Találatok a következő kifejezésre: Miért nem azok a kérdések, (352 db)

Miért nem lehet a kérdésre válaszolni, ha azt látjátok a kérdésben, hogy a Jehova Tanúihoz szól?

Feltettem egy kérdést, a Tanúkhoz intéztem, mert csak ?k tudnak rá válaszolni, erre jött mindenféle okos ember, akik elkezdték szidni a Tanúkat, de a kérdésemre bezzeg egy értelmes választ sem kaptam. Talán az els? válaszolóé az. Ha kéritek, belinkelem.

Legjobb válasz: Szia! Én 17 évesen Jehova Tanúja vagyok! már a vallásomba születtem. Szívesen válaszolok a kérdésedre... ha még kiváncsi vagy rá. :)

Szia! Én 17 évesen Jehova Tanúja vagyok! már a vallásomba születtem. Szívesen válaszolok a kérdésedre... ha még kiváncsi vagy rá. :)
Sajnos az emberek jó része még mindig nem tudja kezelni a vallással kapcsolatos érzéseit, ezért ízléstelenkednek! Nem egészen rasszizmus, de súrolja a határait, az pedig ismeretes, hogy kis hazánkban akad bõven!
A vallás választás kérdése, az egyházak pedig intézmények, meghirdetett doktrínákkal. A választásaidért vállald a felelõsséget, ne rasszizmust emlegess!
A kérdező hozzászólása: "A választásaidért vállald a felelõsséget, ne rasszizmust emlegess!" Azt hiszem, te nem értetted meg, mit írt az elsõ válaszoló. Ha X nem olyan vallású, mint Y, akkor Y X-et már kutyába se veszi, csak szidalmazza.
Valószínû, meg tudom válaszolni "azt" a kérdést, ha felteszed.
A kérdező hozzászólása: Nagyon megköszönném!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, sokat segítettél! (Puszta barátságból én is mindig megajándékoztam a barátaimat egy-egy aprósággal.)
kicsit furcsa, hogy az egyébként egészséges szintû nemzeti érzelmet is kiölik belõlük (pl Himnusz) ...

A párom nem tisztel. Nem az a kérdés, hogy miért nem, arra tudom a választ. Hanem mit tegyek, hogy tiszteljen? Min változtassak?

Elrontottam. Mikor megbántott, nem hagytam neki időt arra, hogy kicsit "szenvedjen" és magától bocsánatot kérjen. Hogy észrevegye magát, hogy hoppá megbántottam. Néha magától észrevette, de legtöbbször olyan türelmetlen voltam, nem bírtam várni. Ez odáig fajult, hogy úgy érezte tök mindegy mit csinál velem, én úgyis megbocsátok. Ezek általában azon az idióta facebook-on történtek. Hetente egyszer találkozunk hétvégén, élőben szeret, kényeztet, jól meg vagyunk. Facebook-on meg valamiért nem érzem a törődést, persze, hogy nem mivel interneten keresztül nem is lehet úgy kimutatni, így itt elég sokszor megaláztam magam, hisztiztem.. Nem azt mondom, hogy élőben egyszer sem bántott meg, sokat ivott, de arról leszokott. Sokan felteszik itt azt a kérdést, hogy miért nem tiszteli őket a párjuk? Én tudom, azért mert én sem tiszteltem magam. Ezek után, hogy viselkedjek? Megbánt és komolyan csak annyit kell tennem, hogy várjak amíg keres? És utána? Bocsánatot kér én meg egyáltalán nem vagyok haragtartó, úgyis megbocsátok. Semmi önbecsülésem. Segítsetek légyszi! Főleg férfiak válaszát várnám. Akiknek mondjuk volt/van ilyen barátnőjük. Hogyan viselkedjek nőként? Teljesen elfelejtettem.

Legjobb válasz: Esetleg egy komolyabb megbántás után ne bocsáss meg neki elsõre,és akkor talán észreveszi magát.

Esetleg egy komolyabb megbántás után ne bocsáss meg neki elsõre, és akkor talán észreveszi magát.
A kérdező hozzászólása: mindegy, most szakított. nem tudom ki vagyok..

