Találatok a következő kifejezésre: Miért nem be Pedig akarom (5 db)

Miért nem indulok be? Pedig akarom csak nem tudok felizgulni! Lehet ez a lelki gondok miatt is?

Legjobb válasz: hát ha tényleg olyan gondjaid vannak akkor lehet hogy tényleg azért nem..vagy csak nem akarod tényleg, és azért ...kitudja?!!!

hát ha tényleg olyan gondjaid vannak akkor lehet hogy tényleg azért nem..vagy csak nem akarod tényleg, és azért ...kitudja?!!!

Mit jelent az ha a barátom megadja nekem az msn jelszavát, hogy bármikor lépjek be? És miért nem akarja elárulni az exei nevét? Pedig nem tartja a kapcsit velük.

Legjobb válasz: Megadja a jelszavát, mert nincs semmi takargatni valója. A bizalmadat erõsíti benne, hogy csak te vagy neki. Nem szeret az exeirõl beszélni. Miért nyúzod vele? Szerintem ez tök normális, veled van, téged szeret õk már nem érdeklik. Meg eleve neked tán jól esne ha egyfolytában azt hallanád, hogy pl. Krisztivel milyen jókat buliztunk. Katával milyen szuper volt a csók. Pannival milyen.... Anikóval milyen....stb. Tuti rosszul esne, és rögtön féltékeny is lennél, ha okot se ad rá amúgy akkor is.

