Találatok a következő kifejezésre: Miért nem azok a kérdések, amikben (51 db)

Miért nem törlődnek azok a kérdések, amikben hemzsegnek a helyesírási hibák, ha egyszer ki van írva, hogy "Ügyelj a helyesírási hibák elkerülésére! "?

Legjobb válasz: Attól még, hogy valaki nem tud helyesen írni lehet olyan kérdése ami fontos számára, és amire nagyon szeretné tudni a választ. Nem lenne igazságos, he emiatt törölnék az illetõ kérdését.. Szerintem.

Attól még, hogy valaki nem tud helyesen írni lehet olyan kérdése ami fontos számára, és amire nagyon szeretné tudni a választ. Nem lenne igazságos, he emiatt törölnék az illetõ kérdését.. Szerintem.
aZÉRT mert gép nem ellenõrzi a gazdáknal pedig nem lenne kedve ilyen apróságokkal foglalkozni. Ha a válasz válaszol a kérdésre nekem akkor mindegy.
A kérdéseket rendszeresen átvizsgálják a moderátorok, és a durvább helyesírási hibákat, magyartalanságokat, elgépeléseket kijavítják - legalábbis a kérdésben. Persze a moderátorok nincsenek itt mindig, ezért az új kérdésekben még hemzseghetnek a helyesírási hibák, mert még nem néztük át õket. Helyesírási hiba miatt kérdést nem törlünk. Egyébként ez a kérdések 98%-át érinti.
miért töröljék? 1.a lényeg a kérdezõ kérdésén van, egyelõre!!!! 2.másodlagosság a helyesírás itt, de szerintem neked nem, mert vagy már tucatszor teszed fel itt a kérdésedet. -ha nagyon zavar akkor hagyd el ezt a helyet, és ne bosszankodj tovább, - lépj már túl ezen a dolgon, és a lényegre koncentrálj
ez hülyeség. attol mert valakit vagy rosszul tanítottak meg vagy mert még fiatal, attol nem lehetnének kérdései? Már boccs, de nem vagy 100-as ha ezen múlnak neked a dolgok. és ha gyereked lessz vay van, akkor kidobod, mert valamit a háziban elrontott?? pff, az ijen embereket kéne törülni akik, azt hiszik, hogy a világnak tökéletesnek kell lennie. nem kell, hogy az legyen.
eggyetértek ne töröjjenek senkit amiatt hogy rosz a hejesirássa atól még irhat értelmes dolgokat. és szerinted inkáb legyen terhes 12évesen csak amiat mert itt törölték a kérdését a rosz hejesirása mijatt, és nem kapot válasszt? rádásul vanak diszleksziás emberek is meg alacsonyab mûvelcségûek az õ problémájuk nem lehet fontos? csak a bölcsészeké? elég nagy bekébzelt stréber lehecc. amig olvasható semmi gond nincs vele. háháhá. csakazértis:)
Mert mi szegény földi halandók is szeretnénk feltenni a kérdéseinket, akkor is ha nem vagyunk tisztában az összes helyesírási szabállyal. Egyetértek, fontos, hogy tudjon valaki helyesen írni, de nem gondolom, hogy egy ilyen jellegû internetes oldalról ki kellene bárkit is rekeszteni azért mert nem tud... Arra ott van a nyelvtanóra, meg a magyar érettségi, ott az a dolga a tanárának, hogy egyest ajon ha hibázik. De itt hagy tegye fel a kérdését.
Utolsó elõtti! Ha 12 évesen terhes valaki, akkor az az õ felelõssége, õ d*gott 12 évesen, már nem azért...
Nem is a helyesírási hibákkal vagy az elgépelésekkel van a gond, hanem amikor az illetõ nem használ vesszõt, és állandóan rövidít. "mongyátok már meg mikor at ki a miki a elsõ aricsomit?" Ez most egy hülye példa, én találtam ki, de sok ilyen jellegû kérdés van, és amikor megjegyzem, hogy drágám, nem értem, mit szeretnél, lepontoz galádul.

