Találatok a következő kifejezésre: Miért nem be Pedig (104 db)

A komar motoromon be van állítva a gyújtás, vagy egy kis utógyújtása, a karbit most fújtam át! Miért nem pörög ki? kb vagy egy 4-5 húzásra kipörgött utána pedig nem tud kipörögni, de miért?

Legjobb válasz: Minek van neki utógyújtása? Persze, hogy úgy nem pörög fel, ha felsõ holtpont után gyújtod be az üzemanyagot. Állísd be rendesen a gyújtást, holtpont elõtt talán 2 mm körül. (nézd meg mennyit írnak gyárilag)

Minek van neki utógyújtása? Persze, hogy úgy nem pörög fel, ha felsõ holtpont után gyújtod be az üzemanyagot. Állísd be rendesen a gyújtást, holtpont elõtt talán 2 mm körül. (nézd meg mennyit írnak gyárilag)
Elõgyújtás kell neki. FHP-tól visszafelé mérjél 1, 5 mm-t kb, azzal nagyjából jó lesz. Úgy mérd, hogy gyertya ki, beletolod a sublert, megméred, hogy FHP-n milyen mélyen van a dugó, majd hozzáadsz 1, 5 mm, t rögzíted a sublert, visszatolod a gyertyanyílásba, forgatsz vissza a motoron fél fordulatot, majd megint elõre, amíg nem ütközik fel a subleren. Oda állítsd a gyújtási idõpontot.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat de nem ezek voltak a gondok hanem a fõtenge éket valahogy elbazta a lendkerek és a lendkerek így mindig csúszott...

Miért nem megy be Mudi kutyánk az előző kutya által lakott házba, pedig kitakarítottuk, fertőtlenítettük? Amikor pici korában idehoztuk, akkor bement, de most kint alszik, pedig már hideg van. Mit tehetnénk?

Legjobb válasz:
A Tükör Módszer fb honlapjáról: "Köszönjük a tippet a Kutyaduma központnak! Téli kutyaház tanács: Sokan keresnek meg telente azzal a problémával, hogy a kutya nem használja a házat, hanem az ajtó elõtt fagyoskodik. Elõször is: tegyünk szalmát, vagy forgácsot a házba, nagyon szeretik a kutyák, és ez a legjobb szárazon és melegen tartó. A pokróc, vagy egyéb kutyafekhely azért nem ajánlatos fagyos idõben, mert a kutya bemegy a házába vizesen, havasan, az a víz átfolydogál róla a pokrócra, majd a kutya kimegy a házból, a vizes pokróc pedig megfagy. Ez pedig télen nem szerencsés. Tudom, a szalma elég szemetes, mert a kutya mindig kihord a bundájával egy kicsit, de ez csak takarítás kérdése. A lényeg, hogy a kutya ne fázzon. Másodszor: általában a kutyaház rossz elhelyezésével van a probléma. Ha a házából fekve nem látja a fontosabb helyeket (pl.:bejárati ajtó), akkor igen, inkább megfagy a lábtörlõn. Azt szoktam javasolni, kell csinálni egy teszt éjszakát, amikor a kutyaházat betesszük a bejárati ajtóval szembe kb 1-2 méterre. Ha a kutya bemegy, akkor ez a gond, és akkor lehet agyalni, hova kerüljön a házikó. Általában úgy szokták megoldani, azok a tanítványaim, akiknek szép kertjük, vagy teraszuk látványába belerondít a kutyaház, hogy télen (amikor keveset vannak kint a kertben/teraszon) közel hozzák a házat, nyárra pedig, hátrébb viszik. ... persze a lelkesebbek beinvitálhatják a lakásba az ebet"