22/L Légy a feleségem. Végre egy nõ aki tud pasi aggyal gondolkodni. Ilyenbõl miért nincs több?
Megadja a jelszavát, mert nincs semmi takargatni valója. A bizalmadat erõsíti benne, hogy csak te vagy neki. Nem szeret az exeirõl beszélni. Miért nyúzod vele? Szerintem ez tök normális, veled van, téged szeret õk már nem érdeklik. Meg eleve neked tán jól esne ha egyfolytában azt hallanád, hogy pl. Krisztivel milyen jókat buliztunk. Katával milyen szuper volt a csók. Pannival milyen.... Anikóval milyen....stb. Tuti rosszul esne, és rögtön féltékeny is lennél, ha okot se ad rá amúgy akkor is.
férfi logikával egyszerûnek tûnik: megadta a jelszavát és most azt hiszi te megnyugodhatsz hogy nem csal meg, nincs rejtegetni valója nõi logikával: van másik msn címe ahol fent vannak az exet és velük beszélget vagy találkozik vagy mi egymás 22/L :D
Ez a kettõ rendkívül összefüggõ dolog, mindenbizonnyal azt jelenti, hogy az illetõ egy szarvas, aki embernek álcázza magát!
lehet még valamilyen szinten most is szereti, de el akarja felejteni, azért nem akar róla beszélni.. ez a jelen.. vagy kicsit több, de nem kell egybõl mindenbõl a legrosszabbat kihozni..
hát te sem vagy több 14-nél ha nem tudod amit írtam :D 22/L
A kérdező hozzászólása: miért lenne a jelen is?????? mi utal erre??
19:46 ami mai fiatalok nem így gondolkoznak ! nem azért nem beszélnek az exek-rõl mert õk a múlt hanem azért ment még a jelen is ... 19:44-s voltam
A kérdező hozzászólása: vagyis aztmondja, hogy nem szeret errõl beszélni...és nem emlékszik rá pontosan. de ez kamu sztem
A kérdező hozzászólása: õõ...tehát?:$
19:44-nél a pont...
akkor most elmagyarázom úgy, mint ahogy a szomszéd 5 éves lányának szoktam. Ez azt jelenti, hogy szeretné, ha bíznál benne. Nem szeretné megadni az exei nevét, mert normális ember, felejteni akar. Nem akarja, hogy tudd. Mert csak. Nem akarja és kész. De kérdésed súlyából ítélve lehetsz vagy 12...
net van?
A kérdező hozzászólása: igen persze
Csinálj egy új gmail fiókot hátha..
Gyári visszaállítás és elsõ bekapcsoláskor bejelentkezel. Vagy addig próbálod amíg nem enged be.
Mert a pasik undorodnak a saját spermájuktól.
Nálam ez válóok lenne. :) Ha annyira undorodik, hogy meg se csókol utána, akkor azt se várja el, hogy megengedjem, hogy a számba menjen el.
Van olyan pasi, aki egyszerûen tényleg nem bírja a saját nedvének az ízét meg a szagát. Ha az se elég neki, hogy lenyeled, meg rágót veszel be utána, akkor próbáld meg még ki is öblíteni, illetve fogat mosni a kettõ között! Hátha úgy már nem fog annyira ellenkezni.
Egyáltalán miért jó az hogy a szádba élvez??
Nem tudom mi a különbség a között, hogy ágyban vagy kocsiban szopja le. Ilyen hülyeséget. Aki szopik az szopik kocsiban is. Aki meg nem annak meg úgyis mindegy. Ezt jegyezzétek meg.
Na, azért nem nem így van, ahogy a többség írja... Én évek után sem csókoltam meg a páromat szájba élvezést követõen. Egy férfit ne a saját íze vonzzon, hanem a társáé. Egy dolog, ha van szopás befejezetlenül és szex közben csók, meg egy másik, mikor csak pipa van! Lehet, hogy a többség szereti a saját cuccát a szájában érezni, én azonban inkább maradok a punci ízénél... Ebben szerintem nincs semmi megalázó önmagában.
-nem* kicsit több lett :)
Itt is ez lesz szerintem, de én meg azt nem értem, hogy ha én sem szeretem túlzottan a saját ízemet, akkor nyalás után miért csókol meg?:D
Ha annyira nem bírja a saját ízét, akkor ne menjen el a szádba. Ha meg mégis ezt akarja, akkor az a minimum, hogy utána nem fujjog. Milyen már ez? A te szádba bele mehet, de az övébe nem? Ez olyan, mintha mondjuk összekoszolna téged, aztán meg leszidna, hogy miért vagy mocskos. A szájba élvezésnek az a következménye, hogy olyan lesz tõle a szád. Ha ezt nem vállalja, akkor inkább fejezze be máshogy, de nem fair, hogy te mindent megteszel érte és ezt kapod cserébe.
Ezt meg kell beszélni, de azért a punciból általában nem spriccel cucc az ember szájába, ami meg belemegy, az nem olyan nagy adag. Viszont ez tényleg megegyezés tárgya...
nem akarja érezni a saját ízét gondolom. Hiába veszel be rágót biztos attól tart h attól még érezné
Én szoktam csókolozni a csajommal utána is 18/f
Ha egy csaj engedi, hogy a szájába élvezz, akkor én nem problémáznék az íz kérdésen. Ennyi finnyás embert... Hál' Istennek én is és a feleségem is elég perverzek vagyunk, és szeretem a saját spermám ízét :)
Utolsó: ritka, mint a fehér holló:) :D
Ha ennyire nem érted, akkor nem érdemled meg azt a srácot! meg amúgy is... srác? mit vársz egy sráctól? Keress egy férfit! Mégis mit adott neked, hogy ezek ellenére vele vagy?
Válj el tõle.
tartós kapcsolatod van , vagy csak hétvégi diszkós, autós randi? akit a férfi érdemesnek tart arra, hogy le szo...jon ott már az a minimum, hogy simán szájon csókolhatod és õ meg viszonozza!
Igazat adok az utolsónak :-) szerintem is csak erre kellesz neki!!
Azért mert nem szeret igazán, , , ,
Hát, ha még tudná, hogy a sejt 3 napig elél a szájban... ;)
Elég gusztustalan viselkedésforma, én elhánynám magam 25F
A kérdező hozzászólása: kocsiban nem tudtam fogat mosni ;-)
kocsiban? akkor már mindegy hogy hol , , , van ám gusztusod!!
És te miért vagy vele? A kutyának sem kellesz, csak ennek a taplónak?
Mert hülye. Biztos nem élvezhetne a számba, ha utána nem lenne hajlandó megcsókolni.
mielôtt ilyen büszkén vállalod h kocsiban szopsz, elárulom egy fiunak dicsôség..és már jó nagyokat röhögtek rajtad a haverjaival, neked meg cink..nagylány! :DDD
Mi a fene bajotok van a kocsiban szopással? :S
15 évesen még én sem érteném az összefüggést... na jó, de. Jó gáz, hogy ez még kérdés számodra. Ez nem áll össze a buksiban, de a pipa, az megy, hadd gratuláljak! Valószínûleg nem azért tart, hogy csókolgasson, hanem mert kocsiban pippantod le, és még büszke is vagy a tudományodra.
Gyönyörûen meg látszik, hogy a szexet a nagy többség pornófilmbõl tanulta, hogy mit kell csinálni a lánnyal!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!