Miért? Válaszokat kérek azokra a kérdésekre amiket nem értek.

Miért nem volt boldog, mikor mindenki azt hitte? Miért sírt titokban és miért nem volt hite? Miért hagyták el őt akiket szeretett? Miért nem érezte, ez nem igaz szeretet? Miért gondolkodott sokat, miért a halálon? Miért könnyezett a sarokban az iskolai bálon? Miért ment el egyáltalán, ha tudta: nem megy vele senki? Talán még mindig... Még mindig tud reménykedni? Miért nem félt attól, hogy egyszer félni fog? Miért emésztette a magány és miért pont akkor, miért pont ott, miért volt az ő fénye oly halvány, s közben hogy-hogy mégis világított? Ekkor volt gyerek. Felnőtt lett. Felnőtt lett, és munkahelyet keresett. De miért érezte,hogy egy marok szorítja szívét, mikor egy koldus előtt megy el és érzi tehetetlen, de nem tudja miért? Miért fogadta be azt az árva kisgyereket, kit az utcán látott és kit a sors megvert? Miért hívta házába a koldust, a koldus miért lopta el mindezután a húst? Miért ment szakadt ruhában munkába? Talán mert minden holmiját a gyermekének adta? Miért rúgták ki, amiért nemes célt vitt véghez? Miért nem értették meg amit... Amit ő sem értett? Miért küzdött nap mint nap állásért és miért küzdött közben a szenvedők ellátásáért? Miért tette, ha magát ezért soha figyelembe nem vette? Öregebb lett. Öreg és fáradt. Mégis próbált élni a mának. Miért ment el régi iskolájába? Miért beszélgetett a sok magányos lánnyal? Miért mesélte el történetét? Miért a fiúknak kiket nap mint nap bántottak és akik nem találtak békét? Miért tudta maga mögött hagyni a múltat? Miért történt, hogy mikor mindent elvesztett is boldog maradt? És miért nem jött rá se ő se senki, hogy miért kell a másikat a verembe vetni? Miért kell bántani, egyedül hagyni? Miért nem kérdez az ember mielőtt cselekszik? És miért? Miért nem kezet fog, hanem verekszik?

Legjobb válasz: Azt gondolom ebbõl tök jó dalszöveg lehetne,bár kicsit monoton és egyhangú,ezen változtatni kellene.Átkéne fordítani angolra, úgy fényévekkel jobban hangzana. Fogalmam sincs miért írtad ezt,így éjfél körül már fárasztani kezd,Ne, inkább ne kezdd!Jó ez így most,hagyjuk.Majd holnap folytatjuk. Na jó éjszakát!

Azt gondolom ebbõl tök jó dalszöveg lehetne, bár kicsit monoton és egyhangú, ezen változtatni kellene.Átkéne fordítani angolra, úgy fényévekkel jobban hangzana. Fogalmam sincs miért írtad ezt, így éjfél körül már fárasztani kezd, Ne, inkább ne kezdd!Jó ez így most, hagyjuk.Majd holnap folytatjuk. Na jó éjszakát!
Jó hosszú kérdõsor... 30 napi estét betöltõ beszélgetés. Mert az ember gyarló. Tele hibákkal. Tele érzésekkel. Remél, bizakodik, néha csalódik. Ez pedig így a jó! Érzések nélkül üres lenne az életünk.
Az elsö fele nagyon tetszik. Az egyik rap számomba pont jo lenne intronak. :)

Miért nem kerülnek a sorrend elejére azok a kérdések, amikre legutóbb válaszoltak? (legalább a megválaszoltjaim között)? Esetleg így van, csak nem veszem észre?

Ez egy fontos dolog lenne az oldal szempontjából, mert bizonyos témákban van 500 kérdés, de lehet, hogy annak csak felére, negyedére lenne szükség. Ráadásul tudnánk, hogy melyik az érdekesebb, miben van a legtöbb válasz. Amikor felteszek egy kérdést, egy oda nem ill? kérdéssel veti össze, hogy hasonló az enyém, tehát ez sem igazán megbízható.