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A Tükör Módszer fb honlapjáról: "Köszönjük a tippet a Kutyaduma központnak! Téli kutyaház tanács: Sokan keresnek meg telente azzal a problémával, hogy a kutya nem használja a házat, hanem az ajtó elõtt fagyoskodik. Elõször is: tegyünk szalmát, vagy forgácsot a házba, nagyon szeretik a kutyák, és ez a legjobb szárazon és melegen tartó. A pokróc, vagy egyéb kutyafekhely azért nem ajánlatos fagyos idõben, mert a kutya bemegy a házába vizesen, havasan, az a víz átfolydogál róla a pokrócra, majd a kutya kimegy a házból, a vizes pokróc pedig megfagy. Ez pedig télen nem szerencsés. Tudom, a szalma elég szemetes, mert a kutya mindig kihord a bundájával egy kicsit, de ez csak takarítás kérdése. A lényeg, hogy a kutya ne fázzon. Másodszor: általában a kutyaház rossz elhelyezésével van a probléma. Ha a házából fekve nem látja a fontosabb helyeket (pl.:bejárati ajtó), akkor igen, inkább megfagy a lábtörlõn. Azt szoktam javasolni, kell csinálni egy teszt éjszakát, amikor a kutyaházat betesszük a bejárati ajtóval szembe kb 1-2 méterre. Ha a kutya bemegy, akkor ez a gond, és akkor lehet agyalni, hova kerüljön a házikó. Általában úgy szokták megoldani, azok a tanítványaim, akiknek szép kertjük, vagy teraszuk látványába belerondít a kutyaház, hogy télen (amikor keveset vannak kint a kertben/teraszon) közel hozzák a házat, nyárra pedig, hátrébb viszik. ... persze a lelkesebbek beinvitálhatják a lakásba az ebet"
az elõzõ kutya ott halt meg?
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ kutya nem ott halt meg, de az azelõtti kb 4 éve ugyanebben a kenelben, de nem a házban. Annak a kutyának nem ez volt a háza.
A kérdező hozzászólása: A kutya jól rálát a bejáratra, kapura, ajtóra. A szalmával megpróbálkozunk. Köszönöm a választ.

Ha be zselézem a hajam miért nem maradnak egyenesek a hajszálak miért göndörödnek be mire megszáradnak pedig nem vagyok göndör szerintetek mit csináljak vele?

Legjobb válasz: A hajszálas higrométerek a nedvesség változására a hosszúságuk módosulásával reagálnak. A szõke nõi haj hossza és a relatív nedvességtartalom között a kapcsolat logaritmikus, s léghõmérséklet függõ. Ha a páratartalom 0-ról 100%-ra nõ, akkor a hajköteg hosszúsága mindössze az eredetinek 2,5%-ával nyúlik meg. Olcsó mûszerek, hibájuk nagy, folyamatos kalibrációt igényelnek. Magyarul nyúlik a hajad ha vizes lesz. Van valami hajápoló szer, ami ezt kiküszöböli valamelyest. És hajlakkot használj, akkor nem göndörödik be.

A hajszálas higrométerek a nedvesség változására a hosszúságuk módosulásával reagálnak. A szõke nõi haj hossza és a relatív nedvességtartalom között a kapcsolat logaritmikus, s léghõmérséklet függõ. Ha a páratartalom 0-ról 100%-ra nõ, akkor a hajköteg hosszúsága mindössze az eredetinek 2, 5%-ával nyúlik meg. Olcsó mûszerek, hibájuk nagy, folyamatos kalibrációt igényelnek. Magyarul nyúlik a hajad ha vizes lesz. Van valami hajápoló szer, ami ezt kiküszöböli valamelyest. És hajlakkot használj, akkor nem göndörödik be.

Miért nem enged be a firefox a router admin felületére? Azt írja incorrect password, pedig tuti jól írom be. Másik böngészővel beenged, csak a firefox nem. Eddig működött rendesen.

Comodo Firewall-t használok, és MSE-t. Win 7 64bit Itt minden rendben van

Legjobb válasz: Próbáltam a firefoxot csökentett módban kiegészítõk nélkül futtatni, de úgy sem engedett be.

A kérdező hozzászólása: Próbáltam a firefoxot csökentett módban kiegészítõk nélkül futtatni, de úgy sem engedett be.
A kérdező hozzászólása: Megvan a hiba... Firefoxban: Eszközök>Beállítások>Adatvédelem>Követés>Nem akarom, hogy a webhelyek kövessenek. Innét ki kell venni a pipát, és jó is.