Hogy lehet elfelejteni egy első, igazi nagy szerelmet, ha a másik nem is tudott róla? (Az ok, hogy miért nem tudta, a kérdés szempontjából teljesen lényegtelen. )

Legjobb válasz: Sehogy. Az elsõ nagy szerelemre emlékezni fogsz mindig. Pont a minap botlottam bele én is az elsõ szerelmembe facebookon, és jóllehet már vagy tíz éve volt, és már rég együtt vagyok párommal, akit imádok, mégis már a fényképére ránézve megjelentek a régi érzések... De a mindennapi életben eszembe se jut. Ehhez kellett jópár év, de más semmi. Várj türelemmel, közhely, de az idõ fogja megoldani ezt a dolgot.

Sehogy. Az elsõ nagy szerelemre emlékezni fogsz mindig. Pont a minap botlottam bele én is az elsõ szerelmembe facebookon, és jóllehet már vagy tíz éve volt, és már rég együtt vagyok párommal, akit imádok, mégis már a fényképére ránézve megjelentek a régi érzések... De a mindennapi életben eszembe se jut. Ehhez kellett jópár év, de más semmi. Várj türelemmel, közhely, de az idõ fogja megoldani ezt a dolgot.
Az elsõ szerelmemet több mint 10 éve ismertem meg. Õ nem tudott róla.. elfelejteni soha nem fogom szerintem, hiába volt párkapcsolatom azóta, mégis sajnálom, hogy az a vonat már elment. Mert mindig bennem van a "Mi lett volna.." érzés, hiszen soha nem derült ki, milyenek lettünk volna együtt.
Egy új szerelem segít próbáld tudatositani hogy ez csak egy plátói szerelem és te nem egy adott személyt szeretsz csak az álomképét ami mindig tökéletes, ha nem tudot róla nem volt köztetek intim visszony így nem is alakithatsz ki reális képet.
A kérdező hozzászólása: Illetve ha elfelejteni nem, de elhomályosítani hogy lehet? Minden percben csak Rá gondolok, mindenkiben Õt látom, az Õ hangját hallom... hiányzik! :'(
Ha nem is tudott róla, akkor talán még könnyebb, mivel nem volt reális. Egy reális kapcsolat sokat segíthet. Alapjáraton pedig az idõ és a távolság.
Ezesetben egyáltalán nem beszélünk igaz, nagy szerelemrõl. Ez csak plátói szerelem
Sehogy. Valami magasabb szemelyisegérettsegi fokra jutsz majd el 5 vagy 35 ev mulva, amikor egsze mas vilagnezeted lesz mar, atertekelodik Benned a szeretet fogalma is, és akkor mar nem fog érdekelni ez a fajta szeretet, mert mar mas érzelemcsomagot fogsz szeretetnek tartani. Addig csak ra fogsz gondolni mindig, mindne korulmenyek kozott.:) Nem tudsz neki szolni? Legalabb reszben megélhetnéd, atadhatnad ezt a szeretetet mondjuk a verbalis kimondása által. Vag e-maileket irni, vagy kozossegi oldalon kommunikalni vele?
Én találkoztam vele nem rég és magamban kacagtam, hogy sokszor gondoltam rá, pedig meg se közelíti a mostani páromat.Aztán pár hét múlva megint eszembe jutott, és megint idealizálva.Nekem az a fiatalkori hevesség hiányzik.
Ha az érzést még mindig ugyanolyan intenzitással érzed, akkor ott azért van más is... de azt, hogy vkit szerettél, nem fogod elfelejteni soha. Mondjuk nálam tök érdekes volt, mert egyik osztálytársamba voltam belezúgva két évig, persze nem is tudta, hogy bele vagyok zúgva, teljesen külön világ voltunk (én visszahúzódó "stréber", õ szókimondó, vagány hangember)... aztán egyszercsak kiszerettem belõle. Ma már egyébként örülök, hogy nem jöttünk össze, mert én is rengeteget változtam (mármint még mindig visszahúzódó vagyok, szval nem abban, hanem kinyílt a szemem egy csomó dologban), belõle meg vki olyan lett, akinek a stílusát ma már nem értem és túl sok és sztem paraszt is. Mondjuk lehet, hogyha nem láttam volna még 6 évig, hanem megmaradt volna úgy magamban, mint amikor még bele voltam esve, akkor nem halványult volna el az emlék... de még mindig megvan, emlékszem, hogy amikor elõször tett fel nekem egy kérdést, akkor olyan hevesen dobogott a szívem, gogy csak na :P...

