Találatok a következő kifejezésre: Miért nem be a gépem (240 db)

A kérdező hozzászólása: ez nem segített
Nem lehet, hogy ez Nem Leállítás, hanem Hibernálás? Mert Hibernálásnál szokta ezt csinálni egy OP rendszer. Ilyen tünetei vannak: Nem írja ki, hogy a Rendszer leállítása. Gyorsabban feláll a gép. És a Felhasználói fiók zárolva. Legalábbis a jelenlegi Win 7-emnél ezt csinálja. Ha nem ez a baja, akkor szerintem BIOS beállítás.
A kérdező hozzászólása: megoldottam a problémát, más volt a baj, de azért köszönöm :)
Leírnád, hogy mi volt a probléma és hogyan oldottad meg? Nekem Lenovo Y580-asom van. Hibernálással szoktam kikapcsolni, és teljesen rendszertelenül amikor nem használom visszakapcsol. OP: Win 8.1 x64 Lehet vírus?
Tán nem mindig hibernálást kéne használni.😃

Miért nem érzékeli a gép, hogy be van [email protected] az egér?

Bekapcsolom a gépet, és kábé 5-10 max 15 perc múlva, lefagy a gép. Hiába rángatom az egeret, nem mozdul. Mikor meg újra indítom a gépet, akkor már érdekes, hogy megy. Tesóm gépjébe is bele raktam, de azis lefagyott és perceken keresztül az"üdvözöljük" felirat van rajta. Mellesleg az õ gépén sem érzékelte az egeret, pedig csatlakoztattam. HELP!

Legjobb válasz: Hibás az egér, vagy garancia, vagy kuka.

Hibás az egér, vagy garancia, vagy kuka.

Miért nem érzékeli a gép a mikrofont ha be van szúrva?

Legjobb válasz: A bekötése miatt. Ha mono mikrofont dugsz be akkor egy sztereo dugó alsó és felsõ gyûrûjére kell bekötni, nem monó dogóba. Az újabb alaplapok nem támogatják a monó mikrofon dukókat. - Tapasztalat - fél napig szoptam mire rájöttem mi a gond. A középsõ gyûrû az elektret mikrofonoknak szolgáltat feszültséget. Ha kéred megkeresem neke azt a weblapot ami ezzel foglakozik.

A bekötése miatt. Ha mono mikrofont dugsz be akkor egy sztereo dugó alsó és felsõ gyûrûjére kell bekötni, nem monó dogóba. Az újabb alaplapok nem támogatják a monó mikrofon dukókat. - Tapasztalat - fél napig szoptam mire rájöttem mi a gond. A középsõ gyûrû az elektret mikrofonoknak szolgáltat feszültséget. Ha kéred megkeresem neke azt a weblapot ami ezzel foglakozik.
http://www.hobby-hour.com/electronics/computer_microphone.php Itt a bekötés, bocsi ha az elõbb zavaros voltam.
Hová dugtad be az elõlapon?


Szerintetek miért nem viszi a gépem F1 2012-őt vagy cod4-be miért nincs meg a 250fps?

Ilyen configgal:

Legjobb válasz: zia az egy olan játék aminek nagy a grafika igénye Konkrétan kiírta neked, hogy a videokártya nem tud Pixel Shader 2-t, ennek hiányában pedig nem indul.sajnálom egy megoldás van vegyél egy új video kártyát ez a f1 re vonatkozik meg azért nincs ott 250 fps ed mert annak nagyobb az fps igénye úgy meg többet visz le

zia az egy olan játék aminek nagy a grafika igénye Konkrétan kiírta neked, hogy a videokártya nem tud Pixel Shader 2-t, ennek hiányában pedig nem indul.sajnálom egy megoldás van vegyél egy új video kártyát ez a f1 re vonatkozik meg azért nincs ott 250 fps ed mert annak nagyobb az fps igénye úgy meg többet visz le
ehhez nem kellett volna a 600as táp. Mi a neve amúgy a tápnak ?

Be van dugva az USB-be a pendrive. DOS-ba miért nem látja a gép?

Biosba minden usb-vel kapcsolatos dolog enabled-re van állitva, mégse látja dos-ba.

Legjobb válasz: A DOS nem tudja kezelni a pendrive-ot.

A DOS nem tudja kezelni a pendrive-ot.
elõttem szólónak nincs igaza, nálam tökéletesen felismeri a pendriveot, külön meghajtónak látja. viszont a hibával kapcsolatban nemtudok nyilatkozni
DOS driver felrakva? autoexec.bat, config.sys? ha ezekben nincs benne az USB support akkor várhatod hogy MUUKODJon. :)

Miért van az hogy másodszorra kapcsol be a gépem? Folyamat: Bekapcs, ventilátor működik monitor nem kapcsol be ram nem pittyen. (windows nem indul) Bekapcs gomb hosszan nyomva gép kikapcsol, ujra bekapcs és minden rendesen működik.