Miért nem kapcsol be az LCD monitor? Mintha nem kapna áramot pedig kábelből jön ki áram mert ha tápra rádugom ugyanúgy bekapcsol. Hiába nyomkodom de nem világit és nem is jön be a kép.

Tegnap este még azt használtam de reggelre nem kapcsolt be (égett szagot nem éreztem szerintem nem égett le)

Legjobb válasz: nézd meg az összes dugot jól be vna e nyomva, gépbe monitorba mindenhol ha minden jó akk sajna bekrepált :(

nézd meg az összes dugot jól be vna e nyomva, gépbe monitorba mindenhol ha minden jó akk sajna bekrepált :(
És a nõk csak úgy tiltakoznak, ugye??
Ha valakinek csak a szexre kellenék, mit bánnám én, hogy mennyire és miért sértõdik meg, ha elutasítom.
"A nõk nem hajtanak az ilyen pasikra, az ilyenek találják meg a nõket." Lehet hogy te nem hajtasz az ilyen pasikra, de vannak nagyon sokan akik az ilyenekre hajtanak. Õk általában túl buták ahhoz hogy felfogják hogy milyen pasikat kell kerülni, õk csak a sportos, jóképû, szívdöglesztõ külsejû pasikat látják és csak értük nedvesedik a bugyi...
Így van, megérdemlik a nõk, igazából "õk fõzik maguknak" :) Ha nem így állnának hozzá a pasikhoz és ha nem csak a "nyilvánvalóan csak megdugni akar" pasikra tapadnának akkor eseteg nem használnák ki õket... :)
ilyenkor azért örülök, hogy van aki helyettem is törleszt a csodálatos nõi nemnek... semmivel sem vagytok jobbak, sõt...
Ez nem igaz! Néha fõzni és takarítani is kellenek! :D
Én úgy vagyok vele h valóban csak azért kéne barátnõh megdugjam.Igazából másra mire, ha barát kell 100% jobbat találok a saját nememben(hasonló érdeklõdési kör, nem undorodik bizonyos dolgoktól, nem nyavajog és nem kell neki semmit vennem)Lehet én gondolkodom csak így.Lehet mert még fiatalabb vagyok, de ez a véleményem. 18/f
Mert csak arra jók.
igen szoktam szidni a nõket egy anoním oldalon, mert ahogy felment bennem a pumpa! attól függetlenül sosem viselkedem egy nõvel bunkón. és képzeld rendesnek tartom magam, nem fényezésbõl -mi hasznom lenne belõle egy anoním oldalon?- de lányok is mondták már. ugye mindenki a saját tapasztalataiból indul ki. az enyémek sajnos rosszak. mert addig simán jó vagy amíg rosssz kedve van, akkor jó elbeszélgetni valakivel értelmesen. aztán persze ugyanolyan sz*ar genny alakot választok mint aki azelõtt átvert... és nem beképzelt, könnyû vérû lányról beszélek, hanem egy teljesen normálisról. csak valahogy a nõknek mindig az kell aki nagyobbat mond mint aki-ami, aki a feketét is szürkének állítja be, aki az elsõ perctõl megígér mindent csak ép nem tartja be, aki tudja és szeret is taktikázni. és amikor jönnek ezek a kérdések... hát... talán oda kellene figyelni, hogy kivel-mivel. mert ígérni a legszegényebb is tud...
"Héhaver, akkor mi nõk mit mondjunk, amikor naponta akad egy-két aranyos pasi, aki lehordja az egész nõi nemet?" Vajon miért akad az az egy-két aranyos pasi? Talán ezért: "[a genny alakok] sza*rba se vesznek csak etetnek a kamu dumával. aztán meg lehet sírni egy rendes srácnak, hogy jajj jajj..." Mert egy rendes srác nálatok csak a lelki szemetes szerepét töltheti be...
"Mert egy rendes srác nálatok csak a lelki szemetes szerepét töltheti be..." ott a pont.
19:42 Nekem meg ez a "rendes srác" jön ki már a könyökömön. Általában azok nevezik magukat rendes srácnak, akik folyamatosan szenvelegnek, szidják, lenézik a nõket, de a többi pasit is a világot, állandóan haragszanak a világra, mindenkiben és mindenben a hibát keresik... ha õk a rendesek, akkor kik a bunkók?
látszik hogy te még csak olyan pasikkal találkoztál, akik meximum eljátszották neked a rendeset. de (saját magamból kiindulva) nem mind olyan.