Miért tesznek fel az emberek idióta kérdéseket? Miért nem használják a világ legnagyobb vagy akár magyar keresőmotorjait? (google, yahoo, altavista, stb. )

Legjobb válasz: mert örülnek, h sok választ kapnak mert lusták mert legyen látogatója az oldalnak mert unatkoznak mert idióták és Te tettél már fel kérdést? és az idióta volt? és miért tetted fel? És ez nem idióta kérdés? és ez nem idióta válasz, amibõl kérdések lettek? és és és és

mert örülnek, h sok választ kapnak mert lusták mert legyen látogatója az oldalnak mert unatkoznak mert idióták és Te tettél már fel kérdést? és az idióta volt? és miért tetted fel? És ez nem idióta kérdés? és ez nem idióta válasz, amibõl kérdések lettek? és és és és
na és ha te beírnád ezt a kérdést a google-be kapnál rá megfelelõ választ? na ezért :) )
:D Egyetértek. De te is körülnézhetnél mielõtt kiírnád a kérdésedet. Ha jól emlékszem nem is egy ilyen kérdés van itt a gyakorikérdéseken.
A kérdező hozzászólása: Mielott leoltasz nezd meg hogy hogy van felteve a kerdes pontosan.
A gyk-n is volt már több ilyen kérdés. Egyébként meg miért ne?
a ranglistában az is számít h hány kérdést tesznek fel na meg unatkoznak

Miért nem törlődnek a megválaszolatlan kérdések az oldalról?

Van olyan kérdésem, ami nincs megválaszolva, de már negyed éves, s senki se fog 25 oldalt visszalapozgatni a különböz? témákban, s ha esetleg újra feltenném, akkor talán érkezne rá válasz, ha nem, akkor pedig nem lassítaná az oldalt.

Legjobb válasz: Mert mindig van rá esély, hogy épp most fogják megválaszolni. Az oldalon lehet szûrni megválaszolatlan kérdések szerint is, illetve ezek a kérdések külön kategóriát képeznek hírlevelünkben is, arra buzdítva az olvasókat, hogy válaszoljanak rá. Így bármikor jöhet rájuk válasz, ha mégsem, akkor nagyon nehéz kérdés lehet. Te magad írtad, hogy ezek a 25. oldalon vannak már, és nem is találkozol velük, akkor nem értem, hogy miért zavar.

Mert mindig van rá esély, hogy épp most fogják megválaszolni. Az oldalon lehet szûrni megválaszolatlan kérdések szerint is, illetve ezek a kérdések külön kategóriát képeznek hírlevelünkben is, arra buzdítva az olvasókat, hogy válaszoljanak rá. Így bármikor jöhet rájuk válasz, ha mégsem, akkor nagyon nehéz kérdés lehet. Te magad írtad, hogy ezek a 25. oldalon vannak már, és nem is találkozol velük, akkor nem értem, hogy miért zavar.
Egyébként meg ezeknél a kérdéseknél is lehet nagyon sok e-mailre feliratkozó, akik csak úgy értesülnek arról, hogy válasz érkezett, ha a kérdés megmarad, és nem új nyílik helyette.
A kérdező hozzászólása: Így már értem. Köszönöm.

Azt a kérdést miért lehet itt feltenni, hogy:"mi magyarok miért vagyunk ilyen rasszisták? "De azt miért nem hogy mi zsidók miért vagyunk ilyen rasszisták?

Ugyanis az els? kérdés egész régóta él míg a második 1 napot sem lehetett fent:)

Legjobb válasz: Ja-ja. Nem írok sokat úgyis törlik a kérdést. A múltkor is mire befejeztem volna a választ, már törölték is. H.ülyét kaptam.