Legjobb válasz: Ugyanezért kérdem én, mi szükség van az összes kérdésre?

Ugyanezért kérdem én, mi szükség van az összes kérdésre?
Egyrészt így azok a válaszok, amiket újonnan írnak ki és nem érkezett még válasz rá, eltûnnének a végére -.-" Másrészt így van, csak nem veszed észre. A megválaszoltjaidnál, ha új válasz érkezik, felugrik az elsõ helyre ...
Így te sem kapnál választ erre a kérdésre =) Elég hülyén fogalmaztam, de a lényeget megérted.
A kérdező hozzászólása: teljesen érthetõ így viszont olyan kérdések is a süllyesztõbe kerülnek amik nagyobb látogatással bírnak mint az újabbak erre is lehetne megoldás, de az elméletekkel nem megyünk sokra. köszönöm a választ.


Miért nem találom itt azokat a kérdéseket amik fenn vannak fuckyeah GYK-n?

Legjobb válasz: Mert azokat nagy valószínûséggel már törölték valami okból kifolyólag.

Mert azokat nagy valószínûséggel már törölték valami okból kifolyólag.
Azok viszont itt vannak amik a kommentvitézen vannak.

Miért nem találom azt a kérdést, amihez többször is hozzá szoltam?

Van egy kérdés amit már csomóan megválaszoltak, de mára eltünt az oldalamról? Lehet hogy törölték, vagy én írhattam olyat, ami miatt nem láthatom a kérdést?

Legjobb válasz: 1.vagyok sztem végleg törölték

1.vagyok sztem végleg törölték
mi volt az?
A kérdező hozzászólása: Szia! Valahogy úgy szólt a kérdés, hogy: Szerintetek ez igaz lehet?... a többit nem tom, egy csaj abortuszról nyomott fel képeket, de durva volt nagyon, én meg rákérdeztem, hogy normálisnak tartja-e magát? meg az ilyet miért nem törli a rendszer? Na másnapra nem találtam a kérdést az oldalamon! Szerinted törölték, vagy csak engem? :-))

Miért törlik automatikusan azokat a kérdéseket amikre igen vagy nem a válasz?

eddig fel lehetett tenni eldöntend? kérdéseket. akkor most miért nem?

Legjobb válasz: Igen.

Igen.
Nem tudom... De például a szabályzatban is benne van, hogy eldöntendõ kérdést nem szabad feltenni, mert nincs értelme, vagy nem tudom. :)
Mert ellent mond a szabályzatnak.
valami nem jo
Ez azért rossz. Nem tehetsz fel eldöntendõ kérdést, mert, hogy abból nem derül ki, hogy mit akarsz. Ez amúgy nem így van, mert sok esetben nagyon is kiderül. Inkább a "melyik szín a kedvenced" típusú kérdéseket kéne szûrni.
Na most nagyon hülyék vagy ennyire unatkoznak.
Van, aki szívesebben kommunikál emberekkel, mint a google szerverével.
Ezeket az embereket nem eletkeptelennek hivom- mert azert megis valahogy megelnek, fizetik a netez vettek egy szamitogepet, tehat a szo nem lenne helyes, ehelyett krealtam egyszer egy illetore ezt a szoosszetetelt: ELETBUTA!!! nah ez is olyan... Am a 2. valasz is nagyon ut... " Elsõ, ennyi erõvel azt is leírhattad volna, h 20 milliárd, ami fejenként 2 milliárdra jön ki. Ez már bonyolultabb lett volna igaz? :) A válasz 0%-ban hasznosnak tûnik. A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad."

A fideszes politikusok miért nem válaszolták meg azt a kérdést, hogy egyetértenek e a különadó mérséklésével? És most vajon miért kell csökkenteni? Egyáltalán miért nem tudják megindokolni azt amire szavaznak?