attól még lehet valaki jó pasi, akár menõ is, hogy nem macsó és nem fektet le minden nõt nem kell papucsnak se lenni ahoz, hogy valaki rendes, szorgalmas pasi legyen sok nõ sír hogy jaj a pasi csak kihasználja, csicskának tartja, közben meg ha takarít, meg lesi minden szavát, akkor meg a nõk lenézik õket, mondván hogy papucs, a nõnek nem ciki ha rabszolga, meg úgy is viselkedik, de a pasinál ciki ha segít azaz egybõl papucs lesz mi? Nem csak a pasik használják ki a nõket, és nem a farkon mint nemi szerven múlik a szex mánia, a nõknek pinájuk van, és az is ugyanúgy kívánja a szexet, ez nem nemtõl függ, hanem egyéntõl, és igaz h van ak émiában valami, illatanyagok hormonok, mert az befolyásolja az érzelmeket, a viselkedést, és tényleg le tud nyûgözni egy egy nõi meg pasi illat, de ez kevés, inkább érzelmileg fog meg mint szexuálisan, illete vegyes. Más szeretkezést kívánni, és más csak az orgazmust kívánni. Pl én csaj vagyok, érzelmileg a pasikhoz vonzódom, vagy a baba arcú pasikhoz, vagy az indián kinézetûekhez, a lényeg hogy érzelmileg heteronak érzem magam, de testileg vegyes, szal jobban élvezem a szexet kukival, viszont ha pornót nézek akkor mégis a nõk látványától izgulok fel jobban, de csak pornónál pl az nem izgat annyira ha egy nõ szopik egy dákót, de az már igen, ha egy nõ vagy egy pasi kinyal egy puncit lehet azért mert azt képzelem hogy én vagyok ott, velem csinálják azt nem érdekel olyankor az érzelem, sem a csaj arca, sem az hogy nagy e a melle, vagy kicsi, akkor a punci érdekel a súrlódások, ez a csajokban is benn van nem csak a pasikban, attól hogy valaki szereti a szexet még nem kell hogy mindig mással csinálja, vagy hogy alkalmi kapcsiba menjen bele, vagy megcsalja a párját, szerelmesen is jó a szex, pasiknak is van szívük
"Héhaver, akkor mi nõk mit mondjunk, amikor naponta akad egy-két aranyos pasi, aki lehordja az egész nõi nemet? Ez oda vissza megy ám." - Ez az égvilágon semmiben sem cáfolja azt, amit leírt.
Azert van mert a legtobb no aranytalanul magasra teszi a mercet. Ferfiaknal van a nemkell, az arraeppjo es a veleakaroklenni kategoria. Noknel van a nemkell, az eltudokkepzelnivelevalamit es az akarkiishasznalhatmertnagyonbejon kategoria. Mivel az atlagos ferfi egyaltalan nem esik bele ezutobbiba, igy ha nyiltan csak szexre hajt, akkor nem rughat labdaba. Tehat ha a nonel a masodik kategoriaban van, akkor ahhoz hogy "legyen valami", el kell vele hitetni, hogy tobbet is akar a notol. Pedig nem. Ennyi.
Héhaver, akkor mi nõk mit mondjunk, amikor naponta akad egy-két aranyos pasi, aki lehordja az egész nõi nemet? Ez oda vissza megy ám.
EZ AZ EGÉSZ CSAK KÉMIA.
igen felment a pumpa, mert akármennyire is szeretem ezt az oldalt a tököm ki van már azzal, hogy folyton sz*arozzák a férfiakat, hogy csak a farkuk után mennek! persze amikor hónapokig keresem egy lányt társaságát és udvarolok neki -egyedül csak neki- akkor meg hülye bu*zi vagyok, mert még arra sem képes, hogy rendesen elutasítson. persze egyszer így- egyszer úgy viselkedik veled, egyszer odajön egyszer nem, egyszer odahív utána meg csodálkozik hogy ezt jelnek veszem... és amikor neked rosszul esik, hogy semmibe vesznek akkor meg csodálkozik, hogy nem ért téged!!!??? kur*vára megérdemlitek a kétszínû genny alakokat akik sza*rba se vesznek csak etetnek a kamu dumával. aztán meg lehet sírni egy rendes srácnak, hogy jajj jajj...
félre értesz vmit kérdezõ. nekem azok a csajok kellenek szexre, akik jól néznek ki, de segghülyék vagy ringyók. azokat jól ki is használom. 21F
Nekem nem csak a szexre kellene barátnõ még sem akar velem senki járni.Jó mi? Sokat érek vele... 20f
A kérdező hozzászólása: Látom, writeonly üzemmód megy itt. :D A nõk nem hajtanak az ilyen pasikra, az ilyenek találják meg a nõket.
A kérdező hozzászólása: Hú de felment valakiben a pumpa. :D
A tökéletes nõk nem csak szexre kellenek! Viszont azokat a nõket, akik nem felelnek meg a párválasztás kritériumainak de jól néznek ki még akkor is bármikor megdugnánk, ha amúgy nem akarnánk vele hosszútávon kapcsolatot. Amúgy meg a lelkület nem látszik elsõre, a szexi külsõ, viszont azonnal! Nyilván hogy azzal foglalkozunk ami a szemünk elõtt van!!!