Ja-ja. Nem írok sokat úgyis törlik a kérdést. A múltkor is mire befejeztem volna a választ, már törölték is. H.ülyét kaptam.
azért mert a szent zsidókra nem szólhatsz egy rossz szót sem mert õk isten kiválasztott népe mindenki más csak féreg a földön te is nyomrult gój rabszolga (remélem értitek az iróniát)
hát, tudod, mert Magyarországon vagyunk :) :(
A kollektív hit biztonságának féltse nem rasszizmus
naná, hogy... :) ):)

A fideszes politikusok miért nem válaszolták meg azt a kérdést, hogy egyetértenek e a különadó mérséklésével? És most vajon miért kell csökkenteni? Egyáltalán miért nem tudják megindokolni azt amire szavaznak?

Feltehetõleg megszavazzák a csökkenétst, annak ellenére, hogy még pont õk voltak azok akik (szerintük aránytalanul magas) megszavazták a választások után.

Legjobb válasz: Mert õk csak bólogató Jancsik, azt teszik, amit OV mond. Forgatókönyv nélkül egyik sem tud válaszolni a kérdésekre.

Mert õk csak bólogató Jancsik, azt teszik, amit OV mond. Forgatókönyv nélkül egyik sem tud válaszolni a kérdésekre.
Brüsszel kaszálta el egy perben. Egyben megállapította hogy az ilyesfajta adó felsõ hatàra 75% lehet. Most annyi lesz.
Éljenek a bólogató jánosok! Büszkék lehetnek magukra!
A kérdező hozzászólása: tegnapelõtt 12:12 És ez 4 évig tartott vagy mi? Ugyanis az elõzõ törvényt még 2010-ben hozták, de a módosítás 2014-tõl él. Még véletlenül sincs ahhoz köze, hogy a fideszesek többet kapjanak, ugye? Persze, tök hihetõ.

Miért van az ha valaki felrak ide egy normális kérdést, sokan nem is a kérdésre válaszolnak?

Õk nem tudnak olvasni?Vagy mind ilyen 14-24 évesek akiknek halvány [email protected] g?ze sincs az életr?l?

Legjobb válasz: Azért mert ez az oldal olyan kérdésekkel foglalkozik.

Azért mert ez az oldal olyan kérdésekkel foglalkozik.
Hogy a kérdésre válaszoljak, azért, mert itt szinte minden 2. ember kötekedni, kioktatni jön. Nem is érdekli a kérdésed, csak a helyesírásodat akarja vizsgálni. Lehet, hogy valami béna nyelvtan tanárokból álló gyülekezet, akiket elbocsátottak a munkahelyükrõl!
Mert az a normális kérdés sokszor csak a kérdezõ szerint normális. Most írjam azt válaszként hogy mi köze ennek a közlekedéshez? Egy 40 éves értelmes válaszoló.
Pl.ez szerinted milyen kérdés? "filmekben szokták. Hgy tûrûtûtû tû tû tûû. és ilyen minden csendes. és akkor mikor jön valaki azt a " De ettõl függetlenül kitaláltuk mire gondolt a kérdezõ. (Volt 1x1 vadnyugat)
nem vagyok robot!
Tegyél fel normális kérdést és akkor normális válaszokat fogsz kapni.
A normálisak ugy válaszolnak, aki nem normi az másként, ahogy érti vagy tudja.
12 a válasz 12
A kérdező hozzászólása: Ulolsó!Tök mindegy hova rakod , mit kérdezel, ugysem arra válaszolnak , nem csak az én kérdéseimnél van ez, de észre vettem más kérdésénél is.
Sokszor eltérõ a válasz, az igaz is de beleolvasunk.

Miert van az hogy ha valaki rendes kerdest rak fol arra senki nem valaszol, de ha az a kerdes hogy sarga tangat vegyek fol legkozelebb amikor a kocsiba beszallok es vezeteskozben mikor a duda, arra pl dogivel mennek a valaszok?