Legjobb válasz: Ha egyszeri eset nem kell vele foglalkozni. De valószínû, hogy egyre sûrûbben fog ismétlõdni, végén nem fogod tudni bekapcsolni. Lehetséges hibaforrások: tápegység, alaplap, processzor.

Ha egyszeri eset nem kell vele foglalkozni. De valószínû, hogy egyre sûrûbben fog ismétlõdni, végén nem fogod tudni bekapcsolni. Lehetséges hibaforrások: tápegység, alaplap, processzor.
Grafikus kártyát kifelejtettem.

Miért nem boot-ol be a gépem és miért nem indul el a windows? (lent)

Újratelepítettem a windows-t! Sajnos csak 512 RAM van a gépemben, (eddig is ennyi volt) mert valamiért nem fogadja el ha párban teszek bele memóriát. Az alaplap típusa P4i65G ! A konkrét probléma, hogy elindítom a gépet és miel?tt beadná a windows logóját, újraindul...és ezt csinálja folyamatosan! Néha rákérdez, hogy milyen módba induljon (ritkán eljut odáig), de bármit választok, akkor is újraindul! A feltelepítés után m?ködött a windows, de az els? újraindítás után már ezt tapasztaltam és azóta sem jövök rá mi okozza?! Mi lehet baj? Ha valaki tud segíteni írjon legyen szíves! Ha több infó kell a gépr?l azt is leírom ha szükséges! Köszönöm!

Legjobb válasz: Az én gépemmel ugyanez a baj, a probléma forrása: hdd hiba + alaplaphiba lehet, az lenne a legjobb, ha egyenként megpróbálnád más gépekben, mi okozza a gondot. Ha nem hdd, nem videokártya, akkor alaplap.

Az én gépemmel ugyanez a baj, a probléma forrása: hdd hiba + alaplaphiba lehet, az lenne a legjobb, ha egyenként megpróbálnád más gépekben, mi okozza a gondot. Ha nem hdd, nem videokártya, akkor alaplap.
nekem is pont most volt hasonló problémám a gépemmel, bár nekem azt csinálta, hogy tök random újraindult, meg volt, hogy be se bootolt pedig be volt kapcsolva ment meg minden, de mégse csinált semmit... aztán gondoltunk mindenre, hogy alaplap, táp, proci stb. de végül kiderült, hogy a reset gombbal volt valami, talán zárlatos volt :)
A kérdező hozzászólása: Nekem a gép elindul (kivéve ha 2 slotba is teszek RAM-ot :S ), és van hogy betölt, de már a windows logóig nem jut el, hanem kezdi elõrõl, vagy pedig kiad egy oldalt, amin felajánlja az F2, illetve az F10 gombok használatát, meg kiírja, hogy mennyi memória van benne...de innen már sehova tovább. Ez a két verzió van nála most :S Már kicseréltem benne szinte minden hardvert és ugyanezt csinálja...én a RAM-ra vagy a slot-ra gyanakszom, de furcsállom, hogy van amikor véletlenül betölti a windows-t...Fél élve már volt ilyen gondom, akkor addig variáltam a dolgokat, amíg nem lett jó! De mostmár nincs több ötletem :S

Miért nem kapcsol be a gépem? (2 gép van)

A gépben a ventilátorok azok mennek, de a monitor fekete marad, de egy másik gépen tesztelve m?ködik, de nem tudom mi a gond.Semmi sípoló hang. Esetleg alaplap vagy proci?

Legjobb válasz: Egyenként tesztelni kell az alkatrészeket.

Egyenként tesztelni kell az alkatrészeket.
Az alaplapi kondenzátorok teteje nem puklis?

Miért nem adja be a gépem a kertbirodalmamat? Eddig semmi baja nem volt. De tegnap óta nem adja be. Mások tudnak vele játszani?

Legjobb válasz: sok baj lehet pld. nem váltottál internet szolgáltatót, bitt vagy u torrented van... törölj ki olyan filmet v. nagyobb méretû fájlt ami nem kell(ne a Windows mûködéséhez szükséges adatot törölj ki!) meg lehet hogy lassú a géped/laptopod (laptopod lehet hogy a nagy méretû fájlok lassítják).

sok baj lehet pld. nem váltottál internet szolgáltatót, bitt vagy u torrented van... törölj ki olyan filmet v. nagyobb méretû fájlt ami nem kell(ne a Windows mûködéséhez szükséges adatot törölj ki!) meg lehet hogy lassú a géped/laptopod (laptopod lehet hogy a nagy méretû fájlok lassítják).
ja és lehet hogy vírusos a géped. :) javaslom az eset smart security-t vagy a nod32 vírusirtót. (az eset smart security jobb mint a nod32 1 fokkal). :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Meg van a hiba.Valamiért az Opera nem akarta beadni, de az Explorer beadta.De azért köszönöm, hogy válaszoltál!
a Mozilla Firefox vagy a Google Chrome-ot ajánlom mert az Internet Explorer VÍRUSOS!!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!