Miért nem adja be a válást, pedig én már felajánlottam, hogy a felét kifizetem vagy beadom csak az anyakönyvi kivonatot küldje el?

Már lassan három éve külön vagyunk a gyermek 18 éves én semmit nem kérek tőle anyagilag felajánlottam , hogy közös megegyezéssel váljunk el .Esetleg vár valaminek az elévülésére mi az oka ennek ?

Legjobb válasz: Add be Te a válást Anyakönyvi kivonatot kérhetsz a házasságkötés helye szerinti anyakönyvvezetõtõl.

Add be Te a válást Anyakönyvi kivonatot kérhetsz a házasságkötés helye szerinti anyakönyvvezetõtõl.
07:09-es: "Tényleg, mi van akkor ha egy pasi nem hajlandó válni és még az anyakönyvi kivonatot is széttépi cirkuszkor? Ilyenkor mit lehet csinálni?" 1. a váláshoz nem kell a másik fél beleegyezése, annyi elég, hogy az egyik fél nem érzi jól magát a házasságban. 2. Az anyakonyki kovonat csak egy papir, ha valamelyik széttépi, vagy elvész, az anyakönyvi hivatalban 2000 ft illeték befizetése után adnak másolatot. 3. A válókereset beadásához elég az egyik fél is. Ha a másk el sem jön a tárgyalásra, akkor is kimondják a válást.
Hát, ha három év alatt 2000 Ft nem tudott összegyûlni, akkor a 30 ezres válás szerintem nyugdíjaskorodban reális.
Akkor a feleség fogja magat, bemegy az anyakonyvi hivatalba 2000 forint illeték bélyeggel, kikero a másolatot es mint felperes beadja a bontó keresetet.
Anélkül is be adhatod, majd felszólításnak hiánypótlásra. De ha nincs 3000 a másolatra - ami egyebkent csak 2000, - akkor hogy fizeted ki a valoper költségének felet, ami 15000?
Na es te miért nem adod be?
3 kamu:DD
Tényleg, mi van akkor ha egy pasi nem hajlandó válni és még az anyakönyvi kivonatot is széttépi cirkuszkor? Ilyenkor mit lehet csinálni?
A válás felét kifizeted, de nincs 3000 forintod a házassági anyakönyvi kivonat pótlására????
Elég egyértelmû kedves kérdezõ, hogy itt valami susmus van. Egyszerûbb lenne leírnod, mi a helyzet valójában, anonym oldal, nem értem, mit kell titkolózni.
Ha nem kérsz tõle anyagilag semmit, akkor miért érdekel a külföldi fizetésének a fele?? Nem logikus sehogysem. Egyébként is 18 éves gyerekre már nem gyerektartás jár, hanem rokontartás, ha megérdemli. De már 2 éve külön vagytok, akkor mit szeretnél? Ezt a kérdést fordítva is fel lehet tenni! Te mire vársz ? Jogilag házasok vagytok még, és max fél évre itélnék meg visszamenõleg a gyerektartást, nem 2 évre.
Kulfoldi keresetnek soha nem a felet kapnad hanem a kulfoldi szakma magyar megfelelojenek a berenek a felet. Az elet kulfoldon draga. Jol jarna minden elvalt anya ha havi 600 eu kapna azonnal otthon maradna a gyerekekkel es eltartatna magat az ember meg nyomorogna kulfoldon. A gyt visszamenoleg max 2evre itelheto meg de soha nem a kulfoldi kereset fele.