Legjobb válasz: Értelmes ember értelmes kérdést tesz föl, majd egy vagy két értelmes válaszból megoldja magában a dolgát. Annak örülj, ha nincs a kérdésedre több mint 10 válasz, mert ha igen, ott bajok vannak. Többnyire azzal aki feltette a kérdést. Akik nagyon sok választ kapnak, általában rettenetesen ostobák, a válaszolók meg gyõzködik, hogy térjen már észhez.

Értelmes ember értelmes kérdést tesz föl, majd egy vagy két értelmes válaszból megoldja magában a dolgát. Annak örülj, ha nincs a kérdésedre több mint 10 válasz, mert ha igen, ott bajok vannak. Többnyire azzal aki feltette a kérdést. Akik nagyon sok választ kapnak, általában rettenetesen ostobák, a válaszolók meg gyõzködik, hogy térjen már észhez.
Mert van, amire nem mindegy hogy ki válaszol és nem is tud minden hülye.
Bunkóság szerintem.
A kérdésekre az válaszol, aki tudja a választ, és sajnos az emberek jobban értenek a tanga divatszínhez, mint az értelmes, lexikális tudást igénylõ kérdésekhez. :(
A kérdező hozzászólása: De most tenyleg ennyre ostobak az emberek?Olyan kerdesek vannak hogy en kerek elnezest.Hihetetlen.

Miért van ezen az oldalon ennyi rosszindulatú ember? Ahelyett, hogy segítő szándékkal szólnának hozzá a kérdésekhez, inkább csak leszólják a kérdezőket! Nem kell válaszolni, ha nem tetszik a kérdés!

Legjobb válasz: Jó, akkor erre sem válaszolunk. Az alábbi nem válasz neked, csak jegyzet magamnak a miértre. 1. A kérdés mindennapos (mikor kapom meg a jogsit, vannak-e szellemek stb.) 2. A kérdés maga arrogáns, provokatív 3. A google elsõ találata megfelel a kérdésre. 4. A kérdés olyan, hogy nem megválaszolható 5. A kérdés olyan, hogy minimális a valószínûsége, hogy valaki tudja a választ. A válaszoló a kérdezõ helyett kutakodik a megoldás után. Van még több ilyen ok, de ennyi talán elég

Jó, akkor erre sem válaszolunk. Az alábbi nem válasz neked, csak jegyzet magamnak a miértre. 1. A kérdés mindennapos (mikor kapom meg a jogsit, vannak-e szellemek stb.) 2. A kérdés maga arrogáns, provokatív 3. A google elsõ találata megfelel a kérdésre. 4. A kérdés olyan, hogy nem megválaszolható 5. A kérdés olyan, hogy minimális a valószínûsége, hogy valaki tudja a választ. A válaszoló a kérdezõ helyett kutakodik a megoldás után. Van még több ilyen ok, de ennyi talán elég
Nem kellene válaszolnia az ilyen embereknek igen..ha nem tud segítôleges választ adni, ne tegye, minthogy poénkodjon....!Az meg a másik oldala a dolognak, hogy a poénos válasza csak neki tetszik!Hasonló kérdésre válaszoltam az imént, de lepontoztak....és kaptam "egy kedves" kommenet is mellé!!!
Elsõ vagyok. Egy tipikus példa ma délutánról: (SOS) Hol lehet megvenni a legyek urát spanyolul (Budapesten)? Szerinted, erre mit lehet írni. Persze semmit. De nem érzed mennyire nevetséges az illetõ?
és az téged olyan rohadtul zavar h valami arrogánsat oda kell írnod? :D nem tudod, mer nem jársz könyvesboltba pesten és nem láttad véletlenül egyik bolt polcán se. ergo nem válaszolsz a kérdésre
sok ember nem gondolkozik az édesapám sok midnent nem talált meg az itenrnetem megmutattam ezt a honlapot és hogyan kel mit mien kategória és ami fontos megkérdezte .. hiába van a google az manapság sok hülyeséget is adhatki nemcsak jó válaszokat
A rosszindulat fényes illusztrációja az elsõ válasz lehúzása.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!