Találatok a következő kifejezésre: Miért nem barnulni (2 db)

Miért nem akar barnulni a lábam? 4szer voltam 3percet és 2szer 6percet állószoliban 1, 5hónapon belül.... A lábam egyáltalán nem akar barnulni. Mit csináljak hogy ott is fogjon a szoli? Fehérbőrű vagyok.

Legjobb válasz: Ahova én járok szoliba ott lehet kapni direkt lábra külön szolikrémet, mert sok embernek, köztük nekem is, nehezen barnul a lábuk :(

Ahova én járok szoliba ott lehet kapni direkt lábra külön szolikrémet, mert sok embernek, köztük nekem is, nehezen barnul a lábuk :(
A kérdező hozzászólása: Sokba kerül az a krém?Ahova én járok, az egy welness-szalon, csak van ott 1szoligép...tehát nem hinném hogy ott lehet kapni ilyet...:(
Hát ott ahol én járom asszem 450 volt, de az kb 3 használatra elég a szolis csaj szerint. Egyébként Wesselényi utca és a kazinczy utca keresztezõdésénél van az élelmiszerrbolt mellett.
A kérdező hozzászólása: köszi!
hát, nekemis ugyanez a problémám! a lábam fehérebb mint a többi részem, én is állóban voltam kétszer 4 percet eddig.Rejtély...
asználjatok önbarnítós testápolót. elég, ha csak a lábatokra. hidratál, sokáig eltart, és még barnít is. régen én is csak a lábszáramra használtam. és szerintem akkor a nap is jobban megfogja, de ezt lehet, h csak beképzelem...:)

Keleti tuját ültettem de egy hét után elkezdett barnulni kivülről befelé, miért? Talán nem elé sok vizet adtam neki!

Legjobb válasz: Beiszapoltad a gödröt ültetéskor? Elég nagy földlabdával ültetted? Nem potyogott le a föld a gyökérrõl? A nyitvatermõ növények jellemzõje, hogy a gyökerek önállóan nem képesek felvenni a vizet és tápanyagokat. Fonalas gombákkal élnek szimbiózisban. Ha ezek sérülnek, vagy kiszáradnak, akkor hamarosan a fenyû, ill. tuja is pusztul.

Beiszapoltad a gödröt ültetéskor? Elég nagy földlabdával ültetted? Nem potyogott le a föld a gyökérrõl? A nyitvatermõ növények jellemzõje, hogy a gyökerek önállóan nem képesek felvenni a vizet és tápanyagokat. Fonalas gombákkal élnek szimbiózisban. Ha ezek sérülnek, vagy kiszáradnak, akkor hamarosan a fenyû, ill. tuja is pusztul.
A keleti tuja jó szárazságtûrõ, de ültetés után azért nem árt locsolni. Ha földlabdásként vetted, akkor lehet, hogy egyszerûen nem volt iskolázva, azaz a termelõ cseszte el, ilyenkor nyugodtan reklamáld meg, ki kell cserélniük. Az is lehet, hogy csak ültetési sokkot kapott, azt idõvel ki szokták heverni. De így mindenki csak találgatni tud, ha egy képet tudnál feltenni, talán könnyebb lenne mondani rá valamit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!