Feltehetõleg megszavazzák a csökkenétst, annak ellenére, hogy még pont õk voltak azok akik (szerintük aránytalanul magas) megszavazták a választások után.

Legjobb válasz: Mert õk csak bólogató Jancsik, azt teszik, amit OV mond. Forgatókönyv nélkül egyik sem tud válaszolni a kérdésekre.

Mert õk csak bólogató Jancsik, azt teszik, amit OV mond. Forgatókönyv nélkül egyik sem tud válaszolni a kérdésekre.
Brüsszel kaszálta el egy perben. Egyben megállapította hogy az ilyesfajta adó felsõ hatàra 75% lehet. Most annyi lesz.
Éljenek a bólogató jánosok! Büszkék lehetnek magukra!
A kérdező hozzászólása: tegnapelõtt 12:12 És ez 4 évig tartott vagy mi? Ugyanis az elõzõ törvényt még 2010-ben hozták, de a módosítás 2014-tõl él. Még véletlenül sincs ahhoz köze, hogy a fideszesek többet kapjanak, ugye? Persze, tök hihetõ.

A moderátorok miért nem törlik az olyan kérdéseket, amiket már egyszer feltettek, csak az illető lusta volt visszakeresni? Gondolok például a sok Nibiru bolygós meg 2012-es ökörségre.

Legjobb válasz: Néha törlik, néha nem. A véleménynyilvánítós kérdéseknek végül is van értelme, mert más emberek vannak fent, mást válaszolnak. Viszont azok, melyekre csak egy válasz létezik és már egyszer rendesen megválaszolták, tényleg feleslegesek. Pl. nekem is van olyan kérdésem amire kiemelés után se kaptam választ, gondolkozom rajta hogy újra felteszem, mert ki tudja valaha rátalál-e még valaki..

Néha törlik, néha nem. A véleménynyilvánítós kérdéseknek végül is van értelme, mert más emberek vannak fent, mást válaszolnak. Viszont azok, melyekre csak egy válasz létezik és már egyszer rendesen megválaszolták, tényleg feleslegesek. Pl. nekem is van olyan kérdésem amire kiemelés után se kaptam választ, gondolkozom rajta hogy újra felteszem, mert ki tudja valaha rátalál-e még valaki..

Miert van az hogy ha valaki rendes kerdest rak fol arra senki nem valaszol, de ha az a kerdes hogy sarga tangat vegyek fol legkozelebb amikor a kocsiba beszallok es vezeteskozben mikor a duda, arra pl dogivel mennek a valaszok?

Legjobb válasz: Értelmes ember értelmes kérdést tesz föl, majd egy vagy két értelmes válaszból megoldja magában a dolgát. Annak örülj, ha nincs a kérdésedre több mint 10 válasz, mert ha igen, ott bajok vannak. Többnyire azzal aki feltette a kérdést. Akik nagyon sok választ kapnak, általában rettenetesen ostobák, a válaszolók meg gyõzködik, hogy térjen már észhez.

Értelmes ember értelmes kérdést tesz föl, majd egy vagy két értelmes válaszból megoldja magában a dolgát. Annak örülj, ha nincs a kérdésedre több mint 10 válasz, mert ha igen, ott bajok vannak. Többnyire azzal aki feltette a kérdést. Akik nagyon sok választ kapnak, általában rettenetesen ostobák, a válaszolók meg gyõzködik, hogy térjen már észhez.
Mert van, amire nem mindegy hogy ki válaszol és nem is tud minden hülye.
Bunkóság szerintem.
A kérdésekre az válaszol, aki tudja a választ, és sajnos az emberek jobban értenek a tanga divatszínhez, mint az értelmes, lexikális tudást igénylõ kérdésekhez. :(
A kérdező hozzászólása: De most tenyleg ennyre ostobak az emberek?Olyan kerdesek vannak hogy en kerek elnezest.Hihetetlen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!