bekapcs, ventilátor működik monitor nem kapcsol be ram nem pittyen. (windows nem indul) Bekapcs gomb hosszan nyomva gép kikapcsol, ujra bekapcs és minden rendesen működik.

Legjobb válasz: Ha egyszeri eset nem kell vele foglalkozni. De valószínû, hogy egyre sûrûbben fog ismétlõdni, végén nem fogod tudni bekapcsolni. Lehetséges hibaforrások: tápegység, alaplap, processzor.

Ha egyszeri eset nem kell vele foglalkozni. De valószínû, hogy egyre sûrûbben fog ismétlõdni, végén nem fogod tudni bekapcsolni. Lehetséges hibaforrások: tápegység, alaplap, processzor.
Grafikus kártyát kifelejtettem.

Miért nem boot-ol be a gépem és miért nem indul el a windows? (lent)

Újratelepítettem a windows-t! Sajnos csak 512 RAM van a gépemben, (eddig is ennyi volt) mert valamiért nem fogadja el ha párban teszek bele memóriát. Az alaplap típusa P4i65G ! A konkrét probléma, hogy elindítom a gépet és miel?tt beadná a windows logóját, újraindul...és ezt csinálja folyamatosan! Néha rákérdez, hogy milyen módba induljon (ritkán eljut odáig), de bármit választok, akkor is újraindul! A feltelepítés után m?ködött a windows, de az els? újraindítás után már ezt tapasztaltam és azóta sem jövök rá mi okozza?! Mi lehet baj? Ha valaki tud segíteni írjon legyen szíves! Ha több infó kell a gépr?l azt is leírom ha szükséges! Köszönöm!

Legjobb válasz: Az én gépemmel ugyanez a baj, a probléma forrása: hdd hiba + alaplaphiba lehet, az lenne a legjobb, ha egyenként megpróbálnád más gépekben, mi okozza a gondot. Ha nem hdd, nem videokártya, akkor alaplap.

Az én gépemmel ugyanez a baj, a probléma forrása: hdd hiba + alaplaphiba lehet, az lenne a legjobb, ha egyenként megpróbálnád más gépekben, mi okozza a gondot. Ha nem hdd, nem videokártya, akkor alaplap.
nekem is pont most volt hasonló problémám a gépemmel, bár nekem azt csinálta, hogy tök random újraindult, meg volt, hogy be se bootolt pedig be volt kapcsolva ment meg minden, de mégse csinált semmit... aztán gondoltunk mindenre, hogy alaplap, táp, proci stb. de végül kiderült, hogy a reset gombbal volt valami, talán zárlatos volt :)
A kérdező hozzászólása: Nekem a gép elindul (kivéve ha 2 slotba is teszek RAM-ot :S ), és van hogy betölt, de már a windows logóig nem jut el, hanem kezdi elõrõl, vagy pedig kiad egy oldalt, amin felajánlja az F2, illetve az F10 gombok használatát, meg kiírja, hogy mennyi memória van benne...de innen már sehova tovább. Ez a két verzió van nála most :S Már kicseréltem benne szinte minden hardvert és ugyanezt csinálja...én a RAM-ra vagy a slot-ra gyanakszom, de furcsállom, hogy van amikor véletlenül betölti a windows-t...Fél élve már volt ilyen gondom, akkor addig variáltam a dolgokat, amíg nem lett jó! De mostmár nincs több ötletem :S

Miért nem kapcsol be egyből a gép?

Mikor bekapcsolom a monitor power jelzője és a billentyűzeté villog és a monitor képernyője szürke lesz aztán megint simán fekete és csak úgy jön be, ha újraindítom.Miért van ez?

Legjobb válasz: Mert, ha új monitorod van az autómatikusan állítja magát és keresi a digitális és analog jelet. Ameddig nem tölt be az alaplap váltogatja magát, mert addig nincs jel. Illetve ha arra gondolsz a gép elindul leáll és utána indul az is normális dolog, ha kicsi a táp, mert nem tud akkora áramot felvenni amennyire szüksége lenne ezért duplán pörget mire elindul.

Mert, ha új monitorod van az autómatikusan állítja magát és keresi a digitális és analog jelet. Ameddig nem tölt be az alaplap váltogatja magát, mert addig nincs jel. Illetve ha arra gondolsz a gép elindul leáll és utána indul az is normális dolog, ha kicsi a táp, mert nem tud akkora áramot felvenni amennyire szüksége lenne ezért duplán pörget mire elindul.
A kérdező hozzászólása: A monitor már 6 éves, intel core i3-am 8gb ramom és egy 9800 gt 1gm-m van egy codegen 450 wattos táp mellett.Amit említettél, hogy leáll és utána megint elindul az volt a hétvégén a problémám, mivel mindig újraindúlt és nem jött be fél óra múlva se, ezért elvittük szerelõhöz, aki azt mondta hogy contact hibás volt.
codegen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!