Lényegtelen hogy õ akar e válni, nem kell a beleegyezése!
Nem. Miért tenné? Az, hogy ne adjátok be a válást, azt jelenti, hogy nem akartok válni. 2000 Ft egy anyakönyvi kivonat. Ha erre nincs pénzed, akkor a válásra sem lesz.
De ha nem kérsz tõle semmit, akkor ez sem lehet gond.
A kérdező hozzászólása: A kérdésem inkább arra irányult van e olyan , hogy ha a bíróság megítél valamit nekem , akkor idõhúzással én évek múlva elesek tõle . Esetleg ez a cél . Pl : külföldi kereset fele.
A kérdező hozzászólása: Nincs pénzem az anyakönyvikivonatokra
Túl sok tv-t nézel a Magyar jogban nincs elévülés, nem számit ki adja be a vállást, akar e vállni az egyik fél vagy sem, ha az csak te mész el a tárgyalásokra akkor is elválasztanak. A házaság alatt szerzet vagyont osztják meg az elötte meglévõ vagy örökölt pénz, érték tárgyak külön vagyonak számitanak nem osztoztok rajta. Ha asszonytartásra gondolsz nálunk ilyen nincs rokontartás létezik. Ezt az exed csak speciális esetekben kaphatja pl ha leszázalékolták és minimális segélybõl él. A nagykorú gyerek saját jogán kérhet rokkontartást ha nappalin tanul tovább, Ha nem válltok el akkor is kérheti. Egyébként birósági panasznapon kérhetsz ingyenes jogi tanácsot.

Miért nem tudom törölni a freemail fiókomat? Csak a jelszót kéri, de azt írja ki, hogy hibás jelszó, pedig jól írom be.

Legjobb válasz: próbáld meg itt: http://www.freemail.hu/szimpla/fmszimpla.php?status=ok (a normál, freemail, sokat szar*kszik, az utóbbi 1-2 évben!) ha itt sem megy: 1. be van kapcsolva a Caps Lock 2. mégsem jól emlékszel a jelszavadra (elfelejtettem a jelszavam: kérj jelszóemlékeztetõt... 3. vlaki feltörte a fiókod, és megváltoztatta a jelszavad... (vedd fel a kapcsolatot a freemail üzemeltetõivel, bár a 3. lehetõség esetén, VÉGLEG búcsút mondhatsz a fiókodnak, és a benne lévõ leveleknek)

próbáld meg itt: http://www.freemail.hu/szimpla/fmszimpla.php?status=ok (a normál, freemail, sokat szar*kszik, az utóbbi 1-2 évben!) ha itt sem megy: 1. be van kapcsolva a Caps Lock 2. mégsem jól emlékszel a jelszavadra (elfelejtettem a jelszavam: kérj jelszóemlékeztetõt... 3. vlaki feltörte a fiókod, és megváltoztatta a jelszavad... (vedd fel a kapcsolatot a freemail üzemeltetõivel, bár a 3. lehetõség esetén, VÉGLEG búcsút mondhatsz a fiókodnak, és a benne lévõ leveleknek)
A kérdező hozzászólása: hát elég különös eset, mert amikor törölni akartam, akkor ugye be voltam lépve a jelszavammal a fiókba, de a törlésnél már kiírta, hogy hibás jelszó, most már be sem enged lépni... Tudja itt valaki, hogy ez mitõl lehet?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!